Mājīga viesnīca pašā pludmalē

Rakstīts: 4 septembris 2013
Ceļošanas laiks: 5 jūnijs — 3 septembris 2013
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 9.0
Viesnī ca Hod atrodas Ein Bokek kū rorta zonā , tieš i Nā ves jū ras krastā . Viesnī cai ir sava pludmale ar sauļ oš anā s krē sliem un saulessargiem. Viesnī cas viesiem tas, protams, ir bez maksas. Ieeja jū rā ir aprī kota un ļ oti ē rta!
Hod viesnī cas spa ir kompakts un labi uzturē ts. Ir karstais baseins ar Nā ves jū ras ū deni, divi sē rū deņ raž a baseini, dž akuzi, sauna, masā ž as telpas + ā ra saldū dens baseins + trenaž ieru zā le. Starp citu, š ī ir vienī gā viesnī ca pie Nā ves jū ras, kurā sē rū deņ raž a baseini SPA ir bez maksas! Citā s viesnī cā s par to ņ em naudu (+/- 500 rubļ i par mū su naudu). Ir arī galda tenisa galds.
Velosipē du no viesnī cas var aizņ emties bez maksas, lai gan pa Nā ves jū ru nav kur braukt.

Turklā t visā teritorijā pieejams bezmaksas WiFi, kas Nā ves jū rā ir retums, un (UZMANĪ BU! ) bezmaksas starptautiskie zvani. Jautā jums par saziņ u ar mā ju nepavisam nav tā vē rts - vienkā rš i paņ em telefonu un zvani! Nav jā uztraucas par viesabonē š anu, vietē jā m SIM kartē m utt.
Hod viesnī cas standarta numuri, tā pat kā visur citur, nav ī paš i lieli, bet labi. Nav balkonu. Š ogad atvē rā m 3 lielus apartamentus, katrs ar balkonu un skatu uz jū ru! Uz balkona sola arī ierī kot dž akuzi : )
Kopumā Hod viesnī ca atstā j ļ oti patī kamu iespaidu. Viss ir ļ oti tī rs, glī ts, skaists un aprī kots. Reģ istratū rā un SPA ir krieviski runā još i darbinieki. Es uzskatu, ka š ī viesnī ca ir lieliska iespē ja relaksē još ā m brī vdienā m un atveseļ oš anai pie dziedinoš ā s Nā ves jū ras.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu