MPM Hotel Condor 4*– Atsauksmes

21
Novērtējums 6.210
pamatā
21 atsaukt
№43 viesnīcas reitingā Saulainā pludmale
6.4 Numurs
6.3 apkalpošana
6.3 Tīrība
6.2 Uzturs
6.8 Infrastruktūra
Mājīga ekonomiskās klases viesnīca ar labu apkalpošanu un pieklājīgu personālu. Netālu no viesnīcas atrodas liels skaits diskotēku un naktsklubu. Viesnīca tika uzcelta 2006. gadā un atrodas Saulainā Krasta kūrorta ziemeļu daļā, netālu no senās Nesebras pilsētas. Tā ir viena 12 stāvu ēka. Pēdējā renovācija tika veikta 2015.Vairāk →
аватар Arkadij5
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Laba atraš anā s vieta, diezgan tī rs. Teritorijas kā tā das nav. Istabas labas, viss darbojā s. Bez ē diena, mē s paē dā m brokastis - un nenož ē lojā m. Jū ra un pludmale ir laba, burtiski 100 metri, liela pludmale. Protams, tas ir uz pusi apmaksā ts, un jums ir jā ierodas agrā k, lai ieņ emtu vietu. … Tomēr ▾ Laba atraš anā s vieta, diezgan tī rs. Teritorijas kā tā das nav. Istabas labas, viss darbojā s. Bez ē diena, mē s paē dā m brokastis - un nenož ē lojā m. Jū ra un pludmale ir laba, burtiski 100 metri, liela pludmale. Protams, tas ir uz pusi apmaksā ts, un jums ir jā ierodas agrā k, lai ieņ emtu vietu. Bet pludmale ir liela, struktū ra š eit ir ļ oti attī stī ta, pludmale tika iztī rī ta. Ā tri norē ķ inā jā s, labs serviss. Man vispā r nav sū dzī bu par apkalpoš anu. Bet bē rniem te nav ko ē st, viss ir ļ oti maz. Priecā jos, ka tuvumā ir siltummainis, netā lu atrodas bā rs, infrastruktū ras un atraš anā s vietas ziņ ā - š eit kopumā ir lieliski.
аватар Angelina201725
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Es saņ ē mu adresā tu sarakstu ar ekskursijā m un tur ieraudzī ju š o viesnī cu, tā pē c nolē mā m turp doties. Kad ieradā mies, uzreiz bijā m iekā rtojuš ies. Pat agrā k, nekā gaidī jā m. Viņ i man iedeva jauku istabu, viss bija tī rs un kā rtī gs. … Tomēr ▾ Es saņ ē mu adresā tu sarakstu ar ekskursijā m un tur ieraudzī ju š o viesnī cu, tā pē c nolē mā m turp doties. Kad ieradā mies, uzreiz bijā m iekā rtojuš ies. Pat agrā k, nekā gaidī jā m. Viņ i man iedeva jauku istabu, viss bija tī rs un kā rtī gs. Tika mainī ta gultas veļ a un dvieļ i. Mē s ā tri atbildē jā m uz visiem jautā jumiem un pieprasī jumiem. Pludmalē nav savu sauļ oš anā s krē slu un saulessargu, nedaudz neē rti. Sauļ oš anā s krē sli pie baseina viesnī cas teritorijā bija apmaksā ti, tas bija liels mī nuss un bijā m ļ oti pā rsteigti. Š eit ir laba sporta zā le. Visur bija ļ oti tī rs. Internets bija bezmaksas pat istabā s. Varbū t ne pā rā k labi, bet mums ar to pietiek.
аватар Natalija982157
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ļ oti laba viesnī ca, tur viss bija lieliski, esam ļ oti apmierinā ti. Ir laba uzkopš ana un ē dinā š ana. Mē s kaut kā intuitī vi izvē lē jā mies š o viesnī cu. Mē s vadī jā mies tikai pē c atsauksmē m un cenas. … Tomēr ▾ Ļ oti laba viesnī ca, tur viss bija lieliski, esam ļ oti apmierinā ti. Ir laba uzkopš ana un ē dinā š ana. Mē s kaut kā intuitī vi izvē lē jā mies š o viesnī cu. Mē s vadī jā mies tikai pē c atsauksmē m un cenas. Un nolē ma apskatī t š o. Mē s devā mies apskatī t kaimiņ u viesnī cas un pā rliecinā jā mies, ka esam izdarī juš i labu izvē li, jo mums ir patieš ā m lieliska viesnī ca. Skaists rajons, lai gan kā tā ds neeksistē , tuvumā ir krā š ņ a milzī ga pludmale. Ē dieni bija brokastis, bet parastas un daudzveidī gas. Internets bija tikai vestibilā , bet normā lā kvalitā tē . Es tur dotos vē l un vē l.
аватар burya4e4ek
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Bū tisks viesnī cas pluss ir ē rta atraš anā s vieta lī dz jū rai 3 min. staigā t. Izejot no viesnī cas - promenā des centrs, uz kura vakarā daudz cilvē ku, kafejnī cas u. c. Netā lu atrodas lielveikals ALDO - ir ļ oti izdevī gi iegā dā ties pā rtiku, ja viesnī cā ir iekļ autas tikai brokastis, jo paš ā krastmalā cenas ir 2 reizes augstā kas. … Tomēr ▾ Bū tisks viesnī cas pluss ir ē rta atraš anā s vieta lī dz jū rai 3 min. staigā t. Izejot no viesnī cas - promenā des centrs, uz kura vakarā daudz cilvē ku, kafejnī cas u. c. Netā lu atrodas lielveikals ALDO - ir ļ oti izdevī gi iegā dā ties pā rtiku, ja viesnī cā ir iekļ autas tikai brokastis, jo paš ā krastmalā cenas ir 2 reizes augstā kas. Man nepatika, ka viesnī cā ir labs baseins ar sauļ oš anā s krē sliem, bet par tiem maksā ja. Ē diens, manuprā t, labs: dabī gi pā rslas, piens un brokastu pā rslas, papildus garš ī gs olu kultenis, vā rī tas desiņ as, salami desa un citi izcirtņ i, siers, tomā ti, gurķ i, salā ti, vienmē r bija piedeva izvē lē ties no vermicelli, rī siem, arī daž ā dā s dienā s bija ceptas aknas, bekons, pupiņ as. Augļ i: arbū zs, persiki, apelsī ni. Viņ i negā ja prom izsalkuš i. Istabā duš a bez aizkara vai vannas likā s dī vaina, jo pē c paņ emš anas viss bija applū dis ar ū deni, bet bija ventilā cija, kas ā tri visu izž ā vē ja. Viņ i tī rī ja katru dienu, bet mē s atstā jā m dzeramnaudu 1 leva - mainī jā m dvieļ us tajā s dienā s, kad viņ i aizgā ja. Skats no mū su istabas pavē rā s uz kaimiņ u viesnī cu, bet no malas bija redzama jū ra. Paš ā kū rortā atpū š as gandrī z tikai ā rzemnieki - itā ļ i, portugā ļ i, vā cieš i. Krievi un ukraiņ i ir mazā kumā . Publika pā rsvarā ir vecumā virs 40-50 gadiem. Tā kā mums bija ģ imenes brī vdienas, mums patika, bet, ja brauks divas meitenes vai jaunieš i, tad noteikti bū s garlaicī gi. Jū ra bija netī ra, ieeja sekla - labi bē rniem. Ņ emot vē rā brokastis, ē diens tika tē rē ts diviem 7 dienas - 100 USD. Tā kā lidojā m no Ukrainas - Bulgā rija ir laba alternatī va atpū tai Odesā par salī dzinoš i nelielu naudu.
аватар
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Cietas 3 zvaigznes. Ir kaut kā ds nolaidī bas pieskā riens, nevē rī ba. Bet tas viss nav kritiski. Ja jū s to pacietī sit, jū s varat bū t pacietī gs. … Tomēr ▾ Cietas 3 zvaigznes. Ir kaut kā ds nolaidī bas pieskā riens, nevē rī ba. Bet tas viss nav kritiski.
Ja jū s to pacietī sit, jū s varat bū t pacietī gs.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар olisveni
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Nesen atpū ties š ajā viesnī cā ...protams, ir daudz plusi, bet ne mazā k mī nusi ... Pirmais iespaids par viesnī cu ir meitenes rupjī bas reģ istratū rā...vienkā rš i nebija iespē jams kaut ko pajautā t, jo viņ a uzreiz uzmeta neapmierinā tu seju un neko neatbildē ja faktiski normā li. … Tomēr ▾ Nesen atpū ties š ajā viesnī cā ...protams, ir daudz plusi, bet ne mazā k mī nusi ...

Pirmais iespaids par viesnī cu ir meitenes rupjī bas reģ istratū rā...vienkā rš i nebija iespē jams kaut ko pajautā t, jo viņ a uzreiz uzmeta neapmierinā tu seju un neko neatbildē ja faktiski normā li.

Viesnī cas numuriņ š no pirmā acu uzmetiena ir labs, bet bija arī tā das nianses kā no naktsgaldiņ a izlauztas durvis, skapī saplī sis plaukts...un kā du stundu, kamē r dzī vojā m istabā , neviens nenā ca tā s labot. ...

Apkopē ja savu darbu veica diezgan labi, lai gan viņ a nekad nemainī ja gultu, un, lai gan viņ a bū tu ...

Ē diens vienmuļ š , bet produkti gana garš ī gi, un izvē le ir plaš a, proti, manuprā t, der daudziem cilvē kiem ar daž ā dā m gaumē m.

Vē l viens paradokss ir maksas sauļ oš anā s krē sli pie baseina, citā s viesnī cā s jū s to neatradī sit...Tā pat, ja vē laties paņ emt gludekli, maksā jiet arī.2 levas (16 UAH.
), arī zvani tiek apmaksā ti, lai gan reģ istratū rā mums apliecinā ja, ka tie ir bez maksas. Seifi arī tiek apmaksā ti.

Kopumā iespaids ir tā ds: ne pā rā k draudzī gs personā ls viesnī cā , un pilnī gi viss ir apmaksā ts.

Vienī gais reā lais pluss ir ļ oti tuvu jū rai.

Es neieteiktu š o viesnī cu
аватар
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Nesen atpū tusies š ajā viesnī cā...protams ir daudz plusi, bet ne mazā k mī nusi...Pirmais iespaids par viesnī cu ir meitenes rupjī bas reģ istratū rā...neatbildē ja. Viesnī cas numuriņ š no pirmā acu uzmetiena skaista, bet bija arī tā das nianses kā no naktsgaldiņ a izlauztas durvis, skapī saplī sis plaukts. … Tomēr ▾ Nesen atpū tusies š ajā viesnī cā...protams ir daudz plusi, bet ne mazā k mī nusi...Pirmais iespaids par viesnī cu ir meitenes rupjī bas reģ istratū rā...neatbildē ja. Viesnī cas numuriņ š no pirmā acu uzmetiena skaista, bet bija arī tā das nianses kā no naktsgaldiņ a izlauztas durvis, skapī saplī sis plaukts... un kā du stundu kamē r dzī vojā m istabā neviens nenā ca tā s labot. . Apkopē ja labi pildī ja pienā kumus, lai gan gulta nekad nav mainī jusies, un vismaz vajadzē ja...Ē diens vienmuļ š , bet produkti diezgan garš ī gi, un izvē le ir plaš a, proti, domā ju, ka der daudziem cilvē ki ar daž ā dā m gaumē m. Vē l viens paradokss ir maksas sauļ oš anā s krē sli pie baseina, citā s viesnī cā s š o neatradī siet...Tā pat, ja vē laties paņ emt gludekli, maksā jiet arī.2 levas (16 UAH.
), arī zvani tiek apmaksā ti, lai gan reģ istratū rā mums apliecinā ja, ka tie ir bez maksas. Seifi arī tiek apmaksā ti.
Kopumā iespaids ir tā ds: ne pā rā k draudzī gs personā ls viesnī cā , un pilnī gi viss ir apmaksā ts. Vienī gais reā lais pluss ir ļ oti tuvu jū rai. Es neieteiktu š o viesnī cu
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар okssanna
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Visiem patika! Viss darbojā s, brokastis bija pilnas, tuvu pludmalei. … Tomēr ▾ Visiem patika! Viss darbojā s, brokastis bija pilnas, tuvu pludmalei.
наш номер
аватар desantka_iek
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Tā bija pirmā reize Bulgā rijā , un man tas ļ oti nepatika, ir garlaicī gi, Turcija un pat Krima ir interesantā ka. Par viesnī cu: mums bija liela istabiņ a ar skatu uz jū ru, normā li uzkopta, ļ oti maza duš a. Ja istaba ir mazā ka, tad duš a ir normā la. … Tomēr ▾ Tā bija pirmā reize Bulgā rijā , un man tas ļ oti nepatika, ir garlaicī gi, Turcija un pat Krima ir interesantā ka. Par viesnī cu: mums bija liela istabiņ a ar skatu uz jū ru, normā li uzkopta, ļ oti maza duš a. Ja istaba ir mazā ka, tad duš a ir normā la. Personā ls ir draudzī gs, tikai viena meitene reģ istratū rā vienmē r bija ar neapmierinā tu seju. Milzī gs mī nuss ir netī rie trauki restorā nā , tas ir murgs, ja var piedzī vot brokastu vienmuļ ī bu, tad es personī gi netieku galā ar netī rajiem traukiem. Viesnī ca ir lē ta, tā pē c neko ī paš u negaidī ju, bet trauki varē tu bū t tī rā ki.
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Pirmo reizi atpū tā mies 3*. Tā pē c bijā m gatavi uz visu. Bet viņ i bija patī kami pā rsteigti, jo pirms tam mē s saskā rā mies ar 4 * sliktā ku par š o 3 *. Ir ļ oti maz bū tisku mī nusu: pelē ki dvieļ i un netī ri galdauti restorā nā . … Tomēr ▾ Pirmo reizi atpū tā mies 3*. Tā pē c bijā m gatavi uz visu. Bet viņ i bija patī kami pā rsteigti, jo pirms tam mē s saskā rā mies ar 4 * sliktā ku par š o 3 *. Ir ļ oti maz bū tisku mī nusu: pelē ki dvieļ i un netī ri galdauti restorā nā . No lielajiem plusiem - atraš anā s vieta (netā lu no jū ras, lielveikals, autobusa pietura), viesnī cas personā ls ā tri reaģ ē ja uz jebkā diem lū gumiem (uz balkona uzreiz tika nomainī ts saplaisā juš ais plastmasas krē sls). Neskatoties uz to, ka istabenes dzeramnauda tika atstā ta tikai izbraukš anas dienā , istabas uzkopš ana bija labā lī menī (vismaz 10. stā vā - citus stā vus nezinu). Vē los brī dinā t tū ristus no nekaunī giem viesu aprē ķ iniem Palas Hotel restorā nā , kas atrodas netā lu no Kondoras gar krastmalu. Par lī dzī gā m krā pniecī bā m citos restorā nos biju lasī jis jau iepriekš (kad rē ķ ina summa tika paziņ ota mutiski, bez č eka), tač u nebiju domā jusi, ka ar to nā ksies saskarties personī gi. Tā tad Palas viesnī cas restorā nā š is restorā ns ir iež ogots ar apgrieztiem krū miem, un uz pelnu traukiem ir rakstī ts Viktorija, bet uz daudzstā vu ē kas - Palas, viesmī le atnesa rē ķ inu, kurā bija norā dī ti tikai ē dieni, un rē ķ ins par dzē rieniem tika uzrā dī ts mutiski, atsaucoties uz to, ka dzē rieni no bā ra nav iekļ auti rē ķ inā , jo bā rs ir atseviš ķ i no virtuves (dzī vo savu dzī vi). Bet citos tuvumā esoš ajos restorā nos mums š ie paš i dzē rieni bija daudz lē tā ki, un mē s pā rbaudī jā m dzē rienu daudzumu pret ē dienkartē norā dī tajā m cenā m. Atš ķ irī ba bija nedaudz vairā k par 30% (pa virsu pievienojiet nepiecieš amo 10% dzeramnaudu). Bija ļ oti nomā kta tikt maldinā tam. Kad bijā m saš utuš i, viesmī le teica, ka vienkā rš i vē l nav izlabojuš i ē dienkartē esoš o dzē rienu cenas un atdevuš i pā rmaksā to naudu. Protams, neviens negrasī jā s rediģ ē t ē dienkarti, mē s to pā rbaudī jā m, daž as dienas vē lā k pā rlapojot ar barkeri pie š ī restorā na. Tikai nekaunī gs viesu nepareizs aprē ķ ins no Palas viesnī cas restorā na viesmī ļ u puses.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


iemiesojums nastya98
lūdzu, sakiet man, ka tas tiešām ir nepieciešams un vai ir pieejams Wi-Fi
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums nastya98
kāda ir saulessarga un sauļošanās krēsla cena dienā vai stundā?
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 4 atbildi
iemiesojums nastya98
kāds tur ēdiens?
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 5 atbildes
iemiesojums nastya98
Es vienkārši nezinu
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Уютный отель эконом-класса с хорошим обслуживанием и вежливым персоналом. Рядом с отелем расположено большое количество дискотек и ночных клубов. Отель построен в 2006 году и расположен в северной части курорта Солнечный берег, недалеко от старинного г. Несебр. Представляет собой одно 12-ти этажное здание. Последний ремонт сделан в 2015 году.

Atrašanās vieta В 30 км от аэропорта г. Бургас.
Pludmales apraksts Муниципальный песчаный пляж расположен в 50 м от отеля.
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Магазин, 2 бара. В отеле сервируется завтрак «шведский стол».

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • ārsts
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports
  • sporta zāle  FREE 
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 144 стандартных номера.

  • vanna/duša
  • fēns
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • balkons/terase
Adrese Sunny Beach, 8240 Солнечный Берег, Болгария
Tālruņi: +359884 440 440
Tīmekļa vietne: MPM Hotel Condor
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.