Citymax Sharjah 3*– Atsauksmes

23
Novērtējums 7.010
№20 viesnīcas reitingā Šārdža
7.4 Numurs
7.0 apkalpošana
7.8 Tīrība
5.7 Uzturs
6.4 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas iepirkšanās un vēsturiskā rajona centrā, netālu no Šardžas zelta centra un tradicionālajiem tirgiem. Atvērts 2011. gadā, atjaunināts 2013. gadā. Sastāv no vienas 15 stāvu ēkas, ir arī 3 lifti. Viesnīca neiekasē depozītu. Piemērots ģimenes atpūtai, biznesa ceļojumam vai romantiskam ceļojumam.Vairāk →
аватар Ilja_Rjaboj
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Š ī ir normā la viesnī ca pat savai kategorijai. Tai ir laba atraš anā s vieta, lai gan tā bija tā lu no pludmales. Bet autobuss brauca uz pludmali. Š eit viss ir labi: gan istabas, gan ē diens, gan apkalpoš ana. Vienkā rš i iesaku š eit aizbraukt atpū sties!. … Tomēr ▾ Š ī ir normā la viesnī ca pat savai kategorijai. Tai ir laba atraš anā s vieta, lai gan tā bija tā lu no pludmales. Bet autobuss brauca uz pludmali. Š eit viss ir labi: gan istabas, gan ē diens, gan apkalpoš ana.
Vienkā rš i iesaku š eit aizbraukt atpū sties!
аватар _568378
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Reģ istrē š anā s no 14-00, bet iekā rtojusies 12. Istaba tī ra, ē rta, viss nepiecieš amais ir, kondicionieris strā dā ja, katru dienu lika istabā ū deni, tē ju, kafiju, cukuru, krē jumu. Ir. tē jkanna, fē ns, ko vē l vajag? Dvieļ i tiek mainī ti katru dienu, uz pludmali ņ emt lī dzi reģ istratū rā . … Tomēr ▾ Reģ istrē š anā s no 14-00, bet iekā rtojusies 12. Istaba tī ra, ē rta, viss nepiecieš amais ir, kondicionieris strā dā ja, katru dienu lika istabā ū deni, tē ju, kafiju, cukuru, krē jumu. Ir. tē jkanna, fē ns, ko vē l vajag? Dvieļ i tiek mainī ti katru dienu, uz pludmali ņ emt lī dzi reģ istratū rā . Paņ ē mā m tikai brokastis, bet var par papildus. maksa par pusdienā m un vakariņ ā m. Ē diens labs-augļ i un auksti gaļ as gaļ as, kartupeļ i, sē nes, desiņ as, jogurti, auzu pā rslu piena putra, mafini, kruasā ni, graudaugi, sulas, dā rzeņ i. Mī nus-ir pikanti ē dieni. Vestibilā ir vietē jā tū risma operatore Vika, kura vienmē r palī dzē s Viņ ai ir lē tā kā s ekskursijas un ja brauc divas tad treš ā ir bez maksas. Un viņ a ne tikai piedā vā , bet uzzinot tavas vē lmes arī piemeklē s tev vispiemē rotā kā s. Jā , tā nav pirmā . lī nija un lī dz pludmalei jā brauc 5-8 minū tes. lī dz krastmalai 10 min. Bet te ir pilsē tas centrs, un cena par vienu lī meni lē tā ka.
аватар agtomilin
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Č AU visiem. Izvē lē jā mies cenu un atsauksmes, bijā m gatavi sliktā kajam, bet devā mies ar pozitī vo pā ri jū rai un saulei un viss pā rē jais š im bija paredzē ts ierodoties. Pirms tam bijā m 2013 februā ris viesnī cā Holiday Inn 5*viesnī cā , nejaukt ar Holiday Intern. … Tomēr ▾ Č AU visiem. Izvē lē jā mies cenu un atsauksmes, bijā m gatavi sliktā kajam, bet devā mies ar pozitī vo pā ri jū rai un saulei un viss pā rē jais š im bija paredzē ts ierodoties. Pirms tam bijā m 2013 februā ris viesnī cā Holiday Inn 5*viesnī cā , nejaukt ar Holiday Intern. 4*, Iraš anā s no HH, Azur air pē c grafika. alus, konjaks Lidostā un 11 bija viesnī cā . Paprasī ju istabu virs 7. stā vs piedā vā ja 9 vai 7 un gaida un pē c stundas iedeva 1309-PALDIES. , logs vaļ ā , skats uz dzī vojamo rajonu. Tī rī š ana katru dienu, ledusskapis, seifs, siltais ū dens, tē ja, viss normā li. Brokastis normā las. Maiņ a Super Lu-Lu-365 Dirham, pa 100usd. Ar tā du viesnī cas numuriņ u iesaku, bet labā k uz 1. rindu, valsts sadā rdzinā jusies, ņ em s/k desas un sausā s zivis. ar alu.....
аватар Andylbk
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Uzreiz par plusiem - tā du ir maz: istaba salī dzinoš i tī ra un izkrauš anas dienā atļ auts atstā t bagā ž u lī dz vakaram.... Visu diennakti trokš ņ o no kaimiņ iem uz grī das un no augš as Administrā cijai vienalga Atcelts, kamē r bijā m lidojumā Secinā jums: palikt tikai tad, ja izvē le ir nakš ņ ot uz ielas vai š ajā viesnī cā. … Tomēr ▾ Uzreiz par plusiem - tā du ir maz: istaba salī dzinoš i tī ra un izkrauš anas dienā atļ auts atstā t bagā ž u lī dz vakaram....
Visu diennakti trokš ņ o no kaimiņ iem uz grī das un no augš as
Administrā cijai vienalga
Atcelts, kamē r bijā m lidojumā
Secinā jums: palikt tikai tad, ja izvē le ir nakš ņ ot uz ielas vai š ajā viesnī cā
аватар AVPod
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca ir mā jī ga un tī ra. Ir vē rts atzī mē t draudzī go personā lu (ir krieviski runā još s). Viesnī cas numuri ir ē rti, ar mū sdienī gu dizainu, tač u tiem nav balkonu. Tē jas/kafijas piederumi tiek atjauninā ti katru dienu (tē ja, kafija, baltais cukurs, brū nais cukurs, cukura aizstā jē js, krē jums), 0. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir mā jī ga un tī ra. Ir vē rts atzī mē t draudzī go personā lu (ir krieviski runā još s).
Viesnī cas numuri ir ē rti, ar mū sdienī gu dizainu, tač u tiem nav balkonu. Tē jas/kafijas piederumi tiek atjauninā ti katru dienu (tē ja, kafija, baltais cukurs, brū nais cukurs, cukura aizstā jē js, krē jums), 0.5l. ū dens/persona, ir kondicionieris, ledusskapis, bezmaksas internets.
Ir transfē rs uz pludmali un atpakaļ - bez maksas, bet mazā mikroautobusā , iespē jams, visiem nepietiks vietas, tā pē c uz pludmali devā mies ar taksi un atpakaļ ar autobusu. Brauciens ilgst 15 minū tes.
Pludmale nav aprī kota. Nav sauļ oš anā s krē slu, nav matrač u. Pludmale plaš a, cilvē ku maz, vieglas un tī ras smiltis.
Labs restorā ns, garš ī gs un diezgan liela ē dienu izvē le ņ ē ma tikai brokastis.
Viesnī ca atrodas netā lu no vairā kiem lielveikaliem. Pastaigas attā lumā no parka, ezera un dejojoš ā m strū klakā m. Netā lu no sabiedriskā transporta. Dubaijā ar sabiedrisko transportu var nokļ ū t 20 minū š u laikā .
Вход в отель Номер Номер Пляж
аватар a-ta-ta
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Sveiki visiem, mē s palikā m viesnī cā š ī gada oktobrī . Gribu teikt, ka Š ā rdž as viesnī cā s dzī voju 5 reizes, tajā skaitā Hilton viesnī cā , ir ar ko salī dzinā t. Viennozī mī gi viesnī cas mī nuss, ja nav baseina. … Tomēr ▾ Sveiki visiem, mē s palikā m viesnī cā š ī gada oktobrī . Gribu teikt, ka Š ā rdž as viesnī cā s dzī voju 5 reizes, tajā skaitā Hilton viesnī cā , ir ar ko salī dzinā t. Viennozī mī gi viesnī cas mī nuss, ja nav baseina.
Pozitī vais ir tas, ka tas ir tī rs, personā ls ir draudzī gs un vienmē r gatavs palī dzē t. Mū su tū ristu problē ma š ajā viesnī cā var bū t krieviski runā još a personā la trū kums.
Istabas nav lielas, bet tī ras, baltas gultas veļ a. Daž reiz viņ i neieliek pareizo dvieļ u daudzumu, bet atnes to 2 minū š u laikā pē c zvana. Minikosmē tikas kā tā das nav, duš ā pie sienas ir š ķ idrā s ziepes un š ampū ns.
dB, protams, plus kafijas servī zes klā tbū tne istabā .
Katru dienu dod 2 pudeles ū dens pa 0.5l. Jū s vienmē r varat dot tī rī tā jam 1 $, un jū s saņ emsiet 5 pudeles ū dens)
Mī nus arī neliela autostā vvieta pie viesnī cas. Ja ierodaties vē lu, jā iebrauc pilsē tas autostā vvietā un vai nu jā ceļ as 8.00, lai par to samaksā tu, vai jau jā brauc tā lā k.
Viesnī ca atrodas netā lu no centra Pakistā nas rajonā , interjera dizaina veikalu ielā . Netā lu atrodas lielveikali, kur var iegā dā ties tikai uzkodas un gatavot ē dienu. Cenas ir robež ā s no 2.5-15 dirhamiem par 100g. Gatavs ē diens. Ļ oti ē rti tiem, kas neņ ē ma vakariņ as.
Runā jot par pludmali, visi tū risti tiek nogā dā ti pludmalē divas reizes dienā piekrastes viesnī cā s.
Tā pat es vē los sniegt daž us padomus par automaš ī nu nomu. Pirmkā rt, jā zina, ka lī dzi jā bū t starptautiskai autovadī tā ja apliecī bai, un tā nav plastmasa, bet buklets, to izsniedz tikai Tupoļ evā , un to izdara 5 dienā s. Labā k ir pasū tī t automaš ī nu caur tī mekļ a vietnē m no Ukrainas, tad cena bū s aptuveni 20 USD dienā . Paturiet prā tā , ka, ja paņ ē mā t vidē jas cenas kategorijas automaš ī nu (Honda Accord - 35-40 USD), to var aizstā t ar lē tā ku, tač u nauda netiks atgriezta. Ir jē ga ņ emt lē tus vai dā rgus dž ipus par 80 USD.
Lai bloķ ē tu 15 dienas, jums ir nepiecieš ama arī bankas karte un 500 USD.
Ja tas jums ir pā rā k dā rgi, varat lū gt palī dzī bu Travko tū roperatora pā rstā vei Milai, kura jums iedos nomas uzņ ē muma numuru, kur jū s varat aizvest automaš ī nu ar bloķ ē tu tikai 200 USD. Tač u esiet uzmanī gi, slē dzot lī zingu, atzī mē jiet visus bojā jumus un nofotografē jiet automaš ī nu. Pieprasiet, lai viņ š personī gi ierodas pē c automaš ī nas. Ir vē l viens noslē pums, uzziniet, cik ilgi jū su banka atļ auj bloķ ē t naudu, jo Krievijas Sberbank (Ukrainas) bloķ ē tikai 8 dienas, un uzņ ē mums gaida soda naudu 15 dienas, š ajā gadī jumā bankas darbinieki atbloķ ē s jū su karti. pirms jums ir laiks noņ emiet naudas sodu, ja to saņ ē mā t.
аватар lyubov.cherepaxina
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s nolē mā m š o 2017. gadu svinē t kopā ar savu meitu AAE. Tā s bija neaizmirstamas brī vdienas. No lidostas pasū tī jā m viesnī cas nodroš inā to transfē ru (maksa). Sanā ca laicī gi, ā tri ieradā s sē dus. … Tomēr ▾ Mē s nolē mā m š o 2017. gadu svinē t kopā ar savu meitu AAE. Tā s bija neaizmirstamas brī vdienas. No lidostas pasū tī jā m viesnī cas nodroš inā to transfē ru (maksa). Sanā ca laicī gi, ā tri ieradā s sē dus. Personā ls ir atsaucī gs, uz visiem pieprasī jumiem tiek atbildē ts ā tri.

Istaba bija mā jī ga un tī ra, ar divā m atseviš ķ ā m gultā m, ar visiem piederumiem, pat tē jas maisiņ iem un krē juma krē mu. Istaba tika tī rī ta katru dienu.
Tā kā bija Vecgada vakars, viss bija izrotā ts, gaiš s, skaists. Pat š ajā karstumā jutos kā jauns gads.

Viesnī cā ir restorā ni, mē s devā mies tikai brokastī s. Bufete, viss pē c standarta, visu veidu olas, graudaugi, augļ i utt. Manai meitai nemaz nepatī k austrumu virtuve un nolē ma atrast sev pazī stamu restorā nu. Un tā du restorā nu atradā m netā lu no publiskā s pludmales, 5 minū š u gā jiena attā lumā Al Seef viesnī cā ar skaisto nosaukumu Kazaņ a (asociā cija ar mū su mī ļ ā ko pilsē tu). Virtuve ir krievu un tatā ru, ē dieni bija ļ oti garš ī gi kā mā jā s.
Mums ļ oti patika manti un zivis, lielas porcijas reizē m ņ ē ma vienu ē dienu diviem. Cenas labas, nav dā rgas.

Pludmalē var nokļ ū t ar bezmaksas transportu, bet mē s ī rē jā m automaš ī nu no viesnī cas, tā ir daudz ē rtā k. Jū ra bija mierī ga, silta un kristā ldzidra, katru dienu baudī jā m saulrietus.

Apskatī jā m AAE apskates vietas, priecā jā mies par dziedoš ajā m strū klakā m, apmeklē jā m Š eiha Zajeda moš eju, vienu no lielā kajā m pasaulē , neticami skaistu. Nu kā var atbraukt uz Emirā tiem un neapmeklē t Desert Safari, mē s guvā m tik daudz iespaidu. Visas š ī s ekskursijas iegā dā jā mies no uzņ ē muma Shan Tours, kas atrodas Summer Land viesnī cā , piecu minū š u gā jiena attā lumā no Kazaņ as restorā na. Gidi bija ļ oti interesanti. Autobusi mazi, ē rti, vienmē r laicī gi paņ emti.
аватар Vitals7
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Slikta atraš anā s vieta, nav transporta pakalpojumu, nav baseina, slikts ē diens. … Tomēr ▾ Slikta atraš anā s vieta, nav transporta pakalpojumu, nav baseina, slikts ē diens.
аватар klinova63
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Š ī viesnī ca atrodas Š ā rdž as Emirā ta kū rortā , tur ir ļ oti skaistas pludmales. Mē s ar draugu dabū jā m nelielu istabiņ u viesnī cā , bet tī ru un kā rtī gu. Ir visas nepiecieš amā s mē beles, vannas piederumi, pat tē jas maisiņ i un krē ms. … Tomēr ▾ Š ī viesnī ca atrodas Š ā rdž as Emirā ta kū rortā , tur ir ļ oti skaistas pludmales. Mē s ar draugu dabū jā m nelielu istabiņ u viesnī cā , bet tī ru un kā rtī gu. Ir visas nepiecieš amā s mē beles, vannas piederumi, pat tē jas maisiņ i un krē ms.
Draugam ieraš anā s dienā bija dzimš anas diena, viesnī ca viņ ai uzdā vinā ja kū ku, bija ļ oti jauki.
Viesnī cai nav pludmales, tač u darba dienā s ir pieejams bezmaksas transports uz publisko pludmali. Ū dens, tī rs, caurspī dī gs, baltas smiltis, bet bez ē rtī bā m.
Brokastis ir parastas: olu kultenis, olu kultenis, dā rzeņ i, augļ i, gaļ a utt. Pusdienas un vakariņ as ieturē jā m Kazaņ as restorā nā , to var atpazī t pē c Tatarstā nas karoga. Š eit ir krievu un tatā ru virtuves ē dieni, viss ir ļ oti garš ī gi pagatavots, viesmī ļ i smaidī gi, labsirdī gi. Gaidot traukus, var paš ķ irstī t ž urnā lus, tie guļ uz galdiem. Mums ļ oti patika sulī gais kebabs, gaļ a ļ oti kvalitatī va. Arī traki uz cepš anu. Š is restorā ns atrodas netā lu no publiskā s pludmales (apmē ram 5 minū š u gā jiena attā lumā ) viesnī cā Al Seef.
Ekskursijas tika iegā dā tas Summer Land Hotel (5 gā jienā no Kazaņ as restorā na) no Shan Tours (ir zī me) pē c draugu ieteikuma, viņ iem ir viszemā kā s cenas, viņ iem ir visas nepiecieš amā s licences un dokumenti, atļ auja veikt. ekskursijas, tā pē c tas ir arī droš i. Apmeklē jā m 3 ekskursijas: uz Dubaiju, Abū Dabī un uz Indijas okeā nu. Viss ir labi organizē ts, gidi ir kompetenti, stā sta interesantus stā stus. Abū Dabī pā rsteidz ar savu greznī bu.
Š ā rdž ā , tā pat kā Dubaijā , ir dziedoš as strū klakas, ne tik š ikas, bet ir vē rts apmeklē t. Braukt ar taksometru ir dā rgi, labā k ī rē t auto, noteikti kaulē ties. Viesnī cai ir sava autostā vvieta.
Kopumā par tā du naudu viesnī ca ir apmierinā ta.
аватар liza_semenova_66
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
No 20. lī dz 27. augustam devos uz AAE, š is mē nesis tiek uzskatī ts par starpsezonu, jo karstums. Izvē lē jos lē tā ko variantu, bet š ī viesnī ca bija visbudž etā kā. Netā lu no š ī s viesnī cas atrodas daudzi veikali un lielveikali. … Tomēr ▾ No 20. lī dz 27. augustam devos uz AAE, š is mē nesis tiek uzskatī ts par starpsezonu, jo karstums. Izvē lē jos lē tā ko variantu, bet š ī viesnī ca bija visbudž etā kā.
Netā lu no š ī s viesnī cas atrodas daudzi veikali un lielveikali. Pilsē tas centrs atrodas 10 minū š u gā jiena attā lumā . Braucu pa pilsē tu ar taksometru, tie stā v tieš i pie viesnī cas ieejas un maksa ir lē ta, maksa tikai vietē jā valū tā.
Mani nokā rtoja 5 minū tē s, depozī tus neiemaksā ju.
Pati viesnī ca ir daudzstā vu, bez savas viesnī cas teritorijas un ceļ ojums ir lē ts. 1. stā vā atrodas reģ istratū ra, restorā ns, dī vā ni, kas ir aizņ emti, jo reģ istratū rā ir bezmaksas Wi-Fi. Viesnī cā ir trī s lifti, nav salū zuš i.
Man bija vienvietī ga istaba, viss ir tī rs, bez liekš ķ erī bā m. Tī rī ja katru dienu, bet gultas veļ a netika mainī ta. Un istabā ir viss nepiecieš amais.
Uzturs. Ekskursijas izmaksā s bija iekļ autas tikai brokastis, restorā ns likā s mazs, bet vietas pietika visiem. Ē diens diezgan vienmuļ š , bet man patika.
Izvē le nav liela, bez volā niem, bet garš ī gi, pateicoties š efpavā riem, kopumā ē diens ir pamatī gs č etrinieks.
Pludmale atrodas nedaudz tā lā k no viesnī cas, tač u viesnī ca piedā vā transporta pakalpojumus ar pieklā jī gu š oferi. Uz pludmali ved par velti, bez ē rtī bā m, es uz to gā ju no rī ta lī dz 12, kā sā kas karstums. Jū ra ir skaista un tī ra, kā Maldivu salā s. Peldē jā s peldkostī mā.

Viesnī cā nav baseina un animā cijas. Viesnī cā ir daudz atvaļ inā jumu meiteņ u plī vurā , tā pē c pati situā cija nosaka apģ ē rba stilu. Meitenē m vē lams piesegt plecus un ceļ us, lai izvairī tos no sā niskiem skatieniem.
Ekskursijā devos vienā tuksneš a safari. Esmu ļ oti pā rsteigts par š o piedzī vojumu: braukš ana ar dž ipu, saulrieta vē roš ana, izjā de ar kamieļ iem, vakariņ as tuksnesī , un Murats bija labs gids, ar viņ u bija ļ oti jautri un interesanti.
Priecā jos arī , ka ietaupī ju uz ekskursiju, pē rkot Shan Tours, tā ir 5 minū š u gā jiena attā lumā no SummerLand Hotel pludmales, tur meitene pie letes Dī na lakatā visu pastā stī s.
Vai es ieteikš u š o viesnī cu, atbildē š u jā tiem, kas apsver budž etu un relaksē još u atpū tu.
Parādīt vairāk »


iemiesojums seoirinas
Labdien, lūdzu, pastāstiet man, kāds ir labākais laiks, lai ceļotu no Šārdžas uz Dubaiju un atpakaļ, lai ar maksimālu varbūtību neiekļūtu ilgstoši spēlējošā sastrēgumā.
11 gadiem atpakaļ  •  9 abonenti 11 atbildes
iemiesojums fyodorova1
Kas attiecas uz personālu, viesnīca, kuri numuriņi labāki, kur braucāt ekskursijās, kāds ir labākais veids, kā nokļūt Dubaijā, kur kopā ar bērnu var paēst lēti un garšīgi?
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums sgnazarova1
Un cik tālu ir pludmale, kā tur nokļūt, cik maksā taksometrs uz Dubaiju no mūsu viesnīcas?
12 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 3 atbildi
iemiesojums sgnazarova1
Pastāstiet lūdzu par viesnīcas teritoriju un kas atrodas ārpus tās, vai Šardžā ir atrakciju parks bērniem
12 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 6 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель расположен в самом сердце торгового и исторического района, недалеко от Золотого центра Шарджи (Sharjah Gold Centre) и традиционных рынков. Был открыт в 2011 году, обновлен в 2013 году. Состоит из одного 15-этажного корпуса, также есть 3 лифта. В отеле не взимается депозит. Подходит для семейного отдыха, бизнес-поездок или романтического путешествия.

Atrašanās vieta Международный аэропорт Дубай расположен в 11 км.
Pludmales apraksts Предоставляется трансфер до общественного пляжа Аль-Хан Шарджа ежедневно (кроме пятницы).
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli
  • lietussargi
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

В ресторане на завтрак, обед и ужин сервируют «шведский стол». Доставка еды и напитков в номер осуществляется круглосуточно без выходных. Работает круглосуточная стойка регистрации. За услуги прачечной взимается плата.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Izklaide un sports В отеле есть мужской и женский тренажерные залы и сауна.
  • sauna/vanna/hammam
  • sporta zāle
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 239 номеров.

Istabās

В номере есть кондиционер, бесплатный Wi-Fi, телевизор, телефон, холодильник, набор для кофе и чая, сейф, утюг и гладильная доска (бесплатно, по запросу). Ванная комната с феном и туалетно-косметическими принадлежностями.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • kabeļa internets  FREE 
  • tējas/kafijas automāts  FREE 
  • ledusskapis  FREE 
Adrese Al Wahda Street, 25243 Sharjah, U.A.E.
Tālruņi: +971 6 598 5000
Tīmekļa vietne: Citymax Sharjah
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж. На пляже есть шезлонги (платно), зонтики (бесплатно). Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.