Kurortno-gostinichnyi kompleks Svitiaz 3*– Atsauksmes

3
Novērtējums 9.310
9.0 Numurs
9.7 apkalpošana
9.7 Tīrība
8.7 Uzturs
8.7 Infrastruktūra
Kūrorta un viesnīcu komplekss "Svityaz" tika atklāts 2013. gada decembrī. Viesnīca atrodas pilsētas centrā netālu no minerālūdens sūkņu telpas un skaista pilsētas parka.Vairāk →
аватар lesiaukrainka
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ī si, jo ī rē ju istabu tikai uz dienu, un nevaru sniegt vē rtē jumu par visā m niansē m. Par ā rstniecī bas centru, piemē ram, neko neteikš u, reģ istratū rā piedā vā ja doties pie ā rsta, bet tur ir runa. Kopē jais iespaids ir augstas kvalitā tes Eiropas lī meņ a 3 * vai ē ģ iptieš u-turku 5 *. … Tomēr ▾ Ī si, jo ī rē ju istabu tikai uz dienu, un nevaru sniegt vē rtē jumu par visā m niansē m. Par ā rstniecī bas centru, piemē ram, neko neteikš u, reģ istratū rā piedā vā ja doties pie ā rsta, bet tur ir runa.
Kopē jais iespaids ir augstas kvalitā tes Eiropas lī meņ a 3 * vai ē ģ iptieš u-turku 5 *.
Viesnī ca atrodas Truskavecas centrā , lē nā gā jienā no dzelzceļ a stacijas ir aptuveni piecpadsmit minū tes, lī dz sū kņ u telpai 100 metri. Bet starp citu, ja ir slinkums staigā t (ī paš i no rī ta), tad ū deni var iedzert paš ā viesnī cā (pie SPA centra reģ istratū ras).
Izrē ķ inā jā mies nedaudz ā trā k par noteikto datumu (varbū t sezonas laikā tas nebū tu noticis). Bet pie rezultā ta tiek pieskaitī ts +.
Istabu ī rē ja "Superior standard in the bē niņ i". Istabā bija viss, kas bija sludinā jumā : seifs, fē ns, peldmē teļ i, č ī bas, tualetes piederumi, mini bā rs, TV. Istaba plaš a, viss darbojā s. Viss kā rtī gs un tī rs. Neskatoties uz to, ka aiz loga tobrī d bija - 17 - 20, istabā +22. Un vasarā ir gaisa kondicionieris.
Man patika, ka katrā stā vā ir dzesē tā js ar karsto un auksto ū deni.
Izvē loties, uz kuru viesnī cu doties, galvenais kritē rijs bija baseina un pirts klā tbū tne. Vē rtē jumam pievienoju vē l divus plusus. Trī s saunas: infrasarkanā s, romieš u un somu saunas. Peldbaseins un dž akuzi. Baseins ir atvē rts no 10 lī dz 21, pirtis ir atvē rtas no 17, bet, ja vē laties agrā k, tad vienkā rš i pasū tiet SPA reģ istratū rā savam laikam (Vienī gais, no 14 lī dz 15, apmē ram, viņ i tī ra baseinu ). Dvieļ i un palagi pirtī m tiek nodroš inā ti SPA reģ istratū rā .
Temperatū ra baseinā bija + 25 (atcerieties, cik tas ir ā rā ).
Ē diens ir labs bufete. Man patika, ka neskatoties uz sezonu, daudz svaigu garš augu. Biezpiens, divu veidu putras, jogurts, augļ i, ž ā vē ti augļ i, aukstie gaļ as gabaliņ i, siera gabaliņ i, divu veidu salā ti, gaļ a, zivis, divi piedevas, deserti – tā das ir brokastis. Bija diē tiskie ē dieni, bet, piemē ram, man bū tu ļ oti grū ti pretoties un ē st diē tu ar visdaž ā dā kajiem labumiem. Pusdienas un vakariņ as ir viena un tā pati bufete, bet par maksu. Aizgā ju vakariņ ā s + bā rā pasū tī ju vī nu. Tu nevarē si notievē t : )
Viens nebija liktenī gs, bet nepatī kams mī nuss. Viņ iem ir tā di noteikumi, ka izrakstoties viņ i pā rbauda telpas, un š ī procedū ra aizņ em apmē ram 15 minū tes, tā pē c skaitiet, kad izrakstā ties. Tas mani nepatī kami pā rsteidza, ī paš i pē c tam, kad, piemē ram, Horvā tijā dzī vokļ a atslē gas gulē ja zem paklā ja.
аватар witaly70
Spa viesnī ca atrodas paš ā centrā , 100 metrus no sū kņ u telpas, apkalpoš ana un tī rī ba super, istabā balkoni, minibā ri un viss. Ir peldbaseins, dž akuzi, saunas, apkalpoš ana numurā un procedū ras spa centrā (pē c ā rsta receptes, par maksu). … Tomēr ▾ Spa viesnī ca atrodas paš ā centrā , 100 metrus no sū kņ u telpas, apkalpoš ana un tī rī ba super, istabā balkoni, minibā ri un viss. Ir peldbaseins, dž akuzi, saunas, apkalpoš ana numurā un procedū ras spa centrā (pē c ā rsta receptes, par maksu). Es ar prieku dotos uz turieni vē lreiz. Kas attiecas uz pā rtiku, brokastis ir iekļ autas, cienī gas, un jums ir jā maksā papildus par pusdienā m un vakariņ ā m.
аватар strykoza
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Liels paldies par lieliskajā m brī vdienā m, kas mū s izglā ba no daudzā m problē mā m! Viesnī ca ir Eiropas lī meņ a (ļ oti lī dzī ga Nazarbajeva rezidencei Karlovi Varos). Personā ls ir ļ oti pieklā jī gs un izpalī dzī gs, ko mū sdienā s biež i nevar redzē t! Medicī niskais personā ls ir virsū un ī paš i gribu atzī mē t masiernieku puiš us un, protams, Č . … Tomēr ▾ Liels paldies par lieliskajā m brī vdienā m, kas mū s izglā ba no daudzā m problē mā m! Viesnī ca ir Eiropas lī meņ a (ļ oti lī dzī ga Nazarbajeva rezidencei Karlovi Varos). Personā ls ir ļ oti pieklā jī gs un izpalī dzī gs, ko mū sdienā s biež i nevar redzē t! Medicī niskais personā ls ir virsū un ī paš i gribu atzī mē t masiernieku puiš us un, protams, Č . ā rsts! Vē lreiz paldies, ieteikš u savai ģ imenei un draugiem. Ar cieņ u, Jū su viesis Asanovs Aleksejs Iljasovič s.


VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums svityaz_resort
‹ Viesnīca Kurortno-gostinichnyi kompleks Svitiaz 3*
Atrakcijas
kūrorta parks
Novērtējums 10.0
Ukraina, Truskaveca
Daba
Minerālūdens sūkņu telpa Nr.1
Novērtējums 9.0
Ukraina, Truskaveca
Arhitektūra, Daba

Курортно-отельный комплекс «Свитязь» открылся в декабре 2013 года. Отель находится в центре города возле бювета минеральных вод и красивого городского парка.

Atrašanās vieta В самом центре города - возле бювета минеральных вод и возле городского парка.
Viesnīcā

Парковка, ресторан (шведский стол, комплексное меню, room service, меню A La Carte), лобби-бар круглосуточный, Wi-Fi бесплатный, круглосуточная охрана гостиничного комплекса и прилегающей территории, летняя терраса открыта с началом весны, трансфер, круглосуточный room-service, стирка и глажка одежды, доставка прессы, доставка минеральных трускавецких, сходницких и моршинських вод.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta
  • droši
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • ārsts
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детская игровая комната, детская кроватка и кресло для кормления в номер при необходимости, детское меню, услуги няни по предварительному заказу.
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Лечебно-оздоровительный комплекс с мед оборудованием, SPA-центр с банными культурами, фитнес-зал с популярными кардио-тренажерами.
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam
  • džakuzi
  • sporta zāle
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

47 номеров, Улучшенный Стандарт - 19 номеров, Комфорт - 16 номеров, Полулюкс - 8 номеров, Люкс - 3 номера, Апартамент - 1 номер.

Istabās

Большая удобная двуспальная или две односпальные кровати, шкаф для одежды, письменный стол и кресло, Wi-Fi, Led-телевизор со спутниковым телевидением, сейф, мини-бар, ванная комната с набором мини-парфюмерии, фен, набор полотенец.

Adrese 82200, г. Трускавец, ул. Суховоля, 25
Tālruņi: +38 (03247) 71343
+38 (03247) 71344
+38 (067) 3711761
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам, yes. Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).