Grand Hotel Nirvana 4*– Atsauksmes

19
Novērtējums 3.710
№91 viesnīcas reitingā Saulainā pludmale
5.8 Numurs
3.7 apkalpošana
3.0 Tīrība
3.0 Uzturs
5.3 Infrastruktūra
Viesnīca ir dibināta 2002. gadā, un tā atrodas Saulainā Krasta kūrorta centrālajā daļā. Atjaunots 2008. gadā. Pēdējā renovācija tika veikta 2014. Sastāv no divām ēkām.Vairāk →
аватар gagarinova2020
 •  apceļots 9 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 3.0
Uzturē jā s kopā ar ģ imeni š ajā viesnī cā . Man nepatika, ka istabā bija saplī sis fē ns, dvielis tika mainī ts reizi nedē ļ ā , ē damistabā nav pietiekami daudz vietas, lai izmitinā tu tik daudz atpū tnieku, pastā vī gi jā gaida, kad kā ds piecelsies. … Tomēr ▾ Uzturē jā s kopā ar ģ imeni š ajā viesnī cā . Man nepatika, ka istabā bija saplī sis fē ns, dvielis tika mainī ts reizi nedē ļ ā , ē damistabā nav pietiekami daudz vietas, lai izmitinā tu tik daudz atpū tnieku, pastā vī gi jā gaida, kad kā ds piecelsies. Istabā nav seifa, par bagā ž as glabā tuvi jā maksā.5lev dienā . Ē diens visu nedē ļ u ir vienā ds. Vietu maz, visi drū zmē jas, kā pj ar š ķ ī vjiem mugurā . Augļ u praktiski nav. Ar sulu no rī ta brokastī s visiem nepietiek, kafijas automā ts no rī ta nav piepildī ts. Karstam kartupeli sagriež.4 daļ ā s un var cept ar dubļ iem. Trauki nav labi mazgā ti. Pie baseina nepietiek vietas, ja jū rā nav kur uzņ emt vē tru, jo sauļ oš anā s krē slu nepietiek pat ceturtajai daļ ai viesnī cas cilvē ku. Vispā r jū s vē laties sabojā t savu atvaļ inā jumu š eit.
аватар tanyashevchenkorada
 •  apceļots 11 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 3.0
Liela grupa devā s uz Nirvā nu. 27 vī rieš i. Tā pē c man ir atsauksmju izlase. Ja esat nepretenciozs tū rists un varat aizvē rt acis uz to, ka viesnī ca ir veca, novā rtā atstā ta, ar sliktu apkalpoš anu un ļ oti sliktu ē dienu, tad š eit bū s ē rti. … Tomēr ▾ Liela grupa devā s uz Nirvā nu. 27 vī rieš i. Tā pē c man ir atsauksmju izlase.
Ja esat nepretenciozs tū rists un varat aizvē rt acis uz to, ka viesnī ca ir veca, novā rtā atstā ta, ar sliktu apkalpoš anu un ļ oti sliktu ē dienu, tad š eit bū s ē rti.
Viesnī cā viss ir vecs - mē beles, trauki, grī das segumi.
Nav elementā ra - fē ni istabā s.
Istabā.2 rozetes, paņ emt pagarinā tā ju, pludmalei nav dvieļ u, vā jš internets, periodiski nestrā dā lifti, baseinā netī rs ū dens.
Lieli, plaš i numuri (papildu gulta ir tikai apkaunojoš s, briesmī gs dī vā ns)
Ir istabas - dzī vokļ i, divas guļ amistabas...ī sta femeli, ē rta ģ imenē m.
Netā lu no pludmales, 300 metri, bet 15 minū tes lī dz publiskajai pludmalei, kur ir viesnī cas gultas
Visi. Viss pā rē jais ir slikti. Netī rs, antisanitā rs, nomā coš s iespaids.

Par to paš u cenu jū s varat iznomā t daudz labā ku variantu Saulainajā krastā.
Un š ai odzei ir labas izredzes tikai ar saprā tī gu renovā ciju.
аватар igor20912
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Cenas kvalitā tes viesnī ca diezgan normā la. Apmetā s pusstundu pē c ieraš anā s 9:00. Uzturs ir normā ls. Brokastī s parasti ir 8-10 veidu desiņ as. Nedaudz mazā k siera, piena un musli un bē rnu brokastis, olu kultenis un kastrolis ar sieru. Pusdienas daudzveidī gas, visu nogarš ot nav iespē jams, gaļ as daudz un nav ž ē l, tas pats ar vakariņ ā m, vē l ir "uzkodas" starp pusdienā m un vakariņ ā m ar picu vai grauzdiņ iem un grauzdiņ iem un salā tiem, saldumiem un augļ iem. … Tomēr ▾ Cenas kvalitā tes viesnī ca diezgan normā la. Apmetā s pusstundu pē c ieraš anā s 9:00. Uzturs ir normā ls. Brokastī s parasti ir 8-10 veidu desiņ as. Nedaudz mazā k siera, piena un musli un bē rnu brokastis, olu kultenis un kastrolis ar sieru. Pusdienas daudzveidī gas, visu nogarš ot nav iespē jams, gaļ as daudz un nav ž ē l, tas pats ar vakariņ ā m, vē l ir "uzkodas" starp pusdienā m un vakariņ ā m ar picu vai grauzdiņ iem un grauzdiņ iem un salā tiem, saldumiem un augļ iem. Lī dz jū rai 7-10 minū tes lē niem soļ iem. Ir daudz vietas "brī vai izgulē š anai". Baseins ir tī rs un regulā ri uzturē ts. Alkohols bā rā ir labs un neš ķ ī st. Internets visā viesnī cā un numuros ir bezmaksas, seifs reģ istratū rā arī bez maksas, personā ls ļ oti draudzī gs. Viņ i tī ra katru dienu, maina gultu 3 dienā s, un atstā jot 1 lauvu, viņ i iedeva papildu dvieļ u komplektu (nesa uz jū ru).
Kopumā iespaids par viesnī cu ir labs, pā rsvarā ukraiņ i, poļ i, rumā ņ i, zviedri un bulgā ri. Tomē r daž i tautieš i, kuri arī sastopas ar "visu pienā koš os"))) Jauku brī vdienu, kam noderē ja kaut ko iemā cī ties! ! ! ! !
аватар sofija454
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
vannasistabā s un ventilā cijas veidnē , ū dens baseinā zaļ š , ē diena visiem nepietiek un katru dienu viens un tas pats, iespaids par pamestu viesnī cu, personā ls visam viesnī cas vī rietim 8. … Tomēr ▾ vannasistabā s un ventilā cijas veidnē , ū dens baseinā zaļ š , ē diena visiem nepietiek un katru dienu viens un tas pats, iespaids par pamestu viesnī cu, personā ls visam viesnī cas vī rietim 8.
аватар Feline
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Atpū tā s laika posmā.18-28.08. 13. Es saprotu, ka mū su numuram pirmo reizi vē sturē bija rū gta pieredze. Cerams, ka pē dē jais. Visas priekš rocī bas izsvī troja zā dzī bas faktu no mū su istabas 6. atpū tas dienā . Lī dz 200 UAH tika nozagti pavadonim no somas, 1000 UAH no č emodā na, kas aizvē rta ar slē dzeni, un lē tu juvelierizstrā dā jumu komplekts no naktsgaldiņ a (nu, tas vispā r ir smieklī gi). … Tomēr ▾ Atpū tā s laika posmā.18-28.08. 13. Es saprotu, ka mū su numuram pirmo reizi vē sturē bija rū gta pieredze. Cerams, ka pē dē jais.
Visas priekš rocī bas izsvī troja zā dzī bas faktu no mū su istabas 6. atpū tas dienā . Lī dz 200 UAH tika nozagti pavadonim no somas, 1000 UAH no č emodā na, kas aizvē rta ar slē dzeni, un lē tu juvelierizstrā dā jumu komplekts no naktsgaldiņ a (nu, tas vispā r ir smieklī gi). Eiro netika atrasts) Slē dzene netika uzlauzta ne istabā , ne koferī , profesionā ļ i)) Personā ls ir ā rkā rtī gi pieklā jī gs un izpalī dzī gs, ja vien jums nav sū dzī bu. Uz mū su stā stu atbilde bija tā da, ka mē s aizmirsā m, kur paslē pā m naudu vai nozagā m viens no otra, un ka tas parasti nav iespē jams. Grupas vadī tā js uzreiz teica, ka nav jē gas iet uz policiju, bet vienmē r cer uz taisnī bu. Un kur doties? Kam, ja neviens neatbild? Policijā ir rinda ar š ā diem tū ristiem))) Iesaku sezonas laikā pastaigā ties uz staciju, lai pā rliecinā tos. Bija zā dzī bas un lielā kas, bet viesnī cas reaģ ē ja. Policists tevi saprot, bet protokolam vajadzī gs tulks! Viņ i nodroš ina tulku, kas runā vā cu, angļ u valodā . Apelā cijas dienā strā dā ja tulks no vā cu valodas. Mums iedeva tulka no krievu valodas telefona numuru, viņ š klausuli necē la. Nā kamajā dienā saņ ē mu tulku no angļ u valodas, mē s atkal devā mies kopā ar vadī tā ju. Nogaidot stundu dā rgā laika atvaļ inā jumā , sapratā m, ka tas ir bezjē dzī gi. Tā pē c atcerieties bū t ļ oti modram, jo ​ ​ neviens jums nepalī dzē s. Mē s reģ istratū rā prasī jā m nomainī t mums slē dzeni, atbilde bija, ka nevajag, zagš ana un sveš inieki mū su istabā ir fantā zijas.
Biju no Accord Tour operatora, un mani ļ oti pā rsteidza viesnī cas administrā cijas neizdarī ba, jo Accord slē dz ar viņ iem lī gumu uz ilgu laiku, un š ā ds gadī jums ir orientē još s. Jā , un Saskaņ as pā rstā vji neizrā dī ja lielu degsmi mū su problē mu risinā š anā !
Augusta sā kumā istabā mē ģ inā juš i iekļ ū t divi vī rieš i, tač u, kad, mē ģ inot atvē rt durvis, saimnieki tā s atvē ra no iekš puses, vī rieš i atbildē ja, ka viņ iem ir nepareizs numurs, un aizgā ja. Dī vaini. No nosū tī tā ja uzņ ē muma par to nebija nekā du brī dinā jumu.
Padoms atpū tniekiem – NEVIENU naudu istabā neatstā t. Nē sā jiet lī dzi, paslē pieties neparedzamā s vietā s. Varat to nodot seifā , tač u ņ emiet vē rā , ka inventā rs tur netiek veikts. Neņ emiet lī dzi rotaslietas vai kaut ko tā du, kas jums dā rgs, un jū s jutī sities sarū gtinā ts, ja to pazaudē sit. Pludmalē soma ir jā uzrauga!
Un ja mē s š o faktu atmetam, tad viesnī ca atrodas ļ oti labi, 5 minū tes no jū ras, tuvā k jū rai ir skaļ š . Numuri ir plaš i. Mū s standarta istabas vietā ielika dzī vokļ os, ir vairā ki krievvalodī gie kanā li.
Ē diens vienmuļ š , bet bija garš ī gs. Ir daudz augļ u: arbū zs, plū mes, apelsī ni, banā ni, vī nogas. Saldais nav tik karsts, bet vienmē r bija. Katru dienu bija vista, rī si, frī kartupeļ i, makaroni, 2 reizes - zivs, kartupeļ u pankū kas. Siers, desa, muslis, tē ja, kafija - tikai no rī tiem, tiem problē mas ar verdoš u ū deni, jā gaida, kamē r uzsils.
Pludmale smilš aina, sekla, ir vieta tiem, kas vē las sauļ oties uz dvieļ iem, bet tā ir pā rpildī ta. Kuš ete + lietussargs 80 UAH (apm. 320 rubļ i). Nā kamā pietura. Mē s devā mies uz Nesebā ru - 1 leva (5 UAH), 20 minū š u brauciens, un uz St. Vlas, 1.2 lev, arī.20 minū tes, bet otrā virzienā . ES iesaku! Tur jū s varat izmē ģ inā t zivis kafejnī cā ar skatu uz jū ru.
Novē lu visiem, lai mū su variants neatkā rtojas. Š ajā gadī jumā jū s gū sit lielu prieku no pā rē jiem. Un labā k - meklē informā ciju par uzticamā m viesnī cā m, rezervē numurus un dodies pats! Veiksmi visiem!
аватар vovhuk777
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Augustā atpū tā mies viesnī cā "Oasis" ****. Pati viesnī ca skaista, ar lielu baseinu, tuvu jū rai, lieliem, komfortabliem numuriņ iem un balkoniem. Un ar to viss labais viesnī cā beidzā s. Uzreiz gribu teikt, ka tā ds ir mans viedoklis par viesnī cu, varbū t kā dam citam tā ds ir. … Tomēr ▾ Augustā atpū tā mies viesnī cā "Oasis" ****. Pati viesnī ca skaista, ar lielu baseinu, tuvu jū rai, lieliem, komfortabliem numuriņ iem un balkoniem. Un ar to viss labais viesnī cā beidzā s. Uzreiz gribu teikt, ka tā ds ir mans viedoklis par viesnī cu, varbū t kā dam citam tā ds ir. Istabas uzkopš ana notika pē c istabenes lū guma (š ī vē lme izpaudā s reti), lai gan atkritumi tika izvesti katru dienu. Dvieļ i un gultas veļ a tika mainī ta 1 reizi 8 dienā s (dvieļ i nogulē ja uz grī das trī s dienas), labi, ka bija savs noliktavā . Ē diens ir vienmuļ š . Visiem konditorejas izstrā dā jumiem no veikaliem, vī na vai alus vakariņ ā s tika dota viena glā ze, sula - “pulverveida”, tē jai no dzesē tā ja tika ņ emts knapi silts ū dens (ja bā rmenim prasī jā t verdoš u ū deni, viņ š mū s nesaprata : ). Brokastis visas 8 dienas sastā vē ja no vieniem un tiem paš iem ē dieniem: olas, desa, maize, dā rzeņ i, augļ i, musli, pupiņ as. Vakariņ as - labā k, ē dieni mainī jā s, bet es nevaru teikt, ka tā s ir ļ oti daudzveidī gas. Ē damistabā galdauti ar traipiem (nekad nav mainī ti, trauki visi sasisti). Š eit nav tā das pā rtikas kā bē rnu pā rtika. Un baseins bē rniem ir ļ oti auksts, un pat pieauguš ajiem ceļ i "sā p". . . Baseina bā rs ir maksas. Interneta praktiski nebija visas 8 dienas.
Izņ emot to, labas brī vdienas! Saulainais krasts ir lieliska vieta atpū tai! Silta jū ra, daudz kafejnī cu, izklaides! Jums vienkā rš i rū pī gi jā izvē las viesnī ca, lai jū s pats nesabojā tu savu atvaļ inā jumu.
аватар Anasta_k
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Š ovasar nolē mā m atpū sties Saulainā Krasta viesnī cā Oasis 4 * Mē s devā mies no tū roperatora "Solvex", man nav pretenziju pret tū risma firmu - NĒ ! Viss kā nā kas, satika, visu sī ki izstā stī ja, atvaļ inā juma beigā s aizveda, atnesa uz lidostu. … Tomēr ▾ Š ovasar nolē mā m atpū sties Saulainā Krasta viesnī cā Oasis 4 *
Mē s devā mies no tū roperatora "Solvex", man nav pretenziju pret tū risma firmu - NĒ !
Viss kā nā kas, satika, visu sī ki izstā stī ja, atvaļ inā juma beigā s aizveda, atnesa uz lidostu. VISS LAIKĀ !
Ieradā mies viesnī cā , izmitinā jā m uzreiz (atbraucā m 15.20), treš ajā stā vā . Viņ i palī dzē ja nest bagā ž u (es ceļ oju viena ar diviem bē rniem 9 un 2 gadi), iegā ja istabā , mē s skatā mies uz divistabu komplektu (guļ amistaba un viesistaba ar virtuvī ti), un mē s sā kotnē ji rezervē jā m parasta standarta istaba. Es jautā ju, vai viņ iem ir nepareizs numurs? Viņ i man atbildē ja: - Kaut kas tev neder? Es saku: - nē , man viss der.
Gaisma, ū dens, duš a, kondicionieris, plī ts, ledusskapis, durvju slē dzenes - viss darbojā s!
Par viesnī cu:
Viesnī ca klusa, klusā vietā , vidē ja lī meņ a, dotu 3*, teritorija neliela, galveno daļ u aizņ em baseins, apzaļ umots ž ogs. Reģ istratū rā vienmē r pieklā jī gs, izpalī dzī gs un draudzī gs personā ls, sazinā jā s sakarā ar jaucē jkrā na bojā jumu vannas istabā , tā pē c meistars ieradā s 5 minū tē s. Tī rī ts kvalitatī vi vidē ji, bet regulā ri, katru otro dienu. Veļ a un dvieļ i tika mainī ti katru nedē ļ u. Mē beles, manuprā t, vecas, visas nobruž ā tas, vannasistabā uz griestiem ir traipi, no ū dens ir pelē jums, duš a š ļ akstī jusies daž ā dos virzienos, guļ amistabā divguļ amā gulta sastā v no 2 matrač iem, kas guļ uz otra matracis ar kā jā m augstā kam, š ai konstrukcijai bija tendence izkustē ties, tā pē c ik pa laikam tos nā cā s pā rvietot vienu pret otru, sprieguma ligzda tika izrauta no sienas un nokarā jā s, un man ir mazs bē rns ( nu mē s izgā jā m no situā cijas, izvilkā m lampu no ligzdas un izstū mā m ligzdu ar naktsskapī ti! ) - Cilvē kam ar inteliģ enci nekas nav neiespē jams : -))
Viesistabā ir izvelkamais dī vā ns, televizors un virtuves iekā rta (no traukiem: kafijas automā ts, kauss, 4 š ķ ī vji, 2 katli, 4 glā zes, naž i, dakš iņ as un karotes) ar nelielu ledusskapi. MILZĪ GS BALKONS ar plastmasas mē belē m - stiepjas uzreiz 2 istabā s, ar divā m izejā m no guļ amistabas un viesistabas! ! ! Vispā r trū kumus var atrast visur un vienmē r, bet man viss derē ja.
Baseins liels un skaists, bet ļ oti vē ss, no rī ta lī dz 16 bija zem saules, no kuras nedaudz uzkarsa, bē rnu baseins visu dienu ir ē nā , tā pē c pastā vī gi auksts! Bē rni 2 minū š u laikā no turienes visi zilie izlē ca. No rotaļ u laukuma tikai š ū poles, blakus baseinam. Brī vie bē rni bumbiņ ā ripoja pa ū deni!
Ē damistaba ir ļ oti maza, daž i galdi ir zā lē , bet daž i uz ielas. Brokastis sā kā s 8.00, lī dz ar to visi galdiņ i uz ielas jau bija aizņ emti, tā pē c, lai iegū tu labu vietu, bija jā kā pj lejā.20 minū tes pirms ē damzā les atvē rš anas. 21 dienu brokastu ē dienkarte (mums bija tikai brokastis) nemainī jā s!
Izvē lne:
kafija, tē ja, ū dens no š ķ ī stoš iem maisiņ iem (piemē ram, zuko vai yuppie horror), musli, š okolā des bumbiņ as un pā rslas, tomā ti un gurķ i, cepts speķ is, cieti vā rī tas olas, olu kultenis, olu kultenis, desiņ as (š ausmī gi, neiespē jami ē st), pupiņ as, siers , desa 3 veidi (visas briesmī gas), augļ i pamī š us: arbū zs, aprikozes, nektarī ns, plū mes, vī nogas, saldie kruasā ni, mazā s kū ciņ as, ievā rī jums. Manuprā t, ļ oti niecī ga ē dienkarte, bijā m 2010. gadā Marvel 4* viesnī cā , tā pē c ir DAUDZ plaš ā ks ē dienu sortiments !! !
Pē dē jā dienā saplī sa kafijas automā ts un visi palika bez kafijas! Un ū dens dzesē tā jā salū za sildī tā js, tā pē c visi palika bez verdoš a ū dens, dzerot aukstu tē ju : -)
Wi-Fi tikai viesnī cas vestibilā , ļ oti vā jš un slikts, savienojums bija dienu no dienas, vai daž reiz vē lu vakarā !
Iet uz jū ru mierī gā tempā uz 5-8 minū tē m, pa 2 maziem celiņ iem, garā m daž ā diem stendiem un kafejnī cā m.
Jū ra bija pietiekami tī ra un silta, bet tad tā pē kš ņ i aizpeldē ja ar dubļ iem un aļ ģ ē m,
Pludmale maksas sauļ oš anā s krē sls-8 lauva + lietussargs-8 lauva, ar savu dvieli maksas zonā , palikt nebija iespē jams! Privā tais sektors atrodas aiz maksas zonas - 30 metrus no jū ras.
Krastmalā ir daudz daž ā du kafejnī cu un restorā nu, salā ti no 4 levā m, zupas no 4 levā m, zivis no 15 levā m, bā rbekjū no 25 levā m, daž ā di kokteiļ i, vietē jais vī ns un alus. Ir arī daudz izklaides bē rniem, karuseļ i, gumijas, batuti.
Nobeigumā visu augstā k minē to varu teikt, ka ir mī nusi, tie ir atrodami visur un visā , bet mē s negā jā m meklē t vainu, bet gan atpū sties un sauļ oties, tā pē c PATŪ K PATĒ RĀ!! ! ! !
Š IS IR LIELISKS APSKATS!
балкон-лоджия кухонный блок спальня вид с балкона собственно это вся территория отеля гостиная столовая
аватар vlasenko10
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Kū rorts ir forš s Hotel zhah! ! ! … Tomēr ▾ Kū rorts ir forš s Hotel zhah! ! !
аватар mvt45
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Sveiki visiem! Septembra pirmajā nedē ļ ā atpū tos š ajā viesnī cā kopā ar ģ imeni ar č etrus gadus vecu bē rnu. Ceļ ojums tika iegā dā ts no Casablanca Travel, Join Up operatora. Ieraš anā s-izbraukš ana, ieraš anā s uz un no viesnī cas – bez kavē š anā s. … Tomēr ▾ Sveiki visiem!

Septembra pirmajā nedē ļ ā atpū tos š ajā viesnī cā kopā ar ģ imeni ar č etrus gadus vecu bē rnu.

Ceļ ojums tika iegā dā ts no Casablanca Travel, Join Up operatora. Ieraš anā s-izbraukš ana, ieraš anā s uz un no viesnī cas – bez kavē š anā s.

Viesnī cā ieradā mies desmitā sā kumā , iekā rtojā mies divos pē cpusdienā . Piedā vā ja naudu par tū lī tē ju norē ķ inā š anos, administrators atteicā s. Brokastis ieraš anā s dienā , lai arī ilgst lī dz desmitiem, tika atteiktas.

Viņ i normā li uzkopa istabu. Mī nuss - ne visai ekspluatē jams fē ns tika mainī ts pē c divā m dienā m un treš ā pieprasī juma.

Ņ emtas tikai brokastis. Ē dienkarte, kas nav mainī jusies 7 dienu laikā . Kvalitā te vidē ja, bet ē diena pietika.

Vizuā li man patika viesnī cas Barcelo, Chaika, Victoria Palace. Bet par telpu apkalpoš anu un apdari mē s nezinā m.

Laiks bija labs, ne pā rā k karsts, gaiss dienā ap 30 grā diem, vakarā ap 20-22. Jū rā ap 25 grā diem.

Man ļ oti patika pats Sunny Beach. Ir daudz kafejnī cu un restorā nu, pusdienas un vakariņ as maksā.20-50 levas uz trim, atkarī bā no ē dienu izvē les.
Cenas iestā dē s bū tiski neatš ķ iras. Man patika gandrī z visi vietē jie un citi ē dieni, izņ emot krē mzupas. Apkalpoš ana teicama, jebkura pasū tī juma izpilde 10-15 minū tē s!

Garā promenā de ar daudzā m izklaidē m jums neliks garlaicī gi)

Uz Nesebā ru devā mies divas reizes, brauciens apmē ram 15 minū tes. Ļ oti skaista vecpilsē ta ar daudziem krodziņ iem ar lielisku skatu uz jū ru, Saulainais krasts.

Bulgā ri - man ļ oti patika, izglī toti un kulturā li cilvē ki, bez uzspieš anas un jaukš anas. Bulgā rija ir skaista, lē ta valsts. Mī nusus var atrast vienmē r, bet atvaļ inā jumā tas ir lieki.

Kū rorts ir ieteicams ikvienam. Viesnī ca varē tu bū t labā ka, bet š ī nepievī la.

Jauku atpū tu.

Makss, Kijeva.
аватар andr2187_meta.ua
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atpū tā s pagā juš ā gada augustā . Viesnī ca laba, atbilst norā dī tajam 4*. Ieradā s 6:00, iekā rtojā s tikai 14:00. Uz jautā jumu, kā pē c nav iespē jams norē ķ inā ties agrā k, atbildot uz reģ istratū ru, atbildē ja, ka viņ i nenokā rto pirms 14:00. … Tomēr ▾ Atpū tā s pagā juš ā gada augustā . Viesnī ca laba, atbilst norā dī tajam 4*. Ieradā s 6:00, iekā rtojā s tikai 14:00. Uz jautā jumu, kā pē c nav iespē jams norē ķ inā ties agrā k, atbildot uz reģ istratū ru, atbildē ja, ka viņ i nenokā rto pirms 14:00. Es saprotu, ka tā ir principiā la nostā ja un nekā da pā rliecinā š ana š eit nepalī dzē s. Istaba tika pasū tī ta pē c Standard, tieš ā m eiropeiska lī meņ a, tikai š eit istabā duš as kabī nes vietā aiz aizkara bija duš a, bet tas nebija svarī gi. Ē dinā š ana Brokastis/vakariņ as, daudzveidī gas. Vairā kas reizes biju vietē jos restorā nos, arī augstā lī menī . Ļ oti labi atpū ties!
Parādīt vairāk »


iemiesojums malyava_kpi
Labdien! Vai varat, lūdzu, pastāstīt, vai šajā viesnīcā ir pieejams Wi-Fi?
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 5 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Основанный в 2002 году отель расположен в центральной части курорта Солнечный Берег. Реконструирован в 2008 году. Последняя реновация была в 2014 году. Состоит из двух корпусов.

Atrašanās vieta Расположен в 30 км от аэропорта г. Бургас.
Pludmales apraksts Пляж в 350 м от отеля.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

2 бара, барбекю.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autonoma
  • droši  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Солярий.
  • ūdens aktivitātes
Telpu apraksts

В отеле 141 номер.

Istabās

В номерах: балкон, кондиционер, ванна / душ, туалет, полотенца, фен, TV: спутниковое, холодильник.

  • vanna/duša
  • fēns
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • virtuve / virtuvīte (ne visās istabās)
  • ledusskapis (ne visās istabās)
  • balkons/terase
Adrese Bulgaria, 8240 Sunny Beach
Tālruņi: +359 899300399
Tīmekļa vietne: Grand Hotel Nirvana
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.