Golden Beach Motel 3*– Atsauksmes

25
Novērtējums 7.410
№10 viesnīcas reitingā Šārdža
8.4 Numurs
8.5 apkalpošana
8.5 Tīrība
7.8 Uzturs
7.7 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas pie jūras pie Persijas līča, Sharjah Al Khan rajonā. Uzcelta 1980. gadā, pēdējo reizi renovēta 2009. gadā. Katru dienu no viesnīcas kursē transporta pakalpojumi uz lielākajiem Šārdžas un Dubaijas iepirkšanās centriem. Viesnīca ir lieliski piemērota ceļotājiem, kuri vēlas apvienot pludmales brīvdienas ar valsts kultūras mantojuma izpēti.Vairāk →
аватар Aleksandr311827
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Es nekad negaidu reģ istrā ciju, viņ i vienmē r man iedod manu numuru. Teritorija ir ideā la. Es vienmē r izmantoju tikai brokastis un pā rē jais ir restorā nos. Man patī k apkalpoš ana viesnī cā , man gatavo š ikus omā rus, bija labs pavā rs. … Tomēr ▾ Es nekad negaidu reģ istrā ciju, viņ i vienmē r man iedod manu numuru. Teritorija ir ideā la. Es vienmē r izmantoju tikai brokastis un pā rē jais ir restorā nos. Man patī k apkalpoš ana viesnī cā , man gatavo š ikus omā rus, bija labs pavā rs. Ja cilvē kiem patī k atpū sties, nevis iepirkties, es iesaku š o viesnī cu.
аватар
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viena no š ī s viesnī cas priekš rocī bā m ir tā s milzī gā privā tā pludmale, 1. lī nijā , iespē jams, tā pē c arī nolē mā m izvē lē ties š o viesnī cu. Mū su ieraš anā s laiks sakrita ar rī ta reģ istrē š anos un praktiski neko nesagaidī jā m, ieradā mies un iekā rtojā mies gandrī z uzreiz. … Tomēr ▾ Viena no š ī s viesnī cas priekš rocī bā m ir tā s milzī gā privā tā pludmale, 1. lī nijā , iespē jams, tā pē c arī nolē mā m izvē lē ties š o viesnī cu. Mū su ieraš anā s laiks sakrita ar rī ta reģ istrē š anos un praktiski neko nesagaidī jā m, ieradā mies un iekā rtojā mies gandrī z uzreiz. Istaba bija ē rta un diezgan jauka. Ē diens vienmuļ š , bet normā los daudzumos. Cenā nebija iekļ autas tikai brokastis, pusdienas un vakariņ as, bet viss bija kā rtī bā . Mums ļ oti patika viss par viesnī cu. Ir lielisks personā ls, istabu uzkopš ana katru dienu, sava pludmale un dvieļ i. Saš utumu vai sū dzī bu vispā r nebija.
аватар
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Vidē ja viesnī ca, bet par naudu, ko iedevā m, bijā m apmierinā ti. Galvenais, lai tev ir sava pludmale, pirmā rinda un kas vē l vajadzī gs atvaļ inā jumā . Man patika kotedž as numurs ar skatu uz Persijas lī ci. Personā ls ļ oti uzcī tī gs, ja kaut ko vajag, visu atved bez jautā juma. … Tomēr ▾ Vidē ja viesnī ca, bet par naudu, ko iedevā m, bijā m apmierinā ti. Galvenais, lai tev ir sava pludmale, pirmā rinda un kas vē l vajadzī gs atvaļ inā jumā . Man patika kotedž as numurs ar skatu uz Persijas lī ci. Personā ls ļ oti uzcī tī gs, ja kaut ko vajag, visu atved bez jautā juma. Viņ i ļ oti maz runā krieviski, tā pē c, lū dzu, dariet man to zinā mu. Saule ir ļ oti aktī va, pē c 12 labā k neiet uz pludmali, bet staigā t slē gtā s drē bē s! Ē diens viesnī cā nav slikts, brokastis bija diezgan pieklā jī gas. Pā rē jā laikā ē dā m Kazaņ as restorā nā , mē s to zinā m, mī lam, pieradā m. Al Seef viesnī ca pā ri ceļ am, ē rta. Uz š osejas gar piekrasti divas reizes dienā kursē autobuss uz centru un atseviš ķ s uz Dubaiju. Ī paš i daudz cilvē ku ir vakarā . Grafiks reģ istratū rā .
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Lieliska pludmales viesnī ca. Paņ emiet istabu ar piekļ uvi pludmalei, tas ir ē rtā kais. Istabas ir labi aprī kotas, uzturē š anā s laikā nekas nebija vajadzī gs. Ē diens ir visparastā kais, viss ir svaigs un tas ir galvenais. Viņ i paņ ē ma brokastis un vakariņ as, daž reiz mainī ja pusdienas. … Tomēr ▾ Lieliska pludmales viesnī ca. Paņ emiet istabu ar piekļ uvi pludmalei, tas ir ē rtā kais. Istabas ir labi aprī kotas, uzturē š anā s laikā nekas nebija vajadzī gs. Ē diens ir visparastā kais, viss ir svaigs un tas ir galvenais. Viņ i paņ ē ma brokastis un vakariņ as, daž reiz mainī ja pusdienas. Mē s biež i ē dā m Kazaņ as restorā nā , kas atrodas pā ri ceļ am Al Seef. Tur pusdienā s un vakariņ ā s ir kaut kas garš ī gs, no kā pelnī t, cenas diezgan pieņ emamas, gatavo lieliski. No viesnī cas ir pieejams transfē rs uz Dubaiju, tikai sē dvietas. Lī dz Š ā rdž as centram ar jebkuru transportu vai kā jā m. Tiem, kam patī k daudz staigā t.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар alenich.78
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Viņ i norē ķ inā jā s uzreiz pē c ieraš anā s, apmetnes reģ istratū rā paņ em pasi vai 100 dolā rus kā depozī tu, naudu atstā ja, tikai jā saka, ka atgriezī s dolā ros nevis dirhamos, bez problē mā m atdeva kad izlika. … Tomēr ▾ Viņ i norē ķ inā jā s uzreiz pē c ieraš anā s, apmetnes reģ istratū rā paņ em pasi vai 100 dolā rus kā depozī tu, naudu atstā ja, tikai jā saka, ka atgriezī s dolā ros nevis dirhamos, bez problē mā m atdeva kad izlika. Jū ra ir 150 soļ us no istabas, tī ra un silta, peldē jā mies cik gribē jā s. Personā ls nerunā krieviski, paskaidroja angliski. Paņ ē mā m brokastis un vakariņ as, vakariņ as var mainī t pret pusdienā m, viss svaigais ē diens daudzveidī gs. No viesnī cas vispirms no viesnī cas tika veikti bezmaksas transporta pakalpojumi uz Š ā rdž as un Dubaijas iepirkš anā s centriem, kas ir ļ oti ē rti. Cenas Š ā rdž ā ir zemā kas nekā Dubaijā . Ekskursijas tika ņ emtas no mū su tū roperatora TPG, cenas un saturs tā das paš as kā ielu aģ entū rā , kas atrodas pā ri ceļ am mazā tirdzniecī bas centrā , gidi lieliski, interesanti un saturī gi stā stī ja. Bijā m apmierinā ti ar braucienu.
аватар acolodny
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
1. Viesnī cu izvē lē jā mies iespē jai peldē ties bez ierobež ojumiem. . Reģ istrē š anā s nebija problē ma, neskatoties uz vē lo laiku. 2. Patī k - viss. (pē c pieticī giem pieprasī jumiem). 3. Numurs - 3 zvaigznē m - lieliski! Piekļ uve pludmalei no sava balkona! 4. … Tomēr ▾ 1. Viesnī cu izvē lē jā mies iespē jai peldē ties bez ierobež ojumiem. . Reģ istrē š anā s nebija problē ma, neskatoties uz vē lo laiku.
2. Patī k - viss. (pē c pieticī giem pieprasī jumiem).
3. Numurs - 3 zvaigznē m - lieliski! Piekļ uve pludmalei no sava balkona!
4. Paņ ē mā m tikai brokastis, viss kā rtī bā . Apkalpoš ana bez problē mā m, ja visu izskaidro angliski.
5. Sī kumi. WiFi telpā nedarbojas. Televizors "nolasa" mū ziku no zibatmiņ as diska, bet filmas to nedara.
Ближний Вход в Кухня Телефон в ванной! :-)))) Холодильничек на кухне Вид на кровати. Телефон на столике Вид от кроватей Сейф в шкафу. Нетбук 10 дюймовый - помещается
аватар zdorova.valerya
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Vā rdos nevar izteikt, cik veiksmī gi š ogad bija mū su svē tki Apvienotajos Arā bu Emirā tos. Viss, sā kot no viesnī cas un beidzot ar ceļ oš anu pa valsti, bija ideā li. Viesnī ca ir ļ oti ē rta, gaiš i un plaš i numuri, lielisks serviss, daudz visa kā , ieskaitot ē dienu un izklaidi. … Tomēr ▾ Vā rdos nevar izteikt, cik veiksmī gi š ogad bija mū su svē tki Apvienotajos Arā bu Emirā tos. Viss, sā kot no viesnī cas un beidzot ar ceļ oš anu pa valsti, bija ideā li.
Viesnī ca ir ļ oti ē rta, gaiš i un plaš i numuri, lielisks serviss, daudz visa kā , ieskaitot ē dienu un izklaidi. Un atraš anā s vieta! Pirmā krasta lī nija, akmens metiena attā lumā no pludmales, tas ir ī sts saviļ ņ ojums! Jū ra silta, tī ra, visa atpū ta ne reizi neapbē dinā ja. Paš ā viesnī cā ir peldbaseins un arī to neapgā jā m. Viesnī cā ir arī trenaž ieru zā le, bet mē s tur nebijā m)
Tagad par ceļ oš anu.
Tagad rakstu, un ī stā s asaras birst, jo gribu atgriezties. Nā kamgad nolē mā m, ka atvaļ inā jumu atkal pavadī sim AAE, super serviss un pieejamas cenas, vienkā rš i pasakaina valsts!
аватар
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Jau sen gribē ju piepildī t savu loloto sapni, aizbraukt uz AAE. Ir pienā cis laiks jū su vē lmē m piepildī ties. Noteikti, ja esat tur bijis vienu reizi, jū s vē lē sities atgriezties atkal un atkal un palikt tur, lai dzī votu. Skaista pasaku valsts ar interesantiem un aizraujoš iem skatiem, ir kur doties ekskursijā un izvē le ir diezgan liela. … Tomēr ▾ Jau sen gribē ju piepildī t savu loloto sapni, aizbraukt uz AAE. Ir pienā cis laiks jū su vē lmē m piepildī ties. Noteikti, ja esat tur bijis vienu reizi, jū s vē lē sities atgriezties atkal un atkal un palikt tur, lai dzī votu. Skaista pasaku valsts ar interesantiem un aizraujoš iem skatiem, ir kur doties ekskursijā un izvē le ir diezgan liela. Sapņ u tū rē devos viena, no pirmā soļ a uz š ī s zemes man patika pilnī gi viss. Uzturē jā s Beach Hotel. Uzmanī gs un izpalī dzī gs personā ls, daudzi runā krieviski. Numurs ar skatu uz jū ru ir pā rsteidzoš s! Tī rī ba tiek regulā ri uzturē ta. Daž us soļ us lī dz jū rai, viesnī ca atrodas paš ā pludmalē , var teikt, ka ir daudz bezmaksas sauļ oš anā s krē slu, dvieļ us ņ em tik reizes, cik gribi. Liels baseins, vienmē r no rī tiem tiek iztī rī ts un savests kā rtī bā . Ē diens š ajā valstī ir tikpat skaists un dvē seliski pagatavots un neticami garš ī gs. Viesnī cā ir kaž okā du veikals, viņ a apmeklē jums atstā ja nepatī kamu pē cgarš u. Pirmajā vietā - pā rdevē ji ir ī sti pestrutā ji. Otrkā rt, viņ i kaut kā saprot, ka esi pirmo reizi un sā k ar tevi manipulē t un prasī t daž ā das detaļ as un kontaktinformā ciju, piemē ram, istabas numuru, un tad zvana un piedā vā apš aubā mas lietas - zelts un rotaslietas nav oficiā las. Treš kā rt, arī to cenas ir neticami augstas, tā pē c netē rē jiet tā m laiku, bet labā k iegā dā jieties iepirkš anā s braucienu paš ā Dubaijā no tū risma aģ entū ras tieš i viesnī cas priekš ā , tur cenas ir daž ā das un ir lielā ka izvē le un kvalitā te!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар dubovnickolay
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mani aizsū tī ja komandē jumā uz Š ā rdž u, paliku š eit 5 dienas. Visas š ī s dienas es dzī voju š ajā viesnī cā . Viss man atbilst, pat pā rsniedza manas cerī bas. Istaba bija standarta ar lielu balkonu, skats labs, bija viss nepiecieš amais atpū tai. … Tomēr ▾ Mani aizsū tī ja komandē jumā uz Š ā rdž u, paliku š eit 5 dienas. Visas š ī s dienas es dzī voju š ajā viesnī cā . Viss man atbilst, pat pā rsniedza manas cerī bas. Istaba bija standarta ar lielu balkonu, skats labs, bija viss nepiecieš amais atpū tai. Uzreiz lidostā noī rē ju maš ī nu, viesnī cai bija bezmaksas autostā vvieta.

Tā kā izbraucu no š ejienes agri no rī ta, man bija laiks tikai paē st brokastis. Brokastu bufetē bija lieliska ē dienu izvē le, es aizgā ju pilns.

Pirmā lī nija, privā tā pludmale gā ja ar prieku. Jū ra bija silta, bija nelieli viļ ņ i, es pat braucu ar dē li. Ir pieejams ā ra baseins un trenaž ieru zā le.

Kazaņ as restorā nā , piecu minū š u gā jienā no Al Seef viesnī cas, bija lietiš ķ a tikš anā s, atmosfē ra bija diskrē ta, mā jī ga. Pā rvaldnieks mū s nosē dinā ja pie nomaļ a galdiņ a, pie loga, kur neviens mū s netraucē ja. Garda svaigi pagatavota kafija, ē dieni bija atzī stami, ī paš i lula kebabs un kebaba gaļ a bija sulī ga.
Vienā no pē dē jā m dienā m mē s ar kolē ģ iem nolē mā m doties makš ķ erē t. Bija lieliski, atklā ta jū ra, vī rieš u kompā nija ir tas, kas vajadzī gs pē c smagā m darba dienā m. Nozvejojā m sams un daudzus citus, AAE ir bagā ti ar daž ā dā m zivī m, mū su loms tika sagatavots mums. Un tū re tika nopirkta no Shan Tours uzņ ē muma, kas atradā s Summer Land Hotel 5 minū š u gā jiena attā lumā . Lieliski puiš i un paldies visiem, kas kopā ar mums makš ķ erē ja un palī dzē ja.
аватар
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Viņ i krā ja 2 gadus, lai lidotu uz Emirā tiem. Š ā rdž ai naudas pietika, jo tur viss ir lē tā ks. Es devos kopā ar savu vī ru un saviem vecā kiem. Apstā jā s pie Beach moteļ a. Viesnī ca ir tī ra. Viss perfekti. Istabas ir ē rtas, bet 10 dienu laikā tika iztī rī tas tikai 3 reizes un dvieļ i mainī ti 2 reizes. … Tomēr ▾ Viņ i krā ja 2 gadus, lai lidotu uz Emirā tiem. Š ā rdž ai naudas pietika, jo tur viss ir lē tā ks. Es devos kopā ar savu vī ru un saviem vecā kiem. Apstā jā s pie Beach moteļ a. Viesnī ca ir tī ra. Viss perfekti. Istabas ir ē rtas, bet 10 dienu laikā tika iztī rī tas tikai 3 reizes un dvieļ i mainī ti 2 reizes. Vecā ki arī . 3 dienas bija smilš u vē tras un mē s nekur neizgā jā m no viesnī cas. Pirmo reizi es š o redzu. Tikai smilš u siena. Un laiks bija saulains un bez mā koņ iem. Kas attiecas uz ekskursijā m, tad bijā m vienā ekskursijā . Autobuss bija milzī gs, daudz tū ristu un gids nevarē ja visiem izsekot, un visu laiku viņ u nevarē ja dzirdē t, jo ī paš i tā pē c, ka viņ š runā ja lauzī tā krievu valodā . Mums tas nepatika. Mē s devā mies ekskursijā no Coral. Es domā ju, ka jums joprojā m ir nepiecieš ams krievu ceļ vedis krievu cilvē kiem. Bet mums ļ oti patika Š ā rdž a
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


iemiesojums ayzek805
Sveiki, pastāstiet man, vai ir reāli nokļūt Šārdžā no viesnīcas kājām, (man patīk staigāt), kāds ir nobraukums, pretējā gadījumā dažādās vietnēs ir atšķirīga informācija.
6 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
iemiesojums Lidi39
Lūdzu, kas tur nesen bija un ko varat teikt par šo MOTELI: kas ir istabā, vannas istabā, vai ir seifs, tējkanna utt. Vai tiek nodrošināti pludmales dvieļi? Kā ar sauļošanās krēsliem un saulessargiem? Vai ir kādi deguni? Kā tiek atspoguļots auga tuvums? Un viss pārējais pēc saviem ieskatiem. Paldies.
12 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель расположен у самого моря на берегу Персидского залива, в районе Шарджи Аль Хан. Построен в 1980 году, последняя реновация проведена в 2009 году. Ежедневно из отеля отправляются рейсовые автобусы к крупным торговым центрам Шарджи и Дубая. Отель прекрасно подойдёт для путешественников, желающих совместить пляжных отдых с изучением культурного наследия страны.

Atrašanās vieta 1 км от морского порта Халид. 4 км от центра г. Шарджа. 19 км от аэропорта г. Дубаи.
Pludmales apraksts Пляж протяжённостью 300 м.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Ресторан (07:00-22:30).

2 бассейна с подогревом в зимний период (07:00-19:00).

Wi-Fi (платно), круглосуточная стойка регистрации, хранение багажа, факс/ксерокопирование, доставка еды и напитков в номер.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports
  • volejbols
  • sporta zāle  FREE 
  • makšķerēšana
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего 59 номеров, расположенных в комплексе двухэтажных шале.

  • vanna/duša
  • bidē
  • fēns
  • $
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • kabeļa internets $
  • virtuve / virtuvīte (ne visās istabās)
  • ledusskapis
  • balkons/terase
Adrese P.O. Box 1198, Sharjah - United Arab Emirates
Tālruņi: Tel: +971 6 - 5281331, Fax: +971 6 - 5281151
Tīmekļa vietne: Golden Beach Motel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в волейбол. Море и волны заиграют новыми красками если воспользоваться услугами рыбной ловли. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).