Normāla viesnīca, bet ir nepilnības, mazliet skopulis :)

Rakstīts: 8 jūnijs 2019
Ceļošanas laiks: 1 — 8 jūnijs 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
6.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 5.0
apkalpošana: 3.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 6.0
Infrastruktūra: 7.0
Sveiki visiem. Pirms lidoš anas uz Creta Residense 3 * viesnī cu, es neatradu nevienu svaigu atsauksmi, tā pē c pē c tā s apmeklē juma nolē mu uzrakstī t. Es devos ar savu sievu, salī dzinā ju to ar iepriekš ē jā m viesnī cā m Turcijā , Ē ģ iptē , Kiprā , ir viens "bet": bija viesnī cas, kas nav zemā kas par 4 *.
Vispā r bijā m no 01.06. 19. -06.08. 19, ē dinā š ana - viss iekļ auts, atbraucā m ap 20.00, sagaidī jā m normā li, iekā rtojā mies, paē dā m vakariņ as.
Ierodoties, samaksā jot sava veida nodokļ u nodevu 1.5 € dienā .
Pludmales dvielis 1 € dienā (pē c izvē les, var ņ emt lī dzi savu).

Seifs reģ istratū rā.1 € dienā . WiFi ir bezmaksas, tas normā li uztver visā teritorijā . Restorā na darba laiks: 8-10.13-14.17-21, bā rs lī dz 22.00. Es vē lē tos, tā pat kā iepriekš ē jā s viesnī cā s, vismaz lī dz 23.
Izvē lne:
no rī ta - olu kultenis vai olu kultenis, salā ti, konditorejas izstrā dā jumi, siers, desa, graudaugi;
pusdienas - pā ris gaļ as veidi, desiņ as, š tovē ti kā posti, makaroni, kartupeļ i, rī si, lazanja (ne visi uzreiz, bet ar pā rtraukumiem, parasti 6 siltie ē dieni un apmē ram tikpat daudz auksto uzkodu), salā ti;
vakariņ as - apmē ram tā pat kā pusdienā s, daž reiz + zupa (nez kā pē c vakarā , nevis pusdienā s);
alus, vī ns, š ņ abis vietē jais pusdienlaikā un vakarā . Te uzreiz gribas rakstī t (pusdienā s alkoholu nelietoju), kad vakarā treš o reizi ej iedzert alu (0.33), tad bā rmenis kaut kā izlej (sejas izteiksme - kā cik vien jau vari. . . ).
Kad agri no rī ta devā mies ekskursijā , iedeva sauso devu maisā (jā brī dina iepriekš vakarā ), bet kad arī agri no rī ta izgā jā m no viesnī cas, neko nedeva, viņ i teica: "Jū s varat dzert kafiju ar cupcake uz vietas. " Jo rē ķ inā jā mies ar sausajā m devā m un nebija laika dzert kafiju, palū dzu paņ emt lī dzi kē ksiņ u, nedeva, bijā m sarū gtinā ti.
Interjers:
istabas ap 12 m2, vannas istaba ar tualeti, balkons ar galdu un diviem krē sliem, neliels ledusskapis, kondicionieris, TV ar regulā rā m periodiskā m saldē š anas programmā m, fē ns (labā k ņ emt savu). Istabā nav gludekļ a (man bija savs, tā pē c reģ istratū rā nejautā ju).
Istaba tika tī rī ta katru dienu, nekā du sū dzī bu.
Ā rpuse:

glī ta trī sstā vu ē ka ar ap 50 istabā m, neliels restorā ns - ap 20 galdiņ iem iekš ā un ap 10 ā rā , neliels baseins ap 10? jū rā ir 4-5 metri oļ u, nav krē slu un lietussargu pludmalē , bet tuvē jā m viesnī cā m ir atlaide: divi kuš eti zem lietussarga 5 € dienā , Krē tai š is ir lē ts, pastaigā jā s gar krastu nedaudz tā lā k, tur 6 € viens sauļ oš anā s krē sls. Tuvā kā s ciemata kafejnī cas atrodas 5 minū š u attā lumā . Lī dz Retimnas pilsē tai ar autobusu var nokļ ū t 15 minū š u laikā , maksa ir 1.3 € no personas. Apkā rt kalnam skats skaists, bet pie ieejas viesnī cā tieš i otrā di - tuksneš a zeme ar sausu zā li.
Kopumā viesnī cai ir 3 zvaigznes un vē rtē jums arī.3, ir plusi, bet ir arī mī nusi: apkalpoš ana bā rā un slikta attieksme aizejot (t. i. tā kā tu jau ej prom, tad vairs neinteresē tu....).
Starp citu, tikai informā cijai (viesnī cai ar to nav nekā da sakara), transfē rs piezemē jā s uz ceļ a, netuvojoties viesnī cai 500 metrus, ļ oti š aurs ceļ š , stā voš as automaš ī nas traucē . Un tomē r, mē s ciematā neatradā m nevienu naktsklubu un kafejnī cu ar skaļ u mū ziku un dejā m, tikai vieglu, klusu grieķ u mū ziku. Tur ir lielveikals neslikti 10 minū tē s, salī dzinā jumam: alus 0.5 litri. kafejnī cā.3, 5 €, tirgū tie paš i 1.5 €. Ū dens nav dā rgs: 0.3 € - 1.5 l. , 1.1 € - 5 l.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu