Orly Park 3*– Atsauksmes

3
Novērtējums 6.310
9.5 Numurs
9.0 apkalpošana
10.0 Tīrība
8.5 Uzturs
7.5 Infrastruktūra
Viesnīca Orly Park atrodas Kijevas gleznainajā Orļatko parkā. Pilsētas centrs atrodas 10 km attālumā. No šejienes jūs varat viegli nokļūt Kijevas galvenajās apskates vietās. Viesnīca ir piemērota gan apskates brīvdienām, gan biznesa braucieniem.Vairāk →
аватар Luletu612
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
08.09. 2018 rī kojā m sievieš u pasā kumu, mums viss ļ oti patika. Plaš as zā les, mū sdienī gi piesā tinā ts interjers, bez pompozitā tes, bet bez nož ē lojamas vienkā rš ī bas, viss ar mē ru un moderni! Personā ls ir pieklā jī gs un jauns, neuzbā zī gs. … Tomēr ▾ 08.09. 2018 rī kojā m sievieš u pasā kumu, mums viss ļ oti patika. Plaš as zā les, mū sdienī gi piesā tinā ts interjers, bez pompozitā tes, bet bez nož ē lojamas vienkā rš ī bas, viss ar mē ru un moderni! Personā ls ir pieklā jī gs un jauns, neuzbā zī gs. Tī rs, ļ oti garš ī gs ē diens, š okolā des kū ka vienkā rš i garš ī ga! Istaba 301 ar divguļ amo gultu, ļ oti tī ra, vannas istaba ideā la, liels TV pie sienas, kondicionieris. Istabā ir viss nepiecieš amais. Otrajā stā vā ir veranda ar skatu uz ezeru un parku, ū denspī pes telpa. Ē rti dī vā ni un mā jī gi galdi. Viesnī ca ir lieliski piemē rota kā zā m, pasā kumiem, kā arī romantiskai atpū tai prom no steigas un, protams, tū ristiem. Viesnī cas priekš ā ir liels rotaļ u laukums un skaists parks. ES iesaku. Vienī gais negatī vais ir attā lums lī dz metro, tas ir politehniskais institū ts, (ja plā nojat sabiedrisko transportu), jums jā brauc ar 442 autobusu vai taksi.
Allā hs, Maskava.
аватар kolosnichenko5
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viņ a ieradā s Kijevā komandē jumā . Es izvē lē jos vietu netā lu no sava darba. Ilgi novē roju un nokļ uvu Facebook lapā - Orly park. Mani iespaidoja lapas informatī vā siena (š ī s bildes ir tik garš ī gas, ka var ē st acis! ). … Tomēr ▾ Viņ a ieradā s Kijevā komandē jumā . Es izvē lē jos vietu netā lu no sava darba. Ilgi novē roju un nokļ uvu Facebook lapā - Orly park. Mani iespaidoja lapas informatī vā siena (š ī s bildes ir tik garš ī gas, ka var ē st acis! ). Zvanī ju uz viesnī cu - rezervā cija bez priekš apmaksas (kas š odien ir retums! ). Ierodoties Kijevā , mani sagaidī ja transfē rs no viesnī cas (par ļ oti saprā tī gu cenu! ) Un aizveda uz viesnī cu. Braucot pa trokš ņ ainā m alejā m, satricinā jumiem. . . iebraucā m klusā parka zonā . Sajū ta kā piepilsē tas rajonā , bet nē . Viesnī ca atrodas 15 minū tes (ar auto no pilsē tas centra. Interjers un eksterjers - š iki, mirdzums. Ieejot kompleksā mani sagaidī ja draudzī gas meitenes un aizveda uz viesnī cu. Kad iereģ istrē jos viss noritē ja labi, personā ls ir ļ oti draudzī gi. Starp citu mani pā rsteidza, ka ​ ​ neskatoties uz to, ka kompleksam ir tikai 4 stā vi, IR LIFTTS!! ! Istaba tī ra, ē rta. Kad sazinā jos ar reģ istratū ru, manā istabā č ī bas nebija meitenes atvainojā s un 2 minū tē s atnesa č ī bas.
Tā tad restorā ns. Restorā ns š ajā iestā dē ir atseviš ķ s stā sts. Tas ir tik masī vs. Nesmē ķ ē tā ju istaba, ū denspī pes zona. Atvē rta terase, lapenes, atseviš ķ as istabas. Mani ļ oti pā rsteidza milzī gā bē rnu istaba un ģ ē rbtuve. Uzreiz var redzē t restorā na specializā ciju. BET gribu atzī mē t, ka neskatoties uz to, ka bē rnu ir daudz, viņ i nemaz netraucē ja, jo spē lē jā s rotaļ u istabā ar auklī tē m. Tagad precī zi zinu, kur tā lā k beigsies ģ imenes ciemoš anā s - bē rnu no rī ta iedevu rotaļ u istabā un vakarā paņ ē mu : )))
Ē dienu garš u ir grū ti aprakstī t. Tas ir kaut kas neticams! ! Š ķ iet, ka parasts Olivjē ir neticams gastronomisks prieks. Viesmī ļ i - š iki, spī dums - balts krekls, tauriņ š , cimdi.
Ko lai saka. . . ir pagā jis mē nesis un es joprojā m esmu pā rsteigts!
Ļ oti iesaku visiem!
Самое вкусное оливье
аватар Oksanka19
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Iekā rta nav slikta. Bet situā cija gā ja bojā , kad bē rns peldē jā s blakus iestā dei ezerā un sagrieza sev kā ju, prasot kaut ko brū ces ā rstē š anai, viņ i sagā dā ja tikai salvetes. Vai jums nav zaļ umu vai peroksī da??? ? Vai arī jums ir vienalga par cilvē kiem un, galvenais, jū su viesiem, un tas, kas atrodas 10 metru attā lumā no jums, jū s nemaz neskar. … Tomēr ▾ Iekā rta nav slikta. Bet situā cija gā ja bojā , kad bē rns peldē jā s blakus iestā dei ezerā un sagrieza sev kā ju, prasot kaut ko brū ces ā rstē š anai, viņ i sagā dā ja tikai salvetes. Vai jums nav zaļ umu vai peroksī da??? ? Vai arī jums ir vienalga par cilvē kiem un, galvenais, jū su viesiem, un tas, kas atrodas 10 metru attā lumā no jums, jū s nemaz neskar. Kopumā š ā dā s situā cijā s jums nav tiesī bu atteikt palī dzī bu. Un restorā nu un viesnī cu kompleksā ir jā bū t laimī gai aptiekai !! ! !


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums orlypark
‹ Viesnīca Orly Park 3*
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas
Golosejevska Pustina
Novērtējums 9.7
Ukraina, Kijeva
Arhitektūra, Reliģija, Stats
Cipollino pica
Novērtējums 9.7
Ukraina, Kijeva
Restorāni, kafejnīcas

Отель Orly Park расположен на территории живописного парка Орлятко в Киеве. Расстояние до центра города составляет 10 км. Отсюда можно легко добраться до главных достопримечательностей Киева. Отель подойдет как для экскурсионного отдыха, так и для деловых поездок.

Atrašanās vieta Ближайшая станция метро «Шулявская» находится в 1 км от отеля Orly Park. Расстояние до Центрального железнодорожного вокзала Киева составляет 4,5 км, а до аэропорта «Борисполь» – 41 км.
Viesnīcā

К услугам гостей открытая терраса. В отеле предоставляется возможность доставки еды и напитков в номер. Стойка регистрации работает круглосуточно. Есть камера хранения багажа. Предоставляются услуги по глаженью одежды. Оборудованы места для курения. Размещение домашних животных допускается по предварительному запросу. В ресторане подают блюда международной и украинской кухни. Ежедневно для гостей сервируют завтрак.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • izmitināšana ar dzīvniekiem
  • nesmēķētāju numuri
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
Izklaide un sports
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

32 комфортабельных номера, расположенных на 3-м и 4-м этажах: 26 номеров класса «Стандарт», 4 номера класса «Полулюкс» и 2 номера «Люкс» класса.

Istabās

Сейф, телевизор, мини-бар, комплект индивидуальной парфюмерии, кондиционер, бесплатный Wi-Fi, необходимая мебель.

Adrese бульвар Лепсе 9-в, г. Киев, Украина
Tālruņi: +38 044 300 05 50 +38 044 300 03 34
Tīmekļa vietne: Orly Park
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб.