Delamar Hotel (Frigola) 3*– Atsauksmes

3
Novērtējums 7.010
5.5 Numurs
5.5 apkalpošana
6.5 Tīrība
7.0 Uzturs
7.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas 50 metru attālumā no pludmales avēnijas vidū, kas ir atpūtas centrs Lloret de Mar Kosta Brava. Autoosta atrodas 3 minūšu pastaigas attālumā. Viesnīca uzņem tikai viesus, kas ir vecāki par 18 gadiem.Vairāk →
аватар Kristina748871
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Brī niš ķ ī ga viesnī ca. Apkalpoš ana un ē diens ļ oti labā lī menī . Lieliska atraš anā s vieta. Krā š ņ s numurs ar burvī gu skatu. Ā tra un lieliska reģ istrē š anā s. … Tomēr ▾ Brī niš ķ ī ga viesnī ca. Apkalpoš ana un ē diens ļ oti labā lī menī . Lieliska atraš anā s vieta. Krā š ņ s numurs ar burvī gu skatu. Ā tra un lieliska reģ istrē š anā s.
аватар Neomaster
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Cik es saprotu, lī dz 2015. gadam viesnī ca bija briesmī ga. Bet tas tika pilnī bā rekonstruē ts, pā rtaisot to, lai tas atbilstu kuģ a stilam. Attiecī gi gan izskats, gan griestu apgaismojums visā viesnī cā , kā arī lielais grā matu skapis istabā , kas paredzē ts tradicionā lā skapja nomaiņ ai, ir veidots lī dzī gs kruī za kuģ im. … Tomēr ▾ Cik es saprotu, lī dz 2015. gadam viesnī ca bija briesmī ga. Bet tas tika pilnī bā rekonstruē ts, pā rtaisot to, lai tas atbilstu kuģ a stilam. Attiecī gi gan izskats, gan griestu apgaismojums visā viesnī cā , kā arī lielais grā matu skapis istabā , kas paredzē ts tradicionā lā skapja nomaiņ ai, ir veidots lī dzī gs kruī za kuģ im.
Viesnī cas lielā kais pluss ir ē dinā š ana. Brokastis ar milzī gu izvē li, nav tipisks eiropieš u kontinentā lais stils - tas ir tikai kaut kas. Š ampanietis, starp citu, ir ļ oti piemē rots brokastī m. Arī vakariņ as lī dz 22.00 ir ļ oti ē rtas. Savukā rt starp tā m plkst. 17.30 vē lē tā jiem paredzē ta arī vī na degustā cija ar sieru un olī vā m.
Apkalpoš ana lieliska, personā ls draudzī gs. Tiesa, restorā nā nerunā ne tikai krieviski, bet arī angliski, kas daž kā rt radī ja neē rtī bas, pasū tot dzē rienus vakariņ ā m. Ir bezmaksas seifs, labs bezmaksas Wi-Fi istabā un vestibilā , un pie baseiniem, no kuriem ir divi: pirmajā un pē dē jā stā vā . Reģ istrē joties viņ i jums iedod pludmales somu un salmu cepuri. Man lielais viesnī cas pluss bija kategorija 18+. Ne restorā nā , ne pie baseina neskrien un kliedz bē rni.
Istabas ir mazas, ar milzī gā m gultā m un lielu plazmas ekrā nu pie sienas. Gaisa kondicionieris. Ir elektriskā tē jkanna. Balkoni ar skatu uz ielu ir ļ oti mazi, divus nav kur izmitinā t. Maksimā li jū s varat izlikt lietas, ko nož ū t pē c pludmales. Bet liela duš a ar "lietus duš u", kas labi tonizē .
Klubu pilsē tiņ a, viesnī ca atrodas uz galvenā s ielas, kura vasarā nemaz neguļ . Lī dz pludmalei 3 minū tes, lī dz pat autoostai, no kuras var braukt pa krastu. Esam bijuš i Barselonā , Ž ironā un Tosā . Precī zi autobusa cenas neatceros, bet tā s ir saprā tī gas.
Kopumā viesnī ca man ļ oti patika, diezgan labi velk uz savu č etrinieku, vai pat augstā k. Es ar prieku atgrieztos š eit.
аватар kucka666
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Sveiki! Pirmkā rt, es gribu teikt - neejiet š eit nekad! Š ī viesnī ca un mū su tū risma aģ entū ra "Expert Group" (tū roperators Versa) sabojā ja visu atvaļ inā jumu! Sliktā kā vieta, ko esmu redzē jis, un es ceru, ka mē s nekad to neredzē sim! Pat nezinu, kā š o vietu vienkā rš ā k nosaukt. … Tomēr ▾ Sveiki! Pirmkā rt, es gribu teikt - neejiet š eit nekad! Š ī viesnī ca un mū su tū risma aģ entū ra "Expert Group" (tū roperators Versa) sabojā ja visu atvaļ inā jumu! Sliktā kā vieta, ko esmu redzē jis, un es ceru, ka mē s nekad to neredzē sim! Pat nezinu, kā š o vietu vienkā rš ā k nosaukt. . Zoo! Un tagad kā rtī bā !
Pasū tot ekskursiju mū su tū risma aģ entū rā (Expert Group), mums teica, ka š ī viesnī ca ir diezgan piemē rota ģ imenes atpū tai, ka numuriņ os ir viss nepiecieš amais (fē ns, TV, telefons, seifs, gaisa kondicionē tā js utt. ) , piemē ram, laba atraš anā s vieta utt. , jo nebija laika izvē lē ties, un mē s bijā m pā rliecinā ti, ka atsauksmes par viesnī cu ir labas vismaz 4, mē s piekritā m. Laimī gs apmierinā ts, samaksā jis un gaidī jis braucienu.
Pienā ca izbraukš anas diena. . viņ š no rī ta nejautā ja. Mū su reiss uz Krieviju aizkavē jā s par 3 stundā m. Tas ir labi . . aizlidoja . . Pā rguris lidoja uz Spā niju! Skaistums, krā š ņ s laiks un vē lme nomazgā ties, atpū sties un doties uz jū ru! Bet mū su saimnieka Terramar tū re,
izdevā s nokavē t autobusu 1.5h. . un tad no lidostas uz viesnī cu braukt vairā k kā.2h!!! !
Tas ir labi. . izturē ja. . lai gan puse dienas jau bija mī nuss no mū su atvaļ inā juma. .
Un te nu mē s ar cerī bu tuvojamies viesnī cai! ! Ā rē ji diezgan pieņ emami. Atnā cā m uz reģ istratū ru, diezgan pieticī gs dizains. . neviens nerunā krieviski. Brokastī m un vakariņ ā m mums iedeva istabas atslē gas un bukletu. Un, kad iegā jā m liftā , bijā m š ausmā s. . . tas ir š ausmī gi vecs, iestrē gst, č ī kst, periodiski neiet vispā r. . . un istaba atrodas 6 stā vā ! Ar koferiem staigā t ir grū ti. Mē s piecē lā mies, atvē rā m durvis un bijā m š okē ti! Istaba nav liela, plikas sienas, viens naktsgaldiņ š , 1 skapis iekš ā sienā , nez kā pē c trī s gultas, viena rozete tualetē , balkons un viss!!!!! ! ! Nekā cita nav! ! Vispā r! nav fē na, nav telefona, nav seifa. . . Es jau klusē ju par dzī vokli! Istaba bija ļ oti smacī ga un smirdē ja pē c hlora! Esam apmulsuš i un skrē jā m uz reģ istratū ru, prasot, kur mums viss solī ts! ! ! Bet mums teica, ka nekā tā da nav!
Tipa priecā jies, ka vismaz tī rs! Mē s bijā m vī luš ies, devā mies atpakaļ . . un sā kā m zvanī t uzņ ē mē jai tū risma aģ entū rai Terramar Tour...tad viņ i rakstī ja Expert Group un Versa . . viņ i mū s visur spā rdī ja . . un tas turpinā jā s 7 dienas, lī dz mū su spē ki beidzā s. Š ajā laika posmā no mū su istabas tika nozagta nauda...policija pieņ ē ma paziņ ojumu, bet tas arī bija viss. Mums piedā vā ja maksas seifu lejā netā lu no reģ istratū ras. BET! No treš ā s mū su uzturē š anā s dienas tur bija slē gta reģ istratū ra un nebija apsardzes, arī ieeja viesnī cā bija slē gta un gā jā m cauri kaimiņ u viesnī cai. Tā tad seifs neapsargā tā telpā , kur nemitī gi rī vē jas piedzē ries jaunatne, mums nederē ja. Papildus tam visam š ī viesnī ca atrodas pilsē tas kluba daļ ā . Kur ir daudz klubu, bā ru, veikalu. . . Attiecī gi tie, kas no 21:00 lī dz 6:00 nā ca tur desu, un tad gulē ja visu dienu. Trī s naktis pē c kā rtas visu vakaru un nakti skrē ja piedzē ruš ies angļ i un kā ds cits, kurš runā ja krieviski,
ar caurumiem un asiņ u traipiem . . un gultas pā rklā ji nav mazgā ti 20 gadus. Ē diens diezgan pieklā jī gs, izvē le vidē ja, bez volā niem un daž ā dī bas. Lī dz jū rai jā brauc 3-4 minū tes . . bet pludmale ir pā rpildī ta . . visi guļ viens otram uz galvas . . tā pē c ir vē rts pastaigā t 10-15 minū tes, lai izbaudī tu tukš ā ko pludmali un pieklā jī go apkā rtni. Vispā r jau pē c atbraukš anas mā jā s mē ģ inā ja saņ emt vismaz kaut kā du atvainoš anos un kompensā ciju no Ekspertu grupā m un Versas, bet mē s tikā m kulturā li nosū tī ti. Lai gan mē s viņ iem nodroš inā jā m fotogrā fijas un video materiā lus, kur viņ i mums sū tī ja, mē s sniedzā m arī oficiā lo viesnī cas un numuru aprakstu, oriģ inā lo paziņ ojumu policijai par naudas zaudē š anu. Viņ i atlaida, ka viņ iem ar to nav nekā da sakara, tu pats esi vainī gs ! ! ! Versa teica, ka par š o viesnī cu visi ir brī dinā ti, un Ekspertu grupa teica, ka tā nav viņ u vaina un viņ i vienkā rš i izlasī ja informā ciju tū roperatora, t. i. , Versa, mā jaslapā . Rezultā tā izrā dā s, ka nekompetenta tū risma menedž era dē ļ Versa mā jaslapā slikts apraksts,
mū su atvaļ inā jums mums likā s pē c elles un nauda tika nozagta, bet neviens pat netaisā s atvainoties, un izrā dā s, ka mē s esam pie visa vainī gi...samaksā jā m 70 tū kstoš us, lai atpū stos zoodā rzā un neizgulē tos ! ! ! Diemž ē l nav ar ko vē rsties tiesā , jo lī gumā ar tū risma aģ entū ru dzī vesvietas nosacī jumi nav noteikti. Un to, ko mums teica vā rdos, neviens neapstiprinā s. Tā pē c nepieļ aujiet mū su kļ ū du un nenā ciet uz š o viesnī cu un nejaucieties ar ekspertu grupu! Labā k piemaksā t 3-5 tū kstoš us un dzī vot normā li, izbaudot atvaļ inā jumu. Un ticiet man, Spā nija ir laba un skaista!! ! ! Veiksmi visiem.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Vila Vella Tossa de Mar cietoksnis
Novērtējums 9.5
Spānija, Kostabrava
Arhitektūra, Stats
Montgri pils
Novērtējums 10.0
Spānija, Kostabrava
Arhitektūra, Stats

Отель расположен в 50 метрах от пляжа посреди проспекта, являющегося центром досуга в городе Льорет-де-Мар на побережье Коста Брава. Прогулка до автобусного вокзала занимает 3 минуты.

Отель принимает гостей только старше 18 лет.

Atrašanās vieta 3,5 км от аквапарка «Водный мир». 90 км от аэропорта Барселоны.
Pludmales apraksts Пляж в 50 м.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, факс/ксерокопирование.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autonoma
  • droši
  • lifts
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
  • viesnīca pieaugušajiem
Izklaide un sports
  • velosipēdu noma
  • sporta zāle
  • jogas nodarbības
  • ūdens aktivitātes
  • ekskursiju organizēšana
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

Стандартные номера, номера Премиум.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši $
  • tālrunis
  • modināšanas pakalpojums
  • balkons/terase
Adrese Just Marlés, 21-23, 17310, Lloret de Mar, Spain
Tālruņi: Tel: (+34) 972 36 51 88,
Fax: (+34) 972 370 968
Tīmekļa vietne: Delamar Hotel (Frigola)
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно). Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал, йогой. В отеле есть водные развлечения. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.