Lieliskas brīvdienas Kanāriju salās

31 Oktobris 2017 Ceļošanas laiks: no 17 Jūnijs 2017 ieslēgts 24 Jūnijs 2017
Reputācija: +5
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Es nevaru teikt, ka mē s ar sievu daudz ceļ ojā m, tač u mē s bijā m jū rā vairā k nekā vienu reizi un daž ā dā s valstī s. Un viņ i joprojā m neuzdroš inā jā s lidot uz Kanā riju salā m. Nebija skaidrs: kā pē c par diezgan lielu cenu un lī dz š im. Bet kā du dienu viņ i nolē ma un lidoja ar pā rsē š anos turpceļ ā Parī zē ar 7 stundu intervā lu (to izvē lē jā mies ar nolū ku, lai bū tu laiks nedaudz apskatī t Parī zi). Uz centru braucā m ar autobusu – ilgi un lē ni. Vē l tikai 2-3 stundas pastaigai pa Parī zi. Ī si iespaidi: skaista, ļ oti skaista pilsē ta, ar ļ oti daž ā du tautī bu cilvē kiem, ar muzejiem, izstā ž u paviljoniem, veikaliem, bet ir arī atkritumu kaudzes, ne jau centrā , tieš ā m. Lidostā atgriezā mies ar vilcienu - tā ir vieglā k un ā trā k, tikai ainavas ir dzelzceļ š .


Tenerife mū s sagaidī ja ar sauli, spilgtā m krā sā m, labu laiku un atsvaidzinoš u jū ru, pareizā k sakot, okeā nu. Paldies tū risma aģ entū rai "Sacvoyage" par viesnī cas Grand Hotel Bahia del Duque Resort piedā vā jumu. Lieliska viesnī ca, kas atrodas pie okeā na, netā lu no Adehes centra, starp skaistu dabu. Numuri ir mazi - 24 kvadrā tmetri, tač u tas ir vienī gais un pat tad strī dī gais viesnī cas trū kums. Serviss, apkope, uzkopš ana - viss ir ļ oti augstā lī menī , un virtuve ir tikai pasaka, daudzveidī ga, vrusno, skaista. Pludmale pie viesnī cas ir publiska, aiz ž oga (izkā pt var pa vā rtiem, no kuriem atslē gu dod reģ istratū rā ) pā ri ceļ am, pa kuru gar krastu staigā atpū tnieki un brauc viesnī cas apkalpojoš ā s maš ī nas. Bet jū s varat sauļ oties viesnī cas teritorijā , iziet peldē ties okeā nā un atkal atgriezties pie viesnī cas sauļ oš anā s krē sliem.

No ekskursijā m mē s devā mies ceļ ojumā uz Teides vulkā nu - vispirms ar autobusu, tad ar funikulieri un pē c tam ar kā jā m - kuram ir spē ks. Augš ā ir melni akmeņ i, un apakš ā mā koņ i - esam pacē luš ies virs mā koņ iem - kuru spraugā redzams zils logs. Ļ oti skaists. Kā du dienu mē s noskatī jā mies kaž okā du roņ u, delfī nu, zobenvaļ u izrā di.

Un mē s vē l vienu prā mi braucā m uz Gomeras salu ar tā s horizontā lajā m lietusgā zē m.

Laiks uz salas paskrē ja vē ja spā rniem, un mē s lidojā m mā jā s. Atgriezā s caur Amsterdamu ar pā rsē š anos starp lidojumiem 40 minū tes. Lidmaš ī na aizkavē jā s no Tenerifes, pa ceļ am nedaudz apdzenu, bet Amsterdamā ieradā mies 35 minū tes pirms lidmaš ī nas izlidoš anas uz Kijevu. Mē s skrē jā m uz lidmaš ī nu un tā nav alegorija – tā ir taisnī ba. Robež kontrolē ir gara rinda. Mē s gā jā m garā m rindai, skanot tajā stā voš o saš utumam uz robež sargu, kurš mū s veda uz robež kontroli un tad atkal pieskrē ja pie vā rtiem. Mums bija laiks, bagā ž as nebija, tā ieradā s tikai nā kamajā dienā . Un uz redzē š anos Duty Free! ! ! Pagā tne.

Kaut kas lī dzī gs š im. Tagad mē s saprotam, kas ir brī vdienas Tenerifē – tie ir LIELISKI!

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Līdzīgi stāsti
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums