Colosseum I 4*– Atsauksmes

10
Novērtējums 2.610
№95 viesnīcas reitingā Saulainā pludmale
4.8 Numurs
3.1 apkalpošana
3.5 Tīrība
3.1 Uzturs
5.9 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Saulainā Krasta kūrorta centrālajā daļā, tikai dažu metru attālumā no pludmales. Viesnīca pirmo reizi durvis vēra viesiem 2004. gadā. Kolizejs I un Kolizejs II atrodas blakus un veido Kolizeja kompleksu. Viesnīca ir piemērota ģimenes atpūtai pludmalē.Vairāk →
аватар magnat64
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
Izlasot forumu par viesnī cu, es sapratu, kā pē c gan nepaņ emt viltotu kaklarotu un to pā rbaudī t. Viss bija labi. Neviens to neaiztika atvē rtā koferī lī dz dienai, kad es to uzvilku un neprā tī gi staigā ju gar krastu. Tajā laikā strā dā ja tikai mū su viesnī ca. … Tomēr ▾ Izlasot forumu par viesnī cu, es sapratu, kā pē c gan nepaņ emt viltotu kaklarotu un to pā rbaudī t. Viss bija labi. Neviens to neaiztika atvē rtā koferī lī dz dienai, kad es to uzvilku un neprā tī gi staigā ju gar krastu. Tajā laikā strā dā ja tikai mū su viesnī ca. Kilometra robež ā s. Cilvē ku bija maz. Lija. Mū su klā tbū tnē cilvē ki divas reizes ielauzā s slē gtajā telpā . Pirmajā reizē viņ i bija divi. Otrajā reizē pē c klauvē š anas pie durvī m nolē mu pagaidī t, domā ju, ka tā s ir kaijas. Un pē c minū tes viņ i iesprā ga...Man izdevā s pamanī t, ka š pakteļ lā pstiņ ā ar baltu svī tru. Reģ istratū rā neviens viņ us neredzē ja. Kameras nedarbojas. Viesnī cā neviens nelī da, ar baltu svī tru. Es sā ku cieš i uzraudzī t savu dā rgumu. Lī dz pē dē jai dienai viņ š gulē ja koferī , kosmē tikas somā . Pusdienā s, kad č emodā ni bija sakravā ti, viņ i pā rmaiņ us nokā pa pusdienā s. Kad nā cu no ē damistabas, no attā luma redzē ju, ka koferim ir apgrieztas slē dzenes. Bet priekš vakarā uz galda izvilku kosmē tikas somiņ u, ar kaklarotu. Es jautā ju savai partnerei, vai viņ a manas prombū tnes laikā atstā ja istabu. Un viņ a teica jā . Mē s bijā m prom uz 10 minū tē m. Un kaklarota aizpū ta kā vē jš . Es piegā ju pie meitenē m ī rē t istabu uz grī das, tā pē c viņ as paslē pā s. Uz pili! ! ! Es viņ iem kliedzu, un viņ i atbildē ja - dodieties uz reģ istratū ru...
Gribē ju pastā stī t reģ istratū rā , bet mums jau bija daudz problē mu. Mū su istaba peldē ja ū denī no lietus. Un, kad teicu, ka gulē š u ar spilveniem un segu, tad izgā ju ā rā reč epsinā t. Nofotografē š u sociā lajam tī klam. Un paskatī simies, kā tas izskatī sies. Tad parā dī jā s numurs. Š is ir jau treš ais pē c kā rtas. Pirmā bija pilnī gas pipetes. Graboš s tvaika nosū cē js ar traku, virtuves atraugas. Ar skatu uz metā la jumtu, bez skata. Kā katlu telpā . Es nevarē ju to iedomā ties. Viesnī cas serviss č igā ni. Bā rmenis, lai nedzer sintē tisko. glitch ielej. 40 grami vī na un ticiet man, gulē ju apskā vienos ar tualetes podu, ar putā m mutē...tas notika, kad uztaisī ju viņ am dzē rienu no tā , ka pē cpusdienā no viena kokteiļ a kaimiņ am jumts bija. nolaida. Viņ a ienā ca istabā , kliedza, dejoja, dziedā ja. Es viņ ai pastā stī ju, kā tev izdevā s. . . Viņ a man teica, man ir kļ ū me, kur es esmu. . . tad es trī cu divas dienas.
Biju nodot asinis, bet klī nika nedē ļ as nogalē nestrā dā ja. Ļ oti iesaku, esiet uzmanī gi. Viņ iem ir mē s. Š ī ir ē sma - lē ta, viņ i saka, rezervē jot no oktobra. Es domā ju, ka tur viss ir iekš ā . Rež isora ​ ​ nostā ja ir padarī t tevi muļ ķ ī gu. Viņ š pē kš ņ i aizmirsa krievu valodu. Un tomē r viņ š izliekas, ka š ī ir pirmā reize...un, atsaucoties uz nodarbinā tī bu - neticiet - BĒ GI ! ! ! Tas notika trī s reizes. Ar numuru, ar bā rmeni un kad vī rieš i ielauzā s. Viesnī ca izskatā s pieklā jī gi. Trī s ē dienreizes. Alkohola nav. Ielej 20 gramus degvī na. Nav mē ģ inā juš i. Tikai zaļ ie dzē rieni un alus. Un bā rā ū dens ir savā dā ks, kafija ir golimoe. Viesnī ca ir trokš ņ aina. Uz reč epsī na nav kur sē dē t. Pusaudž u bē rni pat maksā ja par rozetē m. Tā da sajū ta, it kā tu bū tu internā tskolā . Pludmalē nav zviļ ņ u.
аватар z0971312317
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Nevienam neiesaku š o viesnī cu. Pieņ ē ma reģ istratū rā ļ oti slikti, uzreiz noskaņ ojums sports pā rē jiem. Ē diens ir slikts, daž i ā trie ē dieni. Viens pluss - netā lu no jū ras. … Tomēr ▾ Nevienam neiesaku š o viesnī cu. Pieņ ē ma reģ istratū rā ļ oti slikti, uzreiz noskaņ ojums sports pā rē jiem. Ē diens ir slikts, daž i ā trie ē dieni. Viens pluss - netā lu no jū ras.
аватар beluga
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Par ko š ai viesnī cai tika pieš ķ irtas 4 zvaigznes, es nesaprotu Š ī nav pirmā rinda, jo viņ am priekš ā uzlika jaunu viesnī cu un lī dz jū rai bū s jā iet 300 metri Normā las tī rī š anas nav Norē ķ inu laikā nedarbojā s kondicionieris, tas tika salabots divas dienas pirms izlidoš anas Pā rtikas frī kartupeļ i, desiņ as 3 veidi. … Tomēr ▾ Par ko š ai viesnī cai tika pieš ķ irtas 4 zvaigznes, es nesaprotu
Š ī nav pirmā rinda, jo viņ am priekš ā uzlika jaunu viesnī cu un lī dz jū rai bū s jā iet 300 metri
Normā las tī rī š anas nav
Norē ķ inu laikā nedarbojā s kondicionieris, tas tika salabots divas dienas pirms izlidoš anas
Pā rtikas frī kartupeļ i, desiņ as 3 veidi. kotletes daž reiz kā posti ar gaļ u un rī siem vairā ku veidu salā ti, 2 reizes tika smē rē ta makrele ar siļ ķ u smarž u. No augļ u arbū zu ā boliem un plū mē m! Par viskiju var aizmirst tikai zemas kvalitā tes vietē jā s pildī š anas spirtu!
Vispā r Bulgā rijā bija vairā kas reizes, vienmē r viss bija lieliski!
Š ī ir sliktā kā.4 zvaigž ņ u viesnī ca Saulainajā Krastā , kur tā das š ausmas nav! ! ! ! !
аватар azia87_87
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Atvaļ inā jums pirms daž iem gadiem! Es tikai tagad skatos atsauksmes un saprotu, ka tā m ir jā uzticas! Briesmī ga viesnī cas vadī bas attieksme pret saviem viesiem! Administrā cija nepā rprotami nav ar slā vu saknē m! Lai no dzesē tā ja savā ktu pus pudeli tī ra ū dens, sods 20 eiro! Un ko es varu teikt par kaut ko citu! Neviens no pieprasī jumiem nesaņ ē ma pozitī vas atbildes. … Tomēr ▾ Atvaļ inā jums pirms daž iem gadiem! Es tikai tagad skatos atsauksmes un saprotu, ka tā m ir jā uzticas! Briesmī ga viesnī cas vadī bas attieksme pret saviem viesiem! Administrā cija nepā rprotami nav ar slā vu saknē m! Lai no dzesē tā ja savā ktu pus pudeli tī ra ū dens, sods 20 eiro! Un ko es varu teikt par kaut ko citu!
Neviens no pieprasī jumiem nesaņ ē ma pozitī vas atbildes. Sā kumā.2 stā vā bija telpa vienam ar cauru vannasistabu!
Tad viņ i nomainī ja numuru uz 3. ! Skats uz sapuvuš o slē gta kazino jumtu! Š ī ir miskaste! Nevis skats no balkona! Stulbi netī rs sapuvis Jumts un viss!
Ē diens ir sū dī gs!
Vispā r saulainā pludmale ir netī ra pilsē ta! Bet nā kamgad par to paš u naudu devā mies uz Smart Line Meridian! Tā s bija debesis, salī dzinot ar Kolizeju!
Melnā s administrā cijas rupjī bas un zī mes, ka viss kā rtī bā ! Mū su laikā tas ir PPC! Meklē jiet citu viesnī cu par to paš u naudu!
аватар natalydruz87
1. Reģ istrā cija bija draiska, istabas tika pasū tī tas februā rī , tā s iedeva vissliktā ko istabu, ar skatu uz jumtu, kuru sildī ja saule, kā dē ļ nebija iespē jams iziet uz balkona un istaba pastā vī gi smirdē ja , jo Istaba atradā s virs viesnī cas virtuves. … Tomēr ▾ 1. Reģ istrā cija bija draiska, istabas tika pasū tī tas februā rī , tā s iedeva vissliktā ko istabu, ar skatu uz jumtu, kuru sildī ja saule, kā dē ļ nebija iespē jams iziet uz balkona un istaba pastā vī gi smirdē ja , jo Istaba atradā s virs viesnī cas virtuves. Lai nomainī tu numuru, bija jā maksā.50 eiro.
2. Ē dienreizes: visu, kas netika ē sts brokastī s, ē da pusdienā s, visu, kas nebija ē st pusdienā s, ē da vakariņ ā s, viss tika pā rtaisī ts, samalts no iepriekš ē jā s ē dienreizes. Ē dienu daudzveidī ba nebija ī paš i atš ķ irī ga.
3. Sauļ oš anā s krē sli pie baseina - 50% saplī suš i vai salauzti. Pats baseins nebija slikts, lai gan tī rs.
4. Internets istabā s nemaz nevilka, bija jā iet uz reģ istratū ru, un tas ir ļ oti neē rti.
Pā rē jais bija izlutinā ts, ja ne jū ra, kas vismaz kaut kā nomierinā ja, tad pā rē jo varē tu saukt par pilnī gu traģ ē diju.
Padoms: neejiet uz š o viesnī cu.
аватар lila0571
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Viesnī cu ieteica draugs, kurš tur uzturē jā s pirms daž iem gadiem. Mē s ieradā mies ap pulksten 11:00. Reģ istrē jies 14, rokassprā dze 15h. 16:00 saņ ē mu pē cpusdienas uzkodu: smilš u kū kas, kruasā ni, krā sains saldē jums (tie tika izdalī ti vafeļ u konusiņ os). … Tomēr ▾ Viesnī cu ieteica draugs, kurš tur uzturē jā s pirms daž iem gadiem. Mē s ieradā mies ap pulksten 11:00. Reģ istrē jies 14, rokassprā dze 15h. 16:00 saņ ē mu pē cpusdienas uzkodu: smilš u kū kas, kruasā ni, krā sains saldē jums (tie tika izdalī ti vafeļ u konusiņ os). Ā tri viss tika sakā rtots un nā cā s stā vē t un gaidī t nā kamo partiju, nedaudz pazemojot. Kruasā ni vairs nevarē ja izturē t, viņ i saka, ka ne vairā k. Tas notika arī brokastī s. Ē dienkarte visu nedē ļ u nemainī jā s. Reiz bija zivs, iespē jams, makrele, jo bija palikusi tikai aste. Brokastī s daudz ceptas desiņ as, desiņ as, vā rī tas olas, ceptas olas, olu kultenis. Halva, baklava, graudaugi, kruasā ni (ja ir laiks). Pusdienā s 2 veidu zupas, kartupeļ i daž ā dā s versijā s: frī kartupeļ i, kartupeļ u biezeni, cepti, rī si, vistas stilbiņ i, cū kgaļ a, makaroni. Banitsa!! ! Vairā ki salā ti, desa, siers, siers. Augļ i: apelsī ns, persiks, aprikoze, 1 bumbieris. Vakariņ ā s gandrī z tas pats, kas pusdienā s. Dzē rieni: kola, fanta, sprite, ā bolu sula, ķ irsis, kafija, tē ja, kapuč ī no, piens. Ē damzā lē viņ i uzskaita, kuru numuru viņ i ē da, ir problemā tiski iekļ ū t otrreiz. Nav alus. Paš ā pirmajā dienā nā cā s bļ austī ties, varbū t "nav alus", tad arī parā dī jā s. Viņ i gatavo vairā kus kokteiļ us. Š ogad darbinieki ir no Kirgizstā nas. Uztura ziņ ā tu nebū si izsalcis, tač u nedē ļ as atpū tas beigā s ē diena vienmuļ ī ba jau pā rspē j tavu apetī ti. Atpū tnieki: Rumā nija, Moldova, Ukraina, Polija, skan krievu runa. Bā rs ir atvē rts lī dz 22:00, bez karstajiem dzē rieniem. Baseins ir tikai lī dz 17:00. Par istabu uzkopš anu sū dzī bu nav, tī rī ja katru dienu, mainī ja dvieļ us (2 no cilvē ka), pievienoja ziepes un š ampū nu, gulta mainī ja 1 reizi. Darbojas tukš s ledusskapis, fē ns, mazs TV. Principā telpas ir labas, bet mums bija traips uz griestiem, jo ​ ​ bija redzams pē dē jais stā vs un bija neliels balkoniņ š , tā pē c vienkā rš i nosusiniet peldkostī mu. Manas mā sas istabā duš as aizkars ir piestiprinā ts tā lā k par sā niem, tā pē c ū dens tecē ja istabā . Ā das dī vā ni priekš namā ir taukaini un salipuš i mati. Pirmajā stā vā tualete ir netī ra, sievieš u nav papī ra, bija jā prasa vī rieš u. Es visu nedē ļ u kaktā redzē ju milzī gu zirnekli, un tagad tas droš i vien ir tur. Viesnī cā nav izklaides, viņ i saka, ka tuvumā ir naktsklubi. Netā lu atrodas daudzi veikali ar suvenī riem, priekš metiem un lietā m pā rē jai jū rai. Par krē miem iesaku aiziet uz Mladost lielveikalu, tur 2-3 reizes lē tā k (skaties Google kartē ). Tas tā ir, ja atrodat vainu. Jū ra tieš ā m 1 min gā jiena attā lumā , labā k savu lietussargu. Jū ra tī ra, smiltis labas! Viesnī ca ekonomiskiem un izvē lī gajiem. Par 7 naktī m, 8 dienā m, par diviem samaksā jā m 330 eiro. KĀ DA NAUDA_ TĀ DA VIESNĪ CA.
аватар mihaylovna5
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī cu ieteica ceļ ojumu aģ entū ra. viesnī ca atrodas 7 minū š u attā lumā no kū rorta centra ("Kuban"), minū tes attā lumā no jū ras. tieš i otrā di - iepirkš anā s centri, kafejnī cas, mazie tirgi. Samaksā ju 400 eiro. … Tomēr ▾ Viesnī cu ieteica ceļ ojumu aģ entū ra.
viesnī ca atrodas 7 minū š u attā lumā no kū rorta centra ("Kuban"), minū tes attā lumā no jū ras. tieš i otrā di - iepirkš anā s centri, kafejnī cas, mazie tirgi. Samaksā ju 400 eiro.
14.30 ieradā s viesnī cā viens pats. apmetā s ā tri un viena vietā standartā ar skatu uz jū ru un kalniem. š eit ir mazs noslē pums - viņ a teica, ka viņ as dē ls strā dā ceļ ojumu aģ entū rā , pavada autobusu tū res uz Bulgā riju (tā ir taisnī ba). vecā kā administratore Ketija un puika Ivo ā tri aprunā jā s un svinī gi nomainī ja manu atslē gu. Iegā ju istabā - plaš a, tī ra, gaiš a.
izgā ja uz balkona - skaistums!
porteris tē jai, duš ā un pludmalē . skats uz Svē to Vlasu. skats uz Nesebā ru.
sauļ oš anā s krē sli, saulessargi par maksu 4 eiro dienā . greznī ba, ņ emot vē rā visas ekskursijas cenu.
smiltis ir smalkas, jū ra arī . ar manā m prasmē m perfekti peldē t.
ē damzā lei jeb galvenajam restorā nam ļ oti patika ā rpuse.
pā rtiku, tā pat kā visur citur. Es nepā rsteidzu, neiepriecinā ju, bet arī nebiju sarū gtinā ts - nebiju izsalcis. brokastis ir raksturī gas š ī s klases viesnī cā m, arī vakariņ as - gaļ a, zivis, putnu gaļ a, tomā ti, paprika, gurķ i, kā posti, rī si, kartupeļ i, makaroni un pā rē jā s nepatikš anas vienmē r ir bijuš as noliktavā . ar konditorejas izstrā dā jumiem, augļ iem, saldumiem mazliet saspringts. bet ne letā li. Es paspē ju noņ emt tikai deserta galdu, un tad š ī s vakariņ as beidzas - onkulis pakratī ja ar pirkstu filmē š anai.
patika ē st uz terases.
slinkums uzkā pt lī dz 6 stā vam. ir 2 lifti. viens caurspī dī gs, ar skatu uz ielu.
pē c vakariņ ā m es parasti devos pastaigā uz centru vai devos uz Nesebā ru, St. Vlas. reģ istratū rā puiš i visu izskaidroja un praktiski pavadī ja lī dz autobusa pieturai, bet te raksta, ka maz uzmanī bas. Pret mani izturē jā s labi, un es viņ us nesasprindzinā ju.
iztī rī ju istabu tī ri un laikā , kad manis nebija. protams, ja uz durvī m bū tu speciā la karte. nekas, paldies Dievam, nebija zaudē ts. mantas gulē ja blakus gultā , nauda koferī , pasi atstā ju reģ istratū rā - tur bija pirms izbraukš anas, vesela, pilnī gi bez maksas. viņ i paš i man ieteica seifu neizī rē t.
paš ā viesnī cā nebija nekā das animā cijas. kaimiņ os lī dz 15.09 kaut kas bija dzirdams, bet negā ju. tū ristu kontingents ir starptautisks: baltkrievi, krievi, poļ i, č ehi, vā cieš i. pirmajā nedē ļ as nogalē tika atvests izraē lieš u autobuss, nā kamajā - turki (cik viņ i ir trokš ņ aini un traki! ar visu savu mierī gumu 3 dienas nā cā s bū t spriedzē , it ī paš i ē damzā lē ).
Saulainais krasts pats centrā ir trokš ņ ains un vispā r demokrā tisks. uz "Kuban" pā rsteidza steidzī gu un kliedzoš u skandinā vu jaunieš u pū lis. ja jū s nokļ ū sit pie viņ iem, viņ i mī dī s. vispā r septembrī kū rortā ir pansionā ts vā cieš iem, francū ž iem, britiem un citiem eiropieš iem. (kad mū su pensionā ri atļ aujas tā dzī vot - ?? ? ).
Es nebraucu ekskursijā s – ne pirmo reizi Bulgā rijā . tikai izklaidei aizbraucu uz bulgā ru ciemu. jautri, interesanti, bet pirmajā reizē iespaidoja vairā k. gide bija Vesela jautrā ka.
un par laikapstā kļ iem - SAMTA SEZONA! ! ! un tas arī viss. gaiss dienā.21-27, vakarā.15-22, ū dens ap 25. Pā ris dienas saskrē ja mā koņ i, vē jains. vienu vakaru - satriecoš s negaiss. lietus sienā , pat krusa, zibens kalnos un pā r visu jū ru, pē rkons tā ds, ka sienas dauzī jā s.
centra jaunieš i atgriezā s ar atkritumu maisiem kā jā s, galvā s un plecos. pasmejies paš i! tie visi ir par velti. un man izdevā s tikt uz Nesebā ru.
vispā r pā rē jais bija labs. negribē ja iet prom. Ja man bū tu jā dodas uz Bulgā riju, es atkal izvē lē tos š o viesnī cu cenas un kvalitā tes dē ļ .
LABAI ATPŪ TAI VISIEM!! !
Laipni lū dzam Bulgā rijā!! !
zapovyadayte Bulgā rija! ! !
аватар noworks
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca ir pamatī gs č etrinieks. Sū dzī bu nav, izņ emot trokš ņ us naktī . Fakts ir tā ds, ka viesnī ca atrodas uz galvenā s ielas kū rorta centrā , kur pilnā sparā rit rosī ga naktsdzī ve, tā pē c viesnī ca ir labi piemē rots jaunieš iem. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir pamatī gs č etrinieks. Sū dzī bu nav, izņ emot trokš ņ us naktī . Fakts ir tā ds, ka viesnī ca atrodas uz galvenā s ielas kū rorta centrā , kur pilnā sparā rit rosī ga naktsdzī ve, tā pē c viesnī ca ir labi piemē rots jaunieš iem. Par personā lu, servisu, ē dienu nav pretenziju. , tieš ā m izcili, pē c viss iekļ auts sistē mas 4x dienā . Uz jū ru 1-2min. Gribu uz Svē tais Konstantī ns un Helē na. Pē c atsauksmē m tur ir klusā k un mierī gā k, kas man ir svarī gi
аватар kiana111
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Biedri, pirms dodaties uz Coliseum 4 * viesnī cu, rū pī gi padomā jiet. Tā kā uzreiz otrajā manas uzturē š anā s dienā viesnī cā no č emodā na ar kombinē to slē dzeni tika nozagta nauda. Jā , protams, bija nepiecieš ams tos ievietot seifā , bet man vienkā rš i nebija laika to izdarī t (. … Tomēr ▾ Biedri, pirms dodaties uz Coliseum 4 * viesnī cu, rū pī gi padomā jiet. Tā kā uzreiz otrajā manas uzturē š anā s dienā viesnī cā no č emodā na ar kombinē to slē dzeni tika nozagta nauda. Jā , protams, bija nepiecieš ams tos ievietot seifā , bet man vienkā rš i nebija laika to izdarī t (. Diā nas pā rstā vē tā administrā cija izbrī nī ja acis un teica, ka tas vienkā rš i nevar bū t, un ka visinteresantā kais bija, vai es esmu no š ī s viesnī cas ? ? ! ! ! Š eit tas bija patieš ā m smieklī gi. Tad bija jautrā k - es prasī ju izsaukt policiju, bet viņ i man teica, ka viņ iem nav policijas numura! ! ! , pateicoties radiem, kuri tajā brī dī dzī voja saulainā krastā , izsauca policiju. Bet policija pat nepapū lē jā s precī zi pierakstī t manu liecī bu. Bet tikai aptuveni. Un mierī gi aizbraucu. Rakstī ju paziņ ojumus viesnī cas administrā cijai un vietē jā policija. Starp citu, tad uzzinā ju, ka meitenes, kuras atpū š as tajā paš ā viesnī cā - pludmalē , tika nozagta soma ar naudu. Turklā t izrā dī jā s, ka nauda nozagta arī istabā esoš ajiem vā cieš iem. Un pē c tam viesnī cas administrā cija Diā nas personā uzmet apaļ as acis un paziņ o, ka tā vienkā rš i nevar bū t. Runā jot par paš iem viesnī cas numuriņ iem, tie ir diezgan tī ri. Brokastis sliktas un vienmuļ as. Pusdienas un vakariņ as nav domā tas kaprī ziem. Skaidrs ir viens – uzreiz pē c ieraš anā s ielieciet naudu seifā , jo liks vainot sevi. Viesnī cas baseins netika tī rī ts veselu nedē ļ u. Ū dens bija zaļ š , nevis debeszils. Ī paš i pā rsteidza, kad baseins dienas vidū tika iztī rī ts ar balinā tā ju. Bet galu galā tas tika noskaidrots tikai pē c nedē ļ as, kad ū dens beidzot kļ uva normā lā zilā krā sā . Viesnī cā nav absolū ti nekā das animā cijas. Lai gan kaimiņ os tas bija vairā k nekā pietiekami. No č etriniekiem š ī viesnī ca atrodas saulē . krasts ir lē tā kais, tā pē c acī mredzot tas izskaidro iepriekš minē tos pā rpratumus)). Vispā r izlemiet paš i vai tajā atpū sties ???!!! ! .
аватар taniook
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Ja nolemjat doties uz Kolizeju 1.4 "zvaigznes" vispirms padomā jiet! Sā kš u pē c kā rtas. Ieradā mies 7 no rī ta (uz viesnī cu) mū s sagaidī ja gaiš matains migeris, kurš tikai paskatī jā s uz mū su pasē m un teica - ej, staigā lī dz 14:00, jo pē c 14 tikai check-in. … Tomēr ▾ Ja nolemjat doties uz Kolizeju 1.4 "zvaigznes" vispirms padomā jiet! Sā kš u pē c kā rtas. Ieradā mies 7 no rī ta (uz viesnī cu) mū s sagaidī ja gaiš matains migeris, kurš tikai paskatī jā s uz mū su pasē m un teica - ej, staigā lī dz 14:00, jo pē c 14 tikai check-in. Labi, tas vē l nekas, ka mū s nepabaroja ar brokastī m, lai gan mū su "viss iekļ auts" jau bija ieslē gts. Laiks bija labs, devā mies peldē ties un sauļ oties. Ieradā s 12:00, kad sā kas pusdienas. Nu, mē s domā jam, ka viņ i vismaz mū s pabaros pusdienā s. Rezultā tā š ī miguera teica, ka arī pusdienot nedrī kstam, pusdienas iedosim pē dē jā dienā pie mums. Pē c skandā la daž i tika pabaroti, daž i devā s pusdienā s uz vietē jā m kafejnī cā m. Pē c 14h. beidzot bijā m iekā rtojuš ies. Mū su neveiksmī go reģ istrē š anos kompensē ja veiksmī gs skats uz jū ru un baseinu no numura. Ejam, viss var notikt. Atpū š amies, sazinā mies ar tū ristiem, un uzzinā m, ka viesnī cā darbojas brigā de, kas atver tā saucamo istabiņ u "slē dzenes". Vā cieš i nozaga eiro gabalu, videokameras stabu. 7. uzturē š anā s dienā mē s paš i par to pā rliecinā jā mies. . Mē s atstā jā m somu ar kabatas naudu uz pusstundu, mē s atgriezī simies - somā nav naudas, un turklā t visas somas ir izraktas, pat ja slē dzenes bija aiztaisī tas kā bija. Pat Baltkrievijas rubļ us atņ ē ma (mums bija 80 levas-40 eiro un 15000bel. -4 eiro). Kick-Ass. Es eju uz uzņ emš anu. Rezultā tā viņ i veido apaļ as acis un saka: tā nevar bū t. Ī sā k sakot, viņ i padara tevi par muļ ķ i. Arī pā rstā vis no Tedi Kam to redzē ja tikai vienu reizi, tante-kick pierakstī ja tikai izbraukš anas numuru un datumu. Negaidiet, ka jū s tur labi paē dī s - katru dienu viens un tas pats. Š is ē diens uzvilka, un viņ i to negatavo, bet tā pat kā McDonald’s hamburgerus, tikai citā formā . No augļ iem tikai ž ā vē ti ā boli un apelsī ni. Viņ u vī ns ir arī lē tā kais izlietais, nedaudz labā ks par mū su tinti. Istabu tī ra katru dienu, bet buļ ļ i zem gultas joprojā m guļ no n-tajiem tū ristiem. Animā cijas nav vispā r, ja neskaita to, ka Enjoy radio rosā s visas dienas garumā , tas ir tryndets. Protams, tas ir jū su ziņ ā , tač u labā k neriskē t.
Бассейн


iemiesojums 25925444
7 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Отель расположен в центральной части курорта Солнечный Берег, всего в нескольких метрах от морского берега. Гостиница впервые распахнула свои двери гостям в 2004 году. Колизей I и Колизей II расположены рядом и образуют Colosseum Complex. Отель подойдет для семейного пляжного отдыха.

Atrašanās vieta В 30 км от аэропорта г. Бургас.
Pludmale
  • 2. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

К услугам гостей открытая терраса. Wi-Fi предоставляется в общественных зонах бесплатно. Стойка регистрации работает круглосуточно. Есть камера хранения багажа. Предоставляются услуги по глаженью одежды. Оборудованы места для курения.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • ārsts
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports
  • sauna/vanna/hammam
  • sporta zāle
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs
  • kazino
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Отель предлагает 146 комфортабельных номеров.

Istabās

Все номера отеля Colosseum оснащены спутниковым телевидением, мини-баром и собственной ванной комнатой с душем. С балконов открывается вид на парк или море.

  • vanna/duša
  • fēns
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi $
  • modināšanas pakalpojums
  • balkons/terase
Adrese 8240 Sunny Beach, Bulgaria
Tālruņi: +359 554 2 22 36
Tīmekļa vietne: Colosseum I
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле есть водные развлечения. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. Обязательно сходите в казино, это особое удовольствие. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).