Kurortnyi kompleks Santa Mariia 3*– Atsauksmes

42
Novērtējums 8.210
№5 viesnīcas reitingā Skhidnica
8.2 Numurs
8.3 apkalpošana
8.3 Tīrība
7.7 Uzturs
8.4 Infrastruktūra
Kūrorta komplekss "Santa Maria" atrodas gleznainā Karpatu ielejā, balneoloģiskajā kūrortā Skhidnica. Skhidnica ir slavena ar saviem dziednieciskajiem avotiem, kuru nomalē ir 38. Viens no ārstnieciskā efekta ziņā noderīgākajiem ir avots Nr.18, kas atrodas tieši blakus Santa Maria veselības kompleksam.Vairāk →
аватар Serginios
 •  apceļots 8 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viss sā kas ar ceļ u uz viesnī cu. Navigators ved strupceļ ā , kur kalnā pat apgriezties nevar. Vē l viens uz avā rijas izeju, kas, protams, ir slē gta, reiz kā jā m viņ i noskū pstī ja vā rtus tieš i pretī ieejai savā ē kā . … Tomēr ▾ Viss sā kas ar ceļ u uz viesnī cu. Navigators ved strupceļ ā , kur kalnā pat apgriezties nevar. Vē l viens uz avā rijas izeju, kas, protams, ir slē gta, reiz kā jā m viņ i noskū pstī ja vā rtus tieš i pretī ieejai savā ē kā . Jā dodas uz autostā vvietu, kas atrodas starp Mariju un Citadeli, garā m foreļ u dī ķ im un 18. akai. Reģ istrē š anā s notika ā tri, mū s ierā dī ja istabā , uz ko uz visiem jautā jumiem atbilde bija, ka, priecā jies, ir arī sliktā ki. Ar garo ceļ u nebija spē ka strī dē ties un atbrauca uz 5 dienā m, paš iem par laimi, jo ilgā k nebū tu izturē juš i. "Junior suite" numurs 2. korpusa 2. stā vā ar balkonu. Faktiski balkona vietā , kas rezervā cijas brī dī netika minē ts, tā ir franč u krā sns ar necaurlaidī gu grī du, kad kā ds virs tevis ž ā vē lietas, lietus lī st uz galvas. Skats no tā mazā balkona uz 1. ē ku, mazliet mež a pa labi un pa kreisi un neliela ciema panorā ma zemā k. Patieš ā m, ir arī sliktā k, kā standartos ar logu pie griestiem, 1. stā vā uz kokiem vai uz blakus esoš o bū vi.
Burvī gs skats, it kā no restorā na, tikai daž os apartamentos un drī z to aizsegs koki. Istabā viss standartā mē beļ u ziņ ā , labs matracis, patī kama veļ a. Kā nevar uztaisī t gaismu pie gultas? un augš ē jais slē dzis ir tikai pie ieejas durvī m, tā pē c tu ej gulē t ar lukturī ti. Bilde, pareizā k sakot, lustras fotogrā fija rā mī virs gultas ir kā smaidiņ a nagla jū su atvaļ inā jumam. Vislabā k istabā bija duš as kabī ne - ī sta hidroboks, kā kosmosa kuģ is bē rnam. Istabā grī da ir veca koka, tā visu laiku č ī kst un vibrē . 2 ziepju gabali, kas tika iedoti reģ istrē joties, palika vienī gie lī dz galam, izmantoja savu, tualetes papī rs tika pievienots tikai tad, kad bija izlikta tī rī š anas zī me, un neviens pat neieskatī jā s istabā . Tā pat arī gē ls dozatorā pilnī bā beidzā s vakarā pirms izlidoš anas, un nevienam neienā ca prā tā to uzpildī t.
Visu laiku zvanī t uz reģ istratū ru, lai kaut ko pajautā tu, nav iemesls, kā pē c mē s tur devā mies, pat ar tā du cenu zī mi...Vienu vakaru un vienu rī tu vispā r nebija ū dens, tā ir vispā rē ja problē ma, bet reģ istratū rā izlikā s, ka nekas nebija noticis. Interesantas ir arī attiecī bas, kad reģ istratū rā atbildē ja uz noteiktu lū gumu, atnā k no rī ta, tad no rī ta - atnā c pē c stundas, un pē c stundas tā vairs nav mana maiņ a, tā ir viesmī lī ba.
Restorā nam parasti ir sava virtuve. Š odien uz lapiņ as jā atzī mē , kā dus ē dienus izvē laties rī tdienas brokastī m, pusdienā m un vakariņ ā m. Atzī mes nav - brokastu nav, traukā bija atzī me - var viegli uzzī mē t, beidzas un viss...Tā tad brokastī s tiek iznesti desmitiem š ķ ī vju, kas kopā sakrauti. uz galda 2 stā vos. Un daž reiz viņ i tevi jau gaida pirms ierodas, jo mē s ē dam maiņ ā s tikai pie sava galda, tā pē c biež i ir auksti. Ē diens ir vienkā rš s diē tisks.
Gardas kotletes, zivis, sā nu ē dieni, desa, siers un dā rzeņ i, kurus grū ti sabojā t, bet ē st visu sausu, bez mē rcē m ir pā rā k diē tiski. Pankū kas ir garš ī gas, arī kastroļ i. Bet, kad raksti biezpienu, dod biezpienu, nevis kā du biezpiena maisī jumu. Bezmaksas kafija, atklā ti sakot, ir pretī ga, vai jū s pats to dzerat? Un tas, kurš vienkā rš i nav garš ī gs par naudu, cilvē ki nā ca ar savu kafiju un uzvā rī ja to tasī tē . Ē diens š eit netiek gatavots pē c ē dienkartes.
Tie, kas dodas uz atveseļ oš anos, visas procedū ras veic darbinieki ar smaidu, patī kamu komunikā ciju. Iekš telpu baseins 2*5 m - mē rcē ties stundu un tad tikai dienas pirmajā pusē , jo pē cpusdienā tiek ieslē gta pati pirts un ieraksts nedē ļ ai uz priekš u. Tā kā laikapstā kļ i nelutinā ja, ā ra baseinu neizmē ģ inā jā m, bet ap to ir tikai 20 sauļ oš anā s krē sli un vietas vairs nav, tā pē c varu pieņ emt, ka tā apmeklē jumam ir arī nianses no organizē š anas.
Viesnī cas teritorija nepā rspē jama, kopts parks un dā rzs vienā , ezers, bē rnu rotaļ u laukums, sporta stū rī tis, lapenes, tenisa korts panorā mas vietā , bet ar plastmasas mozaī kas segumu, uz kura var nekavē joties uzvelc tenisa kurpes! kā jas sā ka slī dē t sausā laikā . Tā nu tas ir, bet atklā ti sakot tikai iesildī š anā s tiem, kas spē lē.
No patī kamā : brī niš ķ ī ga meitene mini klubā , skaists akvā rijs, privā ts sū knis ar minerā lū deni, kas tiek papildinā ts trī s reizes dienā , bibliotē ka ar interesantu grā matu komplektu pieauguš ajiem un bē rniem, stū rī tis š aham kā vieta harmonijas.
Tā pē c paldies par š ā du pieredzi, bet viesnī ca ir pā rā k specifiska formā tā , lai atkal atbrauktu š eit atvaļ inā jumā .
Вид з тераси ресторану Вид з тераси ресторану
аватар iryna-sadlivska
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī cas plusi: jauka teritorija, sniga un iekļ uvā m pasakā , ē diens labs, izsalkuš am grū ti palikt. Izklaide: simulatori, biljards, galda teniss. Istabas: gaiš as, lielas, ē rtas. Personā ls ir draudzī gs. Patika ā rstē š ana. … Tomēr ▾ Viesnī cas plusi: jauka teritorija, sniga un iekļ uvā m pasakā , ē diens labs, izsalkuš am grū ti palikt. Izklaide: simulatori, biljards, galda teniss. Istabas: gaiš as, lielas, ē rtas. Personā ls ir draudzī gs. Patika ā rstē š ana.
аватар gerlakoksana
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
ES iesaku! Brī niš ķ ī gs komplekss "Santa Maria"! Ļ oti garš ī ga virtuve (izņ emot paldies š efpavā ram par ē dieniem, ī paš i siera kastroli) un apkalpoš ana. Un vai jū s zinā t, kas atstā ja lielu iespaidu? Š ī ir bibliotē ka! Par lasī š anu! ! ! ! ! Grā matas gan nav gluž i jaunas, bet gadž etu laikmetā paņ emt rokā s ī stu grā matu! ! ! !! Ē dienkarte ļ oti garš ī ga un garda, labi deserti 8. … Tomēr ▾ ES iesaku!
Brī niš ķ ī gs komplekss "Santa Maria"!
Ļ oti garš ī ga virtuve (izņ emot paldies š efpavā ram par ē dieniem, ī paš i siera kastroli) un apkalpoš ana.
Un vai jū s zinā t, kas atstā ja lielu iespaidu? Š ī ir bibliotē ka! Par lasī š anu! ! ! ! ! Grā matas gan nav gluž i jaunas, bet gadž etu laikmetā paņ emt rokā s ī stu grā matu! ! ! !!
Ē dienkarte ļ oti garš ī ga un garda, labi deserti 8. martam. Paldies reģ istratū ras darbiniekiem par viesmī lī bu un palī dzī bu jebkuras problē mas risinā š anā.
Ī paš s paldies medus daļ ai par uzmanī bu klientiem. Medicī na visaugstā kajā lī menī . Paldies par visu karantī nas noteikumu ievē roš anu-maskas, galdiņ i restorā nā viens no otra attā lumā , aizsargsietiņ i reģ istratū rā un restorā nā , roku dezinfekcijas lī dzekļ i uz vietas! Apsveicu, ka Ukrainā ir tā ds serviss, serviss un saimnieki!
Ar prieku atgriezī simies viesnī cā "Santa Maria".
Бібліотека готелю Номер
аватар _465410
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mā jī ga viesnī ca ar skaistiem skatiem. Tī rs +, serviss +, garš ī ga virtuve +, daudzas procedū ras, sauna, baseins +, labiekā rtota vieta pastaigā m un fotogrā fijā m +. Mā jī gs, tī rs, ļ oti jauks un profesionā ls personā ls. … Tomēr ▾ Mā jī ga viesnī ca ar skaistiem skatiem.
Tī rs +, serviss +, garš ī ga virtuve +, daudzas procedū ras, sauna, baseins +, labiekā rtota vieta pastaigā m un fotogrā fijā m +. Mā jī gs, tī rs, ļ oti jauks un profesionā ls personā ls. Trū kums viens - atpū tā s tikai nedē ļ u) nebija laika doties ekskursijā s. Pati Skhidnica ir maza, tī ra, ar pastaigu parkiem, daudzā m baznī cā m, skaistu tirgu ar Eiropas precē m.
аватар galinaS
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atbraucā m š eit atvaļ inā jumā otro reizi. Mums ļ oti patī k atpū ta un atveseļ oš anā s Santa Maria kompleksā . Draudzī gs personā ls, diē tisks ē diens, bezmaksas labsajū tas paketes. Cena atbilst kvalitā tei. Pandē mijas gadī jumā visi darbinieki ievē ro noteikumus (maskas, cimdi, dezinfekcijas lī dzekļ i). … Tomēr ▾ Atbraucā m š eit atvaļ inā jumā otro reizi. Mums ļ oti patī k atpū ta un atveseļ oš anā s Santa Maria kompleksā . Draudzī gs personā ls, diē tisks ē diens, bezmaksas labsajū tas paketes. Cena atbilst kvalitā tei. Pandē mijas gadī jumā visi darbinieki ievē ro noteikumus (maskas, cimdi, dezinfekcijas lī dzekļ i). Un, starp citu, baseins ar pirti individuā lai lietoš anai ir lielisks!
аватар zolotuxina2
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s tagad atpū š amies ar ģ imeni Santa Maria Hotel! Pirmo reizi Skhidnicā viesnī ca tika izvē lē ta pē c vē rtē jumiem un atsauksmē m un nekļ ū dī jā s izvē loties. Mē s gribē jā m svē tkus svinē t ne mā jā s un patieš ā m iejutā mies svē tku gaisotnē . … Tomēr ▾ Mē s tagad atpū š amies ar ģ imeni Santa Maria Hotel! Pirmo reizi Skhidnicā viesnī ca tika izvē lē ta pē c vē rtē jumiem un atsauksmē m un nekļ ū dī jā s izvē loties. Mē s gribē jā m svē tkus svinē t ne mā jā s un patieš ā m iejutā mies svē tku gaisotnē . Daudz cienastu, tradī cijas, Lieldienu grozs, Kalgaņ ivka, Ļ vovas dejas! Istaba gaumī ga, mā jī ga un silta, ar visu nepiecieš amo. Ē diens ir brī niš ķ ī gs, diezgan daudzveidī gs, ļ oti garš ī gs un apmierinoš s. jauks peldbaseins. Dā vanā labsajū tas procedū ru komplekss ā rsta uzraudzī bā . Sū kņ u telpā ir ū dens, bet avots 18 atrodas tieš i blakus viesnī cai. Ir programma bē rniem. Š odien bija slavena mā kslinieka meistarklase, vakar bē rni cepa bulciņ as. Kopumā esam ļ oti apmierinā ti. Iesaki! Un mē s noteikti atgriezī simies
Время, проведенное с пользой Замечательный декор и фотозона) Детям очень интересно
аватар tory_ankor
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atpū ta atpū tas kompleksā "Santa Maria" mani pā rsteidza, lieliska atpū tas pieredze ā rzemē s, bet š ajā viesnī cā ir kvalitā te, komforts, atmosfē ra, tī rī ba un plaš ums. Ļ oti skaisti panorā mas skati, ī paš i restorā nā ir patī kami ē st un skatī ties tā lumā uz š o skaistumu jebkuros laikapstā kļ os. … Tomēr ▾ Atpū ta atpū tas kompleksā "Santa Maria" mani pā rsteidza, lieliska atpū tas pieredze ā rzemē s, bet š ajā viesnī cā ir kvalitā te, komforts, atmosfē ra, tī rī ba un plaš ums. Ļ oti skaisti panorā mas skati, ī paš i restorā nā ir patī kami ē st un skatī ties tā lumā uz š o skaistumu jebkuros laikapstā kļ os. Baseins ir katram individuā li pē c pieraksta - tas ir ļ oti ē rti. Personā ls ir uzmanī gs, var sajust ī stu Karpatu viesmī lī bu. Garš ī gs ē diens, Cava Santa Maria paraksts - lieliski)) Medicī nas personā ls ir ļ oti kvalificē ts, daž as procedū ras ir bezmaksas, iekļ autas cenā - š ī ir jauka dā vana! priekš darba visu laiku vajag internetu - lī menis labs, bet gan vodafone pieslē guma praktiski nav.
аватар kravtsova1
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Š ī nav pirmā reize Skhidnicā , pirms tam bija Kijevas Krievija un 3 dē li . . Plusi: Viesnī ca izskatā s pē c augsta lī meņ a, spoguļ i, marmors, gleznas. . . lielas telpas un saprā tī gas cenas . . ir sava mini sū kņ u telpa un neliela medicī nas bā ze . … Tomēr ▾ Š ī nav pirmā reize Skhidnicā , pirms tam bija Kijevas Krievija un 3 dē li . .
Plusi: Viesnī ca izskatā s pē c augsta lī meņ a, spoguļ i, marmors, gleznas. . . lielas telpas un saprā tī gas cenas . . ir sava mini sū kņ u telpa un neliela medicī nas bā ze . . diē tas ē dienkarte . .
Mī nusi: Es rezervē ju viesnī cu, viņ i brī dinā ja un ļ oti lū dza apmesties prom no bē rniem, mē s speciā li devā mies gulē t un atpū sties no pilsē tas burzmas...
Aha! Kā! ! ! Apkā rt ir tikai mazi bē rni, kas visu laiku skraida un kliedz pa gaiteni. . . mū ž ī gi raudoš s bē rns, nebija ī sā ka miega. . . "paldies" administrā cijai par neveiksmī go sirmoš anu. .
telpas principā normā las, plaš as, no mī nusiem ir rozetes. . uz darbu nā cā s sē dē t uz grī das, tā kā nekur citur nesasniedz. . wi-fi ir pretī gs. . .
Medicī niskā bā ze: principā mē s neesam pirmo reizi, un mē s zinā jā m, ka veciem cilvē kiem vajag . .
Duš as masā ž a ļ oti vā ja . . viegla glā stī š ana . . bez ozona, bez š arka, bez ultraskaņ as, analī zes no privā tas vietē jā s laboratorijas . . cenas uzmundrina.
Bē rnam izrakstī ja UHF, palielinā ti limfocī ti, izrā dī jā s neiespē jami . . maksā jums tikai skaidrā naudā . . neē rti. .
Uzturs: amatierim, protams, badā nebū si, jā maina uz vā rī tu-tvaicē tu, bet nu labi. . ar bē rnu viss ir nedaudz sliktā k. . nedaudz mocī jā s, zaļ umi, spinā ti, brokoļ a zariņ š visur un visur . . nu nav nekā tā da, mans bē rns, Un mums tieš ā m nav izvē les. . .
Brokastis: ja pasniedz griķ us ar aknā m un vā rī tā m olā m, nu ieliec jau kā dus dā rzeņ us. . ka sausie griķ i rī klē nekā pa. .
Tī rī š ana notiek normā li, mainī ti dvieļ i un ziepju piederumi. .
Baseins nav slikts, bē rnam patika, 2 stundas bez maksas, pā rē jais 250 UAH stundā lū dzu. .
Es atzī mē ju, ka citā s viesnī cā s š ī funkcija vienmē r ir bez maksas...
Secinā jums: vai es ieteiktu? Es to darī š u, bet ne visiem . . varbū t veciem cilvē kiem un tiem, kas tikai dzer ū deni)))
Vai es nā kš u vē lreiz? noteikti nē )
аватар Vlad_Ognickij
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Izvē lē jos š o viesnī cu, jo vē lē jos atpū sties Ukrainā , un starp mū su viesnī cā m š ai bija labas atsauksmes un ļ oti laba cenas un kvalitā tes attiecī ba. Reģ istrē š anā s ir acumirklī , 5 minū tes un jau devos uz istabu. … Tomēr ▾ Izvē lē jos š o viesnī cu, jo vē lē jos atpū sties Ukrainā , un starp mū su viesnī cā m š ai bija labas atsauksmes un ļ oti laba cenas un kvalitā tes attiecī ba. Reģ istrē š anā s ir acumirklī , 5 minū tes un jau devos uz istabu. Viesnī ca ir trī sstā vu, liela laba teritorija, teritorijā liels baseins. Viss bija garš ī gi un labi.
аватар _202840
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Lai nodroš inā tu komfortu un mieru, dodieties uz viesnī cu "Santa Maria". Personā ls draudzī gs, uzmanī gs. Mē s rezervē jā m bē niņ u junior suite ar brī niš ķ ī gu skatu no loga, uzkopš ana katru dienu. Skhidnicas daba noteikti ir valdzinoš a! Baseins izdaiļ oja mū su svē tkus un ļ oti labi, ka stundas ir individuā las, nav bradā jamā baseina! Ē diens: viss tikko pagatavots, daudzveidī gs. … Tomēr ▾ Lai nodroš inā tu komfortu un mieru, dodieties uz viesnī cu "Santa Maria". Personā ls draudzī gs, uzmanī gs. Mē s rezervē jā m bē niņ u junior suite ar brī niš ķ ī gu skatu no loga, uzkopš ana katru dienu. Skhidnicas daba noteikti ir valdzinoš a! Baseins izdaiļ oja mū su svē tkus un ļ oti labi, ka stundas ir individuā las, nav bradā jamā baseina! Ē diens: viss tikko pagatavots, daudzveidī gs. Animatores meitene Olya ir ļ oti laipna un radoš a, programma bē rniem tika plā nota no sā kuma lī dz beigā m. Man ļ oti patika, ka uzturē š anā s cenā bija iekļ auta bezmaksas ā rstē š ana ā rsta uzraudzī bā ! Paņ ē mā m vē l daž as procedū ras un masā ž as, cenas zemas. Noteikti ieteikš u draugiem un arī paš i atgriezī simies vasarā !
Parādīt vairāk »


iemiesojums Pachok
Vai istabās ir gaisa kondicionieri?
10 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
iemiesojums leokan
Vai jums ir sava sūkņu telpa, vai ir nepieciešams stāvēt rindā un sildīt ūdeni pašam uz gara lampas pie avota?
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
iemiesojums jofreu
Kādas ārstnieciskās īpašības piemīt Skhidnitsa ūdenim.
14 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums santa-maria
‹ Viesnīca Kurortnyi kompleks Santa Mariia 3*
1 atbildi
Atrakcijas
Aizsardzības komplekss Tustan
Novērtējums 5.5
Ukraina, Skhodnitsa
Arhitektūra, Stats

Курортный комплекс «Санта-Мария» расположен в живописной долине Карпат, бальнеологического курорта Сходница. Сходница славиться целебными источниками, которых в окраинах 38. Одним из самых полезных по лечебному действию является источник №18, который находится непосредственно возле оздоровительного комплекса «Санта Мария».

Pludmalē
Viesnīcā

Лечебно-оздоровительный центр, бювет минеральных вод, картинная галерея, библиотека, беседки и мангалы.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši  FREE 
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • ārsts
Bērniem Детская комната с воспитателем. Дети до 5 лет проживают бесплатно (без питания и без претензий на услуги). Детское меню разработано совместно шеф-поваром и врачом курортного комплекса «Санта-Мария».
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs  FREE 
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
  • aukle
Izklaide un sports Для любителей активного образа жизни и спорта на территории комплекса оборудован отличный теннисный корт, есть также спортивная площадка, а в самом комплексе — спортивная комната и настольный теннис.
  • sauna/vanna/hammam
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
Telpu apraksts

Гостям предлагаются уютные номера следующих категорий: стандарт, полулюкс, полулюкс улучшенный, люкс и люкс с камином. В номерах имеется все необходимое для комфортного проживания и отдыха: кабельное телевидение, сейф, холодильник, кондиционер (не во всех номерах), телефон, косметический набор, фен, полотенца, интернет Wi-Fi.

Istabās

Однокомнатный стандартный (мансардного типа)

Прихожая, стол, кабельное телевидение (27 каналов), ковровое покрытие, шкаф, сейф, холодильник, кондиционер, телефон, комод, стулья, спальня с большой двуспальной кроватью или с двумя раздвижными кроватями, косметический набор, фен, полотенца, душ (гидробокс), площадь 18-25 кв.м.

Oднокомнатный полулюкс (мансардного типа)

Прихожая, стол, кабельное телевидение (27 каналов), ковровое покрытие, шкаф, сейф, холодильник, кондиционер, телефон, комод, стулья, спальня с большой двуспальной кроватью или с двумя раздвижными кроватями, косметический набор, фен, полотенца, душ (гидробокс), площадь 25 кв.м.

Oднокомнатный полулюкс улучшенный (мансардного типа)

Прихожая, стол, кабельное телевидение (27 каналов), ковровое покрытие, шкаф, сейф, холодильник, кондиционер, телефон, комод, стулья, диван, спальня с двумя раздвижными кроватями, косметический набор, фен, полотенца, душ (гидробокс), площадь 30 кв.м.

Oднокомнатный двухместный полулюкс

Прихожая, стол, кабельное телевидение (27 каналов), ковровое покрытие, шкаф, сейф, холодильник, кондиционер, телефон, стулья, комод, спальня с одной большой двуспальной кроватью или с двумя раздвижными кроватями, ванна, душ (гидробокс), косметический набор, фен, полотенца, площадь 20-25 кв.м.

Oднокомнатный двухместный полулюкс улучшенный

Прихожая, диван, мягкое кресло, стол, кабельное телевидение (27 каналов), ковровое покрытие, шкаф, сейф, холодильник, кондиционер, телефон, стулья, комод, спальня с двумя раздвижными кроватями, душ (гидробокс), косметический набор, фен, полотенца, площадь 30 кв.м.

Двухкомнатный люкс (мансардного типа)

Гостинная: диван, мягкое кресло, ковровое покрытие, шкаф, холодильник, стол, кабельное телевидение (27 каналов), телефон, сейф. Спальня: одна большая двуспальная кровать, шкаф, комод, кабельное телевидение (30 каналов). Ванная комната: косметический набор, фен, полотенца, сушилка. Прихожая. Площадь 43-50 кв.м.

Двухкомнатный люкс

Гостинная: диван, мягкое кресло, шкаф, ковровое покрытие, холодильник, стол, стулья, журнальный столик, торшер (настольная лампа), кабельное телевидение (27 каналов), телефон, сейф. Спальня: одна большая двуспальная кровать, шкаф, комод, кабельное телевидение (27 каналов). Ванная комната: ванна, косметический набор, фен, полотенца, сушилка. Прихожая. Площадь 43-55 кв.м.

Двухкомнатный люкс с камином (мансардного типа)

Гостиная: камин, мягкий уголок, ковровое покрытие, холодильник, шкаф, стол, стулья, кабельное телевидение (27 каналов), телефон, сейф. Спальня: одна большая двуспальная кровать, комод, ковровое покрытие, стулья, кабельное телевидение (27 каналов). Ванная комната: ванна, косметический набор, фен, полотенца, сушилка. Прихожая. Площадь 75 кв.м.

Adrese Сходница, ул. Независимости, 35
Tālruņi: +38 (03248) 48-373, +38 (03248) 48-272, +38 (095) 507-38-18
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. .
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. Если Вам нужна помощь по уходу за ребенком, вы можете заказать услуги няни.