Lieliska viesnīca! Lieliska cenas un kvalitātes attiecība! Noteikti iesaku!

Rakstīts: 29 maijā 2021
Ceļošanas laiks: 19 — 27 maijā 2021
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Albatros Aqua Blu - lieliska viesnī ca visai ģ imenei! ! ! ! ! Milzī ga zaļ ā zona, neticams akvaparks, daudz baseinu un izklaides, garš ī gi un daudzveidī gi ē dieni, labas naktsmī tnes! Kas vē l nepiecieš ams greznā m brī vdienā m? ! ! ?

Un tagad sī kā k.
Svē tki tika pasū tī ti caur uzņ ē mumu Putevka. ua Ī paš i ē rta vietne viesnī cu, apraksta, cenas, lidojumu izvē lei: viss ir ē rti!
Paldies menedž erei Aļ onai par profesionā lu un operatī vu pieeju un par labu atlaidi)))


Rokassprā dzes nē sā visi uzreiz neatkarī gi no ieraš anā s laika un netiek noņ emtas izlikš anas laikā . Ieradā mies 7:00, mū s uzreiz uzaicinā ja brokastī s, un pulksten 10 mums piedā vā ja Family Room (lai gan rezervē jā m standarta)) bez maksas. Starp citu, uzreiz uzrakstī š u, ka personā ls pieklā jī gs, ē ģ iptiski veikls un cieņ pilns, nekad neesmu redzē jis dzeramnaudu, smaidiet, palī dziet, ielejiet un uzliekiet pē c vajadzī bas)

Visā teritorijā ir normā ls wifi! ! ! !!
Pē c 5 restorā nu apraksta, lai gan patiesī bā tā s ir 2 vietas un koplietoš anas telpa attiecī gi 3 un 2 restorā niem. Ē diens daudzveidī gs, garš ī gs, kvalitatī vs. Š eit ir viss, sā kot no bē rnu ē dienkartes lī dz garnelē m, no daž ā diem konditorejas izstrā dā jumiem lī dz grilē tai gaļ ai, kā arī arbū ziem, plū mē m, melonē m, saldē jumu! Un daudzas lietas)) (un tiem, kas raksta "nepaliec izsalcis" - esmu pā rliecinā ts, ka pē c 10 dienā m neviena tū rista mā jā s nebū s tik daudzveidī ga)
Dzē rieni ir tā di kā jupi sulas visur, vietē jais alkohols), lai gan alus pudelē s, kafija no profesionā ļ a.

Akvaparku un baseinus izmantoja visi, katrs atradī s sev tī kamu slidkalniņ u, kā arī izmantoja kaimiņ u Albatrosa akvaparku, ir 4 ekstrē mi slidkalniņ i un pat iekaroja "Nā ves kapsulu"! ! ! !!

Man patika pludmale kā pasā kums bē rniem un koraļ ļ iem. Patieš ā m, koraļ ļ i nav tik daudzveidī gi un koš i kā daž viet, bet zivis ir gandrī z visas no broš ū ras par Sarkano jū ru: ķ irurgi, papagaiļ i, eņ ģ eļ i un pat liela klaunzivju ģ imene!
Un krā š ņ s skats no augš ē jā lī meņ a uz visu lī ci un stikla 9 stā vu lifts uz pludmali!

Š ajā debesu vietā jū s atradī siet visu, kas nepiecieš ams sev un saviem bē rniem! Paldies Aqua Blu administrā cijai un darbiniekiem! ! ! !!
Ja ir jautā jumi un paskaidrojumi, lū dzu sazinieties)
Tulkots automātiski no ukraiņu valodas. Skatīt oriģinālu