Karpaty 4*– Atsauksmes

28
Novērtējums 7.110
№15 viesnīcas reitingā Truskaveca
7.2 Numurs
7.5 apkalpošana
7.9 Tīrība
8.3 Uzturs
8.2 Infrastruktūra
Viesnīcas un kūrorta komplekss "Karpaty" ir Ukrainas Valsts balvas arhitektūrā laureāts. Parkam "Podgorje" tika piešķirta Nacionālās balvas ainavu arhitektūras un dizaina jomā ieguvēja "Ziedošā Ukraina 2008" GRAND PRIX Lielā zelta medaļa. Tas atrodas Truskavecas klusā nomalē, netālu no ūdenskrātuves un meža. Teritorija tiek apsargāta visu diennakti.Vairāk →
аватар stepan_b2017
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Telpas uzkoptas slikti, uzkopš ana virspusē ja, priekš telpā s un gaiteņ os zirnekļ u tī klus vajag noņ emt! Ē diens arī grib to labā ko, otro gadu ē dienkarte nemainā s! Un ē dienu gatavoš anas un pasniegš anas kvalitā te nav lī dzvē rtī ga! Augļ i nav kvalitatī vi. … Tomēr ▾ Telpas uzkoptas slikti, uzkopš ana virspusē ja, priekš telpā s un gaiteņ os zirnekļ u tī klus vajag noņ emt!
Ē diens arī grib to labā ko, otro gadu ē dienkarte nemainā s! Un ē dienu gatavoš anas un pasniegš anas kvalitā te nav lī dzvē rtī ga! Augļ i nav kvalitatī vi. Restorā na vestibilā pastā vī gi smarž o pē c ē dnī cas un tualetes. Dež uranti ir mobilajos tā lruņ os!
Mī ļ ā . serviss č etriem, jo ir gaidī š anas saraksti.
аватар akrassnova
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
1. Telpas ir netī ras un sen nav remontē tas, uzkopš ana tiek deklarē ta katru dienu, bet maksimums ar ko var rē ķ inā ties ir atkritumu izveš ana, netī rumu smē rē š ana uz grī das un dvieļ u nomaiņ a 2. Pā rtika zem vidē jā lī meņ a 3. … Tomēr ▾ 1. Telpas ir netī ras un sen nav remontē tas, uzkopš ana tiek deklarē ta katru dienu, bet maksimums ar ko var rē ķ inā ties ir atkritumu izveš ana, netī rumu smē rē š ana uz grī das un dvieļ u nomaiņ a
2. Pā rtika zem vidē jā lī meņ a
3. Ā rstē š ana - viens nosaukums
4 Labi: spa
Kopē jais iespaids par viesnī cu ir ā rkā rtī gi negatī vs. Par naudu ir labā kas vietas
аватар demis19
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Ielikš u savus "piecus centus" par sanatoriju jeb, kā oficiā li sauc, Karpatu viesnī cu un kū rorta kompleksu. Es atpū tos divas reizes: 2014. gada maijā un 2015. gada jū nijā dzī voju standarta vienvietī gā istabā . Izmaksas bija UAH 57.2014. gadā un apmē ram UAH 700 (precī zi neatceros) 2015. … Tomēr ▾ Ielikš u savus "piecus centus" par sanatoriju jeb, kā oficiā li sauc, Karpatu viesnī cu un kū rorta kompleksu. Es atpū tos divas reizes: 2014. gada maijā un 2015. gada jū nijā dzī voju standarta vienvietī gā istabā . Izmaksas bija UAH 57.2014. gadā un apmē ram UAH 700 (precī zi neatceros) 2015. gadā . Kopumā iespaidi bija pozitī vi, lai gan Karpaty, protams, neatbilst 4 * lī menim. Telpā parasti nav lielā ka iespē ja vilkt vairā k par 2 *. Mē beles ir visvienkā rš ā kā s, matracis vecs, bet "zvaigž ņ oš anai" ir minibā rs ar š okolā des konfektē m un nevienam nevajadzī giem dzē rieniem. Numurā nav gaisa kondicionē š anas. Tač u lielā kā problē ma ir santehnika: vannasistabā viss ir lē ts un niecī gs, lai kā duš ā censtos rū pī gi mazgā ties, ū dens vienalga lien uz grī das, eļ ļ as auduma aizkars situā ciju neglā bj. Otrajā vizī tē pat paņ ē mu lī dzi lupatu grī dai : ) Š obrī d viens standarts maksā ap 900 UAH, un ir parā dī jies uzlabotais - ap 1000 UAH. Man tas tagad ir dā rgi, lai gan viesiem no saulainā s Azerbaidž ā nas, kuru pagā juš ajā gadā kū rortā bija daudz, iespē jams, nē , un cenu politika daļ ē ji ir vē rsta uz viesiem no bijuš ajā m republikā m. . PSRS (bija arī atpū tnieki no Armē nijas, Uzbekistā nas, pat Krievijas). Protams, sanatorijā ir skaists ainavu parks, zvē rnī ca, lielisks medicī nas un diagnostikas centrs (tas atbilst deklarē tajam lī menim), laba bufete (lai gan, manuprā t, tai trū kst izsmalcinā tī bas - atkal, ņ emot vē rā deklarē to 4. kategoriju * ). Protams, ja iespē jams, labā k dzert ū deni pilsē tas sū kņ u telpā (par to runā arī ā rstē još ie ā rsti), atš ķ irī ba ir jū tama, bet tad, kad procedū ru dē ļ tam nav laika vai lī st vai vienkā rš i slinkums iet, tad protams sū kņ u telpas klā tbū tne sanatorijā ir liels pluss . Baseins ir vecs, bet pacieš ams, un slikti, ka par naudu tajā ielaida nepiederoš os, kā arī pirtī (un jū s paš i zinā t, kā mū su valstī izsniedz un pā rbauda medicī niskā s izziņ as par baseina apmeklē jumu). Darbinieki "Karpatos" ir ļ oti draudzī gi un pieklā jī gi, par ko viņ iem liels paldies. Kopumā , lai atbilstu 4 * lī menim, nepiecieš ams veikt kompleksa fasā des kapitā lo remontu, gaiteņ us, telpas, spa zonas utt. . , lai nomainī tu liftus, tas, protams, prasa milzī gus lī dzekļ us, tā pē c Karpati ī paš nieki Gritsaka kungs vairā k interesē jas par biznesa projekta izstrā di nelielai viesnī cai Piektais okeā ns, kas atrodas netā lu. Varbū t nā kamgad atbraukš u uz Truskavecu un Karpatiem, š ogad braukš u uz Aizkarpatijā m.
аватар meysonma
Teritorija milzī ga. Istaba nedaudz maza. garlaicī gi. Ē dinā š ana, ā rstē š ana, apkalpoš ana 5. Vakarā baseins ir bezmaksas tikai "suite" numuriem. Ja tu dziedini pā rā k daudz. . . … Tomēr ▾ Teritorija milzī ga. Istaba nedaudz maza. garlaicī gi. Ē dinā š ana, ā rstē š ana, apkalpoš ana 5. Vakarā baseins ir bezmaksas tikai "suite" numuriem. Ja tu dziedini pā rā k daudz. . .
Карпаты. зоопарк на территории.
аватар rolik3
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Janvā rī paliku pie sievas. Es ļ oti gribē ju redzē t sniegu. Pē c labā m atsauksmē m izvē lē jā mies Karpatu sanatoriju. Tā kā uz Truskavecu braucā m pirmo reizi, tad cerī bas bija kā "laikam liekš ķ ere", bet nu, bet ne dā rgi. … Tomēr ▾ Janvā rī paliku pie sievas. Es ļ oti gribē ju redzē t sniegu.
Pē c labā m atsauksmē m izvē lē jā mies Karpatu sanatoriju. Tā kā uz Truskavecu braucā m pirmo reizi, tad cerī bas bija kā "laikam liekš ķ ere", bet nu, bet ne dā rgi. Bet, kad viņ i ieradā s, viņ i bija nedaudz nobijuš ies. Viss ir tik labi, ka viņ i sā ka domā t, ka strā dā ar zaudē jumiem. Nē nopietni: 3 ē dienreizes dienā bufete (ļ oti garš ī gi un daudzveidī gi) + ā rstē š ana + diagnoze + naktsmī tne + baseins + pirts tikai par 28 USD...nezinu, kā viņ i to dara, bet tas neietekmē apkalpoš anas kvalitā ti vai ā rstē š ana. Sanatorijai kopumā izskatā s, ka tai ir maksimums 2 gadi, bet patiesī bā š ķ iet, ka jau pā ri 20. Kopumā esam ļ oti apmierinā ti un noteikti nā ksim vē l.
аватар Galapagos
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Katru gadu cenš os aizbraukt uz Truskavecu. Š ogad izvē lē jos Karpatus. Iepriekš ē jā s atsauksmē s viss bija sī ki aprakstī ts - skaista zā le, forš s medicī nas centrs ar vannas istabu, labs ē diens, kā jau galda diē tā m - ļ oti laba bufete, nevis skopi, kā Moldovā . … Tomēr ▾ Katru gadu cenš os aizbraukt uz Truskavecu. Š ogad izvē lē jos Karpatus. Iepriekš ē jā s atsauksmē s viss bija sī ki aprakstī ts - skaista zā le, forš s medicī nas centrs ar vannas istabu, labs ē diens, kā jau galda diē tā m - ļ oti laba bufete, nevis skopi, kā Moldovā . Bet ar Spa viņ iem neizdevā s. Baseins tur ir padomju laika. Ī sā k sakot, tajā sanatorijas daļ ā , kur trenaž ieru zā le un baseins ir PSRS. Nekā da remonta nebija. Un tas, kas mani tikko izsita no rež ī ma, ir sū dī ga trenaž ieru zā le ar nolietotiem simulatoriem, kas piemē roti tikai nodoš anai metā llū ž ņ os. Man bija jā iet uz Mirotel uz sporta zā li uz 1.5h.
Tā pē c ieteikums Karpatiem uztaisī t vismaz š ū puļ krē slu, kā jau Mirotelā smiltis ber ne no visiem atpū tniekiem. Gribē tos pietupties ar stieni un noiet uz labas kvalitā tes stepera 40 minū tes. Paldies Dievam, 3 dienas pē c š ī s sanatorijas es aizbraucu uz Vogue viesnī cu Kemerā un tur saņ ē mu pilnu sporta zā li.
аватар lyudavl63
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mē s ar vī ru regulā ri braucam uz Truskavecu veselī bas uzlaboš anai, pilsē tu pazī stam kā savē jo! Mē s mā cī jā mies no savā m kļ ū dā m un draugu atsauksmē m, tā pē c mē s pasū tā m ekskursijas tikai Ukrainas uzņ ē muma ekskursijā Truskavecas pilsē tā . … Tomēr ▾ Mē s ar vī ru regulā ri braucam uz Truskavecu veselī bas uzlaboš anai, pilsē tu pazī stam kā savē jo! Mē s mā cī jā mies no savā m kļ ū dā m un draugu atsauksmē m, tā pē c mē s pasū tā m ekskursijas tikai Ukrainas uzņ ē muma ekskursijā Truskavecas pilsē tā . Tur viss ir droš i, strā dā profesionā ļ i, satiekas, izmitinā s, dod atlaides ekskursijā m, kas mums ir ļ oti piemē rots.
Iepriekš viņ i atpū tuš ies daž ā dā s sanatorijā s, tagad izvē lē juš ies cienī gu. Karpati. Ieradā mies no rī ta 9-00 ar Kijevas vilcienu uz sanatoriju, istabiņ a jau gatava, ā tri iekā rtojā s. Pats kū rorts nav jauns, bet labi uzturē ts, standarta numurs nav liels. Sanatorijas priekš rocī bas ietver mā jī gu vestibilu, pā rtiku, nesliktus ā rstus, lielu teritoriju, jauks mini zoodā rzs.
Nepatika spa zona, ja to tā var nosaukt. Baseins vecs, mazs un daudz hlora, tā saucamajā dž akuzi ļ oti pā rpildī ts, daudz cilvē ku, nemitī gi noslogoti masieri. Salī dzinot ar spa zonu San. Ž enē vu, Karpati bū s vā jā ki, un nav slikta sanatorija - cienī gs variants atpū tai!
аватар vrubeltanya
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Sanatorija ļ oti laba, teritorija sakopta, skaista zā le. Man patika medicī nas ē ka un telpas. Nakš ņ oš ana sanatorijā ietver brokastis, vasaras baseina, trenaž ieru zā les un autostā vvietas izmantoš anu. Kā arī lieliska infrastruktū ra, jums nebū s garlaicī gi. … Tomēr ▾ Sanatorija ļ oti laba, teritorija sakopta, skaista zā le. Man patika medicī nas ē ka un telpas. Nakš ņ oš ana sanatorijā ietver brokastis, vasaras baseina, trenaž ieru zā les un autostā vvietas izmantoš anu. Kā arī lieliska infrastruktū ra, jums nebū s garlaicī gi.
аватар poddub2008
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Es gribu palī dzē t tiem, kas cieš , kā es cietu. Te nav pirmā reize, domā ju aizbraukt uz Mirotel, bet izlasī ju, ka Karpati uztaisī juš i remontu un dabū juš i 4 * Nolē mu vē lreiz. 1. Rezervā cija ir normā la, norē ķ ini darbojas. … Tomēr ▾ Es gribu palī dzē t tiem, kas cieš , kā es cietu.
Te nav pirmā reize, domā ju aizbraukt uz Mirotel, bet izlasī ju, ka Karpati uztaisī juš i remontu un dabū juš i 4 * Nolē mu vē lreiz.
1. Rezervā cija ir normā la, norē ķ ini darbojas.
2. Lukss divistabu, nodī rā ta bū da.
3. Ē damistaba ir labi sagatavota, nebija kavē š anā s, vī ns treš dienā s.
4. Lifti vispā r ir brī nums, durvis ieķ ī lē tas, nemitī gi stā v rindā .
5. Ā rstē š ana ir loterija, pie kura ā rsta nokļ ū si, š oreiz man nepaveicā s, uzreiz tika nozī mē tas procedū ras no griestiem, tad tā s tika atceltas, jo radī ja kaitē jumu veselī bai. Tiem, kam ir paaugstinā ts asinsspiediens, jā bū t uzmanī giem, bija daudz sū dzī bu. Iesaku ā rstiem Mruchok, Wise, Marchuk, ja viņ i nedež ū rē , (brī vdienā s) labā k pierakstī ties uz citu dienu, lai gan jums paziņ os, ka jums trū kst procedū ru sā kuma laika. Ū deni labā k dzert pilsē tā , lai gan ir tā lu un ceļ i slikti, ietves lauztas, kur aiziet tū ristu nodokļ a nauda, ​ ​ š ī daudzē jā dā ziņ ā nav kū rortpilsē ta, bet gan atkritumu bedre.
6. Teritorija pie kū rorta ir lieliska.
5. Teritorija ir lieliska.
аватар michel_u
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Š ī nav pirmā reize, kad esam š eit atpū sties un ā rstē ties, mums viss patī k. Medicī niskā bā ze lieliska, personā ls ļ oti draudzī gs, ē diens pā rā k labs : -). Esam no Sanktpē terburgas, vienmē r izmantojam Truskavič -kurorta pakalpojumus, tikā m bez problē mā m, iedzī vojā mies, nokā rtojā m visus dokumentus. … Tomēr ▾ Š ī nav pirmā reize, kad esam š eit atpū sties un ā rstē ties, mums viss patī k. Medicī niskā bā ze lieliska, personā ls ļ oti draudzī gs, ē diens pā rā k labs : -). Esam no Sanktpē terburgas, vienmē r izmantojam Truskavič -kurorta pakalpojumus, tikā m bez problē mā m, iedzī vojā mies, nokā rtojā m visus dokumentus. Nā kamgad tikai š eit !!! ! !
Parādīt vairāk »


iemiesojums demis19
Neliels papildinājums iepriekšējam jautājumam: kāds ir labākais veids, kā no dzelzceļa stacijas nokļūt sanatorijā.
10 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
iemiesojums demis19
Laba diena visiem! Lūdzu, atbildiet uz jautājumu: vai tā ir taisnība vai nē, ka no Naftusya lietošanas var izkrist zobu plombas?
10 gadiem atpakaļ  •  9 abonenti 14 atbildes
iemiesojums oksi09
Pravda chto nyzno na pervom prieme neofizeallo dat deneg vrachy, chtobu pobolshe BESPLATNUH PROZEDYR NAZNACHILI? inache malo prozedyr daet, platnue rekomenduut.esli da, skolko vu platili?
12 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
iemiesojums Alexa04
380444558534 vai tas ir pašas sanatorijas telefona numurs?
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
kūrorta parks
Novērtējums 10.0
Ukraina, Truskaveca
Daba
Minerālūdens sūkņu telpa Nr.1
Novērtējums 9.0
Ukraina, Truskaveca
Arhitektūra, Daba

Гостинично-курортный комплекс "Карпаты" является лауреатом Государственной премии Украины по архитектуре. Парк «Подгорье» награжден Большой золотой медалью ГРАН-ПРИ лауреата Национальной премии в области ландшафтной архитектуры и дизайна «Цветущая Украина 2008». Находится на тихой окраине Трускавца, возле водохранилища и лесного массива. Территория охраняется круглосуточно.

Atrašanās vieta До городского парка и бювета минеральных вод №1 (целебная вода «Нафтуся») - 10 минут ходьбы.
Viesnīcā

2 конференц-зала на 45 и на 400 человек, бесплатный Wi-Fi Internet в лобби, часовня Покрова пресвятой Богородицы на территории, ресторан Охотничий рай, бары Карпатский и "Сакура, кафе-музей Гражда, парикмахерская, косметический салон, аптека, пункт обмена валют, банкомат, организация трансферов, парковка с круглосуточной охраной, организация банкетов, организация бизнес-ланчей и кофе-брейков.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • iekštelpu baseins  FREE 
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta
  • bezmaksas wi-fi
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
Bērniem Возможность лечения с детьми любого возраста.
  • bērnu klubs
Izklaide un sports Спортивно-оздоровительный комплекс с большим и малым крытыми бассейнами, гидромассажем, ваннами подводного массажа, сауна, залом настольного тенниса, тренажерным залом, бильярдной, универсальным спортивным залом ( 36 х 18 метра), собственная конно-спортивная база с лошадьми элитных пород, организация выездов на лыжные базы. Бювет минеральных вод с элементами бесконтактного подогрева, лечебно- диагностическое и лечебно-профилактическое отделение, которые расположены в одном комплексе со спальным корпусом. В санатории проводят лечение заболеваний: сахарный диабет I - II типа, состояние послеоперационного вмешательства на почках, состояние после дистанционной литотрипсии (дробление камней), литогенные диатезы, уретриты, везикулиты, болезни мужской половой системы, хронические гепатиты, простатиты, колиты, холециститы, панкреатиты, гастриты, дуодениты, циститы.
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • biljards
  • galda teniss
  • izjādes centrs
  • velosipēdu noma
  • sporta zāle  FREE 
  • ekskursiju organizēšana
Adrese г.Трускавец, ул. Карпатская, 2
Tālruņi: +38 (03247) 62-000
+38 (03247) 62-129
+38 (03247) 62-849
+38 (03247) 62-747
Tīmekļa vietne: Karpaty
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, настольный теннис. Любители конных прогулок могут обратиться в центр верховой езды. Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно). В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб.