Marbella Corfu 5*– Atsauksmes

13
Novērtējums 7.510
№14 viesnīcas reitingā Korfu
7.7 Numurs
7.7 apkalpošana
7.7 Tīrība
8.9 Uzturs
8.6 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas augstā vietā ar panorāmas skatu uz Jonijas jūru. Iekopta zaļā zona. Ir krieviski runājoši darbinieki. Dažādas ēdienreizes, pamatojoties uz programmu viss iekļauts. Sporta ikdienas animācijas un vakara šovu programmas. Ieteicams romantiskām brīvdienām pludmalē, kā arī ģimenēm ar bērniem. Komplekss celts 1974. gadā, 2013. gadā veikta kompleksa pilnīga rekonstrukcija. Viesnīca sastāv no galvenās 9 stāvu ēkas ar 6 liftiem un 5 papildu 2 vai 4 stāvu ēkām.Vairāk →
аватар anisimovvom
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Š ajā viesnī cā atpū tā mies 2016. gada jū nijā . Kad ieradā mies, mū su koferi uzreiz tika piekrauti un nogā dā ti istabā , kura jau bija gatava. Kaut gan ieradā mies diezgan agri, un pieradā m, ka reģ istrē š anā s ir pē c 12. … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā atpū tā mies 2016. gada jū nijā . Kad ieradā mies, mū su koferi uzreiz tika piekrauti un nogā dā ti istabā , kura jau bija gatava. Kaut gan ieradā mies diezgan agri, un pieradā m, ka reģ istrē š anā s ir pē c 12.00.
Reģ istratū ra mums sniedza visu nepiecieš amo informā ciju.
Numurs bija ļ oti tī rs, un darbinieki uzturē ja š o tī rī bu visu mū su uzturē š anā s laiku.
Mums bija tikai brokastis un vakariņ as. Ē dienu klā sts biež i mainī jā s. Mē s pusdienojā m daž reiz krodziņ ā , daž reiz galvenajā restorā nā . Pusdienas viesnī cas galvenajā restorā nā maksā.20 € no personas. Vē los ieteikt arī A la Carte restorā nus uz vietas. Mums bija viens dā vanu kupons vakariņ ā m. Viņ i bija absolū ti sajū smā . Un tad mē s rezervē jā m galdiņ u zivju restorā nā , kas atrodas pludmalē . Mē s konsultē jam VISIEM. Virtuve tur ir pā rsteidzoš a.
Viesnī cā ir animā cija. Labi darī ti puiš i! Ir arī tenisa korts (bez maksas), ū dens sporta veidi, spa, trenaž ieru zā le un daudz kas cits.
Pludmale ir smilš u un oļ u. Diezgan ē rti doties uz jū ru. Ir pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu un lietussargu. Lī dz pludmalei ir nedaudz tā lu, tač u lejā var nobraukt ar liftiem. Ja bija slinkums doties uz pludmali, tad peldē jā mies baseinos, ī paš i vienā no tiem ar jū ras ū deni.
Internets viesnī cā ir bezmaksas, bet vakarā nedarbojā s labi. Varbū t tā pē c, ka viesnī cā bija daudz atpū tnieku.
Kopumā no š ī s viesnī cas vispā r nevar atstā t un lieliski pavadī t laiku, jo teritorijā ir pilnī gi viss, bet tomē r gribē ju apskatī t vietē jos apskates objektus, paņ ē mu maš ī nu un apceļ oju salu. Paldies par labi organizē tajiem svē tkiem! Mē s noteikti atgriezī simies!
аватар katerina_z
Viesnī cu ieteica ceļ ojumu aģ entū ras vadī tā ja. Galu galā viņ a bija ļ oti apmierinā ta. Milzī ga labiekā rtota viesnī cas teritorija, skaistas ainavas. Ē dienkarte ir daudzveidī ga, viss ir neticami garš ī gs, apmierinā s pat visprasī gā ko gaumi. … Tomēr ▾ Viesnī cu ieteica ceļ ojumu aģ entū ras vadī tā ja. Galu galā viņ a bija ļ oti apmierinā ta. Milzī ga labiekā rtota viesnī cas teritorija, skaistas ainavas. Ē dienkarte ir daudzveidī ga, viss ir neticami garš ī gs, apmierinā s pat visprasī gā ko gaumi. Blakus viesnī cai ir automaš ī nu noma un autobusu pietura uz abiem salas galiem. Viss ir ē rti un ē rti. Personā ls ir draudzī gs. Uzturē jā s superior numurā . Tī rs, ē rts.
аватар Humpa
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s ar vī ru un meitu atpū tā mies viesnī cā pagā juš ā gada jū lijā . Kad tikā m braukā juš i pa salu, paspē jā m novē rtē t, lai arī ne lī dz galam, tā s skaistumu un gleznainī bu, tač u mums ne ī paš i patika viesnī cas, kurā m gā jā m garā m, bet, ierodoties savā viesnī cā , uzelpojā m atvieglojums. … Tomēr ▾ Mē s ar vī ru un meitu atpū tā mies viesnī cā pagā juš ā gada jū lijā . Kad tikā m braukā juš i pa salu, paspē jā m novē rtē t, lai arī ne lī dz galam, tā s skaistumu un gleznainī bu, tač u mums ne ī paš i patika viesnī cas, kurā m gā jā m garā m, bet, ierodoties savā viesnī cā , uzelpojā m atvieglojums. Tā bija mī lestī ba no pirmā acu skatiena! teritorija liela, zaļ i zaļ a, nolaiž as lī dz jū rai. Teritorijā.5 peldbaseini (2 bē rniem). Mums bija svī ta ar divā m istabā m un divā m tualetē m. Istaba nav liela, drī zā k ļ oti ē rta. Numurā ir tē jas komplekts, atslē gu seifs, mini bā rs, televizors ar krievu kanā liem. Pludmalē ir piestā tne. Nokā pš ana lī dz jū rai ir diezgan ilga, tač u ir patī kami staigā t pa teritoriju un pat staigā t ē nā , nevis karstumā . Ē dienu vienmē r pietika, izvē le laba, reizē m ļ ā vā s garnelē m, mī dijā m. sarkanā s zivis, š ampanietis. Iedeva arī frī , bet ne katru dienu. Apkalpoš ana restorā nā ir ā tra. Man patika galdu dekorē š ana ar daž ā dā m augļ u kompozī cijā m. Viesnī cā nebija nekā das superaktī vā s animā cijas, par to zinā jā m jau iepriekš . Bija grieķ u vakari ar dzī vo mū ziku, daž reiz ar dejā m) Man ļ oti patika lielais š ahs pie baseina. Mē ģ inā jā m paņ emt tuvā k sauļ oš anā s krē slus un trenē ties. Pirmā s divas spē les mani vī rs satrieca gabalos, tā pē c nolē mu trenē ties)
аватар staruha_izergil
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Iepazī š anā s ar viesnī cu Marbella Beach Hotel 5 * notika reklā mas un informatī vā s tū res laikā pa Grieķ iju. 1. Viesnī ca atrodas ciematā . Agios Ioannis Peristeron, 17 km attā lumā no Korfu. Autobusu pietura atrodas 200 metru attā lumā no viesnī cas 2. … Tomēr ▾ Iepazī š anā s ar viesnī cu Marbella Beach Hotel 5 * notika reklā mas un informatī vā s tū res laikā pa Grieķ iju.
1. Viesnī ca atrodas ciematā . Agios Ioannis Peristeron, 17 km attā lumā no Korfu. Autobusu pietura atrodas 200 metru attā lumā no viesnī cas
2. Viesnī ca sastā v no 6 ē kā m (galvenā , 4 Klasteru korpusi, kas atrodas blakus baseinam un Nafsika ē ka, kas atrodas blakus jū rai). Viesnī cā ir 404 numuri ar skatu uz jū ru vai kalniem: promo room un standarta numuri, superior numuri, ģ imenes numuri, apartamenti. Iespē jamais izvietojums: 2.2+1.2+2.3, 4.4+1. Visas telpas ir izremontē tas. Istabā s: kondicionieris, satelī ta TV (krievu kanā li, bez ukraiņ u), ledusskapis, minibā rs (suite, par papildmaksu), tieš ais telefons, Wi-Fi internets (bez maksas), seifs (bez maksas) , kafijas/tē jas komplekts , vanna/duš a, fē ns, balkons/terase.
SVARĪ GI: Š ajā viesnī cā vannas istaba ir diezgan savdabī ga: durvis tualetē ir izgatavotas no bieza necaurspī dī ga stikla, nesasniedz grī du un griestus un neaizveras. Vannas istabā , kas izgatavota no tā da paš a stikla, vannas istabai ir piestiprinā ta starpsiena un aizver to par 1/3, vannai nav durvju.
3. Ē dinā š anas plā ns: puspansija, pilna pansija, pilna pansija plus, ultra viss iekļ auts. Centrā lais restorā ns, 3 a la carte restorā ni, 4 bā ri (centrā lais bā rs, baseina bā rs, pludmales bā rs, atpū tas bā rs). Mē s palikā m š ajā viesnī cā ar puspansiju. Š ā da programma nodroš ina brokastis galvenajā restorā nā bufetes veidā no 7.00 lī dz 10.00, vē lā s kontinentā lā s brokastis no 10.00 lī dz 10.30. Vakariņ as galvenajā restorā nā no 18.30 lī dz 21.15 (visi dzē rieni, ieskaitot ū deni, ir MAKSAS). Vakariņ as vienu reizi uzturē š anā s laikā grieķ u vai itā ļ u a la carte restorā nos. Iepriekš piesakoties 1 dienu iepriekš - vakariņ as jū ras velš u restorā nā (10 €/pers. atlaide no ē dinā š anas maksas, t. i. dzē rieniem par pilnu cenu).
Lai pasū tī tu pusdienu kastī tes un agrā s brokastis (piemē ram, izbraucot uz ekskursijā m), par to jā paziņ o reģ istratū rā iepriekš ē jā vakarā lī dz pulksten 18.00.
Viesnī cā ir ļ oti laba virtuve, liela ē dienu izvē le, daudz augļ u, visā di deserti, ļ oti patika apkalpoš ana restorā nā.
4. Pludmale: smiltis un oļ i. Jū s varat doties uz to caur tuneli vai š ķ ē rsot ceļ u (nav ļ oti noslogots, bet tomē r). Lietussargi + sauļ oš anā s krē sli + dvieļ i - bez maksas (pludmales dvieļ i numurā ). Viesnī cā ir 3 ā ra peldbaseini (1 - ar saldū deni, 2 - ar jū ras ū deni).
5. Spa: sejas un ķ ermeņ a kopš anas programmas (seja - 30 minū tes = 50 €, ķ ermeņ a masā ž a - 30 minū tes = 50 €), epilā ciju noņ emš ana (bikini zona - 25 €), manikī rs (20 €), pedikī rs (30 €) , frizē tava (50 €), sauna, hammam, trenaž ieru zā le.
6. Bē rniem: miniklubs (4-12 g. ), 2 bē rnu baseini ar saldū deni, rotaļ u laukums, mini diskotē ka, bē rnu ē dienkarte un augstie krē sliņ i restorā nā , bē rnu pieskatī š ana – pē c pieprasī juma (par papildus samaksu).
7. Interneta stū rī tis un Wi-Fi sabiedriskā s vietā s (bez maksas).
astoņ i.
Brī vdabas entuziastiem: volejbols, basketbols, ū dens sporta veidi. Tenisa korts (par papildu samaksu).
9. Izklaide: tematiskie vakari, kabarē , teā tra izrā des, pludmales ballī tes, dzī vā mū zika.
10. Krieviski runā još s personā ls reģ istratū rā un restorā nā.
11. Viesnī cā nav bankomā ta, bet visur pieņ em bankas kartes.
12. Dodoties uz š o viesnī cu, jā saprot, ka viesnī cas teritorija ir liela, ir daudz kā pņ u un visā das sarež ģ ī tas ejas. Š eit nebū s ē rti cilvē kiem, kuri daž ā du iemeslu dē ļ nevarē s daudz staigā t un nokā pt pa kā pnē m (slī pi, bet tomē r).

Personī gais iespaids: man nepatī k lielas un pompozas viesnī cas. Bet “Marbella Beach Hotel” man (un varbū t visiem “infotū ristiem”) ļ oti patika. Vienkā rš i ļ oti. Skaisti, eleganti, stilī gi interjeri, ļ oti jauks personā ls, brī niš ķ ī ga virtuve.

Kopsavilkums: stabili 5+ no pieciem iespē jamajiem punktiem.
Lieliska izvē le greznā m brī vdienā m ar bē rniem un noslē gtai atpū tai ar mī ļ oto cilvē ku.
Наш номер, 1 Наш номер, 2 Наш номер, 3 Наш номер, 4 Наш номер, 5 Наш номер, 6. Обратите внимание на лампу Наш номер, 7. На заднем плане - ванная со стеклом, но без двери.
аватар wlad1962
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Š is ir mans otrais atvaļ inā jums pē c kā rtas Grieķ ijā . Pirmo reizi biju Rodā – bija brī niš ķ ī gi iespaidi. Š ogad izlē mu atpū sties Korfu pā rmaiņ ā m. Pirmkā rt, par paš u salu: Pati sala ir skaista, pilna ar zaļ umiem ar daudziem ziedoš iem augiem. … Tomēr ▾ Š is ir mans otrais atvaļ inā jums pē c kā rtas Grieķ ijā . Pirmo reizi biju Rodā – bija brī niš ķ ī gi iespaidi. Š ogad izlē mu atpū sties Korfu pā rmaiņ ā m. Pirmkā rt, par paš u salu: Pati sala ir skaista, pilna ar zaļ umiem ar daudziem ziedoš iem augiem. Skaisti lī č i ar labā m pludmalē m, nav akmeņ u. Ī paš i labas ir pludmales salas dienvidos. Noteikti nomā jiet automaš ī nu - jū s to nenož ē losit. Tas bija jū nijā , likā s, ka mitrums ir par augstu. Skaidrs, ka zinā mu negatī vu ieviesa viesnī ca – Marbella – Korfu. Atrodas Agios Ioannis Peresteron pilsē tā . Tas ir novietots kā piecas zvaigznes, bet patiesī bā tas ir trī s. Apmetā s ļ oti neprezentē jamā istabā ar skatu uz saimniecī bas telpas sienu. Pē c saš utuma viņ i pā rcē lā s uz istabu pirmajā stā vā , kas pē c izmē ra atbilst divā m zvaigznē m. Vannas istabā , kas apvienota ar tualeti, no duš as kabī nes uz izlietni vai tualeti varē ja tikt tikai ar pilnī bā aizvē rtā m durvī m. Drū zmas dē ļ nav iespē jams vienlaikus uzturē ties kopā . Nu pā rē jais prieks milzī gu prusaku izskatā . Telpā bija pastā vī gs mitrums: tas bija istabā , jo vannas istabā ū dens uz grī das nekad nav izž uvis, un jū s varat tikai noslaucī t to, izmantojot visus dvieļ us, un istabene noņ ē ma ū deni, tikai zvanot uz reģ istratū ru. vienreiz. Nebija iespē jams ieiet duš ā un nedabū t ū dens peļ ķ es. Kopumā tī rī š ana bija pretī ga, jo nogalinā tos tarakā nus izslaucī ja tikai divas vai trī s reizes. Es ņ ē mu visu iekļ auts, bet visticamā k tas ir velti - ir daudz kafejnī cu, kur var kaut ko uzkost. Lai gan par ē dinā š anu viesnī cā nesū dzos, š ajā ziņ ā viss ir normā li. Pludmale ir liela, bet celta uz cementa platformas ar smiltī m virsū . Jū s nolecat no platformas vai nokā pjat pa kā pnē m (trī s gabali) un jū s nokļ ū stat dziļ umā . Ū dens ir dzidrs, tuvumā ir oļ u pludmale ar pakā penisku ieeju. Teritorija liela, bet stulbi sakā rtota - daž as kā pnes. Ekskursijas uz Paleokastricu, Ahelio un ar laivu principā nebija sliktas, bet, noī rē jot automaš ī nu, kļ uva skaidrs, ka ekskursijas cenu zī me bija nekaunī gi iekasē ta. Noslē gumā varu teikt, ka apmeklē t Korfu noteikti ir interesanti, tač u, izvē loties viesnī cu, jā bū t uzmanī gā kam: nedzenot zvaigznes, es izvē lē tos SUNSHINE vai GREEKOTEL.
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Korfu atpū tā mies 2 gadus pē c kā rtas daž ā dā s viesnī cā s (bija 3 un ir ar ko salī dzinā t), par neveiksmī gā ko uzskatā m atvaļ inā jumu Marbeljā . Viesnī ca ir interesanta ar savu arhitektū ru un dizainu, kas sastā v no daudzā m kā pnē m un ejā m, gariem koridoriem un terasē m. … Tomēr ▾ Korfu atpū tā mies 2 gadus pē c kā rtas daž ā dā s viesnī cā s (bija 3 un ir ar ko salī dzinā t), par neveiksmī gā ko uzskatā m atvaļ inā jumu Marbeljā . Viesnī ca ir interesanta ar savu arhitektū ru un dizainu, kas sastā v no daudzā m kā pnē m un ejā m, gariem koridoriem un terasē m. Restorā ns ir milzī gs š ķ ū nis ar viduvē ju pā rtiku, velkot tikai 3 *. Pusdienu kastī te, ko tev dos lī dzi ceļ ojumā - lielais rullī tis ar siera un sviesta "iesmiņ u". Tieš i tā da pati uzkoda starp pamatē dienreizē m, kas bē rniem nemaz nav piemē rota. Istabas visas ir daž ā das, tā s, kuras nav galvenajā ē kā , ir ļ oti viduvē jas. Mainī jā mies no 3 un nevis sava "muš mires" rakstura dē ļ , bet gan bojā tas santehnikas, kondicioniera un š ausmī gi cietā s grī das dē ļ . Pludmale maza, smalkas smiltis, bet ! nolaiš anā s ū denī pa pakā pieniem un uzreiz dziļ ums. Ir pludmale un oļ u. Vispā r, ja jums patī k pū lis, sen aizmirstā s rindas pie restorā na - jū s esat tur. Pats galvenais, gandrī z visi viesnī cas darbinieki demonstrē savu vē sumu! Tu nenā ci pie viņ iem, bet viņ i tevi pacieš mā jā s. Kā š is.. .
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар alena_58
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Mums tas nepavisam nepatika, tā pat kā tiem, kuri pietiekami ceļ oja. Viesnī ca, protams, VISPĀ R NAV 5 ZVAIGZNES, un neviens, kurš ir atpū ties pirmajā pieciniekā , ar to nestrī dē sies. Teritorija - daudz kā pņ u, kas ir interesanti no vienas puses, bet tikai jaunieš iem. … Tomēr ▾ Mums tas nepavisam nepatika, tā pat kā tiem, kuri pietiekami ceļ oja.
Viesnī ca, protams, VISPĀ R NAV 5 ZVAIGZNES, un neviens, kurš ir atpū ties pirmajā pieciniekā , ar to nestrī dē sies.
Teritorija - daudz kā pņ u, kas ir interesanti no vienas puses, bet tikai jaunieš iem. Ī paš i neapmierinā ti bija veci cilvē ki, kuriem nebija kur iet pastaigā ties.
Lielais krievu skaits atpū tnieku vidū acī mredzami izraisa viesnī cas darbinieku neapmierinā tī bu, viņ i to nevar noslē pt (lai gan vajadzē tu bū t pateicī giem, ka vismaz kā ds pie viņ iem ieradā s).
Apkalpoš ana vienkā rš i š ausmī ga, administratori un menedž eri ļ oti rupji, slikti runā angliski, NERUNĀ KRIEVU VALODĀ . Tas ir neskatoties uz to, ka 80% atpū tnieku ir krievu pusmū ž a cilvē ki. Diemž ē l viņ i izliekas, ka nevajag. Lai gan, ir tikai viena meitene, kas runā krieviski, bet viņ a nemaz nav ieinteresē ta palī dzē t mū su tautieš iem un tikai smaida (vismaz viņ a. . ), no viņ a nav nekā da labuma.
Pā rsvarā cilvē ki ir apmetuš ies (krievi) bungalo, kur istabas ir ar vecā m mē belē m un jā dodas uz galveno ē ku. (Kad ir saulains laiks, tas ir jauki, bet nedomā jiet par lietu. )
Diemž ē l, ja kaut kas tev neder, neviens tavu numuru nemainī s. Interesantā kais ir tas, ka viņ i tev atbildē s tik rupji, ka ilgi bū si neizpratnē , kā tu vari š ā di uzvesties ar klientiem. Un tas ir, ja jū s runā jat angliski, ja ne))) - jū s esat meitenei (par kuras priekš rocī bā m es rakstī ju iepriekš ), kura runā krieviski.
Esiet uzmanī gi, diemž ē l krī ze Grieķ iju skā ra tik smagi, ka viesnī cā , piemē ram, kapuč ī no maksā.4 eiro))) Bet tas joprojā m ir pieļ aujams, ja no jums "kļ ū das dē ļ " netiek iekasē ta papildu summa. Viņ i tiks galā ar nevē lē š anos un pat tad neatvainosies.
Viss, ko varat darī t vakarā , ir vai nu klausī ties dzī vo mū ziku vakaros, kas ir labi. (bet ne visas 14 dienas pē c kā rtas, vienā di priekš nesumi), vai piedalī ties kolektī va š ovā , kas paredzē ts apmeklē tā ju izklaidē š anai. Bet ne diskotē kas, ne dejas saldumā , tev nebū s iespē jas. Bet jū s varat atkā rtot kustī bas pē c izpildī tā jiem, 10 minū tes pē c izrā des))) Visas dejas un diskotē kas))).
Tuvā kais ciems ir 5 km, taksometri ir ļ oti dā rgi, autobusi kursē vē l sliktā k nekā Krievijā , tie ir ā rpus grafika un kavē jas . . lai veicas))
Kopumā Grieķ ijā krī zes dē ļ viņ a visur sā ka daudz ietaupī t uz klientiem. Gan viesnī cas restorā nā , gan krodziņ os jū s diez vai gū sit baudu no ē diena.
Ja dodaties uz š o viesnī cu, padomā jiet divreiz. It ī paš i, ja ir ar ko salī dzinā t.
Ja neesi bijis Grieķ ijā vai citā s valstī s, tad droš i brauc, tev patiks, jo vienkā rš i nav ar ko salī dzinā t. Tomē r iesaku nekavē joties samierinā ties ar savu numuru un visu, kas jums neder, un atpū sties, aizmirstot, ka iegā dā jā ties istabu 5 zvaigznē s))))
p. s. Ļ oti neiesaku! ! !
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Sveiki visiem! Atpū tos kopā ar savu dē lu no 2010.  gada augusta beigā m lī dz septembra sā kumam. Ā tri izlē mu par salu, Korfu ir vienkā rš i lielisks savā skaistumā , viesnī cu izvē lē jos pē c tā laika atlaidē m tieš i š ai viesnī cai. … Tomēr ▾ Sveiki visiem! Atpū tos kopā ar savu dē lu no 2010.  gada augusta beigā m lī dz septembra sā kumam. Ā tri izlē mu par salu, Korfu ir vienkā rš i lielisks savā skaistumā , viesnī cu izvē lē jos pē c tā laika atlaidē m tieš i š ai viesnī cai. Viņ i deva ļ oti pieklā jī gu atlaidi, 30 procenti bija precī zi, salī dzinot ar citā m viesnī cā m, es ietaupī ju 3.000 rubļ u, ne maz, jo ī paš i tā pē c, ka š o naudu labā k tē rē t vietē jos veikalos. Kad ieradā mies Korfu, garastā voklis acumirklī pacē lā s neticamā skaistuma dē ļ apkā rt, un diez vai bija iespē jams to sabojā t. Viesnī ca ir daudzlī meņ u, visu ieskauj apstā dī jumi, labi tī ri baseini, skaista teritorija un ceļ š uz jū ru, kā pņ u tieš ā m daudz, bet tieš ā m ļ oti skaisti, daž ā das bildes no daž ā dā m vietā m. Ī paš i iespaidu atstā ja baseins, kas izskatā s tieš i uz jū ru, no turienes pat nevar izkļ ū t))) Uzreiz iekā rtojā mies, aizpildī jā m anketu un viss, paņ ē mā m suite, jo ar tā dā m atlaidē m bija iespē ja apgriezties. Personā ls ir ļ oti draudzī gs, jo ī paš i tā pē c, ka viņ i ir tikpat pareizticī gi kā mē s, viņ iem tas izrā dā s svarī gi)) Ē diens ir garš ī gs, daudzkā rt mazā ks sortiments, protams, nekā Turcijā , nu, š ī ir Eiropa, tur vienmē r tā ir)) priekš tā vienmē r viss ir savā dā k un kaut kas jauns. pagā juš ajā gadā atpū tā mies Melnkalnē , tā pē c izskatā s, ka nav lielas izvē les, bet viss ir garš ī gi ! ! Pirms restorā na atvē rš anas bija tieš ā m daudz cilvē ku, es domā ju, ka tā ds cilvē ku bardaks bija tieš i š o atlaiž u dē ļ un ka visi cerē ja tur redzē t un saņ emt atlaidi, un ka viss ir kā Turcijā , es nesaprotu. Protams, ja visam pievē rš uzmanī bu un visā atrod vainu, tad jā . mē s vienkā rš i izbaudī jā m salu, visapkā rt ir skaistums, jū ra ir tī ra, mē s nemaz negribam atstā t istabu. devā mies ar autobusu uz Kerkyras pilsē tu, tur ir baznī ca ar Sv. Spiridona relikvijā m, relikvijas var pagodinā t 1-2 minū tē s, uz Maskavu tā s ved reti un rindas ir 7-10 stundas. daudzi veikali, ļ oti labi grieķ u apavi, daudzi veikali, krodziņ i, ir forts, ļ oti skaisti. Izbraucā m ekskursijā uz METEOR! ! ! tas ir kaut kas, es neaprakstī š u, jums vienkā rš i ir jā iet uz turieni ! ! Man ir daudz iespaidu, gads gandrī z pagā jis, atmiņ ā palikuš as tikai patī kamas atmiņ as un vē lme atgriezties š ajā apbrī nojamajā salā . ne obligā ti š ajā viesnī cā , (bet mums tur ļ oti patika !! ! ) var aizbraukt uz citu, bet noteikti uz Korfu ! ! ! Veiksmi visiem! ! !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Atpū tas viesnī cā Marbella Corfu no 2010. gada 22. augusta lī dz 5. septembrim. KOPĒ JĀ VISUMĀ! ! ! Teritorijas nav, tikai kā pnes, praktiski nav kur staigā t, var aiziet lī dz kā dam soliņ am un pasē dē t. Ir divi baseini ar jū ras ū deni, kuru krastos cilvē ki ir burtiski viens otram virsū . … Tomēr ▾ Atpū tas viesnī cā Marbella Corfu no 2010. gada 22. augusta lī dz 5. septembrim. KOPĒ JĀ VISUMĀ! ! ! Teritorijas nav, tikai kā pnes, praktiski nav kur staigā t, var aiziet lī dz kā dam soliņ am un pasē dē t. Ir divi baseini ar jū ras ū deni, kuru krastos cilvē ki ir burtiski viens otram virsū . Jū ras pludmale maza, smiltis netī ras, putekļ ainas, pelē kas, nolaiš anā s ū denī pa trim kā pnē m, kuras visu laiku ir pā rpildī tas ar cilvē kiem, caur sistē mu iet uz ū deni. Un neticami daudz lapseņ u. Tā ir tikai kaut kā da nelaime, virs katra sauļ oš anā s krē sla ir desmit gabali, katrs vicinā s ar ko var, nav iespē jams mierī gi nogulē t. Protams, mani sakoda, kā ja zem ceļ gala joprojā m niez. Un tur man bija jā iet ar lielu bulciņ u kā jā . Lai uzkā ptu no pludmales uz viesnī cu, jums jā pā rvar aptuveni piecpadsmit stā vu ē kas kā pums. Viesnī cai, kas pretendē uz 5 zvaigznē m, vajadzē ja padomā t par š o liftu, tam vajadzē ja bū t vai nu liftam, vai eskalatoram, vai kā dam citam liftam.
Samaksā jā m par istabu ar balkonu vai terasi, kā bija rakstī ts biļ etē . Un viņ i rezervē istabu iepriekš . Bet, kad ieradā mies, mums iedeva istabu bez balkona un terases, no istabas paveras skats uz kā du nobruž ā tu pagalmu, un logam priekš ā bija noplucis siena, kad lū dzā m mainī t istabu, piedā vā ja apskatī t istabā zem jumta ar balkonu, viņ š paskatī jā s uz transformatora kasti, kas skaļ i zumē ja un bija uzkarsusi kā domnā . Mums bija jā paliek pirmajā istabā , kur vismaz mē beles bija pieklā jī gas, savukā rt otrajā viss bija kā atkritumu izgā ztuvē . Grī das istabā ir no laminā ta, visi dē ļ i stū ros noliecas un než ē lī gi č ī kst. Ja vienam bija jā ceļ as naktī , tad otrs mostā s. Numuros nav gludekļ a, kafijas automā ts vai tē jkanna, nav mini bā ra (5* viesnī ca) un jums ir jā pē rk ū dens pat tad, ja esat ALL INCLUSIVE brī vdienā s
Sliktā ku personā lu, kad esi pludmalē , neesmu redzē jis - istaba nav iztī rī ta, bet, kad pa dienu devies atpū sties un uzlicis zī mi "NETRAUCĒ T", viņ i tik un tā pieklauvē ar piedā vā jumu sakopt. . Turklā t attē ls nemainā s pat tad, ja ir padoms.
Restorā ns ir arī dziesma. Tā kā baroš anas sā kumā tiek likti visi pamatē dieni, tad sā kumā barot iet viss ganā mpulks, vietu nepietiek, veidojas rinda. Un, ja nā k vē lā k, tad ē dienu izvē les nav. Kas palicis, tas ir palicis. Ja tev ir VISS IEKĻ AUTA rokassprā dze, neglaimo sev, viss iekļ auts nemaz nav domā ts tev. Kafiju un tē ju var dzert tikai brokastī s, pā rē jā laikā - jā maksā . No dzē rieniem piedā vā pavisam netī rus baltvī nus un sarkanvī nus bez nosaukumiem, bez izvē les - vienkā rš i rū gtenu skā bumu, ko nav iespē jams norī t, starp citu, sulas arī ir pieejamas tikai brokastī s, un tā das kvalitā tes sulas, kā das neesmu redzē jusi pat mū su ilgi cietusī Maskava. Š is ir 100% koncentrā ts, bet ne sula, bet kaut kā da ķ ī mija, neticami salds un nekas tamlī dzī gs, pat ar nosaukumiem. Kas attiecas uz dzē rieniem, jū s varat pasū tī t vai nu š ausmī gu vī nu, vai apš aubā mu alu, vai pepsicola / sprite, vai vienkā rš i ledus ū deni. Viss! ! ! Ja vē laties tasi tē jas vai ko citu, esiet laipni un samaksā jiet.
Spa procedū ras vispā r ir kaut kas nesaprotams. Viņ i piedā vā HAMAM vai SAUNA. Hamam ir tikai tvaika kabī ne ar č etrā m estakā des gultā m, izejot no tvaika istabas nav kur iet, tā pat kā no pirts, ģ ē rbtuve ir kopī ga. Ģ ē rbtuvē ir divas kabī nes un viens dī vā ns, kā padomju poliklī nikā , uz kura salocī ti klā tesoš o dvieļ i un klā tesoš ie č uč . Istaba ir aptuveni 2.5x2.5. Viss ir HAMAMS un SAUNA vienā pudelē . BRIESMĪ GI BRIESMI!! !
Kamē r mans vī rs mē ģ inā ja apmaldī ties vannā , nolē mu uztaisī t pedikī ru un manikī ru. Pē c vannas viss iztvaikoja, nokļ uvu ledainā aukstumā , palū dzu izslē gt kondicionieri, bet tas mani neglā ba. Aukstums nā ca no citā m istabā m, vispā r saaukstē jos un mā jā s atnā cu pavisam slims . Meistari ir neveikli, tikai amatieri, viss sā p. Papildus nagiem nosmē rē ja visus roku un kā ju pirkstus. Es nezinā ju, kā tikt no turienes ā rā . Bet ar to š is manikī rs un pedikī rs nebeidzā s. Ierodoties mā jā s, nomazgā jusi viņ u laku, es š ausmā s atklā ju sē nī ti uz savā m rokā m un kā jā m. Tagad es ā rstē jos, un nav zinā ms, cik ilgi tas viss turpinā sies.
Nekad neesmu bijusi animā cijā . Bē rnu animā cija sā kas 9-30, kad normā liem bē rniem ir laiks gulē t. Un pieauguš ais sā kas 10-30. Bet ja tu vakariņ oji pulksten 7.8 vai 9, tad pirms animā cijas vienkā rš i nav kur iet, nu tu kā pi augš ā un lejā pa teritoriju, nu, apsē dies uz kaut kā da soliņ a, un aizgā ji uz savu istabu un jau pusvienpadsmitos iet nekur nevē los. Viss ir stulbi, pat animā cija.
Vienī gā spilgtā vieta ir Kerkyras galvaspilsē ta, interesanta pilsē ta, jauki suvenī ru veikali. Ja atpū š aties uz salas, tad tikai š ajā pilsē tā meklē jiet piemē rotu viesnī cu tur.
No Marbeljas uz Kerkyru visē rtā k nokļ ū t ar autobusu, maksa 1-60 eiro, taksometru 35 eiro, auto noma no 65 un vairā k. Autobuss kursē pē c grafika, kuram neviens neiedomā jas sekot, stundu gaidī jā m autobusu saulē (nojumju, protams, nav), lai gan ieradā mies pē c grafika. Ceļ i ir ļ oti š auri un serpentī na, kā ds varbū t vē lē sies braukt ar maš ī nu, mē s nē . Grieķ ijā treš o reizi atpū tā mies Halkidiki, tur ir daudz pieklā jī gā k, bet varbū t tas ir š ajā nejaukajā MARBELLA. Ja lasā t pozitī vu atsauksmi par š o viesnī cu, neticiet - tā ir tikai krā pniecī ba. Tur ir daudz krievu, un ar ko es runā ju, nevienam te nepatika.
VISPĀ RĒ JĀ - ZAUDĒ TA ATPŪ TA UN ZAUDĒ TA NAUDA. UZ MARBELLU PAT PAR BRĪ VU IETIES NEIESAKU! ! !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Jū lija beigā s bijā m atvaļ inā jumā Grieķ ijā viesnī cā Marbella. Pirms tam 2 reizes atpū tā mies Turcijā , vairā kas reizes bijā m Ē ģ iptē , apmetā mies 5 zvaigž ņ u viesnī cā s, tā pē c viesnī ca un tā s atraš anā s vieta mums ļ oti patika. … Tomēr ▾ Jū lija beigā s bijā m atvaļ inā jumā Grieķ ijā viesnī cā Marbella. Pirms tam 2 reizes atpū tā mies Turcijā , vairā kas reizes bijā m Ē ģ iptē , apmetā mies 5 zvaigž ņ u viesnī cā s, tā pē c viesnī ca un tā s atraš anā s vieta mums ļ oti patika. Lasiet atsauksmes internetā , ne visiem patī k viesnī ca. Bet ir jā iet, lai pā rliecinā tos, ka vieta ir brī niš ķ ī ga, skaists skats, vē ss gaiss, labs personā ls, izcils ē diens. Tā kā viesnī ca atrodas kalnā , no pludmales ir jā kā pj kalnā , bet tas nav nogurdinoš i.
Neliels kā piens pa labu taciņ u, starp priedē m, kas smarž o pē c skujā m. Viesnī ca zaļ a, daudzlī meņ u, daudz puķ u, ir kur pastaigā ties, pasē dē t. Animā cija laba, daudzveidī ga. Viesnī ca nav piemē rota ballī š u apmeklē tā jiem, bet tiem, kas vē las atpū sties vai mī ļ otā jiem, "Tas ir tas, kas jums nepiecieš ams. Viesnī cas un Kirkiras pilsē tas bildes var apskatī t manā vietnē http://fotopro-miklyaev . ru. /Kirkyras pilsē tā var nokļ ū t ar autobusu 1.5 eiro vienā virzienā . Viesnī ca gan nevelk uz piecinieku, nepietiek prezentē jamī bas. Bet ar mū sē jiem vietu ieņ emš anu pludmalē jau no 6 no rī ta......
Kopumā viņ i bija apmierinā ti. Grieķ ijai ir viss. Galvenais, lai tev ir labs garastā voklis
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


iemiesojums Romashka81
kāds dzeramais ūdens ir tīrs vai jāpērk filtrs?
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Kūrorts Paleokastritsa
Novērtējums 10.0
Grieķija, par. Korfu
Atpūta, Daba, Ielas, laukumi, skatu punkti
ēzeļu patversme
Novērtējums 10.0
Grieķija, par. Korfu
Atpūta, Daba, Izklaide

Отель расположен на возвышении, откуда открывается панорамный вид на Ионическое море. Ухоженная зеленная территория. Есть русскоговорящий персонал. Разнообразное питание на базе программы «все включено». Спортивная дневная анимация и вечерние шоу-программы. Рекомендуем для романтичного пляжного отдыха, а также семьям с детьми. Комплекс построен в 1974 году, в 2013 году была проведена полная реконструкция комплекса. Отель состоит из главного 9-этажного здания с 6-ю лифтами и 5-и дополнительных 2 или 4-х этажных зданий.

Atrašanās vieta Главный город Корфу расположен в 17 км от отеля. До международного аэропорта Корфу 30 минут езды.
Pludmales apraksts Вход в море частично каменистый (пологий), рекомендуется специальная обувь. Каждый год отмечается Голубым флагом.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • oļu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

В 3 ресторанах подают блюда средиземноморской и традиционной греческой кухни у очаровательного бассейна и на пляже. Вечером гости могут заказать напитки или коктейли в одном из баров отеля.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детская коляска (по запросу, платно), 2 детских бассейна (1 с морской водой), детская дискотека (6 раз в неделю), детский клуб (4–12 лет, 10:00–12:30 и 15:30–17:00).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports На песчаном и галечном пляже предоставляются бесплатные шезлонги, полотенца и зонтики. Также гости смогут пройти разнообразные виды массажа и процедур для тела. В отеле работают сауна, хаммам и фитнес-зал.
  • džakuzi
  • galda teniss
  • tenisa korti
  • futbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • jogas nodarbības  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего 388 номеров.

  • vanna/duša
  • fēns
  • (ne visās istabās)
  • droši
  • gaisa kondicionieris (ne visās istabās)
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
  • balkons/terase
  • tējas/kafijas automāts (ne visās istabās)
  • tālrunis (ne visās istabās)
  • plazmas televizors (ne visās istabās)
  • džakuzi (ne visās istabās)
  • ledusskapis (ne visās istabās)
  • čības un peldmētelis (ne visās istabās)
Adrese Agios Ioannis Peristeron, 490 84 Corfu, Greece
Tālruņi: Tel: +30 26610 711 837
Tīmekļa vietne: Marbella Corfu
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный галечный пляж. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги yes. Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис, теннис, футбол. В отеле есть водные развлечения. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.