Man patika, grūti atrast trūkumus. Bet jūs varat! :-)

Rakstīts: 29 janvārī 2015
Ceļošanas laiks: 18 — 25 janvārī 2015
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 8.0
Viesnī ca Elisir ir labā ka par Oasis, Aquamarine un Sultan. (Ja kā ds nezina, Domina Coral Bay kompleksā ir 7 viesnī cas, ir arī Prestige, Harem un Salt Lake, bet es vē l neesmu tajā s bijis, nevaru salī dzinā t. )

- Viesnī ca. Atrodas Domina kompleksa “ziemeļ u stū rī ”, tas sastā v no vienas ē kas Nr. 65 burta O formā . “Burta” iekš pusē baseins tikai savē jiem, sauļ oš anā s krē sli ar matrač iem, mierī ga mū zika. Vieta ir klusa, attā linā ta no animā cijas un vakara izklaides centra. Pirms 14.00 apmetā s bez naudas, bet izrakstī š anā s laikā.12. 00 nogrieza aproces, pusdienas nedeva, labi, lī dz pā rskaitī jumam bija tikai pā ris stundas. Tas ir dī vaini, iepriekš ē jā s reizes rokassprā dzes vispā r nebija nogrieztas. Wi-Fi ir tik, vā jš un "nav regulā rs", bet man pietika pastam un ziņ ojumiem.


- Istabas.
Istabas ir plaš as, ir peldmē teļ i, č ī bas, gultas ar baldahī nu, ī sta vanna (ne duš a), tualete ar bidē ir atseviš ķ a telpa (nav koplietoš anas vannasistaba), ģ ē rbtuve (nav skapis). koridors), moskī tu tī kls uz balkona durvī m, papildinā ts mini bā rs ar dzē rieniem (papildinā ts bā rs ir Sultā nā , nevis Oasis un Aquamarine, dzē rieni ir vienreiz, reģ istrē joties). Viss nav jauns, bet labā stā voklī , visa tehnika un santehnika strā dā ja. Tī rī š ana katru dienu, dolā rs apkopē jai vai nu ielika, vai nelika - viņ š to tī rī ja tā pat.
Segas man nepatika - mā kslī gas, pinkainas, tā das kā "plī š a". Tā s ir smagas un stā vas. Ir arī neē rti slē pties ar gultas pā rklā jiem - lieliem, nevis kvadrā tveida, ar izgriezumiem.
Odi ir saindē ti, istabā un pie baseina tie redzami ļ oti mazos daudzumos, pa vienam.

- Uzturs. Jebkurā Domina restorā nos (izņ emot maksas A la Carte), gandrī z visu diennakti (tikai pā ris stundas nav ē diena, skatī t pievienotā s skenē tā s kopijas).
Viens no pieejamiem restorā niem "El Wady" tieš i pludmalē . Restorā ns "El Sultan" organizē ja "bē rnu stū rī ti", ar ī paš u. pā rtika: kartupeļ i, graudaugi, zupas, zivis un gaļ a. Viss tvaicē ts, sautē ts, kaut kas pienā , bez liekā m garš vielā m. Restorā ns "Spices" attiecas uz viesnī cu Harem, tur ir mī kstā s mē beles, austrumu stilā . Ē diens visos š ajos restorā nos, manuprā t, ir vienā ds vai ar minimā lā m atš ķ irī bā m.

Augļ u komplekts vienmē r ir standarts: gvajava, apelsī ns, mandarī ns, greipfrū ts, banā ns, melone, dateles, svaigi ā boli kaut kā dā sī rupā . Apelsī ni, mandarī ni, banā ni – veseli, nesagriezti, var ņ emt lī dzi uz pludmali. Tie baro kauš anai, brokastis ir standarta, vienmē r 99% vienā das (olu kultenis, vā rī tas olas, desiņ as, sagrieztas desas un sieri, dā rzeņ i, augļ i, pankū kas (bez garš as), saldumi - sortimentā , + vairā ki siltie ē dieni un visā di citi sī kumi). Pusdienas un vakariņ as - mainī ga ē dienkarte, ar daž iem atkā rtojumiem. Zivis, gaļ a, vista, pī le. Uz iesmiem bija kalmā ri. Jū s nevarat atcerē ties visu.
Piedevu un dā rzeņ u daž ā dī ba svaigi un termiski apstrā dā ti. Katrā s vakariņ ā s kaut kas uz grila. Daudz saldumu, desertu vā zē s. Iepriekš tē ja restorā nā bija tikai no rī tiem (pā rē jā laikā - bā ros) tagad - ir vienmē r. Kafiju nedzē ru, tā pē c par kvalitā ti nevaru runā t. Ir kafijas automā ti, rakstī ts: Nescafe, iespē jas: melns, espresso, americano, latte. Domina pē dē jā gada laikā ir manā mi uzlabojusies uztura ziņ ā , bet sulas joprojā m nav, precī zā k, ir 3-4 izlejamo dzē rā ju veidi, bet tie kaut kā "nav ī sti". : -)
Bā ros "uzkodas": starp brokastī m un pusdienā m - pica, starp pusdienā m un vakariņ ā m - hotdogi un burgeri. Ar laiku viņ i izklā j vairā k augļ u, smalkmaizī š u, saldē juma (saldē jums ir atkritumi) utt. Kokteiļ i bā ros ir minimā li un primitī vi.

- Pludmale. Jū s varat izmantot kopē jo pludmali un viesnī cas Sultan pludmali. Pē dē jais atrodas kompleksa malā , neliels peldoš s pontons, uz tā parasti ir maz cilvē ku, animā cijas š ajā pludmalē nav.
Š ajā bē rnu pludmalē ar bojā m norobež ots pie krasta esoš ais “briedš anas baseins”. No istabiņ as lī dz Sultā na pludmalei nogā ju 5 minū tē s. Vienmē r ir brī vas vietas abā s pludmalē s un uz lielā peldoš ā pontona (kas atrodas galvenajā pludmalē ). Laiks bija super, ū dens tī rs un silts, daudz daž ā du skaistu zivju, koraļ ļ i nav slikti.

Cilvē ki - pā rsvarā liekš ķ ere un Itā lija (domā ju, ka 20-30%). Citas valodas - atseviš ķ i.

- Pakalpojumi un izklaide. Elisir Hotel viesiem bezmaksas pieeja SPA centram: var izmantot turku pirti (hammam), dž akuzi vannas ar apsildā mu jū ras ū deni un peldbaseinus. Visā m pā rē jā m spa procedū rā m ir atlaides. Vē l ir vē ss, saule rietē ja 16.45, pē c tam patī kami kā du stundu vai divas pavadī t dž akuzi un pirtī.
Nirš anas centrā ir bezmaksas pleznu-masku-snorkeļ u noma, kā rakstī ts, pats neizmantoju, viss bija lī dzi.
Tajā teikts, ka vienas ī paš as vakariņ as ir bez maksas.
Viesu attiecī bas meitenes stā stī ja, ka tikai picas vakariņ as piektdienā s ir par brī vu, izvē les nav, citi varianti ir maksas.
Cenā ir iekļ auts arī sporta zā les apmeklē jums.
Ir animā cijas un vakara izklaides. Pa dienu - ap baseinu un centrā lajā pludmalē , vakara programma - kompleksa centrā . Es publicē š u grafiku, lai man nav jā krā so.
Viņ i veido kopī gu minigolfa laukumu, savukā rt betona maisī tā ju stadijā . : -)

Patika viesnī ca. Tomē r man patika visas Domina Coral Bay viesnī cas, kuras es apmeklē ju.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu