Promenade Spa Hotel 4*– Atsauksmes

6
Novērtējums 6.310
№34 viesnīcas reitingā Truskaveca
4.5 Numurs
4.8 apkalpošana
4.5 Tīrība
6.8 Uzturs
6.0 Infrastruktūra
Viesnīca "Promenade" ir daļa no sanatorijas kompleksa "Luxury Resort" ("Ženēva"). Tās atklāšana notika 2008. gadā. Viesnīca ar kopējo platību 7293 kv. m, atrodas Truskavecā.Vairāk →
аватар nina-serg
Laba viesnī ca, izlasī juš i internetā negatī vas atsauksmes, devā mies piesardzī gi, bet domā jā m, ka vienmē r var piemaksā t un dzī vot citā ē kā paš ā Ž enē vā vai Cē zarā . Bet viss gā ja labi, ē ka atrodas tā lu no spa, bet pastaiga pa gaiteņ iem no ē kas uz ē ku aizstā j diē tu pē c sā tī gā m vakariņ ā m))). … Tomēr ▾ Laba viesnī ca, izlasī juš i internetā negatī vas atsauksmes, devā mies piesardzī gi, bet domā jā m, ka vienmē r var piemaksā t un dzī vot citā ē kā paš ā Ž enē vā vai Cē zarā . Bet viss gā ja labi, ē ka atrodas tā lu no spa, bet pastaiga pa gaiteņ iem no ē kas uz ē ku aizstā j diē tu pē c sā tī gā m vakariņ ā m))). Viņ i izmantoja akcijas piedā vā jumu – viss iekļ auts vienai personai, aptuveni 25 eiro ar trī s ē dienreizē m dienā un neierobež otu baseinu, saunu un visu Ž enē vas labumu izmantoš anu.
аватар irinaantosyk87
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Braucā m atvaļ inā jumā ar draugiem, neskatoties uz to, ka tad bija daudz cilvē ku, ar kuriem apmesties, tikā m ā tri nokā rtoti. Reģ istratū rā draudzī gas meitenes, mū s aizveda uz istabu. Istaba bija tī ra, kā saka "Odi negriež degunu. … Tomēr ▾ Braucā m atvaļ inā jumā ar draugiem, neskatoties uz to, ka tad bija daudz cilvē ku, ar kuriem apmesties, tikā m ā tri nokā rtoti. Reģ istratū rā draudzī gas meitenes, mū s aizveda uz istabu. Istaba bija tī ra, kā saka "Odi negriež degunu. " Restorā nā ir zviedru lī nija, izvē le plaš a un gana garš ī ga. Spa ir jā pavada stunda, tas ir ļ oti liels ar daudziem peldbaseiniem un saunā m. Plā nojam š eit atgriezties vē lreiz.
аватар Yana_1
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Viss, kas teikts par š o kompleksu, ir skumja patiesī ba. Viesnī cas vadī bai ir pē dē jais laiks padomā t par to, ka cilvē ki š eit nevis atpū š as, bet lutina savus nervus ik uz soļ a - no apkalpoš anas (precī zā k, tā s neesamī bas) lī dz daudzā m procedū rā m (salū za, beidzā s, ne š odien, viņ i nedod mums citus materiā lus). … Tomēr ▾ Viss, kas teikts par š o kompleksu, ir skumja patiesī ba. Viesnī cas vadī bai ir pē dē jais laiks padomā t par to, ka cilvē ki š eit nevis atpū š as, bet lutina savus nervus ik uz soļ a - no apkalpoš anas (precī zā k, tā s neesamī bas) lī dz daudzā m procedū rā m (salū za, beidzā s, ne š odien, viņ i nedod mums citus materiā lus). Sū kņ u telpa arī nedarbojas. Aukstā laikā gaiteņ os ir ļ oti auksts - staigā t no noguruš ā SPA nav ī paš i ē rti un var saaukstē ties. Jū s varat aizmirst par Wi-Fi telpā . Jū s varat elpot svaigu gaisu citur. Visam nepiecieš ams kapitā lais remonts.
аватар bimol-rivne
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Nolē mā m satikties ar draugiem no daž ā dā m pilsē tā m neitrā lā teritorijā , lai jautri un ē rti pavadī tu laiku. Viesnī ca izvē lē ta tikai tā pē c, ka mā jaslapā norā dī tajā informā cijā š eit ir viss: SPA zona. … Tomēr ▾ Nolē mā m satikties ar draugiem no daž ā dā m pilsē tā m neitrā lā teritorijā , lai jautri un ē rti pavadī tu laiku. Viesnī ca izvē lē ta tikai tā pē c, ka mā jaslapā norā dī tajā informā cijā š eit ir viss: SPA zona. biljards, boulings, karaoke, vairā ki restorā ni. trenaž ieru zā le, dzī vā mū zika utt. Mē s pamā jā m vairā kus simtus kilometru - un dabū jā m pa pieri! No tā nav NEKAS, izņ emot SPA zonu! NEKO! . Viss jau sen ir slē gts. Un tu neatgriezī sies. tik daudz ceļ ojis. Vispirms par labo. SPA zona ir diezgan laba, plaš a, ir daudz daž ā du telpu un pirts, tač u arī š eit bija daž i trū kumi. Karsts ū dens no duš as pie baseina, es negaidī ju, lai kā es centos. Fitobars nedarbojas. Nav ne ū dens, ne tē jas, ne sulas. Neviens nebrī dinā ja. lai visu paņ emtu lī dzi. Ir pā rģ ē rbš anā s kabī nes, bet visi gā ja peldmē teļ os (balstoties uz iepriekš ē jo pieredzi, apmeklē jot lī dzī gas viesnī cas), ko viņ i nož ē loja. Iet uz istabu pa aukstā m ejā m 500 metrus lī dz telpai slapjā peldmē telī nav patī kama bauda. Mani pā rsteidza cenas vestibila bā rā . Tē ja, piemē ram, no ingvera un tē ja no kumelī tes vai liepziedas, maksā tā du paš u cenu - 67 UAH. Tā ds iespaids. ka vismaz angļ u karaliene vā ca š o kumelī ti Ukrainas laukos. Istabas ir cits stā sts. Divā s no trim istabā m vannas istabā nav aizkaru. Nomazgā jies un veic tudoterapiju – noslauki ū deni tualetē s. sienas un grī da - un ar savu dvieli. Fē ni nedarbojas, un, tā kā viesim istabā nav informā cijas, un visas pasaulē slavenā s iezvanpieejas kombinā cijas reģ istratū rā nedarbojā s, man bija jā dodas uz reģ istratū ru 500 metrus cauri divā m ē kā m un trim. grī das, lai atrisinā tu problē mas. Durvis č ī kst kā neeļ ļ oti rati. Spilveni ir tā , it kā bū tu uzš ū ti tikai trī s zeķ u pā ri un nekas vairā k, peldmē teļ i un dvieļ i veci, cieti kā dū rainis, lai ierī vē tos pē c ledus bedres. Ī sā k sakot - serviss nulles lī menī . virtuve nav slikta, paš taisī ta, bet pieticī ga, devā mies vakariņ ā s uz pilsē tu - restorā ni nestrā dā .
Iespē jams, tiem, kas dodas pē c medicī niskā s palī dzī bas un apmeklē tikai SPA zonu, tam visam nebū tu nozī mes, tač u tad no vietas ir jā noņ em visi š ie vilinā jumi un pē rtiķ i. Tur atpū sties nav iespē jams. Ī paš i tie. kam ir ar ko salī dzinā t.
аватар kozlova.oksana2
Viņ i tikko atgriezā s no Truskavecas (12.09. 17). Atpū ta Promenā dē Par viesnī cu. Tas, ko redzat bildē , jā , tas viss ir taisnī ba, tikai pirms -8/10 gadiem bez remonta (kapitā ls). Viesnī cā vispā r nav izklaides. Ē diens š iks, personā ls labs, medicī nas bā ze super, SPA centrs strā dā , ja neskaita to, ka nepilna remonta dē ļ daudz kas darbojas (baseinā nav flī ž u, daļ ē ji darbojas hidromasā ž as , tikai 2 no 5 aromagrotiem) Ieskatī jā mies sā ls alā . … Tomēr ▾ Viņ i tikko atgriezā s no Truskavecas (12.09. 17). Atpū ta Promenā dē Par viesnī cu. Tas, ko redzat bildē , jā , tas viss ir taisnī ba, tikai pirms -8/10 gadiem bez remonta (kapitā ls). Viesnī cā vispā r nav izklaides. Ē diens š iks, personā ls labs, medicī nas bā ze super, SPA centrs strā dā , ja neskaita to, ka nepilna remonta dē ļ daudz kas darbojas (baseinā nav flī ž u, daļ ē ji darbojas hidromasā ž as , tikai 2 no 5 aromagrotiem) Ieskatī jā mies sā ls alā . . un viss. Vasarā varat sauļ oties sauļ oš anā s krē slos pie baseiniem. Jā , Karaliskajā jū s aizvedī s un iekā rtos, bet esiet laipni pret Promenā di paš i un, ja paveiksies ar strā dā još u liftu. Promenā des gaiteņ i ar nolobī tā m tapetē m, tā di paš i noplukuš i numuriņ i (un mums bija 2-istabu DeLuxe), kas velk maksimumu lī dz standartam un tad viesnī cā bez zvaigznē m. Par kā dā m 4-5 zvaigznē m pat Karaliskajā nevar bū t ne runas, par pā rē jā m ē kā m klusē ju. Tā kā istabā s vairā k nekā viens aizkars ar izdeguš iem aizkariem, tā skapja durvis var nokrist. Viss ir vecs. Sū kņ u telpa nav tā lu. Medaļ as otra puse. Nu jā , ā rpus ē kā m ir š ausmī gi, izņ emot Karalisko (un tie ir vizuā li putekļ i acī s), bet pē c tam visi tiekas vienā ē damzā lē un vienā SPA centrā . Tiem, kas nav ī paš i izvē lī gi, variants labs, jo par tā du naudu labā ku (ē diens, SPA, atraš anā s vieta, ā rstē š ana) neatradī siet min. 2 reizes dā rgā k. Kas attiecas uz pirmo reizi, mums patika. Pati pilsē ta mirst, palikuš as tikai padomju augstceltņ u sanatorijas vai lielas villas/viesnī cas (daž i var lepoties vismaz ar peldbaseiniem) un dā rgi krodziņ i ap apakš ē jo sū kņ u telpu (augš ē jā slē gta), un palikuš i pamesti bū vlaukumi. Ā rzemnieku ir daudz (seviš ķ i kaukā zieš i un poļ i) Izklaidē jā mies ar pastaigā m pa parku, procedū rā m, SPA centru pē c kura izslē dzies kā zī dainis. Bija 8 dienas, pirmā s 4-5 klases, un tad vienkā rš i noguris. Uz Truskavecu vairs nebraukš u, bet, ja kā ds no maniem paziņ ā m vē las aizbraukt nedā rgā atvaļ inā jumā un nedaudz paveseļ oties, varu ieteikt, tikai pastā stot kas un kā . Ak, jā , neviens viesnī cas restorā ns, izņ emot fitobā ru un vestibila bā ru, nav slē gts!
аватар serrgerrr
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
lieliska viesnī ca atseviš ķ s prieks dvē selei un miesai - spa : ) peldbaseini, pirtis, simtiem visā du interesantu procedū ru. Gribē jā s izmē ģ inā t visu uzreiz - bet sanā ca smagi un nedaudz Iesaku apmeklē t visus labas atpū tas cienī tā jus. … Tomēr ▾ lieliska viesnī ca
atseviš ķ s prieks dvē selei un miesai - spa : )
peldbaseini, pirtis, simtiem visā du interesantu procedū ru.
Gribē jā s izmē ģ inā t visu uzreiz - bet sanā ca smagi un nedaudz
Iesaku apmeklē t visus labas atpū tas cienī tā jus


iemiesojums kot33
piecas dienas viss ir super uz sesto temperatūru 5 dienas mēs nevaram apstāties sākumā ārsti jums ir saaukstēšanās trīs dienu laikā zāles pazudīs Cheris trīs dienas jā nē jums ir iekaisis kakls pēc piecām dienām tagad man ir pats iekaisis kakls un bērns vēl nav izlēmis sieva paldies Dievam aizvācās ārstu viedoklis dalījās, vieni saka nolaist temperatūru un tecējumu, jo vīruss un bars slimu citi vienmēr tā pirmajās dienās sūkņu telpā ūdens nojauc imunitāti un tad "dziedē"? Es nesaprotu, kāpēc šī ārstēšana ir un ko darīt, paldies
15 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
kūrorta parks
Novērtējums 10.0
Ukraina, Truskaveca
Daba
Minerālūdens sūkņu telpa Nr.1
Novērtējums 9.0
Ukraina, Truskaveca
Arhitektūra, Daba

Отель «Променад» входит в состав санаторно-курортного комплекса «Luxury Resort» («Женева»). Его открытие состоялось в 2008 году. Отель, общей площадью 7293 кв. м, расположен в Трускавце.

Viesnīcā

Ресторан «Royal» (система «шведский стол»), ресторан национальной кухни «Украинский», ресторан грузинской кухни «Тифлис», «Каравелла» (ресторан в SPA-центре), ирландский паб и Спорт-бар, кондитерская «Royal Grand Café», Аква-бар и фито-бар. Три конференц-зала: Royal Grand Hall, SPA Conference Hall, SPA Concert Hall; две переговорных комнаты, несколько залов для проведения банкетов, деловых встреч, торжеств и конференций.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • ārsts
  • transfērs uz/no lidostas
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu klubs
Izklaide un sports Центр «De Paris» - салон красоты класса «Люкс». SPA & Welenss комплекс: SPA-услуги: 20 видов бань и саун (от традиционной финской сауны и русской бани до экзотической японской бани «офуро» и турецкого «хамамма»); 11 бассейнов (в том числе бассейн с минеральной водой из целебного источника, бассейн с водой Мертвого моря); Welness-услуги: 6 видов массажа (от экзотики до классики); Косметические программы для мужчин и женщин; Омолаживающие обертывания; Медицинские услуги: Консультации, обследования, лечение у специалистов европейской и восточной медицины; Проведение курсов лечебных массажей. Реабилитационный центр «Планета Здоровья», специализирующийся на восстановлении организма после разнообразных спинальных травм.
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam
  • džakuzi
  • biljards
  • galda teniss
  • skvošs
  • volejbols
  • velosipēdu noma
  • sporta zāle
  • ekskursiju organizēšana
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

Размещение в современном 7-ми этажном здании, состоящем из 117 комфортабельных номеров: 90 двухместных номеров европейского стандарта (Double/Twin), в которых возможно размещение до 3 человек, 12 однокомнатных номеров класса «люкс» (Executive Suite), в которых возможно размещение до 4 человек, 15 двухкомнатных номеров класса «люкс» (De Luxe), в которых возможно размещение до 4 человек.

Istabās

Все номера оборудованы современной мебелью, кондиционерами, кабельным телевидением с широким выбором каналов, плазменными телевизорами, мини-баром, подогревом пола в ванной комнате, телефон, сейфом с персональным кодом, феном, набором туалетных принадлежностей.

Adrese Львовская обл., г. Трускавец, ул. Суховоля, 61-63
Tālruņi: +38 (03247) 7-37-37
+38 (044) 569-30-36
+38 (093) 386-06-07
Tīmekļa vietne: Promenade Spa Hotel
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам, yes. Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, настольный теннис, сквош, волейбол. Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно). Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб.