Domes of Corfu 5*– Atsauksmes

12
Novērtējums 8.310
№4 viesnīcas reitingā Korfu
Viesnīca atrodas Glyfadā, Korfu salas rietumu krastā, blakus savai smilšu pludmalei. Myrtiotissa pludmale atrodas 700 metru attālumā no viesnīcas, savukārt pludmale Kontogialos atrodas 1,2 km attālumā. Viesnīca tika uzcelta 1972. gadā. Viesnīcā katru gadu tiek veikti remontdarbi. Piemērots ģimenēm.Vairāk →
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viss par 5 ar 10 plusiem … Tomēr ▾ Viss par 5 ar 10 plusiem
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Es vē lē tos dalī ties atsauksmē par Louis Grand Hotel. Pagā juš ajā vasarā mē s izvē lē jā mies ceļ ojumu no mū su tū risma aģ entū ras VKO. Mē s izvē lē jā mies ne pē c pā rā k stingriem kritē rijiem, kā mē s parasti darā m š o biznesu! Mē s ceļ ojā m ar bē rniem. … Tomēr ▾ Es vē lē tos dalī ties atsauksmē par Louis Grand Hotel. Pagā juš ajā vasarā mē s izvē lē jā mies ceļ ojumu no mū su tū risma aģ entū ras VKO. Mē s izvē lē jā mies ne pē c pā rā k stingriem kritē rijiem, kā mē s parasti darā m š o biznesu! Mē s ceļ ojā m ar bē rniem. Tur viņ i daudz laika veltī ja sportam. mē s domā jam, ka animatori izdomā ja ļ oti interesantu pieeju, viņ i visu labi izplā noja un bē rni viņ us visu laiku nepameta, viņ iem bija ļ oti jautri ar animatoriem. Viņ i, protams, paņ ē ma pilnu pansiju, viss iekļ auts. Tā pē c mē s bijā m apmierinā ti ar visā m prioritā tē m š ajā pansionā tā , bez maksas: saulessargi, sauļ oš anā s krē sli, dvieļ i utt. )) Bijā m ekskursijā s, ļ oti skaista vieta Korfu, patiesī bā ! Pasakaini! ! Man š ķ iet, ka katram savā dzī vē ir jā jū t tas, ko mē s tur jutā m. Adrijas jū ra arī ir vienkā rš i skaista! Kopumā , ja vē laties neaizmirstami atpū sties un izklaidē ties, š ī ir vieta jums!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
No viesnī cas tikai sajū smā , pieklā jī gs, draudzī gs un neuzkrī toš s personā ls, viesnī ca klusa, mierī ga. Ir daudz ā rzemnieku, kuri novē rtē arī klusumu un atpū tu. Numuri ir ē rti un tiek uzkopti katru dienu. Ē diens labs, garš ī gs. … Tomēr ▾ No viesnī cas tikai sajū smā , pieklā jī gs, draudzī gs un neuzkrī toš s personā ls, viesnī ca klusa, mierī ga. Ir daudz ā rzemnieku, kuri novē rtē arī klusumu un atpū tu. Numuri ir ē rti un tiek uzkopti katru dienu. Ē diens labs, garš ī gs. Pludmale ir smilš aina, lī dz tai jā nokā pj pa kā pnē m. Jū ra...Nu, ko jū s varat teikt par jū ru? Jū ra ir JŪ RA! Man viņ a š ausmī gi pietrū kst, gaiss viņ am blakus ir pilnī gi neaprakstā ms, es viegli elpoju. Man ļ oti patika gide no VKO, deva daudz padomu, palī dzē ja noī rē t auto, redzē ju viņ u katru dienu viesnī cā . Salu ir ļ oti ē rti izpē tī t ar automaš ī nu, ir ļ oti daudz gleznainu vietu. Nož ē loju, ka gā ju viena, nebija neviena, kas mani nobildē tu uz visa š ī skaistuma fona.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
pirmā lieta, kas mani pā rsteidza, bija Jonijas jū ra, tā ir tik patī kama un aptveroš a, ka nav iespē jams aprakstī t š ī s sajū tas, kamē r neiegrimsta. pludmales smiltis, tī ras. Pat tad, kad viļ ņ i ķ emmī š krastu, jū ra nekļ ū st dubļ aina. … Tomēr ▾ pirmā lieta, kas mani pā rsteidza, bija Jonijas jū ra, tā ir tik patī kama un aptveroš a, ka nav iespē jams aprakstī t š ī s sajū tas, kamē r neiegrimsta. pludmales smiltis, tī ras. Pat tad, kad viļ ņ i ķ emmī š krastu, jū ra nekļ ū st dubļ aina. Es nezinu, kā to izskaidrot. Vilnis pā rgā ja un jū ra atkal ir kristā ldzidra. Ē diens lielisks, augļ u daudzveidī ba. daudzi ē dieni, kas pagatavoti uz grila. Ļ oti garš ī ga pica un makaroni. Istabas tī ras, tī rī tas katru dienu, gultas veļ a verd balta. Iesaku š o viesnī cu ikvienam, kurš vē las atpū sties no Maskavas burzmas un baudī t klusu un relaksē još u atpū tu. Jū s varat noī rē t automaš ī nu un pā rvietoties pa Korfu salu patstā vī gi, tikai iepriekš ar gidu jā apspriež ekskursijas marš ruts uz Korfu apskates vietā m. Korfu, lai taupī tu laiku un nebrauktu velti, lai gan velti braukt ir prieks un ekstrē mi pilni, ceļ i ar 90 grā du pagriezieniem.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Jū ra super, lai gan pa pantonu lī dz tai aiziet 7 minū tes, bet ir tā vē rts, tikai vē lme uzliesmo ! ! ! Un novembrī ir vē tru laiks, lai jū s varē tu lē kt pā ri maziem viļ ņ iem))), bet, ja bū s vē tra, protams, neviens neļ aus tur iet. … Tomēr ▾ Jū ra super, lai gan pa pantonu lī dz tai aiziet 7 minū tes, bet ir tā vē rts, tikai vē lme uzliesmo ! ! ! Un novembrī ir vē tru laiks, lai jū s varē tu lē kt pā ri maziem viļ ņ iem))), bet, ja bū s vē tra, protams, neviens neļ aus tur iet. Netā lu no viesnī cas jū ra ir ļ oti skaista, un, pagriež ot pa kreisi, var nokļ ū t mež onī gā pludmalē : ) Tur ir rifi un attiecī gi milzī gs daudzums visā du skaistu zivju un koraļ ļ u. Starp citu tur pat ir nogrimis kuģ is! ! Mums ļ oti patika ! !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s ar vī ru devā mies pagā juš ajā gadā un bijā m ļ oti apmierinā ti ar ceļ ojumu. Grieķ iju jau sen gribē ju apmeklē t, bet sapņ i ir jā ī steno. Paldies, ka piepildī ji š o sapni – TUI (EKR). Viesnī ca atrodas ļ oti izdevī gā vietā , tieš i pretī pludmale ar smalkā m baltā m smiltī m, apkā rt skaisti olī vu birzis. … Tomēr ▾ Mē s ar vī ru devā mies pagā juš ajā gadā un bijā m ļ oti apmierinā ti ar ceļ ojumu. Grieķ iju jau sen gribē ju apmeklē t, bet sapņ i ir jā ī steno. Paldies, ka piepildī ji š o sapni – TUI (EKR). Viesnī ca atrodas ļ oti izdevī gā vietā , tieš i pretī pludmale ar smalkā m baltā m smiltī m, apkā rt skaisti olī vu birzis. Ē rti numuriņ i, ikdienas uzkopš ana. Ē diens bija garš ī gs un bagā tī gs – nebija iespē jams palikt izsalkuš am. Personā ls pieklā jī gs, daudz runā krieviski. Š ogad tur taisī ja remontu, tā pē c brauksim vē lreiz, apskatī sim izremontē to viesnī cu.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s atpū tā mies 2010. gada jū lijā . Paņ ē mā m biļ eti uz Tui (EKR). Teritorija liela, ļ oti skaista, apsargā ta un viesnī ca atrodas netā lu no Korfu. Mē s dabū jā m 2-istabu apartamentu diviem bez maksas. Baseins tur ir forš s, neparastas formas! Ē diens daudzveidī gs un garš ī gs, daudz desertu. … Tomēr ▾ Mē s atpū tā mies 2010. gada jū lijā . Paņ ē mā m biļ eti uz Tui (EKR). Teritorija liela, ļ oti skaista, apsargā ta un viesnī ca atrodas netā lu no Korfu. Mē s dabū jā m 2-istabu apartamentu diviem bez maksas. Baseins tur ir forš s, neparastas formas! Ē diens daudzveidī gs un garš ī gs, daudz desertu. Viena no galvenajā m viesnī cas priekš rocī bā m ir animā cija! Katru vakaru visa viesnī ca pulcē jā s uz viņ u priekš nesumu! Vispirms bē rniem, tad pieauguš ajiem! Š eit pieauguš ajiem 14 dienu laikā tas vairs neatkā rtojā s un viss bija super! Kopumā svē tki izdevā s lieliski! Es iesaku.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Mums ļ oti patika animā cija. Pā rsvarā piedalī jā s krievi un ukraiņ i. bija arī itā ļ i un vā cieš i) Tā das sacensī bas ir forš as, aizdedzinoš as, es teiktu ! ! Dienas laikā viņ i vienmē r sadarbojas ar bē rnu, pareizā k sakot, ar bē rniem. … Tomēr ▾ Mums ļ oti patika animā cija. Pā rsvarā piedalī jā s krievi un ukraiņ i. bija arī itā ļ i un vā cieš i) Tā das sacensī bas ir forš as, aizdedzinoš as, es teiktu ! ! Dienas laikā viņ i vienmē r sadarbojas ar bē rnu, pareizā k sakot, ar bē rniem. sarī kot bē rniem sacensī bas, dejot, pat parā dī t daž us vingroš anas vingrinā jumus)) Tas viss, protams, bija spē les veidā : )), un vakarā bija diskotē ka bē rniem! ! ! : -) Visi puiš i krita iemī lē juš ies mū su animatoros un neatstā ja ne soli, viņ i bija tik labi! ! Tie kas grib braukt ar bē rniem, brauciet! Atpū tieties un jū s un jū su bē rni pilnī bā ! !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Sen dē lu gribē ja vest kur vī tne, savā dā k visa vasara pie vecmā miņ as, man arī liekas, ka traucē . Manam dē lam ir 9 gadi, meklē jā m speciā lu viesnī cu, kur ir ko darī t ar bē rnu. Mē s vē rsā mies pie Austrumkazahstā nas reģ iona, un viņ i teica, ka kopš š ī gada jū nija tur darbojas bē rnu klubs. … Tomēr ▾ Sen dē lu gribē ja vest kur vī tne, savā dā k visa vasara pie vecmā miņ as, man arī liekas, ka traucē . Manam dē lam ir 9 gadi, meklē jā m speciā lu viesnī cu, kur ir ko darī t ar bē rnu. Mē s vē rsā mies pie Austrumkazahstā nas reģ iona, un viņ i teica, ka kopš š ī gada jū nija tur darbojas bē rnu klubs. Nu, mē s nolē mā m nā kt. Uzreiz jā saka, ka visas trakā kā s cerī bas attaisnojā s un pat vairā k. Bē rns bija septī tajā s debesī s, klubs tieš ā m ir lielisks un bē rni un vecā ki ir laimī gi. Ē dā m augļ us, mazgā jā mies, atpū tā mies, atgriezā mies apmierinā ti.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū tā s viesnī cā.2010. gada jū lijā ar bē rnu 6 gadi. Viesnī ca laba ar garš ī giem ē dieniem, neuzbā zī ga tajā paš ā laikā draudzī ga attieksme, apkalpoš ana. Jauka smilš u pludmale un brī niš ķ ī gi skati uz piekrasti. … Tomēr ▾ Atpū tā s viesnī cā.2010. gada jū lijā ar bē rnu 6 gadi. Viesnī ca laba ar garš ī giem ē dieniem, neuzbā zī ga tajā paš ā laikā draudzī ga attieksme, apkalpoš ana. Jauka smilš u pludmale un brī niš ķ ī gi skati uz piekrasti. Jū ra ir tī ra, bet daž kā rt vē sa pazemes straumes dē ļ , bet peldē ties ir diezgan normā li. Bē rniem animā cija krievu valodā ir diezgan pieņ emama, nav tik trokš ņ aina un aktī va kā Turcijā . Animā cija pieauguš ajiem ir diezgan vā ja. Pati sala ir ļ oti skaista, ir vē rts to apskatī t, bet tajā paš ā laikā jā ņ em vē rā , ka ceļ i ir nepā rtraukti serpentī ni, nedroš i. Padoms: rū pī gi izpē tiet medu. apdroš inā š ana, ko izsniegsiet, ī paš i ģ imenē m ar bē rniem. Apdroš inā š anas kompā nija Uralsib, piemē ram, piedā vā slimī bas gadī jumā pieauguš ajam paš am nokļ ū t klī nikā , turklā t baiļ u gadī jumā telefonsarunas no viesnī cas uz apdroš inā š anas kompā niju. gadī jumus apmaksā tieš i viesnī cas viesi, š ā du zvanu cenas ir dā rgas. Laiks atrisinā t baiļ u atlases problē mu. sast. ā rsts Korfu var aizņ emt č etras stundas, kuras jā pavada istabā pie telefona. Nav savlaicī gas palī dzī bas sniegš anas. Gadī jumā , ja bē rna slimī ba, ā rsts ieradā s istabā , bet pē c zā lē m viņ am bija jā brauc ar taksometru paš am. Par medikamentiem maksā jat attiecī gi paš i un ar taksometru. Ceru, ka man izdosies piedzī t š ā dus izdevumus no apdroš inā š anas kompā nijas, jo, sastā dot lī gumu, tie nebija norā dī ti. Pā rbaudiet visu iepriekš . Kopumā viesnī ca ir laba.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Kūrorts Paleokastritsa
Novērtējums 10.0
Grieķija, par. Korfu
Atpūta, Daba, Ielas, laukumi, skatu punkti
ēzeļu patversme
Novērtējums 10.0
Grieķija, par. Korfu
Atpūta, Daba, Izklaide

Отель расположен в местечке Глифада, на западном берегу острова Корфу, рядом с собственным песчаным пляжем. Пляж Миртиотисса находится в 700 метрах от отеля, а пляж Контогиалос — в 1,2 км. Отель построен в 1972 году. Ежегодно в отеле проводятся обновления. Подходит для семейного отдыха.

Atrašanās vieta 16 км от международного аэропорта. 16 км от города Корфу.
Pludmales apraksts Пляж в 50 м от отеля. Шезлонги, зонтики у бассейна - бесплатно.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
Viesnīcā

Обслуживание номеров, магазин сувениров, маршрутный автобус в город (ежедневно, кроме воскресенья и праздников), услуги портье, мини-рынок, услуги такси.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Игровая комната, стрельба из лука, пляжный волейбол, дартс, гимнастика, аквааэробика. Тематические вечера 4 раза в неделю. Гольф – в 5 км. Аквапарк – в 7 км.
  • biljards
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
Telpu apraksts

Всего 247 номеров. Состоит из одного основного здания (7 этажей) с 3-мя лифтами.

Istabās

В номерах есть кондиционер, телевизор с плоским экраном и спутниковыми каналами, холодильник, чайник, ванна, фен и письменный стол. В каждом номере установлен шкаф для одежды и обустроена собственная ванная комната.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • tējas/kafijas automāts
  • balkons/terase
Adrese Glyfada, Pelekas, Corfu, Greece
Tālruņi: 0030 2310 810624
Tīmekļa vietne: Domes of Corfu
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.