Banyan Tree Dubai 5*– Atsauksmes

AAEDubaija
2
Novērtējums 7.010
7.0 Numurs
7.0 apkalpošana
7.0 Tīrība
7.0 Uzturs
7.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Dubaijā uz mākslīgās mākslīgās salas Bluewaters. Tādas apskates vietas kā iekštelpu atrakciju parks IMG Worlds Of Adventure un zooloģiskais komplekss Green Planet atrodas tikai 20-30 minūšu attālumā. Tika atvērts 2018. Lieliski piemērots cilvēkiem, kuri vēlas atpūsties prom no pilsētas trokšņiem.Vairāk →
аватар Sheba-lv87
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca ir ļ oti laba. Kad devos, nebija daudz atsauksmju, tā pē c nolē mu uzrakstī t savu. Viesnī ca atrodas uz salas, pastaigas attā lumā no Dubaijas jahtu piestā tnes, apmē ram 30 minū tes uz gā jē ju tilta, 1 stunda lī dz DMCC metro stacijai. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir ļ oti laba. Kad devos, nebija daudz atsauksmju, tā pē c nolē mu uzrakstī t savu. Viesnī ca atrodas uz salas, pastaigas attā lumā no Dubaijas jahtu piestā tnes, apmē ram 30 minū tes uz gā jē ju tilta, 1 stunda lī dz DMCC metro stacijai. Gā jā m kā jā m vai braucā m ar taksi, kaut kur 15-16 dirhami. Ierodoties mū s sagaidī ja ar aukstu sulu, aizveda uz istabu un parā dī ja, kas ir kur.

Augstā kā lī meņ a pakalpojums, mē s saņ ē mā m bezmaksas jauninā jumu ar tieš u skatu uz okeā nu. Reģ istratū rā vienmē r ir krieviski runā još s personā ls. Istaba ļ oti liela, gultas ļ oti ē rtas, daudz platu spilvenu, gulta sniegbalta un ar patī kamu aromā tu. Vannas istaba ir slē gta ar bī dā mā m durvī m, divā m izlietnē m, vannu un duš u. Peldmē telis, dvieļ i lielos daudzumos, ž eleja, š ampū ns, ziepes un visi aksesuā ri ir un vienmē r tiek papildinā ti.

Tī rī š ana katru dienu daž reiz pat divas reizes. Vakarā jū s gatavojaties gulē t, spilveni tiek noņ emti, gultas pā rklā js tiek uzvilkts uz č ī bā m. Maltī tes, kuras ieturē jā m HB brokastis, bija Hells Kitchen restorā nā no 7-10.
30 ir neticami, ē dienu izvē le ir ļ oti liela, olu kultenis, pankū ka, benediktī nieš u olas tiek gatavotas jums, viesmī ļ i atnesī s visu, tē jas kafijas sulu arī . Vakariņ as bija Bacchanal restorā nā no 18.00-22.30, viss arī ļ oti garš ī gs un visa milzī ga izvē le, izsalkuš am nav iespē jams palikt. Desertu izvē le ir neticama, kā rtē jo reizi viss ir ļ oti garš ī gs. Vakariņ ā s ē dot HB ir viena nianse, var pasū tī t vienu grā dī go dzē rienu, tas ir vai nu ū dens, sula vai Pepsi, Fanta. Mums bija gadī jums, ka mums piegā dā ja ū deni un tad arī pasū tī jā m sulu, nezinot, ka ū dens jau ir uzskatā ms par dzē rienu un bija jā maksā . Viņ i man dod daudz ū dens, istabā ir 6 gabali uz diviem.

Pludmale ir ļ oti plaš a, tur ir daudz sauļ oš anā s krē slu, lietussargu, tiek atnesti dvieļ i, tiek atnests jebkurš ū dens daudzums maisā ar ledu. Jū ra ļ oti laba ar viļ ņ iem, tī ra, vienī gā ieeja jū rā ne pā rā k laba, daudz mazu akmeņ u, divas reizes iegriezu, tā pē c labā k paņ emt č ī bas.
Viesnī ca ir laba, un pakalpojums ir visaugstā kajā lī menī , ī paš i Arsar, kurš izbraukš anas dienā mums pagatavoja brī niš ķ ī gas brokastis.
аватар Gribova-ane4ka
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Cē zara kū rorta pieredze: 2019.  gada maijs. Viesnī ca kopumā nav slikta, tač u nebija tas, ko no tā s gaidī jā m. Teritorija laba, koplieto 2 viesnī cas, skaists skats, jū ra nedaudz nemierī ga (bija dienas, kad bija ļ oti bī stami peldē ties, lai gan mū su draugi, kuri tajā paš ā dienā dzī voja Rixos uz palmas, apgalvoja, ka viņ iem bija mierī ga jū ra). … Tomēr ▾ Cē zara kū rorta pieredze: 2019.  gada maijs. Viesnī ca kopumā nav slikta, tač u nebija tas, ko no tā s gaidī jā m. Teritorija laba, koplieto 2 viesnī cas, skaists skats, jū ra nedaudz nemierī ga (bija dienas, kad bija ļ oti bī stami peldē ties, lai gan mū su draugi, kuri tajā paš ā dienā dzī voja Rixos uz palmas, apgalvoja, ka viņ iem bija mierī ga jū ra). Tā kā viesnī cas noslogojums ir mazs, ir daudz bezmaksas sauļ oš anā s krē slu. Reģ istrē š anā s: ierados 23:30, istabiņ a normā la, plusi pludmales š ī feris un mī kstas baltas č ī bas un pludmales soma, labi ziepju piederumi. Skats no standarta numura ir vienkā rš i š ausmī gs uz ceļ a, un pā ri ceļ am ir rezidences, bez veģ etā cijas. Ar labu skatu, tikai par piemaksu ap 5000 tū kst. , lai gan varē tu nodroš inā t bez maksas, aiziet uz tikš anos, jo viesnī ca pustukš a. Mainī jā m istabu, skatam ī sti nav nozī mes, bet š is skats noteikti sabojā visu garastā vokli. Pā rtika, mums ir HB. Brokastis bija labas, bet nekas ī paš s. Tas pats, kas Rixos. Nekā das svaigi spiestas sulas! Ir viens dzesē tā js, ko sauc par svaigo sulu, ir apelsī nu sula, bet tā nav svaigi spiesta. Viesmī ļ i nes kā svaigu, bet neizskatā s pē c svaiga, atradu krieviski runā još u meiteni un viņ a man teica, jā , viņ iem tieš ā m nav svaigi spiestas sulas. Vakariņ as man ir ļ oti vā jas, no tā , kas man patī k, nebija nekā , proti, jū ras veltes. No jū ras veltē m katru otro dienu grilē ta tā da paš a veida forele un uzkodas: 1) uzkoda -2 vā rī tas garneles, 2) uzkoda - kū pinā tas, pat ne svaigas sarkanā s zivis un VISS !! ! ! Vakariņ ā s garš ī gi ir tikai deserti, man ļ oti garš oja. Reģ istrē joties mums paskaidroja, ka vakariņ as var aizstā t arī ar restorā nu HK pilī (veselī bas virtuve) un savā viesnī cā , par papildus samaksu + 100AED no personas un nobaudī t viņ u lielisko virtuvi. Bet tā nebija, galvenā ē dienkarte ir tikai par naudu ar pilnu samaksu. Un mums pat ar papildus samaksu 300AED (trijiem) ir atseviš ķ a mini ē dienkarte, kurā tikai risoto un spageti un atkal bez steikiem un jū ras veltē m.
P. s. Ļ oti slikta virtuve ir iekļ auta puspansijā . Pakalpojums: acī mredzot viesnī ca joprojā m ir jauna, un pakalpojums noteikti ir klibs. Sī kumiem istabā bija jā gaida stundu, reizē m zvanī ja un atgā dinā ja. Ar restorā niem arī bijā m dezinformē ti, teica, ka par galveno ē dienkarti jā maksā papildus, bet patiesī bā tā nav. Istaba tika tī rī ta 2 reizes dienā , dvieļ i, kurus atstā jā m uz grī das, tika pacelti un nolikti atpakaļ plauktā , pamanī jā m, jo ​ ​ dvieļ i bija mitri. Pirms tam atpū ties Jumeirah Beach Hotel un Rixos premium Dubaijā .
Территория отеля вечером


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Dubaijas strūklaka
Novērtējums 9.6
AAE, Dubaija
Pieminekļi un pieminekļi
Debesskrāpis Burj Khalifa
Novērtējums 9.4
AAE, Dubaija
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti
IMG piedzīvojumu pasaules
Novērtējums 9.7
AAE, Dubaija
Izklaide

Отель располагается в г. Дубай на искусственном насыпном острове Bluewaters. Всего в 20–30 минутах расположены такие достопримечательности, как крытый парк аттракционов IMG Worlds Of Adventure, зоологический комплекс «Зеленая планета». Был открыт в 2018 году. Отлично подойдет людям которые хотят отдохнуть вдалеке от городского шума.

Atrašanās vieta Парк аттракционов IMG Worlds Of Adventure и оперный театр Дубая находятся в 18 км от отеля Caesars Palace Bluewaters Dubai. Расстояние до международного аэропорта Аль-Мактум составляет 21 км.
Pludmale
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

В распоряжении гостей 2 открытых бассейна с регулируемой температурой воды: «Нептун» и «Фортуна». Работает круглосуточная стойка регистрации. За услуги прачечной взимается плата.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • vēlā izbraukšana
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Имеется игровая зона в помещении, защитные барьеры для детей и игрушки у бассейна.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports В отеле проводится прямая трансляция спортивных мероприятий, тематические вечера, кулинарные мастер-классы, играет живая музыка.
  • sauna/vanna/hammam
  • džakuzi
  • sporta zāle
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 495 номеров.

Istabās

В номере есть кондиционер, бесплатный Wi-Fi, телевизор, телефон, мини-бар (платно), набор для кофе и чая, сейф, утюг и гладильная доска, балкон. Ванная комната с феном и туалетно-косметическими принадлежностями. Предоставляются бесплатно тапочки и халаты.

Adrese P.O. Box 36555 Bluewaters Island, Dubai, United Arab Emirates
Tālruņi: +971 4 556 6666
Tīmekļa vietne: Banyan Tree Dubai
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам, yes. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб.