Time Ruby Hotel Apartments 3*– Atsauksmes

9
Novērtējums 8.110
№14 viesnīcas reitingā Šārdža
8.1 Numurs
8.6 apkalpošana
8.2 Tīrība
7.4 Uzturs
8.6 Infrastruktūra
Šī dzīvokļu viesnīca atrodas Šardžā, dzīvīgajā Al Khan rajonā, dažu metru attālumā no Persijas līča. Netālu no jaunā Šārdžas akvārija, Khalid ostas un izstāžu centra. Ideāli piemērots nedēļas nogales atpūtai, ilgstošai uzturēšanās laikam vai biznesa braucieniem. Viesnīca pieprasa depozītu.Vairāk →
аватар alex.tver22
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Man patika viesnī ca. Istabas ļ oti lielas, mums č etriem (ar bē rniem) iedeva gandrī z trī sistabu dzī vokli, divas guļ amistabas, viesistabu un virtuvi! Un tajā paš ā laikā , ikdienas tī rī š ana, viņ i labi tī rī ja un mazgā ja traukus, nu, tikai skaistums! Arī vannas istabā viss ir ļ oti pieklā jī gs. … Tomēr ▾ Man patika viesnī ca. Istabas ļ oti lielas, mums č etriem (ar bē rniem) iedeva gandrī z trī sistabu dzī vokli, divas guļ amistabas, viesistabu un virtuvi! Un tajā paš ā laikā , ikdienas tī rī š ana, viņ i labi tī rī ja un mazgā ja traukus, nu, tikai skaistums! Arī vannas istabā viss ir ļ oti pieklā jī gs. Kosmē tika nav lē ta, viss tika pievienots regulā ri. Viņ i arī nesa augļ us, papildinā ja tē jas komplektu, atstā ja ū deni. Viesnī cas atraš anā s vieta ir lieliska. Pludmale nav tā lu kā jā m. Dvieļ i pludmalei tika izsniegti atseviš ķ i reģ istratū rā . Mē s daudz staigā jā m piekrastes zonā , viesnī cā s nekā nav. Veikali, kafejnī cas un restorā ni. No pē dē jā m, starp citu, es ieteiktu Kazaņ u, š ī ir krievu-tatā ru iestā de, mums patika. No viesnī cas uz centru kursē autobuss. Arī netā lu no autoostas, no turienes uz Dubaiju nav problē ma. Kopumā noteikti iesaku viesnī cu, lai arī ne pludmales, bet ļ oti pieklā jī ga!
аватар id306584894
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Š ī viesnī ca ļ oti patika ar tā s milzī gajiem dzī vokļ iem. Pat diviem ir lieliski numuriņ i, ar visā m ē rtī bā m un pilnu aprī kojumu. Mū su istabā bija divas istabas un pilna virtuve, lielā ka nekā mū su dzī voklis! Viesnī cas personā ls vienmē r ir pieklā jī gs un draudzī gs. … Tomēr ▾ Š ī viesnī ca ļ oti patika ar tā s milzī gajiem dzī vokļ iem. Pat diviem ir lieliski numuriņ i, ar visā m ē rtī bā m un pilnu aprī kojumu. Mū su istabā bija divas istabas un pilna virtuve, lielā ka nekā mū su dzī voklis! Viesnī cas personā ls vienmē r ir pieklā jī gs un draudzī gs. Tī rī š ana notiek visā s istabā s, tī ra arī virtuvi, bet atvaļ inā jumā ē st negatavoju, tā pē c nezinu vai mazgā traukus, piemē ram, plī ti. Viesnī cā ir restorā ns, ē diens labs, viss svaigs, ē dieni daž ā di, prezentā cija smuka. Bet mē s neaprobež ojā mies ar restorā nu viesnī cā . Apmeklē jā m daž ā das iestā des, jo to rajonā ir ļ oti daudz, katrai gaumei, no kafejnī cā m lī dz pilnvē rtī giem daž ā du pasaules tautu restorā niem. Pilsē tas centrs nemaz nav tā lu, un tur ir iepirkš anā s centri un veikali, tikai sievietes paradī ze)) Starp citu, mē s redzē jā m McDonald's! Es nedomā ju, ka š eit noplū da arī amerikā ņ u ā trā ē dinā š ana). Kopumā , iekā rtojoties TIME Ruby Hotel Apartments tuvā k centram, uzzinā jā m daudz jauna un interesanta par Š ā rdž u, tostarp apskatī jā m naktsdzī vi visā tā s krā š ņ umā ! Man ļ oti patika, visiem iesaku, forš i!
аватар mikhail.alekseev
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Man patika viesnī ca, publiskā pludmale nav tā lu no viesnī cas. Es gribu jums pastā stī t par brī vdienā m AAE, Emirā tos, Š ā rdž ā . Atpū tā mies no 10. februā ra lī dz 19. februā rim 2017. Tū roperators: Natalie Tours. … Tomēr ▾ Man patika viesnī ca, publiskā pludmale nav tā lu no viesnī cas.
Es gribu jums pastā stī t par brī vdienā m AAE, Emirā tos, Š ā rdž ā . Atpū tā mies no 10. februā ra lī dz 19. februā rim 2017. Tū roperators: Natalie Tours. AAE – pirmo reizi.
Lidojums (ar EMIRĀ TIEM) pagā ja labi, bijā m paē duš i. Vienī gais negatī vais bija pie reģ istrā cijas. Paņ ē mā m vienu koferi diviem, tā svars bija 22 kg. Viņ i mums paskaidroja, ka tas nav iespē jams, viņ i piedā vā ja ielikt 2 kg papildu rokas bagā ž ā , un tikai pē c tam viņ i pieņ ē ma koferi. Skaidrojot: viens pasaž ieris - viens č emodā ns lī dz 20 kg. Jū s lidojat kopā - tā s ir jū su problē mas. Tā kā ir tikai viens č emodā ns, tad prasī bas tam ir vienā das. Bija neveikls brī dis. Mums teica: “Jū s divi nav ierakstī ti kā grupa”, tā pē c nevar dalī t bagā ž u divatā un elektroniskā s reģ istrā cijas gadī jumā var pat nesaņ emt vietu blakus. Kaut kas lī dzī gs š im. . . Bet mē s dabū jā m vietas netā lu, un AAE viņ i uzreiz nopirka otru koferi. Tā pē c sazinieties ar savu ceļ ojumu rī kotā ju. Natā lija Tū ra par to neko nedzirdē ja, ja kas. . . Bet fakts tika atzī mē ts.
Dubaijas lidostā sā kumā , protams, bija Duty Free, alkohola iegā de atvaļ inā jumā (Š ardž ā ir stingrs alkohola aizliegums). Viss ir lieliski, tikai cigā ri, kurus tur pirkā m (2 veidi) galī gi nepatika.
Diezgan jautri sapulcē jā mies visi vienuviet (par laimi, jau iepriekš mā jaslapā s izlasī ju, ka kompā nija, kas mū s uzņ ē ma, vienkā rš i nav Natā lija) un tikā m iekrautas autobusā . Pē c naksnī gā s pilsē tas apbrī noš anas nonā cā m viesnī cā . Mani pā rsteidza daudzā s meitenes ielā s ī sos svā rkos. . . Es vē rtē ju garos svā rkus, koncentrē joties uz ceļ otā ju atsauksmē m. Bet viņ a to nenož ē loja. Tā s bija vajadzī gas, bija ē rtā kas, ī paš i vecpilsē tā . Pilsē ta ir pā rsteidzoš i skaista!
Patika viesnī ca.
Numurs: š iks - guļ amistaba, aprī kota virtuve, vannas istaba (bija pat svari).
Es neko daudz nezinu par krievu kanā liem, maz skatī jos, viņ i paņ ē ma lī dzi filmas un pievienoja disku atskaņ otā jam. Bet noteikti bija viens vai divi. Istaba tika tī rī ta katru dienu. Kas attiecas uz putekļ iem, tad nezinu, neesmu skatī jies.
Telefona lā dē tā js. Nepiecieš ams adapteris, to var pasū tī t pie administratora, ķ ī lā atstā jot nedaudz naudas, kas pē c tam tiks atgriezta. . . Vai arī , kā izrā dī jā s, aiz televizora un video atskaņ otā ja ir pieejams nepiecieš amais ligzdas formā ts. Atkal nav atcelta skuvekļ a uzlā de vannas istabā . Kopumā krievu cilvē kam vienmē r ir iespē ja...
Galvenais restorā ns: brokastis-vakariņ as bija iekļ autas cenā , bet daž kā rt mainī jā m pret pusdienā m. Viss ir labi, garš ī gi, ir jū ras veltes. Deserti ir labi. Ko vē l piebilst - nezinu. Piecu minū š u gā jiens pā ri ceļ am, pā ris reizes gā jā m pusdienā s uz zivju restorā nu, vienmē r pasū tī jā m daž ā dus ē dienus, bet viena lieta nepatika, kibabs likā s uzsildī ts mikroviļ ņ u krā snī , jū ras veltes bija novecojis.
Pludmale. Bija algu sarakstā . Par to nav entuziasma vē tras. Pludmale un pludmale… Smiltis. Ar tā du cigareš u izsmē ķ u skaitu, kā ds viņ am bija paredzē ts. Š eit nav nekā slikta. Jū ra bija nedaudz satraukta. Es gaidī ju vairā k nekā.10 metrus nož ogotu ar pludiņ iem. Bet arī nav slikti. Lai gan man personī gi Vidusjū ra un Sarkanā jū ra ir vispievilcī gā kā . Jo ī paš i tā pē c, ka pludmale ir tā lu.
Tieš i tur tieš ā m iesaku doties - Madinat Jumeirah (viesnī cas vestibilā ir kartes). Taksometrs. Š ī ir mazā Venē cija. Un tirgus. Viss ir lieliski un brī niš ķ ī gi. Tur tieš ā m ir vē rts pastaigā ties. Atkal ar skaistiem skatiem. . . Un uz Parus arī .
Un vē l. . . AAE nav lē tuma. . . Ā da, kaž okā das, zelts. . . Varbū t ir jē ga iet pē c lē tā m lietā m, bet tikai izpā rdoš anas sezonā . Un tā – neievē rojā m. . . Bet varbū t, protams, mē s skatī jā mies nepareizā s vietā s.
аватар sofi.stoliarowa
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Vē los pievienoties pozitī vajā m atsauksmē m par viesnī cu. Mē s palikā m š eit pagā juš ajā rudenī . Man patika pilnī gi viss. Viesnī ca ir piemē rota gan vientuļ niekiem, gan ģ imenē m. Š oreiz bijā m visa ģ imene, bē rniem bija diezgan ē rti. … Tomēr ▾ Vē los pievienoties pozitī vajā m atsauksmē m par viesnī cu. Mē s palikā m š eit pagā juš ajā rudenī . Man patika pilnī gi viss. Viesnī ca ir piemē rota gan vientuļ niekiem, gan ģ imenē m. Š oreiz bijā m visa ģ imene, bē rniem bija diezgan ē rti. Personā ls ir ļ oti atsaucī gs un rū pī gi veic savus pienā kumus. Numuri ir tī ri, plaš i, viss nepiecieš amais ir pa rokai. Tiesa, mē s tur daudz neuzturē jā mies, jo gandrī z visu savu brī vo laiku pavadī jā m vai nu pludmalē , vai ekskursijā s, par ko ī paš s paldies aģ entū rai, kas tā s organizē ja vislabā kajā veidā . Ar komfortablu autobusu un izcilu gidu Muratu, kurš , nu, ļ oti aizraujoš i par visu stā sta, neticē siet - pat bē rni klausī jā s ar vaļ ā muti. Grupas nebija lielas, tā pē c visiem ir ļ oti ē rti. Un iespaidi saglabā sies lī dz nā kamajam braucienam, tas noteikti)
аватар andreewna.oksana88
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Š ajā viesnī cā bija š ī gada janvā rī , lidoja kopā ar vī ru un diviem bē rniem. Izvē lē jā mies un rezervē jā m viesnī cu Bookin, mums uzreiz iepatikā s viesnī ca pē c tā s atraš anā s vietas un plus milzī gie apartamenti, kas mums ir vajadzī gs lielai ģ imenei. … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā bija š ī gada janvā rī , lidoja kopā ar vī ru un diviem bē rniem.

Izvē lē jā mies un rezervē jā m viesnī cu Bookin, mums uzreiz iepatikā s viesnī ca pē c tā s atraš anā s vietas un plus milzī gie apartamenti, kas mums ir vajadzī gs lielai ģ imenei. Istabā ir pilnī gi viss: iesā kumam tā s ir divas guļ amistabas ar dzī vojamo istabu un virtuvi. Protams, mani pā rsteidza virtuves klā tbū tne, kurā ir veļ asmaš ī na un apvienota plī ts ar cepeš krā sni. Tas ir ļ oti ē rti, ī paš i ar bē rniem kaut ko pagatavot mā jā s. Skats uz jū ru, panorā mas logi. Tī rī š ana katru dienu, tī ra, ē rta.

Pludmale ir ļ oti tuvu, jo peldē š anas sezonā nelidojā m (forš i), pastaigā jā mies tikai saulrietā . Paš ā viesnī cā ir labsajū tas komplekss, trenaž ieru zā le un baseins, arī bē rniem ir ko darī t.

Lielā koties gatavoju mā jā s, bet maiņ ai devā mies uz netā lu esoš o Al Seef Hotel restorā nu “Kazan” 10 minū tē s. Ē dienkarte ir pazī stama un daudzveidī ga, ar gaļ as ē dienu pā rpilnī bu.
Un pats galvenais, cenas nav dā rgas un ir bē rnu ē dienkarte. Vī ram garš oja ribiņ as, sulī ga, maiga gaļ a, bē rniem garš oja smalkmaizī tes, piena dzē rieni un klimpas. Viss bija garš ī gi un mā jī gi.

Netā lu no viesnī cas atrodas Sharjah Aquarium, protams, nav tas pats, kas Dubai Mall, bet ir vē rts ņ emt lī dzi bē rnus.
Mē s ī rē jā m automaš ī nu, nekā dā gadī jumā ar bē rniem bez automaš ī nas (bezmaksas autostā vvieta), lai gan viesnī ca nodroš ina bezmaksas transportu uz centru un Dubaiju.

Mē s aizvedā m bē rnus ekskursijā uz akvaparku. Aquaventure no š ī akvaparka ieguva milzī gu pieredzi, ir slidkalniņ š , kura tunelis iet cauri haizivju akvā rijam un slavenais slidkalniņ š , kura slī pums ir gandrī z 90 grā di. Ir arī rotaļ u laukumi maziem bē rniem. Mū su bē rni bija sajū smā par saņ emtajā m emocijā m. Ekskursija pirkta no firmas, bija pastaigas attā lumā Summer Land Hotel. Mū s savā ca ā tri, noteiktajā laikā , autobusi mazi un ē rti.
аватар sveta.levina.84
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Š ī viesnī ca tika apmeklē ta š ī gada ibn. Atpū ta ar draugu. Iespaidi no viesnī cas un valsts ir tikai pozitī vi: pludmale pā ri ceļ am, istaba ar skatu uz jū ru, viesistaba ar pusdienu galdu, virtuve ar visu nepiecieš amo, elegants interjers istabā , plata divguļ amā gulta , patī kama vannas istaba bez sveš ā m smakā m utt. … Tomēr ▾ Š ī viesnī ca tika apmeklē ta š ī gada ibn. Atpū ta ar draugu.
Iespaidi no viesnī cas un valsts ir tikai pozitī vi: pludmale pā ri ceļ am, istaba ar skatu uz jū ru, viesistaba ar pusdienu galdu, virtuve ar visu nepiecieš amo, elegants interjers istabā , plata divguļ amā gulta , patī kama vannas istaba bez sveš ā m smakā m utt.
Virtuve. Brokastis lieliskas: piens, olu kultenis, pā rslas, sulas, kafija, pā rslas, desiņ as, sviests, ievā rī jums, bulciņ as utt. Pusdienas un vakariņ as ieturē jā m Kazaņ as restorā nā (10 minū š u gā jienā pie Al Seef Hotel), jo tur ir garš ī gi ē dieni, mā jā s gatavotas un pieejamas cenas. Š eit iegā dā jā mies arī ē dienu lī dzi ņ emš anai. Š eit ir viss krievu dvē selei: pelmeņ i un borš č s.
Atrakciju parks atrodas 5 minū š u pastaigas attā lumā no viesnī cas, ir arī panorā mas rats. Apmeklē jā m Š ā rdž as akvā riju un apskatī jā m Abū Dabī .
Ekskursiju pē c drauga ieteikuma iegā dā jā s Shan Tours viesnī cā Summer Land, pirmajā stā vā pretī reģ istratū rai, ietaupot 40%. Abū Dabī ir Emirā tu galvaspilsē ta, un tā pē c tā izceļ as ar ī paš u greznī bu, un Shayza Zayed moš eja ir vienkā rš i pā rsteidzoš a savā varenī bā . Noķ ertais gihs Murats stā sta interesanti bez garlaicī giem datumiem un faktiem.
аватар voynik84
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Laba diena! Š ī gada janvā rī atpū tos kopā ar vī ru un 4 gadus veco dē lu š ajā viesnī cā . Viesnī ca, jā saka, man patika. Mē s ar vī ru daudz ceļ ojā m pa Eiropu un objektī vi vē rtē jā m dzī ves apstā kļ us. … Tomēr ▾ Laba diena! Š ī gada janvā rī atpū tos kopā ar vī ru un 4 gadus veco dē lu š ajā viesnī cā .
Viesnī ca, jā saka, man patika. Mē s ar vī ru daudz ceļ ojā m pa Eiropu un objektī vi vē rtē jā m dzī ves apstā kļ us.
Vispirms š ajā viesnī cā mani pā rsteidza telpas lielums: vienkā rš i milzī gs, tad virtuves klā tbū tne ar trauku mazgā jamo maš ī nu. Mē beles, protams, nav jaunas, bet viss ir patī kami, tī ri un garš ī gā stilā . Jū ra atrodas pā ri ceļ am, tikai akmens mest attā lumā . Pludmale tī ra, ar smalkā m baltā m smiltī m, ū dens tī rs, nenormā li skaista krā sa.
Netā lu no viesnī cas atrodas vē stures muzejs un Š ā rdž as akvā rijs, neaizmirstiet turp doties. Tā kā esmu pieredzē jis ceļ otā js, es nekad nepē rku ekskursijas no tū roperatoriem, jo ​ ​ to cenas ir par 40-50% dā rgā kas nekā vietē jā m firmā m. Viņ iem patī k iebiedē t apdroš inā š anas un vietē jo firmu licenč u trū kumu, tač u tas nebū t nav tā .
Pē c ekskursijas pa Dubaiju sapratu, ka neesmu kļ ū dī jies, izvē loties kompā niju, viss bija ļ oti interesanti: gidam Muradam ir reta oratora dotī ba, liekot ieklausī ties katrā vā rdā , kopumā ļ oti izzinoš i klausī ties viņ u.
Ē diens viesnī cā ir labs, bet ekskursijā iekļ autas tikai brokastis, iesaku ierasties uz brokastu sā kumu, citā di ē diena paliks maz. Pusdienas un vakariņ as ē dā m istabiņ ā (kaut ko gatavoju virtuvē ), vai arī Kazaņ as restorā nā , daž u minū š u gā jiena attā lumā , viesnī cā Al seef, pirmkā rt, ir krievu un tatā ru virtuve, otrkā rt ir ē dienkarte. bē rniem. Mē s pasū tī jā m savam dē lam: š urpu, kartupeļ u biezeni, kagi, sautē jumu, spageti, okroshka utt. Mums ar vī ru ļ oti patika: lagmans, kebabi, sē ņ u krē mzupa, vistas tabaka utt.
Kopumā es ieteiktu š o viesnī cu, ļ oti ē rta atraš anā s vieta: tuvu lielveikali, muzeji, ē dinā š anas punkti utt.
аватар habibrahmanov
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Pirmo reizi kopā ar sievu bija AAE. Š o viesnī cu izvē lē jos uz savu risku, jo par to nebija daudz atsauksmju. Saņ ē mu lielisku cenu. Kopā ar lidojumu uz 14 dienā m, pamatojoties uz brokastī m, diviem sanā ca 6.000 rubļ u. Ieradā s 22.01 vakarā . … Tomēr ▾ Pirmo reizi kopā ar sievu bija AAE. Š o viesnī cu izvē lē jos uz savu risku, jo par to nebija daudz atsauksmju. Saņ ē mu lielisku cenu. Kopā ar lidojumu uz 14 dienā m, pamatojoties uz brokastī m, diviem sanā ca 6.000 rubļ u. Ieradā s 22.01 vakarā . 2014. No Dubaijas lidostas lī dz viesnī cai (tū roperators PEGAS) nokļ uvā m 25 minū tē s. Reģ istratū rā viņ i bija ļ oti draudzī gi, brī dinā ja, ka rī t tiksim pā rcelti uz citu istabu, jo mū sē jais vē l nav iztī rī ts. Viņ i pieklā jī gi atvainojā s par sagā dā tajā m neē rtī bā m. Tas nesagā dā ja neē rtī bas, jo viņ i mū s iekā rtoja istabā , kas ir daudz lielā ka par to, kuru rezervē jā m. Š veicars nogā dā ja lietas istabā (tē jai pietiek ar 1$, bet nevajag) brokastis no 7 lī dz 10.30. Brokastis labas, bet ne pā rā k daudzveidī gas, pelnī juš as 4 no 5 ballē m. Pē c brokastī m mū su mantas tika pā rvestas uz galveno istabu un mierī gi novietojā m lietas.
Visi numuri atbilst viesnī cas aprakstam un viesnī cnieka fotogrā fijā m, ar labojumu, ka bildē vienmē r viss izskatā s nedaudz labā k. Mē beles ir diezgan jaunas un labas, bet bez volā niem atbilst 4 zvaigznē m, cenai un dzī vokļ u lī menim. Santehnika laba, vannasistaba diezgan ē rta, bet š uves uz flī zē m mazliet "noguruš as". 2 lieli televizori, vispirms 2 kanā li un 24 televizori. Virtuve laba, viss ir ē diena gatavoš anai, tē jkanna, plī ts, mikroviļ ņ u krā sns, naž i un dakš iņ as. Tikai panna un kastrolis bija noguruš i no lietoš anas, bet tomē r lietojami. Gulta liela un ē rta, priekš namā ir dī vā ns, tē jas galdiņ š un ē damistaba, seifs skapī , gludinā mais dē lis un gludeklis. Fē na nebija, tikai var bū t jā jautā reģ istratū rā , bet mums tas nebija vajadzī gs.
Istabu uzkopš ana ir kvalitatī va un iekļ auta cenā.
Ja neizkarina zī mi, ka guļ at, viņ i to tī ra gandrī z katru dienu un nemitī gi jautā vai nevajag sakopt un ja izkā rsiet zī mi, ka vajag tī rī t, tā s tiks notī rī tas 1 stundas laikā.
Uzņ emš ana darbojas labi, bet daž reiz daž i pieprasī jumi tiek aizmirsti, tā pē c 4 no 5 ballē m. 250 metri no jū ras, izcila pludmale ar lielu krasta lī niju, tī ra un bezmaksas, ir maksas nedaudz zemā k, bet ar paš valdī bu biju pilnī bā apmierinā ta.
Viesnī cā ir labs fitnesa klubs, tajā ir sauna, hammam, dž akuzi un masieris.

Blakus ir lielveikals un taksofons, pā ri ceļ am no viesnī cas, cenas ir nedaudz augstas, bet ir viss, kas jums nepiecieš ams, ja nevē laties doties uz tirdzniecī bas centru. Netā lu no viesnī cas vienmē r ir taksometrs. Uz Dubaiju labā k braukt no autoostas, tikai 7 dirhami vienai personai, no turienes uz union metro staciju ar metro. Labā k ir pā rvietoties pa Š ardž u ar taksometru, un uz Dubaiju ar autobusu, un jau Dubaijā ar metro.
Ieteicams apmeklē t Š ardž as akvā riju, kas ir ē rts orientieris, lai atgrieztos viesnī cā ar taksometru, kas atrodas pā ri ielai no viesnī cas. Netā lu atrodas labs restorā ns ar jū ras veltē m.
Nā kamreiz ieš u uz to paš u viesnī cu, man ļ oti patika. Iesaku jaunajiem pā riem, par š o naudu Š ā rdž as piekrastē nav nekā labā ka. Š ā rdž ā ir daudz skaistu vietu. Kopē jais iespaids 8.5 no 10 ballē m.
аватар UAE2013
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
1. Reģ istrē joties viņ i prasī ja depozī tu 500 USD. Mē s atteicā mies, tā pē c iekā rtojā mies 40 minū tes vē lā k. Viesnī ca atrodas 5 minū š u gā jiena attā lumā no pilsē tas pludmales (visi var atpū sties, sievietes "pieklā jī gos": ) atseviš ķ os peldkostī mos) un pludmales, kur viņ i atpū š as tikai slē gtā s drē bē s ( ir brī dinā jums). … Tomēr ▾ 1. Reģ istrē joties viņ i prasī ja depozī tu 500 USD. Mē s atteicā mies, tā pē c iekā rtojā mies 40 minū tes vē lā k. Viesnī ca atrodas 5 minū š u gā jiena attā lumā no pilsē tas pludmales (visi var atpū sties, sievietes "pieklā jī gos": ) atseviš ķ os peldkostī mos) un pludmales, kur viņ i atpū š as tikai slē gtā s drē bē s ( ir brī dinā jums).
2. Pretī viesnī cai ir š iks okeanā rijs un jū rniecī bas muzejs.
3. Ja ņ emat istabu ar skatu uz jū ru, tad ņ emiet vē rā , ka pusi no š ī m istabā m noslē dz jauna nepabeigta ē ka.
4. Istabas ir lielas. Ir virtuve (plī ts, tvaika nosū cē js, ledusskapis, veļ as maš ī na, tē jkanna, tosteris, katls, panna, trauki, bez dziļ ajiem š ķ ī vjiem)
5. Sakopts laikā . Santehnika darbojas, gultas veļ a un dvieļ i laba, mainī ti laicī gi. Bet galvenais remonts bija sen, tā pē c vannas istabā ir sē nī te, paklā js arī nepilnī gs.
6. Brokastis ir vienā das: olas, desiņ as, maizī tes, burgeri, sē nes, pupiņ as, kruasā ni, grauzdiņ i, sviests, medus, ievā rī jums, siers, desa, sula, brokastu pā rslas). Augļ u nav. Zinu, ka daudzi bija nelaimī gi, bet mums pietika (biju ar vī ru un diviem bē rniem, 7 un 9 gadi).
7. Internets - 25 dirhami stundā , 70 dienas. Bet tuvumā ir viesnī cas ar bezmaksas WI-FI, atvainojiet, mē s to uzzinā jā m pirms izbraukš anas : (
8. Viesnī cā nav krieviski runā još u darbinieku.
9. Viesnī ca klusa, citus atpū tniekus gandrī z neredzē jā m. Kafejnī cā ir 9 galdiņ i, bet vairā k kā.4 vienlaicī gi nav bijuš i aizņ emti. Mums tas ir liels pluss.
10. Personā ls ir normā ls, neatteica mū su lū gumus, neizsniedza nekā dus "kreisos" rē ķ inus.
11. Vispā rē jais iespaids: viesnī ca ir stabila 3 par nelielu naudu AAE. Jū s varat arī atrast trū kumus "pieciniekos". Atnā cā m atpū sties – un atpū tā mies. Ja jums patī k pā rvaldī t savu laiku paš am un nav atkarī gs no transfē ra uz pludmali, tad viesnī ca ir piemē rota. Vai arī ņ emiet pirmā s lī nijas viesnī cas, bet dā rgā kas.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums welcomeruby
‹ Viesnīca Time Ruby Hotel Apartments 3*

Апарт-отель расположен в оживленном районе Аль-Хан, в нескольких метрах от Персидского залива в г. Шарджа. Недалеко от нового Аквариума Шарджи, порта Халид и Выставочного центра. Идеально подходит для отдыха на выходных, длительного отдыха или деловых поездок. В отеле взимается депозит.

Atrašanās vieta Отель расположен в г. Шарджа, недалеко от нового Аквариума Шарджи, порта Халид и Выставочного центра. Расстояние от аэропорта г. Дубай — 15 км, от аэропорта Аль Мактум — 73 км.
Pludmale
  • 2. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

4 конференц-зала (платно), Wi-Fi предоставляется в общественных зонах бесплатно, услуги по глажке одежды, Bites кафе (континентальный завтрак и закуски 07:00-23:00).

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Тренажерный зал с отдельными зонами для мужчин и женщин оснащен тренажерами Powerzone. Гости могут посетить гидромассажную ванну и массажный кабинет.
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam
  • džakuzi
  • sporta zāle  FREE 
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 77 номеров.

Istabās

В числе удобств всех апартаментов 2 больших телевизора с плоским экраном и местными и интернациональными каналами, а также полностью оборудованная кухня. Апартаменты оформлены в современном элегантном стиле. Из некоторых окон открывается вид на море.

  • vanna/duša
  • fēns
  • čības un peldmētelis
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • interneta wi-fi
  • virtuve / virtuvīte
  • tējas/kafijas automāts
  • mikroviļņu krāsns
  • ledusskapis
  • modināšanas pakalpojums
Adrese PO Box: 7041, Al Khan, Sharjah, United Arab Emirates
Tālruņi: +971 6 593 2222
Tīmekļa vietne: Time Ruby Hotel Apartments
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам, yes. Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.