Portes Palace 4*– Atsauksmes

18
Novērtējums 7.810
№16 viesnīcas reitingā Halkidiki — Kasandra
8.2 Numurs
8.3 apkalpošana
7.4 Tīrība
8.8 Uzturs
7.9 Infrastruktūra
Viesnīca Portes Palace tika pilnībā nojaukta, un tās vietā tika uzcelta jauna viesnīca Pomegranate Spa Hotel.Vairāk →
аватар julniki
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mē s apmeklē jā m š o viesnī cu septembrī . Vē l vakar atgriezā mies no atvaļ inā juma iedeguš i, atpū tuš ies un patī kamu iespaidu pilni. Mē s lidojā m uz Salonikiem ar Astra aviokompā nijā m - viss bez problē mā m un kavē š anā s. … Tomēr ▾ Mē s apmeklē jā m š o viesnī cu septembrī . Vē l vakar atgriezā mies no atvaļ inā juma iedeguš i, atpū tuš ies un patī kamu iespaidu pilni. Mē s lidojā m uz Salonikiem ar Astra aviokompā nijā m - viss bez problē mā m un kavē š anā s. Viesnī cā nokļ uvā m 40 minū tē s. Ierodoties viesnī cā , mums uzreiz tika nodotas istabiņ as atslē gas (visas anketas jau bija aizpildī tas un sagatavotas). Mū su istaba bija divas istabas ar virtuvī ti. Divi lieli balkoni, liela vannas istaba (ar vannu), visur flī zes uz grī das, iekš durvis, TV, dvd. Viss ir tī rs un kā rtī gs. Vienī gais, ka nav pietiekami daudz skapju ar plauktiem, aku vai atvilktnē m. Kopumā tā nav problē ma. Un tomē r, kā komplimentu no viesnī cas, mū s gaidī ja augļ i, saldumi un pudele vī na. O! Vē l viens pods mazulim tika izdalī ts))))

Par telpas uzkopš anu sū dzī bu nebija. Daž us tī rī ja rū pī gā k, citus mazā k. Bet tas vienmē r bija tī rs. Dvieļ i tika mainī ti gandrī z katru dienu, lai gan mē s tos nemetā m uz grī das.
Meitenes reģ istratū rā visas ir krieviski runā još as, vienmē r pieklā jī gas, visas problē mas atrisinā ja uzreiz un efektī vi. Viesmī ļ i restorā nā ir atsaucī gi un uzmanī gi - nevajadzī gi ē dieni uz galda sastinguš i)) Animā ciju salī dzinā jumā ar turku nevarē ja pamanī t)) Viss ir ļ oti neuzkrī toš i. Personī gi mē s visi bijā m apmierinā ti ar to. Un dzī vā s mū zikas vakari ir vienkā rš i nesalī dzinā mi! Vecā kā meita, 4 gadus veca, ar prieku devā s uz mini klubu. Tur viņ i kaut ko veidoja, gleznoja un vakarā par to pasniedza bē rniem vē stules. Vienī gais, ka š is rotaļ u laukums atrodas neē rti – gandrī z zem klajas saules.

Viesnī cas teritorija neliela, viss kopts. Ir divi baseini - bē rnu un pieauguš o. Netā lu no pieauguš o baseina bā ra.

Ē dieni restorā nos ir ļ oti kvalitatī vi. Viss ir svaigs un garš ī gs. Bē rni ē da ar prieku. Brokastī s vienmē r bija divu veidu pā rslas, svaigi spiesta apelsī nu sula, daudz konditorejas izstrā dā jumu, omletes (kur bez tā m))) un tā tā lā k. Kafija un tē ja no tirdzniecī bas automā tiem.
Tač u pusdienas un vakariņ as bija daudz daudzveidī gā kas. Vienmē r ir vairā ki gaļ as veidi - garš ī gs jē rs)), zivis, citi "jū ras rā puļ i")) utt. , utt. Kopumā viņ i nepalika izsalkuš i, drī zā k otrā di))

Pludmale tomē r ir maza - vietas vienmē r ir pietiekami, lai arī kurā laikā jū s ierastos. Ieeja jū rā , kā viņ i rakstī ja iepriekš , ir neē rta caur plā ksnē m, no kuru spraugā m periodiski parā dā s jū ras ež i)) Esiet piesardzī gs. Š is jautā jums ir viegli atrisinā ms – ir divi nobraucieni pa trasi no somā m, speciā liem apaviem. Ir arī citi varianti - kaut kur 50 metrus pa kreisi (ja pret jū ru) nav plā kš ņ u, iebraukš ana jū rā ir tas, kas jums nepiecieš ams. Bet tas ir bez sauļ oš anā s krē sliem un saulessargiem. Vai arī varat staigā t uz pussalas pretē jo pusi - 10-15 minū tes. Ir arī sauļ oš anā s krē sli un saulessargi (bez maksas), ieeja jū rā ir ļ oti ē rta. Un tur sekla - kas ir ē rti bē rniem. Atseviš ķ s stā sts ir nolaiš anā s uz pludmali uz vietas.
Daļ a no celiņ a bū s jā veic pa pakā pieniem, daļ a - pa bruģ ē tu celiņ u, pie tam stā vs. Nedomā ju, ka pieauguš ajiem tā bū s kaut kā da problē ma - un ir lietderī gi pē c š ā das ē dienreizes izkratī t vē deru)) Pā ris kā pumi un kritumi dienā un atkal ir forma))) Bet ar bē rniem tā ir nemaz nav ē rti, ī paš i ar ratiem.

Atseviš ķ a tē ma ir jū ra! Skaistā kā , tī rā kā ! ! ! Skati visapkā rt ir elpu aizraujoš i! Acis atpū š as

Mū su uzturē š anā s laikā š ajā viesnī cā lija trī s vai č etras dienas. Tā pē c š ā dos laikapstā kļ os ī sti nav kur iet ar bē rniem - sē dē t istabā un skatī ties televizoru dienā m ilgi nav risinā jums. Visi bā ri ir pā rpildī ti – un š ī nav labā kā vieta ģ imenē m ar bē rniem. Nu, tā sauktajā bē rnu klubā - tikai nojume uz liela galda, arī nevar sē dē t.

Tū risti š ajā viesnī cā pā rsvarā ir no Krievijas, nu, no kaimiņ valstī m...
Protams, ir arī nepatī kami tipi - kurus viss kaitina un ne viss patī k, kuri uzvedas ļ oti izaicinoš i. Bet tā vairs nav viesnī cu problē ma...

Kopumā viesnī ca ir ļ oti laba. Es novē lu jums visiem patī kamu uzturē š anos! ! !
аватар lobanova_guseva
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Neprā tī gi iemī lē jies Grieķ ijā un visā , kas ar to saistī ts. Š oreiz biju attiecī gi Halkidiki, Portes Palace Hotel. Skaistums, garš ī gums un viss. Labs serviss. Iesaku braukt ar bē rniem, tuvumā nav trokš ņ ainu vai izklaides iestā ž u. … Tomēr ▾ Neprā tī gi iemī lē jies Grieķ ijā un visā , kas ar to saistī ts. Š oreiz biju attiecī gi Halkidiki, Portes Palace Hotel. Skaistums, garš ī gums un viss. Labs serviss. Iesaku braukt ar bē rniem, tuvumā nav trokš ņ ainu vai izklaides iestā ž u. Patī kama relaksē još a atpū ta 2 lī č u krastā .
аватар Agawa
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca SUPER!!! ! ! Portes Palace pilnī bā atbilst tā s 4 zvaigznē m! Atpū tos ar draugu un bē rniem, VISS patika ! ! ! Ī paš i SPA salonā masieri ir profesionā ļ i. Ē dienu ir daudz un visa diena, man ļ oti patika viņ u restorā ns! Labi pastrā dā ts personā ls! Animā cija SUPER! Jū ra ir tī ra, pludmale ir tī ra! Viesnī cā s ir daudz atpū tnieku ne tikai no Krievijas. … Tomēr ▾ Viesnī ca SUPER!!! ! ! Portes Palace pilnī bā atbilst tā s 4 zvaigznē m! Atpū tos ar draugu un bē rniem, VISS patika ! ! ! Ī paš i SPA salonā masieri ir profesionā ļ i. Ē dienu ir daudz un visa diena, man ļ oti patika viņ u restorā ns! Labi pastrā dā ts personā ls! Animā cija SUPER! Jū ra ir tī ra, pludmale ir tī ra! Viesnī cā s ir daudz atpū tnieku ne tikai no Krievijas. Noteikti tur atgriezī simies vē l!
аватар Lana1413
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Jū lijā atpū tā mies ar vī ru, izlidojā m no Maskavas, biļ ete bija uz 10 dienā m. Kad paņ ē ma biļ eti, viņ i domā ja, ka 10 dienas Grieķ ijai ir daudz, bū s garlaicī gi. Man nebija garlaicī gi, es labprā t bū tu apmeklē jis vairā k un atpū ties ilgā k. … Tomēr ▾ Jū lijā atpū tā mies ar vī ru, izlidojā m no Maskavas, biļ ete bija uz 10 dienā m. Kad paņ ē ma biļ eti, viņ i domā ja, ka 10 dienas Grieķ ijai ir daudz, bū s garlaicī gi. Man nebija garlaicī gi, es labprā t bū tu apmeklē jis vairā k un atpū ties ilgā k. Bijā m vieni bez bē rniem, bet cik redzē ju lielu skaitu ģ imeņ u tur atpū š amies ar bē rniem, pie viņ iem strā dā animatori. Runā jā m ar kā du atvaļ inā jumu pā ri, viņ i nav pirmā reize, kad ierodas š ajā viesnī cā , teica, ka pirms neilga laika ir veikts kapitā lais remonts, un ar katru gadu paliek labā k. Iepriekš viņ i tajā nebija, tā pē c nevaru spriest, kā bija agrā k, nu, tagad viss ir lī menī un turklā t labā lī menī . Nož ē lojā m, ka nepaņ ē mā m bē rnus lī dzi, viņ iem bū tu paticis. Jū ra silta, pludmales tī ras, lai gan uz jū ru gā ju tikai vienu reizi - lielā ko daļ u laika pavadī ju baseinā , bet vī rs no jū ras neizkā pa, nu katram savs. Man patī k peldē ties nesā ļ ā ū denī . Sestdienā s krievu zvaigznes nā k un uzstā jas, kamē r mē s bijā m komē dijā . Tie paziņ as, ar kuriem tikā mies, teica, ka atbrauca Nanais, viņ i arī uzstā jā s, katrā ziņ ā animā cija neļ aus garlaikoties. Viesnī ca varbū t ir tā lu no citā m apdzī votā m vietā m, bet š eit ir pazī stams pā ris - viņ i devā s uz tuvā kajiem ciemiem, mē s nekad netikā m ā rā . Arī viesnī cā mums nebija slikti, gulē jā m - pā rē dā mies, atpū š amies. Protams, š eit daudz kas ir atkarī gs no tā , kurš ar ko rē ķ inā s, pā rē jais, ko gaidī ju, izvē loties š o viesnī cu - saņ ē mu pilnī bā . Par kondicionieriem - varbū t tas bija atseviš ķ s gadī jums, jo mū su istabā mē s to izslē dzā m, jo ​ ​ bija auksts. Vai arī izdarī ja to pē c minimuma. Tā tad viss strā dā ja. Personā ls ir ļ oti draudzī gs, tie jautā jumi, kas mums radā s, tika atrisinā ti vienlaikus. Pā rsteidzoš i lasī t š eit daž as sū dzī bas par personā lu - nav godī gi!
аватар Karinochka87
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Pē c smaga darba gada vienī gais, par ko varē ju sapņ ot, bija atpū ta š ī vā rda pilnā nozī mē . Atpū tieties no visa, vienkā rš i guliet pludmalē un izbaudiet jū ras skaņ u… . pasaka. Es negribē ju doties uz Turciju, tas joprojā m ir pā rā k banā ls, es gribē ju kaut ko jaunu, bet vē lams ne daudz dā rgā ku. … Tomēr ▾ Pē c smaga darba gada vienī gais, par ko varē ju sapņ ot, bija atpū ta š ī vā rda pilnā nozī mē . Atpū tieties no visa, vienkā rš i guliet pludmalē un izbaudiet jū ras skaņ u… . pasaka. Es negribē ju doties uz Turciju, tas joprojā m ir pā rā k banā ls, es gribē ju kaut ko jaunu, bet vē lams ne daudz dā rgā ku. Iekļ ā vos savā budž etā , vienkā rš i Portes Palace, uzreiz pateikš u, kad lidoju neko nezinā ju par viesnī cu, vienī gais, ko pajautā ju tū roperatoram, vai viesnī cā ir Wi-Fi? un viņ i man teica, ka tur noteikti ir vestibils. Labi, es paņ emš u! Un jau 20. jū lijā biju viesnī cā . Tagad pietiek ar dziesmu vā rdiem, un es ziņ oš u par faktu. Viesnī cas teritorija atrodas ļ oti labā vietā , Kasandras pussalas sā kumā uz plā nas zemes starp Egejas jū ru un Kasandras jū ras š aurumu, kas ļ auj peldē ties divā s pludmalē s, kas atrodas 10 minū š u gā jiena attā lumā viena no otras. Divdesmit minū š u gā jiena attā lumā no viesnī cas ir divi skaisti ciemati, visa atvaļ inā juma laikā es tur devos divas reizes, tur satiku citus atpū tniekus, kuri š eit atpū š as jau vairā k nekā gadu, viņ i man uzturē ja kompā niju lī dz atvaļ inā juma beigā m (kopš es devos atvaļ inā jumā viena). Apkalpoš ana viesnī cā augstā lī menī , personā ls krieviski runā još s, lai gan zinu angļ u valodu, tik un tā bija patī kami, ka nevajag sasprindzinā t, tik un tā sapratī s. Viesnī cā ir daudz pā ru ar bē rniem, redzē ju, ka pie viņ iem strā dā animatori, bet tā kā biju bez bē rna, nevaru lī dz galam novē rtē t viesnī cu no š ī s puses, bet noteikti zinu, ka ir bē rnu baseins, un bē rnu ē dienkarte, pievē rsu uzmanī bu š im Uzmanī bu.
аватар toliko_2011
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Tikko atgriezā mies no Portes Palace un uzreiz rakstu par saviem iespaidiem, kamē r tie vē l ir svaigi! Viesnī ca noteikti ir uzslavas vē rta! Sā ksim ar istabu - istaba ir diezgan plaš a, liels skapis, tā pē c visas lietas ir ē rti novietotas, viss ir ļ oti tī rs un kā rtī gs, viss darbojas, seifs ir brī vs. … Tomēr ▾ Tikko atgriezā mies no Portes Palace un uzreiz rakstu par saviem iespaidiem, kamē r tie vē l ir svaigi!
Viesnī ca noteikti ir uzslavas vē rta! Sā ksim ar istabu - istaba ir diezgan plaš a, liels skapis, tā pē c visas lietas ir ē rti novietotas, viss ir ļ oti tī rs un kā rtī gs, viss darbojas, seifs ir brī vs.
Ē diens ir ļ oti daudzveidī gs – vienmē r bija iespē ja izvē lē ties gaļ u, zivis. Ī paš i liela augļ u izvē le – arbū zi, melones, persiki, vī nogas, ā boli, apelsī ni. Bā rā no 10 lī dz 18 var ko ē st - frī kartupeļ i, gaļ a, bulciņ as, dā rzeņ i, augļ i. Visi vietē jie alkoholiskie dzē rieni ir ļ oti pieklā jī gi. Restorā nā ir gari pusdienu laika intervā li, kas ir ļ oti ē rti, tā pē c nav iespē jams neatlikt laiku brokastī m vai pusdienā m.
Viesnī cas teritorija ir diezgan liela (ir kur gan pastaigā ties, gan bildē ties) un ļ oti kopta! Viss zied! ! Ir vairā ki baseini. Visi darbinieki ir uzmanī gi un izpalī dzī gi.
atstā ja ļ oti labu iespaidu pē c atpū tas! Nebū tu pretī nā kt š eit vē lreiz!
аватар Magnoli
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Portes Palace ir vislabā k piemē rota ģ imenē m ar bē rniem. Viņ iem ir VISS, sā kot no brī niš ķ ī giem animatoriem lī dz saldē jumam visu diennakti. Pati viesnī cas teritorija milzī ga, zaļ a, daudz ziedu, vispā r mums bija š iki atvaļ inā jums. … Tomēr ▾ Portes Palace ir vislabā k piemē rota ģ imenē m ar bē rniem. Viņ iem ir VISS, sā kot no brī niš ķ ī giem animatoriem lī dz saldē jumam visu diennakti. Pati viesnī cas teritorija milzī ga, zaļ a, daudz ziedu, vispā r mums bija š iki atvaļ inā jums. Bē rns iedegā s, atpū tā s un ieguva veselī bu.
Un protams arī peldē jā mies siltajā jū rā . Turklā t katru dienu 3 stundas mums ar vī ru bija laiks, atdevā m meitu uz miniklubu. Tā pē c visi laimī gi atgriezā s mā jā s.
аватар kostin2
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Vē los atstā t savu atsauksmi par savu atvaļ inā jumu Grieķ ijā , Halkidiki kū rortā , Portes Palace 4 * viesnī cā ! Mē s ar sievu atpū tā mies 10 dienas no jū nija vidus lī dz beigā m. Braucot no jū nija bija apmē ram 50 minū tes. … Tomēr ▾ Vē los atstā t savu atsauksmi par savu atvaļ inā jumu Grieķ ijā , Halkidiki kū rortā , Portes Palace 4 * viesnī cā ! Mē s ar sievu atpū tā mies 10 dienas no jū nija vidus lī dz beigā m. Braucot no jū nija bija apmē ram 50 minū tes. lidostu uz viesnī cu, bijā m iekā rtojuš ies uzreiz, lai gan viesnī cā ieradā mies ap pulksten 11 pē c vietē jā laika. Neticē jā m savā m acī m, lai gan viesnī cai ir vairā k nekā.30 gadu, tač u tā ir lieliski izremontē ta. Iekš ā viss jauns, dizaina mē beles. Man patika viss istabā , liela ē rta gulta, krā š ņ s skats no balkona. Minibā rs, seifs. Numuriņ š tika uzkopts katru dienu. Viesnī cas teritorija liela, viss zaļ š , daudz puķ u. Pludmale ir smilš aina, bet jū ra oļ aina. Peldē ties ir ē rti gumijas sandalē s, bet peldē jā m bez tā m, kā jas ā tri pierod. Ultraviss iekļ auts ē dinā š ana. Brokastis ir standarta, bet labas (tē ja, kafija, maizī tes, sviests, dā rzeņ i, pā rslas ar pienu, olas). Pusdienas tiek pasniegtas uzkodu bā rā . Un vakariņ as ir nesalī dzinā mas - milzī ga bufete ar vismaz 5 veidu gaļ u, zivī m, garnelē m, piedevā m un salā tiem katrai gaumei. Arī daudz saldumu. Kas attiecas uz dzē rieniem, mums patika jaunais izlejamais vī ns. Animā cija viesnī cā ir augstā lī menī , notiek sporta un deju nodarbī bas. Pludmalē nirš ana, kanoe laivu, ū dens velosipē du noma. Bē rniem ir bē rnu dienas klubs, rotaļ u laukums ar kā pš anas kā pnē m un baseins Mikipeles formā . Noī rē jā m auto, ceļ ojā m augš up un lejup pa Halkidiki, tuvē jiem ciemiem, braucā m uz Salonikiem. Salonikos ir lieliska iepirkš anā s, daudzi veikali ar izpā rdoš anu, cenas ir lē tā kas nekā Krievijā . Mē s ar sievu nolē mā m, ka tad, kad mums bū s bē rns, mē s noteikti vē l nā ksim atpū sties š ajā viesnī cā . Ideā la, klusa un ē rta vieta
relaksē još as ģ imenes brī vdienas!
аватар rustam201111
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Sveiki, mē s ar sievu š ogad palikā m Portes pilī . Svē tki pagā ja labi. Istaba lieliska, vienmē r tī ra. Teritorija arī vienmē r ir tī ra un sakopta. Lieliski baseini – lieli un mazi. Pluss tiem, kas ceļ o kā pā ris un vē las vienkā rš i atpū sties un atslē gties no visa. … Tomēr ▾ Sveiki, mē s ar sievu š ogad palikā m Portes pilī . Svē tki pagā ja labi. Istaba lieliska, vienmē r tī ra. Teritorija arī vienmē r ir tī ra un sakopta. Lieliski baseini – lieli un mazi. Pluss tiem, kas ceļ o kā pā ris un vē las vienkā rš i atpū sties un atslē gties no visa. Nav trokš ņ a un ļ oti mierī ga vide. Jū ra ir laba, un saulriets ir lielisks. Ē diens man patika, katru dienu bija ne tikai salā ti, bet gaļ a un zivis.
Animā cija laba, bē rni kopumā bija laimī gi pa viesnī cu, viņ iem pat jū ra, manuprā t, nerū pē jā s.
Labi atpū ties, es gribē tu biež ā k aizbraukt).
аватар ustuna
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Pagā juš as 3 stundas kopš izkā pu no lidmaš ī nas. Vī ram un bē rnam bija 5 gadi nedē ļ u Grieķ ijā un Portes viesnī cā . Tikai labā kie iespaidi un atmiņ as no valsts. Grieķ i pē c mentalitā tes un rakstura ir lī dzī gi krievu cilvē kiem. … Tomēr ▾ Pagā juš as 3 stundas kopš izkā pu no lidmaš ī nas. Vī ram un bē rnam bija 5 gadi nedē ļ u Grieķ ijā un Portes viesnī cā . Tikai labā kie iespaidi un atmiņ as no valsts. Grieķ i pē c mentalitā tes un rakstura ir lī dzī gi krievu cilvē kiem.
Pati viesnī ca radī ja zinā mu vilš anos tā s deklarē tajā zvaigž ņ u vē rtē jumā , tas ir tieš i 3 ar + vai 4 ar -.
1. Sā kš u ar viesnī cu, tā nav jauna un liekas, ka ī paš nieks tajā ir ieguldī jis 199 gados....un tad aizmirsa, salī dzinot ar blakus esoš o Potidea viesnī cu, tā arī ir 4 * debesis un zeme. Acī mredzot Grieķ ija. krī ze, ir sajū ta, ka ļ oti taupa uz viesnī cu, lai gan ir daudz vā cieš u, serbu, rumā ņ u, bulgā ri, krievi. Sajauc vienā pudelē . Man tas nebija mī nuss.
2. Ē diens. Š eit sū dzī bu nav. Liku solī du 4 plus. Vienmē r bija gaļ a, zivis, augļ i, ā boli, arbū zi, persiki un melones. Daudz dā rzeņ u, gardi sieri un biezpiena izstrā dā jumi. . . Bija tematiski vakaros (ķ ī nieš u un grieķ u) vakariņ as ir š o zemju ē diens. Kopumā viss bija garš ī gi un daudzveidī gi. Nekad nebijā m izsalkuš i.
3. Jū ra ir 5 plus, lai arī bija ež i, bet kaut kā prasmī gi apgā jā m tos. . . Galvenais nestaigā t ī paš i pa plā ksnē m un akmeņ iem.
4. Vakara animā cija nav kas. Pā ris reizes bija dzī vais koncerts trijatā un vakara š ovs(ar paš u atpū tnieku piedalī š anos). Pē cpusdienā vingroš ana pie baseina, ū denspolo un š autriņ as un boč a plkst. baseina mala. Tā tas ir!! ! JĀ ir bē rnu diskotē ka 20 minū tes un tad vā cu valodā . Izdariet secinā jumus.
5. Viesnī cā ir veikals, tur ir minimums viss, kas var bū t nepiecieš ams atvaļ inā jumā . 1 km ir jauks Potidea ciemats, viss ir! 5 km ir Mudanya ciems, mī ļ š , skaista, garš a kafija kafejnī cā krastmalā . turp brauc viesnī cas autobuss (bez maksas)
6. Vispā r mums ļ oti patika Grieķ ija. . . bet viesnī ca atkal nevelkas uz 4*. Tikai pateicoties pavā riem, bā rmeņ iem, viesmī ļ iem un parastajiem grieķ iem, pā rē jais paliks atmiņ ā uz ilgu laiku!
Labu atpū tu un labu iedegumu.
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель Portes Palace был полностью снесен и на его месте был построен новый отель - Pomegranate Spa Hotel.

FAQ