Kolbeck Hotel 2*– Atsauksmes

1
Novērtējums 7.010
pamatā
1 atsaukt
6.0 Numurs
7.0 apkalpošana
7.0 Tīrība
7.0 Uzturs
7.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas gājēju zonā, tikai 5 minūšu metro brauciena attālumā no Sv. Stefana katedrāles. Tuvākās metro stacijas Südtiroler Platz un Keplerplatz (līnija U1) atrodas 200 metru attālumā.Viesnīca tika uzcelta 1848. gadā, un tajā ir saglabāti oriģinālie bīdermeijera un jūgendstila elementi. Viesnīcai Kolbeck ir pagalms. Netālu no viesnīcas atrodas iepirkšanās centrs, tirgus un daudzi restorāni. Lieliska izvēle tūristiem, kuri apvieno apskates objektus ar iepirkšanos un vakara pastaigām pa pilsētu.Vairāk →
аватар vasyusha
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
2019. gada decembrī beidzot notika brauciens uz pirmssvē tku Vī ni, par ko ilgi sapņ oju, un kura galvenais mē rķ is, protams, bija Ziemassvē tku tirdziņ i. Bet bez tiem bija plā nots veikt vairā kus braucienus - Austrijas galvaspilsē tas apkaimē un no tā s attā lā kā m pilsē tā m, tā pē c viesnī ca tika izvē lē ta pē c Vī nes centrā lā s dzelzceļ a stacijas tuvuma principa, kā arī ar vairā k vai mazā k saprā tī gu cenu. … Tomēr ▾ 2019. gada decembrī beidzot notika brauciens uz pirmssvē tku Vī ni, par ko ilgi sapņ oju, un kura galvenais mē rķ is, protams, bija Ziemassvē tku tirdziņ i. Bet bez tiem bija plā nots veikt vairā kus braucienus - Austrijas galvaspilsē tas apkaimē un no tā s attā lā kā m pilsē tā m, tā pē c viesnī ca tika izvē lē ta pē c Vī nes centrā lā s dzelzceļ a stacijas tuvuma principa, kā arī ar vairā k vai mazā k saprā tī gu cenu. Hotel Kolbeck, pē c dotajiem parametriem, izrā dī jā s labā kais variants - ceļ š no mū su istabiņ as durvī m lī dz ieejai stacijā veica nesteidzī gu 5-6 minū š u soli. Stacijas tuvums deva arī priekš rocī bu, ka stacijā atradā s neliels InterSpar lielveikals, kas strā dā ja lī dz 23:00 visas 7 dienas nedē ļ ā . Austrijai, kur darbdienā s veikali ir atvē rti maksimā li lī dz 20:00, bet svē tdienā s gandrī z viss ir slē gts, strā dā još a veikala klā tbū tne tieš ā biotopu tuvumā ir bū tisks pluss. It ī paš i, ja atgriež aties no ceļ ojuma vē lu un bū tu jauki pa ceļ am nopirkt ko ē damu/dzeramu. : )
Arī citu transporta veidu pieejamī ba viesnī cā ir lieliska - no vienas puses, tieš i iepretim viesnī cai ir tramvaja pietura, no otras puses, 2-3 minū š u gā jiena attā lumā atrodas Keplerplatz metro stacija, no kuras brauciens lī dz paš am Vī nes centram Stephansplatz formā aizņ em apmē ram 10 minū tes. Tā pat, protams, pie dzelzceļ a stacijas ir liels transporta mezgls, kur krustojas daudz pilsē tas transporta lī niju. Un nokļ ū t lidostā ir lieliski – vilcieni no Vī nes galvenā s dzelzceļ a stacijas uz turieni kursē ik pē c 15-20 minū tē m, brauciena laiks ir atkarī gs no vilciena veida un ilgst no 15 lī dz 30 minū tē m.
Vē l, manuprā t, viesnī cas bonuss bija iespē ja samaksā t par brokastī m uz vietas un patiesī bā , tas ir, ja brokastoji - maksā.7 eiro/pers. reģ istratū rā , negā ja brokastī s - viņ i nedod neko nepievienojiet savai cenai. Un tā kā mums, cita starpā , bija priekš laicī ga izbraukš ana, š ā da sistē ma š ķ ita diezgan ē rta. Brokastis bija absolū ti standarta - siers, gaļ as un dā rzeņ u izcirtņ i, olas daž ā dā s variā cijā s, desiņ as, piens, musli, jogurti, garš ī gi kruasā ni (kuru dzimtene, kā zinā ms, nebū t nav Francija, bet tikai tā pati Austrija), sviests un ievā rī jumi, sulas no tirdzniecī bas automā ta un kafija no kafijas automā ta. Citiem vā rdiem sakot - kempinga brokastī m, tas arī viss. Un jums nav jā dodas nekur citur.
Pā rē jais ir absolū ti parasts budž eta trijotne. Viesnī cas galvenā daļ a atrodas jaukā vē sturiskā ē kā , bet papildus viņ i ī rē vē l daž us stā vus blakus mā jā , kur mē s ieguvā m istabu ar logiem gā jē ju ielā Favoritenstrasse un nelielu iepirkš anā s centru ar Mercur lielveikalu. (š eit tas vienkā rš i strā dā ja pē c standarta grafika un mū su ieraš anā s dienā sestdien tika slē gts 18.00, bet svē tdien tas bija slē gts). Starp citu, š ai viesnī cas daļ ai ir sava izeja uz ielu, kas arī ir diezgan ē rti.
Istaba plaš a, silta (varē ja regulē t akumulatorus), nodroš inā ta ar visu nepiecieš amo (izņ emot ledusskapi, bet tā vietā izmantojā m palodzi - kaut kā da ziema tomē r). Balkona nebija, tač u š ķ ita, ka nevienā no viesnī cas numuriem tā du nebija, tā pē c tiem, kas vē las smē ķ ē t, tas bū tu jā dara, dodoties ā rā . Veļ a mū su uzturē š anā s laikā (5 naktis) netika mainī ta, bet dvieļ i tika mainī ti katru dienu. Vannas istabā bija fē ns (specifisks, protams, bet pildī ja savu funkciju), š ķ idrā s roku ziepes un duš as ž eleja. Ar to mums pietika, jo. Man labā k patī k nē sā t lī dzi visu tualetes telpu.
Reģ istratū rā mū s sagaidī ja krieviski runā još s darbinieks Ž arko - viņ š uzreiz iedeva Vī nes karti, pastā stī ja, kuras vietas jā apmeklē un kā lī dz tā m nokļ ū t, kā arī kā das transporta biļ etes labā k pirkt. Mums š ī informā cija nebija jauna (galu galā jau 7. reize Vī nē ), bet tie, kas š eit ieradā s pirmo reizi, nebū s lieki. : ) Nā kotnē viņ u uzrunā ja ar tā diem lū gumiem kā tē jkanna istabā vai vē lā kas izrakstī š anā s iespē ja - visi jautā jumi tika atrisinā ti uzreiz un visus apmierinot. ; ) Ž arko prombū tnē reģ istratū rā dež urē ja jauns puisis, ar kuru arī saziņ a angļ u valodā bija ļ oti auglī ga.
Vienī gais, kas var apbē dinā t izvē lī gā ku tū ristu, ir pā reja no vienas ē kas (kur atrodas reģ istratū ra un brokastu telpa) uz citu (kur atradā s istabiņ a), kas iet cauri, teiksim, ē ku pagalmiem un pat saimnieciskā daļ a atrodas restorā na pirmajā stā vā . Tas nav katastrofā li, bet nā cā s staigā t garā m dā rzeņ u kastē m kafejnī cā m, kaut kā diem sadzī ves sī krī kiem utt. Bet, ja esi tā ds estē ts, tad pā reju no vienas ē kas uz otru varē tu veikt pa ielu pa, tā teikt, fasā dē m. Un, starp citu, viņ i ir ļ oti mī ļ i! : )
Citiem vā rdiem sakot, viesnī ca attaisnoja visu tai pieš ķ irto “Vē lmju sarakstu” un nekā das pretenzijas neizraisī ja. Domā ju, ka nā kamajā Vī nes ceļ ojumā ir pilnī gi iespē jams vē lreiz apmesties š ajā viesnī cā .
Здание отеля Колбек Отель Колбек - вход на рецепцию Холл возле рецепции добавляет исторического антуража отелю Соседнее здание, в котором находился наш номер Симпатичные фасады, вдоль которых можно идти на завтрак ;))) В номере В номере В номере


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Šēnbrunnas pils
Novērtējums 9.4
Austrija, Vēna
Arhitektūra, Stats
Stefana katedrāle
Novērtējums 9.1
Austrija, Vēna
Arhitektūra, Reliģija, Stats
Šēnbrunnas zoodārzs
Novērtējums 9.7
Austrija, Vēna
Daba, Izklaide

Отель расположен в пешеходной зоне, всего в 5 минутах езды на метро от собора Святого Стефана. Ближайшие станции метро – Südtiroler Platz и Keplerplatz (линия U1) – находятся на расстоянии 200 м. Отель был построен в 1848 году, в интерьере сохранились оригинальные элементы в стиле бидермайер и ар-нуво. Kolbeck Hotel располагает внутренним двором. Рядом с отелем работают торговый центр, рынок и многочисленные рестораны. Отличный выбор для туристов, совмещающих осмотр достопримечательностей с шопингом и вечерними прогулками по городу.

Atrašanās vieta Расстояние до международного аэропорта Вена-Швехат составляет 15 км.
Viesnīcā

Торговый автомат (напитки), камера хранения багажа, круглосуточная охрана. За дополнительную плату можно воспользоваться стиральной машиной с сушкой.

  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

К услугам гостей 42 номера.

Istabās

Вентилятор, телевизор, спутниковое ТВ, письменный стол, телефон, фен, ванна/душ.

Adrese Laxenburger Strasse, 19, Вена, Австрия
Tālruņi: +43 1 6041773
Tīmekļa vietne: Kolbeck Hotel
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.