Terra Nova 3*– Atsauksmes

1
Novērtējums 10.010
pamatā
1 atsaukt
10.0 Numurs
10.0 apkalpošana
10.0 Tīrība
10.0 Uzturs
8.0 Infrastruktūra
Viesnīca "Terra Nova" atrodas Kijevas priekšpilsētā, 10 km attālumā no centra, netālu no Pirogovo dabiskā etniskā rezervāta un Goloseevsky parka.Vairāk →
аватар taras.mant23
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Es meklē ju budž eta iespē ju, un tas bija tā , jū s gaidā t mazā k koda, bet jū s saņ emat vairā k. Kaut kā tas viss sanā ca. sastrē gumstundā ieradā s 10 minū tē s (solī ts par 5). Bet ņ emot vē rā , ka darba diena un satiksme bija pā rslogota - piedodams. … Tomēr ▾ Es meklē ju budž eta iespē ju, un tas bija tā , jū s gaidā t mazā k koda, bet jū s saņ emat vairā k. Kaut kā tas viss sanā ca. sastrē gumstundā ieradā s 10 minū tē s (solī ts par 5). Bet ņ emot vē rā , ka darba diena un satiksme bija pā rslogota - piedodams. Es paliku ilgi, jo nolē mu mainī t istabu uz istabu ar balkonu. Istabā s smē ķ ē t nedrī kst (((tā pē c bija jā gaida nomaiņ a lī dz istabas uzkopš ana. Man piedā vā ja nokaut gaidī š anas laiku restorā nā vai apmeklē t sporta kompleksu - tur ir milzī ga sporta dzī ve ar visu visā di zvaniņ i un svilpes teritorijā . Š o redzu pirmo reizi - lai var apmeklē t sporta dzī vi bez abonementa))) bet es sē dē ju restorā nā . nā ca pie manis desmit reizes: vai tas ir garš ī gi? varbū t ū dens? pastā vī gi ziņ oja par izdevuma sagatavoš anu. ī si sakot, sajū ta, kā pieczvaigž ņ u personā ls apmetā s trī szvaigž ņ u viesnī cā ) Lepnums par savu valsti - kā di mē s esam! Patī kami, kad par lē tiem apstā kļ iem pret tevi joprojā m izturas kā pret cilvē ku.
istaba ir ļ oti gaiš a, š ķ iet, ka jaunas gultas, vannas istaba ir ļ oti tī ra (pirmais, kam pievē rš u uzmanī bu). Es nesaprotu, kā pē c trī s zvaigznes. jo viss ir ļ oti eiropeiski.
Ja kā ds rē ķ inā s ar 4 zvaigznē m - iesaku.
Ī paš s paldies Marinai (reģ istratū rā ) un visiem, kas strā dā ja no 8. lī dz 10. maijam. Patī kami, ka Ukraina sasniedz tā du lī meni!
мне показалось, что постель (простынь, наволочка, пододеяльник) были новыми. Приятно если отель занимается такими обновлениям! над крвоатью у меня было огромное зеркало)) мой дом на три дня)


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums terranovahotel
‹ Viesnīca Terra Nova 3*
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas
Golosejevska Pustina
Novērtējums 9.7
Ukraina, Kijeva
Arhitektūra, Reliģija, Stats
Cipollino pica
Novērtējums 9.7
Ukraina, Kijeva
Restorāni, kafejnīcas

Отель "Terra Nova" расположен в пригороде Киева в 10 км от центра, в непосредственной близости от природного этнического заповедника Пирогово и парка Голосеевский.

Atrašanās vieta Аэропорт «Киев» (Жуляны) — 11 км. Аэропорт « Борисполь» — 42 км. Центральный автовокзал — 11 км. Ближайшая станция метро "Выставочный центр" — 7 км. Центральный Киевский ж/д вокзал — 16 км. Центр Киева — 10 км.
Viesnīcā

Терраса, семейные номера, звукоизолированные номера, камера хранения багажа, обслуживание номеров, упакованные ланчи, факс/ксерокопирование, 3 конференц-зала.

Размещение домашних животных не допускается.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • bankomāts
Bērniem
  • aukle
Izklaide un sports
  • sporta zāle
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

26 номеров: эконом, стандарт, полулюкс, люкс, зеркальный, студио, апартаменты.

Istabās

Мини-бар, душ, сейф, телевизор, телефон, кондиционер, фен, халат, рабочий стол, банные принадлежности, туалет, ванная комната, тапочки, спутниковое ТВ, кабельное ТВ.

Adrese Украина, с. Гатное, ул. Институтская, 73
Tālruņi: (044) 481-00-00 (044) 481-00-13
Tīmekļa vietne: Terra Nova
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Если Вам нужна помощь по уходу за ребенком, вы можете заказать услуги няни.