jaunais gads Domina koraļļu līcī Elisir

Rakstīts: 11 janvārī 2012
Ceļošanas laiks: 24 decembris 2011 — 4 janvārī 2012
Kam autore iesaka viesnīcu?: Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 7.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 7.0
Infrastruktūra: 6.0
Mums ļ oti patika Elisir ē ka, tī ras, jaunas, gultas ar baldahī nu, liela ģ ē rbtuve, no vē ja slē gts pagalms ar siltu baseinu, uz balkona noķ erts Wi-Fi.
Ē diens restorā nā Sultan ir labs (izņ emot jauktos salā tus)
Jaunajā gadā viņ i paņ ē ma biļ etes uz restorā nu Coral uz latī ņ u ballī ti. Bija krievu dejotā ji, burvis. Gribē jā s arī padejot, bet nebija ī paš as vietas un skatuves priekš ā bija krā mu tirdziņ š , kurā nebija visi. . Jaungada galds bija bez volā niem, labi, ka bija sulas maisos un vī ns pudelē s. Pē c vieniem naktī cilvē ki sā ka izklī st.

Pludmale arī bija sultā nliela, ar sauļ oš anā s krē sliem ar nojumei, bet bez matrač iem (tī kla) kā Itā lijā . Bet ziemā pū š . Pagā juš ajā gadā bijā m Continental Plaza, kur lī cis ir vairā k slē gts no vē ja, rifs ir bagā tā ks, bet ē diens nabadzī gā ks.
Aizbē gā m uz spa centru, kur nav vē ja un ir dž akuzi ar uzsildī tu jū ras ū deni - var nopirkt bē rnu 32 un 37 grā di.
Man nepatika tikt lī dz rotaļ u laukumam ar pā rsē š anos ar 2 autobusiem un uz klī niku. Bet ja iekā rtojies tuvā k, tad centrā lajā pludmalē pū š vē l vairā k un sauļ oš anā s krē sli ir vecā ki un restorā ns
koraļ ļ i ir sliktā ki par sultā nu, nav galdiņ u pie baseina, lielā ka steiga. Un ē diens ir tieš i tā ds pats. Un no viesnī cas nav autobusa uz Naama lī ci. Un tagad sultā nā viņ i dod tē ju pusdienā s un vakariņ ā s bez maksas.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu