Best Semiramis 5*– Atsauksmes

2
Novērtējums 8.010
9.0 Numurs
9.0 apkalpošana
9.0 Tīrība
8.5 Uzturs
8.5 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas klusā Lapasas dzīvojamā rajona rajonā, uz klints, no kuras paveras skats uz Atlantijas okeānu. No viesnīcas paveras lielisks skats uz Ziemeļtenerifes jūras piekrasti. Uzcelta 1971. gadā, pēdējo reizi renovēta 2017. gadā (koplietošanas telpas). Sastāv no vienas 17 stāvu ēkas. Viesnīca ir piemērota relaksējošām ģimenes brīvdienām, kā arī korporatīviem pasākumiem.Vairāk →
аватар Navy
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Skatieties video saitē - https://www. youtube. com/watch? v=Or41LvGmEOc Pamodā mies 6os no rī ta (mū suprā t jau 8) - aiz loga nav pat ne miņ as no rī ta. Debesī s ir daudz zvaigž ņ u. Paiet stunda, un debesis joprojā m ir pilnas ar zvaigznē m. Brokastis pē c pusstundas. … Tomēr ▾ Skatieties video saitē - https://www. youtube. com/watch? v=Or41LvGmEOc

Pamodā mies 6os no rī ta (mū suprā t jau 8) - aiz loga nav pat ne miņ as no rī ta.
Debesī s ir daudz zvaigž ņ u. Paiet stunda, un debesis joprojā m ir pilnas ar zvaigznē m. Brokastis pē c pusstundas...
Beidzot pulksten 7-30 sā ka kļ ū t gaiš s, un saule beidzot izripoja no aiz kalna tikai pulksten 8-40.
Pilnvē rtī ga pirmā diena Kanā riju salā s sā kā s viesnī cā Best Semiramis.
Pirmie iespaidi par viesnī cu – jū s atrodaties jū ras kruī za lainerī.
Viesnī ca ir "ieaugusi" tieš i klintī paš ā okeā na krastā , un viesnī cas numuriņ i ir kajī tes ar balkoniem.
Jū s izejat uz balkona - jū su priekš ā ir tikai bezgalī gā jū ra un horizonts tā lumā.
Kuģ im-viesnī cai ir 16 "klā ji" (stā vi). Pirmais stā vs atrodas tieš i virs "ū denslī nijas", bet 16. (reģ istratū ra) atrodas klints augš pusē . Attiecī gi viesnī cai ir divas izejas - uz augš ē jo un apakš ē jo pilsē tu.
Augš ē jais ir atvē rts visu diennakti, bet apakš ē jais - tikai no 9-00 lī dz 22-00.
Vienu stā vu zemā k - galvenais restorā ns ar panorā mas logiem un terasi ar skatu uz jū ru.
Rodas iespaids, it kā bū tu restorā nā , piemē ram, MSC "Fantasia".
Viesnī cā ir divi peldbaseini, viens iekš ē jais ir neliels ar dž akuzi, otrs ir ā ra baseins atklā tā zonā ar savu bā ru un atpū tas zonu zem palmā m.
Atlikuš ie trī spadsmit klā ji ir dzī vojamie. Jo augstā ks stā vs, jo klusā ka telpa, jo tuvā k kambī zei un prestiž ā ka un dā rgā ka kabī ne, lai gan visu telpu izkā rtojums un platī ba ir vienā da.
Mums bija 8. stā vs (810. kab. ) un brī niš ķ ī gs skats no istabas.
Divas milzī gas divguļ amā s gultas uz trim. Istabā viss ideā lā stā voklī - jaunas stilī gas mē beles, santehnika. Uz galda sagaidī š anas š ampanieš a pudele un pilns bezmaksas dzē rienu bā rs (bā rs netiek papildinā ts). Seifs par papildus samaksu - 1.75 eiro diennaktī.
Bet atpakaļ reā lajā dzī vē . Starp jū ru un viesnī cu ir divu joslu ceļ š ar vieglu satiksmi dienas laikā , un naktī s nav automaš ī nu vispā r.
Automaš ī nu radī tais troksnis ir gandrī z nedzirdams, tā s apslā pē okeā na troksnis.
Slē gtas balkona durvis praktiski novē rš visus trokš ņ us. Mē s gulē jā m ar atvē rtā m durvī m nomierinoš ajai un vienmē rī gai okeā na skaņ ai. Miega kvalitā te ir ļ oti augsta. Viens pā rsteidza - spilvens visā gultas platumā?
Bet daž iem troksnis var bū t problē ma. “Vai pamanī jā t – kā da trokš ņ aina jū ra? ” - mums jautā ja viens anglis, kad iegā jā m liftā un sveicinā jā m klā tesoš os?
Viesnī ca atrodas Puerto de la Krusas pilsē tā tā s austrumu daļ ā , un pati pilsē ta atrodas Orotavas ielejā salas ziemeļ os, tā pē c visi numuri ir vē rsti uz ziemeļ iem un saule istabā s parā dī sies tikai saulrietā ( un tad, iespē jams, tikai vasarā ).
Gaisa kondicionē tā js ir ieslē gts lī dz 1. septembrim.
Vizuā lā redzamī bā pa kreisi no viesnī cas - Lago Martianez mā kslī gie ezeri un melno smilš u pludmale - ļ oti iecienī ta vieta pilsē tā . Š eit var peldē ties un sauļ oties, kā arī vē rot, kā laukumā un pludmalē nolaiž as paraplā ni (“tieš i uz tū ristu galvā m”).
Ir divi veidi, kā nokļ ū t lī dz ezeriem un pilsē tas krastmalai.
Pirmais veids (apakš ē jā izeja) ir nokā pt uz pirmo stā vu ar speciā lu liftu, kas atrodas katras pirmajā s istabā s, ieskaitot jū su stā vu, un doties pa pazemes pā reju uz pretē jo ceļ a pusi no viesnī cas.
Tad 5-7 minū tes mierī ga soļ a pa ietvi gar jū ru un esat pilsē tas centrā lajā krastmalā un pie ieejas ezeros. Ieeja ezeros ir maksas - 5.5 eiro no cilvē ka, iekļ auts sauļ oš anā s krē sls.
Par lietussargu papildus 2 eiro. Iebraukt un izbraukt no ezeru teritorijas var vairā kas reizes, bet tikai lī dz 17-00.
To paš u ceļ u var izmantot atpakaļ , atgriež oties viesnī cā.
Otrs ceļ š (augš ē jā izeja) ir pa augš ē jo izeju (reģ istratū ru), nekur nenogriež oties pa labi uz skatu laukumu un tad lejā pa skaistajā m kā pnē m un tā lā k pa labi pa ceļ u uz Piramides de Martianes iepirkš anā s centru un Mercadonna lielveikalu.
Viss ceļ š ir lejup, brauciena laiks lī dz 15 minū tē m.
Es kategoriski neiesaku š o ceļ u atpakaļ?
No Mercadonna jau ir divi ceļ i - viens uz krastmalas sā kumu (par ko rakstī ju iepriekš ) pa skaistu palmu aleju, un otrs ir izeja uz Reyes Catolicos laukumu, kur atrodas McDonald's, Taxi pietura ( atcerieties to atpakaļ ceļ ā ) un apstā jieties no mini vilciena, kas brauc uz Loro parku.
Treš ais ceļ š (augš ē jā izeja) ir iziet no viesnī cas uz tuvā ko Taxi pieturu un par 5 eiro nokļ ū siet jebkurā pilsē tas vietā , tai skaitā Taoro parkā ar ū denskritumiem un skatu laukumu, Jardin pludmali un Loro parku.
Pati Puerto de la Krusas pilsē ta ir maza, un pa promenā di no viena pilsē tas gala (kur atrodas viesnī ca) lī dz otram (kur atrodas Loro parks) var aiziet tikai trī sdesmit minū tē s.
Tiem, kurus interesē viesnī ca. Daž as detaļ as.
Ē dot HB (brokastis un vakariņ as), vakariņ as var nomainī t pret pusdienā m.
Tas ir ļ oti ē rti, jo tā das ekskursijas kā Loro parks, Jardin pludmale, nemaz nerunā jot par braucieniem uz Santakrusas galvaspilsē tu un Las Teresitas pludmali, prasa gandrī z visu dienu.
Ē diens viesnī cā , manuprā t, ir izcils. Brokastī s svaigi spiesta apelsī nu, banā nu, melones, kazeņ u, ananā su sula...un š ampanietis (nu, varbū t ne š ampanietis, bet dzirkstoš ais vī ns)?
Visi dzē rieni pusdienā s un vakariņ ā s – par papildus samaksu.
Katru vakaru bā rā skan dzī vā mū zika. Mums ļ oti patika.
Augš ē jā stā vā atrodas deju zā le. Bet ir tikai Eiropas pensionā ri. Jā saka, ka viņ i skaisti dejo.
Jā , viesnī cā ir maz jaunieš u, bet viņ i ir, bet bē rnu praktiski nav.
KĀ NOKĻ Ū T VIESNĪ CĀ NO LIDOSTAS?
No Dienvidu lidostas: taksometrs = 100 eiro, autobusa numurs-343 = 13.5 eiro (pē rkot lidostā preferenciā lo BonoVia biļ eti, saņ emsiet atlaidi lī dz 35%). BonoVia biļ eti, kartes ar visu autobusu kustī bas sarakstiem var iegā dā ties lidostā s un autoostā s.
Puerto de la Krusā (galapunkts) ir tikai viena š ā da autoosta.
Autobuss dodas uz Puerto de la Krusu, neiebraucot galvaspilsē tā Santakrusā . Pirmā pietura ir ziemeļ u lidosta (40 minū tes). Tad vē l 20-30 minū tes lī dz Puerto de la Krusai. Izkā piet pieturā La Paz. Visa informā cija uz LCD paneļ a autobusā . Visas pieturas ir pē c pieprasī juma. Neaizmirstiet nospiest sarkano pogu labu laiku pirms pieturas. Š ajā gadī jumā jums vajadzē tu dzirdē t vadī tā ja zvanu.
Tā tas ir - neliels sarež ģ ī jums pirmajā braucienā ar baltu un zaļ u busiņ u - visa informā cija vietnē www. titsa. com.
No Ziemeļ u lidostas: Jū s varat papildus nokļ ū t viesnī cā ar autobusu Nr. -102. Taksometrs - 35-40 eiro.
Ресторан на террасе Балкон номера 810 Зона отдыха Зона отдыха Зона отдыха Зона отдыха
аватар CoolNeva
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca atrodas Puerto de la Krusā , Tenerifes ziemeļ os. Divi vā rdi par Puerto de la Krusu. Š is ir angļ u un vā cu pensionā ru kū rorts. Jaunieš u ir maz, tā pē c, kas grib jautrī bu un ballī tes - brauciet uz dienvidiem. Mē s devā mies apskatī t salu, tā pē c tas mū s ī paš i netraucē ja. … Tomēr ▾ Viesnī ca atrodas Puerto de la Krusā , Tenerifes ziemeļ os. Divi vā rdi par Puerto de la Krusu. Š is ir angļ u un vā cu pensionā ru kū rorts. Jaunieš u ir maz, tā pē c, kas grib jautrī bu un ballī tes - brauciet uz dienvidiem. Mē s devā mies apskatī t salu, tā pē c tas mū s ī paš i netraucē ja. Un ziemeļ u daļ a ir zaļ ā ka un skaistā ka.
Gan viesnī cā , gan visā ziemeļ os neviens nerunā krieviski. Kā stā stī ja gids, tikai nesen tū roperatori sā ka vest krievvalodī gos tū ristus uz salas ziemeļ iem, tā pē c krievu runas principā nedzirdē sit (tas mū s pā rā k neapbē dinā ja : )))).
Man ļ oti patika ē diens viesnī cā , mē s ilgi atcerē jā mies š o bufeti)) mums bija brokastis un vakariņ as, mē s ē dā m lī dz sā tai, ē diens bija garš ī gs, svaigs un daudzveidī gs). Lielisks skats uz okeā nu no balkona! Viesnī cā man patika viss, vienī gais mī nuss ir tas, ka apkā rt ir tikai pensionā ri, bet uz nakš ņ oš anas vidu mē s jau bijā m pieraduš i)) ī paš i tā pē c, ka nesē dē jā m viesnī cā .
Š eit uzdeva jautā jumu par smē ķ ē š anu viesnī cā . Tā tad, jū s varat smē ķ ē t uz balkona bez problē mā m.
Kopumā viesnī ca ir laba, bet kontingenta dē ļ ieteiktu vecā ka gadagā juma cilvē kiem, un viņ iem viss ir sakā rtots viesnī cā . Un jaunieš i var paņ emt kaut ko lē tā ku un jautrā ku.
Tenerife bija ļ oti iespaidī ga, mē s iemī lē jā m š o salu!


iemiesojums mott
Smēķēšanas aizliegums nosaka ņemt vai neņemt tūre.
15 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель расположен в спокойной зоне жилого района La Paz, на скале, возвышающейся над Атлантическим океаном. Из отеля открывается превосходный вид на морское побережье Северного Тенерифе. Построен в 1971 году, последняя реновация прошла в 2017 году (зоны общего пользования). Состоит из одного 17-этажного здания. Отель подходит для спокойного семейного отдыха, а также для проведения корпоративных мероприятий.

Atrašanās vieta Расположен в 1,5 км от центра Пуэрто де ла Круз и развлекательного комплекса Лаго Мартианес. До южного аэропорта Рейна София — 88,7 км, до северного аэропорта — 26 км.
Pludmales apraksts Пляж с вулканическим песком — Lago Martianez в 500 метрах от отеля.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, экскурсионное бюро, room service, сувенирный магазин, 1 конференц-зал (макс. на 900 чел.), 2 бара (лобби-бар и бар у бассейна на 16 этаже), 1 кафе, 2 ресторана, 1 ресторан шведский стол (1 раз в неделю тематический ужин), 1 ресторан a la carte (необходимо бронировать заранее), читальный зал, ТВ-зал, садовая зона с субтропическими деревьями, 2 бассейна: 1 полуоткрытый бассейн с подогревом и гидромассажем, 1 открытый бассейн с пресной водой и джакузи, у бассейна зонтики, шезлонги: бесплатно, полотенца: депозит, терраса для загара.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta
  • autonoma
  • droši
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детский клуб от 6 лет (работает в летний период), анимационная программа для детей.
  • bērnu klubs
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Игровые автоматы платно, дартс платно, петанк бесплатно, аквааэробика бесплатно, тренажерный зал (депозит), живая музыка бесплатно, анимация бесплатно (дневная и вечерняя).
  • galda teniss  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

В отеле 298 номеров.

Istabās

Сейф (бесплатно), кондиционер (с июня по сентябрь), телефон, телевизор, Wi-Fi (бесплатно), мини-бар (платно), ванная комната, фен, халаты и тапочки (только в номерах категории Senator), балкон или терраса, электронный замок, room service: платно (10:00–22:00), уборка номера: ежедневно, смена полотенец и смена белья: через день.

  • vanna/duša
  • fēns
  • čības un peldmētelis (ne visās istabās)
  • $
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • balkons/terase
Adrese Calle Leopoldo Cologan Zulueta, 12, 38400, Puerto de la Cruz, Tenerife, Spain
Tālruņi: Tel: +34 922 373 200
Fax: +34 922 373 193
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб.