Almyros Beach Resort & Spa 5*– Atsauksmes

13
Novērtējums 9.110
№2 viesnīcas reitingā Korfu
8.9 Numurs
9.1 apkalpošana
9.2 Tīrība
9.1 Uzturs
8.8 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Korfu salā, blakus pludmalei, tikai 2 kilometru attālumā no Arhavi pilsētas ar tās veikaliem, restorāniem un bāriem. Tā piedāvā restorānus un bārus, spa, sporta laukumus, izklaidi pieaugušajiem un bērniem. Viesnīca ir lieliski piemērota ģimenēm.Vairāk →
аватар Lesya_Nos11
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Tā bija mana pirmā reize Grieķ ijā , un es to atcerē š os visu savu dzī vi. Man te ļ oti patika, apkalpoš ana vienkā rš i visaugstā kajā lī menī , viss komforts nodroš inā ts. Viesnī ca ir ļ oti jauka un mā jī ga, plaš i numuri ar burvī gu skatu. … Tomēr ▾ Tā bija mana pirmā reize Grieķ ijā , un es to atcerē š os visu savu dzī vi. Man te ļ oti patika, apkalpoš ana vienkā rš i visaugstā kajā lī menī , viss komforts nodroš inā ts. Viesnī ca ir ļ oti jauka un mā jī ga, plaš i numuri ar burvī gu skatu. Personā ls ir draudzī gs, izpalī dzī gs, un istaba tiek uzkopta katru dienu. Viss par ē dienu ir lieliski! Tiem, kas dodas atvaļ inā jumā ar bē rniem, š ī ir ideā la vieta, daudz bē rnu izklaides un animatoru. Es iesaku visiem, jū s to nenož ē losit.
аватар kramer.fox
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ne pirmo reizi Grieķ ijā , bet š eit Korfu pirmo reizi. Viesnī ca salas ziemeļ u daļ ā . Nepā rtraukti pū š vē jš , tā pē c karstumu nemaz nejū t, bet arī nepū š . Ļ oti ē rti. Nakš ņ oš ana ē rta - istabiņ a skaista, pastā vī gi uzkopta, tī ra, skaista un viss dzī vei nepiecieš amais - viss ir pieejams. … Tomēr ▾ Ne pirmo reizi Grieķ ijā , bet š eit Korfu pirmo reizi. Viesnī ca salas ziemeļ u daļ ā . Nepā rtraukti pū š vē jš , tā pē c karstumu nemaz nejū t, bet arī nepū š . Ļ oti ē rti. Nakš ņ oš ana ē rta - istabiņ a skaista, pastā vī gi uzkopta, tī ra, skaista un viss dzī vei nepiecieš amais - viss ir pieejams. Pludmale ir sava daļ a no lielā s Almyros pludmales. Viesnī cai ir smilš aina pludmale, ar patī kamu maigu ieeju jū rā , tī ra, nav pā rpildī ta. Nedaudz tā lā k ir kafejnī cas, kur var paē st un padzerties. Ikvienam ir pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu un sauļ oš anā s krē slu. Viesnī ca atrodas burtiski divu soļ u attā lumā no pludmales. Kopumā gar pludmali gar jū ru var nostaigā t diezgan tā lu - piekrastē ir daž ā di tavernas. Pludmale marš rutā mainā s - no smiltī m lī dz oļ iem un jaukta. Bet jū s varat nekur neiet, bet pavadī t laiku pie baseina. Viesnī cā viņ i jau ir trī s. Viņ i labi baroja. Protams, ne katru dienu viss ir jauns, bet labi. Vietē jais alkohols ir diezgan pieņ emams.
аватар msovinter
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Pē c mū su medusmē neš a pirms gandrī z diviem gadiem š ī bija mū su pirmā brī vdiena kopā ar vī ru. Un mans pirmais ceļ ojums uz Grieķ iju. Man ļ oti patika viss. Pirmkā rt, š ī ir iespē ja pavadī t gandrī z divas nedē ļ as divatā ar savu vī ru, bez viņ a nebeidzamajā m biznesa nogurdinoš ajā m telefona zvaniem uz brī niš ķ ī gas salas! Korfu ir mana mī lestī ba! Pat š ogad, kad Eiropā visi mirst no karstuma, š eit uz salas ir ē rti, pū š vē jš , ne tik karsts, lai gan pē c aukstā s Maskavas. … Tomēr ▾ Pē c mū su medusmē neš a pirms gandrī z diviem gadiem š ī bija mū su pirmā brī vdiena kopā ar vī ru. Un mans pirmais ceļ ojums uz Grieķ iju. Man ļ oti patika viss. Pirmkā rt, š ī ir iespē ja pavadī t gandrī z divas nedē ļ as divatā ar savu vī ru, bez viņ a nebeidzamajā m biznesa nogurdinoš ajā m telefona zvaniem uz brī niš ķ ī gas salas! Korfu ir mana mī lestī ba! Pat š ogad, kad Eiropā visi mirst no karstuma, š eit uz salas ir ē rti, pū š vē jš , ne tik karsts, lai gan pē c aukstā s Maskavas. . . Un jū ra š eit ir tik tī ra un silta! Bet es novirzos. . .
Tā tad par Almyros Beach Resort & Spa. Mē s dzī vojā m vienā no mā jā m. Mā jī gā , skaistā istabā ar balkonu. Un no balkona š is skats ir lielisks - var redzē t dā rzu un jū ru! Ļ oti labi. Vairā kas reizes pasū tī jā m brokastis istabiņ ā , tik forš i! ) Kopumā ē dā m restorā nā . Ē diens ir labs. Vienreiz gā jā m kā jā m lī dz tuvā kajai apdzī votai vietai un salī dzinā jumam tur iekosā m, tā pē c viesnī cā ē diens ir labā ks un nekur nav jā iet) Mums ir cita pieeja ē dienam - vī ram vajag gaļ u un ka tā ir daudz un garš ī gi, un dabū ja pilnā apjomā pē c apetī tes. Man ir vairā k dā rzeņ u, un tas bija kā rtī bā .
Vispā r tagad esmu aizņ emta ar formu atjaunoš anu pē c dzemdī bā m, esmu daudz ieguvusi. Tā pē c atvaļ inā jumā darbs š ajā virzienā neapstā jā s. Un viesnī cai ir tā da iespē ja. Spē lē jā m tenisu, atradā m izcilus partnerus, precē tu pā ris no Vā cijas, krievu te maz, bet eiropieš u daudz. Gandrī z katru dienu spē lē jā m un sadraudzē jā mies. Ir meistarklase Latī ņ amerikas dejā s, ļ oti laba iespē ja izkustē ties, tā ds patī kams kardio) ir arī fitness, stepa aerobika un daudz visa kā katrai gaumei. Ē kā , kurā atrodas restorā ns, atrodas lielisks spa. Es devos uz masā ž u ar karstiem akmeņ iem - es ielidoju nirvā nā ) Viesnī cā ir pat trī s baseini - es nevē los peldē ties.
Ko vē l es atzī mē ju sev - tikai daudz daž ā du pakalpojumu izklaidei un atpū tai visu vecumu bē rniem. Mū sē jais vē l diezgan mazs, š ogad lī dzi neņ ē mā m. Bet nā kamreiz noteikti sanā ksim kopā .
аватар sunrisejah
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ieradā mies laicī gi, gandrī z uzreiz tika iedotas istabas atslē gas un paveicā s ar numuru. Tī rī š ana katru dienu. Kondicionieris darbojas, seifs ir bez maksas. Man patika ē diens, gaļ a, zivis, daudz augļ u un saldumu. Mums nav ļ oti patī k animā cija, tā pē c palikš u bez komentā riem. … Tomēr ▾ Ieradā mies laicī gi, gandrī z uzreiz tika iedotas istabas atslē gas un paveicā s ar numuru. Tī rī š ana katru dienu. Kondicionieris darbojas, seifs ir bez maksas. Man patika ē diens, gaļ a, zivis, daudz augļ u un saldumu. Mums nav ļ oti patī k animā cija, tā pē c palikš u bez komentā riem. Pludmale atrodas tieš i pie izejas, tā pē c no rī ta varē ja agri necelties un skriet pē c sauļ oš anā s krē sla. Noteikti labā kā piekraste Korfu. Nā kamreiz varbū t mē ģ inā sim Almoros svē tkus atkā rtot vai salī dzinā t ar ko citu. Iespē jams, vissvarī gā kais pluss, kā pē c lielā kā daļ a cilvē ku izvē las tieš i š o viesnī cu, ir svaigs remonts un serviss. Viss augstā kajā lī menī ! Paldies par atpū tu un veiksmi.
аватар lukysia
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s atpū tā mies ar lielu kompā niju - mans vī rs un bē rns un mans brā lis ar sievu un diviem bē rniem. Un es gribu uzreiz teikt, ka mē s lieliski uzminē jā m ar viesnī cu. Tā ir ideā la vieta š ā dai grupai. Viesnī ca darbojas tikai no š ī gada, tā ir jauna. … Tomēr ▾ Mē s atpū tā mies ar lielu kompā niju - mans vī rs un bē rns un mans brā lis ar sievu un diviem bē rniem. Un es gribu uzreiz teikt, ka mē s lieliski uzminē jā m ar viesnī cu. Tā ir ideā la vieta š ā dai grupai. Viesnī ca darbojas tikai no š ī gada, tā ir jauna. Izmitinā š ana mazā s mā jiņ ā s. Numuri ir lieliski. Ļ oti plaš s, diezgan ē rts, skaists dekors un ē rtas mē beles. Telpā ir gaisa kondicionieris, tā pē c vienmē r ir vē ss.
Devā mies paē st uz restorā nu, kas atrodas galvenā s ē kas 1. stā vā . Tajā paš ā ē kā atrodas bā ri, veikali, spa, sporta zā les utt. Ē diens ir labs un diezgan piemē rots bē rniem. Tiesa, daž us augļ us uzpirkuš i bē rniem un turē juš i minibā rā , bet tas jau ir pā ri visam, un ē diena pietiek visiem.
Kopumā bē rniem ir daudz pakalpojumu, ir bē rnu baseins, animā cija, daž ā das interesantas nodarbī bas, konkursi un citas izklaides. Tā nu vismaz pusi dienas bē rni ir aizņ emti ar interesantā m un noderī gā m lietā m. Pieauguš ajiem ir iespē ja arī izklaidē ties - un kaut ko garš ī gu iedzert un uzspē lē t tenisu-volejbolu, ja vien ir spē ks).
Viesnī cai ir sava pludmale. Atkal ļ oti piemē rots bē rniem - smiltis ir mazas, vieglas, tī ras. Un arī peldē š ana ir sekla pie krasta. Man patika viss viesnī cā un paš ā salā . Korfu bijā m pirmo reizi, ne visiem bija laiks to apskatī t, tā pē c plā nojam atgriezties!
аватар lalissa9
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Pilnī gi jauna viesnī ca, kas pilnī bā atbilst savam statusam. Un š ī ir lieliska vieta, kur palikt kopā ar bē rniem – garlaicī gi nebū s nevienam. Istaba patika - plaš a, skaista, labas ē rtas mē beles, vannasistaba, balkons. Laba gultas veļ a, vienmē r tī ri dvieļ i, regulā ra apzinī ga tī rī š ana. … Tomēr ▾ Pilnī gi jauna viesnī ca, kas pilnī bā atbilst savam statusam. Un š ī ir lieliska vieta, kur palikt kopā ar bē rniem – garlaicī gi nebū s nevienam. Istaba patika - plaš a, skaista, labas ē rtas mē beles, vannasistaba, balkons. Laba gultas veļ a, vienmē r tī ri dvieļ i, regulā ra apzinī ga tī rī š ana. Trī s ē dienreizes dienā , ultra viss iekļ auts (pieauguš ajiem, protams, ar alkoholu) patī kamā restorā nā viesnī cas pirmajā stā vā . Ē dienkarte ir daudzveidī ga. Daudz gaļ as, uzkodu, dzē rienu. Gardi deserti, manam dē lam tie patika. Diezgan daudz augļ u un dā rzeņ u, kas man bija svarī gi, jo. atvaļ inā jums ar bē rnu. Kopumā ē diens ir ļ oti kvalitatī vs - manam dē lam ir reakcija uz "sveš u" pā rtiku, š eit tā nebija.
Viesnī cā ir veikali, kur var iegā dā ties visu nepiecieš amo. Par dziļ ā ku iepirkš anos Acharavi pilsē tiņ a atrodas 2 km attā lumā , bet mē s tur bijā m vienreiz - viesnī cā ir viss. Teritorija ļ oti skaista, labs baseins ar tī ru ū deni un ū dens slidkalniņ iem. Jū s varat spē lē t tenisu, futbolu, basketbolu vai volejbolu. Tiek piedā vā ts diezgan daudz daž ā du pakalpojumu un atseviš ķ s pluss ir daudz daž ā du aktivitā š u un izklaides bē rniem, interesantas spē les baseinā , ū dens vingroš ana. Mazajiem amatniecī bas cienī tā jiem ir ko darī t. Visai ģ imenei ļ oti patika Smilš u pils diena pludmalē (pludmale ir smilš aina), mans dē ls ar lielu prieku piedalī jā s ļ oti aktī vi!
Kopumā viesnī ca ir lieliski piemē rota labā m ģ imenes brī vdienā m.
аватар zoyalesk
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s jau sen gribē jā m nokļ ū t Spiridonā un pat apskatī t paš u Korfu salu. Mē s apmetā mies ziemeļ u krastā Almiros viesnī cā . Labs č etrinieks, ar skaistu teritoriju, kopts. Milzī gs pluss ir tas, ka š ī ir pirmā krasta lī nija, skaista pludmale un dzidrs ū dens. … Tomēr ▾ Mē s jau sen gribē jā m nokļ ū t Spiridonā un pat apskatī t paš u Korfu salu. Mē s apmetā mies ziemeļ u krastā Almiros viesnī cā .
Labs č etrinieks, ar skaistu teritoriju, kopts. Milzī gs pluss ir tas, ka š ī ir pirmā krasta lī nija, skaista pludmale un dzidrs ū dens. Un no istabas mums pavē rā s skats uz kalniem. Daba Korfu, viens prieks un nekas vairā k!
Viesnī ca jauka, numuriņ i, protams, nav tik š iki, bet galvenais tī rs un ē rts. Tī rī ts perfekti, katru dienu - tī rī ba! Par to sū dzī bu nebija. Bet arī virtuvei. Viss iekļ auts ne vienmē r nozī mē , ka daudz un garš ī gi, un š eit ir tikai š ā ds gadī jums. Ļ oti daudzveidī gs un viss tik mā jī gs. Ī paš s paldies pagriezieniem.
Liels baseins, jautra animā cija, kad nepiecieš ams - trokš ņ aini un jautri. Apkalpoš ana ir lieliska: visi ir tik uzmanī gi. Starp citu, teritorijā ir divi bā ri. Vestibilā un netā lu no baseina.
Bijā m arī ekskursijā s: apskates ekskursijā pa salu un Meteoru. Kopumā gan no organizā cijas, gan no gidiem ir tikai daž as emocijas.
Atpū ta mums bija noorganizē ta, tieš ā m, ē rta un interesanta. Viesnī ca mums patika un iesakā m draugiem.
аватар marinaa1981
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s Almyros Hotel apmeklē jā m š ogad jū lijā . Viesnī ca nav ī paš i liela teritorija, bet viss ir ļ oti kompakts un tuvu. Katrs atradī s savu vietu! Milzī gs peldbaseins ar bezmaksas sauļ oš anā s krē sliem, blakus bā rs, kur vienmē r var kaut ko garš ī gu paē st un iedzert. … Tomēr ▾ Mē s Almyros Hotel apmeklē jā m š ogad jū lijā .
Viesnī ca nav ī paš i liela teritorija, bet viss ir ļ oti kompakts un tuvu. Katrs atradī s savu vietu! Milzī gs peldbaseins ar bezmaksas sauļ oš anā s krē sliem, blakus bā rs, kur vienmē r var kaut ko garš ī gu paē st un iedzert. Visu dienu tur skanē ja patī kama mū zika, un animā cija mums nedeva iespē ju garlaikoties. Teritorijā ir arī liels cietums un futbola laukums, arī mē s tur biež i pavadī jā m laiku. Brī vajā laikā ar visu kompā niju devā mies spē lē t pludmales volejbolu uz vietas tieš i aiz bā ra un vienkā rš i lieliski pavadī jā m laiku. Arī numuriņ i viesnī cā bija iepriecinoš i, diezgan plaš i un tajos ir viss nepiecieš amais: labi jauni televizori, plaš as ē rtas gultas, tī ras un kā rtī gas duš as, kondicionieris, fē ns un ledusskapis. Viesnī cas vestibilā vienmē r varē ja satikt mū su viesnī cas gidus, vienmē r bija patī kami ar viņ iem papļ ā pā t un pajautā t, kas mū s interesē . Viņ i mums palī dzē ja noī rē t labu automaš ī nu un apmeklē t ļ oti skaistas vietas. Starp citu, iesaku visiem apmeklē t Bari - vā rdos neizsakā mas emocijas! Ceļ ojums vienkā rš i elpu aizraujoš s, skaista Itā lija, gidi brī niš ķ ī gi un zinoš i! Ļ oti garš ī gas pusdienas, un, protams, galvenais mē rķ is ir Svē tā Nikolaja Brī numdarī tā ja baznī ca.
Atseviš ķ i gribu pieminē t arī viesnī cas virtuvi, kas nav zemā ka par labu restorā nu! Ē dieni daž ā di, viss vienmē r svaigs un nenormā li garš ī gs! Paldies par lieliskajā m brī vdienā m!
аватар ViktoryZ
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ar meitu atpū tā mies Grieķ ijā , pirms tam apceļ ojā m daudzas citas Eiropas valstis, bet tur vairā k bija apskates atvaļ inā jums. Š eit mē s vienkā rš i nolē mā m izbaudī t jū ru, pludmali un sauli. Un mums izdevā s! Galvenais nosacī jums viesnī cas izvē lei bija tikai tā s atraš anā s vieta attiecī bā pret jū ru. … Tomēr ▾ Ar meitu atpū tā mies Grieķ ijā , pirms tam apceļ ojā m daudzas citas Eiropas valstis, bet tur vairā k bija apskates atvaļ inā jums. Š eit mē s vienkā rš i nolē mā m izbaudī t jū ru, pludmali un sauli. Un mums izdevā s! Galvenais nosacī jums viesnī cas izvē lei bija tikai tā s atraš anā s vieta attiecī bā pret jū ru. Ar š ā du vē lmi vē rsā mies ceļ ojumu aģ entū rā , kā da jauka meitene mums piedā vā ja milzī gu skaitu variantu, bet tieš i Almyros viesnī ca, kas atrodas Korfu salā , mū s piesaistī ja.
Pati viesnī ca ir ļ oti skaista, var izsekot zinā mam stilam. Teritorija ir vienkā rš i iegremdē ta apstā dī jumos, un tas nebū t nav pā rspī lē ts. Kopumā Grieķ iju var iemī lē t, tikai redzot š ī s brī niš ķ ī gā s ainavas un jo ī paš i jū ru. Tu piecelies no rī ta, paskaties uz jū ru un gribi dzī vot!
Vē l labā ku viesnī cu padara tā s atraš anā s vieta. Attā lums lī dz lidostai ir tikai 40 km no Korfu centra ir divi un, protams, pirmā krasta lī nija ir trī s un vē l daudzas priekš rocī bas!
Numurā ir ļ oti patī kami uzturē ties, viss ir tī rs un ē rts! Uzkopš anas darbinieki pievē rš pienā cī gu uzmanī bu. Ir nodroš inā ts viss nepiecieš amais atpū tai: kondicionieris, televizors, ledusskapis, fē ns un citi sī kumi. Arī santehnika ir laba.
Viss iekļ auts ē dinā š ana. Ak, kā mē s ē dā m! Domā ju, ka kaut ko savai gaumei atradī s arī paš i izvē lī gā kie viesi, ē dienu izvē le tieš ā m liela.
Par jū ru var rakstī t daudz, bet, lai saprastu, cik tā ir skaista, tā ir jā redz savā m acī m! Tī rs, debeszils un tik valdzinoš s! : )
Apkalpoš ana viesnī cā ir augstā lī menī , personā ls draudzī gs, problē mu gadī jumā vienmē r nā k palī gā (nevarē ja pieslē gties WI-FI), tā pē c mū su viesnī cas gids to ā tri salaboja.
Mū su pludmales brī vdienas bija izdevuš ā s, tagad plā nojam nā kamgad atbraukt uz Grieķ iju, bet jau tagad gribam iepazī t tā s apskates vietas un kultū ras, jo š ī ir valsts ar patiesi interesantu vē sturi!
аватар mongush
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
izvē lē jos, jo š ī viesnī ca ir skaista un viss bija lieliski … Tomēr ▾ izvē lē jos, jo š ī viesnī ca ir skaista un viss bija lieliski
Parādīt vairāk »


iemiesojums bajzhenya
4 gadā atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums serebryakova5
Naktī mūzika negrab
9 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Kūrorts Paleokastritsa
Novērtējums 10.0
Grieķija, par. Korfu
Atpūta, Daba, Ielas, laukumi, skatu punkti
ēzeļu patversme
Novērtējums 10.0
Grieķija, par. Korfu
Atpūta, Daba, Izklaide

Отель расположен на острове Корфу, рядом с пляжем, всего в 2 километрах от городка Архави с его магазинами, ресторанами и барами. К услугам гостей рестораны и бары, спа, спортивные площадки, развлечения для взрослых и детей. Отель прекрасно подойдёт для семейного отдыха.

Atrašanās vieta 2 км от п. Архави. 17 км от аэропорта Корфу.
Pludmales apraksts Пляж через дорогу от отеля.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā
  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
Izklaide un sports
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • biljards
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Отель состоит из главного здания и комплекса 12 бунгало. Всего 180 номеров.

Istabās

Кондиционер, сейф, LED телевизор, телефон, балкон/терраса, бесплатный Wi-Fi, принадлежности для приготовления чая/кофе, халат и тапочки, фен, чайник, мини-бар, утюг и гладильная доска, ежедневная уборка.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • ledusskapis
  • balkons/terase
Adrese -ALMYROS - ACHARAVI CORFU 49081 GR
Tālruņi: +30 26630 29390
+30 26630 29391
Tīmekļa vietne: Almyros Beach Resort & Spa
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, теннис, баскетбол. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает аэробикой. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.