Villa Vita 3*– Atsauksmes

5
Novērtējums 6.610
№47 viesnīcas reitingā Kijeva
7.0 Numurs
7.0 apkalpošana
7.0 Tīrība
7.0 Uzturs
10.0 Infrastruktūra
Restorānu un viesnīcu komplekss "Villa Vita" atrodas uz Odesas šosejas, 8 kilometrus no Kijevas, netālu no elitārās Vitas Počtovajas priekšpilsētas. Kompleksā Villa Vita ietilpst restorāns ar piecām zālēm un siltajā sezonā terasēm un lapenēm, kotedžu pilsētiņa ar desmit divstāvu kotedžām ar pirtīm, parka golfu, biljardu un lielu rotaļu laukumu bērniem. Villa Vita kompleksā ir viss mūsdienīgai dinamiskai ģimenes atpūtai.Vairāk →
аватар nikysi7ka755
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Kā zas nosvinē jā m 27. jū nijā , ē damzā les rezervā cija tika veikta pusgadu iepriekš . Gatavoš anā s procesā biju ļ oti skrupuloza pret katru sī kumu un ieraugot Villa Vita restorā nu uzreiz sapratu, kur vē los lai kā zas, turklā t mans draugs agrā k strā dā ja š ajā iestā dē par floristi kā zā s. … Tomēr ▾ Kā zas nosvinē jā m 27. jū nijā , ē damzā les rezervā cija tika veikta pusgadu iepriekš . Gatavoš anā s procesā biju ļ oti skrupuloza pret katru sī kumu un ieraugot Villa Vita restorā nu uzreiz sapratu, kur vē los lai kā zas, turklā t mans draugs agrā k strā dā ja š ajā iestā dē par floristi kā zā s. un apstiprinā ja tikai š ī s vietas krā sainī bu. Sā kotnē ji mani vadī ja spoguļ zā le, tač u atbilstoš i viesu skaitam (50 cilvē ki) administrators Andrejs ieteica paņ emt lielā ku un interesantā ku zā li, jo ī paš i tā pē c, ka zā les ī res maksa ī paš i neatš ķ ī rā s no zā les gadā . pagrabs - spoguļ zā le bija 7.000, ē damzā le 10.000. Samaksā jot depozī tu - 2.000, oficiā li tika uzsā kts sagatavoš anas process. Izlasot visā das atsauksmes par restorā nu, radā s baž as par virtuvi, apkalpoš anu, bet rezultā tā mē s ar vī ru bijā m vairā k nekā apmierinā ti.
Personā ls ļ oti atsaucī gs, liels paldies Andrejam, kurš vienmē r prata nomierinā ties katrā jautā jumā , palī dzē ja izveidot izcilu ē dienkarti, ī paš s paldies administratorei Allai, kura kā zu dienā un aizvakar tika galā ar visiem jautā jumi, kas saistī ti ar darbuzņ ē mē jiem, ē dinā š anu, galdu noformē jumu un sē dvietu plā noš anu, vē l gribu teikt, ka, lasot negatī vas atsauksmes par vadī tā ju Viktoriju, man likā s, ka mū s piemeklē s "rupjī bas" liktenis, bet nē , gluž i otrā di, Viktorija ir ļ oti pieklā jī gs un labi audzinā ts cilvē ks, es nevaru teikt neko sliktu, tikai labs iespaids. Jā , tieš ā m ē dienkarte ir sastā dī ta principā , 2 nedē ļ as pirms kā zā m man arī likā s, ka ir ļ oti vē ls, bet Andrejs teica, ka nebū tu problē mu, ja taisī sim agrā k. Tā kā viesu skaits nemitī gi mainī jā s, ē dienkarti izdevā s sastā dī t tikai 2 nedē ļ u laikā . Zā les nomas maksā tika iekļ auta arī arka (ar dekoru no restorā na), kas š ogad bija pilnī gi jauna un ar savu dizainu acij tī kama, galds krā soš anai un krē sli ceremonijai.
Papildus galvenajai zā lei ī rē jā m arī vasaras terasi ar skaistu skatu uz dabu, kur pirms ceremonijas organizē jā m kazaku galdu un bufeti. Protams, tas viss maksā naudu un pavā ra darbs pie jamona grieš anas (mums bija jamons 7kg) bija 1500 UAH, plus atseviš ķ i nopirkā m jamoneru, nazi un pinceti, kā arī visu, kas bija uz kazaku galda, mē s arī pirkts atseviš ķ i atseviš ķ i no č eka, un visam č ekam, ko apmaksā jā m, bija iespē ja iekļ aut pavā ra darbu bez maksas, ņ emot vē rā , ka no č eka summas papildus tiek maksā ti 10% no apkalpoš anas maksas, bet uz kopē jā s summas atkritumi, 1500 bija asaras). Bet, pateicoties pavā ram (domā ju, ka tas ir viņ a darbs), uz mū su kazaku galda bez alus konserviem ar š ķ ē lī tē m bija tekila un viņ š atnesa vajadzī gā s glā zes, iemē rcot tā s vispirms, kā paredzē ts, sā lī , atrada laimu ( Es atkā rtoju, mums tas bija jā pē rk, bet iestrē dzis, sī kums, bet jauki). Tā pat, ja ņ emat savu dī dž eju vai jā izmanto plazma, tad tiek noteikta atseviš ķ a cena - 500 UAH par pievienoš anu kontaktligzdai, 1000 UAH par plazmas pievienoš anu. Kas attiecas uz kā zu torti: tas ir tikai milzī gs cilvē cisks paldies konditorei! Tā bija neticami garda kū ka! Vienkā rš i telpa. Man ir ļ oti grū ti iepriecinā t ar kū ku, bet š ī bija vienkā rš i svē tlaime (paņ ē mu š okolā des š ifonu ar krē msiera dekoru).
Viesmī ļ iem, kā vē lā k stā stī ja mū su viesi, piemita "neredzamī bas" superspē ks - viņ i it kā stā vē ja aiz katra viesa, bet tajā paš ā laikā nevienu nesasprindzinā ja un acis nevilcinā juš i, parā dī jā s ī stajā laikā . . Ē dienu pietika, un galvenais – garš ī gi. Turklā t ī rē jā m arī kotedž u (jaunlaulā tajiem tiek nodroš inā ta bez maksas pē c kā zā m uz dienu, bet mums bija maksas no rī ta Villa Vita un ņ ē mā m papildus), tā ir ļ oti mā jī ga, 1 stā vā ir apvienota vannas istaba ar duš u, galdu un mini dī vā nu, 2 stā vā ē rta divguļ amā gulta ar balkonu. 1. stā vā vakarā ir lieliski apsē sties pie galdiņ a uz ielas pie kotedž as un skatī ties zvaigznē s, mež a smarž a, daba un klusums atstā j vispatī kamā kos iespaidus.
No tā , ko es tev neiesaku darī t: neņ em floristu koordinatori Marinu ne par kā du naudu - cilvē ks vienkā rš i sarunā jas pa telefonu par 8000 UAH, ja satiksi, turpinā si runā t, nezinot galī gā s izmaksas. floristikā mū su cena ir mainī jusies 4 reizes: sā kot no 800 UAH par kompozī ciju uz viesu galda, pē c tam 1200, tad 1800 un visbeidzot no 2500. Kā izrā dī jā s, viņ a vienkā rš i nav floriste, bet viņ ai ir procenti no sievietes floristes viņ a zina, tā pē c cenu izmaiņ as. Tajā paš ā laikā viņ ai joprojā m nav daudzu gadu stā ž a cenrā ž a. Pieļ ā vusi kā rtē jo kļ ū du, paņ ē musi vietē jo dī dž eju, Marina mums pastā stī ja, ka, tā kā ē damzā le ir slikti apgaismota, nepiecieš ams papildus apgaismojums, ko dī dž ejs Vladimirs uzstā da par papildus samaksu. maksa. Uzrakstī jis viņ am (pakalpojumi ir vai nu 7000 vai 7500 UAH), viņ š atbildē ja 3 dienas, lī dz mē s piezvanī jā m. Uz lū gumu orientē ties pē c papildus apgaismojuma cenas, viņ š nez kā pē c klusē ja un Marina atkal zvanī ja, ka ar 2 lampā m prezidijā par 1500 UAH nepietiek un vajag vē l un tas viss maksā s uzmanī bu! ! ! 7000 UAH! Viņ a man arī piedā vā ja fonu prezidijai 8000 UAH vē rtī bā ! ).
Uz manu "atradu par 3500" viņ a mē ģ inā ja mani atrunā t un teica, ka atradī s lē tā k - viņ a joprojā m meklē . Uzzinot, ka atsakā mies no viņ as kā floristes pakalpojumiem (floristikas cena bez dekoriem bija no 3.000 UAH), viesu sē dinā š anas molberts tika pē kš ņ i pazaudē ts. Viņ as cena par pieslē gumu plazmai atš ķ ī rā s no realitā tes (pieslē gums maksā ja 1500, bet reā li 1000). Divi punkti, kurus es viņ ai palū dzu izdarī t (paš ā sā kumā iemaksā jā m depozī tu 3000 UAH, tikā mies 3 reizes - pirmā reize bija kā paziņ a, kad ieradā mies restorā nā samaksā t depozī tu par zā li, tad redzē jā m katru cita neitrā lā teritorijā , nez kā pē c viņ a ieradā s ar manu vī ru-fotogrā fu, un tad mē s atkal redzē jā mies restorā nā , kad es atnā cu ar savu floristi, lai redzē tu, kā visu sakā rtot), tas ir, lai nofotografē tu arku. un nosū tiet to man, un izveidojiet cenrā di par to, kas ir iekļ auts viņ as pakalpojumos.
Ilgi gaidī ju arkas foto, tad atnā cu pati ieraudzī ju, un uz lū gumu atsū tī t cenrā di, viņ a teica, ka nav laika un nav iespē jams ievadī t visu, kas ir iekļ auts pienā kumi, tā kā viņ ai ir ļ oti grū ts amats, tā pē c jautā sim man pa telefonu visu, kas jū s interesē , un es atbildē š u, vai uzrakstī š u, kas jū s interesē , un es uzrakstī š u "jā /nē ". lī menis, vai ne? ). Starp citu, vietē jais dī dž ejs izrā dī jā s darbuzņ ē mē js to iekā rtu uzstā dī š anai telpā s un, lū gts atsū tī t savu darbu portfolio, teica, ka nepozicionē sevi kā izcilu mā kslinieku, ka var tikai nosū tī t. paš a foto, kā rezultā tā - viņ am arī tika atteikts.
Kopumā es rezumē : kurš vē l š aubā s, vai savu svarī gā ko dienu pavadī t Villa Vita - atmet š o biznesu un nekavē jies! Bū si ne tikai apmierinā ts, bet vienkā rš i ar prieku atcerē sies savu svarī go dienu. Jā , tas maksā daudz naudas, bet tas ir tā vē rts. Apkalpoš ana, personā la atsaucī ba un pieklā jī ba, virtuve, krā saina daba un atpū ta kotedž ā s uz visiem laikiem paliks jū su sirdī s.
аватар helenah1410
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
Viesnī ca diezgan jauka un mā jī ga, patika arī teritorija, bet bija Ļ OTI slikta pē cgarš a pē c lapenes ī rē š anas par godu draudzenes dzimš anas dienai, banketu ē dienkartes pasū tī š anas (bija pietiekami labs č eks 4 personā m), administratore pienā ca pie mums, lai pē c 3 stundu pulcē š anā s varam pā rvā kties uz citu lapeni, jo traucē jā m kā dam pā rim, kurš ieradā s vē lā k un attiecī gi administratore ielika kaimiņ u lapenē (jautā jums palika atklā ts kā pē c? ). … Tomēr ▾ Viesnī ca diezgan jauka un mā jī ga, patika arī teritorija, bet bija Ļ OTI slikta pē cgarš a pē c lapenes ī rē š anas par godu draudzenes dzimš anas dienai, banketu ē dienkartes pasū tī š anas (bija pietiekami labs č eks 4 personā m), administratore pienā ca pie mums, lai pē c 3 stundu pulcē š anā s varam pā rvā kties uz citu lapeni, jo traucē jā m kā dam pā rim, kurš ieradā s vē lā k un attiecī gi administratore ielika kaimiņ u lapenē (jautā jums palika atklā ts kā pē c? ).
Pē c 3 stundā m mū su kompā nija mierī gi sē dē ja un klausī jā s viņ u mū ziku, spē lē ja jautru bē rnu galda spē li, lai atš ķ aidī tu vakaru. Uz ko administratore teica, ka mums ir tukš s galds un nā ksies pā rsē sties un skaidri ieņ ē ma pā ra pozī ciju blakus. Tas izrā dī jā s konflikts, sabojā ta dzimš anas diena gan dzimš anas dienas meitenei, gan viņ as viesiem. Ar tā du neprofesionalitā ti nevienā iestā dē neesmu sastapies. Administratorei vispā r pā rsteidza viņ as izteikumi par "tukš o galdu", man tas bija š oks. Nav vē lē š anā s vē lreiz apmeklē t š o iestā di. Un ī paš niekiem ir jā skaidro saviem darbiniekiem, ka nav sliktu un labu, nabagu un bagā tu klientu, un viņ iem visiem jā bū t vienlī dzī giem.
аватар alina.salatko
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Lieliska vieta jū su kā zā m! Pagaidā m esmu pā rsteigts. Priekš vakarā ar meitenē m ī rē jā m mā ju, uz lī gavas rī tu lieliski pavadī jā m laiku. Mā ja ir tī ra, mā jī ga, garš ī gas brokastis, skaists skats, vienkā rš i virsū . … Tomēr ▾ Lieliska vieta jū su kā zā m! Pagaidā m esmu pā rsteigts. Priekš vakarā ar meitenē m ī rē jā m mā ju, uz lī gavas rī tu lieliski pavadī jā m laiku. Mā ja ir tī ra, mā jī ga, garš ī gas brokastis, skaists skats, vienkā rš i virsū . Teritorija ir burvī ga. Zā le restorā nā ir diezgan plaš a, tajā var uzņ emt lielu skaitu cilvē ku, nav pā rpildī ts, lai dejotu! Ē dieni visu rudeni garš ī gi! Draudzī gs personā ls, administratori, viss ir ideā li. Tikā m brī dinā ti par visā m cenā m, maksā jumiem, tā pē c nekā du ziņ u un nepatī kamu pā rsteigumu nebija. Mē s veicā m rezervā ciju gandrī z gadu pirms kā zā m un to nenož ē lojā m. Un arī paldies restorā nam, ka ieteica brī niš ķ ī gu organizatoru un vienkā rš i labu cilvē ku, bez kura š ie svē tki nebū tu tik burvī gi - Katjuš a Gorodecka no Gorodetskiy Agency.
аватар menzun
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Forš a vieta un netā lu no Kijevas. Viegli nokļ ū t un viegli atrast. Mā jiņ a ir tī ra un silta. Lielisks personā ls. Patika brokastis. Bija ļ oti patī kami saņ emt atlaidi restorā nā kā viesnī cas viesiem … Tomēr ▾ Forš a vieta un netā lu no Kijevas. Viegli nokļ ū t un viegli atrast. Mā jiņ a ir tī ra un silta. Lielisks personā ls. Patika brokastis. Bija ļ oti patī kami saņ emt atlaidi restorā nā kā viesnī cas viesiem
аватар sergeeva.k89
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Pē c tam, kad izlē mā m par kā zu datumu un piesaistī jā m atbalstu @crocus studijas organizē š anā . Nā kamais solis bija restorā na izvē le. Mums bija vairā kas iespē jas, no kurienes mē s atradā mies un kur mums tas patika. Mē s meklē jā m veidu, kā uztaisī t skaistu ā ra ceremoniju, ar skaistu laukumu, kur uz ielas uztaisī t foto zonas, tā pē c mums ar Krokusu jau bija daudz ideju fotosesijai, un nolē mā m bildē t vienā vieta, lai nebrauktu aukstumā un netē rē tu laiku. … Tomēr ▾ Pē c tam, kad izlē mā m par kā zu datumu un piesaistī jā m atbalstu @crocus studijas organizē š anā . Nā kamais solis bija restorā na izvē le. Mums bija vairā kas iespē jas, no kurienes mē s atradā mies un kur mums tas patika. Mē s meklē jā m veidu, kā uztaisī t skaistu ā ra ceremoniju, ar skaistu laukumu, kur uz ielas uztaisī t foto zonas, tā pē c mums ar Krokusu jau bija daudz ideju fotosesijai, un nolē mā m bildē t vienā vieta, lai nebrauktu aukstumā un netē rē tu laiku.
Kopumā izvē lē jā mies apskatī t restorā nu "Villa Vita", kas atrodas gar Odesas š oseju. Atbraucā m, mums uzreiz viss iepatikā s, gan zā le, gan teritorija, gan zā le ceremonijai. Uzreiz likā s dī vaini, ka bez ceremonijas zā les (nu, tas ir saprotams) jā maksā arī par banketu zā les ī ri, patiesī bā , kur bija jā bū t kā zā m. Bet mē s prasī jā m pā rvaldniekam, vai varam iekļ auties budž etā , norā dot, kā da summa mums ir. Viņ a mū s apliecinā ja, ka, protams, derē sim, tā ir diezgan liela summa uz vienu cilvē ku. Tad viņ a rā dī ja fotogrā fijas, un uz viena no tā m, mē s redzē jā m pustukš us galdiņ us, mē s noskaidrojā m, vai mums bū s viens galds, uz ko vadī tā ja smē jā s un teica, ka š ī summa ir tikai lī dz 600 UAH no cilvē ka, jums ir divas reizes. tik daudz, attiecī gi, galdi "lū zī s" no ē diena....
Nu labi. Aizbraucā m ar mierī gu sirdi, atstā jot depozī tu! Tad viņ i nā ca vē l divas reizes, lai veiktu dekoru mē rī jumus...un katru reizi mū s sagaidī ja jauns vadī tā js (viens pameta, cits kaut kur)...
Un, ja mē s š ajā ierakstā paā trinā tu, tad mums teica, ka banketu ē dienkarte jā pasū ta divas nedē ļ as pirms kā zā m (un neviens mums to iepriekš nedeva!! ! ). Vispā r, kad ieradā mies pasū tī t ē dienkarti, mū s sagaidī ja menedž ere Viktorija un tad sā kā s murgs ! ! ! Izrā dī jā s, ka ā ra ceremonijas zā le nav apsildā ma (lai gan mums tika garantē ts, ka 2 stundas pirms ceremonijas tiks ieslē gta apkure (kas izrā dī jā s, ka tur nav). Mums tas bija principiā li svarī gi, jo plkst. piedevā m man (lī gavai) pusģ ē rbtu, mums bija vē l 10 bē rni vecumā no 6 mē neš iem lī dz 5 gadiem!!! ! Vispā r teikt, ka tas mani sarū gtinā ja ir neteikt neko. Sā kā m domā t par variantiem, pasū tī t 10 NLO ī rei, vai industriā lie sildī tā ji(tas visas ir papildus finanses), un tad prasī ja nemaksā t par banketu zā les ī ri, bet nē ! Tad izrā dī jā s, ka ar to summu, ar kuru rē ķ inā jā mies, nepietika, varam 'neietilpā s 15-20 tū kstoš os !!!! ! Lai gan tas tika norunā ts 1.5 mē neš us pirms kā zā m !! ! Un ziniet , to visu varē ja atrisinā t, un mē s bijā m atvē rti dialogam, lai vienotos, BET! ! ! ! citā formā tā ), bija š ausmā s par š o attē lu scheniya. Visas viņ as pē rles nepā rstā stī š u, bet no tā , kas man galvā neiet: "Ko tu domā ji, par tavu naudu man tevi jā pabaro ar zilajiem omā riem! " kooooo? ? ? Nopietni?! ! ! Tad uz jautā jumu, kā pē c nav citu dzē rienu, izņ emot Pepsi, Mors un Morshynska, mū su viesi var vē lē ties daudzveidī gā kus dzē rienus.... un uzmanī ba ir atbilde.... "Š eit mā jā s viņ i dzers kolu un citus dzē rienus !! ! ". Un tajā paš ā laikā ar visu š o nelaimī go vadī tā ju viņ a arī teatrā li izplū da asarā s mū su priekš ā (lai gan nebija pat paaugstinā ti toņ i), sakot, ka "man ir pirmo reizi tā di klienti" !! ! . + Rezultā tā izrā dī jā s, ka jā maksā +1000 UAH par zā les uzkopš anu, +400 UAH par katru sveč turi uz galda (ir 6 = 1200), + 500 UAH par pieslē gš anu kontaktligzdai, + vē l kaut kas...Es vairs neatceros.....Godī gi sakot, tas bija bē das! Es aizgā ju š okā , saprotot, ka nevē los neko tē rē t š ajā briesmī gajā vietā! ! ! Bet š ausmī gi, nevis tā pē c, ka nav garš ī gi, neglī ti utt. , ar š o viss ir kā rtī bā , bet gan tā pē c, ka vadī tā ja Viktorija Grigorjevna, nevietā , ir gurdena un nelī dzsvarota jaunkundze! Un tas bija galvenais iemesls kā zu norises vietas maiņ ai 2 nedē ļ as pirms kā zā m!! ! ! Ne jau pā ris lieki tū kstoš i, proti vadī tā jas rupjī bas un nepiedienī gums! Ž ē l, ka viņ i neierakstī ja sū dzī bu grā matā , kā tas nebija agrā k.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums villavitahotel
‹ Viesnīca Villa Vita 3*
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas
Golosejevska Pustina
Novērtējums 9.7
Ukraina, Kijeva
Arhitektūra, Reliģija, Stats
Cipollino pica
Novērtējums 9.7
Ukraina, Kijeva
Restorāni, kafejnīcas

Ресторанно- гостиничный комплекс «Вилла Вита» расположен на Одесской трассе в 8 километрах от Киева, вблизи элитного пригорода Вита Почтовая. Комплекс Вилла Вита включает в себя ресторан из пяти залов, а в теплое время года террасы и беседок, коттеджный городок из десяти двух этажных коттеджей с саунами, парковый гольф, бильярд, большую игровую детскую площадку. В комплексе Вилла Вита есть все для современного динамичного семейного отдыха.

Atrašanās vieta Гостинично-ресторанный комплекс «Вилла Вита» расположен всего 10 минут езды от Одесской площади. Спортивный комплекс «Олимпийский» и Владимирский собор находятся в 18 км. Расстояние до аэропорта Жуляны составляет 13 км.
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, ускоренная регистрация заезда/отъезда, вызов такси, ежедневная уборка номера, круглосуточное обслуживание коттеджей, диетическое меню (по запросу), ресторан состоит из пяти залов, в теплое время года террасы и беседки.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • izmitināšana ar dzīvniekiem  FREE 
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детская игровая комната.
  • rotaļu laukums
  • bērnu ēdienkarte restorānā
Izklaide un sports
  • biljards
  • golfs
Telpu apraksts

Коттеджный городок из десяти двухэтажных коттеджей. Каждый с гостиной, спальной комнатой, душем. Есть коттеджи с сауной, пользование которой входит в цену проживания. Один из коттеджей оборудован как свадебный номер для молодоженов.

Istabās

Ванная комната, кондиционер, холодильник, плазменный ТВ, бесплатный Wi-Fi, круглосуточное обслуживание коттеджей.

Adrese Автодорога Киев-Одесса 21 км., дом 1, с. Вита Поштовая, Украина.
Tālruņi: +38 (044) 361 47 71 +38 (066) 927 32 30
Tīmekļa vietne: Villa Vita
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, гольф (платно).
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием.