Ļoti slikts serviss

Rakstīts: 18 oktobris 2017
Ceļošanas laiks: 18 oktobris 2017
Es vē los, lai pē c iespē jas vairā k cilvē ku izlasī tu š o pā rskatu un neapstā jas š eit.
Briesmī ga apkalpoš ana! , rezervē ju viesnī cas numuriņ u ar spa procedū rā m, pareizā k sakot saņ ē mu dā vanu karti no draugiem noteiktā datumā divatā , bet diemž ē l plā ni mainī juš ies, pasū tī jumu gribē jā m atlikt - kā du citu dienu. Viņ iem atzvanī ja – teica, ka piezvanī s pē c 10 minū tē m. bet zvana nebija. Gaidī jā m 2 stundas, sazvanī jā m tos vē lreiz, meitene atbildē ja pa telefonu, ka nav priekš nieka, kā parā dī ties uzreiz atzvanī ja. Beigā s jau nā kamajā dienā saņ ē mā m atbildi (un tikai tā pē c, ka atkal savervē jā m), ka neko nevar mainī t! ! ! ! ! ! ! kā tas ir, ka brauciens uz ā rzemē m, kur jā dabū vī za? tas ir tikai numurs un viens pakalpojums.
Š ajā gadī jumā ir jā bū t iespē jā m š ī s situā cijas risinā š anai, un apkalpojoš ajam personā lam jā bū t pieklā jī gam. "Izgriezt laupī jumu" un nedomā t par klientiem.

Es domā ju, ka mē s neesam vienī gie, kuriem š ā da situā cija varē tu bū t. tas nav nekas ā rkā rtē js randiņ a pā rcelš ana. Iesaku apiet š o viesnī cu, ja nevē laties vienkā rš i tē rē t naudu.
Tulkots automātiski no ukraiņu valodas. Skatīt oriģinālu