Princess Palace Hotel & Club 3*– Atsauksmes

75
Novērtējums 5.910
№88 viesnīcas reitingā Hurgada
7.1 Numurs
7.0 apkalpošana
6.7 Tīrība
7.0 Uzturs
7.5 Infrastruktūra
Princess Palace atrodas pludmalē. Viesnīcas kopējā platība ir 8000 kv.m. Ietilpība - 350 viesi. Atvēršanas datums - 1984. gads, pēdējās renovācijas datums - 2012. gads.Vairāk →
аватар andrei1345
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca atrodas ļ oti tuvu lidostai, tā pē c ieradā mies 20 minū tē s. Recepcijā mū s iekā rtoja uzreiz, nemaz nebija jā gaida, paprasī ja istabiņ u galvenajā ē kā iedeva nē . problē mas. Istaba vairā k vai mazā k normā la, ledusskapis, kondicionieris, lai arī nedaudz vecs, bet darbojā s bez problē mā m. … Tomēr ▾ Viesnī ca atrodas ļ oti tuvu lidostai, tā pē c ieradā mies 20 minū tē s. Recepcijā mū s iekā rtoja uzreiz, nemaz nebija jā gaida, paprasī ja istabiņ u galvenajā ē kā iedeva nē . problē mas. Istaba vairā k vai mazā k normā la, ledusskapis, kondicionieris, lai arī nedaudz vecs, bet darbojā s bez problē mā m. TV w/a, rā dī ja pā ris krievu kanā lus. Skats bija uz jumtu un jū ru, kas principā arī mums derē ja. Visa santehnika strā dā ja pareizi, vienī gais, kas mū s nedaudz apbē dinā ja, bija periodiskais karstā ū dens trū kums, tā pē c nā cā s mazgā ties ar aukstu ū deni. Bet š ā da problē ma ir ne tikai š ajā viesnī cā , bet arī tuvā kajā s. (vē lā k tikā mies ar atpū tniekiem no kaimiņ u viesnī cā m, viņ iem arī nebija karstā ū dens). Sā kumā mū su draugi dabū ja istabu, kas nebija pā rā k laba, santehnika nedarbojā s un tas pats par sevi bija nož ē lojami, reģ istratū rā viņ i to nomainī ja bez problē mā m mazā k nekā diennaktī un pilnī gi bez maksas. Ē diens daudzveidī gs, bet vienmuļ š - salā ti, dā rzeņ i, rī si, makaroni, reizē m kartupeļ i, visā di sautē ti dā rzeņ i, zupa, gaļ a, zivis, vista. Kū kas un maizī tes ir brī niš ķ ī gas. Mums pat kļ uva nedaudz labā k. . Vienī gais, kas mums nemaz nepatika, bija viņ u vietē jā kafija un tē ja, kopumā bezgarš ī ga. Labā k izdakš ojiet un paņ emiet lī dzi kafijas cienī tā jiem normā lu kafiju. Uzreiz visu izmē ģ inā jā m un pā rē jā beigā s vairs nevarē jā m paskatī ties uz ē dienu =). Labi paveikti animatori, viņ i mū s izklaidē ja gan pludmalē , gan vakaros. ī paš i visi ir sajū smā par dejoš anu =). Personā ls draudzī gs, pretimnā koš s. Vakaros pastaigā jā mies pa pilsē tu. Vispā r mē s gā jā m jū ras dē ļ , tas ir nesalī dzinā mi! Tā pē c mums visiem ļ oti patika! Bijā m apmierinā ti gan ar viesnī cu, gan uzturē š anos.
аватар lina5552005
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Viesnī ca principā lieliska, numuriņ i vidē ji, bet uzkopš ana ir biež a, viss tī rs, teritorija nav liela, bet sakopta, personā ls mierī gs (ja bū si rupjš , tad jebkurš atbildē s ar to paš u vai vienkā rš i ignorē t jū s, un, ja ar smaidu, tad izlemiet par jebkuru problē mu). … Tomēr ▾ Viesnī ca principā lieliska, numuriņ i vidē ji, bet uzkopš ana ir biež a, viss tī rs, teritorija nav liela, bet sakopta, personā ls mierī gs (ja bū si rupjš , tad jebkurš atbildē s ar to paš u vai vienkā rš i ignorē t jū s, un, ja ar smaidu, tad izlemiet par jebkuru problē mu). Ē diens nav tik karsts, bet nebijā m izsalkuš i, tikai vienmuļ ī ba. Pludmale laba, blakus, bet sauļ oš anā s krē sli nav tā di kā bildē . Un š eit ir galvenais trū kums. . . Viesnī ca ir ģ imenei draudzī gā ka un relaksē još ā m brī vdienā m mē s ar vī ru lieliski pavadī jā m atvaļ inā jumu, bet apmē ram trī s dienas pirms izbraukš anas ieradā s bariņ š arā bu un viņ iem ir š ausminoš a uzvedī ba, kliegš ana, liesmoš anā s, ī si sakot, viņ i uztaisī ja š ausmas, ka gribē ja pē c iespē jas ā trā k mā jā s !! ! ! Bet kā es saprotu, Ē ģ iptē tā ir daudzā s vietā s, bet kā pē c viņ u viesnī cu vadī ba nevar pakļ auties, tas nav skaidrs un kā pē c viņ i uzvedas tik pretī gi, pazemo sevi, savu tautu un neļ auj citiem atpū sties. Tagad, ja viesnī cas vadī ba š o labotu, tad jau ir labi, un viņ i arī atjaunoja numurus, tas ir vē l labā k, un tas, kas viesiem ir vajadzī gs atvaļ inā jumā un ballī tē , ir garš ī gi paē st un bū t daž ā dam, un, ja viņ i to dara, bū s superrrr un tad bū tu bijusi nevis kratī tā C pakā pe, bet gan cieta C pakā pe!
аватар
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Ekskursija bija degoš a, nebija vajadzī bas izvē lē ties. Viesnī ca ar jauku un zaļ u zonu. Ī paš i iepriecinā ja personā la attieksme pret tū ristiem. Visas problē mas tika atrisinā tas daž u minū š u laikā . Lū dzot mainī t istabu bez problē mā m, viņ i deva iespē ju izvē lē ties vairā kas istabas. … Tomēr ▾ Ekskursija bija degoš a, nebija vajadzī bas izvē lē ties. Viesnī ca ar jauku un zaļ u zonu. Ī paš i iepriecinā ja personā la attieksme pret tū ristiem. Visas problē mas tika atrisinā tas daž u minū š u laikā . Lū dzot mainī t istabu bez problē mā m, viņ i deva iespē ju izvē lē ties vairā kas istabas. Kondicionieris darbojā s, duš a, mē beles visas labā stā voklī . Visi smaida un ir gatavi jums palī dzē t tikt galā ar jebkuru problē mu. Animā cija ļ oti cenš as un dara visu iespē jamo, lai izklaidē tu tū ristus. Ņ em lī dzi pozitī vu un smaidu, un viss bū s labi.
аватар alexeysviridov5
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Sveiki. Viesnī ca ir laba. Numuri ir veci, bet kopumā ē rti. Es reģ istratū rā uzrā dī ju ū dens burbuli - viņ i iekā rtojā s galvenajā ē kā labā kajā istabā un sā nu kaimiņ i nedalī jā s, lai gan viesnī ca kopumā bija aizņ emta. … Tomēr ▾ Sveiki. Viesnī ca ir laba. Numuri ir veci, bet kopumā ē rti. Es reģ istratū rā uzrā dī ju ū dens burbuli - viņ i iekā rtojā s galvenajā ē kā labā kajā istabā un sā nu kaimiņ i nedalī jā s, lai gan viesnī ca kopumā bija aizņ emta. Teritorija ir zaļ a un skaista. Aktī vi nirā m, tā pē c viesnī cā nepalikā m, nirš anas centrs viesnī cā ir krievu valodā un ā rkā rtī gi lē ts. Ē diens kopumā nav slikts, nedaudz trū cī gs, bet pā rsvarā ē dā m uz nirš anas laivas, vakaros gā jā m uz tuvē jiem restorā niem - ļ oti sā tī gas vakariņ as 20-22 dolā ri. Personā ls labs - iedeva dzert rumu un piedā vā ja haš iš u, dzē ra ar mē ru, pī pē ja arī . Uz 12 dienā m viņ i vienu reizi izslē dza gaismu uz 4 stundā m un vienreiz ū deni uz 8 stundā m. Kopumā esmu apmierinā ts. Kopā ar sievu atvaļ inā jums uz 12 dienā m ar visiem izdevumiem iznā ca 32 tr. Š ī m vecmā miņ ā m visvairā k GUD
Рыба Отель я не фоткал, описал выше что за свою цену норм - вот на дайвинге меня меня пофоткали я
аватар chuba
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Bija viesnī cā s 2013. gada martā . Mē ģ inā š u uzrakstī t detalizē tu stā stu par savu ceļ ojumu, lai pieredzē jis tū rists bū tu smieklī gs lī dz kolikas vē derā , bet mazliet pieredzē juš ais neapkauno mū su Dzimteni, Mā ti Krieviju. … Tomēr ▾ Bija viesnī cā s 2013. gada martā . Mē ģ inā š u uzrakstī t detalizē tu stā stu par savu ceļ ojumu, lai pieredzē jis tū rists bū tu smieklī gs lī dz kolikas vē derā , bet mazliet pieredzē juš ais neapkauno mū su Dzimteni, Mā ti Krieviju.
CEĻ OJUMA UZ Ē Ģ IPTI PAMATOJUMS VAI ATGRIEŠ ANĀ S Ē GIPTĒ PĒ C 13 GADIEM.
Manā dzī vē notika tā , ka pienā ca brī dis, kad, apceļ ojot daudzas mū su planē tas valstis, pie vā rda “Brī vdienas” manā diezgan tievajā augumā pā rskrē ja zosā da vairā ku nepatī kamu dzī ves notikumu dē ļ . Es dzī voju 36 gadu vecumā lī dz pilnam finansiā lam Akhtung! Asaras ritē ja pā r manu seju, un atvaļ inā jums arvien tuvā k un tuvā k. Manas nodaļ as kolē ģ i piecē lā s kā stiprs mū ris, lai es par trim kapeikā m lidoju uz 3 * Ē ģ ipti. Manas slimā s ambī cijas neļ ā va man nolaisties uz Ē ģ ipti, mana galva baidī jā s no ē ģ iptieš u ***, mans maks, piesarcis, klusē ja un rā dī ja vī ģ i vairā k. Dvē sele prasī ja jū ru, viss jau bija tieš i tā , kā bija.
Un tā reklā mdevē ju nodaļ a, ieskaitot visas viņ u spē jas reklā mā un mā rketingā , pā rliecinā ja mani uz š o neaizmirstamo ceļ ojumu. 3 dienas es devos uz savā m "Karstajā m ekskursijā m" Puš kinskajā un ē du, kustinot lū pas, izspiež ot katru vā rdu un sarkt, izrunā ju š ausmī go frā zi "Ē ģ ipte, 3 *, viss iekļ auts". Pē c 10 minū tē m manā rokā jau bija 12 dienu tū re par 1000 rubļ iem Princess Palace 3 *, Hurgada.
Š EIT JŪ S ESAT, KAS YEGIET PĒ C 13 GADIEM:
Tā lā k kā miglā : Domodedovas lidosta, lidmaš ī nas uz Indiju, Taizemi, Vjetnamu un tikai es uz Ē ģ ipti. Pacelš anā s un pats lidojums norit labi. Piezemē š anā s. Tikai manas slimā s ambī cijas un neaptveramā pazemojuma asaras no lidojuma uz Ē ģ ipti. Man blakus ir divas meitenes, pirmo reizi lido pā ri kalnam un tad 5*. Un es esmu nezinā mo debesu zvaigzne 3 *.
Izkā pju no lidmaš ī nas un saskaros ar tik pazī stamu, bet aizmirstu siltu un sausu gaisu. Ups, un vairs nav tā du karavī ru kā pirms 13 gadiem. Arī pilsē tā tā dus neesmu redzē jis.
AUSTRUMU BIZNESA TIEVĀ PETRUHA: Robež kontroles priekš ā stā v stendi ar uzņ emoš ā s valsts uzņ ē mumu nosaukumiem. Atbraukuš ie tū risti visus aicina uz turieni, bet pa labi sienā apē da pamanā mu logu, kas nebija ne ar ko iezī mē ts. Tur vī za ir par 2$ lē tā ka.
Esmu apmierinā ts ar apkalpoš anu ā rpus lidostas. Kā dam nepieredzē juš am tū ristam no Krievijas viņ i uztaisī ja daudz statī vu ar uzņ ē mē jfirmu nosaukumiem un gā dī giem gidiem, lai pū lis neaizbē gtu, gandrī z aiz rokas un autobusā , autobusā . Ā rā bija 8. marts. Gide katrai sievietei iedeva pa rozi un izdalī ja pā rē jā s rozes. Dialogs autobusā gides rož u dā vinā š anas laikā . Tū rists: Bezmaksas? » . Vī rieš u balss: "Uzreiz var redzē t pieredzē juš o. "
Kā viss ir mainī jies? ! Tur, kur pirms 13 gadiem bija tuksnesis un š aura taciņ a, tagad ir ī sts tū ristu Brodveja!
Š EIT IR MANA 3* Princess Palace 3*, Hurgada. VAI IEKĻ Ū TIET SADZENĒ S TO, KO Ē DĀ T 3*. UN VISS BŪ S SUPERRRRRRR!! ! !
Viesnī cā ieradā s 9:00. Viņ i man uzreiz iedeva numuru. Numurs galvenajā ē kā.
Viņ a iegā ja istabā un pā rstā ja mirkš ķ inā t. Slimā s ambī cijas aizlidoja uz Maskavu. Un tā mē s devā mies, ko es redzē ju istabā : plakanais televizors! Darbojoš s kondicionieris! Duš a un tajā ir karsts ū dens! Istaba radī ja iespaidu par 5 *, tikai 20 gadus vē lā k ar lielu gultu un jaunu matraci. Skrien, skrien uz jū ru! Uz jū ras taciņ a atradā s tā lu, bet diezgan patī kama. Jū s izejat dā rzā , kurā ir paslē pti baseini. Jums jā dodas uz bungalo. Tajos telpas tieš ā m ir mazā kas un sliktā kas. Bet, ja vē laties klusumu - drosmī gi bungalo.
Tā lā k ir palmu aleja. Kā tas smarž o pē c medus! Un jū s esat finiš a taisnē . Gar mā kslī go karjeru, kura krastā iekā rtotas lapenes klusuma un ē nas gribē tā jiem. Un jū s atrodaties mā jī gā pludmalē . Ar baltā m smiltī m. Kreisajā pusē ir bā rs, kurā varat ļ auties ilgstoš ai, nepā rtrauktai dzerš anai, pusdienot vai vienkā rš i iedzert bezalkoholiskos dzē rienus, tostarp kafiju un pat ar pienu un tē ju. Kafija un tē ja ir ļ oti labas!
Nekā du problē mu jū s izsniedzā t karti reģ istratū rā tiks apmainī ta pret dvieli. Uzmanī gi! Laupī tā ji no Krievijas zog dvieli! Bet vairā k par to atseviš ķ ā nodaļ ā par mū su gop aizbā ž ņ iem. Noteikti apmeklē jiet veikalu netā lu no bā ra. Tur daudzas lietas var nopirkt divas vai trī s reizes lē tā k. Tur es piebā zu savu bagā ž u ar visā dā m dā vanā m no Ē ģ iptes par 2.5 kapeikā m.
Pludmalē ir daudz sauļ oš anā s krē slu un lietussargu, kurus puika laipni pā rcilā s un atvē rs tev. Kuģ i nā k no kreisā s puses, bet tie mani netraucē ja un dī zeļ degvielu, es to neredzē ju ū denī . Noteikti nā c agri no rī ta uz pludmali! Pienā k rokas gā rnis. No labā s puses peld liela zivs. Ar mani arā bs sarī koja š ovu par kalmā ru ķ erš anu! Tiesa, nelietis to ē da klusā istabā savā skapī . Mani ļ oti sarū gtinā ja fakts, ka pludmalē nebija koraļ ļ u. Kas lika man savā kt domubiedru grupu un doties koraļ ļ u meklē jumos. Ja jū s stā vat ar seju pret jū ru pa labi, visas pludmales ir izkaisī tas ar koraļ ļ u rifiem.
Bet pa kreisi no mū su pludmales. Ja nemanā mi, bet izlī dī si cauri ž oga bedrei, nenož ē losi ne minū ti! Jū s atrodaties mazā Š armš eihā . Augā dzī vo dzeloņ raja Maš ka. Visu veidu putni. Un, ja jū s ejat gar iesmu, kas ved uz jū ru un piekļ aujas mež onī gajai pludmalei…. Jū s visi esat pazuduš i pasaulei atlikuš ajā s dienā s Ē ģ iptē ! Kilometru garš savvaļ as koraļ ļ u spļ ā viens! Tur cilvē ki aizmirst elpot! Mana vecmā miņ a, lī dz 70 gadiem, kas baidī jā s no dziļ uma, peldē ja! Lī dz krastam zivis ir mazā kas, un dziļ umā peld zirgi un ziloņ i! Pat murē nas dzī vo! No rī ta uz diezgan novecojuš ā s mola kā pnē m sē ž daudz zivju. Pieredzē juš i no tā , ko viņ i redzē ja, viņ i sā k runā t zem ū dens. Daudzi laulā tie neatbilstoš ā stā voklī ir spiesti izvilkt no ū dens ar spē ku. Biež i tiek dzirdama runa: "Es redzē ju š o ....tur ir…. netraucē man dzī vot……es tur devos……. . ir nā riņ a ...un goblins klī st. Un tā pagā ja treš ā manas uzturē š anā s diena viesnī cā s. Dvē sele prasī ja jaunas sajū tas.
Gā ja sarunā t ar piekrastes arā biem par braucienu uz jū ru. Par 5 $ var ē rti iznomā t siles ar stikla dibenu 8 personā m. Un tevi aizved atklā tā jū rā uz koraļ ļ u iesmu + uz mež onī gu pludmali. Man tas patī k. Cena par kvalitatī vu brī numainu ekskursiju ir ievē rojami nenovē rtē ta. Par 10 $ ī sts nirē js nirst kopā ar jums akvalangā un parā dī s plaš os jū ras dibena plaš umus. Nu vakarā galvenais kaulē ties turpat pludmalē lapenē s par 7$ saņ emsi labu masā ž u.
Ē DIENS VIESNĪ CĀ S. VAI IERĪ CINĀ TIES SAVU DIĒ TU VIESNĪ CĀ S Princess Palace 3
Un tā manas pirmā s brokastis. Es eju ar bailē m, palieku izsalcis. Lī dz brokastu beigā m 15 minū tes. Un pē kš ņ i man priekš ā ir š ie tū ristu nepelnī ti atrunā ti un nomelnoti ē dieni. Es tikai gribē ju kliegt “Jā , jū s pā rtraucā t slaucī t manu dupsi ar salmiem, mani tautieš i? ! ". Svaigi garš augi, gurķ i, tomā ti, visa veida dā rzeņ i, 8 salā ti, olī veļ ļ a, dabī gā majonē ze. 20 veidu maizes. Ē ģ iptes buljons vai piena zupa.
Omlete, siers, biezpiens, vē l kā ds garnī rs, 3 veidu ž eleja un 2 veidu apelsī ns, dateles ir obligā tas. Es nokritu no galda ar asaru, jo mans vē ders nespē ja saturē t visu, ko gribē ju nogarš ot! Tā izkrita 12 dienas no galda trī s reizes dienā ! Visi ē dieni ir sadalī ti ē ģ iptieš u un eiropieš u. Neklausieties nevienā , ka viņ i gaļ ai dod stingri gabalu vienā zobā . Gaļ a Ē ģ iptē ir ļ oti dā rga. Mums tas ir jā atceras. Viņ i patieš ā m dod 1-2 gabalus, bet, ja pabeigsit maltī ti un izdomā siet vairā k, viņ i jums iedos. Piegā ju 8 reizes un 8 reizes uzspiedu. Strī ds ir uzvarē ts! Papildus gaļ ai vienmē r ir zivis, kalmā ri, sirdis. Ē diens ir vairā k nekā pieklā jī gs priekš.3*! Kā piedeva vienmē r ir makaroni, rī si, kartupeļ u biezeni, sautē ti dā rzeņ i un daudz, daudz kas cits. Piektajā miega trū kuma dienā es pā rgulē ju brokastis. Brokastis tika atnestas uz istabu bez problē mā m - bez maksas. Es brī vprā tī gi iedevu viesmī lim 1 USD dzeramnaudu.
ANIMĀ CIJA. NEBIJA GULĒ T
Animā cija ir augstā ka nekā daž os 5 *.
Mums bija arā bu animators un baltkrievu meitene. Kustī ba viesnī cā s tika virzī ta 24 stundas diennaktī!
No rī ta 10.00 pludmalē vingrojumi, izmantojot jogu. Ar tū ristu draudzī bas elementiem. Stunda atelpas un jū rā jū rā ū dens aerobikai. Uz š o izrā di ieradā s tū risti no kaimiņ u viesnī cā m. Pē c tam visā das spē les, arī volejbols ar pavadoņ iem. Pē c pusdienā m pludmalē viņ i mā cī ja daž ā das dejas. Vakaros vestibilā ir programma ar konkursiem un bē rnu animā ciju. Un tad bezmaksas brauciens uz diskotē ku vai karaoke bā ru. Vai arī organizē ts brauciens uz 10 dolā ru apmaksā tu diskotē ku. Visur mū s pavadī ja mū su 2 animatori un 2-3 viesmī ļ i. Kā saka, kontrole bija stingra un neuzbā zī ga. OOO arā bi 13 gadu laikā iemā cī juš ies dzert, smē ķ ē t un dejot uz bā ra letē m
PERSONĀ LS. VAI NEKRITĪ T NEIRĪ BĀ , CIENOT OTRU MENTALITĀ TI.
Visi darbinieki runā un saprot krievu valodu. Pateicoties savā m spē jā m, pat draudzī gs. Gids ir nedaudz augstprā tī gs.
Lai gan to var saprast, izlasot manu sadaļ u par mū su tū ristiem. Pē c antivī rusa instalē š anas datorā viņ š bija laipns un pat raudā ja uz mū su tū ristiem. Ierodoties uzdā vinā ju melni grauzdē tas sē klas, kas pirktas Pjateroč kā par 8 rubļ iem iepakojumā . Zē ns katru dienu tī rī ja manu istabu. Viņ š no dvieļ iem savī ja visā dus dzī vniekus un atnesa man daudz š ampū nu, ziepju, dvieļ u. Un pat stikla krū zes. Un jauns ledusskapis. Lai gan tas man nederē ja. Regulā ri pā rspē j odus. Tad viņ š teica, ka, ja jū s apmetī sit mazu ķ irzaku, viņ a tiks galā ar odu nogalinā š anu viņ a vietā . Noķ erts, palaists. Odu vairs nebija. Pirms aizbraukš anas iedevu viņ am 5$.
EAST BUSINESS THIN PETRUCH: Reģ istratū rā viņ i pā rdod wi-fi 10 $ -7 dienas, 20 $ - par visu uzturē š anā s laiku bez ierobež ojumiem. Es muļ ķ ī gi to nopirku par 20 USD. Nogriezts pē c 7 dienā m. Nebļ ā va. Viņ a pamā ja ar roku. Krastā , kad pienā ca wi-fi jahta. Es apsē dos viņ ai blakus un uzķ ē ru internetu.
Par sē klu maisu oficianti ielē ja 5 glā zes alus. Konjaks ar viskija glā zē m pat pē c 22 stundā m. Ja kafijai piena nebija, tad atrada. Vispā r jau toreiz problē mu nebija, jo mū su tū rists man nesaprotamu iemeslu dē ļ turpinā ja nepā rtrauktu cī ņ u par sā rta glā zi!
MŪ SU SAISTĪ TIE TŪ RISTI. VAI KRIEVIJA NESAPRAT. MĒ S NEUZVARĒ M!
Mū su tū risti viegli un dabiski pā rvietojā s pa viesnī cu flaneļ a halā tos un Ivanovā darinā tā s pidž amā s. Mā jas č ī bā s, pirktas priekš vakarā par 100 rubļ iem - 3 pā ri. Pludmalē gan sievietes, gan vī rieš i bija apbrī nojami ar savu apakš veļ u, acī mredzami noplucis. Lai gan, manuprā t, vī rieš iem derē tu uzvilkt peldkostī mu un peldbikses. Pē c cī ņ as par pā rtikas glā zi, ļ oti brī niš ķ ī gā stā voklī , viņ i uzskatī ja par savu pienā kumu restorā nā sarī kot skandā lu par to, ka viņ iem nav dots borš č s, bet gan buljons. Pie apkalpojoš ā personā la, sarū gtinā ts par to, ka nepareizā adrese. Daudzi mū su tū risti ieradā s 2 dienas pirms izlidoš anas. Rezultā ts pā rsniedza cerī bas.
Viņ i nepaliks atzī ties mī lestī bā un piedā vā s pastaigā ties pa Hurgadu. Dā mas vecums un izskats nav svarī gi. Viņ u mī lestī bai nav robež u. Es redzē ju, kā.45 gadus vecas sievietes atradā s diskotē kā s, kas bija apgaismotas, 18 gadus veciem jaunieš iem ievā coties istabā s.
Ak la la un kurš teica, ka 3* ir slikti? ! ES nē .
аватар sench57
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
… Tomēr ▾
дорога к морю восточное направление цветущий вход бассейн во всей красе Египетские оазисы вход в отель с Красного моря
аватар sench57
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Pirmo reizi atpū tusies un viena pati. Atbrauca un uzreiz paziņ oja par š o uz ricepsa. Mums iedeva istabiņ u ar skatu uz jū ru, lai gan jū ra nebija redzama, 1 stā vs, bet saullē kts ir brī nums. Istabas ir ok, nav labi iztī rī tas. Ē diens labs, nekritī si svarā (augļ u nepietiek) Pie viesnī cas vajag nopirkt 5 litrus ū dens. … Tomēr ▾ Pirmo reizi atpū tusies un viena pati. Atbrauca un uzreiz paziņ oja par š o uz ricepsa. Mums iedeva istabiņ u ar skatu uz jū ru, lai gan jū ra nebija redzama, 1 stā vs, bet saullē kts ir brī nums. Istabas ir ok, nav labi iztī rī tas. Ē diens labs, nekritī si svarā (augļ u nepietiek) Pie viesnī cas vajag nopirkt 5 litrus ū dens. Animā cija ir vā ja, neiedegas. Personā ls ir normā ls. Pludmale un jū ra ir lieliskas. Atpū ta bija veiksmī ga
красоты отельной территории Утро.7часов.пляж.море зеленые входы в бунгало на 2 этаж дорожка к морю через зелень справа от входа в отель восточная обитель с яркими растительным цветником
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s nejauš i nonā cā m pie biļ etes uz š o viesnī cu, bija vajadzī gs ilgs laiks, lai izskaidrotu, pē c atsauksmē m par to mums likā s, ka viss ir ļ oti slikti, bet es kā riskanti cilvē ki nolē mā m tik un tā doties ceļ ā ))) ) Rezultā tā mums viss patika viesnī cā , nu, varbū t bija daž i tad ir pā ris nelieli mī nusi. … Tomēr ▾ Mē s nejauš i nonā cā m pie biļ etes uz š o viesnī cu, bija vajadzī gs ilgs laiks, lai izskaidrotu, pē c atsauksmē m par to mums likā s, ka viss ir ļ oti slikti, bet es kā riskanti cilvē ki nolē mā m tik un tā doties ceļ ā ))) ) Rezultā tā mums viss patika viesnī cā , nu, varbū t bija daž i tad ir pā ris nelieli mī nusi. . . Viesnī ca atrodas netā lu no lidostas, uz pavisam jaunas ielas ar tī riem un nedā rgiem veikaliem. Tas ir pilnī gi pietiekami, lai nemitī gi klaiņ otu uz Hurgadas centru, lai gan, ja kā ds vē las braukt ar taksi uz piecā m minū tē m, un viņ i un mikroautobusi š eit brauc visu laiku! Viesnī cas teritorijā ir daudz zaļ umu, viss ir tī rs un kopts. Mū su numuri atradā s viesnī cas galvenajā ē kā , un no visiem paveras skats uz jū ru. Tā pē c bija ļ oti labi vakarā sē dē t uz balkona, lai dzertu vietē jos dzē rienus)))) Istabā ir diezgan jaunas mē beles, tā vienmē r ir tī ra, bija televizors, gaisa kondicionieris utt. . Viesnī cas personā ls ļ oti draudzī gs, vienmē r atsaucā s uz mū su lū gumiem, problē mu nebija! Ē dienu izvē le un to pagatavoš anas kvalitā te mums tī ri labi piestā vē ja! Pludmalē ir labi. . . pat te apkalpo, izdod dvielis un matracis, ū dens jū rā vispā r super! Vispā r par tā du naudu š ī Viesnī ca vienkā rš i izcila, iesaku visiem aizbraukt uz š ejieni!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Mē s bijā m š ajā viesnī cā no 1. augusta lī dz 10. augustam, sliktā k es neesmu sastapis vē l ilgi iekā rtojies viņ i iedeva š ausmī gas istabas mums patika tikai 5 reizes visas istabas netika iztī rī tas visa netī rā veļ a, kas bija pā rklā ta ar netī riem (piespiests mainī t) seifs tieš ā m bija istabā (10 dolā ri) lifti iet ar atvē rtā m durvī m vajag skatī ties, ka bē rns paē d brokastī s nav nekā , pankū kas nav, amlē tikas nav, pienu tur neviens nevā ra, un tad pulveris no dzē rieniem tē jas pulveris (atkritumi) kafija ir lē tā kais yupi, pludmalē pludmalē no dzē rieniem kolas un sprite glā zi rokā un sapuvuš u ū deni vairs nav nekas (ē dams) beidzot pē c 12 dienā m pludmale pā rvē rš as par vietē jo tā du, kur arā bi sā k atpū sties ar savā m ģ imenē m, un kam no viesnī cas pat nav kur apgulties, mē s devā mies uz citu viesnī cu tur nekā tā da nav ! ! ! un vakarā tas viss arā bs x. … Tomēr ▾ Mē s bijā m š ajā viesnī cā no 1. augusta lī dz 10. augustam, sliktā k es neesmu sastapis vē l ilgi iekā rtojies viņ i iedeva š ausmī gas istabas mums patika tikai 5 reizes visas istabas netika iztī rī tas visa netī rā veļ a, kas bija pā rklā ta ar netī riem (piespiests mainī t) seifs tieš ā m bija istabā (10 dolā ri) lifti iet ar atvē rtā m durvī m vajag skatī ties, ka bē rns paē d brokastī s nav nekā , pankū kas nav, amlē tikas nav, pienu tur neviens nevā ra, un tad pulveris no dzē rieniem tē jas pulveris (atkritumi) kafija ir lē tā kais yupi, pludmalē pludmalē no dzē rieniem kolas un sprite glā zi rokā un sapuvuš u ū deni vairs nav nekas (ē dams) beidzot pē c 12 dienā m pludmale pā rvē rš as par vietē jo tā du, kur arā bi sā k atpū sties ar savā m ģ imenē m, un kam no viesnī cas pat nav kur apgulties, mē s devā mies uz citu viesnī cu tur nekā tā da nav ! ! ! un vakarā tas viss arā bs x. . . es plū du uz viesnī cu vakariņ ā s! ! ! viņ i nolika bē rnus tieš i uz galda un ē d tik daudz, cik mē s nedē ļ as laikā nebū tu ē duš i. pat pā rdevē ji uz ielas mums teica, ka š ī ir sliktā kā viesnī ca, mans vē rtē jums ir -3 zvaigznes
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Pati viesnī ca ir diezgan laba, tikpat grezna kā lieliskā s pieczvaigž ņ u viesnī cas reģ ionā , bet tomē r tas neietekmē ja ekskursijas izmaksas. Viesnī cas darbinieki vienmē r ir pacilā tā noskaņ ojumā , vienmē r pieklā jī gi un gatavi palī dzē t jebkurā jautā jumā . … Tomēr ▾ Pati viesnī ca ir diezgan laba, tikpat grezna kā lieliskā s pieczvaigž ņ u viesnī cas reģ ionā , bet tomē r tas neietekmē ja ekskursijas izmaksas. Viesnī cas darbinieki vienmē r ir pacilā tā noskaņ ojumā , vienmē r pieklā jī gi un gatavi palī dzē t jebkurā jautā jumā . Mana istaba, tā pat kā visi, ko jautā ju, bija tī ra un plaš a, ar skaistu skatu pa logu, tajā bija: ledusskapis, televizors, mē beles labā stā voklī , skaista duš as telpa, kurā viss darbojā s pareizi. Ē diens ir daudzveidī gs, ē dienu ir daudz, garš ī gi un svaigi, viesnī cas teritorijā var apmeklē t arī daž ā dus restorā nus, kas gatavo visdaž ā dā kos nacionā los ē dienus, kamē r rindu nebija vispā r. Animā cija ir vienkā rš i lieliska, jaunieš i, kas strā dā komandā , uzjautrinā ja visus atpū tniekus. Pa dienu bija pat tā das sporta aktivitā tes kā ū dens aerobika, fitness, steps, varē ja apmeklē t trenaž ieru zā li, par nelielu naudu veikt spa procedū ru, iemā cī ties dejot vē derdejas. . Viesnī ca atrodas piecu minū š u brauciena attā lumā no lidostas un tā dā paš ā attā lumā lī dz pilsē tas centram, kur varat apmeklē t naktsdzī vi. Kopumā visi ir apmierinā ti! Novē lu jums visiem jaukus svē tkus! ! !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


iemiesojums marina.kofanova
Trešajā dienā mēs nevaram tikt galā ar savām sievām
9 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
iemiesojums pbicb
Pastāsti man, vai viņi nes ūdeni uz istabu? Vai arī iedod restorānā? Vai nav jāpērk atsevišķi?
12 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 7 atbildes
iemiesojums AlyaD
sveiki mīļie atpūtušies, pastāsti, kā ar seifiem? cik saprotu tikai par maksu... Kādi izmēri tie ir? Vai tas ietvers, piemēram, netbook? Vai interneta kafejnīca nozīmē Wi-Fi?
14 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 3 atbildi
iemiesojums alissssa
ēdam ar vīru 22.08.pastāstiet kur vakarā pēc iziešanas no viesnīcas iet pastaigāties ir restorāni,kafejnīcas,suvenīru veikaliņi?un cik tālu līdz tiem var tikt?
14 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 5 atbildes
iemiesojums Anjelika24
Sveiki!! Šeit bija iespēja turpināt dedzināšanu. ielieciet. uz Ēģipti, vēl neesmu bijis, ir daži jautājumi un vispār ir vērts tur braukt)))) 1. kurā gadalaikā labāk braukt (pats esmu no Krimas, ziniet, iekšā vasara un varam atpūsties uz 6+)))), 2. kuras ekskursijas labāk apmeklēt, kuras nav tā vērtas))) 3. un kur labāk pirkt šīs pašas ekskursijas (pie gida vai vietējās firmās, pēdējās cenas ir uz pusi zemākas, vismaz bija Turcijā un vai tas ir droši))) Jau iepriekš paldies, gaidu
14 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 8 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Džungļu ūdens atrakciju parks
Novērtējums 9.6
Ēģipte, Hurgada
Atpūta, Izklaide
Makadi akvaparks
Novērtējums 9.5
Ēģipte, Hurgada
Izklaide
Selketas papirusa muzejs
Novērtējums 9.0
Ēģipte, Hurgada
Muzeji, Stats

Princess Palace находится на берегу моря. Общая площадь отеля - 8 000 кв.м. Вместимость - 350 гостей. Дата открытия - 1984 год, дата последнего ремонта - 2012 год.

Atrašanās vieta В 3 км от аэропорта г. Хургада, 10 км от г. Хургада.
Pludmale
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

3 бара, 2 открытых бассейна, терраса для загара, магазины.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • ārsts
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • valūtas maiņa
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
Izklaide un sports
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • volejbols  FREE 
  • futbola laukums
  • izjādes centrs
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • makšķerēšana
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 324 номера.

  • vanna/duša
  • bidē
  •  FREE 
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • interneta wi-fi $
  • balkons/terase
Adrese Touristic Village Road, Hurghada, Egypt
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в футбол. Любители конных прогулок могут обратиться в центр верховой езды. В отеле есть водные развлечения. Море и волны заиграют новыми красками если воспользоваться услугами рыбной ловли. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.