Mediterranean Palace 5*– Atsauksmes

14
Novērtējums 8.110
№8 viesnīcas reitingā Tenerife
7.7 Numurs
8.8 apkalpošana
8.8 Tīrība
8.8 Uzturs
9.1 Infrastruktūra
Uzcelta 1988. gadā. Šī ir viena no pirmajām pieczvaigžņu viesnīcām Plaja de las Amerikasas kūrortā. Pēdējā renovācija notika 2010. gadā (bērnu klubs). Sastāv no vienas galvenās 6 stāvu ēkas. Viesnīca ir daļa no kūrorta Mare Nostrum kopā ar viesnīcām Sir Antony un Cleopatra. Savieno pazemes eja ar pārējām kompleksa ēkām. Viesnīcas priekšā, tuvāk pludmalei, atrodas zemā Sera Antonija ēka. Viesnīca ir iekārtota antīkā stilā un atrodas netālu no kūrorta zonas centra. Tai ir ļoti izdevīga atrašanās vieta attiecībā pret pludmali. Blakus ir diskotēka, iepirkšanās centrs, dejojošas strūklakas. Mare Nostrum Resort kompleksā atrodas Piramide de Arona koncertzāle, kurā notiek uzliesmojošs flamenko šovs. Kompleksā ietilpst arī 21 konferenču zāle, kas aprīkota ar modernu aprīkojumu. Piemērots āra entuziastiem un ģimenēm ar bērniem.Vairāk →
аватар KicinaElena
Jū nijā bijā m pā ris viesnī cā Mediterranean Palace. Tenerifē bijā m pirmo reizi, bet mums jau ir bagā ta pieredze atpū tai citu valstu 5* viesnī cā s. Man izdevā s nopirkt biļ eti par ļ oti labu cenu no TPG tū roperatora. Esam ļ oti apmierinā ti ar tū roperatora darbu mū su brī vdienu organizē š anā , satraukumam nebija pamata. … Tomēr ▾ Jū nijā bijā m pā ris viesnī cā Mediterranean Palace. Tenerifē bijā m pirmo reizi, bet mums jau ir bagā ta pieredze atpū tai citu valstu 5* viesnī cā s. Man izdevā s nopirkt biļ eti par ļ oti labu cenu no TPG tū roperatora. Esam ļ oti apmierinā ti ar tū roperatora darbu mū su brī vdienu organizē š anā , satraukumam nebija pamata. Lidojums un transfē rs bija lieliski organizē ti, par visiem jautā jumiem jū s varat sazinā ties ar menedž eri jebkurā dienas vai nakts laikā . Tika sniegts pilnī gs informatī vais atbalsts. Viesnī cā ieradā mies pē c pusdienā m, uzreiz bijā m iekā rtojuš ies istabiņ ā . Personā ls atstā ja lielisku iespaidu, ļ oti atsaucī gi un patī kami cilvē ki. Numurs tika rezervē ts no luksusa kategorijas. Numurs ir stilī gs, moderns un tajā ir viss nepiecieš amais. Gulta liela, ē rta, skapis, naktsgaldiņ i, galds, spogulis. Kondicionieris, TV, ledusskapis - viss darbojā s. Vannas istaba ar kosmē tikas komplektu, tī ri dvieļ i, noteka darbojā s perfekti, ar ū deni nebija problē mu. Uz terases ir sauļ oš anā s krē sli un privā ta mini baseina vannas istaba. Runā jot par uzkopš anu, tā bija tī ra un tī rī ta katru dienu, apkalpoš ana un apkalpoš ana numurā augstā lī menī . Daudzveidī gs, garš ī gs ē diens. Brokastī s tika gatavoti ē dieni no olā m, bija konditorejas izstrā dā jumi, augļ i, gaļ as un siera izcirtņ i, graudaugi, jogurti, dzē rieni. Vakariņ ā s zivis, grilē ta gaļ a, daž reiz jū ras veltes, pica, sā nu ē dieni, salā ti, dā rzeņ i, augļ i, saldumi. Viesnī cas teritorija skaista, kopta, ir vairā ki baseini, daudz mā jī gu vietu, atpū tas zonas. Ir vā rti uz jū ru, kas jā atver ar atslē gas karti. Pludmale ir tī ra, ar bezmaksas zonu un maksas sauļ oš anā s krē sliem. Netā lu no viesnī cas ir labi attī stī ta infrastruktū ra, daudzas izklaides vietas, kafejnī cas, restorā ni. Lieliski atpū tā mies, ar visu esam apmierinā ti, rekomendē jam viesnī cu atpū tai.
аватар l.sh
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Kopā ar vī ru atpū tos no 25. septembra. lī dz 9. oktobrim. 2017. gads Laiks bija skaists, lietus ne reizi nelija, okeā ns bija diezgan ē rts - 24 grā di. Viesnī ca atrodas lieliskā vietā – tuvumā ir pludmales, veikali un restorā ni. Mē s pastaigā jā mies Adejē un visa ceļ ojuma laikā pievē rsā m uzmanī bu viesnī cā m un pludmalē m un secinā jums bija viennozī mī gs - labā kā s pludmales netā lu no mū su viesnī cas un skaistā kais rajons. … Tomēr ▾ Kopā ar vī ru atpū tos no 25. septembra. lī dz 9. oktobrim. 2017. gads Laiks bija skaists, lietus ne reizi nelija, okeā ns bija diezgan ē rts - 24 grā di. Viesnī ca atrodas lieliskā vietā – tuvumā ir pludmales, veikali un restorā ni. Mē s pastaigā jā mies Adejē un visa ceļ ojuma laikā pievē rsā m uzmanī bu viesnī cā m un pludmalē m un secinā jums bija viennozī mī gs - labā kā s pludmales netā lu no mū su viesnī cas un skaistā kais rajons. Ē dinā š ana ņ ē ma brokastis. 2 nedē ļ as tas pats, nebija jū ras velš u un zivju arī . Ē diens nevelk uz 5 *. Serviss viss izcils. Viņ i rakstī ja par veciem matu ž ā vē tā jiem - tā ir taisnī ba. Es sazinā jos ar Alisi, un viņ i tajā paš ā dienā nomainī ja manu fē nu. Paldies Alise! Mums bija kā zu gadadiena - istabā tika atnesti gan augļ i, gan š ampanietis, un brokastī s restorā nā tika izdalī ta kū ka. Tas ir ļ oti jauki. Viesnī cā bija animā cija, kas pā rsteidz Eiropas valstis. Biju pā rsteigta - daž kā rt notika ū dens aerobika ar dzī vo mū ziku (grupa spē lē ja un soliste dziedā ja)! Bū tiskā kā nianse – no visā m istabā m ar skatu uz jū ru un baseinu paveras skats uz vietu, kur katru vakaru no 21.30 lī dz 23.30 dzī vā mū zika. Tici man, tas ir ļ oti skaļ i! Pat ja jū s aizverat balkonu, tas ir ļ oti skaļ š ! Ir labi sē dē t uz balkona, lai mū zikas pavadī jumā dzertu vī nu, bet jums ir jā saprot, ka tā bū s katru dienu. Tā pē c, ja vē laties klusumu, jū s š eit neesat, jo visas telpas nav uz jū ras un no baseina paveras skats uz ceļ u, attiecī gi arī troksnis. Vē los brī dinā t arī par skatu uz jū ru. Starp viesnī cu un jū ru ir 4 stā vu viesnī ca, respektī vi, tieš s skats uz jū ru (es runā ju par standarta numuriem) bū s tikai tiem, kas dzī vo 5. vai 6. stā vā (dzī vojā m 6. stā vs un bija labi), un no 1. lī dz 4. stā vam bū s tikai sā nskats uz jū ru. Tā pē c, maksā jot, norā diet, lai nemaksā tu vairā k.
Отель вечером .
аватар nyura.cartseva
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Uzreiz š ī ir pieticī ga teritorija, bet liels peldbaseins. Ļ oti tī rs un skaists. Pie baseina ir glā bē ji, un var arī teikt, ka nekur tā lu nav jā iet. Baseinā strū klakas, kad tā s ir ieslē gtas, ir ļ oti skaistas. Un vakarā apgaismojums iegremdē viesnī cu mā jī gā atmosfē rā . … Tomēr ▾ Uzreiz š ī ir pieticī ga teritorija, bet liels peldbaseins. Ļ oti tī rs un skaists. Pie baseina ir glā bē ji, un var arī teikt, ka nekur tā lu nav jā iet. Baseinā strū klakas, kad tā s ir ieslē gtas, ir ļ oti skaistas. Un vakarā apgaismojums iegremdē viesnī cu mā jī gā atmosfē rā . Mums ar vī ru nemaz nepatī k tā lu iet, tā pē c bijā m pilnī bā apmierinā ti. Viesnī ca atrodas diezgan rosī gā rajonā . Blakus atrodas veikali ar daž ā dā m cenā m un preč u kvalitā ti. Daudz kafejnī cu un restorā nu. Netā lu no teā tra. Devos uz Nature Fish Spa. Ļ oti iesaku apmeklē t. Jā , ir vietas, kur pastaigā ties. Mē s devā mies ekskursijā s uz Loro parku un Siā mas parku. Jū s varat iznomā t automaš ī nu un braukt pa apkā rtni. Jū s varat arī iznomā t velosipē du tieš i viesnī cā . Pludmale nav plaš a, bet vietas pietiek. Ū denī labā k ieiet no kreisā s puses, citā di var paklupt uz akmeņ iem. Ieeja ir maiga apmē ram desmit metru dziļ umā , un iegremdē š ana notiek pakā peniski. Ē rts ceļ otā jiem ar bē rniem. Jā , viļ ņ i ir ļ oti mazi. Pludmale ir tī ra, un pludmalē ir glā bē ji. Cilvē ku bija maz. Tagad viņ i saka, ka viesnī ca ir veca par numuriem, bet no tā s nevar pateikt, ka visur ir tī rī ba un kā rtī ba. Istabai plaš s neliels balkons, tur pā ris krē sli un plastmasas galds. Bet istabā ir jaukas mē beles. Ē rta gulta. Skaista dekorā cija. Tī rs un kā rtī gs. Tiesa, televizors ir pirmsū dens un kam tas vajadzī gs) Nu problē ma ir fē ns, tas tieš ā m bija vecs, bet savu paņ ē mu lī dzi paldies par š o apskatu) Tī rī š ana ir kvalitatī va, nav par ko sū dzē ties. Personā ls ir draudzī gs. Ja ir kā di jautā jumi, reģ istratū rā sē ž krieviski runā još a meitene. Bet animā cijas viesnī cā praktiski nav. Protams, labi pavadiet ū dens aerobiku un daž ā das standarta nodarbī bas. Jā , tas ir lieki un apkā rt ir pietiekami daudz izklaides. Bē rniem ir rotaļ u laukums. Tiek nodroš inā ta arī bē rnu ē dienkarte. Ē st pieauguš ajiem, izvē le ir diezgan liela, visu neuzskaitī š u, teikš u, ka izvē le ir un vienmē r viss ir garš ī gs un svaigs. Visi dzē rieni ir labas kvalitā tes. Kopumā , protams, jums ir jā izlemj, kur doties, bet mums tas ļ oti patika.
аватар Lenysa
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Š ajā viesnī cā palika otro reizi. Lai gan š ī ir pirmā reize. Parasti es neeju uz vienu un to paš u viesnī cu vairā kas reizes. Skaidri saprotot, ka 5 * viņ am, tas ir, Vidusjū ras pils 5 * reiz tika piesavinā ts....Jā piekrī tu, nepiecieš ams remonts, istabas nož ē lojamas, fē ns, TV, ledusskapis ir retums! Bet. … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā palika otro reizi. Lai gan š ī ir pirmā reize. Parasti es neeju uz vienu un to paš u viesnī cu vairā kas reizes. Skaidri saprotot, ka 5 * viņ am, tas ir, Vidusjū ras pils 5 * reiz tika piesavinā ts....Jā piekrī tu, nepiecieš ams remonts, istabas nož ē lojamas, fē ns, TV, ledusskapis ir retums! Bet....Esmu nepā rprotami pā rliecinā ts, ka tū ristam ir ļ oti svarī gi, ar kā du noskaņ ojumu un ar kā du kompā niju dodaties! UN. . . par kā du naudu! Mē s ar draudzeni samaksā jā m -1550 eiro par 12 dienā m ar lidojumu, transfē ru un brokastī m! Atpū ties, tā pat kā pagā juš ajā gadā kanā lā "Urā ! " Istaba tika pieš ķ irta gandrī z cieš ā k nekā.2046 ar draudzenē m 2038. Nav skatu uz okeā nu. Bet. . . tā s ir tā das muļ ķ ī bas, kad tu pavadi istabā , ļ oti maz laika. Ekskursijas! Burvju okeā ns! Gaiss! Laba atmosfē ra! Garš ī gs vī ns! Spā ņ u viesmī lī ba! Tas ir tas, kas velk Tenerifē ! Mē s vakarā devā mies vakariņ ā s uz zivju restorā niem. Viss ir ļ oti garš ī gi! Viņ i izvē lē jā s, rū pī gi apskatī ja tā s vietas, kur ir daudz spā ņ u. Un viņ i nekad nav piedzī vojuš i neveiksmi. Jū ras veltes ir garš ī gas! Istabas tika iztī rī tas katru dienu. dvieļ i tiek mainī ti katru dienu. Mē s neesam pensionā ri. Bet, paldies Dievam, mums nebija garlaicī gi. Un es gribu teikt, ka š ajā periodā daudzas ģ imenes ar bē rniem atpū tā s. Jā , tas viņ iem laikam nebija tas siltā kais ū dens, jo ū dens temperatū ra okeā nā bija no 18.5 lī dz 19.5. Tā pē c vecā kiem ar bē rniem tam jā pievē rš uzmanī ba! Tas joprojā m ir okeā ns! Ja jautā jat, vai mē s vē lē tos tur aizlidot vē lreiz? Es noteikti atbildē š u: "Jā ! " Man vienalga, kā ds tas remonts! Ne viss ir tik nož ē lojami....Esmu apmeklē jis vairā k nekā.30 pasaules valstis. Ir ko salī dzinā t. . . Bet š ī s viesnī cas atraš anā s vieta ir tikai pasaka. Ja vē laties mazliet labā k, pievē rsiet uzmanī bu viesnī cai "Cleopatra". Viņ š ir tuvumā . Un tā ir daļ a no tā s paš as viesnī cu ķ ē des. Atvaļ inā jums ir lielisks! Es mī lu Tenerifi! ! !
аватар svbir
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Grupas transfē rs no Tenerifes Dienvidu lidostas 20 min. Teritorija ir kompakta, ņ emot vē rā piecu viesnī cu kompleksu Mare Nostrum Resort, pietiek. Ne pā rā k zaļ š , bet tī rs. Tā noteikti kā dreiz bija luksusa viesnī ca. Bet, ņ emot vē rā. … Tomēr ▾ Grupas transfē rs no Tenerifes Dienvidu lidostas 20 min.
Teritorija ir kompakta, ņ emot vē rā piecu viesnī cu kompleksu Mare Nostrum Resort, pietiek. Ne pā rā k zaļ š , bet tī rs.
Tā noteikti kā dreiz bija luksusa viesnī ca. Bet, ņ emot vē rā.25 gadu nolietojumu un jaunu bū vniecī bas tehnoloģ iju attī stī bu, tas ir kļ uvis ļ oti nolietots. Visi stikla elementi ir kļ uvuš i duļ ķ ains vai nu no laika, vai no netī rumiem. Un panorā mas lifti t. sk.
Standarta numurs ar skatu uz baseinu, 3. stā vs. Arī okeā ns bija redzams. Regulā rs numurs. Pietiekama izmē ra. Noņ ē mu punktu par daž ā m niansē m, piemē ram: debī la, pie sienas stiprinā ma, neregulē ta duš a, pirmsrevolū cijas fē ns (tas vē l ir agregā ts, bet pū š vā ji, bet caurule silda esi vesela), nebū š ana no drē bju ž ā vē tā ja un pelnu traukiem uz balkona, pirmsū dens TV (manā gadī jumā arī melnbalts), ledusskapja trū kums. Bija vieta minibā ram (niš a zem televizora), bet paš a ledusskapja nebija. Un š ī s ir bē dī gi slavenā s 5 Eiropas zvaigznes! Haha!
Var teikt, ka pakalpojums ir diezgan labs, ja ne privā tpersonā m. Cilvē ciskais faktors, neko nevar izdarī t! Bet kopumā viss ir kā rtī bā . Paš apkalpoš anā s pabeigta. Viesmī ļ i pasniedz tikai dzē rienus. Nu, plā ksnes tiek noņ emtas.
Ē diens ir visaugstā kajā lī menī , ī paš i zivis un jū ras veltes. Tiesa, bija pā ris dienas, kad pat zivs bija bezgarš ī ga. Bet arī š ajā s dienā s varē ja garš ī gi paē st ar citiem produktiem. Viss ir svaigs, tukš ā s paletes ar pā rtiku nepā rtraukti tiek papildinā tas, lai gan sulas ir iepakotas, tā s ir sortimentā !
Personā ls ir laipns un izpalī dzī gs, izņ emot atseviš ķ us cilvē kus. Pasmaidi, mē ģ ini satikties pusceļ ā . Bet, tiklī dz jū su uzturē š anā s viesnī cā beidzas, viņ i nekavē joties aizmirst par jums. Transfē rs bija pē c pusdienā m, gribē ju pagarinā t istabu (par naudu). Atteicā s. Viņ i piedā vā ja alternatī vu iespē ju: nodroš inā t ģ ē rbtuvi no pulksten 12 lī dz 12:30. Nez kā pē c man to vajag uz pusstundu, ja ī rē ju istabiņ u pulksten 12, un man ir transfē rs pē c 15:00? Ņ emiet vē rā , ka viesnī ca ir tikai treš daļ a pilna! Atkal bē dī gi slavenais 5 * Eiropas lī menis? (((
Visas dienas aktivitā tes notiek ap baseinu. Bet tā kā sauļ ojā mies pludmalē , tad mums viss pagā ja garā m. Vakarā mū ziķ i pā ris reizes spē lē ja pirmā stā va terasē . Mū su skrē jiena laikā vestibilā neviens nespē lē ja klavieres. Nu, mē s to neredzē jā m. ))) Vakara animā cija iekš telpu "teā trī " pie restorā na. Nekad nav gā jis. Es neko nevaru pateikt. 22:00, kā jau armijā , viss uzreiz apstā jas, pat gaisma uz balkona tiek automā tiski izslē gta. Un klusums. . . Miris. . . Bijā m uz profesionā lā s baleta trupas Karmenas Motas koncertu koncertzā lē "Aronas piramī da". Pirmais zars ir strī dī gs, kā dam patī k, kā dam nē , otrais – ekskluzī vi flamenko gā ja ar blī kš ķ i! ES iesaku. 47 €.
Pludmale atrodas iepretim viesnī cai, pā ri promenā dei. Nu tā -tā . Viss bū tu kā rtī bā , derē s pat aukstais Atlantijas okeā ns un netī ri pelē kas vulkā niskā s smiltis. Ja ne paš as pludmales aprī kojums. Sauļ oš anā s krē sls un lietussargs maksā.5 € lī dz 18:00. Pē c 18:00 tiksiet noapaļ ots un gulē siet uz smiltī m vismaz lī dz rī tausmai! Solā riji ir nož ē lojami, neregulē ti. Galvas balsts nenolaiž as un nepaceļ as 30° pozī cijā . Nedē ļ a š ā dā sauļ oš anā s krē slā un nepiecieš ama manuā lā terapeļ a palī dzī ba! Visai pludmalei ir tikai viena tualete, ir arī duš a, pā rģ ē rbš anā s kabī ņ u nav vispā r. Un vē l daž i Gavriks sarkanos T-kreklos staigā , vā c parakstus, ka pludmale ir vislabā kā un prasa naudu burciņ ā , piemē ram: dodiet Dieva dē ļ ! Nez kā pē c es maksā ju 5 €?
Ir kalni, pilnī gi pliki, tajos nav daudz skaistuma
Viesnī ca ir paredzē ta pensionā riem un ratiņ krē slu lietotā jiem. Vispā r Tenerife ir veco ļ auž u sala. Lielā kā daļ a tū ristu ir vecā ki par 60. Vidē jais vecums nā k ar ģ imenē m. Jaunī bas procenti 10. Un, lai gan viesnī ca atrodas Zelta jū dzē , veikali un restorā ni ir visur, jautrī bas nav. Veci vī ri sē ž restorā nos, š ū pojas "Volare-kantare" ritmā - tas ir viss prieks. Klubi tiek slē gti katru gadu. 2013. gadā bija viens Papagayo Beach Club. Klubs ir pieklā jī gs, viņ i tur tusē jā s katru dienu. Par laimi, tas darbojas bez brī vdienā m! Lai sasildī tos pirms disko kokteiļ iem, devā mies uz Magic (kafejnī ca netā lu no Ā ronas piramī das teā tra). Jauks bā rs ar dzī vo mū ziku, lielais melnais tur ī paš i labi dzied. Interjers ir koloniā ls ar Marokas elementiem. Skaisti, garš ī gi, cienī gi.
Tas ir drū mi. Jums jā dodas vai nu ar lielu kompā niju, vai tiem, kas meklē mieru un klusumu. Neviens to nesalauzī s! Mē s bijā m trī s meitenes. Mē s izklaidē jā mies, cik vien varē jā m, un viss ā rpus viesnī cas. Vē lmes atgriezties nebija. Ne uz viesnī cu, ne uz salu! Nav mans. . .
аватар Lenysa
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Vē los padalī ties iespaidos par atpū tu MEDITERRANEAN PALACE 5 * no 04.06. lī dz 11.06. 2013. Ikviens sapņ o par kā du paradī zes gabalu, meklē jot savu laimes salu, kur baudī t rā mas brī vdienas un neskartā s dabas skaistumu. Tas viss ir iespē jams Kanā riju salā s. … Tomēr ▾ Vē los padalī ties iespaidos par atpū tu MEDITERRANEAN PALACE 5 * no 04.06. lī dz 11.06. 2013. Ikviens sapņ o par kā du paradī zes gabalu, meklē jot savu laimes salu, kur baudī t rā mas brī vdienas un neskartā s dabas skaistumu. Tas viss ir iespē jams Kanā riju salā s. Un pirmais, kas nā k prā tā , ir Tenerifes sala. Š ī ir Kanā riju arhipelā ga lielā kā sala ar videi draudzī gā m pludmalē m un sulī gu tropu veģ etā ciju. Tā ir mū ž ī gā s vasaras sala, ko ziemā silda Golfa straume un vasarā atdzesē svaigas vē smas. Tā s dabas un reljefa bagā tī ba pā rsteidz ar daudzveidī bu: vulkā nisko tuksneš u “mē ness” ainavas, majestā tiskais Teides vulkā ns un tā sniega cepure, salas centrā lā s daļ as augstā s kalnu grē das, kas padara dienvidus un ziemeļ us tik atš ķ irī gus. dabas un klimatiskajos apstā kļ os stā vi akmeņ aini krasti, kas desmitiem metru paceļ as no putojoš ā okeā na. Tomē r viena no galvenajā m un pā rsteidzoš ajā m salas iezī mē m ir pludmales ar melnā m vulkā niskā m smiltī m un dabiskiem sacietē juš as lavas baseiniem. Vieta ir pā rsteidzoš a. Viesnī ca atrodas tieš i pie okeā na! Gaiss! Saule! Temperatū ra +25! Putnu dziedā š ana rada PARADĪ ZES iespaidu! ! ! Tagad par viesnī cu. Bijā m iekā rtojuš ies 2. stā vā , 242. istabā , ar skatu uz pilsē tu. Uz lū gumu norē ķ inā ties augstā k, viņ i teica, ka jā maksā.150 eiro. Mē s nemaksā jā m papildus. Viesnī ca svinē ja savu 25. gadadienu. Protams, tiek pieprasī ts remonts! Mē beles ir vecas. Pirmo reizi uzzinā ju, ka par ledusskapja lietoš anu ir jā maksā . Televizors istabā ir retro modelis, milzī ga kaste. Vannasistabā fē ns ir kaut kā da nesaprotama duika. Tas noteikti neizž ā vē matus. Tas buzz un viss. Es nevaru to izmantot 7 dienas. Biju pā rsteigta arī par to, ka ierodoties mums iedeva niecī gu ziepju gabaliņ u, tū biņ u ar š ampū nu un ž eleju. Vannas istaba ar nokarenu eļ ļ as audumu. 5 * viesnī cā neviens nepapildī ja gatavo š ampū nu. Spaiņ os nebija vienreizē jā s lietoš anas maisiņ u. Tas nav estē tiski patī kami. Ē dinā š ana - brokastis. Lieliski! Iespē jams, š ī viesnī cas vadī ba vē las kompensē t nepilnī bas. Bufetes tipa brokastī s: š ampanietis, jamons, bru siers, sarkanā s zivis un daudzi citi labumi! Viss personā ls tik ļ oti cenš as izpatikt tū ristiem, mī ļ i smaidot. Numuri tika iztī rī ti katru dienu. Dvieļ i tika mainī ti katru dienu. Lielā ko daļ u laika pavadī jā m pie okeā na. Sauļ oš anā s krē sli un saulessargi pludmalē par maksu. Milzī gs skaits cilvē ku noliek dvieļ us tieš i uz smiltī m vai uz zā les. Ieieš ana ū denī ir laba nevis lī č a centrā , bet gan pa labi. Bijā m divā s ekskursijā s. Uz kaimiņ u salu La Gomero (ekskursija ar prā mi un pusdienā m 50 eiro) un apskates ekskursija (Teides vulkā ns, Masca ciems, milzu koks ar pusdienā m-45 eiro). Ļ oti interesanti. Biļ etes pirka uz ielas. Viesnī ca ir daudz dā rgā ka. Nebaidies. Neklausieties gidos, kuri biedē . Tā ir Eiropa! Un š eit tas ir lī dz galam! Veikali. Atrada pā ris lielveikalus. Prieks nebija zemisks! Desas, vī ns, sieri, augļ i nav dā rgi. Patika TORRES vī ns. Mē ģ inā ja daž ā das lietas. Viss ļ oti garš ī gi!! ! Viesnī ca nav tā lu - 7-10 minū tes jā iet lē nā tempā . Viņ i arī nopirka mā miņ ā m dā vanā krē mu ar alveju. Redzē jā m milzu garneles par 8 eiro kg! Un nož ē loja, ka nepaņ ē mā m katlu!! ! ! (Tikai joko! ) Jā uzmanā s saulē ! Pat tad, ja ir apmā cies. Mē s nezinā jā m un visi nedaudz apdegā m. Kopumā ar pā rē jo bijā m apmierinā ti! Ž ē l, ka ir tikai 8 dienas! Gribē tos vē l!! ! !
аватар zolter_sd
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Labdien! Pirmo reizi rakstu atsauksmi, jo. Man pirms ceļ ojuma krita nervi, lasot negatī vas atsauksmes. . . Viesnī ca tieš ā m ir jā remontē , bet 1. numuriņ i, no kuriem paveras skats uz kalniem, ir vecā ki par tiem, no kuriem paveras skats uz okeā nu un baseinu (paš i pā rbaudī jā m). … Tomēr ▾ Labdien! Pirmo reizi rakstu atsauksmi, jo. Man pirms ceļ ojuma krita nervi, lasot negatī vas atsauksmes. . . Viesnī ca tieš ā m ir jā remontē , bet 1. numuriņ i, no kuriem paveras skats uz kalniem, ir vecā ki par tiem, no kuriem paveras skats uz okeā nu un baseinu (paš i pā rbaudī jā m)...mainī jā m istabiņ u par papildus samaksu. . Bet viss ļ oti tī rs un uzkopš ana 100%. . . Lai bū tu ar skatu uz okeā nu, ņ emiet ne zemā k par 5 stā vu. . . 2. ē diens izcils. Ir daudz visa kā...Skaidrs, ka dzē rieni vakariņ ā s ir apmaksā ti, jo. viesnī ca strā dā principā "brokastī s"...3. viesnī ca ir pirmajā lī nijā , ir izeja tieš i uz pludmali...Vā rdu sakot, 8 balles iet viegli, ja kas, rakstiet, es atbildē š u uz visu (restorā ni, ekskursijas, cenas salī dzinā jumā ar..., iepirkš anā s padomi, es personī gi nopirku labu pulksteni ar pilnu uzticī bu raž otā jam...Starp citu, uz hinduistu viltus tirgotā ju rē ķ ina, tā ir taisnī ba...Ī sumā , visiem ir labi atpū sties ! ! !
аватар madam.mawa
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Nolē mu uzrakstī t labu atsauksmi par viesnī cu un konkrē ti par tū risma kompā niju Travel Center, kur iegā dā jā mies ceļ ojumus uz Kanā riju salā m, jo ​ ​ bijā m ļ oti gandarī ti par viņ u attieksmi pret klientiem. … Tomēr ▾ Nolē mu uzrakstī t labu atsauksmi par viesnī cu un konkrē ti par tū risma kompā niju Travel Center, kur iegā dā jā mies ceļ ojumus uz Kanā riju salā m, jo ​ ​ bijā m ļ oti gandarī ti par viņ u attieksmi pret klientiem. Jo ī paš i esmu pateicī gs, ka menedž ere bija ļ oti uzmanī ga pret viesnī cas izvē li un ieteica mums tieš i ideā lo variantu - Mare Nostrum Mediterranean Palace 5 *. Cerī bas bija vairā k nekā attaisnotas, iespaidi no uzturē š anā s bija vislabvē lī gā kie. Lai gan viesnī ca ir veca, tai ir daudz priekš rocī bu: jauks tī rs apsildā ms baseins, kā rtī gas brokastis, lieliska atraš anā s vieta, nu, ļ oti jauka cena!
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Patika viesnī ca. Protams, tas nav jauns, bet uzbū vē ts saprā tī gi, ar kvalitatī vu apdari un aprī kojumu. Tā pē c tagad tam ir diezgan pienā cī gs izskats un stā voklis. Numuri ir vidē ja izmē ra, tač u jums ir jā saprot, ka tā nav Turcija, kur viss atvaļ inā jums notiek viesnī cā un attiecī gi daudz laika pavadā t istabā . … Tomēr ▾ Patika viesnī ca. Protams, tas nav jauns, bet uzbū vē ts saprā tī gi, ar kvalitatī vu apdari un aprī kojumu. Tā pē c tagad tam ir diezgan pienā cī gs izskats un stā voklis. Numuri ir vidē ja izmē ra, tač u jums ir jā saprot, ka tā nav Turcija, kur viss atvaļ inā jums notiek viesnī cā un attiecī gi daudz laika pavadā t istabā . Mums bija istaba ar skatu uz ielu. Jā saka, ka iela ir diezgan trokš ņ aina, tā pē c, ja gribas klusumu, vajag paņ emt istabu ar skatu uz baseinu. Lai gan ar aizvē rtu logu troksnis gandrī z nav dzirdams. Mū su istabā mē beles bija pamatī gas - liela divguļ amā (pat trī svietī gā ) gulta, galds ar diviem krē sliem, liels skapis, mini bā rs (faktiski par maksu), reģ istratū rā izsniedz atslē gu pē c tam. maksā jumu. Bet pie mums sanā ca vaļ ā , izmantojā m, bet naudu mums neviens neņ ē ma. Seifs arī ir apmaksā ts - 2.8 eiro/dienā , neizmantojā m. Ļ oti liels un skaists baseins, pie baseina daudz sauļ oš anā s krē slu, brī vus var atrast jebkurā laikā . Pludmale atrodas blakus viesnī cai (5 minū š u gā jiena attā lumā ). Pludmale laba, smilš aina. Okeā ns ir vē ss, ī paš i no rī ta, siltā ks vakarā . Turklā t tajā esoš ais ū dens pē c tam aiziet, tad nā k. Kad tas aiziet, akmeņ i tiek atklā ti, jo smiltis ir tikai pie ieejas, un pē c tam akmeņ i. Š ajā sakarā , kad paisums ir ā rā , ne vienmē r ir iespē jams ē rti iekļ ū t ū denī , lai gan š o izskaloto akmeņ u klā tbū tne padara ū deni tī ru un caurspī dī gu. Jā saka, ka uz salas nav tik daudz pludmales ar labu ieeju ū denī . Š ai pludmales viesnī cai ir paveicies. Vē los atzī mē t arī labo apkalpoš anu un ē dienu. Mums bija tikai brokastis. Bijā m patī kami pā rsteigti par lielo augļ u un konditorejas izstrā dā jumu sortimentu. Ļ oti labi Eiropai. Kas attiecas uz animā ciju, ir daž as aktivitā tes bē rniem un ū dens aerobika baseinā . Pā rē jais netika manī ts, jo Tenerifē vienmē r ir ko darī t un kur aizbraukt. Lai visiem labas brī vdienas!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
2011.  gada augustā atpū tā s kopā ar ģ imeni un draugiem. Tenerifē pirmo reizi man ļ oti patika pati sala, ko nevar teikt par viesnī cu. Viesnī ca liela, bet jau sen ir nepiecieš ama restaurā cija, neatbilst 5 zvaigž ņ u lī menim, mazas istabiņ as ar ļ oti vecā m mē belē m un seniem fē niem, kas vienkā rš i nespē j izž ā vē t matus. … Tomēr ▾ 2011.  gada augustā atpū tā s kopā ar ģ imeni un draugiem. Tenerifē pirmo reizi man ļ oti patika pati sala, ko nevar teikt par viesnī cu. Viesnī ca liela, bet jau sen ir nepiecieš ama restaurā cija, neatbilst 5 zvaigž ņ u lī menim, mazas istabiņ as ar ļ oti vecā m mē belē m un seniem fē niem, kas vienkā rš i nespē j izž ā vē t matus. Sā kumā mums bija istaba ar skatu uz pilsē tu, uz balkona nebija iespē jams atrasties, ventilā cijas izvads no virtuves neļ ā va elpot svaigu gaisu, kā arī balkona durvis vispā r neaizvē rā s, istaba bija mainī ja uz citu par 180 eiro ar skatu uz baseinu, bet pati istaba izrā dī jā s lī dzī ga, tikai ar aiztaisā mā m durvī m. Seifi un ledusskapji ir maksas, wi-fi numuriņ os bez maksas, tikai reģ istratū rā jā noskaidro kods. Ē diens man ļ oti patika, katru dienu bija svaigas sulas un smū tiji, kā arī ik pa laikam garš ī gs jamons, sieri un zivis. Pludmales relaksē još as atpū tas cienī tā jiem, bē guma laikā nav atsegti viļ ņ i un akmeņ i, nav ī paš i ē rti ieiet ū denī (tikai no vienas puses). Sauļ oš anā s krē sli un saulessargi tiek apmaksā ti. Katru vakaru bija animā cija, bet tikai spā ņ u valodā . Ekskursija tika veikta individuā li ar krieviski runā još u gidu, apskates ekskursija pa salu + Teides vulkā ns, pusdienas kalnu ciematā , pū ķ a koks, vī na degustā cija un peldē š ana pa melnajā m smiltī m salas ziemeļ os - viss iekš ā . vienu dienu, man ļ oti patika, ietaupa laiku un naudu. Citā dienā mē s devā mies iepirkties Santakrusā , atkal paš i, ar autobusu, izbraucā m pilsē tas apskates ekskursijā un apmeklē jā m visus veikalus un iepirkš anā s centru (El Cortes Ingles), dzē rā m gardu barakito kafiju (iesaku visiem lai to izmē ģ inā tu! ) Vietē jā kafejnī cā . Bijā m arī Loro parkā , man ļ oti patika, it ī paš i zobenvaļ u š ovs, tur pavadī jā m ne vairā k kā.2 stundas un devā mies peldē ties uz krā š ņ u pludmali ar melnā m smiltī m un milzī giem viļ ņ iem. Pusdienot devā mies uz La Caleta, kur tiek pasniegtas garš ī gas zivis un jū ras veltes, izmē ģ inā jā m jū ras plauž us, murē nas, langoustiņ us un vietē jos ē dienus, bijā m ļ oti apmierinā ti! Ī paš i mums patika brazī lieš u restorā ns Rodeo Kosta Adehē , kurā tiek pasniegti 15 daž ā di veidi. gaļ as! ! ! iespaidi
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


iemiesojums grib-ira
Gribētos nedaudz apceļot salu - vari man kaut ko pastāstīt vai ceļosim kopā? Paldies visiem, kas atsaucās.
11 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 5 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI

Построен в 1988 году. Это один из первых пятизвездочных отелей на курорте Плайя-де-лас-Америкас. Последняя реновация прошла в 2010 году (детский клуб). Состоит из одного основного 6-этажного здания. Отель входит в комплекс Mare Nostrum Resort наряду с отелями Sir Antony и Cleopatra. Соединен подземным переходом с остальными зданиями комплекса. Перед отелем, ближе к пляжу, расположен невысокий корпус Sir Antony. Отель оформлен в античном стиле, расположен в непосредственной близости от центра курортной зоны. Имеет очень выгодное расположение по отношению к пляжу. Рядом есть дискотека, торговый центр, танцующие фонтаны. В комплексе Mare Nostrum Resort находится концертный зал Piramide de Arona, где проходит зажигательное фламенко-шоу. Также в составе комплекса 21 конференц-зал, укомплектованный современным оборудованием. Подходит для любителей активного отдыха и семей с детьми.

Atrašanās vieta В 17 км от южного аэропорта и в 80 км от северного аэропорта Тенерифе, в курортной зоне Плайя-де-лас-Америкас, в 1 км от городка Лос-Кристианос.
Pludmales apraksts Пляж Playa del Camison (широкий, с желтым песком и удобным заходом в воду).
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранение багажа, экскурсионное бюро, факс/ксерокопирование, услуги по глажке одежды, 21 конференц-зал (от 30 до 1295 м2, на 3400 чел., полный комплект оборудования), зал Imperial для вечерних представлений, 3 бара (бар-ресторан Vitaminas у бассейна; бар в лобби; бар на террасе Mare Nostrum Resort), снек-бар (Antonio в отеле Cleopatra Palace), 3 ресторана (основной ресторан шведский стол, show cooking; ресторан на пляже Beach Club; ресторан Cleopatra: шведский стол, в отеле Cleopatra Palace), 3 бассейна (открытые на территории комплекса Mare Nostrum Resort с пресной водой, джакузи), у бассейна зонтики, шезлонги, матрасы: бесплатно, полотенца: бесплатно (залог).

Гости отеля Mediterranean Palace могут пользоваться всеми услугами, предлагаемыми на территории комплекса Mare Nostrum Resort, за исключением услуг и бассейна отеля Sir Anthony.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • nesmēķētāju numuri
  • transfērs uz/no lidostas
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детский клуб (Club Mare Kids на территории комплекса Mare Nostrum Resort с садом и автодромом, от 6 мес. до 12 лет). Детский автодром. Детские коляски (по предварительному запросу, платно).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Прокат теннисных ракеток и мячей платно, настольный теннис бесплатно (залог), мини гольф платно, спа-центр платно (SPA Mare Nostrum в отеле Cleopatra Palace: крытый бассейн, джакузи с морской водой, турецкая баня, сауна, терраса), косметические процедуры платно (по уходу за лицом и телом), вечернее шоу бесплатно (за исключением фламенко-шоу в Piramide de Arona), анимация бесплатно.
  • galda teniss  FREE 
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 535 номеров:

275 standard mountain view (вид на Тейде и на улицу, макс. 2+1 чел., 29 м2);

220 standard double room pool view и standard sea view (номера на средних этажах с видом на бассейн, номера на верхних этажах с видом на бассейн и на море, макс. 2+1 чел., 29 м2);

12 suite (вид на горы, гостиная и спальня, 2 балкона, макс. 3 или 2+2 чел., 45 м2);

16 suite pool view (вид на бассейн, гостиная и спальня, 2 балкона, макс. 3 или 2+2 чел., 45 м2);

12 suite with plunge pool (вид на бассейн, гостиная и спальня, большая терраса с частным бассейном и шезлонгами, макс. 3 или 2+1 чел.).

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • ledusskapis $
  • balkons/terase
  • peldbaseins (ne visās istabās)
Adrese Avenida de las Americas s/n, Playa de las Americas, 38660 Arona, Tenerife, Spain
Tālruņi: Tel: +34922757545
Fax: +34922753226
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием.