Dnepr 2*– Atsauksmes

11
Novērtējums 6.510
№24 viesnīcas reitingā Truskaveca
7.0 Numurs
6.8 apkalpošana
6.4 Tīrība
6.9 Uzturs
7.5 Infrastruktūra
Slēgtā akciju sabiedrība sanatorija un viesnīcu komplekss Dnepr-Beskyd ietver Dņepras sanatoriju un Beskyd viesnīcu.Vairāk →
аватар Oleg1908
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Š ajā viesnī cā palikā m divas nedē ļ as, principā bijā m apmierinā ti. Optimā la cenas un kvalitā tes attiecī ba. Man ļ oti patika, ka medicī niskā s procedū ras var veikt neizejot no sanatorijas, arī sū kņ u telpa ir iekš telpā s un milzī ga priekš rocī ba ir baseins. … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā palikā m divas nedē ļ as, principā bijā m apmierinā ti. Optimā la cenas un kvalitā tes attiecī ba. Man ļ oti patika, ka medicī niskā s procedū ras var veikt neizejot no sanatorijas, arī sū kņ u telpa ir iekš telpā s un milzī ga priekš rocī ba ir baseins. Mū s paē dinā ja normā li. Uzreiz samulsu, ka sanatorija atrodas pilsē tas nomalē , bet ā tri sapratā m, ka lī dz centram ir tikai 10 minū š u gā jiens. Vakarā ir labi pastaigā ties. Pretī sanatorijai ir autobusu pietura, var ā tri nokļ ū t lī dz tirgum vai TCS.
аватар ivanchenko23
Esiet savaldzinā ts ar darbī bu — "junior suite" numurs diviem par 501 UAH. Dņ eprā . Beskids ir slē gts. Atbraucā m, ā tri iekā rtojā mies, bet mū s pā rsteidza, reģ istratū rā teica, ka istaba nav iztī rī ta. Mē s iegā jā m un numurs tika noņ emts. … Tomēr ▾ Esiet savaldzinā ts ar darbī bu — "junior suite" numurs diviem par 501 UAH. Dņ eprā . Beskids ir slē gts. Atbraucā m, ā tri iekā rtojā mies, bet mū s pā rsteidza, reģ istratū rā teica, ka istaba nav iztī rī ta. Mē s iegā jā m un numurs tika noņ emts. Neliels vecs standarta numurs, nevis "junior suite", kas bija redzams vietnē . Nā ca, sakot, ka tas ir traks standarts. Divč ina, paslē pusi seju, iztaisnoja, ka tas ir junioru numurs. Nu labi, padomā ju. Nepiecieš amas brokastis. Viņ i ienesa zī mī ti ē damistabā . Ē damistaba milzī ga, krē slā , drū ma un nepatī kama, 1/3 aizņ emta. Mē s prasī jā m vietu pie loga. Viņ i kategoriski atteicā s, lai gan vietas bija. Mē s sē dē jā m otrajā rindā no virtuves. Tā , ka viesmī ļ i bija tuvā k, lai staigā tu. Un tad pats interesantā kais - atnesa ū denī vā rī tu putru, bez piena, kartupeļ us ū denī , pussasmalcinā tus, pusveselus (arī gavē nī ē d kartupeļ us ar augu eļ ļ u), ar pretī gu kotleti, kakao bez cukura un gabaliņ u. sviesta ar palmu eļ ļ u. Ē st to bija pretī gi. Viņ š jautā ja, kad jā pasū ta ē dieni, jo mums teica, ka ē diens ir pasū tī ts. Izrā dī jā s, ka visiem tiek dota viena un tā pati lieta, nevis pē c pasū tī juma. Kopā ar mums ceļ oja vē l divas meitenes, reakcija bija tā da pati. Mē s atnā cā m uz uzņ emš anu un runā jam par pretī gu ē dienu, un jaunā meitene ir kļ uvusi kurlmē ma. Tikai klusē š ana ir viss. Ne vā rda. Paņ ē mā m mantas un pā rcē lā mies uz citu kū rortu. Esmu ļ oti pā rsteigts par pozitī vajā m atbildē m. Sanatorija nomalē , pilsē tas nomalē , tā lu no sū kņ u telpas, bet ja ir slikti laikapstā kļ i? Un sanatorijas sū kņ u telpā ievests ū dens, jū s zinā t, kā da kvalitā te.
аватар avoda08
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Decembrī iereģ istrē jā s viesnī cā , junior suite : -), faktiski normā ls standarts + TV + ledusskapis. Pirmajā dienā izrā dī jā s, ka duš a ir saplī susi un ū dens netecē ja vispā r. Pē c administratora sazvanī š anas atnā ca meistars un salaboja. … Tomēr ▾ Decembrī iereģ istrē jā s viesnī cā , junior suite : -), faktiski normā ls standarts + TV + ledusskapis. Pirmajā dienā izrā dī jā s, ka duš a ir saplī susi un ū dens netecē ja vispā r. Pē c administratora sazvanī š anas atnā ca meistars un salaboja. Telefons istabā , bet neceri zvanī t, nestrā dā . Uzturs ir atseviš ķ s jautā jums: ja vē laties zaudē t svaru, bet jums nepietiek gribasspē ka, tad atrodaties ē damistabā . Ja gribi dabū t kaut ko ē damu 3 reizes dienā , tad jā iet uz restorā nu. Lū dzu, ņ emiet vē rā , ka, lai gan par maltī ti restorā nā bū s jā maksā papildus, nav garantē ts, ka varē siet tur paē st! Pē c 10 minū tē m pē c restorā na atvē rš anas jū s vairs nevarē siet ē st, jo. uz tā saukto Bufetē nekā nebū s un bū s jā lū dz viesmī lis, lai viņ š vismaz kaut ko iznes. Pretē jā gadī jumā neuzbā zī gai apkalpoš anai nevajadzē tu sabojā t garastā vokli.
аватар vereshagina4
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Man patika viss, maksa caur kasieri, personigi nevienam nepiemaksaju......Diē tiska pā rtika. Uzlā de teicama, un cilvē ki draudzī gi. . Dejot sū dī gi! Pareizā k sakot, mū ziķ i Dņ eprā )) Cena ir 10 grivnas. Milzī gs pluss - 24/7 KARSTĀ Ū DENS! Spiediens stiprs, kā Š arko duš ā ! )) Istabā elektriskā s tē jkannas vietā katls) 0 Bet man vienalga. … Tomēr ▾ Man patika viss, maksa caur kasieri, personigi nevienam nepiemaksaju......Diē tiska pā rtika. Uzlā de teicama, un cilvē ki draudzī gi. . Dejot sū dī gi! Pareizā k sakot, mū ziķ i Dņ eprā )) Cena ir 10 grivnas. Milzī gs pluss - 24/7 KARSTĀ Ū DENS! Spiediens stiprs, kā Š arko duš ā ! )) Istabā elektriskā s tē jkannas vietā katls) 0 Bet man vienalga. ā rstē š anu paņ ē mu lī dz maksimumam, ā rsts bija kaitī gs, bet sasniedzu savu mē rķ is caur š auriem speciā listiem! Man bija 14 dienas - par maz! Vē l 10 dienas ir par maz! Salī dzinot ar Morš inu un Khmiļ ņ iku, daudz labā k! Es varu salī dzinā t Dņ epru ar Primorye - bē rnu sanatoriju Evpatorijā
аватар rudenko17
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Truskavecā atpū š os jau vairā k kā.10 gadus, esmu bijis arī Morš ino, Hmeļ ņ ikā - ir ar ko salī dzinā t, tur lī menis zemā ks. Morš ino tikai ū dens "Maria" uz kartē m, Truskavecā - "Maria", "Naftusya", "Sofia" ir bezmaksas. … Tomēr ▾ Truskavecā atpū š os jau vairā k kā.10 gadus, esmu bijis arī Morš ino, Hmeļ ņ ikā - ir ar ko salī dzinā t, tur lī menis zemā ks. Morš ino tikai ū dens "Maria" uz kartē m, Truskavecā - "Maria", "Naftusya", "Sofia" ir bezmaksas. Un tagad konkrē ti par "Dņ epro-Beskidu". Lū dzu, ņ emiet vē rā , ka š ajā kū rortā visu diennakti ir pieejams aukstais-karstais ū dens (vietē jiem ū dens tiek piegā dā ts tikai 4 stundas no rī ta un vakarā ). "Beskidā " telpas ir ē rtā kas, bet Dņ eprā ir medicī nas ē ka un sū kņ u telpa (ū dens uz kartē m) Tas ir gadī jumā , ja ē dat aukstajā sezonā (bet arī lī st 2-3 dienas). vasara), Un pē c daž ā m procedū rā m (vanna, ozekirī ts) nav vē lams uzreiz iet ā rā , un starp procedū rā m varat doties atpū sties istabā , nevis sē dē t koridorā un neaizmirstiet, ka jū s pastā vī gi "dzen" ū dens, un tualetes medicī nas ē kā ir briesmī gas (nav sē dvietu, nav tualetes papī ra. . . ). Starp citu, tualetes papī rs, 1 rullis, tikai pie reģ istrā cijas. Reizē m apkopē jas aizmirst nolikt, bet, atgā dinot, uzreiz labo kļ ū du.
Atpū š os ar vī ru, ieņ emam vienvietī gu istabu (saī sinā tā ). Istabā ir vienguļ amā gulta, saliekamais krē sls, ledusskapis, televizors ar kabeļ televī ziju, galds ar spoguli, naktsskapī tis. Mī nuss - maz rozetes, tikai televizoram, ledusskapim un pie gultas, vannā nē . Mā jturī ba ir trekns MINUSS, pat ja maksā - bezjē dzī gi. Zā dzī bu NAV (nauda, ​ ​ zelts tika aizmirsts uz galda. . -viss palika savā s vietā s, reiz pazaudē ja auskaru, meitenes atrada un nolika uz galda, neprasot pateicī bu). Faajē , pie plkst. ieeja pirmajā stā vā , viņ i saka, ka tas aizķ eras otrajā stā vā istabā s.
Uzturs. Diē tisks, vienmuļ š . Neaizmirstiet, š ī ir medicī niska un profilaktiska sanatorija. un lai ū dens strā dā tu efektī vā k - mazā k sā ls, vairā k staigā š anas. Ņ em uzlaboto uzturu-nemaksā (putra no vienas pannas). Bū tiska piemaksa. labā k pā ris reizes aiziet uz restorā nu (to ir daudz katrai gaumei un "kabatai") vai iegā dā ties iecienī tā kos produktus tirgū vai lielveikalā .
Ā rstē š ana. Biļ etes cenā ir iekļ auta ā rstē š ana, BET tā s ir jā izraksta ā rstē još ajam ā rstam, kuru izvē laties pats vai kuram ir pieš ķ irts jū su numurs. Naudu grib visi: no ā rstē još ā ā rsta lī dz medmā sā m (izņ emot ginekologu). Tā das procedū ras kā hidromasā ž a, "sā ls komora" . . - oficiā li apmaksā tas. Bet, ja jums ir bezmaksas procedū ras, bez papildu maksas, jū s apkalpos, ar piespiedu smaidu, skaidri noteiktā laikā . Bet ja esi tieš i pie mā siņ as, pagaidī si, varbū t kā ds nokavē s, tad paņ ems. Vai arī viņ š noliks laiku, kad visi atpū tnieki paē d vai ies uz centrā lo sū kņ u telpu, lai iedzertu ū deni. Neredzot procedū ru efektu, atteicos no ā rstē š anas, nemaksā ju (jau ņ emu ar ā rstē š anu, bet bez fanā tisma). Profesionā la masā ž a 6. stā vā skaistumkopš anas salonā "Pie Natā lijas", viņ ai ir arī presoterapija ( jauka atmosfē ra, mē renas cenas). Ejam dzert ū deni uz veco sū kņ u telpu, pa bruģ ē to ietvi. iespē jams ar autobusu. Daž reiz mē s aizejam uz Furš etu, uz augš ē jo sū kņ u telpu, iedzeram "Mariju", ejam lejā pa parku uz veco sū kņ u telpu, iedzeram "Naftusya" un atgriež amies mā jā s ar kā jā m, tieš i maltī tes laikā .
Izklaide. Pietiekami. Diskotē ka "Ripā ", "Dņ eprā " katru otro dienu, viņ i arī dejo jebkurā restorā nā . Liela ekskursiju izvē le gan viesnī cā , gan centrā lajā sū kņ u telpā . Iesaku Drogobič ā (Perlinas ceļ ojumu aģ entū ra ar Pan Mykola (man ir slikta atmiņ a par vā rdiem, viņ š lasa lekcijas universitā tē ). Kā pē c š ī ekskursija ir laba? ļ oti veca koka baznī ca (18. gs), sienas gleznojumi tieš i pie sienā m - Tas ir neaprakstā mi, TAS JĀ REDZ. (sazinieties ar tū roperatoru, jo ir vē l viena ekskursija uz Drohobič u)
Droš i vien viss. Bū s uzdoti jautā jumi. Lai jaukas brī vdienas! Bū t veselam! ! !
аватар Klyukva84
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mē s dzī vojā m Beskidu ē kā . Vispā r man patika. Numuri nav slikti, bet arī ne lieliski. Ē diens ir izcils! Mē s ievē rojā m standarta diē tu. Daudz un garš ī gi - pat negaidī ju! Mē s braucā m uz Dņ epru procedū rā m. … Tomēr ▾ Mē s dzī vojā m Beskidu ē kā . Vispā r man patika. Numuri nav slikti, bet arī ne lieliski. Ē diens ir izcils! Mē s ievē rojā m standarta diē tu. Daudz un garš ī gi - pat negaidī ju!
Mē s braucā m uz Dņ epru procedū rā m. Visiem patika. Korpuss un skapji ir lieliskā stā voklī . Personā ls uzmanī gs! Par kukuļ iem nebija pat mā jiena.
Apmē ram 1 km lī dz sū kņ u telpai, 15 minū tes ar vidē jo soli (atpakaļ nedaudz ilgā k, jo lejup).
аватар Artee
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Mē s ar sievu ī rē jā m dzī vokli. Mē s braucā m uz Dņ epru procedū rā m, medmā sā m maksā jā m 10.15 vai 20 grivnas. Ā rsts pieņ ē ma arī individuā li. Bet grā matas nopirkā m tik un tā (UAH 30) Sā kumā ē dā m ē damzā lē par 35 UAH/dienā (vienojā mies ar viesmī ļ iem), bet tad nolē mā m gatavot paš i, jo veselī ba ir dā rgā ka! Mē s devā mies ekskursijā s. … Tomēr ▾ Mē s ar sievu ī rē jā m dzī vokli. Mē s braucā m uz Dņ epru procedū rā m, medmā sā m maksā jā m 10.15 vai 20 grivnas. Ā rsts pieņ ē ma arī individuā li. Bet grā matas nopirkā m tik un tā (UAH 30) Sā kumā ē dā m ē damzā lē par 35 UAH/dienā (vienojā mies ar viesmī ļ iem), bet tad nolē mā m gatavot paš i, jo veselī ba ir dā rgā ka! Mē s devā mies ekskursijā s. Laba sauna ar peldbaseinu par 23 UAH / 1.5 stundas. Vispā r man ļ oti patika.
аватар wlada
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Es biju kū rortā tieš i pirms gada. Stā voklis nomā coš s, viss vecs, vannas vecas ar mū ž seniem netī rumiem. Medmā sa, kas ņ em asinis analī zei, cimdus nemaina, lū dza nomainī t cimdus, reaģ ē jot uz kliedzieniem un rupjī bā m, ē damistabā trū kst ē diena. … Tomēr ▾ Es biju kū rortā tieš i pirms gada. Stā voklis nomā coš s, viss vecs, vannas vecas ar mū ž seniem netī rumiem. Medmā sa, kas ņ em asinis analī zei, cimdus nemaina, lū dza nomainī t cimdus, reaģ ē jot uz kliedzieniem un rupjī bā m, ē damistabā trū kst ē diena. Bet š ī joprojā m ir puse no nepatikš anā m, man izdevā s vē rsties protezē š anas birojā uz galvu. katedra doc. Kā mis, viņ š sevi ļ oti slavē ja un ka viņ am bijuš i klienti no Vā cijas un Izraē las - rezultā tā tieš i pē c nedē ļ as ierodoties mā jā s, nokrita viena puse no ieliktajiem vainagiem, pā rē jos nā cā s steidzami izņ emt. Es cietu sā pes, un rezultā tā protezē š ana maksā ja kā rtī gu summu. Kas attiecas uz ū deni, tas ir pā rsteidzoš s!
аватар Papaktor
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Š opavasar atpū ties un ā rstē jies Truskavecā . Dzī vojis Beskidos nr. 712. Istaba tika uzkopta tajā laikā , kad biju uz procedū rā m, apkopē ja bija draudzī ga. Viesnī cā ir omulī gi un klusi (man š ķ iet, ka Dņ eprā nav tik kluss, guļ ammā jas stā vos ir procedū ru telpas). … Tomēr ▾ Š opavasar atpū ties un ā rstē jies Truskavecā . Dzī vojis Beskidos nr. 712. Istaba tika uzkopta tajā laikā , kad biju uz procedū rā m, apkopē ja bija draudzī ga. Viesnī cā ir omulī gi un klusi (man š ķ iet, ka Dņ eprā nav tik kluss, guļ ammā jas stā vos ir procedū ru telpas). bija normā li, otrs tā teiktu, norma un viss, bet viņ š teica cik lielā mē rā , kā dam jā bū t utt. ). Man arī viss patika Dņ epras medicī nas ē kā . Protams, ir daž ā di cilvē ki, un tā di, kas ieraduš ies ar nolū ku, lai citiem kristu uz nerviem, bet pret tā diem dež uranti ir ļ oti korekti. Reģ istratū rā strā dā Bechkalo Natā lija Mihailovna, vē los pateikties viņ ai par pacietī bu un uzmanī bu (vienmē r palī dzē s pielā got procedū ru laiku, ir pieklā jī ga un uzmanī ga). Uz ozocerī ta aplikā cijā m es vē los atzī mē t Mariju Andrejevnu Terš aku, darbs ir smags, un mū su laika cilvē ki ir kaprī zi, viņ i uzskata sevi par "kungiem", ir tā di, kas pat nepateiks paldies. Viņ i to uzskata par paš saprotamu, paš i nā k un izlaiž tū kstoš iem "zaļ o", bet zina, ka cilvē ki š eit nedzī vo mī ļ i, vismaz smaida un saka kā du siltu vā rdu. Jā , vispā r dzirdat daudz kaprī ž u no atpū tniekiem, tad ē diens nav garš ī gs (tā tad, dā rgais, tu nā ci uz diē tu, nevis dzert konjaku ar kebabiem, esi laipns, ē d putru un zupu un atstā j smiltis no nierē m), tad tevi neapmierina mā joklis (tā tad ir izvē le, brauciet uz Turciju un atstā jiet tur savus "zaļ us", paskatieties, varbū t viņ i zags verdzī bā ! Viņ i mū s tur ī sti netraucē , it ī paš i musulmaņ u valstis, mē s viņ iem esam pagā ni! ). Pilsē ta ir mā jī ga un tī ra, komunā lie dienesti strā dā , ielas tiek tī rī tas,
ceļ i tiek remontē ti. Ļ oti patika Dņ epra-Beskid, izrā dī sies, atbraukš u vē l, gan jau Rubinā un Vesnā , bet Beskidā ir labā k! Paldies Č ebaņ enko Aleksandram Ivanovič am par š ā du sanatoriju un viesnī cu kompleksu (biju muzejā , izlasī ju visas vē stules un vē sturi! ). Veiksmi visiem smagajā darbā (ak, cik grū ti tagad iepriecinā t cilvē kus, ī paš i tos, kas no lupatā m uz bagā tī bu izkā puš i), veselī bu un labklā jī bu ģ imenē s! Paldies!
Днепр Бескид Бескид Днепр
аватар superprofit
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Es dodos uz Krimu un nevaru atrast atsauksmes par viesnī cā m, kurā s nakš ņ oš u. Un nejauš i uzdū ros Truskavecas vietnei, domā ju, ka uzrakstī š u, varbū t kā dam noderē s. Pagā juš ajā gadā es atpū tos Dņ epru-Beskidā (ar puisi). … Tomēr ▾ Es dodos uz Krimu un nevaru atrast atsauksmes par viesnī cā m, kurā s nakš ņ oš u. Un nejauš i uzdū ros Truskavecas vietnei, domā ju, ka uzrakstī š u, varbū t kā dam noderē s. Pagā juš ajā gadā es atpū tos Dņ epru-Beskidā (ar puisi). Ar pā rē jo esmu diezgan apmierinā ta gan ar ē dinā š anu, gan ar istabā m. Dzī vojā m jaunajā ē kā (tā ir labā ka par veco) un kas brauks, noteikti pasū tiet jaunu, lai gan procedū ras tiek veiktas vecajā , tā pē c lī dz vecajai ē kai ir 10m. Kvalitā te atbilst cenai. Tomē r tas nav tik dā rgi.
Parādīt vairāk »


iemiesojums lyapis
Sociālās apdrošināšanas biļeti iespējams paņemt jūnija beigās uz 21 dienu. Sakiet, kurš atpūtās šajā kūrortā, vai ir vērts uz turieni doties. Vai ir jauniešu klātbūtne. Paldies!
14 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 6 atbildes
iemiesojums l.vorokosova
ja kupons ir arodbiedrība un vēlos piemaksāt par atsevišķu istabu
15 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI

В закрытое акционерное общество «Санаторно-гостиничный комплекс «Днепр-Бескид» входят санаторий «Днепр» и гостиница «Бескид».

Viesnīcā

Два бара: "Бескид" и "Загреб" на 50 и 25 мест, ресторан, филиал банка, обменный пункт, сауна, тренажерный зал, плавательный бассейн, услуги парикмахера.
Диагностическая база санатория «Днепр»: клиническая и биохимическая лаборатории, рентген кабинет, все виды эндоскопических исследований, кабинет ультразвуковой диагностики, 45 показателей крови, консультации врачей разного рода профиля. Лечебная база санатория «Днепр»: бювет минеральных вод, залы лечебной физкультуры, тренажерный зал, физиотерапевтические кабинеты, озокеритолечение, бальнеолечение (минеральные, жемчужные, хвойные ванны; гидропатии, подводный душ-массаж, кишечные, гинекологические процедуры); психотерапевтическое лечение.

Telpu apraksts

240 двухместных комнат, одноместные номера, двух и трехместные номера, двух и трехкомнатный «люкс».

Istabās

  • ванная комната
  • душ
  • телевизор
  • телефон
  • туалет
  • холодильник

  • Adrese г. Трускавец, ул. Дрогобычская, 33
    Tālruņi: (044) 455-8534
    FAQ