Royal City Hotel 4*– Atsauksmes

7
Novērtējums 4.510
№56 viesnīcas reitingā Kijeva
7.2 Numurs
6.8 apkalpošana
7.2 Tīrība
5.2 Uzturs
7.3 Infrastruktūra
Viesnīca Royal City tika atvērta 2010. gadā. Atrodas Kijevas centrā. Pieder Royal Hotels & SPA Resorts ķēdei.Vairāk →
аватар Vitalinka_Light
Briesmī ga viesnī ca, nemaz neieteiktu. Serviss pretī gs! Es aprakstī š u savu uzturē š anos ellē . Karaliskā stila viesnī ca no fotoattē la izskatā s pievilcī ga no pirmā acu uzmetiena. Diemž ē l tas ir vienī gais pluss, jo telpas jau ir nobruž ā tas. … Tomēr ▾ Briesmī ga viesnī ca, nemaz neieteiktu. Serviss pretī gs!
Es aprakstī š u savu uzturē š anos ellē . Karaliskā stila viesnī ca no fotoattē la izskatā s pievilcī ga no pirmā acu uzmetiena. Diemž ē l tas ir vienī gais pluss, jo telpas jau ir nobruž ā tas. Migera un než ē lī gā reģ istratū ra (par adekvā tu cilvē ku viņ u grū ti nosaukt, turklā t viņ a ir viesnī cas saimniece), tas noteikti sabojā s jū su atvaļ inā jumu! Tas sā ksies ar dzī vesvietas noteikumu uzskaitī š anu. Izrā dā s, ka ieeja viesnī cā atļ auta lī dz 23.00 vai no 7.00. Man uzreiz radā s jautā jums, bet vai es kā du stundu palieku hostelī vai hostelī par 1360 grivnā m dienā ? ! Protams, es teicu, ka vē los atgriezties istabā vē lā k, jo man ir tiesī bas naktī staigā t pa Kijevu. . . Es noklausī jos neapmierinā tī bas vē tru un beidzot dabū ju ā rdurvju atslē gu. Otrajā dienā , izejot no istabas, man nekaunī gi prasī ja “kad tu ej prom? ”, es mierī gā tonī teicu, ka varē tu nā kt sakopt pusdienlaikā . Piedzī vojums tikai sā kas! Vakarā atgriež oties istabā nolē mu apgulties. . . 20.30 atskan ī ss klauvē jiens pie durvī m un uzreiz atver manas durvis istabā ar savu atslē gu. Esmu š okā , gandrī z bez drē bē m (negaidī ju vizī ti) jautā ju: “Un ko tas nozī mē ? ”. Saņ emu atbildi "Es redzē ju, ka tev deg gaisma. " Loģ iski, ka vakarā var ieslē gt gaismu istabā! ! ! Labi, ka atvainojies un aizgā ji. Nā kamajā rī tā...uzaicinā ju draugus uz tē ju un uz skaistā m fotogrā fijā m savā istabā...
Administratore izturē jā s rupji pret pirmo meiteni tā , ka viņ a bija š okē ta par savu izturē š anos un pat negribē ja ienā kt...rezultā tā es satiku vē l 2 meitenes personī gi uz ielas, lai iztē rē tu. Š ajā dienā tī rī š anas nebija, no 4 dvieļ iem palika tikai 2, istabā bija atstā ta viena glā ze, viena krū ze ar apakš tasī ti un karote. Uz jautā jumu "kā pē c tā ? " bija ī sa atbilde "Jū s esat samaksā jis par "Superior Suite" dzī vokļ a numuru (un tas ir labā kais numurs viesnī cā , uz minū ti! ) tikai vienai personai. " Lū k, š ī neprā tī ba! Pat krū zē s! Naktī bija ļ oti skaļ š , cilvē ki iekā rtojā s un reģ istratū rā uzzinā ja, ka dzī vo ļ oti ilgu laiku. Gala rezultā ts bija bezmiega nakts. Izbraukš anas diena. . . Pieklā jī gi vē rsos pie reģ istratū ras ar lū gumu atstā t lietas glabā š anai no 12.00 lī dz 18.00, jo vilciens ir vakarā . Atradu vietu, pā rvedu mantas. Un te ir pats interesantā kais. . . Viesnī cas administratore saka, ka man ir daudz somu, un ka viņ a ļ auj man atstā t tikai 2 glabā š anai, pā rē jā s vajag ņ emt lī dzi. . . Es izplū du asarā s no plkst. pā rsteigums. kā ? ? Tas bija iespē jams, bet tagad tas nav iespē jams? ? Mē ģ inot rast problē mas risinā jumu visiem koferiem, viņ a man piedā vā ultimā tu “vai samaksā t par telpas pagarinā š anu lī dz vakaram 750 UAH apmē rā . (lai gan man nevajag numuru, vienkā rš i atstā jiet savas lietas), vai arī pilnas istabas izmaksas ir standarta 990 UAH ”Ja nepiekrī tat, tad glabā š anai nevar atstā t nevienu somu. Paralē li tam tiek pausta neapmierinā tī ba ar manu izskatu: "nestaigā jiet pa gaiteni pidž amā " un "mā cieties dzī vot viesnī cā , man š eit dzī vo viesi. " Atvainojiet, bet kas tad es esmu?
Apjukumā un izmisumā es atgriež os istabā raudā dama...nekad neesmu bijusi tik pazemota...par velti!
Nolemju pagarinā t savu istabu lī dz vakaram, no naudas pieejami tikai eiro. Piedā vā ju reģ istratū rā samaksā t 20-25 €, saņ emu atbildi "ā rvalstu valū tā nepieņ emam un vai jums grū ti to samainī t? ! ". Es saku: "Tas nav grū ti, tas ir tikai laika jautā jums, un man ir svarī gas lietas, kas jā dara, tagad man jā iet ā rā , un es nevaru kavē ties. " Es saņ emu kodī gu komentā ru "Es novē lu jums produktī vu tikš anos. " Izeju dusmī gs, diena galī gi sabojā ta. . . Jā , turklā t administratore paņ ē ma ā rdurvju atslē gu “tev nevajag, durvis bū s vaļ ā.17. 30”. Ierodos 17.45...durvis ciet. . . Rezultā tā laika bija maz, samaksā ju par istabu, paņ emu mantas, izsaucu taksi. Atviegloti sē ž u taksī un domā ju “ar tā du servisu viesnī cā mē s vē l esam tā lu no Eiropas. . . vai paldies Dievam, ka š ī elle ir beigusies. ” Es nevē los, lai kā ds justos pazemots, apvainots un mī dī ts. morā li par savu naudu. Š ī viesnī ca nav jū su klā tbū tnes cienī ga tajā ! Padomā jiet par 100% pirms rezervā cijas un iekā rtoš anā s Royal City Hotel Dmitrievskaya St. 13a. Kategoriski neiesaku!
аватар renegaro
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ļ oti laba istaba par nelielu naudu. Viss ir. Lielisks personā ls. Tī rī ba! Paldies par labi pavadī tajā m brī vdienā m. … Tomēr ▾ Ļ oti laba istaba par nelielu naudu. Viss ir. Lielisks personā ls. Tī rī ba! Paldies par labi pavadī tajā m brī vdienā m.
аватар alline
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī cas plusi ir draudzī gais personā ls un viesnī cas atraš anā s vieta. Netā lu no centra, un netā lu ir metro. Man nepatika mazā istabiņ a, kuru arī tī rī ja diezgan reti. … Tomēr ▾ Viesnī cas plusi ir draudzī gais personā ls un viesnī cas atraš anā s vieta. Netā lu no centra, un netā lu ir metro. Man nepatika mazā istabiņ a, kuru arī tī rī ja diezgan reti.
аватар shone
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Patika viesnī cas atraš anā s vieta. Pastaiga uz centru ir prieks. Nepatika, ka svī tā nebija vannas, tikai duš a. Wi-fi arī nedarbojā s. Brokastis varē ja bū t labā kas. Vispā r nekas, bet par naudu var labā k … Tomēr ▾ Patika viesnī cas atraš anā s vieta. Pastaiga uz centru ir prieks. Nepatika, ka svī tā nebija vannas, tikai duš a. Wi-fi arī nedarbojā s. Brokastis varē ja bū t labā kas. Vispā r nekas, bet par naudu var labā k
аватар idalgo4
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī cai ir ļ oti laba cenas un kvalitā tes attiecī ba. Brokastis bija garš ī gas un izvē le lieliska. Ī sai Kijevas vizī tei - kas jums nepiecieš ams. Varbū t man nepatika interpretā cija, ka grī da stipri č ī kstē ja. … Tomēr ▾ Viesnī cai ir ļ oti laba cenas un kvalitā tes attiecī ba. Brokastis bija garš ī gas un izvē le lieliska. Ī sai Kijevas vizī tei - kas jums nepiecieš ams. Varbū t man nepatika interpretā cija, ka grī da stipri č ī kstē ja.
аватар soilie
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Ļ oti skaists viesnī cas iekā rtojums, draudzī gs un nevainojams personā ls, ļ oti ē rti numuriņ i Nedaudz tā lu no metro (15 min). Sā kotnē ji sakā rtota ventilā cijas sistē ma - viesnī cā kategoriski (! ) aizliegts smē ķ ē t, bet neskatoties uz to, smē ķ ē tava ir iekā rtota ē damistabā , un dū mi iekļ ū st istabā s (naktī nevarē jā m aizmigt no smakas). … Tomēr ▾ Ļ oti skaists viesnī cas iekā rtojums, draudzī gs un nevainojams personā ls, ļ oti ē rti numuriņ i Nedaudz tā lu no metro (15 min). Sā kotnē ji sakā rtota ventilā cijas sistē ma - viesnī cā kategoriski (! ) aizliegts smē ķ ē t, bet neskatoties uz to, smē ķ ē tava ir iekā rtota ē damistabā , un dū mi iekļ ū st istabā s (naktī nevarē jā m aizmigt no smakas). Mums ar vī ru nepaveicā s – viesnī cā vienu nakti palika 20 skolē ni. Pionieru nometne!! ! !
аватар evgen_po
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Diezgan tī rs. Nepretenciozas, bet lieliski ē damas brokastis. Ja viesnī cā nakš ņ ojat tikai ī su laiku, tad tā ir laba izvē le, bet ar tā diem nosacī jumiem, manuprā t, varē tu atrast lē tā k. Ļ oti maza istaba, nav skapja. … Tomēr ▾ Diezgan tī rs. Nepretenciozas, bet lieliski ē damas brokastis. Ja viesnī cā nakš ņ ojat tikai ī su laiku, tad tā ir laba izvē le, bet ar tā diem nosacī jumiem, manuprā t, varē tu atrast lē tā k. Ļ oti maza istaba, nav skapja. Bija problē mas ar reģ istrē š anos - ierodoties mums teica, ka mū su rezervā cija nav pieejama, lū dzu, uzgaidiet, jo. laiks bija agrs norē ķ inā ties, devā mies pastaigā ties pa pilsē tu, pē c stundas viss izrā dī jā s, nokā rtojā s. Vē l viens nepatī kams moments - reģ istrā cijas laikā reģ istratū rā iedevu meitenei pasi un aizmirsu to paņ emt. Atjē dzos tikai nā kamajā dienā - atdeva, uz jautā jumu: "Kā pē c tu pats man neatnesi vai neteici, es gā ju tev garā m 3x" tika sniegta atbilde: " Es negribē ju tevi traucē t! " - muļ ķ ī bas...viņ a uzreiz izlidoja no galvas, tas arī viss.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Golosejevska Pustina
Novērtējums 9.7
Ukraina, Kijeva
Arhitektūra, Reliģija, Stats
Cipollino pica
Novērtējums 9.7
Ukraina, Kijeva
Restorāni, kafejnīcas

Отель "Royal City Hotel" открылся в 2010 году. Находится в центре Киева. Принадлежит сети Royal Hotels & SPA Resorts.

Atrašanās vieta В 20 минутах езды от киевского пассажирского ж/д вокзала и в 6 км от аэропорта Жуляны. Рядом с отелем находится Национальный цирк Украины, Центральный железнодорожный вокзал, универмаг «Украина» и телевизионный канал «Интер». Ближайшие станции метро: "Вокзальная" и "Университет".
Viesnīcā

Круглосуточный отдел регистрации и обслуживания гостей, услуги глажки, факс/ксерокопирование, услуги по продаже билетов, снек-бар, камера хранения, 2 конференц-зала, вместимостью от 50 до 100 человек.

  • kafejnīca/bārs
  • autostāvvieta
  • autonoma
  • droši
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
Bērniem При размещении всех детей младше 5 лет на имеющихся кроватях проживание им предоставляется бесплатно.
Izklaide un sports
Telpu apraksts

20 номеров, 10 из которых класса «стандарт», 5 номеров класса «полулюкс», 3 номера класса «люкс» и 2 апартамента класса «люкс» с кухней. В каждом номере возможно размещение до 2 человек.

Istabās

Номера оборудованы современной мебелью, системой кондиционирования и подогрева пола в ванной комнате, телефонной связью, спутниковым телевидением, Wi-Fi, мини-баром.

Adrese г. Киев, ул. Дмитриевская 13а
Tālruņi: +38 (044) 569-30-36
Tīmekļa vietne: Royal City Hotel
FAQ