Grecotel Eva Palace 5*– Atsauksmes

5
Novērtējums 9.210
№5 viesnīcas reitingā Korfu
9.4 Numurs
9.8 apkalpošana
9.6 Tīrība
9.2 Uzturs
9.2 Infrastruktūra
Viesnīca ir iegremdēta blīvā apstādījumā, un tā atrodas Komenno pussalas pakājē. Lielisks serviss, daudzveidīgas greznas telpas, klusums un ēnaini dārzi, laba virtuve, krieviski runājošs personāls, skaista teritorija, skaistas mēbeles, sports un izklaide. No galvenās ēkas paveras skats uz piekrastes ciematiem un nelielām salām, kas izkaisītas pa Jonijas jūru. Bungalo atrodas dārzos ar olīvkokiem un tropu veģetāciju. Izmitināšana ar bērniem tikai jūlijā-augustā.Vairāk →
аватар pzaure
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ar 12 cilvē ku lielu kompā niju atpū tā mies Korfu salas viesnī cā Eva Palace. Vē los padalī ties pieredzē par š o vietu. Uzreiz jā saka, ka viesnī ca mums ļ oti patika, nemaz nerunā jot par paš u Korfu salu. Korfu jeb grieķ u valodā Kerkyra ir ļ oti zaļ a, gleznaina vieta ar bagā tu vē sturi. … Tomēr ▾ Ar 12 cilvē ku lielu kompā niju atpū tā mies Korfu salas viesnī cā Eva Palace. Vē los padalī ties pieredzē par š o vietu. Uzreiz jā saka, ka viesnī ca mums ļ oti patika, nemaz nerunā jot par paš u Korfu salu.
Korfu jeb grieķ u valodā Kerkyra ir ļ oti zaļ a, gleznaina vieta ar bagā tu vē sturi. Bija prieks š eit atpū sties, arī tā dā viesnī cā kā Eva Palace. Tā atrodas skaistajā Kommeno pussalā austrumu krastā , paš ā salas centrā . Skats no viesnī cas logiem ir krā š ņ s, var redzē t Albā niju, Grieķ iju un gandrī z visu salas ziemeļ austrumu piekrasti.
Viesnī cas galvenā ē ka atrodas augš pusē un teritorija terasē s nolaiž as lī dz jū rai.
Pludmale pie viesnī cas, lai arī maza, ir ļ oti skaista un tī ra, ar ē nu no daudziem kokiem. Pludmale smilš aina un oļ aina, ū denī pē c pā ris metriem sā kas pilnvē rtī gas smiltis. Viesnī cā ir tikai viens peldbaseins, bet tī ri krā š ņ s: liels, skaists, ar ē rtu ieeju ū denī , ar jū ras ū deni. Viesnī cas teritoriju ieskauj olī vu zaļ umi, tā ir ļ oti organiski iespiesta starp abā m pussalas pusē m, tā pē c ir kompakta. Vienī gais mī nuss š ajā gadī jumā ir ī ss, bet ļ oti stā vs un zinā mā mē rā nogurdinoš s kā piens no pludmales uz galveno ē ku. Veciem cilvē kiem un maziem bē rniem tā var bū t problē ma, tā pē c ir vē rts to apsvē rt.
Pati viesnī ca pē c remonta izskatā s labi ā rē ji un iekš ē ji, numuriņ u skaits ideā lā kā rtī bā , visi viesnī cas pakalpojumi strā dā kā nā kas - apkopē jas, dā rznieki, uzņ emš ana un viesu apkalpoš ana. Visi ir draudzī gi, vienmē r gatavi palī dzē t, bet nav uzbā zī gi. Nu, par virtuvi var teikt tikai labus vā rdus, un tas attiecas uz viesnī cas galveno restorā nu un vienī go a la carte restorā nu.
Kopumā Eva Palace pamatoti tiek uzskatī ta par vienu no labā kajā m viesnī cā m uz salas, tā ir klusa, mierī ga vieta, ideā li piemē rota atpū tai. Tā pē c varu ieteikt visiem saulainā s Grieķ ijas un brī niš ķ ī gā s un maģ iskā s Korfu salas viesiem!
аватар siralex2017
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atpū ta Korfu salā viesnī cā Eva Palace. Pā rē jie izrā dī jā s bagā ti un atstā ja daudz pozitī vu emociju. Sala ir zaļ a un skaista, ar bagā tu un interesantu vē sturi, lielisku jū ru un svaigu gaisu. Pē c smacī gā s Krē tas vai Rodas, š eit atradā m maigu un patī kamu klimatu. … Tomēr ▾ Atpū ta Korfu salā viesnī cā Eva Palace. Pā rē jie izrā dī jā s bagā ti un atstā ja daudz pozitī vu emociju. Sala ir zaļ a un skaista, ar bagā tu un interesantu vē sturi, lielisku jū ru un svaigu gaisu. Pē c smacī gā s Krē tas vai Rodas, š eit atradā m maigu un patī kamu klimatu. Pati viesnī ca attaisnoja visas mū su cerī bas. Tas pilnī bā atbilst 5 zvaigž ņ u standartiem, un tam ir daž as funkcijas, kas padara jū su uzturē š anos neaizmirstamu.
Vispirms parunā sim par viesnī cas atraš anā s vietu. Tas atrodas uz kalna un terases lejup uz jū ru. Pateicoties tam, skats no viesnī cas logiem ir vienkā rš i pā rsteidzoš s! Viesnī cas teritorija ir neliela, bet kopta un skaista.
Pati viesnī ca izskatā s lieliski no ā rpuses un diezgan ok iekš pusē . Nekas neparasts, viss lī menī , numuriņ i normā li, tī ri, personā ls draudzī gs un izpalī dzī gs.
Viesnī cā virtuve arī nav slikta, gatavo bez volā niem, bet garš ī gi.
Baseins ir ļ oti skaists, liels un ar jū ras ū deni.
Animā cijas programma bē rniem un pieauguš ajiem, sporta pasā kumi, dzī vā mū zika vakaros.
Pludmale ir smilš u un oļ u, regulā ri tī rī ta. Pats jū ras ū dens Korfu ir ļ oti tī rs un sā ļ š . Viesnī cas viesi pā rsvarā ir klusi cilvē ki, maz bē rnu, daudz vecā ka gadagā juma cilvē ku.
No viesnī cas divas reizes dienā kursē autobuss uz salas galvaspilsē tu Kerkyru, tā pē c vienmē r ir, kur doties, ja pē kš ņ i apnika.
Noteikti š eit atgriezī simies, jo Korfu sala ir atgrieš anā s sala!
аватар v215967
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s palikā m viesnī cā.2014. gada septembra pirmo nedē ļ u. Saņ ē mā m istabiņ u galvenajā ē kā ar skaistu skatu uz jū ru, svaigā m mē belē m un santehniku. Izcila panarā mas kategorija. Paņ ē mā m pilnas maltī tes (RR), tas ir ļ oti ē rti, jo. … Tomēr ▾ Mē s palikā m viesnī cā.2014. gada septembra pirmo nedē ļ u. Saņ ē mā m istabiņ u galvenajā ē kā ar skaistu skatu uz jū ru, svaigā m mē belē m un santehniku. Izcila panarā mas kategorija. Paņ ē mā m pilnas maltī tes (RR), tas ir ļ oti ē rti, jo. nekas nebija jā maksā . Tie, kuri neiekļ ā va pusdienas, maksā ja 20 eiro par ieeju restorā nā + par dzē rieniem + par visā m uzkodā m un dzē rieniem dienas laikā .
Ī sumā par ē dienu: viss ir lieliski! Restorā nā ir svaigi ē dieni, vienmē r ir iespē ja izvē lē ties vairā kus gaļ as ē dienus, zivis, jū ras veltes. Dzē rieni bija iekļ auti cenā . 1 reizi aizņ ē ma omā ru vakaru (60 eiro no cilvē ka). Kur vē l Maskavā par tā du naudu var pusdienot ar gardumiem?
Pludmale pie viesnī cas apsargā ta, mierī ga. Vietē jo tur nav, Rolex pā rdevē ji neiet. Ieeja jū rā daž ā dā s pludmales vietā s ir atš ķ irī ga. Pa labi pie ieejas ir oļ i, pa kreisi ir smiltis. Sauļ oš anā s krē sli ir kvalitatī vi un ē rti, un to pietiek visiem. Jū ra ir tī ra un mierī ga, pludmalē ir bā rs ar dzē rieniem.
Viesnī cā ir 2 peldbaseini ar jū ras ū deni. Cik brī niš ķ ī gi ir, ja baseina ū dens nav hlorē ts! Ir arī bā rs, kur var paē st gardus ē dienus. Š im nolū kam pie katra lietussarga ir aprī kots galds ar sauļ oš anā s krē sliem.
Viesnī cas teritorija ļ oti skaista, visur zaļ umi, palmas, puķ es - tas viss priecē aci! Pa dienu ar animā ciju neviens netraucē , viesnī cā mierī gs, cilvē ki atpū š as pie baseiniem un pludmalē . Daž reiz vakaros ir dzī vā mū zika. Tas ir ļ oti elegants un romantisks.
Viesnī cas personā ls ir labi apmā cī ts viesmī lī bas jomā . Var redzē t, ka viņ i saprot, ka cilvē ki š eit ierodas relaksē još ai atpū tai un komfortam. Cerī bas ir pilnī gi patiesas. Reģ istratū rā vienmē r ir krieviski runā još i darbinieki.
Istabā ir tē jas servī ze, un daž reiz viņ i nes augļ us,
Paldies par lieliskajā m brī vdienā m!
аватар staruha_izergil
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Iepazī š anā s ar Grecotel Eva Palace 5 * viesnī cu notika reklā mas un informatī vā s tū res laikā pa Grieķ iju. 1. Viesnī ca atrodas 12 km attā lumā no Kerkyras pilsē tas un 55 km attā lumā no Gouvia ciema, privā tajā Komeno pussalā , blakus viesnī cai Grecotel Corfu Imperial. … Tomēr ▾ Iepazī š anā s ar Grecotel Eva Palace 5 * viesnī cu notika reklā mas un informatī vā s tū res laikā pa Grieķ iju.

1. Viesnī ca atrodas 12 km attā lumā no Kerkyras pilsē tas un 55 km attā lumā no Gouvia ciema, privā tajā Komeno pussalā , blakus viesnī cai Grecotel Corfu Imperial. Atrodas neliela lī č a krastā , pakava formā . Ļ oti skaista zaļ ā zona, dā rzi, puķ es, putni - visa kā ir daudz, viss rada romantisku, pat lirisku noskaņ u.
2. Istabu skaits "Grecotel Eva Palace 5 *" ir 225 numuri. No tiem 167 divvietī gi numuri atrodas galvenajā seš stā vu ē kā (no visiem paveras skats uz jū ru). Pā rē jie numuri ir vienvietī gi (ar skatu uz dā rzu). Bungalo komplekss sastā v no 52 bungalo un 6 villā m. No visiem bungalo paveras sā nu skats uz jū ru. Tiek nodroš inā tas Famous Class apmeš anā s vietas (izmitinā š anas veids ar ekskluzī vu servisa lī meni. Š ā das naktsmī tnes ietver apartamentus, villas un palazzo).
Numuros: kondicionieris, satelī ttelevī zija (ar krievu, bet bez ukraiņ u kanā liem), telefons, seifs bez maksas, minibā rs (par papildu maksu), vanna, halā ti, č ī bas, pludmales dvieļ i, fē ns, balkons/terase. Numuros nav interneta, sabiedriskajā s zonā s Wi-Fi ir bezmaksas.
Bungalo vannas istabā ir divas izlietnes (jū s varat mazgā t seju vienlaikus ar savu "pusī ti"). Luksusa apartamentos, kas tiek iekasē ti kā medusmē neš a apartamenti, ir Murano stikla lustras (! ) un gultas ar baldahī nu.
Savdabī gs š ī s viesnī cas "č ips" ir stikla siena, kas atdala guļ amistabu no vannas istabas. Tas ir, ja esat voyeur...: ). Nē , nu, iespē jams, tas ir pieprasī ts variants, jo tas tur ir, labi, varbū t tas ir interesanti jaunlaulā tajiem, es nezinu.
Turklā t vannas istabas malā ir ž alū zijas vai aizkars, noklikš ķ iniet uz pogas - aizkars nokrī t, un jū s saņ emat pilnvē rtī gu telpu ķ ermeņ a mazgā š anai, bez piekļ uves "citas pasaules" acī m.
3. Ē dinā š ana: atbilstoš i š ī s viesnī cas grupai Grecotel ķ ē des klasifikā cijā , š eit var saņ emt tikai brokastis, vai puspansiju vai premium plus (lī dzī gi kā viss iekļ auts). Galvenais restorā ns, a la carte restorā ns, pludmales bā rs, baseina bā rs, vestibila bā rs. Viesnī cā ir ļ oti laba virtuve: pē c teritorijas un telpu iepazī š anas tur arī vakariņ ojā m, un ē dienu izvē le un to garš as ī paš ī bas bija neslavē jamas. Mī dijas, grilē ta kukurū za, makaroni, truš i, visu veidu sieri, deserti, augļ i - visu nevar saskaitī t. Vienu reizi uzturē š anā s laikā varat mainī t vakariņ as savas viesnī cas galvenajā restorā nā pret vakariņ ā m blakus esoš o viesnī cu galvenajā restorā nā : Grecotel Daphnila Bay (dzē rieni iekļ auti) vai Grecotel Corfu Imperial (dzē rieni par papildu samaksu).
4.
Bē rni: tiek pieņ emti izmitinā š anai tikai laika posmā no 05. jū lija lī dz 25. augustam. Viņ iem tiek nodroš inā ts GrecoBaby serviss (bē rniem lī dz 3 gadu vecumam) - iespē jams pasū tī t (arī iepriekš pā rdoš anā ) bē rnu gultiņ as, pā rtinamos paklā jiņ us, izlietnes statī vu, bē rnu podiņ us un sē dekļ us, pudeļ u sildī tā jus, pudeļ u sterilizatoru, elektrisko tē jkannu, bē rnu vannas. , pā rnē sā jamais sē deklis-š ū pulis, radio-aukle (pakalpojumi daļ ē ji par maksu un bez maksas); klubs "GrecoKids" (3-6 gadi, 6 dienas nedē ļ ā , izņ emot Sv. ); klubs «GrecoJuniors» (7-12 gadi).
Vecā kiem ar bē rniem, kuri ir izvē lē juš ies brokastis vai puspansijas maltī tes, ir iespē ja izvē lē ties vieglu bē rnu "viss iekļ auts" - Tasty Corner. Š ā das ē dinā š anas tiek nodroš inā tas Grecoland klubā no 11.00 lī dz 17.00 bē rniem vecumā no 3-12 gadiem (bez piemaksas). Mazulis varē s neierobež otā daudzumā dzert svaigu pienu, svaigu jogurtu ar augļ iem un medu, kraukš ķ inā t bagetes un sviestmaizes ar svaigiem salā tiem, ē st siltos ē dienus un pankū kas vai saldē jumu, dzert augļ u sulas.
5.
Uz vietas ir privā ta smilš u un oļ u pludmale. Lietussargi + sauļ oš anā s krē sli + pludmales dvieļ i - bez maksas. Viesnī cā ir liels peldbaseins ar jū ras ū deni.
6. Spa: sauna + hammam (10 €/dienā ), trenaž ieru zā le (bez maksas), procedū ras diviem (! ).
7. Ā ra cienī tā jiem: rī ta vingroš ana, aerobika, ū dens aerobika, galda teniss. Ū dens sporta veidi (viesnī cā Grecotel Corfu Imperial), ū dens aktivitā tes, kalnu velosipē du noma.
8. Izklaide: vī na degustā cija, kulinā rijas š ovi, dzī vā klaviermū zika vakarā , izklaides programmas. Kā zu ceremonijas.
9. Pakalpojumi viesnī cā : valū tas maiņ a, juvelierizstrā dā jumu veikals, mini tirgus.
10. Ir krieviski runā još i darbinieki.

Personī gais iespaids: "Grecotel Eva Palace 5 *" ļ oti patika. Un ja es bū tu jaunlaulā ts...

Kopsavilkums: pā rliecinā ts un nenoliedzams 5 *. Piemē rots tiem, kas vē lē tos svinē t personiskus svē tkus greznā vidē , un vienkā rš i patī kamai atpū tai "paradī zē ", bet ne "bū dā ".
Вид на отель со стороны Холл Вилла с частным бассейном Вдали виден понтон отеля
аватар Rina_R
 •  apceļots 18 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Uzreiz rakstī š u, ka bijā m ilgi, tā pē c daž as detaļ as ir izdzē stas, kopē jais iespaids (mana un vī ra) palicis - patika. Pirmkā rt, kad mē s devā mies, viesnī ca bija novietota kā.4 * un kopumā atbilda. Istabas vidē ja izmē ra (uzreiz rezervē jā m ar skatu uz jū ru, jo skats uz kalniem ir piebraucamais ceļ š un teritorija pretī viesnī cai), personā ls pieklā jī gs, ē diens diezgan labs (gardē ž iem var nebū t pietiekami, bet viss mums derē ja). … Tomēr ▾ Uzreiz rakstī š u, ka bijā m ilgi, tā pē c daž as detaļ as ir izdzē stas, kopē jais iespaids (mana un vī ra) palicis - patika.
Pirmkā rt, kad mē s devā mies, viesnī ca bija novietota kā.4 * un kopumā atbilda. Istabas vidē ja izmē ra (uzreiz rezervē jā m ar skatu uz jū ru, jo skats uz kalniem ir piebraucamais ceļ š un teritorija pretī viesnī cai), personā ls pieklā jī gs, ē diens diezgan labs (gardē ž iem var nebū t pietiekami, bet viss mums derē ja). Uzreiz rakstī š u par kafiju (kā jau visā s viesnī cā s no kopē jā s tvertnes atved lielo kafijas kannu), bet ja saki, tad atnesī s gan espresso, gan kapuč ī no (bet jā saka, ka gribas). Bez mums š o pakalpojumu izmantoja pā ris no Itā lijas (tikai viņ i tika pamanī ti - viņ i parasti turpat blakus brokasto), un par to nebija jā maksā papildus.
Otrkā rt, uzreiz uzrakstī š u, ka š ī viesnī ca kategoriski nav piemē rota pā riem ar bē rniem un jaunieš iem, kurus Turcija lutinā jusi ar animā ciju, konkursiem un diskotē kā m. Kluss, mierī gs un nedaudz garlaicī gs, bet tieš i tas mums bija vajadzī gs. Tā pē c paturiet to prā tā , izvē loties. Lai gan bija bē rni un jaunieš i.
Treš kā rt, atseviš ķ i par jū ru un pludmali (jo arī š ī ir amatieru) - viesnī ca liela lī č a krastā , t. i. jū s neredzē sit atklā to jū ru (un kontinentā lā Grieķ ija ir redzama), bet nav vē tru, un ū dens ir ļ oti silts. Un pludmale - bez paš as pludmales terasē s starp kokiem (apelsī ni, citroni) ir sauļ oš anā s krē sli - mums patika.
Nu un, visbeidzot, vispā rē jais iespaids ir tā ds, ka sala ir maza, nav nekā ī paš a, ko redzē t un darī t (tikai pludmalē gulē t). Nē , protams, viņ i veic apskates ekskursiju pa salu, burā š anu, "grieķ u vakaru" un akvaparku. Man ļ oti patika pretē jā piekraste (ja nemaldos, izklausā s pē c Palekostritsa vai kaut kā tā ) - ļ oti skaistas vietas un jū ra. Neiesaku ī rē t auto, jo ceļ i ir š auri, un itā ļ i steidzas kā traki (starp citu, viņ i pā rsvarā ņ em virsroku).
Tas laikam arī viss.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Kūrorts Paleokastritsa
Novērtējums 10.0
Grieķija, par. Korfu
Atpūta, Daba, Ielas, laukumi, skatu punkti
ēzeļu patversme
Novērtējums 10.0
Grieķija, par. Korfu
Atpūta, Daba, Izklaide

Утопающий в густой зелени отель расположен у подножья полуострова Коменно. Великолепный сервис, разнообразие роскошных номеров, тишина и тенистые сады, хорошая кухня, русскоязычный персонал, красивая территория, красивая мебель, спорт и развлечения. Из основного здания открывается вид на прибрежные деревушки и небольшие острова, разбросанные по Ионическому морю. Бунгало расположены в садах с оливковыми деревьями и тропической растительностью. Размещение с детьми только июль-август.

Atrašanās vieta П-ов Коммено, в 10 км от г. Корфу. Состоит из шестиэтажного центрального здания, бунгало и вилл.
Pludmales apraksts Отель расположен на берегу песчано-галечного пляжа. Главным достоянием Коммено является его огромный одноименный пляж, награжденный «Голубым флагом» ЮНЕСКО.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Открытый бассейн с морской водой занимает площадь 1700 кв.м, мини-маркет, 3 бара, 3 ресторана (2 A la Carte), терраса для загара. В отеле Grecotel Eva Palace работает несколько ресторанов. В ресторане «шведский стол» накрывают блюда международной кухни, а в ресторане Il Melograno можно отведать средиземноморскую кухню. Гости также могут посетить ресторан-бар у бассейна.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā  FREE 
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports В спа-салоне Elixir Rooftop Love можно посетить массажный кабинет, сауну и тренажерный зал. На пляже соседнего курортного отеля Corfu Imperial Grecotel Exclusive можно заняться различными водными видами спорта.
  • galda teniss
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • jogas nodarbības  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • niršana
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 225 номеров.

  • vanna/duša
  • fēns
  • čības un peldmētelis
  • $
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • balkons/terase
  • peldbaseins (ne visās istabās)
Adrese P.O. Box 57, Tzavros GR-490 83 Kommeno, Corfu
Tālruņi: +30 26610 90003
Tīmekļa vietne: Grecotel Eva Palace
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис. В отеле есть водные развлечения. Любители подводного мира могут воспользоваться услугой дайвинга. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.