Labi, bet ir nianses

Rakstīts: 30 marta 2019
Ceļošanas laiks: 25 marta — 1 aprīlis 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām
Viesnīcas vērtējums:
5.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 6.0
Tīrība: 5.0
Uzturs: 5.0
Infrastruktūra: 7.0
Š ī nav pirmā reize Skhidnicā , pirms tam bija Kijevas Krievija un 3 dē li . .
Plusi: Viesnī ca izskatā s pē c augsta lī meņ a, spoguļ i, marmors, gleznas. . . lielas telpas un saprā tī gas cenas . . ir sava mini sū kņ u telpa un neliela medicī nas bā ze . . diē tas ē dienkarte . .
Mī nusi: Es rezervē ju viesnī cu, viņ i brī dinā ja un ļ oti lū dza apmesties prom no bē rniem, mē s speciā li devā mies gulē t un atpū sties no pilsē tas burzmas...
Aha! Kā! ! ! Apkā rt ir tikai mazi bē rni, kas visu laiku skraida un kliedz pa gaiteni. . . mū ž ī gi raudoš s bē rns, nebija ī sā ka miega. . . "paldies" administrā cijai par neveiksmī go sirmoš anu. .

telpas principā normā las, plaš as, no mī nusiem ir rozetes. . uz darbu nā cā s sē dē t uz grī das, tā kā nekur citur nesasniedz. . wi-fi ir pretī gs. . .
Medicī niskā bā ze: principā mē s neesam pirmo reizi, un mē s zinā jā m, ka veciem cilvē kiem vajag . .
Duš as masā ž a ļ oti vā ja . . viegla glā stī š ana . . bez ozona, bez š arka, bez ultraskaņ as, analī zes no privā tas vietē jā s laboratorijas . . cenas uzmundrina.
Bē rnam izrakstī ja UHF, palielinā ti limfocī ti, izrā dī jā s neiespē jami . . maksā jums tikai skaidrā naudā . . neē rti. .
Uzturs: amatierim, protams, badā nebū si, jā maina uz vā rī tu-tvaicē tu, bet nu labi. . ar bē rnu viss ir nedaudz sliktā k. . nedaudz mocī jā s, zaļ umi, spinā ti, brokoļ a zariņ š visur un visur . . nu nav nekā tā da, mans bē rns, Un mums tieš ā m nav izvē les. . .
Brokastis: ja pasniedz griķ us ar aknā m un vā rī tā m olā m, nu ieliec jau kā dus dā rzeņ us. . ka sausie griķ i rī klē nekā pa. .
Tī rī š ana notiek normā li, mainī ti dvieļ i un ziepju piederumi. .
Baseins nav slikts, bē rnam patika, 2 stundas bez maksas, pā rē jais 250 UAH stundā lū dzu. .
Es atzī mē ju, ka citā s viesnī cā s š ī funkcija vienmē r ir bez maksas...
Secinā jums: vai es ieteiktu? Es to darī š u, bet ne visiem . . varbū t veciem cilvē kiem un tiem, kas tikai dzer ū deni)))
Vai es nā kš u vē lreiz? noteikti nē )
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu