Hod Hamidbar Hotel Dead Sea 4*– Atsauksmes

12
Novērtējums 7.310
№7 viesnīcas reitingā Mirusī jūra
8.3 Numurs
9.0 apkalpošana
8.3 Tīrība
9.0 Uzturs
8.8 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Ein Bokek kūrorta ziemeļos, blakus savai pludmalei Nāves jūras krastā. Piemērots jauniešiem un romantiskām brīvdienām.Vairāk →
аватар andrey_classic
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca Hod atrodas Ein Bokek kū rorta zonā , tieš i Nā ves jū ras krastā . Viesnī cai ir sava pludmale ar sauļ oš anā s krē sliem un saulessargiem. Viesnī cas viesiem tas, protams, ir bez maksas. Ieeja jū rā ir aprī kota un ļ oti ē rta! Hod viesnī cas spa ir kompakts un labi uzturē ts. … Tomēr ▾ Viesnī ca Hod atrodas Ein Bokek kū rorta zonā , tieš i Nā ves jū ras krastā . Viesnī cai ir sava pludmale ar sauļ oš anā s krē sliem un saulessargiem. Viesnī cas viesiem tas, protams, ir bez maksas. Ieeja jū rā ir aprī kota un ļ oti ē rta!
Hod viesnī cas spa ir kompakts un labi uzturē ts. Ir karstais baseins ar Nā ves jū ras ū deni, divi sē rū deņ raž a baseini, dž akuzi, sauna, masā ž as telpas + ā ra saldū dens baseins + trenaž ieru zā le. Starp citu, š ī ir vienī gā viesnī ca pie Nā ves jū ras, kurā sē rū deņ raž a baseini SPA ir bez maksas! Citā s viesnī cā s par to ņ em naudu (+/- 500 rubļ i par mū su naudu). Ir arī galda tenisa galds.
Velosipē du no viesnī cas var aizņ emties bez maksas, lai gan pa Nā ves jū ru nav kur braukt.
Turklā t visā teritorijā pieejams bezmaksas WiFi, kas Nā ves jū rā ir retums, un (UZMANĪ BU! ) bezmaksas starptautiskie zvani. Jautā jums par saziņ u ar mā ju nepavisam nav tā vē rts - vienkā rš i paņ em telefonu un zvani! Nav jā uztraucas par viesabonē š anu, vietē jā m SIM kartē m utt.
Hod viesnī cas standarta numuri, tā pat kā visur citur, nav ī paš i lieli, bet labi. Nav balkonu. Š ogad atvē rā m 3 lielus apartamentus, katrs ar balkonu un skatu uz jū ru! Uz balkona sola arī ierī kot dž akuzi : )
Kopumā Hod viesnī ca atstā j ļ oti patī kamu iespaidu. Viss ir ļ oti tī rs, glī ts, skaists un aprī kots. Reģ istratū rā un SPA ir krieviski runā još i darbinieki. Es uzskatu, ka š ī viesnī ca ir lieliska iespē ja relaksē još ā m brī vdienā m un atveseļ oš anai pie dziedinoš ā s Nā ves jū ras.
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca Hod atrodas Ein Bokek kū rorta zonā , tieš i Nā ves jū ras krastā . Viesnī cai ir sava pludmale ar sauļ oš anā s krē sliem un saulessargiem. Viesnī cas viesiem tas, protams, ir bez maksas. Ieeja jū rā ir aprī kota un ļ oti ē rta! Viesnī cas Hod spa komplekss ir kompakts un labiekā rtots. … Tomēr ▾ Viesnī ca Hod atrodas Ein Bokek kū rorta zonā , tieš i Nā ves jū ras krastā . Viesnī cai ir sava pludmale ar sauļ oš anā s krē sliem un saulessargiem. Viesnī cas viesiem tas, protams, ir bez maksas. Ieeja jū rā ir aprī kota un ļ oti ē rta! Viesnī cas Hod spa komplekss ir kompakts un labiekā rtots. Ir karstais baseins ar Nā ves jū ras ū deni, divi sē rū deņ raž a baseini, dž akuzi, sauna, masā ž as telpas + ā ra saldū dens baseins + trenaž ieru zā le. Starp citu, š ī ir vienī gā viesnī ca pie Nā ves jū ras, kurā sē rū deņ raž a baseini SPA ir bez maksas! Citā s viesnī cā s par to ņ em naudu (+/- 500 rubļ i par mū su naudu). Ir arī galda tenisa galds. Velosipē du no viesnī cas var aizņ emties bez maksas, lai gan pa Nā ves jū ru nav kur braukt. Turklā t visā teritorijā pieejams bezmaksas WiFi, kas Nā ves jū rā ir retums, un (UZMANĪ BU! ) bezmaksas starptautiskie zvani. Jautā jums par saziņ u ar mā ju nepavisam nav tā vē rts - vienkā rš i paņ em telefonu un zvani! Nav jā uztraucas par viesabonē š anas maksā m, vietē jā m sim kartē m utt. Hod Hotel standarta numuri, tā pat kā visur citur, nav ī paš i lieli, bet labi. nav balkonu. Š ogad atvē rā m 3 lielus apartamentus, katrs ar balkonu un skatu uz jū ru! Uz balkona sola arī ierī kot dž akuzi : ) Vispā r Hod viesnī ca atstā j ļ oti patī kamu iespaidu. Viss ir ļ oti tī rs, glī ts, skaists un aprī kots. Reģ istratū rā un SPA ir krieviski runā još i darbinieki. Es uzskatu, ka š ī viesnī ca ir lieliska iespē ja relaksē još ā m brī vdienā m un atveseļ oš anai pie dziedinoš ā s Nā ves jū ras.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар Alex_classic
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca tika uzcelta jau sen, un tas ir tā s galvenais trū kums. Citā di problē mu nav - telpas, lai arī nelielas, ir diezgan labā stā voklī . Balkonu nav, par istabu ar skatu uz jū ru ir jā piemaksā . Galvenā priekš rocī ba ir tieš a piekļ uve pludmalei. … Tomēr ▾ Viesnī ca tika uzcelta jau sen, un tas ir tā s galvenais trū kums. Citā di problē mu nav - telpas, lai arī nelielas, ir diezgan labā stā voklī . Balkonu nav, par istabu ar skatu uz jū ru ir jā piemaksā . Galvenā priekš rocī ba ir tieš a piekļ uve pludmalei. Pastaigā jiet pā ris minū tes, jo. jū ra ir ļ oti tuvu izejai no viesnī cas pakā pieniem 85-100 (atkarī bā no tā , kur un kā skaitī t).
No pievienoš anas. pakalpojumi - tā lr. zvani uz fiksē tajiem numuriem Krievijā , Ukrainā u. c. BEZ MAKSAS.
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Visas Nā ves jū ras burvī bas un iespaidi par to tika izsvī troti, kad viņ i atvē ra individuā lu, ar vienu atslē gu aizslē gtu dzelzs kasti, pē c darbinieku teiktā , lietu glabā š anai un neatrada tur atstā tu dā rgu Nā ves jū ras kosmē tiku 500 USD vē rtī bā . … Tomēr ▾ Visas Nā ves jū ras burvī bas un iespaidi par to tika izsvī troti, kad viņ i atvē ra individuā lu, ar vienu atslē gu aizslē gtu dzelzs kasti, pē c darbinieku teiktā , lietu glabā š anai un neatrada tur atstā tu dā rgu Nā ves jū ras kosmē tiku 500 USD vē rtī bā . , š ie viesmī lī gie biedri pat atņ ē ma mazuļ a dvieli, kad ziņ ojā m par praģ i, š ī s brī niš ķ ī gā s viesnī cas darbinieki atteicā s no jebkā das palī dzī bas, uzskatot to par vieglprā tī gu atgadī jumu, policiju nā cā s meklē t paš iem bez gida palī dzī bas, viesnī ca personā lu un pierunā t pieņ emt paziņ ojumu par zā dzī bu !! ! Krievi esiet modri ! ! ! Kopē jais iespaids Lieliska vieta atpū tai, Skaista ainava, Pretī ga viesnī ca ar Pretī gu personā lu!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар maa358
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Patiesī bā es dotu 8 punktus, bet ir daž i komentā ri. Viens no tiem, pludmales aprī kojums var tikt atjauninā ts, bet tas ir piedodams. mū su prezdom priekš ā pū ta brā zmains vē jš . Otra piezī me par bezmaksas telefonu - varbū t tā bija, bet acī mredzot ne man. … Tomēr ▾ Patiesī bā es dotu 8 punktus, bet ir daž i komentā ri. Viens no tiem, pludmales aprī kojums var tikt atjauninā ts, bet tas ir piedodams. mū su prezdom priekš ā pū ta brā zmains vē jš . Otra piezī me par bezmaksas telefonu - varbū t tā bija, bet acī mredzot ne man. No labajā m lietā m jā atzī mē lielisks restorā ns - no vietas, kur to apmeklē ju, var salī dzinā t ar Prime Hotel (Pekina), Royal Azur (Hammamet) restorā nu, lai gan Eiropā un citā s Vidusjū ras valstī s ir pieklā jī gi restorā ni.
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Man patika viss, gan bufete, gan istabiņ a, bet ieraduš ies tur 14os pē c nekā rtī bas tika nokā rtoti pē c 17. Bijā m vieni viesnī cas vestibilā . . strā dā mū su bijuš ie tautieš i-lielie HAM … Tomēr ▾ Man patika viss, gan bufete, gan istabiņ a, bet ieraduš ies tur 14os pē c nekā rtī bas tika nokā rtoti pē c 17. Bijā m vieni viesnī cas vestibilā . . strā dā mū su bijuš ie tautieš i-lielie HAM
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Labdien, 2011. gada jū nijā atpū tā mies viesnī cā.2 dienas. Gribu brī dinā t visus, kas vē las nā kt - istabā s ir blaktis (redzē ju klā tienē ) un virtuvē tarakā ni (redzē ju arī personī gi, kad nā ca pē c ledusskapī atstā ta ē diena). … Tomēr ▾ Labdien, 2011. gada jū nijā atpū tā mies viesnī cā.2 dienas. Gribu brī dinā t visus, kas vē las nā kt - istabā s ir blaktis (redzē ju klā tienē ) un virtuvē tarakā ni (redzē ju arī personī gi, kad nā ca pē c ledusskapī atstā ta ē diena). Viesnī ca ir veca, atjaunots tikai pirmais stā vs un vestibils. Istabā m ir vecas durvis ar spraugā m(nav skaņ as izolā cijas), gultas veļ a ar caurumiem, un galvenais ir slikti iztī rī tas-dzeltenas sienas no veciem netī rumiem, novecojis gaiss no vecā paklā ja. Cieņ a ir laba pludmale, tuvu, ir ē rta ieeja jū rā ar gumijas paklā jiņ iem . Viesnī cai nepiecieš ama slē gš ana dezinfekcijai! !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Sveiki! ! Izlasot atsauksmes par š o viesnī cu internetā , nedaudz apbē dinā ts. . . Atbraucā m - vē l vairā k satrakojuš ies - nebija balkona un baigā tuksneš a krā sā ē ka. BET tad. . . Izrā dī jā s, ka vannasistabā visu var lieliski izž ā vē t. … Tomēr ▾ Sveiki! !
Izlasot atsauksmes par š o viesnī cu internetā
, nedaudz apbē dinā ts. . . Atbraucā m - vē l vairā k satrakojuš ies - nebija balkona un baigā tuksneš a krā sā ē ka. BET tad. . . Izrā dī jā s, ka vannasistabā visu var lieliski izž ā vē t. Istaba tika iztī rī ta tī ri , jebkuras pretenzijas par kvalitā ti, piemē ram, sadzī ves tehnika, tika izpildī tas momentā ni. Personā ls pā rsvarā ir vietē jie Aradas pilsē tas iedzī votā ji (mū su bijuš ie tautieš i) Vakarā dejo atpū tnieki, pā rsvarā vietē jie iedzī votā ji (var skatī ties, tu esi pā rcelts uz 70. gadiem), uz Dead vispā r nav izklaides, ir miers un miegs.
Bet š eit var vienkā rš i atpū sties un aizmirst par visu, š ī patieš ā m ir labā kā viesnī ca Nā ves jū rā .
Tā atraš anā s vieta ir vistuvā k jū rai (PĀ RBAUDĪ TA), atš ķ irī bā no vairuma viesnī cu. Ņ emiet vē rā karstumā , kurā š ogad iekļ uvā m, staigā t ar kā jā m vai gaidī t 20 minū tes viesnī cas transportu ir briesmī gi. Viesnī cas labā kie š efpavā ri ir mū s apstiprinā ja tū risti, kas dzī vo Izraē lā un brauc š eit atpū sties ne pirmo reizi. Bū dī siet ē dienu. MUMS BŪ TA BROKASTIS UN VAKARIŅ AS - ar to pilnī gi pietika. ū dens no MM un regulā ras un spa procedū ras, peldmē teļ us var mainī t vismaz katru stundu. Vispā r tur ir tik omulī gi, un ja braucam uz Nā ves jū ru, tad tikai uz š o viesnī cu. Tur ir brī niš ķ ī ga masiere Tatjana. Bā rmaida Marina mums uztaisī ja brī niš ķ ī gus dzē rienus.
Nekad neesam nož ē lojuš i, ka paš i nejauš i izvē lē jā mies š o viesnī cu bez tū roperatoru palī dzī bas. .
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
ģ imenes fotoaparā ts tika atrasts, spriež ot pē c fotogrā fijā m, viņ i dzī voja viesnī cā Hod 2010. gada augusta beigā s kontakts saziņ ai - jungles@mail. ru … Tomēr ▾ ģ imenes fotoaparā ts tika atrasts, spriež ot pē c fotogrā fijā m, viņ i dzī voja viesnī cā Hod 2010. gada augusta beigā s
kontakts saziņ ai - jungles@mail. ru
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Labs serviss. Ē diens ir daudzveidī gs, bijā m patī kami pā rsteigti - tajā paš ā laikā ļ oti garš ī gi. Pludmale skaista, tī ra, ja blakus esoš ā s viesnī cas teritorijā vienmē r bija daudz cilvē ku, tad mū su pludmalē vietas pietika un varē ja baudī t pā rvietoš anā s brī vī bu un ainavas burvī go skaistumu. … Tomēr ▾ Labs serviss. Ē diens ir daudzveidī gs, bijā m patī kami pā rsteigti - tajā paš ā laikā ļ oti garš ī gi. Pludmale skaista, tī ra, ja blakus esoš ā s viesnī cas teritorijā vienmē r bija daudz cilvē ku, tad mū su pludmalē vietas pietika un varē ja baudī t pā rvietoš anā s brī vī bu un ainavas burvī go skaistumu. Vakaros dzī vā mū zika - tik profesionā lus un aizdedzinoš us mū ziķ us bija retums. . Pievē rsiet uzmanī bu grupai Gery and Thomas, š ķ iet, ka jums noteikti patiks. Nu bet ar jaunieš iem kaut kā nebija ī paš i labi, varbū t vienkā rš i pati Nā ves jū ra nav tas jaunieš u iecienī tā kais kū rorts ?? ? nebija laika saprast, bet gribē tos vairā k jaunu un skaistu )))))))) liels prieks, ē rti un cienī jami. Augstā kais lī menis. Ir arī liela spa procedū ru izvē le un karstais iekš telpu baseins – noteikti jā pamē ģ ina!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


iemiesojums vikatar
Vai labāk ir ņemt viss iekļauts vai brokastis un vakariņas restorānā? Vai restorāni ir dārgi?
13 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 6 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Masada cietoksnis
Novērtējums 9.0
Izraēla, Mirusī jūra
Arhitektūra, Reliģija, Stats
Nāves jūra
Novērtējums 8.0
Izraēla, Mirusī jūra
Atpūta, Daba

Отель расположен на севере курорта Эйн-Бокек, рядом с собственным пляжем на берегу Мёртвого моря. Подходит для молодежного и романтического отдыха.

Atrašanās vieta Расположен в 170 км от аэропорта.
Pludmales apraksts Собственный песчаный пляж в 50 м от отеля.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, услуги консьержа, факс/ксерокопирование, доставка прессы, магазины на территории.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
Izklaide un sports
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam
  • džakuzi
  • animācija
Telpu apraksts

Всего в отеле 203 номера.

Istabās

В номерах: LCD TV, спутниковое телевидение, Wi-Fi, принадлежности для чая и кофе, мини-холодильник, сейф, фен.

Tea and Coffe kite

Adrese Ein Bokek Dead Sea
Tālruņi: +972-8-6688222
Tīmekļa vietne: Hod Hamidbar Hotel Dead Sea
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам, yes. Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.