Lou' Lou'a Beach Resort 3*– Atsauksmes

28
Novērtējums 7.710
№5 viesnīcas reitingā Šārdža
8.5 Numurs
9.4 apkalpošana
8.1 Tīrība
8.3 Uzturs
8.4 Infrastruktūra
Lou Lou - tulkojumā nozīmē "pērle". Mājīga viesnīca relaksējošām brīvdienām pie jūras. Brīnišķīga smilšaina pludmale ar smilšainu ieeju jūrā. Lieliska cenas un kvalitātes attiecība. Numuri ir iekārtoti pasteļtoņos. Istabās logi neveras. Ir krieviski runājoši darbinieki. Reģistrēšanās laikā ir jāiemaksā depozīts. Uzcelta 1993. gadā, restaurēta 2018. gadā. Sastāv no galvenās 2 stāvu ēkas. Viesnīca atrodas Persijas līča piekrastē, Al Khan rajonā, Šārdžas Šeiha Avala ielā, prom no pilsētas trokšņainās daļas.Vairāk →
аватар Miloslavskaya1
 •  apceļots 3 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 8.0
LOU`LOU`A BEACH RESORT 3 Es atpū tī jos Lu Lu Beach Resort 3.2024. gada janvā rī , un kopumā š ī viesnī ca man patika, lai gan tā ir ļ oti veca, celta 1993. gadā . Pē dē jā renovā cija notika 2019. Netā lu atrodas Sharjah Beach Hotel, tā tika uzcelta 1978. … Tomēr ▾ LOU`LOU`A BEACH RESORT 3
Es atpū tī jos Lu Lu Beach Resort 3.2024. gada janvā rī , un kopumā š ī viesnī ca man patika, lai gan tā ir ļ oti veca, celta 1993. gadā . Pē dē jā renovā cija notika 2019.

Netā lu atrodas Sharjah Beach Hotel, tā tika uzcelta 1978. gadā , nedarbojas kopš.2020. gada, un viņ i saka, ka tā tiks nojaukta un tā s vietā tiks uzcelta jauna viesnī ca.

Reģ istratū ra ir labi izremontē ta, un tur strā dā jauki cilvē ki, kuri centā s palī dzē t it visā un operatī vi atbildē ja uz lū gumiem. Es nezinu, vai viņ i runā krieviski, jo man nav tik stulba ieraduma runā t krieviski ā rzemē s.

Wi-Fi ir bezmaksas un pieejams visā viesnī cā , pat pludmalē , tas ir lieliski!

No viesnī cas ir pieejami transfē ri uz daudziem Š ā rdž as un Dubaijas tirdzniecī bas centriem, tā pē c tiek radī ti visi apstā kļ i iepirkš anā s veikš anai. Tuvumā pastaigas attā lumā atrodas veikali tū ristiem un restorā ni.

Man bija tikai brokastis, un es biju diezgan apmierinā ts ar to.
Ē dienkarte ierasta: desiņ as, cepts speķ is, olu kultenis, salā ti, piedevas, dā rzeņ i, augļ i (apelsī ni, arbū zs, melone, ā boli), smalkmaizī tes, daudz visa kā , viss svaigs un garš ī gs. Restorā ns ir tī rs un mā jī gs.

Pludmale lieliska, pietika ar smiltī m, saulessargiem un sauļ oš anā s krē sliem. Kaut kur iepriekš ē jā s atsauksmē s lasī ju, ka it kā bija par maz, bet janvā rī viesnī cā nebija tik daudz cilvē ku, un viss bija kā rtī bā . Pludmales dvieļ i tiek nodroš inā ti ieejot pludmalē ; Jū s varat tos mainī t katru dienu. Pludmalē tevi noteikti uzrunā s viena krieviete, ļ oti nepatī kama un vulgā ra ap 60 gadus veca persona, kura skaidri redzē jusi labā kus laikus un ar sava bijuš ā skaistuma pē dā m sejā...Viņ a sā ks diezgan neatlaidī gi forsē t ej iepirkties un dabū kaž okus) )) Droš i vien jau visi zina, ka š ī ir tikai NLP rakstī tā ju un manipulatoru komanda, no kuras nav iespē jams atkauties, kamē r neiegā dā jies kaut ko š ajos veikalos, tā pē c neiekrī ti uz š ī s ē smas . Kā ds man pludmalē nozaga brilles, iedomā jies!
Pirmo reizi man kaut kas tika nozagts emirā tos, un š ī ir mana jau 15. vizī te š ajā valstī ! Man ir aizdomas par resnajā m krievietē m no kaimiņ u sauļ oš anā s krē sliem.

Man bija istaba, š ķ iet, 401, ar skatu uz ceļ u, un blakus ieejai viesnī cā , 2. stā vā , tā pē c visi, kas smē ķ ē ja tuvumā , radī ja manā istabā spē cī gu smogu, no kā es ļ oti cietu. Vajadzē ja mainī t istabu, bet es uzreiz neatvē ru logu un atradu cilvē kus, kas smē ķ ē , un tad man bija slinkums kustē ties, jo es pavadī ju tikai nakti istabā...Manā istabā bija diezgan zemi griesti , un aizkari smirdē ja pē c pelē juma un dū miem, vispā r derē tu tos jau izmazgā t, citā di, acī mredzot, tie nav mazgā ti kopš.2019. gada vai pat kopš.1993. gada. Dvieļ i tika mainī ti katru dienu, tī rī š ana arī bija ikdienas un rū pī ga, gultas veļ a bija tī ra, š ampū ns un duš as ž eleja tika nodroš inā ta pietiekamā daudzumā un bija kvalitatī va.

Laiks bija tā ds, jū ra auksta, un vairā kas dienas bija spē cī ga vē tra, bet ko darī t, ir janvā ris.
Tik aukstajā s dienā s gā ju uz veikaliem. Kopumā svē tki bija izdevuš ies.

Bū tu labi, ja tū roperatori pazeminā tu cenas tū rē m, galu galā , agrā k bija labi, bet tagad jā maksā par tā dā m vidē jā m viesnī cā m, 3*, ļ oti dā rgi!
аватар eriomin.mi
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Devos kopā ar savu dē lu (16 gadi) jū nija sā kumā uz š o viesnī cu. Ieradā s 8:00 ar Azur Air. Lidostā mū s sagaidī ja tū res pā rstā vis. operators (ekskursija tika ņ emta no Anex) un nogā dā ta ar transfē ru uz viesnī cu. … Tomēr ▾ Devos kopā ar savu dē lu (16 gadi) jū nija sā kumā uz š o viesnī cu. Ieradā s 8:00 ar Azur Air. Lidostā mū s sagaidī ja tū res pā rstā vis.
operators (ekskursija tika ņ emta no Anex) un nogā dā ta ar transfē ru uz viesnī cu. Jo vē l bija par agru reģ istrē ties, mū s aizsū tī ja brokastī s, lietas tika atstā tas reģ istratū rā . Pē c brokastī m izstaigā jā m viesnī cu un 12 devā mies uz reģ istratū ru.
Pusstundas laikā tikā m iekā rtoti pirmajā stā vā istabā ar piekļ uvi baseinam un pludmalei. Istaba ir maza, bet kopumā ē rta un labi uzturē ta. Viss nepiecieš amais bija pieejams, nedaudz pietrū ka pilnvē rtī ga skapja, bet kopumā tika galā ar kumode. Tī rī š ana tika veikta katru dienu, vannas istabā viss pievienots, dvieļ i mainī ti.
Man patika darbinieki viesnī cā . Krievvalodī go nebija, bet daudzi saprata krievu valodu, jo. lielā kā daļ a tū ristu bija krievvalodī gie.
Ē dinā š ana viesnī cā mums bija divas ē dienreizes dienā , jo. Mē s nekur neplā nojā m doties. Sā tī gas brokastis no rī tiem, sā tī gas vakariņ as vakarā , varē ja nomainī t pret pusdienā m, ko arī izdarī jā m.
Rajonā , kur atrodas viesnī ca, to sauc par Al Khalediya, abā s ceļ a pusē s ir daž as viesnī cas. Pastaigā jā s gar krasta lī niju. No vienas puses, mē s sasniedzā m okeanā riju, tas atrodas Al Khan pilsē tas pludmales rajonā . Tur apmeklē jā m zivju restorā nu Sanobar, vieta izrā dī jā s netī ra ar gumijas jū ras veltē m ē dienkartē . No otras puses, mē s sasniedzā m Red Castle Hotel, kur ir kooperatī vs veikals (aka lielveikals parastajiem cilvē kiem). Viņ i izmē ģ inā ja veiksmi Mandi restorā nā . Te arī nav negatī visma skrē jiens, piemā nī ja kontā , tur prusaki ir mā jā s.
Vispā r, kā es saprotu, AAE ir problē ma ar kukaiņ iem. Pē c tik "veiksmī giem" vietē jo iestā ž u apmeklē jumiem viņ i vairs neriskē ja. Aizbraucā m ar transfē ru uz centru, pastaigā jā m tur, paē dā m Mackā (no grē ka tā lā k). Viņ i arī reiz devā s uz Dubaiju, lai tikai papildinā tu savu redzesloku un lepotos mā jā s ar draugiem. )
Starp citu, es nerakstī ju par pludmali. Viesnī cā ir, pilnī bā aprī kota, dvieļ us izsniedz atseviš ķ i. Man ļ oti nepatika, ka uz pludmali veda cilvē kus no pilsē tas viesnī cā m, no rī ta bija daudz cilvē ku. Baseins biež i paglā ba no cilvē ku pū ļ iem.
Kopumā ar pā rē jo esam apmierinā ti. Tomē r atpū ta nav darbs.
аватар
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atnā cu ar sievu, neko ī paš u negaidī jā m, vieta izrā dī jā s patī kama un saulaina. Skaisti, vietē jie lī č i, ē ku arhitektū ra. Patika. Viesnī ca izrā dī jā s izklaidē m bagā ta, ir pirts, spa, daudz aktivitā š u brī vā dabā . … Tomēr ▾ Atnā cu ar sievu, neko ī paš u negaidī jā m, vieta izrā dī jā s patī kama un saulaina. Skaisti, vietē jie lī č i, ē ku arhitektū ra. Patika. Viesnī ca izrā dī jā s izklaidē m bagā ta, ir pirts, spa, daudz aktivitā š u brī vā dabā . Patī kami pā rsteigti katamarā ni! Diezgan labas ekskursijas. Ē diens ir vidē js, kaut kā ne pa prā tam. Bet netā lu no pludmales atradā m krievu-tatā ru restorā nu "Kazaņ a". Š eit dvē sele tika novirzī ta uz slavu, ļ oti garš ī gi. Pavā ri gatavo tā pat kā mē s mā jā s. Restorā na interjers ir ļ oti mā jī gs un mē reni gaiš s. Mums patika atpū ta, bet mums ļ oti paveicā s ar viesnī cu, es nezinu, kā mē s bū tu atpū tuš ies bez tik daudzā m izklaidē m. Š ā rdž ā vienatnē noteikti nav ko darī t, ja vien neesi guļ ot pludmalē . Viņ i, starp citu, š eit ir lieliski.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар VasinaR
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Pludmales viesnī ca, ko citu lai saka. ) Sava aprī kota pludmale, plus baseins teritorijā , visi 33 prieki tū ristam. ) Mums iedeva istabiņ u ē kas galā , protams, ka pieklā jī gi iet, bet tuvumā ir pieeja baseinam un pludmalei, un ko vē l vajag atpū tai! Istabā ir visas nepiecieš amā s mē beles, lietojama tehnika, pieklā jī ga vannas istaba. … Tomēr ▾ Pludmales viesnī ca, ko citu lai saka. ) Sava aprī kota pludmale, plus baseins teritorijā , visi 33 prieki tū ristam. ) Mums iedeva istabiņ u ē kas galā , protams, ka pieklā jī gi iet, bet tuvumā ir pieeja baseinam un pludmalei, un ko vē l vajag atpū tai! Istabā ir visas nepiecieš amā s mē beles, lietojama tehnika, pieklā jī ga vannas istaba. Tī rī š ana notiek katru dienu, un ne tikai sū c, bet arī mazgā . Bet smilš u joprojā m ir daudz. ) Gar krasta lī niju kursē autobuss, kas ved uz Dubaiju un Š ā rdž as centru. Mē s paš i bijā m vairā kas reizes, tač u neaizmirsā m par ekskursijā m. Teritorija torņ a priekš ā ir tik skaista, kas tā s par dziedoš ajā m strū klakā m! Vispā r AAE, kas nav emirā ts, tad skaistums un interesants. Ļ oti iesaku apmeklē t š o valsti, pē c vī zas saņ emš anas vienkā rš oš anas ir vienkā rš i grē ks nebraukt.
аватар
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Labi atpū tā mies, viesnī ca laba, apstā kļ i normā li. Mē s devā mies Shan Tours nodroš inā tajā s ekskursijā s. Bijā m ļ oti apmierinā ti ar ekskursiju, gide labi izstā stī ja visas vietas, kur izdevā s apmeklē t. … Tomēr ▾ Labi atpū tā mies, viesnī ca laba, apstā kļ i normā li. Mē s devā mies Shan Tours nodroš inā tajā s ekskursijā s. Bijā m ļ oti apmierinā ti ar ekskursiju, gide labi izstā stī ja visas vietas, kur izdevā s apmeklē t. Visvairā k man patika ekskursija pa Al Ain. Atpū ta par 100.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар _247367
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Š o viesnī cu es izvē lē jos pē c vairā kiem kritē rijiem. Pirmkā rt, tuvu jū rai, kā arī sava baseina klā tbū tne tieš i viesnī cā . Otrkā rt, zema cena un labs serviss. Tu jū ties kā dā rgā viesnī cā , par tevi rū pē jas, iekš ā tī rs, viss ļ oti glī ts un skaists. … Tomēr ▾ Š o viesnī cu es izvē lē jos pē c vairā kiem kritē rijiem. Pirmkā rt, tuvu jū rai, kā arī sava baseina klā tbū tne tieš i viesnī cā . Otrkā rt, zema cena un labs serviss. Tu jū ties kā dā rgā viesnī cā , par tevi rū pē jas, iekš ā tī rs, viss ļ oti glī ts un skaists. Daudzi daž ā di pakalpojumi tiek sniegti bez maksas, ir Wi-Fi. Daž ā dā s telpā s ir seifi, minibā ri un citas ē rtī bas. Protams, saskā rā mies ar to, ka no ziemas ir grū ti uzreiz pā riet uz karsto vasaru, kā arī ar vietē jā s pā rtikas atteikš anos. Viss pikants, pikants lī dz vā jprā tam. Tā pē c ar pā rsteigumu atklā jā m Kazaņ as restorā nu. Iekš ā paveras ļ oti skaists skats uz jū ru, un pats galvenais, daudz pazī stamu ē dienu. Ir dā rzeņ i un tvaika kotletes - jū s varat turpinā t uzraudzī t savu figū ru. Viesmī ļ i runā krieviski, ir daudz ē dienu, no kuriem izvē lē ties. Š eit gan bē rni, gan vī rieš i, gan sievietes atradī s ē dienus pē c saviem ieskatiem. Starp citu, konditorejas izstrā dā jumi tur ir vienkā rš i maģ iski garš ī gi. Tā bija mū su pestī š anas sala vietē jā s virtuves ziņ ā .
аватар
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca tiem, kas vē las apvienot pludmales brī vdienas un ceļ ojumus. Pludmale man ļ oti patika - vieglas smalkas smiltis, un dibens tā ds pats. Scooter ($ 30-20min), ū densritenis, sauļ oš anā s krē sli, vienmē r brī vas vietas. Bija +30. … Tomēr ▾ Viesnī ca tiem, kas vē las apvienot pludmales brī vdienas un ceļ ojumus. Pludmale man ļ oti patika - vieglas smalkas smiltis, un dibens tā ds pats. Scooter ($ 30-20min), ū densritenis, sauļ oš anā s krē sli, vienmē r brī vas vietas. Bija +30. Bezmaksas autobusi uz Š ardž u un Dubaiju vairā kas reizes dienā . Viesnī cas mī nuss ir neatveramos logos un arī nav balkonu. Tī ra, ikdienas uzkopš ana. Iesaku tiem, kas sevi neuzskata par "eliti".
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар HelenaKuts
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Ko es varu teikt? ! Savu atvaļ inā jumu plā noju ļ oti ilgi. Es gribē ju pavadī t laiku ar savu mī ļ oto mā su, jo mē s dzī vojam daž ā dā s pilsē tā s. Biļ ete tika paņ emta caur Natalie Tours. Viss ir standarta: mē s ieradā mies, satikā mies, gulē jā m Lou Lou viesnī cā . … Tomēr ▾ Ko es varu teikt? ! Savu atvaļ inā jumu plā noju ļ oti ilgi. Es gribē ju pavadī t laiku ar savu mī ļ oto mā su, jo mē s dzī vojam daž ā dā s pilsē tā s. Biļ ete tika paņ emta caur Natalie Tours. Viss ir standarta: mē s ieradā mies, satikā mies, gulē jā m Lou Lou viesnī cā . Man ļ oti patika viesnī ca. . . Jauks, tī rs, draudzī gs personā ls. Tā lā k nedaudz par tikš anos ar gidu. Viņ š uz sē di neieradā s. Es aizmirsu!!! ! )))) nav vā rdu. Beigā s norunā jā m tikš anos uz vakaru. It kā nekas nebū tu noticis, viņ š lū dza mani ieiet hallē un sā ka stā stī t par valsts jaukumiem, par mū su viesnī cu un par to, kā das tur ir ekskursijas. Es ilgi sapņ oju apmeklē t Brī numdā rzu, un mē s samaksā jā m par ekskursiju. Un tad pienā ca ilgi gaidī tā diena. Gribu izcelt, ka ekskursija tur notiek tikai 2 reizes nedē ļ ā . Tā tad. Gaidā m autobusa vestibilā , bet neviena nav. Izsaucam gidu, neņ em. Paiet stunda 20 un pie mums pienā k viesnī cas darbinieks un saka, ka tikko piezvanī ja firmas pā rstā vim un š odien mū su tū re tiek atcelta, jo salū za autobuss un ka nauda mums tiks atgriezta. Joprojā m bū tu! ! ! Vai viņ i domā ja, ka ir cita iespē ja? Es esmu tik sarū gtinā ts. Tā kā nā kamajā dienā netikā m, viss bija ieplā nots. Mē s galu galā atradā m citu uzņ ē mumu, kas mums palī dzē ja organizē t ceļ ojumu. Un Natā lija ir tikai kauns un negods!
аватар tatyanka_frolova
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Pagā juš ajā rudenī mē s ar vī ru atpū tā mies AAE, jau sen sapņ ojā m tur apmeklē t, iegā dā jā mies pē dē jā brī ž a tū res. Viesnī cā ieradā mies agri no rī ta, ā tri iekā rtojā mies, personā ls bija draudzī gs un runā ja krieviski, kas ļ oti priecē ja. … Tomēr ▾ Pagā juš ajā rudenī mē s ar vī ru atpū tā mies AAE, jau sen sapņ ojā m tur apmeklē t, iegā dā jā mies pē dē jā brī ž a tū res.

Viesnī cā ieradā mies agri no rī ta, ā tri iekā rtojā mies, personā ls bija draudzī gs un runā ja krieviski, kas ļ oti priecē ja. Istaba bija plaš a, gaiš a, tajā bija viss nepiecieš amais no sadzī ves elektronikas lī dz tualetes piederumiem. Veļ as maiņ a un tī rī š ana katru dienu.

Sakā rtojā s un devā s lejā brokastī s, bija bufete ar daž ā diem ē dieniem, sulā m, kafiju, sā tī gu un garš ī gu.

Laba viesnī cas atraš anā s vieta, privā ta pludmale. Jū ra ir debeszila, siltas baltas smiltis. Sauļ oš anā s krē sli un saulessargi pietiekamā daudzumā , tī rs baseins, ir arī bē rnu baseins. Pludmales un baseina pakalpojumi ir labi.

Mē s apmeklē jā m Kazaņ as restorā nu, kas atrodas netā lu no mū su viesnī cas Al Seef viesnī cā . Mā jī gs, patiesi mā jī gs restorā ns, mums ļ oti patika, ē dienkarte daudzveidī ga, krievu-tatā ru virtuve.
Pasū tī jā m kebabu (gaļ a ļ oti sulī ga, garš ī ga), manti (pasniedzam ar dā rzeņ iem) un salā tus. Tas bija garš ī gi un, pats galvenais, lē ti.

Viesnī ca nodroš ina bezmaksas transporta pakalpojumus uz Š ardž u un Dubaiju, kas ir ļ oti ē rti iepirkš anā s braucieniem.

Un pē dē jā s atvaļ inā juma dienā s mē s nolē mā m apskatī t apskates vietas, bijā m Abū Dabī apskates ekskursijā , ienirt Arā bu Emirā ta pagā tnē un tagadnē , pā rsteidzoš ā , patiesi bagā tā valstī . Es iemī lē jos š ajā valstī.
Ekskursijas iegā dā jā mies pē c ieteikumiem. Programma bija labi uzrakstī ta, un gidi bija zinoš i. Ar pā rē jo bijā m apmierinā ti.
аватар
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Pagā juš ajā rudenī mē s ar vī ru atpū tā mies AAE, jau sen sapņ ojā m tur apmeklē t, iegā dā jā mies pē dē jā brī ž a tū res. Viesnī cā ieradā mies agri no rī ta, ā tri iekā rtojā mies, personā ls bija draudzī gs un runā ja krieviski, kas ļ oti priecē ja. … Tomēr ▾ Pagā juš ajā rudenī mē s ar vī ru atpū tā mies AAE, jau sen sapņ ojā m tur apmeklē t, iegā dā jā mies pē dē jā brī ž a tū res. Viesnī cā ieradā mies agri no rī ta, ā tri iekā rtojā mies, personā ls bija draudzī gs un runā ja krieviski, kas ļ oti priecē ja. Istaba bija plaš a, gaiš a, tajā bija viss nepiecieš amais no sadzī ves elektronikas lī dz tualetes piederumiem. Veļ as maiņ a un tī rī š ana katru dienu. Sakā rtojā s un devā s lejā brokastī s, bija bufete ar daž ā diem ē dieniem, sulā m, kafiju, sā tī gu un garš ī gu. Laba viesnī cas atraš anā s vieta, privā ta pludmale. Jū ra ir debeszila, siltas baltas smiltis. Sauļ oš anā s krē sli un saulessargi pietiekamā daudzumā , tī rs baseins, ir arī bē rnu baseins. Pludmales un baseina pakalpojumi ir labi. Mē s apmeklē jā m Kazaņ as restorā nu, kas atrodas netā lu no mū su viesnī cas Al Seef viesnī cā . Mā jī gs, patiesi mā jī gs restorā ns, mums ļ oti patika, ē dienkarte daudzveidī ga, krievu-tatā ru virtuve. Pasū tī jā m kebabu (gaļ a ļ oti sulī ga, garš ī ga), manti (pasniedzam ar dā rzeņ iem) un salā tus. Tas bija garš ī gi un, pats galvenais, lē ti. Viesnī ca nodroš ina bezmaksas transporta pakalpojumus uz Š ā rdž u un Dubaiju, kas ir ļ oti ē rti iepirkties. Un pē dē jā s atvaļ inā juma dienā s mē s nolē mā m apskatī t apskates vietas, bijā m Abū Dabī apskates ekskursijā , ienirt Arā bu Emirā ta pagā tnē un tagadnē , pā rsteidzoš ā , patiesi bagā tā valstī . Es iemī lē jos š ajā valstī . Pē c padoma nopirkā m ekskursijas no firmas Shan Tours, es biju 5 minū š u attā lumā Summer Land viesnī cā , izdarī jā m pareizo izvē li, cena mums bija piemē rota, programma bija labi uzrakstī ta un gidi bija kompetenti. Ar pā rē jo bijā m apmierinā ti.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


iemiesojums ayzek805
Sveiki, pastāstiet man, vai ir reāli nokļūt Šārdžā no viesnīcas kājām, (man patīk staigāt), kāds ir nobraukums, pretējā gadījumā dažādās vietnēs ir atšķirīga informācija.
6 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums ludmila4561
Pirmo reizi lidojam no Kijevas ar Dubai Fly un nevaram saprast, kāda bagāža ir iekļauta biļetes cenā, paldies jau iepriekš!
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
iemiesojums ludmila4561
Lūdzu, kurš nesen bija šajā viesnīcā, vai istabās ir e-pasts? tējkannas?
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
iemiesojums 89080665499
cenas
11 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 9 atbildes
iemiesojums www.olesya.iv.8
Sveiki! Ēdam ar ģimeni (2 pieaugušie un 1 bērns) septembra beigās, lai atpūstos. Sakiet, lūdzu, kur šajā rajonā var normāli un nedārgi paēst un vispār cik naudas vajag pārtikai (10 dienas)
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI

Lou Lou — в переводе означает «жемчужина». Уютный отель для спокойного отдыха у моря. Замечательный песчаный пляж с песчаным входом в море. Прекрасное соотношение цены и качества. Номера оформлены в пастельных тонах. Окна в номерах не открываются. Есть русскоговорящий персонал. При заселении взимается депозит. Построен в 1993 году, реставрирован в 2018 году. Состоит из главного 2-этажного здания. Отель находится на побережье Персидского залива, в районе Аль-Хан, на Шейх Аваль Роуд в Шардже, в стороне от шумной части города.

Atrašanās vieta Расположен на побережье Персидского залива в эмирате Шарджа, в 3 км от центра города, в 15 км от международного аэропорта Дубая (DXB), в 78 км от аэропорта Дубая (DWC) и 20 км от международного аэропорта Шарджи (SJH).
Pludmales apraksts Протяженность пляжа — 123 м. Пляжные полотенца (бесплатно).
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, экскурсионное бюро, камера хранения багажа, услуги по глажению одежды (платно), room service: круглосуточно (платно), факс/ксерокопирование (платно), сувенирный магазин, 1 банкетный зал (макс. на 130 чел.), 1 открытый бассейн 200 м2, с температурным контролем, у бассейна зонтики, шезлонги, матрасы: бесплатно, 1 основной ресторан Al Khaimah с видом на залив, проводятся тематические вечера — международная кухня: завтрак, обед, ужин — шведский стол или a la carte), кафе Lou Lou Cafe (интернациональная кухня, 09:00--23:00), кафе у бассейна Al Waha (08:00-19:00). Автобус до торговых центров Mega Mall, Sahara Centre, Sharjah City Centre и Outlet Mall Dubai — бесплатно (ежедневно, кроме пятницы).

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Отделение для детей в бассейне для взрослых.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu ēdienkarte restorānā  FREE 
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Дартс (бесплатно), пляжный волейбол (бесплатно), бадминтон, настольные игры бесплатно (шахматы, нарды, карты), бадминтон (бесплатно), массаж (платно), водные виды спорта платно (водные лыжи, каное, катамаран, водный мотоцикл, катание на банане).
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • džakuzi  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 134 номера.

Istabās

Кондиционер, сейф (бесплатно), телефон, Wi-Fi (бесплатно), телевизор с плоским экраном, спутниковое ТВ, радио, мини-бар платно (прохладительные напитки, орешки, чипсы — пополняется ежедневно), ванная комната, фен, бесплатные туалетные принадлежности, утюг и гладильная доска (по запросу, бесплатно). Уборка номера: ежедневно, смена белья: через день, room service: круглосуточно (платно).

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
Adrese P.O.Box 6015, Sharjah, United Arab Emirates
Tālruņi: Tel: +971 6 528 5000 Fax: +971 6 528 5222
Tīmekļa vietne: Lou' Lou'a Beach Resort
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.