Bomo Pallini Beach Hotel 4*– Atsauksmes

83
Novērtējums 7.510
№7 viesnīcas reitingā Halkidiki — Kasandra
7.4 Numurs
7.2 apkalpošana
7.7 Tīrība
7.3 Uzturs
7.8 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas savā smilšu pludmalē Kasandras pussalas austrumu krastā. Iekļauts G-HOTELS viesnīcu kompleksā, sastāv no galvenās deviņstāvu ēkas un bungalo kompleksa. Viesnīca ir lieliski piemērota ģimenes un jauniešu brīvdienām, kā arī sanāksmēm, banketiem un konferencēm. Renovācija 2019: jauns peldbaseins, jauns White Dome ar nelielu neapsildāmu iekštelpu baseinu, āra trenažieru zāle (bez maksas).Vairāk →
аватар
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Visiem atpū tniekiem pludmalē tika apmaksā ti sauļ oš anā s krē sli un saulessargi, kas maksā ja 12 eiro. Ē diens ir lielisks. Teritorija ir skaista. Pludmale laba, var iet ar bē rniem. Iesaku vecā kiem, kuri dosies kopā ar bē rniem, izvē lē ties bungalo. … Tomēr ▾ Visiem atpū tniekiem pludmalē tika apmaksā ti sauļ oš anā s krē sli un saulessargi, kas maksā ja 12 eiro. Ē diens ir lielisks. Teritorija ir skaista. Pludmale laba, var iet ar bē rniem. Iesaku vecā kiem, kuri dosies kopā ar bē rniem, izvē lē ties bungalo. Un labā k iet septembrī , jo saule daudz nededzina.
аватар Inna573514
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Pats forš ā kais ir ļ oti laba pludmale, š ajā viesnī cā ir kvalitatī va smilš u puse ar oļ iem, jū ra vispā r ir izcila, ī paš i ģ imenē m ar bē rniem. Nekā da asa dziļ uma ieieš ana jū rā ir gluda, nav jā uztraucas par bē rniem. … Tomēr ▾ Pats forš ā kais ir ļ oti laba pludmale, š ajā viesnī cā ir kvalitatī va smilš u puse ar oļ iem, jū ra vispā r ir izcila, ī paš i ģ imenē m ar bē rniem. Nekā da asa dziļ uma ieieš ana jū rā ir gluda, nav jā uztraucas par bē rniem. Otrs ir iespē ja dzī vot bungalo tieš i blakus pludmalei, nevis staigā t no galvenā s ē kas uz pludmali, jo tur ir pieklā jī gi. Lielais trū kums ir tas, ka viesnī cai nav rotaļ u laukuma, nav nekas bē rniem, nav bē rnu animā cijas, tas ir, mē s braucā m uz kaimiņ u viesnī cu, viņ i iet kā viena viesnī cu ķ ē de, viņ iem ir viena teritorija, bet tas ir pieklā jī gi turp doties ī paš i ar bē rniem vakarā uz bē rnu animā ciju lietū.10 minū tes lī dz. Es gribē tu, lai tas bū tu mū su viesnī cas teritorijā , tas ir viņ u lielais trū kums. Ē diens bija brokastī s un vakariņ ā s, ē diens labs. Salī dzinot ar Turciju slā vu tautā m tas ir pieņ emami, tas ir, bē rni skatā s uz š o ē dienu un grib ē st, bet viņ i skatā s uz turku ē dienu un nesaprot, kas tas ir ir un nevē los to izmē ģ inā t, jo viņ a izskatā s savā dā k. Š ajā viesnī cā nekas nav paredzē ts bē rniem.
аватар Aleksandra143756
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Remonta trū kums, pretī gs serviss, dzē rieni nebija iekļ auti rē ķ inā , numuriņ i, kas maksā vairā k kvalitā tē , bija sliktā ki par numuriem, kas maksā mazā k. Netā lu no viesnī cas bija tikai jauka pludmale. Ja nolemjat š eit ierasties, negaidiet labu renovā ciju. … Tomēr ▾ Remonta trū kums, pretī gs serviss, dzē rieni nebija iekļ auti rē ķ inā , numuriņ i, kas maksā vairā k kvalitā tē , bija sliktā ki par numuriem, kas maksā mazā k. Netā lu no viesnī cas bija tikai jauka pludmale. Ja nolemjat š eit ierasties, negaidiet labu renovā ciju. Bungalo dā rgā istabā man bija jā maksā depozī ts par fē na klā tbū tni istabā , kas ir vienkā rš i š ausmī gi.
аватар verusik_2018
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Septembra sā kumā bijā m pie drauga, kopā ar ceļ ojumu aģ entu ilgu laiku izvē lē jā mies viesnī cu Halkidiki, kā rezultā tā nonā cā m pie secinā juma, ka paliksim Bomo Pallini Beach viesnī cā . Labs ciets č etrinieks. … Tomēr ▾ Septembra sā kumā bijā m pie drauga, kopā ar ceļ ojumu aģ entu ilgu laiku izvē lē jā mies viesnī cu Halkidiki, kā rezultā tā nonā cā m pie secinā juma, ka paliksim Bomo Pallini Beach viesnī cā . Labs ciets č etrinieks. Jauks personā ls, labs serviss.

Reģ istrē š anā s bija ā trā ka nekā jebkad agrā k, pat pirms pulksten 14:00. Viņ i deva labu numuru 6. stā vā.621. Divvietī gs numurs ar skatu uz jū ru (skats tomē r sā nis). Istaba ir tī ra, vienkā rš s interjers, gaiš s un ē rts.

Brokastis un vakariņ as notika galvenajā restorā nā , ē diens bija garš ī gs un ē dienu izvē le laba, ī paš i vakariņ u laikā . Vakariņ ā s ir noteikts apģ ē rba kods.

Peldbaseins viesnī cā ir labs, nesen renovē ts, moderns. Regulā ri notī riet to. Tuvumā bija 2 bā ri (pie baseina un pludmalē )

Piektdienas vakaros vienmē r bija nakts balle, tika aizdedzinā tas uguns tvertnes, izskatī jā s ļ oti skaisti!

Viesnī cas teritorija ir plaš a, vakarā var pastaigā ties gar piekrasti.
Pludmale š eit ir Ļ OTI vē sa, dzidrs ū dens, smalkas baltas smiltis, tī ra. Peldē ties bija ē rti, lai gan ū dens sā kumā jau ir nedaudz vē ss.

Pā rē jais bija lieliski, ja bija kā di jautā jumi, viesnī cā dež urē ja Mouzenī da pā rstā vis, vē rsā s pie viņ iem. Draudzī gi pozitī vi puiš i. Paldies viņ iem par palī dzī bu. Apmierinā ts ar viesnī cu un apkalpoš anu. Pallini pludmale ir tieš i tā vieta, kur vē laties atgriezties vē lreiz.
аватар irochkasmile8
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Mē s ar vī ru izvē lē jā mies viesnī cu ilgu laiku un mū su izvē le tika apturē ta Pallini Beach, es neiesaku viesnī cu jaunieš iem. Ieradā mies dzimš anas dienā un man bija pā rsteigums, ka neviens un nekā di nesasveicinā jā s, tas, protams, ir sī kums un nav vajadzī gs (bet bū tu jauki apsveikt viesus, ja jau gadī jies dzimš anas diena viesnī cā ). … Tomēr ▾ Mē s ar vī ru izvē lē jā mies viesnī cu ilgu laiku un mū su izvē le tika apturē ta Pallini Beach, es neiesaku viesnī cu jaunieš iem. Ieradā mies dzimš anas dienā un man bija pā rsteigums, ka neviens un nekā di nesasveicinā jā s, tas, protams, ir sī kums un nav vajadzī gs (bet bū tu jauki apsveikt viesus, ja jau gadī jies dzimš anas diena viesnī cā ).

Ieradā mies Saloniku lidostā . Savā viesnī cā nokļ uvā m ar grupas transfē ru, 1.5 stundā , ļ oti ē rtā gaisa kondicionē tā autobusā no Mouzenidis Travel (paldies viņ iem par to). Viesnī cā bija 3 cilvē ki uzņ ē muma Mouzenidis pā rstā vji, kuri varē ja palī dzē t ar visiem jautā jumiem katru dienu. Mū su istaba atradā s otrajā stā vā ar skatu uz jū ru.

Parastā divvietī gā istaba, normu skaits.
Tī rs, tī rī ts katru dienu, istabā nav sveš as smakas, BET MILZĪ GS MINUSS istabā ir tikai 1 kontaktligzda, tā pē c, ja pē kš ņ i vē lē sies paņ emt lī dzi citus gadž etus bez telefona, tad esi gatavs, ka nā ksies upurē t kaut ko, lai uzlā dē tu))))

Pludmale ir krā š ņ a, jū ra skaista, silta. Maiga smilš aina ieeja, ū dens kā svaigs piens. Sauļ oš anā s krē sli pludmalē par papildus samaksu. maksa par 2 sauļ oš anā s krē sliem un 1 lietussargu pa 9 eiro, bet var gulē t uz sava dvieļ a un neviens neko neteiks, tas ir pluss. Un katru dienu viņ i tī rī ja jū ru, tur ir miskastes, tī ras un kā rtī gas.

Teritorijā ir 2 aktī vi bā ri, White House pludmalē un uzkodu bā rs pie baseina. Viņ i pā rdod gan pilnvē rtī gas maltī tes, gan bezalkoholiskos dzē rienus, gan alkoholiskos, gan bezalkoholiskos. Un krastmalā ir Akroyal Greek Tavern, kur viņ i gatavo garš ī gus ē dienus, mē s devā mies uz turieni pusdienā s. Ir arī suvenī ru veikals un neliels lielveikals.

Kas attiecas uz restorā nu! Ē diens brokastī s un vakariņ ā s ir vienkā rš i vā rdos neizsakā ms. Katra diena ir vienā da!
Esmu tikai pā rsteigts par atsauksmē m, kurā s rakstī ts, ka ē diens bija daudzveidī gs. KAS IR DAUDZVEIDĪ BA??? ? Katru dienu PASTA!! ! Kopumā galvenajam zviedram ir 8 martimoti ar ē dienu un tajā paš ā laikā.3 no tiem ar daž ā du veidu makaroniem. Nedē ļ as atpū tai uz š ī bija tikai 1 reizi mī dijas, visas jū ras veltes beidzā s. Restorā na vadī ba: Pievē rsiet uzmanī bu tam, lai liktu zī mes, lai zinā tu, kas atrodas ē diena sildī tā jos, pretē jā gadī jumā pat ja kaut kur bija zī mes, tā s biež i neatbilda tam, kas gulē ja !!!!

Zviedru lī nijas novietojums nav ī paš i ē rts, cilvē ki ir tikai viens otram virsū un visi kā pj no tā s puses, kas kā dam ir ē rta un izrā dā s, ka ir bardaks. Ar aukstajā m uzkodā m, kas atrodas uz viesnī cas galda, par sieru vispā r jautā jumu nav, daudz un daž ā di))) Bet dī vaini, ka uz katra krū ma aug olī vas, nez kā pē c restorā nā bija tikai viena š ķ irne un tā mani pā rsteidz.
Restorā ns nav gatavs pieņ emt viesnī cā nakš ņ ojoš o viesu skaitu, jo nolē ma ierasties vakariņ ā s 19:00, tā pē c rindā bija vairā k cilvē ku nekā vakariņ oja, biju š okā , neesmu redzē jis š is vē l: (((Lai paē stu jā stā v rindā . Brokastī s dzē rieni bija bez maksas (tē ja, kafija, jupi ū dens sulas vietā ), vakariņ ā s visi dzē rieni tika apmaksā ti. Mē s devā mies pusdienot tuvā kajā krodziņ ā , kas ir atrodas pludmalē un netā lu no lielveikala.

Viesnī ca ir garlaicī ga, un cilvē ku kontingents atgriež as 50+ un vairā k. Jaunieš i viesnī cā vispā r neko nedarī t! Angimaciya pilnī gi nav, pē c vakariņ ā m daž i cilvē ki sē ž vestibilā , jo WIFI ir bezmaksas, bet pā rē jie dodas uz savā m istabā m. Viesnī ca laikam vairā k domā ta pensionā riem, kā tas arī bija mū su uzturē š anā s laikā . Mē s redzē jā m pā ris jaunus pā rus un daž us ar bē rniem.

Viesnī ca nosaka savus noteikumus, piemē ram, piemē ram, sauļ oš anā s krē slos uz baseina nedrī kst dzert neko citu kā ū deni, baseins ir atvē rts no 10:00, bet 8:00 nav vietas, kur apgulties.
Vietas aizņ em baseins, jo sauļ oš anā s krē sli tur ir bez maksas, un netā lu no jū ras par maksu. Mū su kontingents atnes savus dvieļ us un dodas brokastī s vai kaut kur citur. Bet jū s varat pagaidī t 30 minū tes, un, ja cilvē ks aizgā ja un atstā ja savas mantas ilgā k par pusstundu, viņ i tā s savā c, ieliek speciā lā sodu kastē un atbrī vo jums vietu.

Pirmo reizi atpū tā mies Halkidiki un vē los atgriezties vē lreiz, bet noteikti š ajā viesnī cā . Paldies uzņ ē mumam Mouzenidis par mū su svē tku kvalitatī vo organizē š anu. Pā rē jais bija labs, š ajā viesnī cā vairs neatgriezī š os un nevienam neieteikš u!! ! Nesaprotu, kā viņ am tā ds vē rtē jums.
аватар annboguslavets
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Pirmo reizi Halkidiki. Viesnī ca tika izvē lē ta ļ oti ilgi un sā pī gi, mē s ar lā pstā m izš ķ ū rē jā m daudzas vietnes ar atsauksmē m. Rezultā tā viesnī ca man ļ oti patika: labs daudzveidī gs ē diens, patī kams un uzmanī gs personā ls, skaista sakopta teritorija un lieliska pludmale. … Tomēr ▾ Pirmo reizi Halkidiki. Viesnī ca tika izvē lē ta ļ oti ilgi un sā pī gi, mē s ar lā pstā m izš ķ ū rē jā m daudzas vietnes ar atsauksmē m. Rezultā tā viesnī ca man ļ oti patika: labs daudzveidī gs ē diens, patī kams un uzmanī gs personā ls, skaista sakopta teritorija un lieliska pludmale.
No lidostas ieradā mies vienas stundas laikā , iepriekš rezervē jā m individuā lu transfē ru. Pē c ieraš anā s mū s sagaidī ja Mouzenī da pā rstā vji - mū su svē tku kuratori) Viņ i palī dzē ja pē c iespē jas ā trā k: viņ i nevarē ja atrast tē jkannu, puiš i ieteica, kur dabū t verdoš u ū deni))) Viņ i man teica, kur iet, ko lai redzē tu, ī paš s paldies viņ iem!
Numurs tika rezervē ts centrā lajā ē kā , visi ir ar sā nu skatu uz jū ru.
Istabu uzkopa normā li, dvieļ us nomainī ja, reģ istratū rā prasī ja glā zes ū denim. Pati istaba glī ta, vietas pietiek diviem, interjers gaiš s un acij patī kams, mē beles, vannas istaba labā stā voklī . Kondicionieris, TV, fē ns, ledusskapis darbojā s pareizi.
Kas attiecas uz restorā nu un pā rtiku. Viesnī ca darbojas uz brokastī m un vakariņ ā m. Vakariņ ā s dzē rieni tiek apmaksā ti. Ē diens bija garš ī gs, vakariņ as bija atseviš ķ a iecienī tā kā tē ma, un daž ā das gaļ as, zivis, salā ti ar un bez tunci, jū ras velš u risoto, zupas arī , augļ i, dā rzeņ i, viss bija svaigs. Viesmī ļ i acī mredzot centā s, vakariņ ot vienmē r gā ja pē c 21:00, cilvē ku mazā k, bufete regulā ri tiek papildinā ta.
Pludmale ir lieliska. Smalkas smiltis, kristā ldzidrs ū dens, aug koki, var apgulties ē nā , vai arī var nopirkt sauļ oš anā s krē slus un uz tiem apsē sties, divi sauļ oš anā s krē sli un lietussargs - 9 eiro uz visu dienu.
Teritorija arī liela, zaļ a, ir funkcionē još a kaplič a, rotaļ u laukums, baseins bē rniem, var atpū sties ar maziem bē rniem.
Netā lu no viesnī cas atrodas Kallithea ciemats, ir daudz bā ru un kafejnī cu, varat staigā t apkā rt, lai redzē tu, mē s biež i braucā m arī ar taksometru uz Afytos - ciematu, kas parā dī jā s pirmais Halkidiki, lielisks piemē rs krā sains ciemats ar nesteidzī giem grieķ iem, taksis vienā virzienā maksā ja 9 eiro .
Mums tik ļ oti patika izmē rī tā grieķ u dzī ve, ka nepamanī jā m, kā viss mū su atvaļ inā jums paskrē ja garā m, paldies Grieķ ijai par viesmī lī bu, mē s atgriezī simies)
аватар tuk-tuk2019
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ar draugu devā mies atvaļ inā jumā uz Grieķ iju. Izvē lē jā mies aktī vu atpū tu, lai nebū tu garlaicī gi. Mū su izvē le bija Halkidiki Kasandras pirmajā pussalā , netā lu no Kallithea ciema, kur nakts dzī ve rit pilnā sparā (daudz bā ru, klubu, ballī š u). … Tomēr ▾ Ar draugu devā mies atvaļ inā jumā uz Grieķ iju. Izvē lē jā mies aktī vu atpū tu, lai nebū tu garlaicī gi. Mū su izvē le bija Halkidiki Kasandras pirmajā pussalā , netā lu no Kallithea ciema, kur nakts dzī ve rit pilnā sparā (daudz bā ru, klubu, ballī š u). Atpū tai viņ i deva priekš roku 4 zvaigž ņ u viesnī cai Bomo Pallini Beach.
Ieradā mies Saloniku lidostā . Savā viesnī cā ar grupas transfē ru nokļ uvā m diezgan ā tri, 1.5 stundā s. Viesnī cā mū s gaidī ja firmas Mouzenidis Nikita pā rstā vis, kurš palī dzē ja ar reģ istrā ciju. Mū su istaba bija 724 ar lielisku skatu uz jū ru. Parastā divvietī gā istaba uztaisī ta spilgtā s krā sā s, man patika numurs. Tī rs, tī rī ts katru dienu, patī kama smarž a istabā .
Pludmale ir krā š ņ a, jū ra skaista, silta. Maiga smilš aina ieeja, ū dens kā svaigs piens. Sauļ oš anā s krē sli pludmalē par papildus samaksu. maksa, paņ ē mā m 2 sauļ oš anā s krē slus un 1 lietussargu par 9 eiro.
Teritorijā ir 2 aktī vi bā ri, White House pludmalē un uzkodu bā rs pie baseina. Viņ i pā rdod gan pilnvē rtī gas maltī tes, gan bezalkoholiskos dzē rienus, gan alkoholiskos, gan bezalkoholiskos.
Ē diens brokastī s un vakariņ ā s ir ļ oti garš ī gs. Viņ i gatavo labi, vienmē r daž ā di ē dieni un viss ir svaigs un karsts. Dzē rieni brokastī s bija bez maksas, dzē rieni vakariņ ā s tika apmaksā ti. Pusdienā s devā mies uz tuvā ko tavernu Acroyal, kas atrodas pludmalē .
Netā lu no mū su viesnī cas ir vairā ki klubi, vakaru pavadī jā m tur. Ā ra entuziastiem tas arī viss.
Viena mū su atvaļ inā juma diena tika atvē lē ta, lai apceļ otu Sitā nu. Noī rē jā m maš ī nu. Neprā tī gi skaista teritorija, lī č i, mež onī gas pludmales un, protams, Neos Marmaras pilsē ta. Pastaigā jā mies pa pilsē tu un paē dā m ļ oti garš ī gas pusdienas.
Visvairā k bijā m apmierinā ti ar atvaļ inā jumu. Viesnī ca laba, pludmale skaista, ē diens garš ī gs, teritorija liela. Pirmo reizi atpū tā mies Halkidiki un mums ļ oti patika. Mē s noteikti š eit atgriezī simies vē l. Paldies uzņ ē mumam Mouzenidis par mū su svē tku kvalitatī vo organizē š anu.
аватар
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Patika viss, viens mī nuss - bija ļ oti spē cī gs troksnis un atbalss no gaisa kondicionē š anas sistē mas, brī ž iem traucē ja gulē t. Numurs tika mainī ts ļ oti smagi. Teritorija, jū ra, ē diens viss super. … Tomēr ▾ Patika viss, viens mī nuss - bija ļ oti spē cī gs troksnis un atbalss no gaisa kondicionē š anas sistē mas, brī ž iem traucē ja gulē t. Numurs tika mainī ts ļ oti smagi. Teritorija, jū ra, ē diens viss super.
аватар Rykov
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s pavadī jā m savu ī so nedē ļ u garo atvaļ inā jumu Halkidiki, Kasandra, Bomo Pallini Beach viesnī cā augustā. Labs č etrinieks, kas priecē ja ar apkalpoš anu, ē dienu. Skaista labiekā rtota teritorija un pludmale. No lidostas lī dz viesnī cai nokļ uva ā tri, 1 stundā . … Tomēr ▾ Mē s pavadī jā m savu ī so nedē ļ u garo atvaļ inā jumu Halkidiki, Kasandra, Bomo Pallini Beach viesnī cā augustā.

Labs č etrinieks, kas priecē ja ar apkalpoš anu, ē dienu. Skaista labiekā rtota teritorija un pludmale. No lidostas lī dz viesnī cai nokļ uva ā tri, 1 stundā . Pie ieejas satiktie tū roperatora Mouzenidis pā rstā vji Ņ ikita un Dmitrijs dež urē viesnī cā katru dienu, par visiem jautā jumiem varat sazinā ties ar mums.

Viesnī cu ieskauj milzī ga zaļ a zona, visur palmas, augļ u koki, zā lieni. Mē s rezervē jā m bungalo pirmajā krasta lī nijā.

No mū su istabas lī dz jū rai ir burtiski 5 metri. Istaba patika, mē beles nav pirmajā svaigumā , bet labā stā voklī . Plaš i, ē rti, viss strā dā , istabu uzkopš ana laba, dzeramnauda palika. Mē s atbraucā m pē c jū ras.

Pludmale ir krā š ņ a, smilš aina, lē zena nogā ze, ū dens dzidrs un zils. Pludmalē sauļ oš anā s krē sli ir maksas, 9 € komplekts. Sauļ oš anā s krē sli pie baseina ir bez maksas. Pludmales dvielis tiek apmaksā ts, tas maksā.2, 5 € un depozī ts 10 €.
Uz vietas ir peldbaseins, blakus uzkodu bā rs ar pilnā m maltī tē m no pulksten 12:00. Gandrī z katru dienu baseinā notika Aquajim nodarbī bas. Tuvā k pludmalei atrodas Baltā nama bā rs, kur var iegā dā ties bezalkoholiskos dzē rienus un uzkodas. Katru piektdienu notiek pludmales ballī te.

Brokastis un vakariņ as notika restorā nā , kas atrodas galvenajā ē kā . Diezgan labs ē diens, daudzveidī ga. Ir neliela terase, kur vakaros varat ieturē t maltī ti ā rā . Uz vietas jū s varat pusdienot uzkodu bā rā vai Acroyal restorā nā pludmalē , tie gatavo garš ī gi, bet nedaudz dā rgi. Netā lu no viesnī cas atrodas tuvā kā picē rija, krogs Ellas un vē l viens krogs, kas atrodas 15 minū š u pastaigas attā lumā no Diazas. Tas ir vienkā rš i neprā tī gi garš ī gi.

Tuvā kie ciemati ir Kallithea un Afitos. Lī dz Kalithea var aiziet 30 minū š u laikā , un labā k ir doties ar taksometru uz Afytos.
Skaista vecpilsē ta ar š aurā m ieliņ ā m, krā sainā m mā jā m, suvenī ru veikaliem un milzī gu tavernu izvē li katrai gaumei un budž etam. Grieķ ija mū s iepriecinā ja ar savu dabu, jū ru, zaļ umiem un viesmī lī bu. Arī laikapstā kļ i nelika vilties. Mē s noteikti š eit atgriezī simies vē l. Paldies.
аватар Oksana879312
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Paskatī jā mies viesnī cu atsauksmes, redzē jā m, ka tā s nav sliktas par Pallini Beach viesnī cu un devā mies turp. Kad ieradā mies, mums nebija nekā du problē mu ar norē ķ inā š anos, iedeva labu istabiņ u, ja runā jam par ē dienu, tad arī š ajā viesnī cā ir labi. … Tomēr ▾ Paskatī jā mies viesnī cu atsauksmes, redzē jā m, ka tā s nav sliktas par Pallini Beach viesnī cu un devā mies turp. Kad ieradā mies, mums nebija nekā du problē mu ar norē ķ inā š anos, iedeva labu istabiņ u, ja runā jam par ē dienu, tad arī š ajā viesnī cā ir labi. Bū tī bā viss bija kā rtī bā . Gribu arī pastā stī t par teritoriju, tā ir zaļ a, ir baseins, bija vieta, kur vakarā var iziet ā rā un pastaigā ties ar bē rniem. Pludmale ir labā kā uz š ī s lī nijas, viss ir tī rs, ē rts, ir smiltis un dzidrs ū dens. Izvē lē jā mies atvaļ inā jumu, nebija vajadzī gi restorā ni, centrs, un tiem, kas vē las izklaidē ties vai iepirkties, kaut kur jā brauc ar transportu, jo pie viesnī cas nekas tā ds nebija. Viesnī cā bija gids, bet pie viņ a nebraucā m, nesatikā mies, jo zinā jā m, ka ar mazu bē rnu ekskursijā s nebrauksim.
Parādīt vairāk »


iemiesojums irina1988
Labvakar!Lidojam atpūsties uz Chalkidi. Palini pludmale 4 zvaigznes apmeklējiet ekskursijas uz Olimpu un Salonikiem. Mūsu ceļojums ir tikai 4 dienas. Principā sauļoties un peldēties nebūs daudz laika. Iesaki - ko ņemt līdzi lietas? kurš nesen ieradās? Internetā dienas laikā ir 26 grādi. Naktī -15 grādi. Vai tiešām ir silta vasara vai pavasaris ar garām piedurknēm? Paldies! gaidu atbildes)))
11 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
iemiesojums Emand
Kas ir fitness pret Palline? Ne stoit krassovki s soboi brat???
11 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
iemiesojums araksya-markary
otvete mne pojalusta, doleko naxodyatsya targovie centri ot nashego otelya,i otkuda mojno pokuoat shubu?
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums karaban
Mums ar vīru ir 25 gadi.Šeit izvēlamies viesnīcas.Mums piestāv viesnīcas atrašanās vieta.Bet kā tur apstākļi,kā ēdiens,kāda ir tūristu attieksme vispār,kā jūra,baseins,pludmale , un vai ir vērts doties ekskursijās?Vai arī labāk ņemt auto īrēšanai?
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель расположен на собственном песчаном пляже на восточном побережье полуострова Кассандра. Входит в гостиничный комплекс G-HOTELS, состоит из главного девятиэтажного здания и комплекса бунгало. Отель идеально подойдёт и для семейного, и для молодёжного отдыха, а также для проведения встреч, банкетов и конференций. Реновация 2019: новый бассейн, новый купол White Dome с маленьким крытым бассейном без подогрева, открытый тренажерный зал (бесплатно).

Atrašanās vieta П-ов Кассандра, в 2 км от городка Каллифея (20 мин. ходьбы по трассе), в 80 км от аэропорта «Македония» г. Салоники
Pludmales apraksts Протяженный песчаный пляж — один из лучших на полуострове Кассандра.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

3 конференц-зала: вместимостью 200 чел. (290 кв.м), 100 чел. (130 кв. м) и 70 чел. (49 кв.м). Могут быть оборудованы под банкетные залы на 450, 200 и 110 мест.

В главном ресторане накрывают завтрак и ужин «шведский стол» с широким выбором блюд. Перекусить и заказать коктейль можно в баре The Sunflowers или в пляжном баре Dolphin. В течение всего дня в таверне Akrogiali готовят блюда греческой кухни, в том числе из свежей рыбы и морепродуктов.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • izmitināšana ar dzīvniekiem  FREE 
  • nesmēķētāju numuri
  • vēlā izbraukšana
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детская секция в бассейне (морская вода). 2016 г. новый детский клуб "GREKOLETO" на базе отеля Athos Palace для гостей всех отелей G. Hotels.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Водные мотоциклы, каноэ, катамаран, мини-гольф, пляжный волейбол. 6 теннисных кортов на территории Athos Palace (с освещением, 2 — с искусственным травяным покрытием, 4 — с покрытием SOMCLAY), теннисный клуб — за доплату. Греческий вечер - 1 раз в неделю. Дискотека под стеклянным куполом (у крытого бассейна с пресной водой). Видеоигры, комната для игры в карты.
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam
  • galda teniss
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего 484 номера в главном 9-этажном здании и бунгало.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • virtuve / virtuvīte
  • ledusskapis
  • balkons/terase
Adrese Kassandra, 630 77 Halkidiki, Grecia
Tālruņi: Tel: +30 23740 22100, Fax: +30 +30 23740 23605
Tīmekļa vietne: Bomo Pallini Beach Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает аэробикой. В отеле есть водные развлечения. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб.