Perlyna Prikarpatia 2*– Atsauksmes

4
Novērtējums 4.010
3.3 Numurs
3.3 apkalpošana
3.3 Tīrība
4.0 Uzturs
6.3 Infrastruktūra
1993. gadā atpūtniekiem durvis vēra medicīniskās rehabilitācijas centrs "Perlyna Prykarpattya". MRC "Perlyna Prykarpattya" atrodas vienā no gleznainākajiem un ekoloģiski tīrākajiem Truskavecas kūrorta stūriem. Sanatorija Perlyna Prykarpattya, kas ir uzbūvēta pēc individuāla projekta, ir salīdzināma ar tipiskiem kūrortiem ar savu kompaktumu un savas medicīniskās un diagnostikas bāzes klātbūtni. No kūrorta logiem paveras brīnišķīgs skats uz ezeru.Vairāk →
аватар polfari
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Nolē mā m paelpot svaigā gaisā , iedzert ū deni un kļ ū t veseliem. Mē nesi viņ i zvanī ja un jautā ja, vai ir modē rezervē t istabu. Mums teica, ka mē s varam nā kt vietas bū s. Esam ieraduš ies....Viņ i mū s ievietoja pē dē jā. … Tomēr ▾ Nolē mā m paelpot svaigā gaisā , iedzert ū deni un kļ ū t veseliem. Mē nesi viņ i zvanī ja un jautā ja, vai ir modē rezervē t istabu. Mums teica, ka mē s varam nā kt vietas bū s. Esam ieraduš ies....Viņ i mū s ievietoja pē dē jā.10. stā vā , netī rā , smirdī gā istabā . Ejam, palū gsim pā rcelt ar skandā lu. Pā rcelts uz 3. stā vu. Istaba netī ra lī dz raudā š anai, viss nolietots, vannas istabā flī zes uz grī das ir nelī dzenas un tā pē c ir ū dens, sienas sapelē juš as. Telpā uz grī das ir centimetru bieza putekļ u kā rta. Uz takas. dienā , kad ierodamies, redzam bildi: apkopē ja, mī ļ i smaidot, notī ra slieksni pie ieejas un grasā s doties prom. Jums ir viņ as deguns centimetru biezā putekļ u slā nī un jā norā da uz vannu. Viņ š sā k meklē t vate pie draudzenē m un stundu tī ra istabu. Tad mē s ejam pie ā rsta Timoshivskiy. Ā rsts raiti bez lielas entuziasma uzdod standarta jautā jumus, viņ am uz pieres rakstī ts “dod naudu, citā di neredzē si procedū ras un ā rstē š anu. ” Naudu mē s nedodam. Tā kā jebkuru procedū ru var sarunā t personī gi ar personā lu, kas tā s veic. Ja gribi to izdarī t kvalitatī vi))) Jautā jums: kā pē c iet uz kasi? ))) Ē dnī cā pirmā s divas dienas dod ē st bez pasū tī š anas, kas nozī mē , ka vispirms piegā dā ē dienu visiem, un tad pā rē jā s citi nevē lē jā s tiek pā rdoti jums. ))) Tur arī lamā jamies, un tikai tad mums iedod š vakas, bet jau tā s, kas ē d visu nevis pā rē jo)). Visā sanatorijā no tualetē m gaiteņ os ir briesmī ga smaka. Ī paš i pirmajā stā vā . Uz grī dā m ir paklā ji, tie arī smird. Interesanti. . Vai administrā cijas staigā pa š iem stā viem? Vai tieš ā m ir grū ti tī rī tā jus padarī t tī rus, nevis nozagt balinā tā ju un pulveri?? ? Dvieļ i un gulta smird. Laikam jau sen nav redzē juš i pulveri. Visur zagš ana, korupcija un š vaki! ! !
аватар Korona111
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Apmetos kū rortā kopā ar ģ imeni. Istabas smird, viss salū zis. Bufete ir plika, jā nā k ļ oti laicī gi, lai kaut ko dabū tu no ē diena un viss viena tipa. Gandrī z par visā m procedū rā m jā piemaksā , lai pret viņ iem izturē tos kā pret cilvē kiem. … Tomēr ▾ Apmetos kū rortā kopā ar ģ imeni. Istabas smird, viss salū zis. Bufete ir plika, jā nā k ļ oti laicī gi, lai kaut ko dabū tu no ē diena un viss viena tipa. Gandrī z par visā m procedū rā m jā piemaksā , lai pret viņ iem izturē tos kā pret cilvē kiem. Lai gan viņ i tur kā putni č ivina ar nekrieviem, nu, skaidrs, ka viņ iem ir vairā k naudas, un tagad sanatorija ir pā rvē rtusies par poļ u pansionā tu. Vai vē laties atpū sties kopā ar apkā rtē jo krā mu)) dodieties uz procedū rā m netī rā s, smirdī gā s procedū ru telpā s)))))) pē c tam dodieties uz sanatoriju Zhemchuzhina Prykarpattya
аватар mcckjx2b
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Pagā juš ajā.2013. gadā es jau atpū tos š ajā sanatorijā un nolē mu vē lreiz apstā ties pie tā s paš as izvē les. Mans apskats (Atpū ta Truskavecā ) par sanatoriju jau ir š eit un ļ oti detalizē ts, un kopš tā laika praktiski nekas nav mainī jies. … Tomēr ▾ Pagā juš ajā.2013. gadā es jau atpū tos š ajā sanatorijā un nolē mu vē lreiz apstā ties pie tā s paš as izvē les. Mans apskats (Atpū ta Truskavecā ) par sanatoriju jau ir š eit un ļ oti detalizē ts, un kopš tā laika praktiski nekas nav mainī jies. Par jaunu. Sanatorijā pamazā m notiek kā rtē jais remonts, bet tas attiecas uz teritoriju un koplietoš anas telpā m, remonts vē l nav sasniedzis telpas, gandrī z nepā rtraukta "sovdepija" pieklā jī gā kā stā voklī . Visspilgtā kais ir fakts, ka sanatorijā un pilsē tā ir ļ oti maz atpū tnieku. Kū rorts bija gandrī z lī dz pusei pilns. Kaimiņ os esoš ajā s sanatorijā s ("Karpaty", "Shakhtar" tā s ir dā rgā kas) atpū tnieku ir vē l mazā k, pareizā k sakot, to praktiski nav vispā r. Š ā da situā cija veidojusies saistī bā ar politisko situā ciju valstī . Pā rsvarā atpū š as tikai ukraiņ i, kaut kur ap 98%, un tajā gadā puse bija Krievijas, Baltkrievijas, Kazahstā nas uc pilsoņ i. Lai gan krievvalodī go ā rzemnieku bailes ir veltī gas. Kopš pagā juš ā gada situā cija pilsē tā nav mainī jusies, viss ir kā bijis, nav naidī guma un naidī guma pret krievvalodī gajiem. Cilvē ki tikko ir redzē juš i pietiekami daudz atklā tā neprā ta kanā lā RosPutinGoebbelsTV un tic š ī m muļ ķ ī bā m, un tas ir 21. gadsimtā , informā cijas laikmetā . Vienī gais, kas liecina par militā ru agresiju un daļ as valsts okupā ciju, ir vizuā lā až iotā ž a pilsē tā , un arī tad tā nav ī paš i uzmā cī ga un ne tik daudz. Lai gan tā ir normā la jebkuras valsts reakcija uz militā ru iejaukš anos. Pilsē tā bija vientuļ i krievu atpū tnieki, un, visticamā k, lī dz vasarai atpū tnieku plū sma no Krievijas un NVS atsā ksies tikpat lielā skaitā . Tā pē c tagad ir laiks atpū sties, cenas tagad ir zemā kas. Sabiedriskā kā rtī ba pilsē tā ir atbilstoš ā lī menī , un tajā paš ā laikā visā atpū tas laikā pilsē tā neredzē ju nevienu policistu (pilsē tas centru apsargā privā ta apsardzes firma), tur vienkā rš i ir nav nepiecieš ama policijas klā tbū tne. Pilsē tā iereibuš u cilvē ku satikt ļ oti reti, tas pats attiecas uz smē ķ ē tā jiem, š ķ iet, ka pilsē tā smē ķ ē t aizliegts. Iesaku visiem atpū sties Truskavecā .
Канализационный люк на территории санатория. Это название известной австрийской фирмы, т.е. этот люк по всей вероятности здесь находится со времён Австро-Венгрии.Сколько же ему лет? В городском музее. Листовка УПА. В городском музее. Бункер УПА. На территории санатория На территории санатория Центр города Памятник Степану Андреевичу Граффитти в городе
аватар mcckjx2b
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Pirmo reizi atpū tai nolē mu izvē lē ties Rietumukrainu. Pā rē jais iekrita martā , vē l nav brī vdienu sezona, bet pā rē jā galvenais joprojā m bija ā rstē š ana Ukrainas Iekš lietu ministrijas sanatorijā "Perlyna prykarpattya" (Karpatu pē rle) Truskaveca, Ļ vovas apgabals. … Tomēr ▾ Pirmo reizi atpū tai nolē mu izvē lē ties Rietumukrainu. Pā rē jais iekrita martā , vē l nav brī vdienu sezona, bet pā rē jā galvenais joprojā m bija ā rstē š ana Ukrainas Iekš lietu ministrijas sanatorijā "Perlyna prykarpattya" (Karpatu pē rle) Truskaveca, Ļ vovas apgabals. Lai gan kū rortos, kas nav piejū ras kū rorti, var pat teikt, ka jē dziens "brī vdienu sezona" nav. Vienmē r ir sezona. Kopē jā s budž eta izmaksas kuponam 21 dienai ar ā rstē š anu ir UAH 6000, i. е. dienā.285 UAH. Par vauč eriem, kas tiek pā rdoti "komerciā li", diena maksā.320 UAH.
Lī dz atpū tas vietai ar vilcienu nokļ uvu bez problē mā m ar pā rsē š anos Kijevā . Vilciens Kijeva-Truskaveca. Š is ir viens vilciens, kas brauc uz Truskavecu, citi vilcieni tur neiet, ir vē l vairā ki elektrovilcieni Ļ vova - Truskaveca. No dzelzceļ a stacijas uz sanatoriju devos ar sanatorijas mikroautobusu, kas atpū tniekus gaidī ja stā vvietā , pie izejas no stacijas perona kreisajā pusē . Manā gadī jumā tā bija tumš i zila GAZelle ar sanatorijas logo, kas atpū tniekus gaidī ja kā das 15 minū tes, tā pē c daudz kavē ties nebija. Uz sanatoriju braucā m kā das 4 minū tes, ja lietas nav smagas, tad pavisam iespē jams nokļ ū t ar kā jā m. Ceļ oš ana ir bezmaksas. Sanatorijā var nokļ ū t arī ar taksometru Nr. 1 ​ ​ vai taksometru. Ja cilvē ks nebrauc pa pilsē tu pirmo reizi, tad taksometru vadī tā ji prasī s 20 UAH vai pat vairā k, lai gan tas maksā maksimums 10 UAH.
Sanatorija atrodas pilsē tas nomalē , kur ir arī citas sanatorijas "Miner", "Karpaty" u. c. Vā rdam "nomale" nevajadzē tu jū s biedē t, jo pietiek ar 30 minū tē m, lai izstaigā tu pilsē tu no viena gala lī dz cits. Administrators mani uzreiz aizsū tī ja uz ē damistabu. brokastis beidzā s, kur pabrokastoju un pē c tam uzreiz bez problē mā m un ļ oti ā tri iekā rtojos istabiņ ā . Tajā paš ā laikā administratori izvē las, lai viesi telpā bū tu aptuveni vienā da vecuma. Atpū tniekiem izsniedz sanatorijas un spa grā matas, "valsts darbiniekus" zilā krā sā , atpū tniekiem par oranž o pilnu cenu - interesants risinā jums, lai pavadoņ i redzē tu, kurš ir kurš .
Istaba bija divvietī ga, istabai ir neliela lodž ija. Telpas izskats un aprī kojums ir vairā k vai mazā k labā stā voklī "loķ a" stilā , redzams, ka periodiski tiek veikts kosmē tiskais remonts, no "civilizā cijas" stikla pakeš u loga. Istabā bija televizors (26 gadi, lai gan paš ai sanatorijai tikai 20? ), radio, telefons, ledusskapis (10 gadi, tā dus vairs neraž o), duš a apvienota ar vannas istabu (daļ ē ji nomainī ta santehnika jaunu). Viss strā dā ja pareizi. Likā s, ka televī zijā rā da 14 kanā lus, ir krievu (trī s dienas nerā dī ja TV, tika veikti daž i remonti). No istabas paveras skats uz ū denskrā tuvi, mež u, Karpatiem. Par piemaksu var apmesties “suite” numurā ar “Eiropas kvalitā tes remontu”, katrā stā vā ir tikai 2-4 š ā das telpas.
Istaba tika regulā ri tī rī ta atpū tas laikā , periodiski "izsū kta putekļ sū cē js", katru dienu tika izņ emti atkritumi no tvertnes. Ir tualetes papī rs. Gulta tika mainī ta ik pē c 5 dienā m. Gultas veļ a labā stā voklī , sagā dā ti 3 dvieļ i. Ja jums ir kā di jautā jumi par numuru, jums jā sazinā s ar istabeni. Vienreiz pieteicos pē c izdeguš ā s spuldzī tes un kā rtē jo reizi telefons nestrā dā ja, viņ a izsauca attiecī gos speciā listus, darbī bas traucē jumi operatī vi novē rsti.
Ieraš anā s dienā apmeklē ju ā rstu, kurš izsniedza nosū tī jumu uz pā rbaudē m (bez maksas) un izrakstī ja neirofizioloģ iskā profila procedū ras: lā zerterapija, minerā lvanna, ozocerī ts, muguras masā ž a, Naftusya ū dens, tad pievienoja amplipulsu. Visticamā k, tas ir viss, ko varē tu pieš ķ irt bez papildu maksas. Ir daudzas citas maksas procedū ras, kuru cena ir no 4 UAH. – skā bekļ a kokteilis, lī dz 80 UAH. - kriosauna. Ļ oti ē rta procedū ra procedū ru atvaļ inā juma kā rtī bas un laika noteikš anai, nav jā dodas uz daudziem birojiem un jā noskaidro laiks. Tas viss tiek veikts izmantojot datoru vienā birojā.2-3 minū š u laikā , tiek veikta izdruka un izsniegta atpū tniekam - ļ oti ē rti. Arī sanatorijā ir moderna diagnostikas iekā rta, laboratorija. Pē c lū guma izrakstī t ultraskaņ u ā rsts nekavē joties izsniedza atbilstoš u nosū tī jumu (bez maksas). Ā rsti ir vē rī gi, visu izskaidro un izstā sta, atbild uz pieprasī jumiem. Tomē r iniciatī vai joprojā m jā bū t pacientam. Uz ā rsta jautā jumu, kad nā kt uz citu vizī ti, atbilde bija, ka jebkurā laikā . Es arī esmu bijusi 2-3 reizes pie ā rsta. Noteiktā s procedū ras sā ka notikt uzreiz uzņ emš anas dienā . Procedū ras darbinieki izdod kvalitatī vi un godprā tī gi, neatkarī gi no tā , vai viņ iem tiek samaksā ts vai nē . Medicī nas un dzī vojamā s ē kas ir savienotas ar galeriju, kas ir ļ oti ē rti, ī paš i sliktos un aukstos laikapstā kļ os. Nekā dus papildu maksā jumus sanatorijas personā lam viņ š neveica, ne no kā da nebija mā jienu par “piemaksā m”.
Kū rortā ir sava sū kņ u telpa ar importē to minerā lū deni. To galvenokā rt izmanto gados vecā ki atpū tnieki vai sliktos laikapstā kļ os. Lielā kā daļ a atpū tnieku dod priekš roku doties uz pilsē tas sū kņ u telpu uz spa parku. Laiks braucienam - 15 minū tes, kaut kur 1 km. , Ceļ š nav nogurdinoš s. Sū kņ u telpa strā dā pē c grafika. Praktiski nav jē gas liet Naftusya ū deni lī dzi, jo. tas ļ oti ā tri zaudē savas ī paš ī bas.
Kū rortā.3 ē dienreizes dienā . Ē diens daudzveidī gs kā parastajā strā dā još ā "padomju" ē dnī cā . Ē dienkarte ir pielā gota, var pasū tī t kaut ko no 2-3 ē dieniem. To var atzī mē t kā pozitī vu ikdienas augļ u uzturā : ā bolus, apelsī nus, kivi. Biež i deva svaigus dā rzeņ us, tomā tus, gurķ us, kā postus (ziemā ). Vairā kas reizes bija sviestmaizes ar sarkanajiem ikriem. Porcijas mazas. Atpū tas laikā zaudē ju daž us kilogramus (to var attiecinā t uz plusiem). Es neredzē ju nevienu prusaku ē damistabā . "Valsts darbinieki" ē d vienā zā lē , un kurš atpū š as par pilnu cenu citā . Ja maksā jat 25 UAH. dienā , tad var iet ē st "komerczā lē ".
Sanatorijā aktī vi notiek remontdarbi, tač u remontē nevis atpū tnieku telpas, bet gan zā le un daž i gaiteņ i. Viņ i gatavojā s mest putekļ us acī s sanatorijas 20 gadu jubilejā gaidī tajam ministram, kā arī teritoriju pie ieejas, kur acī mredzot piebrauks ministra maš ī na.
Sanatorijas teritorija ļ oti liela, kopta, daudz apstā dī jumu. Pā rsvarā ir egle, smereka, arborvitae, tā pē c arī ziemā apkā rt ir zaļ umi. Sanatorijas teritorijā ir trī s ieejas. Ir rotaļ u laukums. Apsargā ta autostā vvieta. Sanatorijas vestibilā pirmajā stā vā ņ em "wifi". Sanatorijā ir veikals, kafejnī ca, bā rs, Privatbank filiā le (kur var iegā dā ties biļ etes visa veida transportam), baseins (par maksu), bibliotē ka ar lasī tavu, bē rnu istaba. Ir arī kinozā le. Tomē r filmas netiek rā dī tas. Daž reiz viņ i rī ko koncertus, gan maksas, gan bezmaksas. Biež i notiek diskotē ka. Sanatorijas dzī vojamā ē ka š ķ iet 10 stā vu. Ir divi moderni lifti. Š os liftus izmanto arī apkalpojoš ais personā ls (ja ir kravas) un, kā likums, ar rociņ ā m gultasveļ u, koferiem ar instrumentiem utt. , kas rada neē rtī bas atpū tniekiem (pieklā jī gā s viesnī cā s tas nav atļ auts). Pē c "turku-ē ģ iptieš u standartiem" sanatorija "Perlyna prykarpattya", neskatoties uz iespaidī gajiem izmē riem, ir 1* kategorijas viesnī ca.
Pā rē jā s 3 reizes nenormā li sniguš i. Pilsē tā bū tī bā sniegu centā s laicī gi notī rī t, katrā ziņ ā lī dz sū kņ u telpai varē ja aiziet kā jā m, lai arī ar problē mā m. Sanatorijas teritorijā tika iztī rī ti arī celiņ i.
Sanatorijā ir tū risma aģ enta pakalpojumi, kas piedā vā ekskursijas pa Rietumukrainas un Rietumeiropas apskates vietā m. Ekskursiju izmaksas ir 70-200 UAH. un no 120 eiro. Pā rē jā laikā ar ekskursiju apmeklē ju Velič kas-Krakovas pilsē tu. Paš ā Truskavecā nav daudz apskates objektu, vairā ki muzeji, sena baznī ca, sens piemineklis Ā damam Mickevič am u. c. Maza, mā jī ga, kū rortpilsē ta. Uzkrī toš i ir mū su izpratnē ž ogu neesamī ba, tie tur ir zemi no metā la sieta vai krū miem. Ž ē l, ka "plastmasa" gandrī z iznī cinā ja "vecos laikus". Pilsē tu var viegli izpē tī t kā jā m.
Pā rē jais man patika. Tomē r, ja man bū tu jā maksā.100% no ekskursijas izmaksā m, es droš i vien izvē lē tos citu vietu. Pē c izrakstī š anas tiek izsniegts izrakstī š anas kopsavilkums un visu izmeklē jumu rezultā ti. Sanatorijā lī dz mū sdienā m saglabā jusies pazemojoš ā "padomju" kā rtī ba "ī rē t istabu" pie izrakstī š anā s, dvieļ us, pakaramos u. c. skaita ne tikai tur, bet vispā r nekur pasaulē , izņ emot "Sovdepija").
Sanatorijā ir daudz atpū tnieku no Krievijas, Baltkrievijas, ir no Kazahstā nas un citā m valstī m. Internetā redzē ju daž as atsauksmes par vietē jo iedzī votā ju ukraiņ u valodu un ka tas sagā dā neē rtī bas atpū tniekiem, it kā vietē jie izliekas, ka nesaprot krievu valodu un neko nepaskaidros un nerā dī s, ja pajautā si krieviski un ir vispā r naidī gs pret krievvalodī gajiem. Jā , patieš ā m gandrī z 100% vietē jo iedzī votā ju un sanatorijas darbinieki runā ukraiņ u valodā . Tač u, ja uzrunā krieviski, vai tas bū tu ā rsts vai medmā sa sanatorijā , taksists pilsē tā vai kā ds cits, viņ i uzreiz pā riet uz krievu valodu. Ekskursijā s gids jautā , kā dā valodā vadī t ekskursiju, ja daļ a ir ukraiņ u valodai un vismaz viena krievu valodai, tad ekskursija notiek krievu valodā . Protams, visiem noteikumiem ir izņ ē mumi, piemē ram, vecmā miņ as spontā nos tirgos, viņ as vienkā rš i nezina krievu valodu vai zina to ļ oti vā ji, tač u apliecinu, ka tas nebū s š ķ ē rslis saziņ ā . Vietē jie iedzī votā ji ir ļ oti draudzī gi atpū tniekiem neatkarī gi no tā , no kuras valsts viņ i ir. Š ā das atsauksmes par valodu acī mredzot raksta tikai daž i ukraiņ u nī dē ji, un tiem nevajadzē tu pievē rst uzmanī bu.
Labi atpū tieties sanatorijā "Perlyna prykarpattya".
136 Памятник Герою Украины Степану Бандере. Здесь считают обязательным сфотографироваться все русские туристы.  4.03.2013. Трускавец 133 Памятник Герою Украины Степану Бандере. Здесь считают обязательным сфотографироваться все русские туристы.  4.03.2013. Трускавец 152 Артист перед концертом.  20.03.2013. Трускавец 137  Католический костёл Успения Богородицы. Платановая аллея.  17.03.2013. Трускавец 125 Курортный парк. Источник Юзя.  2.03.2013. Трускавец 076 Вид из окна номера.  16.03.2013. Трускавец 054 Столовая. Обед.  5.03.2013. Трускавец 153 Вечерний Трускавец.  5.03.2013.


VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
kūrorta parks
Novērtējums 10.0
Ukraina, Truskaveca
Daba
Minerālūdens sūkņu telpa Nr.1
Novērtējums 9.0
Ukraina, Truskaveca
Arhitektūra, Daba

В 1993 году открыл свои двери для отдыхающих Медицинский Реабилитационный Центр «Перлына Прикарпатья».

МРЦ «Перлына Прикарпатья» расположен в одном из самых живописных и экологически чистых уголков курорта Трускавец. Построенный по индивидуальному проекту, санаторий «Перлына Прикарпатья» выгодно отличается от типовых здравниц компактностью и наличием собственной лечебно-диагностической базы. Из окон санатория открывается чудесный вид на озеро.

Viesnīcā

МРЦ имеет автономную лечебную базу, бювет минеральных вод системы быстрого подогрева ; кабинеты минеральных ванн, гидропатических процедур (душ, гидромассаж); озокеритовых апликаций; кишечных процедур; вагинальных орошений; рефлексотерапии; различных электрофизиотерапевтических процедур; лечебного массажа; кабинетской разгрузки; зал лечебной физкультуры с тренажерами; плавательный бассейн с сауной.

Telpu apraksts

Для удобства проживания предлагаются комфортабельные двухкомнатные номера европейского стандарта класса "люкс".

Adrese 82200, г. Трускавец, ул. С.Бандеры, 71, МРЦ "ПЕРЛИНА ПРИКАРПАТТЯ"
Tālruņi: +38 03247 5 10 71 (круглосуточно)
+38 067 670 00 84 (круглосуточно)
Факс: +38 03247 6 66 76
Tīmekļa vietne: Perlyna Prikarpatia
FAQ