Forest 2*– Atsauksmes

2
Novērtējums 9.510
8.5 Numurs
10.0 apkalpošana
9.5 Tīrība
9.5 Uzturs
10.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas vecā mājā, kas nesen tika pilnībā renovēta, un atrodas pie ieejas Truskavecas pilsētā, netālu no sanatorijas "Dņepr".Vairāk →
аватар Leoneo
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī cas tuvumā esoš ā daba patieš ā m rada debeš ķ ī gu iespaidu. Ī paš i patika balkons ar vī nogu lapā m, mež a komforts (viesnī ca pie mež a). … Tomēr ▾ Viesnī cas tuvumā esoš ā daba patieš ā m rada debeš ķ ī gu iespaidu. Ī paš i patika balkons ar vī nogu lapā m, mež a komforts (viesnī ca pie mež a).
аватар Russoturisto777
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Es vē los dot savu ieguldī jumu atpū tuš os cilvē ku labā ! Nolē mā m ar ģ imeni uz nedē ļ as nogali aizbraukt kaut kur prom no pilsē tas burzmas. Izvē le krita uz Truskavecu(netā lu no Ļ vovas, un ceļ š nav slikts). Ilgi domā jā m kur apmesties. … Tomēr ▾ Es vē los dot savu ieguldī jumu atpū tuš os cilvē ku labā ! Nolē mā m ar ģ imeni uz nedē ļ as nogali aizbraukt kaut kur prom no pilsē tas burzmas. Izvē le krita uz Truskavecu(netā lu no Ļ vovas, un ceļ š nav slikts). Ilgi domā jā m kur apmesties. mī ļ ā ko no visiem ē dieniem no grila) garš ī gas bā rbekjū smarž as klā tbū tne))). Nolē mā m palikt viesnī cā FOREST. No pirmā acu uzmetiena viesnī ca maza, mierī ga. vē l neesmu satikusi! par divvietī gu istabiņ u (ļ oti pieklā jī ga, svaigi izremontē ta, pat bidē vannasistabā!! ! ) no visiem maksā jā m 150 grivnas dienā!! ! priecā jā s par to, ka labi izgulē simies (aizmirsu pieminē t, ka ceļ ojam) ar 3 gadus vecu bē rnu), nolē mā m ieiet kaut ko paē st. Paņ ē mā m mazulim salā tus, klimpas ar sieru (laizī si pirkstiņ us), sieva gribē ja uz grila ceptu pildī tu karpu (mani pā rsteidza cena, nevis par gramu kā svaru, bet par gabalu - 65 UAH! ! ), un es, tavs pazemī gais kalps, paņ ē mu bā rbekjū (visā Truskavecā vismaz 230-250 UAH, un te 150 UAH par kg !!! ! ). Mē s piedevā m ņ ē mā m kartupeļ us no tā paš a bā rbekjū kā piedevu....porcijas ir milzī gs (nepabeidzā m salā tus, no rī ta atstā jā m ledusskapī ), un tik garš ī gi, ka nevaru izteikt vā rdos (esmu speciā lists ar daudzu gadu pieredzi jautā jumos par kaut ko ceptu grils! ) Liels paldies viesnī cas ī paš niekiem par tik brī niš ķ ī gu, garš ī gu atpū tu))) Ī paš s paldies grila vī ram (aizmirsu viņ u satikt)
P. S. nā kamajā nedē ļ as nogalē noteikti dosimies uz MEŽ U ar fotoaparā tu))) Ielikš u fotoreportā ž u))


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
kūrorta parks
Novērtējums 10.0
Ukraina, Truskaveca
Daba
Minerālūdens sūkņu telpa Nr.1
Novērtējums 9.0
Ukraina, Truskaveca
Arhitektūra, Daba

Отель располагается в старом доме, который был недавно полностью отреставрирован, и находится при въезде в г. Трускавец, около санатория "Днепр".

Telpu apraksts

Двухместный — двуспальная кровать, шкаф для одежды, телевизор, холодильник электрочайник, посуда, санузел (ванная, туалет, умывальник, фен).
Люкс однокомнатный — двуспальная кровать, шкаф для одежды, телевизор, холодильник электрочайник, посуда, санузел (ванная или душевая кабинка, туалет, умывальник, фен).
Люкс двухкомнатный — спальня (двуспальная кровать, шкаф для одежды, телевизор), гостиная (раскладной диван та кресло, холодильник, электрочайник, микроволновка, посуда), санузел (ванная или туалет, умывальник, фен).
В номерах первого и второго этажа есть балконы.
Отопление: автономное водяное.
Водоснабжение: холодная и горячая вода постоянно.

Adrese Львовская обл.
г. Трускавец
ул. Дрогобычская, 18
Tālruņi: Тел.: +38 (03247) 5-11-72
+38 (097) 745-56-37
FAQ