Pimar & Spa Hotel 3*– Atsauksmes

25
Novērtējums 7.210
№7 viesnīcas reitingā Kostabrava
8.4 Numurs
9.0 apkalpošana
8.7 Tīrība
9.0 Uzturs
8.9 Infrastruktūra
Viesnīca Pimar Hotel & Spa atrodas tikai 5 minūšu pastaigas attālumā no Blanesas centra. Atklāšana notika 1966. gadā, pēdējā renovācija veikta 2013. gadā. Šī viesnīca ir piemērota gan ģimenēm ar bērniem, gan pāriem.Vairāk →
аватар ikos57
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Neticiet to istabu aprakstam, no kurā m paveras skats uz pagalmu. NAV PAGALMA!! ! ! Š ī aka ir slē gta telpa. Ar roku var aizsniegt pretē jo kaimiņ u. Akustika ir pā rsteidzoš a, tieš i piemē rota operai. Pat ja jū s runā jat č ukstus uz balkona, visa viesnī ca vienalga dzirdē s. … Tomēr ▾ Neticiet to istabu aprakstam, no kurā m paveras skats uz pagalmu. NAV PAGALMA!! ! ! Š ī aka ir slē gta telpa. Ar roku var aizsniegt pretē jo kaimiņ u. Akustika ir pā rsteidzoš a, tieš i piemē rota operai. Pat ja jū s runā jat č ukstus uz balkona, visa viesnī ca vienalga dzirdē s. Svaigs gaiss praktiski neiekļ ū st, un par jū ras vē smu nav ko teikt, kā rezultā tā - augsts mitrums. Ē diens ir ok, bet tas ir katra paš a ziņ ā . Pā rsteidza tas, ka brokastī s dā rzeņ u praktiski nebija, tikai tomā ti, bezgarš ī gi un cieti kā kartupeļ i. Jā , ja nevē laties sabojā t pirmo iespaidu par paelju, nemē ģ iniet to viesnī cā . Tas ir š ausmī gi! ! !
аватар aliona_sunny
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s ar vī ru palikā m š ajā viesnī cā medusmē nesī . Ļ aujiet man tikai teikt, ka š ī ir lieliska viesnī ca. Istabas mazas, bet mā jī gas, ar jaunu tehniku ​ ​ un mē belē m. Mē s dabū jā m istabiņ u 6. … Tomēr ▾ Mē s ar vī ru palikā m š ajā viesnī cā medusmē nesī .
Ļ aujiet man tikai teikt, ka š ī ir lieliska viesnī ca. Istabas mazas, bet mā jī gas, ar jaunu tehniku ​ ​ un mē belē m. Mē s dabū jā m istabiņ u 6. stā vā ar skatu uz pagalmu, bija iespē ja pierakstī ties uz istabu ar skatu uz jū ru, bet mums tas nebija svarī gi, un mums vispā r nav vē lmes pā rvietoties no istabas uz istabu : )
Viesnī ca visur ļ oti tī ra, personā ls ļ oti draudzī gs. Reģ istratū rā ir krieviski runā još i darbinieki. Ē diens 11 dienas vienkā rš i super, nepaguru, pa nedē ļ u katru dienu kaut kas jauns, takā . nedē ļ a tiek atkā rtota (tas ir, ē dienkarte pa dienā m). Pā rē jā laikā bija: tradicionā lie ē dieni, daudz jū ras velš u, vienmē r svaigas zivis (katru dienu daž ā das) un grilē ta gaļ a: liellopa gaļ a, cū kgaļ a, vista. No gataviem gaļ as ē dieniem: pī le, trusis, vista, liellopa gaļ a, cū kgaļ a, zivis. Ļ oti garš ī ga pica katru dienu, bet ar daž ā diem piedevā m. Vairā ku veidu saldē jums, daudz augļ u: vī nogas, persiki, nektarī ni, ananā si, arbū zi, melone, bumbieri, plū mes. Kopumā ē diens š eit ir vienkā rš i super: arā bu valstī s pat nav vienā ds ar pieciem.
Jū ra ir tepat blakus viesnī cai, pludmalē maz cilvē ku, sper trī s soļ us ū denī un uzreiz dziļ i. Pludmale ir ļ oti tī ra. Pati pilsē tiņ a lieliska, ir kur aizbraukt un ko apskatī t, lī dz Barselonai ar vilcienu 1:20 min. Vilciens ierodas tieš i centrā Katalonijas laukumā .
Vē l viens bonuss: tajā paš ā dienā mums bija vē lā izrakstī š anā s no viesnī cas pulksten 20:00 un izrakstī š anā s no istabas pulksten 11:00. Pē c izrakstī š anā s viņ i mums iedeva atslē gu no bagā ž as telpas, kur atstā jā m savu koferi un devā mies uz pludmali. Pē c veselas dienas pludmalē un, protams, pirms lidojuma, gribē jā s ieiet duš ā . Reģ istratū rā man iedeva duš as telpas atslē gu un tī ru lielo dvieli duš ai (ļ oti jauki, jo patiesī bā vairs neesam viesnī cas viesi : )).
Kā jaunlaulā tos mū s istabā sagaidī ja dā vana no viesnī cas: grozs ar augļ iem un pudele š ampanieš a.
Viesnī ca ir lieliska. Mē s daudz ceļ ojam un š is ir viens no labā kajiem, kvalitā te daudz augstā ka par ekskursijas izmaksā m : )
Пляж возле отеля Чайки-попрошайки Пляж возле отеля Лобби Ресепшен Подарок отеля
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū ta no 2013. gada 2. septembra lī dz 9. septembrim. Viesnī cu izvē lē jā s paš i internetā . Tū roperators mums piedā vā ja citu viesnī cu, nenosaukš u kuru - piedā vā jā m savu izvē lē to. Mums vajadzē ja normā lu ē dienu un jū ras tuvumu. … Tomēr ▾ Atpū ta no 2013. gada 2. septembra lī dz 9. septembrim. Viesnī cu izvē lē jā s paš i internetā . Tū roperators mums piedā vā ja citu viesnī cu, nenosaukš u kuru - piedā vā jā m savu izvē lē to. Mums vajadzē ja normā lu ē dienu un jū ras tuvumu. Viesnī ca Pimar pilnī bā atbilda mū su idejā m, spriež ot pē c atsauksmē m internetā . Pē c reģ istrē š anā s viesnī cā okkzalos. ka viesnī ca atrodas trī sdesmit metru attā lumā no jū ras. Apkalpoš ana viesnī cā ir visaugstā kajā lī menī . Ē diens izcils, brokastī jā m un vakariņ ojā m, gatavo ļ oti garš ī gi, personā ls draudzī gs. Reģ istratū rā ir krieviski runā još i darbinieki, uz jebkuru jautā jumu ir izsmeļ oš a atbilde. Ī paš i vē los atzī mē t reģ istratū ru (nezinu, kā š o amatu sauc pareizi) Alena - pieklā jī ga, draudzī ga un informē ta viesnī cas darbiniece. Kopumā mums ļ oti patika. Pē c mū su stā stiem arī mū su bē rni plā no apmeklē t Spā niju un viesnī cu, kurā atpū tā mies. Viens trū kums - ar septiņ ā m dienā m nepietiek!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар shamatovskaya
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca ar krieviski runā još u personā lu, ļ oti mā jī ga mā jvieta. Netā lu no Barselonas, Ž ironas, Figeresas - tas ir tas, kurš mī l ceļ ot. Pirmdienā s Katalonijas laukumā lē ts tirgus no 11 lī dz 14. Pirmajā rindā bija pareo un pludmalē . … Tomēr ▾ Viesnī ca ar krieviski runā još u personā lu, ļ oti mā jī ga mā jvieta. Netā lu no Barselonas, Ž ironas, Figeresas - tas ir tas, kurš mī l ceļ ot. Pirmdienā s Katalonijas laukumā lē ts tirgus no 11 lī dz 14. Pirmajā rindā bija pareo un pludmalē . Pludmale ir tī ra katru dienu. Daž i cilvē ki. Lai gan viesnī cas atrodas tuvu viena otrai. Tī rī š ana katru dienu, mainot pasteļ us un dvieļ us. Logi skatī jā s ā rā , vispirms uzrakstī ja lū gumu nomainī t istabu saulainā pusē , bet tad pā rdomā ja. Viss bija labi. Ir fē ns, bidē , vanna ar duš u. Televī zijā ir kanā li krievu valodā , bet nav laika skatī ties. Netā lu no Barselonas, Ž ironas, Fiegasas. Ē diens ir brī niš ķ ī gs, paldies š efpavā ram. Sā kot ar gaļ u (cū kgaļ u, liellopu gaļ u, tī taru) un daž ā dā m zivī m. Brokastī s visi dzē rieni ir bez maksas, tostarp svaigi augļ i. Vakarā nopē rciet pudeli vī na un izdzeriet visu uzturē š anā s laiku, uzmanī gais bā rmenis vienmē r to atnesī s pie Jū su galda laikā . Vakariņ as ir daudzveidī gas.
Solī ja š ajā laikā medū zu sezonu, kaut ko viņ i nepeldē ja. Pagā juš ajā gadā viesnī ca Raffael atpū tā s Badalonā . Man arī ļ oti patika. No Barselonas 15 minū tes ar metro vai 2 pieturas ar piepilsē tas vilcienu. Transfē rs no Barselonas lidostas ir iekļ auts tū rē , ne par ko nedomā . No 1. jū lija sā kā s atlaiž u sezona + PVN atmaksa 18% lidostā ar č eku no 91E. Cenas ir zemā kas Jā nekā manā pilsē tā Kijevā ), lai gan eiro ir tas pats, un pā rskaitot uz UAH. 25% dā rgā ks. Es gribu atgriezties Spā nijā , tur ir vē l daudz ko redzē t...Nejauš ī bas dē ļ SPĀ NIJA!
аватар peevish
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Meklē ju un izlasī ju visas atsauksmes par š o viesnī cu. Neviens nemeloja, viesnī ca ir brī niš ķ ī ga. Viss ir tā , kā bija rakstī ts. Tā nu 3. jū nijā Barselonā mū s sagaidī ja un ar autobusu aizveda uz Blanesu. Brauciens lī dz viesnī cai 1 stunda 10-20 minū tes. … Tomēr ▾ Meklē ju un izlasī ju visas atsauksmes par š o viesnī cu. Neviens nemeloja, viesnī ca ir brī niš ķ ī ga. Viss ir tā , kā bija rakstī ts.
Tā nu 3. jū nijā Barselonā mū s sagaidī ja un ar autobusu aizveda uz Blanesu. Brauciens lī dz viesnī cai 1 stunda 10-20 minū tes. Tez tour - neviens tev nepā rdod ekskursijas, gribi braukt, gribi - nē . Tava attieksme nemainī sies. Satikā mies vestibilā , iedevā m karti un pajautā jā m, kas mū s interesē . Izskaidrots un parā dī ts.
Reģ istratū rā bijā m ap 12:20. Reģ istrē š anā s pulksten 13:00. Bet istabas bija un atslē gas tika dotas uzreiz. Vī rietis runā angliski, kurš vismaz nedaudz zina, visu sapratī s. Un vē l divas meitenes runā krieviski. Samaksā jā m nodokli tū ristam -7 eiro, iedevā m seifa atslē gu - 40 eiro uz 2 nedē ļ ā m. Viņ i man iedeva papī ra lapu ar Wi-Fi paroli. Un istabas atslē ga, kas norā da mū su vakariņ u sā kuma laiku (no 19:45). Vakariņ u laiks no 19:00 lī dz 21:30.
524. telpa 5. stā vs. Restorā nā lifts lī dz 4. stā vam un viens lidojums ar kā jā m. Vienā stā vā ir tikai 6 vai 7 istabas. Ļ oti klusi. Ir arī piekļ uve jumta baseinam. Balkons ir milzī gs. Trī s krē sli un galds, un ar skatu uz ielu aiz viesnī cas. Vienmē r ļ oti kluss. Renovē ta istaba. Gulta (divas vienā ), skapis ar seifu, TV, fē ns (jaudī gs), 2 galdiņ i - mazi un tā di paš i, bet garā ki. Mī nuss - vannas istabā nav ā ķ a vai stieņ a. Jū s varat pakā rt dvieli tikai uz krē sla, kas atrodas uz balkona. Kad iereģ istrē jā mies, uzreiz pierakstī jā mies istabiņ ā ar skatu uz jū ru. Pē c nedē ļ as uzturē š anā s viņ i atnesa paziņ ojumu, ka mū su lū gums ir apmierinā ts un mē s varam pā rcelties nā kamajā dienā .
11:00 izgā jā m no 524. telpas. Koferus atstā jā m bagā ž as nodalī jumā . Reģ istrē š anā s pulksten 13:0.607. istabā . 6. stā vs, reģ istratū rā.2 lifti. Daudz istabu tik trokš ņ ainas. Skats uz jū ru. Balkona standarts. Istaba ir nedaudz lielā ka, gultas vienā das, televizors liels un priekš ā liels galds, drē bju skapis lielā ks un ar spoguli. Vannas istabā ir dvieļ u ž ā vē tā ji, un joprojā m ir problē mas. No rī ta ļ oti karsts, nevar aiztikt balkona durvju rokturi. Jā , un, izejot uz balkona, š ķ iet, ka esat apcepies. Pirmo dienu nevarē ju aizmigt nepā rtrauktā jū ras trokš ņ a dē ļ . Pat teleskops tika padarī ts skaļ ā ks, lai to dzirdē tu. Telpā ir ventilā cija (nav kondicionieris).
Par telpu uzkopš anu. Tī rī ja katru dienu un mainī ja visus dvieļ us. Viss tī rs, nav saplē sts. Veļ a pirmajā istabā mainī ta divas reizes, otrajā - vienu reizi.
Par pā rtiku. Ē diens ir svaigs, garš ī gs un daudzveidī gs. Brokastis bija gandrī z vienā das. Bet ir daudz. Augļ i vienmē r ir atš ķ irī gi. Vakariņ ā s saldē jums. Cepš ana ir nepā rprotami iegā dā ta - pā ris veidu tartes. Es to paš u ē du pilsē tas restorā nā , par lielu naudu). Dzē rieni brokastī s. Vakariņ ā s par 2 eiro - tē ja, kafija, ū dens un par 8-11 eiro - daž ā di vī ni.
Pludmale pā ri ceļ am. Smiltis, bet lielas. Cilvē ku ir maz. Stiprs vē jš . Jū ra bija super auksta, š ī bija pirmo reizi manos ceļ ojumos. Maz peldē jā s.
Baseins nav tik mazs, kā izskatā s fotoattē lā . Pirmā diena bija auksts ū dens. Vē l siltā ks. Peld gandrī z tikai bē rni. Manā praksē ū denī atradā s ne vairā k kā.3 cilvē ki. Ir bezmaksas sauļ oš anā s krē sli.
Mē s devā mies uz Botā nisko dā rzu un uz kalnu, uz Sanhuanas torni. Mē s devā mies uz Barselonu, Ž eronu (Girona) un peldē jā m Tossa de Mar. Ar saviem spē kiem. Bijā m arī uz akvaparku ar Marineland delfinā riju. Es sniegš u jums cenu piedā vā jumu, vienkā rš i jautā jiet.
15. jū nijā izgā ja no telpas 10:00.
Gribē ju tikai uzrakstī t par lietu, bet tomē r sanā ca daudz. Un es vē l neesmu daudz rakstī jis. Labprā t palī dzē š u un ieteikš u kā .
Lai jaukas brī vdienas!
аватар Irina0709
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Pirmo reizi Katalonijā atpū tā mies septembra beigā s, nakš ņ ojā m Pi Mar viesnī cā Blanesā . Viesnī cas atraš anā s vieta ir lieliska: jū ras krastā , 5 minū tes lī dz Blanes centram, vē l mazā k lī dz autobusa pieturai, kas kursē uz dzelzceļ a staciju, Blanes ir ļ oti gara pludmale, attiecī bā pret to viesnī ca atrodas paš ā vidū . … Tomēr ▾ Pirmo reizi Katalonijā atpū tā mies septembra beigā s, nakš ņ ojā m Pi Mar viesnī cā Blanesā . Viesnī cas atraš anā s vieta ir lieliska: jū ras krastā , 5 minū tes lī dz Blanes centram, vē l mazā k lī dz autobusa pieturai, kas kursē uz dzelzceļ a staciju, Blanes ir ļ oti gara pludmale, attiecī bā pret to viesnī ca atrodas paš ā vidū . . Vē l viens viesnī cas pluss ir ē diens: daudzveidī gs, viss vienmē r svaigs un garš ī gs, vakariņ ā s ir daudz augļ u. Istabas mazas, bet mā jī gas un tī ras, santehnika laba, ir fē ns.
Tagad par mī nusiem. Pirmkā rt, nav ledusskapja, un, otrkā rt, ne visas istabas ir vē rstas uz jū ru, un daž ā du atraš anā s vietu numuriem izmaksas ir vienā das, dī vaina iezī me. Reģ istrē joties gribē tā ji tiek likti rindā uz pā rcelš anos bez papildus samaksas, arī mū s nostā dī ja tā dā rindā , bet tas uznā ca dienu pirms izbraukš anas, tā pē c atteicā mies. Kopumā iesaku viesnī cu.
Atseviš ķ i es gribu uzrakstī t par paš u Blanesu. Pilsē tiņ a ir pilnī bā paš pietiekama, neizskatā s, ka bū tu daudz identisku kū rorta rajonu, kas stiepjas gar krastu lī dz paš ai Barselonai, tas skaidri redzams braucienā ar kuģ ī ti pa Kostabravu. Pilsē ta ir liela, papildus viesnī cas daļ ai ir milzī ga privā tmā ju un villu platī ba, vecs cietoksnis kalna galā , divi brī niš ķ ī gi botā niskie dā rzi, viens piedā vā daudzveidī gu Vidusjū ras floru, citam ir milzu kaktusu kolekcija, uz abiem kursē speciā ls atklā tais autobuss.
Uz Barselonu devā mies gan ar ekskursiju, gan paš u spē kiem, vairā k patika otrais variants: lē tā ks un vienkā rš ā ks (viena biļ ete turp un atpakaļ , autobuss plus vilciens, pietura pa kreisi aiz viesnī cas pie stadiona). Bijā m Montseratā , iespaidu sabojā ja stiprs lietus. Man ļ oti patika Salvadora Dalī muzejs-teā tris un brī niš ķ ī gā ļ oti vecpilsē ta Ž irona. Laiks bija labs, ļ oti silts, vienu dienu lija, bet jū ra auksta un vienmē r vē traina. Tā pē c, ja jums ir nepiecieš amas tikai pludmales brī vdienas, septembra beigā s Kosta Bravā nav ko darī t. Tač u ā ra aktivitā š u cienī tā jiem, jaunas pieredzes kolekcionā riem Katalonija neapš aubā mi ir viens no interesantā kajiem Eiropas nostū riem.
аватар vvvvv10
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atpū ta nesā kas ar lidostu, nevis ar to, kā da pludmale katru dienu bū s jū su acu priekš ā.... Atvaļ inā jums sā kas viesnī cā . Š eit beidzot rodas atvaļ inā juma sajū ta: izmet mantas pa istabu, izej uz balkona un ar katru jaunu gaisa elpu saproti, ka vairs nav Maskavas ar tā s trako kņ adu, nav neviena lidostas pasaž ieru, kas spiež as, nav savvaļ as kondeya autobusa, nav smagas somas uz pleca, nav SMS no jū su iecienī tā kā operatora, kas sveicina jū s viesabonē š anā . … Tomēr ▾ Atpū ta nesā kas ar lidostu, nevis ar to, kā da pludmale katru dienu bū s jū su acu priekš ā.... Atvaļ inā jums sā kas viesnī cā . Š eit beidzot rodas atvaļ inā juma sajū ta: izmet mantas pa istabu, izej uz balkona un ar katru jaunu gaisa elpu saproti, ka vairs nav Maskavas ar tā s trako kņ adu, nav neviena lidostas pasaž ieru, kas spiež as, nav savvaļ as kondeya autobusa, nav smagas somas uz pleca, nav SMS no jū su iecienī tā kā operatora, kas sveicina jū s viesabonē š anā . Tagad tā ir, mā jī ga viesnī ca, ļ oti patī kami iekā rtota istabiņ a, skaista vannas istaba, skats uz jū ru, draudzī gs personā ls, kas runā krieviski. Atvaļ inā jums sā kas viesnī cā . Pi Mar. Runā jot par viesnī cu, kuru izvē lē š os vē lreiz, ja doš os uz Spā niju. Es nevaru pateikt nevienu sliktu vā rdu. Un atkal! ļ oti laba atraš anā s vieta. Meklē jot relaksē još as brī vdienas. Ja vajag ballī ti - taksis un pē c 5 minū tē m esi Lloret, nu, vai vē l nedaudz Santa Susannā . Barselonā ir viegli nokļ ū t. Vismaz ar autobusu, vismaz ar vilcienu (jo ī paš i tā pē c, ka vilcieni koriģ ē autobusu grafiku). Veikali. Kafejnī cas, restorā ni, ir pat skaistumkopš anas salons tiem, kam nebija laika mā jā s. Par 15 eiro dos nedē ļ u pirkstiem diž oties, š ilaks par 25 eiro, ir arī kosmetologs gadī jumā.... Nu ir pā rsteigumi. Krievu kvass krievu veikalā . Botā niskie dā rzi ir pat 2. Katedrā les, neiedomā jami balkoni tikai prasa fotoalbumu. Paella ar jū ras veltē m, burvju sangrija Teksasas restorā nā , pulcē š anā s bā rā flamenko ugunī gos ritmos. Labi. Mā jā s.
вид из номера
аватар tatakrasota
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Principā trī szvaigž ņ u viesnī cai ir ļ oti labi. Ē diens labs, diezgan daudzveidī gs, augļ i, jogurti, smalkmaizī tes, maize vienmē r svaiga, dā rzeņ i, gaļ as, zivju ē dieni. Pusdienā s un vakariņ ā s dzē rienu nav, tie jā pē rk restorā nā vai jā ē d bez dzē rieniem. … Tomēr ▾ Principā trī szvaigž ņ u viesnī cai ir ļ oti labi. Ē diens labs, diezgan daudzveidī gs, augļ i, jogurti, smalkmaizī tes, maize vienmē r svaiga, dā rzeņ i, gaļ as, zivju ē dieni. Pusdienā s un vakariņ ā s dzē rienu nav, tie jā pē rk restorā nā vai jā ē d bez dzē rieniem. Brokastī s kafija, daž ā das tē jas, svaigi spiestas sulas, sieri, desiņ as, konditorejas izstrā dā jumi. Vispā r ē diens normā ls ; ) Atraš anā s vieta arī ē rta, lī dz centram 15-20 min gā jiens. Pludmale atrodas tikai daž u soļ u attā lumā no viesnī cas. Pludmale ir tī ra, sauļ oš anā s krē sli pludmalē maksā piecus eiro un lietussargi par tā du paš u cenu. Mē s neņ ē mā m sauļ oš anā s krē slus un saulessargus. Nopirku pludmales dvieli un sauļ ojos uz tā . Netā lu no viesnī cas, trī s minū š u gā jiena attā lumā atrodas lielveikals. Mē s tur nopirkā m ū deni un vī nu. Kopumā cenas ir normā las. Viesnī cas personā ls ir draudzī gs. Ir krieviski runā još i strā dnieki. Man ļ oti patika vī rietis reģ istratū rā , viņ u sauc Elia. viņ š nerunā krieviski, mē s ar viņ u sazinā jā mies angliski, viņ š visu izstā stī s, parā dī s, laipns un draudzī gs. Viņ š mums pastā stī ja, kā nokļ ū t lī dz dzelzceļ a stacijai, kā aizbraukt uz Barselonu. Stacija atrodas tā lu no viesnī cas, ejot ar kā jā m, mē s braucā m ar autobusu, 10 minū tes lī dz braucienam un tad ar vilcienu 1 stunda 20 minū tes lī dz Katalonijas laukumam Barselonā . Pastaigā jies pa Barselonu, viss ir klasē .
Mums iedeva istabiņ u ne ar skatu uz jū ru, bet nebē dā jā m. Istabu tī rī ja katru dienu, dvieļ us mainī ja katru dienu, veļ u mainī ja ik pē c trim dienā m. Tie tī ra tī ri, nezog. Š ampū nus, ziepes, tualetes papī ru likt pareizi. Wi-Fi istabā s bezmaksas, seifs par maksu, 20 eiro nedē ļ ā . Numurā ir fē ns. Ledusskapis arī ir par maksu, bet nevaru pateikt cik maksā , ledusskapi neņ ē mā m. Uz jumta ir peldbaseins, ū dens vē ss, bet tajā gandrī z neviens nepeldā s, visi iet uz jū ru. Lejā bez maksas ir pieejama sporta zā le. Ī sā k sakot, viesnī ca par trī s zvaigznē m ir vienkā rš i lieliska!!! ! !
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Labdien. Augustā atpū tā mies Spā nijā , bijā m apmierinā ti ar viesnī cu un valsti. Ja jū s lidojat uz 3 zvaigznē m, ir muļ ķ ī gi cerē t uz luksusa dzī vokļ iem. Numuri ir diezgan pienā cī gi, katru dienu tiek uzkopti, kas ir liels pluss. … Tomēr ▾ Labdien. Augustā atpū tā mies Spā nijā , bijā m apmierinā ti ar viesnī cu un valsti. Ja jū s lidojat uz 3 zvaigznē m, ir muļ ķ ī gi cerē t uz luksusa dzī vokļ iem. Numuri ir diezgan pienā cī gi, katru dienu tiek uzkopti, kas ir liels pluss. Viesnī ca atrodas 1 piekrastē , pludmale ir tī ra, jū ra arī . Mums nebija skata uz jū ru, mū su balkons "atpū tā s" pret dzī vojamo ē ku, katru dienu skatī jā mies spā ņ u maltī tes uz viņ u lielajiem, nepā rblī vē tajiem balkoniem. Mū su peldkostī mi paspē ja nož ū t ē nā , jo gaisa temperatū ra dienā pā rsniedza 25 grā dus. Daudzi raksta, ka skats uz jū ru ir teju visnepiecieš amā kā lieta, vē los atzī mē t, ka jū ru labā k apbrī not pludmalē , nevis no savas istabas balkona. Pimar ir vienī gā (ja nemaldos) viesnī ca, kurā katru dienu notiek tematiskie vakari. Var baudī t tradicionā lā s dejas, piedalī ties konkursos un vienkā rš i novē rst domas no problē mā m. Bezmaksas Wi-Fi ir pieejams viesnī cas vestibilā , kā arī peldbaseins un trenaž ieru zā le. Galu galā mē s bijā m apmierinā ti. Paldies par pā rē jo.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Ja tev saka, ka aktī vā s atpū tas laikā dzī vesvietai un apstā kļ iem nav nozī mes, neticiet. Meli! Nu, sā ksim no paš a sā kuma. Reģ istrē joties nav tiesī bu izvē lē ties istabu (pat ar piemaksu! ), Un es kā dzimš anas dienas meitene, godī gi sakot, rē ķ inā jos ar nelielu izņ ē mumu. … Tomēr ▾ Ja tev saka, ka aktī vā s atpū tas laikā dzī vesvietai un apstā kļ iem nav nozī mes, neticiet. Meli! Nu, sā ksim no paš a sā kuma. Reģ istrē joties nav tiesī bu izvē lē ties istabu (pat ar piemaksu! ), Un es kā dzimš anas dienas meitene, godī gi sakot, rē ķ inā jos ar nelielu izņ ē mumu. Viesnī cas numuriņ i nebū t nav vienā di, tā pē c iesā kumam visi ir iekā rtojuš ies sliktā kajā no tiem, cerot, ka nespē si. Lū k, sā kotnē jā varianta apraksts: balkona durvis atveras š aurā kā pagalma akā , pretī piecu metru attā lumā - durvis uz jū su kaimiņ u istabā m. Istaba maza, tumš a, mitra, jo VANNAS TELPA NAV IZPLŪ DES VENTILĀ CIJAS!! ! . Vienī gie plusi ir tas, ka pastā vī gi ir vē ss un kluss, ja vien tuvumā nav apmetuš ies mū ž ī gi iereibuš i vā cu pusaudž i. Kuru š ī situā cija neapmierina, nekavē joties pierakstieties reģ istratū rā rindā uz pā rvietoš anu. Uz istabiņ u ar skatu uz jū ru pā rvā cā mies 5dien, ja uzreiz tiktu, tad š ī atsauksme nebū tu tik negatī va. Ko lai saka: š ī telpa ir plaš a, ir balkons ar galdu un krē sliem, vannas istabā izplū des ventilā cija un pat bidē ! Bet joprojā m nav ā ķ u, nav kur ž ā vē t drē bes, tā pē c virve un drē bju š ķ ipsnas ļ oti noderē s (un kam tas balkons? ). Seifs un ledusskapis ir maksas, 5 eiro dienā , bet neko citu no "trī s rubļ iem" negaidī jā m, tā pat kā negaidī jā m to, ka vakarā atvestais ledusskapis izrā dī jā s nedarbī gs. Ierī ces nomaiņ a tika panā kta pē c č etrkā rtī ga atgā dinā juma reģ istratū rā . Tagad par š iem puiš iem atseviš ķ i: es neteikš u, ka viņ i ir nedraudzī gi un naidī gi pret krieviem, nē ! Tā ir tikai viņ u devī ze: ieklausies tevī , saproti, ko viņ iem prasa, un neko nedari. Tā da ir mentalitā te, to nevar uzvarē t nekas, izņ emot to, ka pieklā jī ga neatlaidī ba nedaudz paā trinā s procesu, un pat tas nav fakts, kas ir jū su labā . Kalpones, ē dnī cas un bā ra darbinieki š eit ir bez pretenzijā m, prot savu biznesu, ir draudzī gi, atbild uz smaidu ar smaidu, tā diem dzeramnauda nav ž ē l. Ē diens labs, ja ir vē lme, uz pusdienā m var pā rcelt vakariņ as vai brokastis (ja ir ekskursija). Neņ emiet sausā s devas, godī gi sakot, par neko, lē tā k un garš ī gā k ir nopirkt veikalā . Viesnī cas gide Aranka ievadbrī fingā pavadī ja 15 minū tes un teica, ka turpmā kajā s 4 dienā s visas mū s interesē još ā s ekskursijas ir izpā rdotas. Kungi, hei, mē s atnā cā m pie jums tē rē t savu naudu, tā pē c palī dziet mums ar š o! Man bija jā uzņ emas iniciatī va mū su rokā s: Blanes devā s tā lu un plaš i, gā ja uz botā nisko dā rzu un pili kalnā , burā ja tā lā k ar laivu uz Tosu, uz Barselonu devā mies paš i . Pludmales brī vdienā s tas arī ir traks, bet š eit vainī gs tū roperators: Kosta Bravā nevar bū t š ī s brī vdienas, jo ū dens ir auksts, biež i vē tras un dibens strauji krī tas 2 metrus no krasta. Tie, kas neprot peldē t, laist ū denī nedrī kst. Neceriet, ka paspē siet baseinā : tas ir mazs, peldē t nevar, un ū dens temperatū ra ir tā da pati kā jū rā . Un desertā par pasakaino izbraukš anu no Pimar viesnī cas: tas netiks aizmirsts drī z. . . Izrakstī š anā s no istabiņ as š eit notiek pulksten 11.00 un bijā m paredzē juš i pē dē jo reizi pastaigā ties pa pilsē tu, nopeldē ties jū rā , kas (lū k! ) ī paš i negaisa pā ris dienas un gandrī z iesildī juš ies un pusdienot brī niš ķ ī gā zivju restorā nā . Bet es pū š u mums, jo noliktavas telpā nebija pietiekami daudz vietas mū su č emodā niem, un mē s ar duci citu laimī go gaidī jā m izlidoš anu uz lidostu viesnī cas vestibilā . Gaidī jā m izsalkuš i, jo sabojā jā s picas automā ts. . Nē , tas, ka mū su koferi neietilpa kamerā , manuprā t, ir veiksme, jo, ja mums bū tu laiks tos tur agrā rī tā izspiest, mē s tos nebū tu vilkuš i atpakaļ...Pē c kautrī gā lū guma pieskatī t bagā ž u, puiš i reģ istratū rā flegmatiski paraustī ja plecus un...piedā vā ja atstā t bagā ž u pie viesnī cas izejas! Ņ emot vē rā to, ka visas 11 atpū tas dienas tikā m brī dinā ti, ka zagš ana ir Spā nijas kū rortu posts, piedā vā jums š ķ ita smieklī gs, bet ne vilinoš s. Tas, ka transfē ra autobuss, kas mū s aizveda uz lidostu, kavē jā s 40 minū tes, nav tā vē rts, lai sī kā k rakstī tu. Mentalitā te, viņ iem ir tā das paš as ekskursijas. . . Rezumē jot: mū su atvaļ inā jums izdevā s nevis pateicoties, bet gan par spī ti, tā pē c varat doties. Un tomē r, izvē loties š o viesnī cu. . . lai veicas, pareizi! . .
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


iemiesojums 23122005
kurš bija nesen, dalieties iespaidos. Un vēl viens jautājums: vai labāk lidot ar Pegasus vai Natalie Tours? cena gandrīz tāda pati, kauns, ka Pegazs bieži iztur lidojumus, vai tas tā ir?
12 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
iemiesojums qwerty12
Lidojam uz Spāniju 16.septembrī, Pimar Hotel 3*. Pastāstiet, lūdzu, kādi ir + un -? Kādi laikapstākļi tur ir šajā laikā. Vai jūs joprojām varat sauļoties?
15 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 6 atbildes
iemiesojums Karinochka
Cilvēki stāsta kaut ko patiesu par viesnīcu, ja kāds tur apmetās. Braucam ar m/h septembrī uz pāris nedēļām, tagad izvēlamies viesnīcu, esam izvēlējušies Pimar (gribam 1 rindu, 3 * un lai iespējas sakrīt ar vēlmēm =)) kā ir ar numuriņiem un apkalpošana, kāds ir ēdiens =) un vispār kādi plusi un mīnusi protams...
15 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Vila Vella Tossa de Mar cietoksnis
Novērtējums 9.5
Spānija, Kostabrava
Arhitektūra, Stats
Montgri pils
Novērtējums 10.0
Spānija, Kostabrava
Arhitektūra, Stats

Спа-отель Pimar & Spa находится всего в 5 минутах ходьбы от центра города Бланес. Открытие состоялось в 1966 году, последняя реновация проводилась в 2013 году. Этот отель подойдёт как для семейного отдыха с детьми, так и для пар.

Atrašanās vieta Отель расположен в курортном городе Бланес, в 80 км от аэропорта Барселоны, в 30 км от аэропорта Жироны.
Pludmales apraksts Общественный песчаный пляж S’Anabel расположен через дорогу от отеля.
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Открытый бассейн (40 кв. м, работает по сезонам), терраса для загара, крытый бассейн (работает круглый год), ресторан (международная кухня, шведский стол), лобби-бар, круглосуточная стойка регистрации.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • autostāvvieta
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
Bērniem Отделение для детей в бассейне для взрослых, мини-дискотека.
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Игровые автоматы, дартс, вечернее шоу, массажный кабинет.
  • tenisa korti
  • sporta zāle
  • disko klubs
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Категории номеров: Sea view room, Double room, Junior Suite, Family Room, Single room, Triple room.

Istabās

Собственная ванная комната, фен, ТВ, телефон, сейф (платно), кондиционер, Wi-Fi, балкон.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • tālrunis
  • interneta wi-fi
  • ledusskapis $
Adrese Paseo S'abanell 8, 17300 Бланес, Испания.
Tālruņi: +34 972 352 817
Tīmekļa vietne: Pimar & Spa Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в теннис. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).