Stella Maris 3*– Atsauksmes

6
Novērtējums 7.710
№13 viesnīcas reitingā Kostabrava
6.5 Numurs
8.0 apkalpošana
8.0 Tīrība
7.5 Uzturs
7.5 Infrastruktūra
Viesnīca Stella Maris atrodas Blanesā, tikai 100 metru attālumā no S'Abanell pludmales. Netālu no viesnīcas atrodas daudzi bāri, restorāni, veikali, krodziņi utt. Interjers ir dekorēts elegantās krāsās, kas raksturīgas Vidusjūras reģionam. Šo viesnīcu var droši ieteikt gan vecākiem ar bērniem, gan tiem tūristiem, kuri ceļo ar draugiem.Vairāk →
аватар Volnogorsc
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
No Zaporož je nopirkā m ekskursiju ar brokastī m un vakariņ ā m. Ieradā s vakarā.19-10. Ilgu laiku mū s transportē ja uz viesnī cā m un viesnī cā nokļ uvā m pē c 22-00. Viesnī ca nav liela. Viņ i uzreiz apmetā s un piedā vā ja sausas vakariņ as, kas bija patī kams pā rsteigums, no gaļ as, salā tiem, augļ iem. … Tomēr ▾ No Zaporož je nopirkā m ekskursiju ar brokastī m un vakariņ ā m. Ieradā s vakarā.19-10. Ilgu laiku mū s transportē ja uz viesnī cā m un viesnī cā nokļ uvā m pē c 22-00. Viesnī ca nav liela. Viņ i uzreiz apmetā s un piedā vā ja sausas vakariņ as, kas bija patī kams pā rsteigums, no gaļ as, salā tiem, augļ iem. Numurs otrajā stā vā ar skatu uz baseinu. Istabas ļ oti mazas, bez ledusskapja, gulta ē rta, spilveni neē rti. Tī rī ts katru dienu, dvieļ i mainī ti katru dienu. Tī ri.
Viņ i labi barojas. Bufete, garš ī gi. No rī ta dzē rieni par brī vu, vakariņ ā s par naudu. Wifi reģ istratū rā ir bezmaksas, bet vā jš . Sociā lajos tī klos kā pt pietiek, bet no portatī vā datora piekļ ū t internetam nebija iespē jams. Seifs ir samaksā ts. Baseins nav ļ oti liels, bet dziļ š . Ir neliels baseins 4 cilvē kiem dž akuzi. Reģ istratū rā visu laiku ir kā ds krieviski runā još s. Personā ls jauks, bet nerunā krieviski.
Jū ra 3 minū š u gā jiena attā lumā . Pludmale ir liela un tī ra. Daudz vietas. Ieeja jū rā nav maiga. Trī s soļ i un dziļ ums. Nav ļ oti ē rti ar maziem bē rniem. Mē s gulē jā m ar slē gtu balkonu un kondicionieri, jo uz ielas bija skaļ š lī dz vē lai naktij. Netā lu no viesnī cas atrodas daudzi veikali un kafejnī cas. Izstrā dā savas trī s zvaigznes. Ledusskapja un tē jkannas trū kums istabā .
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca ļ oti laba, ē rta. Mē s ar draugu dzī vojā m dzī voklī : istaba ir ļ oti eleganta, gultas ir labas, gultas veļ a un dvieļ i tiek mainī ti katru dienu. Istaba izskatā s kā tikko izremontē ta. Apkalpoš ana teicama, ē diens ļ oti labs (ē dienu daž ā dī ba, viss garš ī gi). … Tomēr ▾ Viesnī ca ļ oti laba, ē rta. Mē s ar draugu dzī vojā m dzī voklī : istaba ir ļ oti eleganta, gultas ir labas, gultas veļ a un dvieļ i tiek mainī ti katru dienu. Istaba izskatā s kā tikko izremontē ta. Apkalpoš ana teicama, ē diens ļ oti labs (ē dienu daž ā dī ba, viss garš ī gi). Pē c katras ē dienreizes, tū lī t pē c galda atbrī voš anas, tiek mainī ti galdauti, un tie ir gluž i sniegbalti. Personā ls ir atsaucī gs un draudzī gs. No jū ras, viesnī ca atrodas kvartā la attā lumā , tuvumā ir daudz veikalu, netā lu no autoostas (paš i braucā m ekskursijā s, tā pē c ļ oti ē rti). Viesnī cas reģ istratū rā ir meitene, kas runā krieviski. Viesnī ca ļ oti laba, iesakā m, nenož ē losiet.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар begemotvas
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Eiropā biju pirmo reizi, tā pē c nevaru salī dzinā t ar Franciju, Vā ciju, Itā liju, bet padalī š os savos iespaidos. Tā tad viesnī ca atrodas 65 kilometrus no Barselonas. Blanesas pilsē tā . 100 metri no jū ras otrajā lī nijā . … Tomēr ▾ Eiropā biju pirmo reizi, tā pē c nevaru salī dzinā t ar Franciju, Vā ciju, Itā liju, bet padalī š os savos iespaidos.
Tā tad viesnī ca atrodas 65 kilometrus no Barselonas. Blanesas pilsē tā . 100 metri no jū ras otrajā lī nijā . Tiem, kas izvē las tikai pirmo krasta lī niju, teikš u tā , Spā nijā visas pludmales ir pilsē tas, tā pē c principā neredzu atš ķ irī bu starp pirmo un otro krasta lī niju. Ja nu vienī gi skats uz jū ru. . . bet tieš i tā tev ir paveicies ar iekā rtoš anos istabā . Netā lu no viesnī cas atrodas bankomā ts - 5 metri, bā rs pirmajā stā vā , 3 pā rtikas veikali lī dz 100 metru attā lumā no viesnī cas. visur suvenī ru veikali un visā das citas nejē dzī bas. Lī dz pilsē tas centram 15 minū tes lē nā gā jienā pa promenā di, gar jū ru. Restorā ni un ē stuves ir uz katra stū ra, lai gan vairā k vai mazā k pieklā jī gi atrodas 2-3 kvartā lu attā lumā . Viesnī ca atbilst savā m trim zvaigznē m, vismaz manā izpratnē . Tī rī š ana katru dienu, veļ a mums tika mainī ta 2 reizes 11 naktī s, bet nez kā pē c bija svē tdienā , istabiņ as nav ī paš i lielas, bet diezgan ē rtas, un arī istabā nebijā m biež i. Istabā ir TV (tā lvadī bas pults par depozī tu 30 eiro, bet neņ ē mā m), krievu kanā ls ir tikai ORT, fē ns, kondicioniera nav, vannas istaba apvienota, bet ir maza vannas istaba. Personā ls draudzī gs, reģ istratū rā ir krieviski runā još a meitene.
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Ļ oti maza viesnī ca. Istabas niecī gas, negriež as. Priecā jos, ka ir krieviski runā još s personā ls. Trī szvaigž ņ u viesnī cai ē diens ir pieklā jī gs. Veļ a tiek mainī ta katru dienu, dvieļ i arī , bet grī das ir pretī gi mazgā tas. … Tomēr ▾ Ļ oti maza viesnī ca. Istabas niecī gas, negriež as. Priecā jos, ka ir krieviski runā još s personā ls. Trī szvaigž ņ u viesnī cai ē diens ir pieklā jī gs. Veļ a tiek mainī ta katru dienu, dvieļ i arī , bet grī das ir pretī gi mazgā tas. Briesmī gas gultas, ko izmest. Tā lvadī bas pults no televizora ir maksas, kas bija pā rsteigums.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ar pietiekamu atpū tas pieredzi pie jū ras varu droš i teikt: izcila viesnī ca ar izcilu personā lu un izcilu ē dienkarti! ! ! Vienī go diskomfortu rada desmitiem vā cu pusaudž u, kas dzī vo tuvē jā kempingā . … Tomēr ▾ Ar pietiekamu atpū tas pieredzi pie jū ras varu droš i teikt: izcila viesnī ca ar izcilu personā lu un izcilu ē dienkarti! ! ! Vienī go diskomfortu rada desmitiem vā cu pusaudž u, kas dzī vo tuvē jā kempingā .
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Atpū tā mies 2008. gada jū lijā , viesnī ca laba, cenš as pabarot par 4, ē diens pietiek un izsalcis nebū si, taisa tematiskā s vakariņ as. Personā ls draudzī gs. Atraš anā s vieta ne pā rā k laba. pa nakti ļ oti trokš ņ ains, bet lī dz jū rai 5min gā jiens, tas ir pluss, nav kondicioniera, tas ir mī nuss, ļ oti vajadzī gs ī paš i jū lijā . … Tomēr ▾ Atpū tā mies 2008. gada jū lijā , viesnī ca laba, cenš as pabarot par 4, ē diens pietiek un izsalcis nebū si, taisa tematiskā s vakariņ as. Personā ls draudzī gs. Atraš anā s vieta ne pā rā k laba. pa nakti ļ oti trokš ņ ains, bet lī dz jū rai 5min gā jiens, tas ir pluss, nav kondicioniera, tas ir mī nuss, ļ oti vajadzī gs ī paš i jū lijā . Teritorijas nav, bet mums nevajadzē ja jo krastmala ir netā lu, baseinā nekad nepeldē jā mies, jo pie jū ras. Ja braukš u vē lreiz, tad tikai uz Blanesu, bet izvē los viesnī cu, lai mazā k trokš ņ a.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Vila Vella Tossa de Mar cietoksnis
Novērtējums 9.5
Spānija, Kostabrava
Arhitektūra, Stats
Montgri pils
Novērtējums 10.0
Spānija, Kostabrava
Arhitektūra, Stats

Stella Maris расположен в городе Бланес, всего в 100 метрах от пляжа С'Абанел. Недалеко от территории гостиницы расположены многочисленные бары, рестораны, магазины, таверны и др. Интерьер декорирован в изящных тонах, характерных для средиземноморского региона. Этот отель можно с уверенностью рекомендовать как родителям с детьми, так и тем туристам, кто путешествует в компании друзей.

Atrašanās vieta В 1,5 км от центра города Blanes. В 20 м от отеля находится автобусная остановка. Аэропорт Жироны находится в 31 км.
Pludmales apraksts До пляжа 100 м. Широкие песчаные и галечные пляжи в Бланесе простираются на 4 километра. Небольшими бухтами они отделяются друг от друга, предлагая отдыхающим массу возможностей для спокойного отдыха или занятия водными видами спорта.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Гости отеля Stella Maris могут отдохнуть в баре с террасой и сыграть в бильярд. В ресторане сервируются блюда традиционной и интернациональной кухни в формате «шведский стол».

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детская секция в бассейне.
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Также гости могут взять напрокат велосипед и автомобиль. Сотрудники туристического бюро организуют для вас экскурсии.
  • galda teniss
  • tenisa korti
  • ūdens aktivitātes
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 58 номеров.

Istabās

ванная комната, телефон, спутниковый телевизор, центральное отопление, платный сейф, балкон.

  • vanna/duša
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis (ne visās istabās)
  • balkons/terase (ne visās istabās)
  • virtuve / virtuvīte (ne visās istabās)
  • ledusskapis (ne visās istabās)
Adrese Avinguda Vila de Madrid, 18, 17300, Blanes, Girona, Spain.
Tālruņi: + 34 972 33 00 92
Tīmekļa vietne: Stella Maris
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис, теннис. В отеле есть водные развлечения. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).