Athos Palace Hotel 4*– Atsauksmes

84
Novērtējums 7.310
№13 viesnīcas reitingā Halkidiki — Kasandra
7.5 Numurs
7.9 apkalpošana
7.7 Tīrība
7.6 Uzturs
8.2 Infrastruktūra
Populāra viesnīca, kas atrodas gleznainā zemesragā starp dārziem ar sulīgu veģetāciju. Viesnīcas pludmalei ir viena no labākajām un garākajām piekrastē: tās zeltainās smiltis un kristāldzidrais ūdens apbur. Astoņstāvu ēka. Lielisku dabas ainavu, kvalificēta apkalpošanas, daudzveidīgas izklaides un siltas atmosfēras kombinācija padarīs jūsu atpūtu šajā viesnīcā par neaizmirstamu. Ieteicams jebkuras kategorijas tūristiem. Viesnīca Athos Palace ir uzcelta uz 79 000 kvadrātmetru liela zemes gabala Kallithea Chalkidiki, blakus Pallini pludmalei. 4 zvaigžņu viesnīca galvenajā ēkā un bungalo tika atvērta 1990. gadā.Vairāk →
аватар vlasenkotl81
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Laba viesnī ca. Bija oktobra sā kumā sezonas beigā s, jau no 11.10 viesnī ca tika pilnī bā slē gta. Laiks joprojā m ir silts, bet 2 dienas lija lietus, un jū ra ir siltā ka par gaisu. Tā tad jū s varat peldē ties, ū dens ir vē ss - tī rs, dzidrs un tirkī za. … Tomēr ▾ Laba viesnī ca. Bija oktobra sā kumā sezonas beigā s, jau no 11.10 viesnī ca tika pilnī bā slē gta. Laiks joprojā m ir silts, bet 2 dienas lija lietus, un jū ra ir siltā ka par gaisu. Tā tad jū s varat peldē ties, ū dens ir vē ss - tī rs, dzidrs un tirkī za.
Mums bija visas ē rtī bas, teritorija ir zaļ a un iet tieš i uz jū ru
Atseviš ķ i vē los atzī mē t viesnī cas restorā nu - biju patī kami pā rsteigts par ē dienu daž ā dī bu - tur bija jū ras veltes, augļ i, saldē jums. Katru dienu kaut kas jauns un ļ oti garš ī gs. Mums bija tikai brokastis un vakariņ as, bet ar to pietika.
Animā cija bē rniem ir ļ oti laba, bet pieauguš ajiem es arī gribē tu organizē t vakarus.
Kopumā atpū ta bija patī kama, iesaku š o viesnī cu!
аватар instrykciapyteshestvia
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ē diens bija izcils, bija jū ras veltes un katru dienu jaunas tematiskā s vakariņ as ar jauniem ē dieniem! Teritorija liela un skaista, pludmale ir pie rokas. Ļ oti laba atraš anā s vieta. Pietura tieš i pie viesnī cas, no kurienes jū s varat patstā vī gi sasniegt Salonikus un citus pussalas ciematus. … Tomēr ▾ Ē diens bija izcils, bija jū ras veltes un katru dienu jaunas tematiskā s vakariņ as ar jauniem ē dieniem! Teritorija liela un skaista, pludmale ir pie rokas. Ļ oti laba atraš anā s vieta. Pietura tieš i pie viesnī cas, no kurienes jū s varat patstā vī gi sasniegt Salonikus un citus pussalas ciematus. Ko mē s darī jā m katru dienu.
Kam interesē apskatī t teritoriju, kā tā izskatā s pie viesnī cas, kā das skaistas vietas ir un kā paš am ar sabiedrisko transportu apmeklē t visas galvenā s Grieķ ijas apskates vietas, skatieties manā video apskatā !
Достопримечательности Греции с самостоятельным их посещением на общественном транспорте. Греция, полуостров Халкидики, отель Athos Palace Hotel 4* Бесплатные достопримечательности Салоников, пляж лутра, villa Stasa, метеоры Греции
аватар
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Laba viesnī ca, ļ oti labs ē diens. Istabas uzkopš ana bija laba, viss darbojā s. Teritorijā ir peldbaseins, sava pludmale, blakus bija veikali un restorā ni. Jū s varat doties uz š o viesnī cu, es iesaku. … Tomēr ▾ Laba viesnī ca, ļ oti labs ē diens. Istabas uzkopš ana bija laba, viss darbojā s. Teritorijā ir peldbaseins, sava pludmale, blakus bija veikali un restorā ni. Jū s varat doties uz š o viesnī cu, es iesaku.
аватар tatish31
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s ar vī ru palikā m š ajā viesnī cā augusta sā kumā . Viesnī ca man patika, pilnī bā atbilst savai kategorijai. Tas tika uzcelts Athos stilā , kā saka, principā tas izskatā s kā klosteris. Mouzenī da pā rstā vji mū s sagaidī ja reģ istratū rā un palī dzē ja reģ istrē ties, izstā stī ja visu par viesnī cu un izrā dī ja. … Tomēr ▾ Mē s ar vī ru palikā m š ajā viesnī cā augusta sā kumā . Viesnī ca man patika, pilnī bā atbilst savai kategorijai.
Tas tika uzcelts Athos stilā , kā saka, principā tas izskatā s kā klosteris.
Mouzenī da pā rstā vji mū s sagaidī ja reģ istratū rā un palī dzē ja reģ istrē ties, izstā stī ja visu par viesnī cu un izrā dī ja. Mū su istaba bija 122 ar skatu uz jū ru.
Jauka, mā jī ga istaba ar balkonu. Plaš s un viegls. Remonts un pats interjers nav pirmais svaigums. Tī rs, istabu uzkopš ana katru dienu.
Ē dieni - brokastis un vakariņ as, liels pluss bija tas, ka var mainī t vakariņ as pret pusdienā m. Ē diens bija diezgan labs. Laba pamatē dienu izvē le vakariņ ā m: gaļ a, vista, zivis, jū ras veltes, kartupeļ i, makaroni, rī si, pā kš augi, daž ā di salā ti, svaigi dā rzeņ i, augļ i, saldais galds. Daž kā rt vakaros restorā nā skan dzī vā mū zika.
Pati viesnī cas teritorija ļ oti kopta, baseins liels un tī rs, balinā tā ja smaka nav asa. Sauļ oš anā s krē sli pie baseina bija bez maksas.
Pludmale ir krā š ņ a, smilš aina, un ū dens jū rā ir tik tī rs, ka dziļ umā varē ja redzē t, kuri akmeņ i atrodas apakš ā . No rī ta un vakarā gulē ja pludmalē , pē cpusdienā ir ļ oti karsts. Sauļ oš anā s krē sli pludmalē ir maksas, bet var arī gulē t uz dvieļ a. Vakara animā cija viesnī cā bija klā t, grafiks restorā nā .
Kopumā brī vdienas pagā ja labi, noteikti iesaku viesnī cu.
аватар allabor116
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s ar ģ imeni devā mies atvaļ inā jumā , es, mans vī rs un bē rns 8 gadus vecs, izvē lē jā mies atvaļ inā jumu uz 10 dienā m. Ieraš anā s Saloniku lidostā , nokļ uvā m viesnī cā uz apmē ram stundu, kas mū s nevarē ja iepriecinā t. … Tomēr ▾ Mē s ar ģ imeni devā mies atvaļ inā jumā , es, mans vī rs un bē rns 8 gadus vecs, izvē lē jā mies atvaļ inā jumu uz 10 dienā m. Ieraš anā s Saloniku lidostā , nokļ uvā m viesnī cā uz apmē ram stundu, kas mū s nevarē ja iepriecinā t. Ierodoties viesnī cā , mū s jau gaidī ja mū su viesnī cas gids, Mouzenī da darbinieks. Isom palī dzē ja mums reģ istrē ties, sniedza visu informā ciju par viesnī cu, pakalpojumiem un teritoriju, un tad devā s uz istabu. Pati viesnī ca nav jauna, celta atturī gā stilā . Tas sastā v no 1 galvenā s daudzstā vu ē kas.
Istaba bija laba, 6 stā vā ar skaistu skatu uz jū ru.
Gribu iezī mē t viesnī cas teritoriju. Liela zaļ ā zona, ar milzī gu skaitu koku, krū mu, puķ u un zā lā ju. Ir liels olimpiskā izmē ra baseins, bē rnu baseins ar strū klakā m un slidkalniņ iem. Pie pieauguš o baseina atrodas uzkodu bā rs, kurā var iegā dā ties bezalkoholiskos dzē rienus un uzkodas.
Tā kā esam kopā ar bē rnu, mums bija svarī gi, lai viesnī cā bū tu bē rnu animā cija. Animā cijas programma Grecoleto, profesionā li animatori strā dā ar bē rniem, spē lē jas, trī skā rš o daž ā das spē les. Vakarā amfiteā trī bija mini diskotē ka. Bē rns bija ļ oti apmierinā ts ar animā ciju.
Ē diens restorā nā ir pieklā jī gs, vienmē r ir daudz daž ā du ē dienu: uzkodas, salā ti, augļ i, deserti, saldē jums un vienmē r 1 veida zupa.
Pludmale mū su viesnī cā nav ī paš i laba, ī paš i bē rniem, tā pē c peldē jā mies galvenokā rt Pallini viesnī cas pludmalē , ar piemaksu par sauļ oš anā s krē sliem un saulessargiem (9 eiro 2 sauļ oš anā s krē sli + 1 lietussargs).
Reģ istratū rā strā dā draudzī gi puiš i, viņ i vienmē r palī dzē s un pastā stī s, kurš no viņ iem vienmē r runā krieviski. Restorā nā viesmī ļ i strā dā raiti un ā tri, apkalpoš ana laba. Istabas vienmē r ir tī ras, uzkoptas katru dienu.
Netā lu no mū su viesnī cas atrodas 2 tuvā kie ciemati - Kalithea un Afitos. Mums nepatika Kaliteja, tur nebija daudz ko darī t. Un Afytosā pat nekā nav. Skaistas š auras ieliņ as, mazas mā jiņ as, milzī gs skaits grieķ u tavernu, kur gatavo garš ī gas jū ras veltes. Tiem, kas ierodas atpū sties š ajā reģ ionā , iesaku apmeklē t krogu Tu Kima, gardi mā jā s gatavoti grieķ u virtuves ē dieni, milzī gas ē dienu porcijas mū s nevarē ja neiepriecinā t.
Kopumā ar atpū tu bijā m visvairā k apmierinā ti, ī paš i dē lam patika atpū ta. Liels paldies uzņ ē mumam Muzinidis un uzņ ē muma darbiniekiem par pienā cī gu svē tku organizē š anu. Viesnī cu ieteikš u viesiem ar bē rniem, ģ imenes atpū tai, viesnī ca jums ir pilnī bā piemē rota.
аватар v.zhivina
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca liela, teritorija sakopta, veidota Athos stilā . Mū s ļ oti draudzī gi sagaidī ja uzņ ē muma Mouzenidis Travel pā rstā vji. Viņ i palī dzē ja ar reģ istrā ciju, viss noritē ja ā tri un organizē ti. Istaba laba, ar skatu uz jū ru (skats, protams, krā š ņ s), dzī vojā m 5. … Tomēr ▾ Viesnī ca liela, teritorija sakopta, veidota Athos stilā . Mū s ļ oti draudzī gi sagaidī ja uzņ ē muma Mouzenidis Travel pā rstā vji. Viņ i palī dzē ja ar reģ istrā ciju, viss noritē ja ā tri un organizē ti. Istaba laba, ar skatu uz jū ru (skats, protams, krā š ņ s), dzī vojā m 5. stā vā un mums bija ļ oti ē rti.
Teritorijā atrodas Grecoleto bē rnu klubiņ š , bē rns tur biež i gā ja, animatori labi, viegli atrod kopī gu valodu ar bē rniem. Ir arī bē rnu rotaļ u laukums (slī dkalniņ i, kā pš anas sienas, mā jiņ as, virvju tī kli utt. ), bē rnu baseins ar maziem ū dens slidkalniņ iem. Vakarā katru dienu Pallini teritorijā notika diskotē ka bē rniem un neliela animā cijas programma.
Mē s izmantojā m puspansijas sistē mu (brokastis un vakariņ as). Ē diens š eit ir ļ oti labs, pieklā jī ga jebkura ē dienu izvē le, vai tie bū tu salā ti, sā nu ē dieni, gaļ as ē dieni, deserti, ir tematiskā s virtuves. Reizē m viņ i vakariņ as nomainī ja pret pusdienā m un vakarā gā ja ē st kā dā labā jū ras velš u krodziņ ā . Vai arī viesnī cas apakš ā ir itā ļ u restorā ns, viņ i arī gatavo ļ oti garš ī gus ē dienus (makaroni tur ir krā š ņ i, labā ki nekā restorā nā Itā lijā ).
Pats baseins ir liels, sauļ oš anā s krē slu vienmē r pietika visiem.
Jū ra ļ oti tī ra, caurspī dī ga, smiltis arī sniegbaltas, biež i pavadī jā m laiku jū rā . Par sauļ oš anā s krē sliem ir jā maksā .
Bijā m ekskursijā uz Arideju un Edesu, nolē mā m paņ emt sev Relax programmu. Redzē jā m Edesas ū denskritumus un peldē jā mies termā lajos avotos.
Zem Aridea bija arī neliels tirdziņ š , kur nopirkā m gardus riekstus! Nu protams, ļ oti labi atpū tā mies, atbraucā m atpū tuš ies un apmierinā ti.
Visi mū su svē tki pagā ja ļ oti labi, liels paldies par tik organizē tiem svē tkiem.
аватар buzniakowa.an
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Liela stilistiska viesnī ca, kas veidota klostera-Athos stilā , un viesnī cas vadī ba š o stilu saglabā lī dz pat mū sdienā m. Iespē jams, no pirmā acu uzmetiena tas ir vecmodī gs, tač u š eit ir viss, kas nepiecieš ams ē rtai atpū tai. … Tomēr ▾ Liela stilistiska viesnī ca, kas veidota klostera-Athos stilā , un viesnī cas vadī ba š o stilu saglabā lī dz pat mū sdienā m. Iespē jams, no pirmā acu uzmetiena tas ir vecmodī gs, tač u š eit ir viss, kas nepiecieš ams ē rtai atpū tai.
Viesnī cā ir vairā ki pā rtikas veidi, mums bija viss iekļ auts. Galvenais restorā ns ir labs un plaš s, ir daž as dienas, kad tiek rī koti tematiskie vakari un tad š ajā dienā galvenokā rt ir ē dieni, kas attiecas uz š o vakaru (itā ļ u, grieķ u uc virtuve).
Teritorija liela, zaļ a, ir 2 peldbaseini. Viens liels olimpiskais izmē rs, kur no rī ta var peldē t. Vē l viens bē rnu ar ū dens slidkalniņ iem, kur bē rni var peldē t un braukt pa maziem slidkalniņ iem.
Pludmale laba, ar smiltī m un oļ u smiltī m un labu ieeju ū denī , bet ir vieta, kur jā ieiet uzmanī gi, jo tur ir akmeņ i, tā pē c iesaku vilkt speciā los apavus.
Viesnī cas ē kā ir arī klubs Grecoleto. Ī paš i apmā cī ts personā ls, kas strā dā ar bē rniem. Meitenes vada nodarbī bas ar bē rniem 3 reizes dienā , no kurā m pirmā s 2 ir nodarbī bas klubā , bet treš o reizi tiekas mini diskotē kā . Mū su bē rniem nebija garlaicī gi.
Atraš anā s vietas ziņ ā viesnī ca atrodas ļ oti labā vietā . Netā lu no viesnī cas atrodas maza pilsē tiņ a Kallithea (3 km), kur var aizbraukt, ir neliela suvenī ru zona un var ko paē st, daž ā das kafejnī cas, krodziņ i, bā ri.
Aiz viņ a ir vē l viena Afytos pilsē ta. Š ī ir vecpilsē ta ar akmens mā jā m un ielā m, kuras arī bija bruģ ē tas ar akmeni. Ļ oti atmosfē riska un skaista pilsē tiņ a, uz kalna atrodas krodziņ i ar skatu uz jū ru. Tur var nobaudī t gardas jū ras veltes un ne tikai.
Pussalas nomalē ir tā da pilsē ta kā Kasandrija, kur otrdienā s notiek tirdziņ i, kur iegā dā jā mies augļ us un citus Grieķ ijas gardumus.
Apkoposim mū su svē tkus! Interesanta viesnī ca ar garš ī gu ē dienu. Jauka zaļ ā zona, kur, starp citu, uz zā les tiek veikta rī ta vingroš ana, joga un tā tā lā k. Ir baseins un bē rnu baseins, Grekoleto bē rnu klubs un lieliska atraš anā s vieta.
Es š ai viesnī cai doš u 9 no 10, lai viņ i pie tā neapstā jas un virzā s uz priekš u. Paldies par brī niš ķ ī go brī vdienu. Visiem patika.
аватар marussia63
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Jū nijā bijā m ģ imenes brī vdienas Athos Palace, ierodoties mū s sagaidī ja viesnī cas gidi, reģ istrē š anā s process bija pā rsteidzoš i ā trs, lai gan ieradā mies agri no rī ta. Teritorija liela, zaļ a, kopta, glī ta. … Tomēr ▾ Jū nijā bijā m ģ imenes brī vdienas Athos Palace, ierodoties mū s sagaidī ja viesnī cas gidi, reģ istrē š anā s process bija pā rsteidzoš i ā trs, lai gan ieradā mies agri no rī ta.
Teritorija liela, zaļ a, kopta, glī ta. Man ļ oti patika apkā rtne. Ir liels peldbaseins pieauguš ajiem un bē rnu baseins ar slidkalniņ iem, rotaļ u laukums, liels tenisa korts.
Brokastis un vakariņ as rezervē jā m, bet uz vietas ar viesnī cas gida Isoma palī dzī bu, pateicoties viņ am, ē rtī bas labad pā rrezervē jā m uz viss iekļ auts.
Mums bija istaba ar skatu uz jū ru, skaistums ir neaprakstā ms. Tī rī ja katru dienu, nekā du sū dzī bu nebija, istabenes centā s.
Reģ istratū rā strā dā ja draudzī gi un vienmē r smaidī gi puiš i, vienmē r palī dzē ja, ja bija kā di jautā jumi, neskatoties uz to, ka viesnī cā bija daudz viesu, visu izdarī ja ā tri un raiti un atbildē ja.
Virtuve garš ī ga, katru dienu bija zivis un gaļ a, jū ras veltes arī , daž ā da veida piedevas (rī si, pupiņ as, kartupeļ i), sieri, olī vas, augļ i (ā boli, apelsī ni, banā ni, aprikozes) liela saldumu izvē le.
Vakariņ ā s bija arī tematiskie vakari, nokļ uva itā ļ u valodā , kur viesmī ļ i ī paš os tē rpos spē lē itā ļ u dziesmas, ī paš s paldies par atmosfē ru.
Viesnī cā ir sporta animā cija: joga, stiepš anā s pie baseina, volejbols pludmalē , gā jā m gandrī z katru dienu, slavē jam animatorus par labu garastā vokli visai dienai.
Pludmalē sauļ oš anā s krē sli un saulessargi ir bez maksas, bet te saskā rā mies ar nelielu niansi, ieeja jū rā ir akmeņ aina, nepiecieš ami speciā li apavi. Mē s devā mies peldē ties pā ris metrus, no Pallini viesnī cas ir pludmale, ir maiga ieeja ar smiltī m, un mē s gulē jā m uz mū su pludmales sauļ oš anā s krē sliem, jo ​ ​ tur par mums jau bija samaksā ts. Jū ra ir absolū ti krā š ņ a. Kristā ldzidra, smiltis neizskalojas un nerodas netī ras jū ras ilū zija. Ideā ls tirkī za ū dens.
Netā lu no viesnī cas atrodas Kallithea ciems, attī stī ta infrastruktū ra, aptiekas, apģ ē rbu veikali, juvelierizstrā dā jumu, suvenī ru veikali, kafejnī cas, restorā ni, krodziņ i, bā ri. Biež i vakaros gā jā m vienkā rš i kaut kur pasē dē t, atpū sties, paē st gardu saldē jumu.
Relaksē tā grieķ u ritmā mē s pat nepamanī jā m, kā paskrē ja 10 atvaļ inā juma dienas. Paelpoja gaisu, peldē jā s jū rā , atpū tinā ja domas, pā rē jie izrā dī jā s veseli. Paldies Athos Palace par brī niš ķ ī go uzturē š anos un nevainojamo apkalpoš anu.
аватар natalia201578
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Kopā ar vī ru atpū tā s Grieķ ijā Halkidiki. Viesnī ca atrodas netā lu no Saloniku pilsē tas, no lidostas lī dz viesnī cai braucā m apmē ram pusotru stundu. Ierodoties viesnī cā , mū s sagaidī ja viesnī cas gidi Izoms un Alī na, kas palī dzē ja ar izmitinā š anu. … Tomēr ▾ Kopā ar vī ru atpū tā s Grieķ ijā Halkidiki. Viesnī ca atrodas netā lu no Saloniku pilsē tas, no lidostas lī dz viesnī cai braucā m apmē ram pusotru stundu.
Ierodoties viesnī cā , mū s sagaidī ja viesnī cas gidi Izoms un Alī na, kas palī dzē ja ar izmitinā š anu. Tikā m iesē dinā ti uzreiz, nebija jā gaida, bijā m apmierinā ti.
Viesnī ca ir mā jī ga, komfortabli numuri, un pats galvenais - ģ imene. Bija daudz ģ imeņ u ar bē rniem, neskatoties uz sezonas sā kumu.
Netā lu no viesnī cas atrodas divi ciemati Kallithea un Afytos. Mums ļ oti patika Afitos ar savu skaistumu, krā sainā grieķ u pilsē tiņ a ar gardiem tradicionā lajiem krodziņ iem. Biež i tur vakariņ ojā m, iesaku galera tavernu, nenormā li gardas jū ras veltes, cena arī pieņ emama un skaists skats uz jū ru.
Atgriezī š os viesnī cā , viesnī cas teritorijā ir divi saldū dens baseini: pieauguš o un bē rnu baseins ar maziem slidkalniņ iem. Pie baseina atrodas bā rs, kurā var iegā dā ties bezalkoholiskos un alkoholiskos dzē rienus, turklā t galvenajā ē kā ir vē l viens bā rs, kas ir atvē rts vakaros. Viesnī cā laba animā cija, katru dienu ir izklaides programmas bē rniem un pieauguš ajiem. Bē rniem ir arī rotaļ u laukums un klubs.
Kas attiecas uz restorā nu, ļ oti garš ī gi! Ik pē c 3-4 dienā m notika vakari ar daž ā du virtuvju priekš nesumiem. Paspē jā m apmeklē t ķ ī nieš u un grieķ u vakarus, bija daudz veidu jū ras veltes, dzī vā mū zika, tautastē rpi, kopumā bijā m sajū smā .
Istaba bija tī ra un plaš a, palagi un dvieļ i tika mainī ti gandrī z katru dienu. Gulta liela un ē rta. TV rā da 2 krievu kanā lus (ORT un planē ta Russia). Ir balkons.
Pludmale ir tuvu, jū ra ir kristā ldzidra, ū dens joprojā m aizraujoš s, bet mē s varē jā m nopeldē ties. Ak, maijā ir Grieķ ijas saule, izbaudiet brī niš ķ ī gu iedegumu. Nopirkā m biļ eti uz puspansiju, sauļ oš anā s krē sli pludmalē s par puspansiju ir maksas, divi sauļ oš anā s krē sli un lietussargs mums izmaksā ja 7.5 eiro. Ieeja jū rā ir gluda un ļ oti vienmē rī ga. Pludmalē ir volejbola laukums, un mē s tur tusē jā m gandrī z katru dienu. Mums bija tikai pozitī vas emocijas, vē los pateikties viesnī cas vadī bai un mū su gidiem, kuri mums palī dzē ja visā atpū tā .
ресепшн вход в отель ресторан ресторан ресторан вид из номера
аватар ElenaZudina
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca laba, ja nepā rmaksā . Ē diens pacieš ams un kvalitatī vs, tikai vienmuļ š . dzē rieni, izņ emot alu un surogā tus un ķ ī miju. Telpas nakš ņ oš anai derē s. Skats uz jū ru š iks. Teritorija liela un lieliska. … Tomēr ▾ Viesnī ca laba, ja nepā rmaksā . Ē diens pacieš ams un kvalitatī vs, tikai vienmuļ š . dzē rieni, izņ emot alu un surogā tus un ķ ī miju. Telpas nakš ņ oš anai derē s. Skats uz jū ru š iks. Teritorija liela un lieliska. Animā cija bē rniem ir lieliska. Pludmale ir laba. netā lu no Kallithea pilsē tas. Jū s pat varat staigā t. Numuros nav pieejams Wi-Fi.
Parādīt vairāk »


iemiesojums Tania_Golovko
6 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
iemiesojums maletslus
Es vēlētos saņemt atbildi pēc iespējas ātrāk. Paldies Mila
6 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
iemiesojums Lider1
Vai viesnīcas vai blakus viesnīcu teritorijā ir kāds Spa vai masāžas salons??????????
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
iemiesojums vesta_kamin
Kurš bija ? Viss ir tik skumji "skats uz hozbloku, ceļu un šausmīgi trokšņains"
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI

Популярный отель, расположенный на живописном мысе среди садов с пышной растительностью. Пляж при отеле имеет славу одного из лучших и протяженных на побережье: его золотистый песок и кристально чистая вода очаровывают. Восьмиэтажное здание. Сочетание великолепных природных пейзажей, квалифицированный сервис, разнообразие развлечений и теплая атмосфера сделают ваш отпуск в этом отеле незабываемым. Рекомендуется для туристов любой категории. Отель Athos Palace построен на участке площадью 79 000 квадратных метров в Каллифеи Халкидики рядом с пляжем Паллини. 4-звездочный отель в главном здании и бунгало был открыт в 1990 году.

Atrašanās vieta Курортный отель расположен всего в 2 км от оживленного города Калифея и в 75 км от международного аэропорта Македония в Салониках.
Pludmale
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

В этом отеле по системе «все включено» предлагают завтрак, обед и ужин. Также сервируются закуски, мороженое и напитки. Итальянская траттория предлагает своим посетителям отведать традиционные итальянские деликатесы по меню.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • vēlā izbraukšana
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 2016 г. Новый детский клуб "Grekoleto" от Музенидис Трэвел на базе отеля Athos Palace для гостей всех отелей G. Hotels. Отдельного меню нет, повар может приготовить по желанию гостя.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports В отеле Athos Palace работает собственная школа подводного плавания. Гости отеля могут заниматься разнообразными водными видами спорта, включая водные лыжи, греблю на каноэ и скуба-дайвинг. Также на территории отеля имеется крытый бассейн и кинотеатр под открытым небом.
  • galda teniss
  • volejbols
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 413 номеров.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • ledusskapis
  • balkons/terase
Adrese Kassandra, Halkidiki, Greece
Tālruņi: +30 2374022100, Fax: +30 2310385582
Tīmekļa vietne: Athos Palace Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис, волейбол. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб.