Marhaba Resort 3*– Atsauksmes

11
Novērtējums 5.510
№34 viesnīcas reitingā Šārdža
5.9 Numurs
6.0 apkalpošana
6.8 Tīrība
6.0 Uzturs
6.6 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas pie Persijas līča, iepretim Golden Beach Motel, 20 minūšu brauciena attālumā no lidostas. Publiskā pludmale atrodas pāri ceļam, aptuveni 150 m attālumā no viesnīcas. Atvērts 2005. gadā, renovēts 2019. gadā. Piemērots ģimenes un biznesa ceļojumiem.Vairāk →
аватар olgaorlova
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Š ā rdž ā bijā m 3 dienas, pē dē jā brī dī izvē lē jā mies nedā rgu viesnī cu. No pirmā acu uzmetiena ļ oti mā jī ga un pievilcī ga viesnī ca. Viesmī lī gs un draudzī gs personā ls. Ierodoties mū su istabiņ a nebija gatava, tač u tas nelika ilgi gaidī t, ā tri vien tikā m iekā rtoti brī vā istabā . … Tomēr ▾ Š ā rdž ā bijā m 3 dienas, pē dē jā brī dī izvē lē jā mies nedā rgu viesnī cu. No pirmā acu uzmetiena ļ oti mā jī ga un pievilcī ga viesnī ca. Viesmī lī gs un draudzī gs personā ls. Ierodoties mū su istabiņ a nebija gatava, tač u tas nelika ilgi gaidī t, ā tri vien tikā m iekā rtoti brī vā istabā . Bija patī kami uzturē ties, bez smarž as un tī ra. Apstā kļ i ir diezgan labi, ī paš i uz pā ris dienā m.
Baseins nav liels, bet tas ir tī rs un labi kopts, dā rzs ir ļ oti skaists un daudz apstā dī jumu. Jū s varat diezgan labi pavadī t laiku. Otrajā dienā pat bijā m ekskursijā , tas bija negaidī ti un lieliski.
аватар milana.koroleva
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Ja jums nav daudz naudas, tad varat palikt š eit pa nakti. Mē beles istabā s nobruž ā tas, kopumā viss nesakopts. Nav krieviski runā još u darbinieku. Ē diens ir parasts, tā pē c visas manas ē dienreizes notika Kazaņ as restorā nā Al Seef viesnī cā (10 minū š u gā jiena attā lumā no viesnī cas). … Tomēr ▾ Ja jums nav daudz naudas, tad varat palikt š eit pa nakti. Mē beles istabā s nobruž ā tas, kopumā viss nesakopts. Nav krieviski runā još u darbinieku. Ē diens ir parasts, tā pē c visas manas ē dienreizes notika Kazaņ as restorā nā Al Seef viesnī cā (10 minū š u gā jiena attā lumā no viesnī cas). Ē diens augstā kā s klases restorā nā . Personā ls ir ļ oti izpalī dzī gs, pieklā jī gs un cenas ir zemas. Ir pat bē rnu ē dienkarte. Es tur pastā vī gi pasū tī ju sulī gu š aš liku kebabu un bez rauga kvasa (ļ oti veselī gs).
Lai viesnī cā neuzkavē tos ilgi, mē s ar ģ imeni staigā jā m pa pilsē tu, gā jā m uz iepirkš anā s centriem. Apmeklē jā m ekskursiju pa Dubaiju. Izvē lē jā mies ekskursiju pa Dubaiju un neko nenož ē lojā m. Ekskursija mums ļ oti patika Dubaija ir grezna, bagā ta, ar pā rsteidzoš u arhitektū ru, pē c kuras mū su Krievijas pilsē tas š ķ iet kā attā li ciemati. Pat viņ u metro ir pilnī bā automatizē ts, bez vadī tā jiem.
аватар vaenga85
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī cā Marhaba mē s ar vī ru š ī gada jū nijā atpū tā mies Brokastis pā rtikas sistē mā . Tieš i tajā laikā Emirā tos bija gavē nis, uz ielas bija aizliegts dzert un ē st. Mū su ceļ ojuma mē rķ is bija: apskatī t valsti, apskates vietas, pastaigā ties, izklaidē ties un, protams, iepirkties. … Tomēr ▾ Viesnī cā Marhaba mē s ar vī ru š ī gada jū nijā atpū tā mies Brokastis pā rtikas sistē mā . Tieš i tajā laikā Emirā tos bija gavē nis, uz ielas bija aizliegts dzert un ē st. Mū su ceļ ojuma mē rķ is bija: apskatī t valsti, apskates vietas, pastaigā ties, izklaidē ties un, protams, iepirkties. Viesnī ca mums bija vajadzī ga tikai nakš ņ oš anai, es neredzu iemeslu tē rē t minū tes citā valstī , sē ž ot istabā un meklē jot trū kumus. Danas viesnī ca tam ir lieliski piemē rota.
Viesnī ca nav trokš ņ aina, gulē jā m mierī gi, saldi, istabā viss nepiecieš amais. Pludmale atrodas ļ oti tuvu, pā ri ceļ am. Brokastis pavisam normā las, bijā m paē duš i. Pusdienas un vakariņ as ieturē jā m iepirkš anā s centros, vai mū su iecienī tajā Kazaņ as restorā nā (atrodas 10-15 minū š u gā jiena attā lumā , Al Seef viesnī cā ). Š eit tiek prezentē ta krievu un austrumu virtuve: okroshka, vinegrette, plovs, klimpas, kebabi, ķ eizars utt. Es iemī lē jos š eit brī niš ķ ī gajā Napoleona kū kā , tā ir vienkā rš i pasakaina, skaidrs, ka viņ i to gatavo paš i. Cenas saprā tī gas, porcijas lielas.
Iesaku apmeklē t arī Š ā rdž as akvā riju, vē stures muzeju, dziedoš ā s strū klakas un neskaitā mus tirdzniecī bas centrus, kur nopirkā m daudz lietu, tā s ir ļ oti kvalitatī vas un var izpā rdot.
Apmeklē jā m vē l daž as ekskursijas: Dubaijā , tuksnesī un Indijas okeā nā . Vispā r emirā ti ir ļ oti grezna un bagā ta valsts, te viss ir priekš cilvē kiem, mē s to gribē tu. Mē s nopirkā m ekskursijas par pusi lē tā k no Shan Tours. Tā atrodas 10-15 minū š u gā jiena attā lumā no mū su viesnī cas SummerLand Hotel. Tur, pirmajā stā vā , ir meitene lakatā , pie viņ as var visu uzzinā t un nopirkt biļ etes. Mums ļ oti patika arī mū s pavadoš ais gids Murats, ļ oti interesanti runā , klausī sieties.
Viesnī cas atraš anā s vieta ir laba, 5-10 minū š u braucienā lī dz Š ā rdž as centram. Mums ar vī ru bija labi iespaidi no ceļ ojuma uz š o noslē pumaino un pasakaino valsti, iesaku apmeklē t. !
аватар
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī cā Marhaba mē s ar vī ru š ī gada jū nijā atpū tā mies Brokastis pā rtikas sistē mā . Tieš i tajā laikā Emirā tos bija gavē nis, uz ielas bija aizliegts dzert un ē st. Mū su ceļ ojuma mē rķ is bija: apskatī t valsti, apskates vietas, pastaigā ties, izklaidē ties un, protams, iepirkties. … Tomēr ▾ Viesnī cā Marhaba mē s ar vī ru š ī gada jū nijā atpū tā mies Brokastis pā rtikas sistē mā . Tieš i tajā laikā Emirā tos bija gavē nis, uz ielas bija aizliegts dzert un ē st. Mū su ceļ ojuma mē rķ is bija: apskatī t valsti, apskates vietas, pastaigā ties, izklaidē ties un, protams, iepirkties. Viesnī ca mums bija vajadzī ga tikai nakš ņ oš anai, es neredzu iemeslu tē rē t minū tes citā valstī , sē ž ot istabā un meklē jot trū kumus. Danas viesnī ca tam ir lieliski piemē rota. Viesnī ca nav trokš ņ aina, gulē jā m mierī gi, saldi, istabā viss nepiecieš amais. Pludmale atrodas ļ oti tuvu, pā ri ceļ am. Brokastis pavisam normā las, bijā m paē duš i. Pusdienas un vakariņ as ieturē jā m iepirkš anā s centros, vai mū su iecienī tajā Kazaņ as restorā nā (atrodas 10-15 minū š u gā jiena attā lumā , Al Seef viesnī cā ). Š eit tiek prezentē ta krievu un austrumu virtuve: okroshka, vinegrette, plovs, klimpas, kebabi, ķ eizars utt. Es iemī lē jos š eit brī niš ķ ī gajā Napoleona kū kā , tā ir vienkā rš i pasakaina, skaidrs, ka viņ i to gatavo paš i. Saprā tī gas cenas, lielas porcijas. Iesaku apmeklē t arī Š ā rdž as akvā riju, vē stures muzeju, dziedoš ā s strū klakas un neskaitā mus tirdzniecī bas centrus, kur nopirkā m daudz lietu, tā s ir ļ oti kvalitatī vas un var izpā rdot. Apmeklē jā m vē l daž as ekskursijas: Dubaijā , tuksnesī un Indijas okeā nā . Vispā r emirā ti ir ļ oti grezna un bagā ta valsts, te viss ir priekš cilvē kiem, mē s to gribē tu. Mē s nopirkā m ekskursijas par pusi lē tā k no Shan Tours. Tā atrodas 10-15 minū š u gā jiena attā lumā no mū su viesnī cas SummerLand Hotel. Tur, pirmajā stā vā , ir meitene lakatā , pie viņ as var visu uzzinā t un nopirkt biļ etes. Mums ļ oti patika arī mū s pavadoš ais gids Murats, ļ oti interesanti runā , klausī sieties. Viesnī cas atraš anā s vieta ir laba, 5-10 minū š u braucienā lī dz Š ā rdž as centram. Mums ar vī ru bija labi iespaidi no ceļ ojuma uz š o noslē pumaino un pasakaino valsti, iesaku apmeklē t. !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар yydayy
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Istabas vispā r netiek uzkoptas! ! ! TV nestrā dā , telefons nestrā dā , ē damistabā nav ē diena, maizi un sviestu izdala pa 2 gabaliem...brokastī s nav ko ē st, olas un pupiņ as tomā tā ! ! ! ! ! esam vī luš ies! ! ! … Tomēr ▾ Istabas vispā r netiek uzkoptas! ! ! TV nestrā dā , telefons nestrā dā , ē damistabā nav ē diena, maizi un sviestu izdala pa 2 gabaliem...brokastī s nav ko ē st, olas un pupiņ as tomā tā ! ! ! ! ! esam vī luš ies! ! !
аватар AlexOne4One
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Netī rī ba, bads un armē ņ u rupjī bas. … Tomēr ▾ Netī rī ba, bads un armē ņ u rupjī bas.
аватар znamenskajak
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī cā nakš ņ ojā m no 15. -22. janvā rim, viesnī ca Marhaba Resort atrodas klusā vietā , akmens metiena attā lumā no jū ras, 15 minū š u braucienā no DUBAJAS lidostas, viss ļ oti patika, lai gan viesnī ca ir maza, jū s tajā jū taties ē rti un mā jī gi. … Tomēr ▾ Viesnī cā nakš ņ ojā m no 15. -22. janvā rim, viesnī ca Marhaba Resort atrodas klusā vietā , akmens metiena attā lumā no jū ras, 15 minū š u braucienā no DUBAJAS lidostas, viss ļ oti patika, lai gan viesnī ca ir maza, jū s tajā jū taties ē rti un mā jī gi. Ē rts numurs ar gaisa kondicionē tā ju, labiekā rtota viesnī cas zona, kvalitatī vs ē diens. Ī paš s paldies krieviski angliski runā još ajam personā lam, tas ir vē l viens viesnī cas pluss. Es iesaku š o viesnī cu visiem
аватар marsez
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
garā mejot tikai no 4. reizes sapratu, ka š ī ir viesnī ca)) … Tomēr ▾ garā mejot tikai no 4. reizes sapratu, ka š ī ir viesnī ca))
неприметный совсем))
аватар Elena50
 •  apceļots 17 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Klusa budž eta viesnī ca. Otrā lī nija, pludmales moteļ a izmantoš ana bez maksas, dvieļ i, sauļ oš anā s krē sli bez maksas. Moteļ a pludmale nav ī paš i labi kopta: tur nav ne pelnu trauku, ne atkritumu tvertņ u. Ē diens viesnī cā : nekas salī dzinā jumā ar treshki Ē ģ iptē : bufete: tikai 2-3 veidu nepretenciozi salā ti, makaroni, griķ i, kotletes, vista ar dā rzeņ iem, zupa, tē ja un ū dens par brī vu - š ī s ir vakariņ as. … Tomēr ▾ Klusa budž eta viesnī ca. Otrā lī nija, pludmales moteļ a izmantoš ana bez maksas, dvieļ i, sauļ oš anā s krē sli bez maksas. Moteļ a pludmale nav ī paš i labi kopta: tur nav ne pelnu trauku, ne atkritumu tvertņ u.

Ē diens viesnī cā : nekas salī dzinā jumā ar treshki Ē ģ iptē : bufete: tikai 2-3 veidu nepretenciozi salā ti, makaroni, griķ i, kotletes, vista ar dā rzeņ iem, zupa, tē ja un ū dens par brī vu - š ī s ir vakariņ as. Brokastis: manna, olu kultenis, muslis, piens, tē ja, kafija, bulciņ a. Pilnī gs augļ u un saldumu trū kums. Principā badā nelikā m, bet varē ja bū t labā k.
Istabas. Tī rs un diezgan mī ļ š . Tī rī š ana katru dienu un rū pī ga, gultas veļ as maiņ a - katru otro dienu, dvieļ u maiņ a - katru dienu. Istabā : individuā lais kondicionieris, video dubultā , karstā ū dens sildī tā js (nav problē mu ar ū deni).

Viesnī cas baseins ir tī rs, viesnī cas teritorija neliela, bet kopta.
Ja nav lielu lū gumu un ambī ciju, tad pavisam iespē jams doties.
Reģ istratū ras darbinieki runā krieviski, visi ir ļ oti draudzī gi un izpilda jebkuru pieprasī jumu. Mums patika.
аватар mus
 •  apceļots 17 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Atvē ra Emirā tus no citas puses. Nebiju domā jusi, ka ir tā da lī meņ a viesnī cas. Lai gan IT ir grū ti nosaukt par viesnī cu, drī zā k tas ir ceļ malas motelis, bet ne trī szvaigž ņ u. Kad viņ i viņ u atveda no lidostas, tū risti, kas kopā ar mums brauca uz Radisson SAS, nodrebē ja. … Tomēr ▾ Atvē ra Emirā tus no citas puses. Nebiju domā jusi, ka ir tā da lī meņ a viesnī cas. Lai gan IT ir grū ti nosaukt par viesnī cu, drī zā k tas ir ceļ malas motelis, bet ne trī szvaigž ņ u. Kad viņ i viņ u atveda no lidostas, tū risti, kas kopā ar mums brauca uz Radisson SAS, nodrebē ja. Stā v netā lu no ceļ a, kas ved uz ostu, izeja uz to nav bruģ ē ta, bet ir smiltis ar sī kiem oļ iem. Motelis sastā v no mā jā m, piemē ram, "barakas", kas atrodas zemienē , un no ceļ a redzami tikai sarkani jumti, lī dzī gi noliktavā m, lai tū ristiem tas bū tu pamanā mā k, viņ i uzstā dī ja torni ar kasti plkst. virsotne, pa kuru atrada, kur pagriezties. Daudzi taksometru vadī tā ji pat nenojauš par tā esamī bu. Ejam iekš ā , mirdz cerī ba, ka iekš ā bū s pieklā jī gā k (kā sludinā jumā bildē ). Bet ceļ š uz istabu ved caur saimniecī bas telpu, uz pusslodzi ar virtuvi, spriež ot pē c atkritumu tvertnē m, lupatu spaiņ iem un muš u smakas.
Arī durvis uz istabu neko labu nesolī ja. Istaba plaš a, bet flī zes uz grī das (bez paklā jiem) ir tā das paš as kā vannas istabā . Skapji, acī mredzot mantoti no padomju viesnī cā m 80. gadu vidū , kopā ar putekļ u kā rtu augš ē jos plauktos. Televizoram stū ros salī mē ta elektriskā lente, acī mredzot nometuš i un slikti turas panelis ar kineskopu. Toreiz nebija tik karsts un gaisa kondicionē š ana, lai slavē ts Allā hs, nebija vajadzī gs. Pretē jā gadī jumā jums bū s jā izvē las aizlikts vai smarž a no kondera. Vannas istabā bija sava veida ventilā cija - caurums sienā , un tajā propelleris, lielisks skats uz Š ardž u! Un no Š ā rdž as. : )) Zem tā s ir tualete, ar nestrā dā još u notekas sistē mu, t. i. ū dens plū st, bet iekš ā iet maz. Tualetes vā ks nepaliks augš ā . Izlietnē ī sti mazgā t nevar, jo jaucē jkrā ns atrodas tā , lai strū kla plū st tuvu izlietnei. Š ampū na maisiņ i, kurus var atvē rt tikai ar š ķ ē rē m. Un pē dē jais pieskā riens, melns pelē jums vannas stū ros.
Ē dnī ca (tas nav restorā ns! , jo daž ā s krievu skolu ē dnī cā s gan ē diens, gan iekā rtojums ir labā ks) kā saka sludinā jumā , ar krievu virtuvi. Pirmajā reizē nonā cā m vakariņ ā s un bija kaut kā ds š oks - bufetē bija kotletes, makaroni un divi gurķ u salā ti, daž ā di sagriezti, un vienā no tiem bija sī poli, bet otrajā garš oja ar skā bo krē jumu. Un ū dens. Viss. Citā s dienā s deva bija nedaudz lielā ka, bet kvalitā te bija tā da kā ē dnī cā . Kafija burciņ ā , par sulā m nav ne runas (koncentrā tus lū dzu, bet tikai no rī tiem), augļ i ir arbū zi, ar mizu sagriezti banā ni sajauc ar nomizotiem apelsī niem, ž eleja, kas ar spē ku bija jā izvelk no š ķ ī vja, tā s atliekas devā s uz nā kamo ē dienu, bet sajauca ar banā niem. Nez kā pē c ā tri beidzā s tī rā s krū zes un š ķ ī vji, lai gan cilvē ku nebija daudz. Ir ledusskapis ar dzē rieniem, bet tas jau ir samaksā ts. Neviens nesteidzas sakopt nolietotos traukus. Ir arī labs baseins, kukaiņ iem patika tas pats - viņ i regulā ri peld. Var pasē dē t blakus ē nā uz soliņ a, uzpī pē t, urna blakus. Arī muš as neļ aus garlaikoties. Zā lē ir biljarda galds bez bumbā m, "antī kas" mē beles un vectē va pulkstenis, kas nez kā pē c rā da Kabulas laiku (pusstundu aiz muguras).
Piekritu ī rē t auto jaunajam Civic, braucu ar Corolla ar nobraukumu 6.000 km, bez riteņ u savirzes un viss noskrā pē ts par 35$, ar apdroš inā š anu, bet avā rijas gadī jumā paskaidroja, ka bū s jā maksā . Tuvē jā viesnī cā maš ī nas ar pilnu apdroš inā š anu par 30$. Autobuss no viesnī cas brauca tikai uz Dubaiju 3 reizes nedē ļ ā , aizveda uz septiņ ā m stundā m, bet ne vienmē r veda atpakaļ . 400 metri lī dz pludmalei pa ceļ u ar kravas automaš ī nā m lī dz viesnī cai "Golden Beach".
Maksā ja $1960, par nedē ļ u, divvietī gs numurs.
Motelis pieder AL KHALIDIA TOURISM. Brauciena laikā pagā juš o reizi paņ ē mu pie viņ iem ekskursiju, pē c organizā cijas lī meņ a bija skaidrs, ka labā k neiesaistī ties, bet uzskrē ju. Transfē ra laiks uz lidostu bija strikti saplā nots - "nevis aptuveni, bet 13.00 tieš i lai bū tu ar koferiem vestibilā . " Sē ž am un gaidā m, bultas š ķ ē rsoja “tieš i 13.00” jau pirms kā dā m desmit minū tē m. Tad no pludmales ienā k atpū tnieku ģ imene un jautā mums – vai esat gatavi? Jautā jā m, cik ilgs ir viņ u lidojums, izrā dī jā s 2 stundas vē lā k nekā mū sē jais. Apgrū tinā š u firmas pā rstā vi, nebrī nos, ka ekonomijas nolū kos mū s gribē ja sū tī t ar vienu transportu vidē ji laikā . Kaut kā viņ a piezvanī ja š oferim, pamanot, ka esam tev braukuš i ar atseviš ķ u vieglo auto. Mē s lidojā m uz divā m daž ā dā m pilsē tā m, un bija iespē ja, ka no daž ā diem terminā ļ iem (1 un 2), bet š oferis mani aizveda uz pirmo un teica: "Izkā p š urp un, ja otrajā brauksiet ar taksi tepat netā lu, maksimums 5 citi, bet man jā steidzas. " To sauc par maksas transporta pakalpojumiem no un uz lidostu. Bet abi nonā ca no š ī terminā ļ a.
Ī paš s "paldies" Maskavas aģ entū rai ART TOUR, kas organizē ja š o braucienu. Viņ u darbs ir atseviš ķ a "dziesma".
Parādīt vairāk »


iemiesojums boyko.alla
Cik tālu jāiet līdz tuvākajam veikalam, kafejnīcai, aptiekai?
10 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
iemiesojums boyko.alla
Kas bija šajā viesnīcā, pastāstiet man, ka tuvākie veikali un kafejnīcas atrodas tālu?
10 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель расположен на берегу Персидского залива, напротив отеля Golden Beaсh Motel, в 20 минутах езды от аэропорта. Общественный пляж находится через дорогу, примерно в 150 м от отеля. Был открыт в 2005 году, обновлен в 2019 году. Подходит для семейного и делового туризма.

Atrašanās vieta Расположен в живописном районе Шарджи — Аль Хан, через дорогу от пляжа, недалеко от порта Халид, в 18 км от международного аэропорта Дубая и 20 км от международного аэропорта Шарджи.
Pludmales apraksts Пляж в 150 метрах от отеля, через дорогу.
  • 2. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, экскурсионные программы, услуги консьержа, услуги по глажке одежды, room service, продажа билетов, tv-room, мини-маркет, 1 ресторан, 1 бар, открытый бассейн с меблированной террасой для загара.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu krēsli restorānā
  • aukle
Izklaide un sports К услугам гостей сауна и тренажерный зал. Рядом есть теннисный корт, гости могут поиграть в настольный теннис и бильярд.
  • sauna/vanna/hammam
  • biljards
  • galda teniss
  • sporta zāle
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 49 номеров.

Istabās

В номере есть кондиционер, телевизор со спутниковыми каналами, мини-холодильник, сейф. В ванной комнате предоставляются туалетно־косметические принадлежности.

  • vanna/duša
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • ledusskapis
Adrese Al Khan, Sharjah, UAE
Tālruņi: +971 6 5285533
Tīmekļa vietne: Marhaba Resort
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, настольный теннис. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. Если Вам нужна помощь по уходу за ребенком, вы можете заказать услуги няни.