Blue Island Hotel 2*– Atsauksmes

8
Novērtējums 7.910
№43 viesnīcas reitingā Herakliona
7.9 Numurs
8.7 apkalpošana
8.4 Tīrība
5.9 Uzturs
9.3 Infrastruktūra
Viesnīca Blue Island atrodas Krētas Hersonisas centrā. Viesnīca ir lieliski piemērota gan jauniešiem, gan ģimenēm. Rajons Limenas Hersonissou (Centrs) ir lieliska izvēle ceļotājiem, kuriem interesē bāri, naktsdzīve un jūras piekraste.Vairāk →
аватар alinatraveler
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī cu izvē lē jos tikai nakš ņ oš anai, ar labu atraš anā s vietu un nekļ ū dī jos. Sagatavojies ļ aunā kajam, zinot viesnī cas bā zi Grieķ ijā . Vienī gais mī nuss ir ļ oti pieticī gas brokastis, tač u par ekskursiju nesamaksā jā m lielu naudu. … Tomēr ▾ Viesnī cu izvē lē jos tikai nakš ņ oš anai, ar labu atraš anā s vietu un nekļ ū dī jos. Sagatavojies ļ aunā kajam, zinot viesnī cas bā zi Grieķ ijā . Vienī gais mī nuss ir ļ oti pieticī gas brokastis, tač u par ekskursiju nesamaksā jā m lielu naudu. Viesnī ca ir pieticī ga, bet ļ oti glī ta un tī ra. Jauki saimnieki, uzmanī gi. Numurā bija mini ledusskapis, tē jkanna un fē ns. Atraš anā s vieta lieliska - pilsē tas centrā , blakus restorā ni, kafejnī cas, veikali. Ļ oti tuvu autobusu pieturai, no kuras varat doties uz Heraklionu, Maliju. Ejiet lī dz pludmalei apmē ram 5 minū tes, pludmali var izvē lē ties smilš ainu vai oļ u. Vakarā tas pats: jū s ejat pa kreisi - trokš ņ ains jautrs uzbē rums, pa labi - mierī ga promenā de. Lielisks variants par jū su naudu.
аватар Elena94038
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mums ir labi iespaidi par š o viesnī cu, teritorija laba, principā viesnī ca atbilst savā m zvaigznē m. Telpā ir daž as neē rtī bas, duš ā varē tu bū t punduri, bet tas viss ir mazsvarī gi. Ē diens viesnī cā ir labs. Teritorijā - baseins, kurā var peldē ties un sauļ oties. … Tomēr ▾ Mums ir labi iespaidi par š o viesnī cu, teritorija laba, principā viesnī ca atbilst savā m zvaigznē m. Telpā ir daž as neē rtī bas, duš ā varē tu bū t punduri, bet tas viss ir mazsvarī gi. Ē diens viesnī cā ir labs. Teritorijā - baseins, kurā var peldē ties un sauļ oties. Pie baseina - ā ra duš a. Palmas teritorijā auga daž i ziedi, bija diezgan jauki, viesnī ca atrodas netā lu no jū ras. Vienī gais, kas Krē tā nav aprī kots, ir galvenokā rt pludmales, tā s vairā k atgā dina savvaļ as, un tajā s, kas aprī kotas ar bezmaksas sauļ oš anā s krē sliem, ir daudz cilvē ku. Ņ emot vē rā cenas / kvalitā tes attiecī bu, viesnī ca ir kaut kur 8 no 10.
аватар jull-loves-lock
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Viesnī cai tika pieš ķ irta treš ā zvaigzne. Bet viņ š joprojā m ir briesmī gs. Par to paš u cenu ir normā li 3* Vannasistabā melns pelē jums, melnas pē das uz sienā m, saraustī ts ar naž iem sagriezts galds uz balkona, nepildī ts kondicionieris, kas smird pē c sapuvuš as lupatas, skats uz ciema galveno ielu - istabā nemitī gs troksnis (kad gaisa kondicionieris nedarbojas - tas ir nepiecieš ams pasā kums), visur nedaudz saplī suš as flī zes, izlietnē nestrā dā još a noteka, sā lsū dens tē jas pagatavoš anai, un pati tē ja tiek pā rdota saviem viesiem dā rgā k nekā tuvē jā kafejnī cā . … Tomēr ▾ Viesnī cai tika pieš ķ irta treš ā zvaigzne. Bet viņ š joprojā m ir briesmī gs. Par to paš u cenu ir normā li 3*
Vannasistabā melns pelē jums, melnas pē das uz sienā m, saraustī ts ar naž iem sagriezts galds uz balkona, nepildī ts kondicionieris, kas smird pē c sapuvuš as lupatas, skats uz ciema galveno ielu - istabā nemitī gs troksnis (kad gaisa kondicionieris nedarbojas - tas ir nepiecieš ams pasā kums), visur nedaudz saplī suš as flī zes, izlietnē nestrā dā još a noteka, sā lsū dens tē jas pagatavoš anai, un pati tē ja tiek pā rdota saviem viesiem dā rgā k nekā tuvē jā kafejnī cā .
Personā ls nepā rprotami gaidī ja naudu par "solī tajiem pakalpojumiem" pā rcelties uz istabu ar skatu uz pagalmu vai baseinu. Bet, tā kā esmu pieradis maksā t pē c pakalpojumu saņ emš anas, un grieķ i tieš i par naudu nerunā , tad arī negaidī jā m pā rcelš anos.
Par laimi, mē s ar vī ru atgriezā mies tajā vē lu un devā mies prom agri no rī ta uzreiz pē c brokastī m. Bet, ja jū su plā ni nav nemitī gā kustī bā pa salu, tad labā k nekavē joties meklē t citas iespē jas.
Iesaku pirms ieraš anā s iepriekš norunā t istabu ar skatu uz pagalmu.
аватар sold1965ir
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Izvē lieties š o viesnī cu, pamatojoties uz atraš anā s vietu, cenu un viesu atsauksmē m. Viesnī ca atrodas uz rosī gas ielas. Blakus veikali, kafejnī cas, ekskursijas. aģ entū rā m. Lī dz pludmalei 5 min. Istaba diezgan liela, divas gultas, naktsgaldiņ i, tualetes galdiņ š , ledusskapis, TV, kondicionieris (bez papildus maksas). … Tomēr ▾ Izvē lieties š o viesnī cu, pamatojoties uz atraš anā s vietu, cenu un viesu atsauksmē m. Viesnī ca atrodas uz rosī gas ielas. Blakus veikali, kafejnī cas, ekskursijas. aģ entū rā m. Lī dz pludmalei 5 min. Istaba diezgan liela, divas gultas, naktsgaldiņ i, tualetes galdiņ š , ledusskapis, TV, kondicionieris (bez papildus maksas). Trū kst tikai fē na. Tī rī ts katru dienu. Istabā noķ ē ru internetu, mums bija pirmais stā vs, logi ar skatu uz baseinu. Mums bija tikai brokastis. Mē s pusdienojā m viņ u paš u kafejnī cā . Nav slikti un lielas porcijas. Ekskursijā s devā mies no ielu aģ entū ras, viņ u ekskursijas ir gandrī z divas reizes zemā kas nekā tū roperatoram. Viņ i bija apmierinā ti.
аватар z_parhatskay
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Labdien. Jū s vienkā rš i nevarat noticē t, ka atvaļ inā jums ir paskrē jis garā m, trī s mē neš i gatavoš anā s un tagad 7 lieliskas dienas, kā tas nekad nav noticis. Uzreiz teikš u, ka š ī gada atvaļ inā jums galu galā bija ļ oti ekonomisks, tā pē c izvē lē jā mies š o viesnī cu un nenož ē lojā m. … Tomēr ▾ Labdien. Jū s vienkā rš i nevarat noticē t, ka atvaļ inā jums ir paskrē jis garā m, trī s mē neš i gatavoš anā s un tagad 7 lieliskas dienas, kā tas nekad nav noticis. Uzreiz teikš u, ka š ī gada atvaļ inā jums galu galā bija ļ oti ekonomisks, tā pē c izvē lē jā mies š o viesnī cu un nenož ē lojā m. Viesnī ca lieliska (neizvē lī gajiem tū ristiem), paņ ē mā m standarta istabiņ u bez remonta: maza, tī ra, ar balkonu. Ē dinā š ana brokastis un vakariņ as: ļ oti garš ī gas, brokastis vienmuļ as, vakariņ as, gluž i pretē ji, daudzveidī gas. Istabā ir WI-FI bezmaksas un ļ oti labi, veselu nedē ļ u runā jā m ar radiem caur Skype, parole jā prasa reģ istratū rā .
No jū ras tikai priecē ja: tī rs, silts, dzidrs ū dens. Skaista daba. Braucā m peldē ties Star Beach, ī rē jot sauļ oš anā s krē slu 3 eiro, lietussargu 2 eiro.
Ekskursijas nepirkā m, budž ets neļ ā va, paš i devā mies uz Heraklionu (vienvirziena autobusa cena 3 eiro), Agios Nikolaius (ceļ ojums 4.1 eiro).
Noī rē jā m 80cc kvadraciklu. 1 diena -35 eiro + savs benzī ns. Ar to braucā m uz kaimiņ u ciematiem Stalidu un Maliju.
Lielveikalos aptuvenā s pā rtikas cenas: maize 1.7 eiro, siers 2.2 eiro, aukstie gaļ as izstrā dā jumi 2.7 eiro, piens 1.5l-2.2 eiro, alus 0.8-1.3 eiro, saldē jums 1.5 -3 eiro, vī ns 3-7 eiro.
Ē dieni kafejnī cā : pica 8 eiro, pita -3-4 eiro, salā ti 4-10 eiro, gaļ a + kartupeļ i 8-10 eiro, kafija no 2 eiro, alus no 3 eiro.
Kopē jais iespaids ļ oti labs, iesaku nenož ē lot.
аватар Nata811
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Nolē mu uzrakstī t atsauksmi, jo pirms brauciena pati meklē ju informā ciju, bet neko neatradu (Ekonomiskā s klases viesnī ca, maza, tī ra, ē rta, tieš ā m no malas grū ti pateikt, ka š ī ir viesnī ca, kafejnī cas pirmajā stā vā otrā istabā . … Tomēr ▾ Nolē mu uzrakstī t atsauksmi, jo pirms brauciena pati meklē ju informā ciju, bet neko neatradu (Ekonomiskā s klases viesnī ca, maza, tī ra, ē rta, tieš ā m no malas grū ti pateikt, ka š ī ir viesnī ca, kafejnī cas pirmajā stā vā otrā istabā . Istabā viss nepiecieš amais(kondicionieris, TV, ledusskapis, duš a, divas gultas, kas trū kst fē ns, jā ņ em lī dzi)Ē diens ir normā ls, bet vienmuļ š ((vieta laba, viesnī ca atrodas uz ļ oti noslogotas ielas (lielveikali, kafejnī cas, aptiekas, veikali š ā dā viesnī cā biju pirmo reizi, salī dzinot ar Turciju un Ē ģ ipti, tas ir kaut kā paplaš inā jums ) Ideā li piemē rots cilvē kiem, kuri maz laika pavada istabā , no rī ta izgā jā m ā rā un vē lu vakarā atgriezā mies, noī rē jā m auto. Pavisam tuvu jū rai 200 metri, š ķ ē rsoju ceļ u un jau pludmale, starp citu smilš aina ) labā k uz Star Beach, sauļ oš anā s krē sls 3 eiro, lietussargs 2. Pusdienas vidē ji 8 eiro, iesaku paē st kaut kur ciematā (ne tū ristam. vieta) ir lē tā k un garš ī gā k, lai gan ar ē dienkarti ir grū ti, tur nesaprot angļ u valodu un attiecī gi arī krieviski) Mē s organizē jā m ekskursijas paš i ar automaš ī nu, iesaku apskatī t Knosas pili, alu Zevs, apmē ram. Spinalonga, pastaigā jiet pa Agios Nikolaos un Heraklion, noteikti apmeklē jiet akvaparku un izmē ģ iniet moussaka ē dienu!! ! Lai veicas! ! !
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Tikko atgriezos no Krē tas, vē los uzrakstī t atsauksmi par š o viesnī cu, jo, balstoties uz atsauksmē m, es to izvē lē jos. Faktiski viesnī ca ir novietota kā.3 *, un cenas / kvalitā tes attiecī ba pilnī bā atbilst tai. Tiku iekā rtots 5 minū tē s, uzreiz istabā izplī sa gaisma vannasistabā , piedā vā ja citu istabu, bet es atteicos un nā kamajā rī tā , kamē r gulē ju pludmalē , visu izdarī ja manā vietā . … Tomēr ▾ Tikko atgriezos no Krē tas, vē los uzrakstī t atsauksmi par š o viesnī cu, jo, balstoties uz atsauksmē m, es to izvē lē jos. Faktiski viesnī ca ir novietota kā.3 *, un cenas / kvalitā tes attiecī ba pilnī bā atbilst tai. Tiku iekā rtots 5 minū tē s, uzreiz istabā izplī sa gaisma vannasistabā , piedā vā ja citu istabu, bet es atteicos un nā kamajā rī tā , kamē r gulē ju pludmalē , visu izdarī ja manā vietā . Viesnī ca atrodas otrajā lī nijā , uz rosī gas ielas, kur galvenokā rt atrodas suvenī ru veikali, veikali un lielveikali, kā arī daudzas daž ā das kafejnī cas, kur var ieturē t brokastis, pusdienas un vakariņ as. Š ajā viesnī cā ē du tikai brokastis, tā pē c par tā m varu runā t tikai objektī vi. Brokastis ļ oti pieticī gas, kontinentā las: siers, desa, vienmē r svaiga maize, kukurū zas pā rslas ar pienu, ievā rī jumi un vai nu jogurts vai biezpiens, tē ja, kafija un desiņ as un olu kultenis, vispā r brokastis nepretenciozajiem. Personī gi man bija pietiekami daudz, jo es negribu ē st no rī ta. Un pā rē jiem apkā rt ir daudz kafejnī cu, tai skaitā tieš i viesnī cas ē kā , viņ iem ir arī sava kafejnī ca. Porcijas lielas, frī kartupeļ u cienī tā jiem tā ir paradī ze, jo tur iet kā galvenais garnī rs, man tas ir apnicis divu nedē ļ u atvaļ inā jumā , bet tas attiecas uz grieķ u virtuvi, ir alternatī va - itā ļ u , ti, picu un makaronu, arī es atradu indieš u un ķ ī nieš u, un pat krievu, jū s nepaliksit izsalkuš i. Gaisa kondicionē tā js un Wi-Fi ir bez maksas. Tiem, kas nav "aprī koti" ar modernajā m tehnoloģ ijā m ar wi-fi funkciju, piemē ram, man, ir interneta kafejnī ca tieš i pie ieejas viesnī cā , un arī pā ri ceļ am (tas ir lē tā k). Tagad par paš ā m istabā m viesnī cā , arī ļ oti pieticī gi, mazi numuriņ i ar vecā m mē belē m, bet tī ru un gludinā tu veļ u un mī kstiem baltiem dvieļ iem. Apmestas sienas krā sotas ar parastu krā su ar kaut kā du fotogrā fiju pie sienas. Atkal atgā dinā š u, ka š ī ir 3* viesnī ca, nevis 5*, un no tā s nevajadzē tu gaidī t supermodernitā ti un komfortu. Viesnī cas teritorija ir ierobež ota ar nelielu terasi ar ovā lu baseinu 5x3 metri un duci, ne pirmo svaigumu, sauļ oš anā s krē slu. Atkal skatī jos tur tikai 2 reizes, jo divas dienas pē c kā rtas jū ra bija vē traina un visas pludmales applū duš as. Kā da jē ga nā kt pie jū ras un gulē t pie baseina ar hlora ū deni? Starp citu, visas pludmales ir paš valdī bas, viesnī cu pludmales nav, tā pē c visi sauļ oš anā s krē sli un saulessargi ir maksas, manā atvaļ inā juma laikā solā rija izmaksas ir 2.5 eiro, lietussargs 2.5 eiro. Pamatojoties uz iepriekš minē to, es vē los rezumē t: š ī viesnī ca ir piemē rota ikvienam nepretenciozam un aktī vam cilvē kam, kurš ierodas atpū sties pie jū ras un apskatī t apskates vietas. Krē ta. Es novē lu jums visiem patī kamas brī vdienas.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Briesmī ga viesnī ca! Istabas ir tukš as - izņ emot gultas un vienu naktsgaldiņ u nav nekā . Duš a ir niecī ga ar aizkaru, nevis kabī ni. Gaisa kondicionē š ana tiek apmaksā ta. Reģ istratū rā nekad neviena nav. Viesnī cas viesi dzer visu nakti un kaš ķ ī gs - 2 reizes piedzē ries holandieš i izsita mū su istabas durvis, pē dē jo reizi ar galvu. … Tomēr ▾ Briesmī ga viesnī ca! Istabas ir tukš as - izņ emot gultas un vienu naktsgaldiņ u nav nekā . Duš a ir niecī ga ar aizkaru, nevis kabī ni. Gaisa kondicionē š ana tiek apmaksā ta. Reģ istratū rā nekad neviena nav. Viesnī cas viesi dzer visu nakti un kaš ķ ī gs - 2 reizes piedzē ries holandieš i izsita mū su istabas durvis, pē dē jo reizi ar galvu. Miegs nav iespē jams. Tā lu no pludmales. Viesnī ca atrodas 100 metrus nevis no pludmales, bet gan no klints. Par pludmali jā maksā.4 eiro dienā un lī dz tai jā iet kā jā m 15 minū tes.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель Blue Island расположен в центре города Херсонес на острове Крит. Отель отлично подходит как для молодежного, так и для семейного отдыха. Лименас Херсонису (Центр) — отличный выбор, если вам интересны бары, ночная жизнь и морское побережье.

Atrašanās vieta До центра деревушки Кутулуфари вы дойдете всего за 15 минут, а ближайший пляж находится в 80 метрах. Расстояние до международного аэропорта Никос Казандзакис составляет 24 км.
Pludmales apraksts пляж находиться в 150 м от отеля. Херсониссос (Χερσόνησος, Hersonissos) — пляж находится на северном побережье Крита в 27 км на восток от города Ираклион. Херсониссос — это райское место для молодёжи, так как здесь большое количество баров, таверн и дискотек. Пляж Херсониссос представляет собой закрытые от ветров и волн бухты с золотистым песком.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

В ресторане отеля посетителям будут предложены блюда средиземноморской кухни. В отеле Blue Island работает бар, где можно заказать закуски, коктейли и освежающие напитки.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • ārsts
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Сотрудники круглосуточной стойки регистрации помогут вам арендовать автомобиль и предоставят информацию о местных достопримечательностях.
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 36 номеров. Оформление просторных номеров отеля Blue Island выдержано в традиционном стиле.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi $
  • ledusskapis $
Adrese 150, El. Venizelou, Hersonissos 70014, Heraklion, Crete
Tālruņi: (+30) 28970 21545, (+30) 28970 25470
Tīmekļa vietne: Blue Island Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.