Neaizmirstamas brīvdienas ar draugiem Šarmā. 1. daļa

19 Jūlija 2017 Ceļošanas laiks: no 04 Februāris 2017 ieslēgts 11 Februāris 2017
Reputācija: +533
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Es jau rakstī ju par savu mī lestī bu pret kompleksajā m ekskursijā m un matrač u izgatavoš anu. Š oreiz devos nevis viena, kā parasti, bet ar draugiem. Pā rē jais izvē rtā s neaizmirstams un jau no pirmajā m ceļ a minū tē m.

Ierados lidostā - un ir migla, 3 soļ os jū s nevarat redzē t nevienu lietu. Lidmaš ī na no Š arm eš Š eihas nevarē ja nosē sties Zaporož je, lidoja uz Kijevu. Pē c tam viņ š lidoja atpakaļ , tuvā k pulksten 21.00, un mū su lidojumam bija jā notiek pulksten 14:40. Mocī gā s gaidī š anas laikā uzjautrinā jā m sevi, cik vien varē jā m, galvenokā rt dzerot alkoholiskos dzē rienus. Lī dz nosē š anā s brī dim gandrī z visi lidojuma pasaž ieri nebija adī ti, un viņ i nemaz negribē ja laist lidmaš ī nā mū su gopu kompā niju. Uzcē la to kā pņ u priekš ā un sā ka lasī t morā li, saka, kā tu spē ji tik piedzerties. Mē s zvē rē jā m izturē ties pieklā jī gi, un viņ i ļ ā va mums aizlidot.


Š armelš eihā ieradā mies jau pē c pusnakts, personā ls bija draudzī gs, istabā s mū s gaidī ja vieglas uzkodas. Viesnī ca saucā s Sol Y Mar Naama Bay. Viesnī ca ir maza, treš ajā rindā . Ir marš ruta autobuss uz pludmali, vai arī viņ i dod caurlaides uz citas viesnī cas pludmali, kur jums ir nepiecieš ams aust 10-15 minū tes. Abas pludmales ir draiskas, un tā lsatiksmes pā rsē š anā s vispā r ir briesmī ga, tā pē c lielā ko daļ u laika pavadī jā m pie baseina. Silts, skaists un vienmē r tuvumā ir bā rs))

Labi pie baseina)))

Pludmale bija lieliska, tā s iedzī votā ji arī ))

Nu, jū s varē tu sauļ oties))

Bet ir garlaicī gi ilgi sē dē t pie baseina, tā pē c mē s ar Dinku devā mies ekskursijā . Viņ i teica, ka tur ir skaisti. Safari, kamieļ i, jū ra, peldē š ana, pusdienas un brī niš ķ ī gā s Dahabas pilsē tas apmeklē jums.

Tradicionā li š ajā s ekskursijā s tiek rā dī ts viens sū ds. Turcijā - jē rs un govs, Taizemē - zilonis un pē rtiķ is, nu, Ē ģ iptē - attiecī gi kamielis.

No rī ta mū s savā ca no viesnī cas, iekrā va apš aubā mas tī rī bas mikroautobusā , pa ceļ am piepildī ja autobusu ar arā biem (ar kamieļ iem arī gribē ja braukt) un aizveda safari. Pa ceļ am izkravā jā s pie kā da tipa kafejnī cas, lai apmeklē tu tualeti. . "Tuleš u vairs nebū s! " mū su gids mums teica. Man bija jā iet. Tualete bija rā pojoš a, selfiji izrā dī jā s mī ļ i.

Bloķ ē jiet paš bildi, kur mē s bū tu bez tā ?

Tur kopumā ir skaisti

Varat ielikt))

Dzeriet kafiju un skatieties uz cilvē kiem))

Pē c š ī s krā sainā s pieturas ar Dinku kā nacionā lo minoritā š u pā rstā vjiem viņ i tika "izlikti" uz š ofera kabī ni. Gids turpinā ja runā t ar arā biem, viņ š tikai cienī jā s pastā stī t, ka 95% Ē ģ iptes teritorijas ir neapdzī vojama un ka 90% iedzī votā ju dzī vo uz 5% "normā las" zemes, pā rē jo teritoriju aizņ em Beduī ni. Beduī ni dzī vo gandrī z kartona kastē s, nabadzī bā un netī rī bā . Un, lai gan Ē ģ iptes valdī ba lielā kajā daļ ā apmetņ u ir aprī kojusi skolas, nodroš inā jusi elektrī bu un ū deni, beduī ni nevē las mā cī ties. Tā viņ i dzī vo.

Ceļ š uz Dahabu. Izdegusi zeme.

Pirms safari mū s pā rveda atpakaļ uz salonu, priekš ā sē dē ja arā bu ģ imenes galva ar 8-9 gadus vecu dē lu. Gide, jautri grimasē dama, mums paskaidroja, ka cienī jamam kungam var kļ ū t slikti: "Kad vectē vs sā ks atraugas kā kamielis, tad tas stipri smirdē s. "


Safari - nu tas tā...Braucā m 10 minū tes, tad staigā jā m starp sarkaniem un dzelteniem nelī dzeniem akmeņ iem. Nobildē ju kamieļ a ē rkš ķ i, Tagilas iedzī votā ju gleznotu akmeni un vē l kā du retu veģ etā ciju. Uz sarkanā s klints mums tika parā dī ti zelta plankumi. Paberzē ju ar roku - parastie dzeltenie putekļ i, bet no attā luma tieš ā m izskatā s pē c zelta. Un uz akmens sē dē ja skumjš beduī ns. Acī mredzot viņ š arī brauca ekskursijā , visu dienu mums katrā pieturā bija acis.

Beduī nu apmetne

Veģ etā cija

Vairā k veģ etā cijas

Es un veģ etā cija)))

Mū sdienu klinš u mā ksla.

Zelta putekļ i uz š ī kalna))

Iedvesmojoš a ainava

No kalniem un tuksneš a mū s aizveda uz jū ru, uz Zilo lagū nu. Viņ i izkrā vā s no autobusa, lika atstā t visas mantas maš ī nā un visus sasē dinā t uz kamieļ iem.

Mē s nokļ uvā m jū rā !

Protams, tas ir krā š ņ s, pa kreisi - kalni, pa labi - jū ra, un tu esi tik forš s, skrā pē jies gar jū ras piekrasti uz tuksneš a kuģ a! Gribu teikt, ka izjā des ar kamieļ iem nav izklaide vā jprā tī gajiem. Tas, ka kamielis smird kā sū dī gs zeltkalis, ir puse no nepatikš anā m. Tas ir garš dzī vnieks, mazā ks par 2 metriem. No tā nokrist uz asiem akmeņ iem ir apš aubā ms prieks. Š oferi ā tri vadī ja grupu, reizē m kamieļ i skrē ja pie rikš oš anas. Mē s kratī jā mies un lē kā jā m, konvulsī vi turamies pie kamieļ a "seglu" stieņ a, bailē s kliedzot un nervozi smejoties. No daž ā m kabatā m izlidoja sī krī ki. Mē s nokā pā m no kamieļ iem pilnī gi apdulluš i, ar nobrā ztiem ē zeļ iem un mež onī gā m acī m. "Cilvē kam nevar bū t daudz kamieļ u! " mū su gids pasmī nē ja. Š is briesmī gais piedzī vojums mū s nedaudz tuvinā ja mū su arā biem, viņ i pā rstā ja uz mums š ķ ī bi skatī ties, bet tikai piespiedu kā rtā pasmaidī ja.

-Kamielis mani nogalinā ja!

- Es arī !

Turpinā jums. . .

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Хорошо возле бассейна)))
Пляж был шикарен, его обитатели тоже))
Ну, позагорать можно было))
Сортирное селфи, куда ж без него?
Там вообще красиво
Можно прибарахлиться))
Выпить кофе и посмотреть на людей))
Дорога в Дахаб. Выжженная земля.
Поселение бедуинов
Растительность
Еще растительность
Я и растительность)))
Современная наскальная живопись.
Златая пыль на той горе))
Вдохновляющий на подвиги пейзаж
Добрались к морю!
Зловонные корабли пустыни))
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums