Mercedes Hotel 3*– Atsauksmes

18
Novērtējums 6.810
№11 viesnīcas reitingā Kostabrava
5.0 Numurs
5.8 apkalpošana
7.0 Tīrība
6.6 Uzturs
6.4 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas 500 metru attālumā no pludmales un 300 metru attālumā no Lloret de Mar centra. Teritorijas kopējā platība ir 5000 kvadrātmetri. Viesnīca uzcelta 1970. gadā, renovēta 2002. gadā. Kosmētiskais remonts tiek veikts katru gadu.Vairāk →
аватар helen.panina
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Likā s, ka es bū tu vecajos 90. gados. Virs gultā m daž i dī vaini krā soti paneļ i, istaba nav ī paš i tī ra. Trauki restorā nā ir tikko pilnī bā ā rā - ļ oti netī ri, glā zes ar lū pu krā su, karotes un dakš iņ as ir taukainas. … Tomēr ▾ Likā s, ka es bū tu vecajos 90. gados. Virs gultā m daž i dī vaini krā soti paneļ i, istaba nav ī paš i tī ra. Trauki restorā nā ir tikko pilnī bā ā rā - ļ oti netī ri, glā zes ar lū pu krā su, karotes un dakš iņ as ir taukainas. Par to stā stī jā m reģ istratū rā un restorā nā , bet nekas nav mainī jies. Lai gan ē diens bija labs. Tas ir vienī gais pluss.
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Tikai pirms pā ris nedē ļ ā m, tikko no turienes. Man ļ oti patika Spā nija, patika jū ra ļ oti tī ra, pludmales tī rī tas un mazgā tas, ū dens vienkā rš i dzidrs! Un par Mercedes Hotel teikš u kā ir - iespaids nav patī kams. … Tomēr ▾ Tikai pirms pā ris nedē ļ ā m, tikko no turienes. Man ļ oti patika Spā nija, patika jū ra ļ oti tī ra, pludmales tī rī tas un mazgā tas, ū dens vienkā rš i dzidrs! Un par Mercedes Hotel teikš u kā ir - iespaids nav patī kams. Mē s bijā m kopmī tnē . Nav iespē jams aizmirst, kā mē s ar meitu paš i vilkā m koferus uz treš o stā vu, jo lifts tobrī d nedarbojā s, tad arī pats viesnī cas numuriņ š mū s pievī la pilnī bā . Patiesī bu sakot, tik pretī gas un nabadzī gas telpas nebiju redzē jis. Sā kš u ar vannas istabu - duš as kabī ne tika aizvē rta ar vienu nolauztu durvju vē rtni un parastu aizkaru uz pusē m, vecā s flī zes uz grī das nokrā sotas ar vienkā rš u parastu tumš i brū nu krā su, tepe tualetes poda savienojuma vietā ar grī da vietā m bija iebrukusi un tur tecē ja ū dens. Atvainojos par detaļ ā m, bet, apsē ž oties uz poda, galva ir tieš i izlietnes izlietnē - protams, kā dam var bū t ē rti gulē t, bet tas ir ļ oti neparasti))))) istabiņ a nav mainī jusies kopš mū su padomju laikiem - divi veci mazi naktsgaldiņ i un tieš i tā ds pats galdiņ š , skapis arī vecs iebū vē ts, viss nobruž ā ts, istabā vecs kondicionieris, kuru pagriež ot ieslē dzas, dā rd kā traktors un turklā t tur nez kā pē c bija gaiss ar urī na smaku, tā pē c bija pretī gi pat ieslē gt. Neviena no š ī m nav trī s zvaigznes, varbū t galvenā ē ka tomē r kaut kā velk, bet ne š ī . . kurā remonts nebija zinā ms, kad. Ļ oti nepatī kamu iespaidu par š o vietu atstā ja š ī ē ka, kurā dzī vojā m un tas nav ī paš i patī kami! Brokastis ar daudzveidī bu nespī dē ja - kukurū zas pā rslas, jogurti, kaut kā ds š ķ iņ ķ is un rullī š i, vakariņ as nebija nekas tā ds, bet vislabā k bija pabarot pirmajā un pē dē jā izbraukš anas dienā . Neiesaku jums apmesties š ajā ē kā - pā rē jais tiks sabojā ts ar tik nepatī kamā m atmiņ ā m. Personā ls ir draudzī gs, kas ir jauki. Jā , seifs jau maksā.20 eiro plus 10 depozī ts, kas ir uz nedē ļ u. tik daudz dā rgā ks, bez ledusskapjiem istabā s, protams. Nebija pat elementā ras glā zes ū dens dzerš anai. Un pē dē jā dienā no rī ta zem griestiem pamanī jā m kaut kā du prusakam ļ oti lī dzī gu kukaini, kas mū s neiepriecinā ja - mums nepietika prusaku, lai to visu atvestu mā jā s! ))))))
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Bija 2012. gada jū nijā Diezgan normā la viesnī ca. Dzī vojā m kopmī tnē s, kas bija lē tā k. Tas atš ķ iras no galvenā ar to, ka lodž ijas vietā ir neliels balkons. Velti nobijies no Loretas trokš ņ a un diskotē kā m, absolū ti kluss lī dz rī tam. … Tomēr ▾ Bija 2012. gada jū nijā Diezgan normā la viesnī ca. Dzī vojā m kopmī tnē s, kas bija lē tā k. Tas atš ķ iras no galvenā ar to, ka lodž ijas vietā ir neliels balkons. Velti nobijies no Loretas trokš ņ a un diskotē kā m, absolū ti kluss lī dz rī tam. Bet no rī ta pulksten 5 sā kas, tad miskaste, tad asfalta mazgā š ana, tad preč u piegā de uz lielveikalu pā ri ielai. . . Pludmale jū nijā pilnī gi tukš a, bet ū dens auksts. Personā ls runā krieviski. laipni. Ē diens normā ls, uz 4 cilvē kiem katrā s vakariņ ā s iedod pudeli vī na par velti, vienreiz atnesa arī š ampanieti. Augļ i nabadzī gi, ananā si un melones, kā dreiz bija arī aprikozes ar plū mē m. Kopumā dzī vot ir pilnī gi iespē jams.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Iemī lē jos Spā nijā un š ajā viesnī cā ! ! Viss ir kā rtī bā ! ! Atpū tas no 27. augusta lī dz 9. septembrim 2011. Ļ oti mā jī ga un draudzī ga atmosfē ra. Lielisks ē diens, tī rī ba. Vakara izklaides programmas! !. … Tomēr ▾ Iemī lē jos Spā nijā un š ajā viesnī cā ! ! Viss ir kā rtī bā ! ! Atpū tas no 27. augusta lī dz 9. septembrim 2011. Ļ oti mā jī ga un draudzī ga atmosfē ra. Lielisks ē diens, tī rī ba. Vakara izklaides programmas! !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca atrodas klusā vietā , nav trokš ņ a, ē diens izcils. Brokastī s deva daudz veidu desiņ as, vakariņ ā s: daž ā das zivis, gaļ u, daudz veidu jū ras veltes, daudz augļ u. Viesnī cas restorā na iekš ē jā apdare ļ oti skaista, gleznas karā jas, vakarā dress code. … Tomēr ▾ Viesnī ca atrodas klusā vietā , nav trokš ņ a, ē diens izcils. Brokastī s deva daudz veidu desiņ as, vakariņ ā s: daž ā das zivis, gaļ u, daudz veidu jū ras veltes, daudz augļ u. Viesnī cas restorā na iekš ē jā apdare ļ oti skaista, gleznas karā jas, vakarā dress code. Lī dz jū rai jā brauc 5 minū tes, vidē jā temperatū ra 24 grā di, peldē ties jū rā var jebkurā laikā . Viesnī cas personā ls labi runā krieviski. Pie viesnī cas ir tirgus, kur var nopirkt lē tus augļ us. Loreta de Mara ir ballī š u pilsē ta, pat vakarā nav garlaicī gi. Cilvē ki ir ļ oti draudzī gi un pozitī vi, visi smaida pret tevi. Ļ oti viegla atmosfē ra. Jū s varat nokļ ū t pats ar vilcienu.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар sviqa
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
parasta budž eta viesnī ca, 7 minū tes lī dz jū rai ar mierī gu soli, pirmo reizi var apmaldī ties, š ajā pilsē tiņ ā vienkā rš i nav koncepta, visas ielas ir greizas, bet ā tri orientē jas tagad par paš u viesnī cu: ē diens nepaliks izsalcis, bez liekš ķ erī bā m, apkalpoš ana vislabā kajā lī menī bet ar numuru mums nepaveicā s. … Tomēr ▾ parasta budž eta viesnī ca, 7 minū tes lī dz jū rai ar mierī gu soli, pirmo reizi var apmaldī ties, š ajā pilsē tiņ ā vienkā rš i nav koncepta, visas ielas ir greizas, bet ā tri orientē jas
tagad par paš u viesnī cu: ē diens nepaliks izsalcis, bez liekš ķ erī bā m, apkalpoš ana vislabā kajā lī menī
bet ar numuru mums nepaveicā s. istabas 160 - 162 ir vē rstas uz š auru eju starp ē kā m, kur saule nekad nespī d, ieejot jū s jū tat stā voš u mitrumu, ļ oti sliktu apgaismojumu
Istabā bija seifs bez slē dzenes.
trakā kais ir kad atgriezā mies istaba bija iztī rī ta bet nebija aizslē gta!! ! ! Es to pamanī ju nā kamajā dienā (ritinot savu atmiņ u, es sapratu, ka pirmajā dienā nenoklikš ķ inā ju uz slē dzenes), š ķ iet, ka istabenei tas ir normā li
kā rtē jo reizi vē rš u uzmanī bu uz to, ka telpu atbrī voš ana plkst. 10
аватар evgesha0075
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Uzreiz gribu brī dinā t lasī tā jus, ka neesam Ē ģ iptes un Turcijas fani, tā pē c valsti vē rtē jam nevis pē c š ķ ī vja izmē ra! Ģ imene ar 6 gadus vecu bē rnu devā mies lieliskā noskaņ ojumā š ī gada augustā . … Tomēr ▾ Uzreiz gribu brī dinā t lasī tā jus, ka neesam Ē ģ iptes un Turcijas fani, tā pē c valsti vē rtē jam nevis pē c š ķ ī vja izmē ra!
Ģ imene ar 6 gadus vecu bē rnu devā mies lieliskā noskaņ ojumā š ī gada augustā . Spā niju un š ajā valstī dzī vojoš os pā rstā vē jā m kā dzī vespriecī gus un viesmī lī gus!
Vienkā rš i atcerieties viņ u aizdedzinoš ā s dejas! Flamenko, Antonio Banderass, korida, futbols! ! ! Un tu jau gribi iet? Un skatī ties š o valsti? Bet tā vietā jū s redzat slinkus, nekaunī gus, nesmaidī gus cilvē kus? ! Vilš anā s!...
Pirms tam bijā m Taizemē , Apvienotajos Arā bu Emirā tos, Japā nā , Somijā , Zviedrijā , Grieķ ijā , Ē ģ iptē , un nekur nav redzē ta tā da attieksme pret atpū tniekiem. Kur tev jau no pirmā s dienas parā da, kurš ir boss!
Viesnī ca? nu nekas tā -tā , var dzī vot. Ja neesi iespaidojams cilvē ks un nepamani no sava slinkuma resnus viesmī ļ us! Viņ iem pat prā tā neienā k, ka cilvē ks tos var skatī ties! Viesmī les metā s ceļ os atver pieliekamo, kas atrodas blakus jū su galdiņ am. Jū su deguna priekš ā ir nolikts netī rs plastmasas spainis, lai bū tu vieglā k iztī rī t atkritumus. Labu apetī ti kungi! Vai arī mē s esam augstmaņ i? ! Un sejas! ! ! Smaidiet tikai franč iem! Krievi, manuprā t, parasti netiek uzskatī ti par cilvē kiem. Ja nepatī k, neej! Brokastī s neredzē siet ceptas olas vai olu kulteni, vai tas viss ir jā dara kā dam? ! Un tā tu vakarā cieti desu un sieru un esi apmierinā ts! (Š eit lasī tā ji var iebilst, ka Eiropā visur saka, ka tā s ir tā saucamā s kontinentā lā s brokastis! Tā tad no kura kontinenta? Grieķ ijā , Zviedrijā , Somijā bija, viss bija kā tas, bet te kā di spā ņ i neē d olas?
Un olī vas aug visur, tā pē c uz galda tā s neredzē si vai tamlī dzī gi! Paella ir sasalusi no maisa, dvē seli nejū t! Jā , par to es sapņ oju. . .
Reģ istratū rā runā krieviski, tikai daž i ir noguruš i vai nu no mums, vai no finanš u krī zes.
Pludmale mazi oļ i, jū ra vē sa 20-22gr. Biež i vē tras.
Sauļ oš anā s krē sli un lietussargs pa 5 eiro gabalā ! Jū ra, bet skaista un galvenais ļ oti tī ra. Jū s atnā kat uz pludmali, apsē dieties un apbrī nojiet to un savu bē rnu, kas spē lē jas netā lu no bankas. Un pē kš ņ i tava idille beidzas! Vietē jie spā ņ i nā k klajā un nomet savu rookeri gandrī z uz kā jā m. Izbaudiet pilsoņ us, kas atpū tina savu ķ ermeni, nekā dā gadī jumā ne Ronaldu un Banderasa ķ ermeni!
Nolē mā m kā du dienu paš i aizbraukt uz Barselonu, devā mies pirkt autobusa biļ etes. Tā tad viņ iem ir siesta! Lidojumu skaits ir samazinā ts! Mē s bū tu atraduš i uzņ ē mī gus cilvē kus, kas pievienotu lidojumus, ja tie bū tu pieprasī ti. Pē c daž ā m stundā m nopirkā m biļ etes. Gaidot nodomā jā m, ka ieradī simies Barselonā par vē lu un ar 2 stundā m nepietiks apskatei. Nolē mā m tā s nodot! ! Tie, kas grib jū ru. . . Kasiere mū s nopratinā ja, kā pē c mē s ī rē jam? Mums bija jā saka, ka mū su bē rns ir slims, jo. spriež ot pē c viņ as sejas, viņ a vienkā rš i nebū tu pieņ ē musi citas atbildes. (Mū su meita tieš ā m bija tā da kā letarģ iska). Nu labi, viņ ai nebija kur iet, bet viņ a parā dī ja savu pā rā kumu iemetot vī ram gandrī z vai sejā.40 eiro. Viņ u izglā ba logs starp š o ļ auno spā ni! Vai š ī sieviete nedejo flamenko? Mē s pē c daž ā m dienā m nokļ uvā m Barselonā . Mums viņ a patika. Iespaidī gi. Arhitektū ra ir pā rsteidzoš a! Zā dzī ba arī ir pā rsteidzoš a! No autobusa mū s izlaupī ja 2, tā pē c nebija laika ekskursijai! Mē s, no ekskursijas brī vajā laikā , nolē mā m aiziet uz veikalu un nolē mā m nopirkt bē rnam jaku. Skatā mies kases rinda ir maza, mums ir laiks pirms autobusa atieš anas. Aiz mums neviena nav ! ! ! Pienā k 50-55 gadus veca spā niete un saka, ka viņ a it kā stā vē jusi mū su priekš ā . Pē c citu sejā m es saprotu, ka tā nav noticis! Labi, mums, kas stā vam ar bē rnu, nav ž ē l laist cauri vecu kundzi, man bē rnī bā mā cī ja izrā dī t cieņ u! Kā ds bija mū su pā rsteigums, kad viņ ai tuvojā s vē l 6 spā ņ i un sā ka maksā t par vienu lietu! Mē s skrē jā m atpakaļ uz autobusu! . .
Kā ar medicī nisko palī dzī bu? ? Vai lamā sim savē jos? Tā pē c viņ iem ir vienkā rš i š ausmī gi, nedod Dievs! Mū su bē rnam pirms izbraukš anas sā pē ja auss. Nolē mā m pirmo reizi mū ž ā ā rzemē s meklē t medicī nisko palī dzī bu. Turklā t pirms tam es vienmē r lietoju visas zā les! Un š eit ir Spā nija! Civilizā cija! Es atslā binā jos. . Aizgā jā m uz aptieku un prasī jā m bē rniem pilienus ausī , nē , spā nijā saka bē rniem, kas ir pieauguš ajiem, š ie arī bē rniem! Paskatī jos sastā vu, un ir benzoiskā s grupas, kuras bē rni nevar. Izsaucā m dakteri, varbū t ar recepti? Gaidī jā m viņ u 3h. Toreiz vī ram aizsū tī ju pē c tā m pilieniņ ā m gadī jumam ja vispā r nebū tu ā rsta, bē rns jau gaudo no sā pē m! Pē c 3 stundā m mums atbrauca taksis un teica, ka ā rsts atsū tī ja un jā brauc uz Blanesu, kaimiņ u pilsē tiņ u. Atbraucot nosē dē jā m rindā un gaidī jā m 3 stundas skatī jā mies kā mazs spā nis ar drudzi sē ž.3h un mamma lej suspensiju no temperatū ras, sieviete ar aizdomā m par lū zumu sē ž.3h, afroamerikā nis slikti jū tas un drebuļ i, un arī nabags gaida savu likteni? ! Vairs neko negribē jā m! Tikai tagad viņ i domā ja, ja mē s aizbrauksim, policija par nepatiesu apelā ciju sodu neliks, kopš viņ i aizbrauca? Gaidī jā m dakteri, viņ š paskatī jā s ausī , sakot, ka jā , ļ oti grū ts gadī jums un mums derē s tie pilieni, ko nopirkā m. Viņ š apstiprinā ja, ka mē s iedevā m Nurofen, bet viņ š nedzē ra Erespal, kas tas ir? Vismaz mū su ā rsti pieklā jī bas labad paskatā s kaklā . Un tas nav nieks! Samaksā jā m 130 eiro par konsultā ciju un taksi. Teica, ka Krievijā naudu atgriezī s! Un, ja kaut kas ir nopietnā ks, nedod Dievs!...
Nā kamajā dienā mē s lidojā m mā jā s! Uz Krieviju! Atbraucot viss bija tik mī ļ š man un mū su tautai un viss priecē ja! Un ziniet kā mē s nelamā tu krievu tautu, bet mē s esam labā ki par tiem spā ņ iem!
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Labdien visiem, es augustā atpū tos ar savu draudzeni viesnī cā Mercedes - ir stulbi rakstī t, cik tur ir lieliski. Galvenais uzreiz pieprasī t labas telpas, tā s vienkā rš i iekā rtojas skapjos ar mitruma smaku! Mainī jā m divas istabas, lī dz dabū jā m treš o - vairā k vai mazā k ar remontu un labierī cī bā m! Ieejot pirmajā istabā , mani pā rņ ē ma š ausmas, ī slaicī ga aizturē š anas kamera, matracis ar atsperē m un netī rā m sienā m, vannas istaba kā sabiedriskā tualete. … Tomēr ▾ Labdien visiem, es augustā atpū tos ar savu draudzeni viesnī cā Mercedes - ir stulbi rakstī t, cik tur ir lieliski. Galvenais uzreiz pieprasī t labas telpas, tā s vienkā rš i iekā rtojas skapjos ar mitruma smaku! Mainī jā m divas istabas, lī dz dabū jā m treš o - vairā k vai mazā k ar remontu un labierī cī bā m! Ieejot pirmajā istabā , mani pā rņ ē ma š ausmas, ī slaicī ga aizturē š anas kamera, matracis ar atsperē m un netī rā m sienā m, vannas istaba kā sabiedriskā tualete. Otrā istaba - vairā k vai mazā k, no vannas smirdē ja slapjums, skapī bija putekļ i. priekš kam tī rī t - pats iztī rī si, kad liksi ā rā nestrā dā kondicionieris, viss nož ē lojams un vecs! Treš ais numurs bija normā ls, acī mredzot mē s tos dabū jā m! Paldies Dievam, gaisa kondicionieris strā dā ja! Ē diens par 3 ballē m, vienī gais normā li ir vieta! Fotogrā fijas neatbilst realitā tei! Kā dreiz 80. gados viņ š laikam neizskatī jā s slikti!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар viktoria25
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
… Tomēr ▾
виды ллорета де мар пляж Барса На улице Ллорета де Мар Аквариум Барселона
аватар viktoria25
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
MAN Ļ OTI PATIKA. NEDZĪ VOTIES VIESNĪ CĀ NE DAUDZ, KĀ SPĀ NIJA UN LORETA DE MARA. DZĪ VOJU TUR NEDĒ Ļ U. PLUDMA - SUPER. JŪ RA - KLASE!!!!!!!!! ! LAIMĒ JAS, KA MANS CEĻ OJUMS NASĀ KĀ JŪ LIJĀ  — Š IS IR ATLAIDU LAIKS EIROPĀ UN Ī PAŠ I BARSELONA. … Tomēr ▾ MAN Ļ OTI PATIKA. NEDZĪ VOTIES VIESNĪ CĀ NE DAUDZ, KĀ SPĀ NIJA UN LORETA DE MARA. DZĪ VOJU TUR NEDĒ Ļ U. PLUDMA - SUPER. JŪ RA - KLASE!!!!!!!!! !
LAIMĒ JAS, KA MANS CEĻ OJUMS NASĀ KĀ JŪ LIJĀ  — Š IS IR ATLAIDU LAIKS EIROPĀ UN Ī PAŠ I BARSELONA. CILVĒ KIEM, KAS NAV PAMANĪ TI, PIEŅ EM TĀ DIEM CILVĒ KU IKDIENAS APĢ Ē RBU ZĪ MLU (KĀ ZARA, OTHERUNDOTIMAMENTA, VONTONMANDE. ) - LORĒ UN BARSELONĀ (70 KM NO LORĒ TAS, BIĻ ETE UZ BARSELONU - 10.5 EIRO) VAR IEGĀ DĀ TIES LABU APĢ Ē RBU UN APAVUS PAR 3-20 EURO. T. E. AR LABU ATLAIDI. Tā tad mans atvaļ inā jums pagā jis labā iepirkš anā s gā jienā . Pavadī ju divas dienas Barselonā Barselonā firmas veikalos uz ielas blakus Katalonijas laukumam (š ķ iet, ka saucas de Angeles). Ceļ š cilvē kiem, kuri dod priekš roku dā rgā kiem zī moliem - nodaļ ā veikals uz Square Catalonia Izpā rdoš ana bija UN FORŠ U ZĪ MOLU APĢ Ē RBS, DŽ INSI LEVICE VAR IEGĀ DĀ TIES PAR 40 EIRO.
KAUT KAS ES VISS PAR SHMOTS..... IESAISTĒ JĀ S.
MAN PATĪ K VIESNĪ CA. Ī PAŠ NIEKS - SAPRĀ TĪ GS VECĀ S SENIORS - IEPAZIES PIRMAJĀ S VAKARIŅ Ā S, IZLEJOT GLĀ ZI SANGRIJAS PAR BRĪ VU. VESELĪ BU JUMS, PRIEKŠ NIEK, LAIME UN VEIKSMES BIZNESA!!! !
UZTURS LABS. NORĪ TĀ - BROKASTIS, PIERASTI EIROPĀ - JOGURTI, MUSLI, Sviestmaizes, KAFIJA. VAKARIŅ AS (DRESS KODS - BEZ Š ORS UN TĒ MAS) - KARSTI NORMĀ LI - MAkaroni, gaļ a, ZIVIS, DĀ RZEŅ I, VIENMĒ R OLĪ VES. UZ GALDA (6 PERSONĀ S) - DIVAS VĪ NA PUDELES UN VIENA Ū DENS - VIENMĒ R NAV VISVIĻ UMS. VIESNĪ CĀ IZMĒ Ģ INĀ TA NACIONĀ LĀ SPĀ Ņ U VIRTUVĒ . GASPACHIO (TOMĀ TU ZUPA) - NEKAD. JAMONS (GARDĪ GA GAĻ AS GAĻ A) PĒ DĒ JĀ S DIVAS DIENAS. KO MĒ S DARĪ JĀ M. BĀ ROS Ņ Ē MĀ JA SANGRIA - 1 LITS - 4 EUROSHOOS, GAZTEPAKAC, GAZTEPAK KATRU Ē dienu.
KO ES PIRKUSI SPĀ NIJA MĀ JĀ DĀ VANA UN ATMIŅ AI........ KO NEPIRKŠ U...NO PĀ RTIKAS UN DZĒ RIENIEM - ABSINTS (1 LITRS - APM 15 EIRO), DAŽ Ā DI Spageti - ZAĻ I, SARKANI UN MELNS, OLĪ VAS, CATALAN LIĶ Ī RIS - KATALĀ NAS KRĒ MS, APMEKLĒ T 7 EIRO PUDELĒ MARTINI 7 EIRO PUDELE. GARDĪ GAS Grauzdē tas SPĀ NIJAS SĒ KLAS, VESELS KĀ ZIRGS. LĒ TI CEĻ OJUMSOMĀ NI UZ RITEŅ IEM SPĀ NIJA, VIDĒ JĀ CENA AP 20 EIRO. VEIKALOS VIENMĒ R PIRKU AUGĻ US - MANGO, PERSIKU,
VĪ Ģ ES, NEKTARĪ NI, PAPAIJA, SULA STIKLA PUDELĒ S (GRANĪ TS, CENAS NEDAUDZ MAZĀ KAS KĀ MŪ SU BALTKRIEVIJAS.
KAS IR VIESNĪ CĀ - GULDZINĀ Š ANA, PIRTS, vingroš anas zā le (PIRMS NEBIJA), BASEINS GALVENĀ Ē KA 6 STĀ VĀ , TAS NAV NOPIETI, JA TĀ DA JŪ RA, PAR DROŠ U JĀ MAKSĀ . IELAS INTERNETS IR LĒ TĀ K.
DZĪ VOJU GUĻ AMĒ KĀ , TĀ IR OTRĀ PUSĒ IELAI TAI, KUR ATRODAS GALVENAIS Ķ ERMENIS, starp citu, GUĻ UMBŪ RIS NAV SLIKTĀ K PAR GALVENĀ , TIKAI BEZ LESDSKAŅ A. UN ISTABĀ IR TV UN FĒ NS UN KONDICIONIERIS UN NORMĀ LA DUŠ A. TIKAI PAR KAUT NEBIJA ZIEPES, VISU LAIKU TIKA DUŠ AS Ž ELIJAS.
PA DIENU MĒ S IEKALVENĒ JĀ M 1 EIRO GULTĀ . TĪ RĪ Š ANA BIJA NORMĀ LA, JO NELIEKA "UZGALU" - VECIĀ RIS IESLĒ DZĒ JA GAISA KONDICIONERI UZ "SILTU" LĪ MENI, TĀ PĒ C NĀ KĀ M NO PLUDMAS UN GANDRĪ Z SŪ KĀ M. LABĀ K, KA ESAM LABI UN LABI .
EKSKURSIJA VIENA - "MONUMENTĀ LĀ BARSELONA", AP 50 EIRO TILTA UZ AKVĀ RIJU (TAS IR BĀ RU OSTĀ , IESAKU, Ī PAŠ I KAS ATPŪ TAS AR BĒ RNIEM), SPĀ NIJAS CIEMS (PILSĒ TA-BASULSTRĒ CIJA, BEZELSTRĪ CES MUZEJS) . 22.00 SKATĪ JA SAGRADA Ģ IMENE GAUDI AR luksoforu UN DAŽ IEM LOKĀ LIEJIEM LUKUMIEM.
IESAKU . . CILVĒ KI, IEKĻ AUJIETIES GRUPĀ , PĒ RCĒ JIET GIDUS - LORĒ TĀ TIE MAKSĀ.5 EIRO - UN BRAUCETIES PATS AR AUTOBUSU UN METRO UZ VISIEM BARU ATRAKSEJĀ M! NO RĪ TĀ M - KATRU PUSSTUNDU.
VAKARA ATPŪ TA DAŽ Ā DA, Klusā m SARUNĀ M - LAI VIESNĪ CAS BĀ RĀ VAR SĒ DĒ T AR GĀ ZI MARTINI (3 EIRO PAR GLĀ ZI). TREŠ DIENĀ S UN PIEKTDIENĀ S - 40 MINŪ TES Š OVS. DISKOTOKOPU MĪ NĪ TĀ JIEM - PĀ RSKĀ RT JAUNIEŠ IEM - IR KUR IZDĀ VĒ TIES GAN VĀ CIEŠ IEM, UN FRANČ U VALODĀ M (VISPĀ R STARPTAUTISKĀ LORĒ IR PILNA). FRANČ U VALODAS NAKTĪ . PĒ C BALSS - VIŅ Š BIJA VIENKĀ RŠ I APJŪ TĪ GS.
UN VISPĀ RĒ JĀ LORETA DE MARA IR VĒ SĀ VIDUSJŪ RA!!!!! ! ! VAIRĀ K SĀ LĀ KĀ TURCIJĀ , TĪ RS, NEDAUDZ AUKSTS, BET TAS IR LIELS PLUSS, KAD GAISA TEMPERATŪ RA IR PLUS 35. Ņ EMAM MASKU NIRŠ ANAI. KAUT KO IZSKATĪ JĀ MIES. PLUDMA LOUNĀ -SKAPĒ TĀ JI UN LIETUSSARGI - MAKSĀ TI (5 EIRO DIENĀ ). BET MUMS PATĪ K VISI NORMĀ LI, PIRMAJĀ DIENĀ IEGĀ DĀ JĀ S PLUDMAS LIETUSSARGU (6 EIRO) UN DVIELĪ TI (5 EIRO) AR SPĀ NIJAS SIMBOLIEM UN TO PAŅ Ē MA LĪ DZI. LORETAS PIEMIŅ Ā .
ХОРОШИЙ ОТДЫХ ЛЛОРЕТ ЛЕТО 2010 УЮТНО МНЕ ВСЕ ПОНРАВИЛОСЬ А ЭТО Я В БАРЕ ОТЕЛЯ ОТЕЛЬ
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Vila Vella Tossa de Mar cietoksnis
Novērtējums 9.5
Spānija, Kostabrava
Arhitektūra, Stats
Montgri pils
Novērtējums 10.0
Spānija, Kostabrava
Arhitektūra, Stats

Отель расположен в 500 метрах от пляжа и в 300 метрах от центра города Льорет-де-Мар. Общая площадь территории - 5000 квадратных метров. Отель построен в 1970 году, реконструирован в 2002 году. Косметический ремонт проводится ежегодно.

Atrašanās vieta 90 км от аэропорта Барселоны. 30 км от аэропорта Жироны. 300 м от центра г. Льорет-де-Мар.
Pludmales apraksts Пляж Playa de Lloret в 500 м от отеля. Между пляжем и отелем есть автомобильная дорога. У бассейна шезлонги, зонтики - бесплатно.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
Viesnīcā

Ресторан: Завтрак: с 08:00-09:30, обед: с 12:30-14:00, ужин: с 19:30-21:00. Шведский стол.

Бар у бассейна: расположен на крыше, часы работы с 11:00-19:00. Taverna Mercedes: часы работы с 12:00-02:00.

Открытый бассейн площадью 32 кв.м, часы работы с 09:00-20:00 (работает в период с мая по сентябрь). Крытый бассейн с подогревом площадью 32 кв.м, часы работы с 09:00-20:00 (работает с период с октября по апрель). Услуги доктора по запросу (круглосуточно). Тv room (круглосуточно). Обмен валюты, часы работы с 08:00-23:00. Крытая парковка. Читальный зал. Салон для отдыха.

Терраса для загара, круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, упакованные ланчи, факс/ксерокопирование, услуги консьержа, семейные номера, отопление, места для курения.

Курение на всей территории отеля и в номерах запрещено. Размещение домашних животных не допускается.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Игровые автоматы платно. Вечернее шоу (профессиональные шоу с мая по октябрь), анимация (программа с живой музыкой 1 раз в неделю) - бесплатно. Анимация проводится на английском, испанском, каталанском и русском языках. На пляже водные виды спорта: каноэ, катание на банане, водные лыжи, парашют.
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • džakuzi  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего 92 номера в 6-этажном корпусе.

  • vanna/duša
  • fēns
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • ledusskapis $
  • balkons/terase
Adrese Avenida Frederic Mistral, 32, 17310 Льорет-де-Мар
Tālruņi: Tel: +34 (972) 36-43-12
Fax: +34 (972) 36-49-53
Tīmekļa vietne: Mercedes Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчано-галечный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.