Olympic Village 4*– Atsauksmes

9
Novērtējums 7.810
№14 viesnīcas reitingā Kijeva
8.4 Numurs
7.5 apkalpošana
8.0 Tīrība
7.5 Uzturs
8.9 Infrastruktūra
Viesnīca Olympic Village atrodas netālu no Podgortsy pilsētas, netālu no Novoobukhovskaya šosejas. Viesnīca ir lieliski piemērota ikvienam, kurš vēlas atpūsties prom no lielpilsētas steigas un burzmas.Vairāk →
аватар kirdyai
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Braucā m ar grupu un mums ļ oti patika. Iesaku kū rorta kompleksu. Paldies personā lam par sapratni un ē rtu uzturē š anos. Un ī paš s paldies Elenai par organizē š anu un sapratni! ) Viņ a centā s visu izdarī t visaugstā kajā lī menī . … Tomēr ▾ Braucā m ar grupu un mums ļ oti patika.
Iesaku kū rorta kompleksu.
Paldies personā lam par sapratni un ē rtu uzturē š anos.
Un ī paš s paldies Elenai par organizē š anu un sapratni! ) Viņ a centā s visu izdarī t visaugstā kajā lī menī .
аватар ZAGSERG
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
“Personā ls ļ oti patī kams, uzmanī gs un izpalī dzī gs) bijā m sajū smā ) Iesaku apmeklē t gan ar draugiem, gan pā riem) š is komplekss bū s arī lieliska vieta nozī mī gu notikumu svinē š anai))” … Tomēr ▾ “Personā ls ļ oti patī kams, uzmanī gs un izpalī dzī gs) bijā m sajū smā ) Iesaku apmeklē t gan ar draugiem, gan pā riem) š is komplekss bū s arī lieliska vieta nozī mī gu notikumu svinē š anai))”
аватар nata13132
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Vieta ir brī niš ķ ī ga, skaista un liela. Bet! darbinieki . . sā kot no apsarga, kurš lamā un lamā jas visu un visus, arī viesus, beidzot ar administratoriem, kuri aizmirst par visu, izņ emot to, kā no tevis atņ emt naudu. Viņ i uz divā m dienā m aizmirsa par lū gumu salabot televizoru (un vairā kkā rt atgā dinot), lū gums palī dzē t izsaukt taksometru izraisī ja galē ju neapmierinā tī bu, lū gums izgludinā t drē bes kopumā bija š okē ts (bet neaizmirsa atgā dinā t, ka ir samaksā ts). … Tomēr ▾ Vieta ir brī niš ķ ī ga, skaista un liela. Bet! darbinieki . . sā kot no apsarga, kurš lamā un lamā jas visu un visus, arī viesus, beidzot ar administratoriem, kuri aizmirst par visu, izņ emot to, kā no tevis atņ emt naudu. Viņ i uz divā m dienā m aizmirsa par lū gumu salabot televizoru (un vairā kkā rt atgā dinot), lū gums palī dzē t izsaukt taksometru izraisī ja galē ju neapmierinā tī bu, lū gums izgludinā t drē bes kopumā bija š okē ts (bet neaizmirsa atgā dinā t, ka ir samaksā ts). Un galu galā esiet gatavi tam, ka neviens jums neatdos ķ ī las naudu, 500 UAH (vienkā rš i aizmirsī s par jums). Bet protams, ka klasika - nekā di č eki un č eki par naudas paņ emš anu - neko nepierā dī s... .
аватар ulynagaidak
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Personā ls ir lielisks! Atmosfē ra ir silta un mā jī ga! Virtuve ir ideā la! Paldies par visu! Atvainojos par troksni))) … Tomēr ▾ Personā ls ir lielisks! Atmosfē ra ir silta un mā jī ga! Virtuve ir ideā la! Paldies par visu! Atvainojos par troksni)))
аватар Sergei.Pavlov
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Komplekss labs, teritorijā ir ko darī t, laba pludmale un tī rs ū dens + ir baseins, bet apkalpoš ana par neko. . tā vietā , lai pā rliecinā tos, ka istabā s nav dvieļ u un laicī gi tos atnest, izrakstoties parā dī ja, ka esam nozaguš i dvieļ us un lū dza pā rbaudī t mū su personī gā s mantas. … Tomēr ▾ Komplekss labs, teritorijā ir ko darī t, laba pludmale un tī rs ū dens + ir baseins, bet apkalpoš ana par neko. . tā vietā , lai pā rliecinā tos, ka istabā s nav dvieļ u un laicī gi tos atnest, izrakstoties parā dī ja, ka esam nozaguš i dvieļ us un lū dza pā rbaudī t mū su personī gā s mantas. tas ir cirks, kaut kas ir noticis, bet ar to vē l nav nā cies saskarties
аватар SergeiyV.
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Pakalpojuma kvalitā te un obsluvaniya mū s mazliet pievī la. Istaba mani iepriecinā ja, par manu naudu tas bija pat nekas, mī nuss bija tas, ka konders velk vā ji, un tā pē c pasū tī jums. Biju vī lusies par baseinu un pludmali pie ezera, un tur bija netī rs + pa dienu teritorijā bija ļ oti karsts, soliņ u maz un ē nas gandrī z nebija. … Tomēr ▾ Pakalpojuma kvalitā te un obsluvaniya mū s mazliet pievī la. Istaba mani iepriecinā ja, par manu naudu tas bija pat nekas, mī nuss bija tas, ka konders velk vā ji, un tā pē c pasū tī jums. Biju vī lusies par baseinu un pludmali pie ezera, un tur bija netī rs + pa dienu teritorijā bija ļ oti karsts, soliņ u maz un ē nas gandrī z nebija. Ar visu pā rē jo apmierinā ts.
аватар denisow.vitaly01
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Es apmetos pie draugiem mā jā uz nedē ļ as nogali, viņ i gribē ja aizbē gt no pilsē tas un atpū sties pie dabas, bet viņ i par to ē rti ī rē ja mā ju uz 3 dienā m. Pirmais, ar ko sastapā mies mā jā , bija normā lu trauku, malkas š aš likam un paš a grila trū kums. … Tomēr ▾ Es apmetos pie draugiem mā jā uz nedē ļ as nogali, viņ i gribē ja aizbē gt no pilsē tas un atpū sties pie dabas, bet viņ i par to ē rti ī rē ja mā ju uz 3 dienā m. Pirmais, ar ko sastapā mies mā jā , bija normā lu trauku, malkas š aš likam un paš a grila trū kums. Par to visu bija jā dodas atpakaļ uz pilsē tu, otrs skumjas bija tas, ka mā jā bija smacī gs un naktī nedarbojā s kondicionieris, nā cā s atvē rt logus, un uz logiem nebija moskī tu tī klu un mū s sakoda no ausī m lī dz papē ž iem. Vā rdu sakot, viņ i ir vī luš ies, jo iedeva daudz naudas un gribē ja saņ emt komfortu, citā di tikpat labi varē tu paņ emt telti un kaut kur izkā pt mež ā un tik daudz naudas nebū tu jā tē rē .
аватар roman-s
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Aprī lī devā s kopā ar komandas biedru. Numuri ir lieliski, mā jī gi un ē rti. Restorā ns ir tik un tā - cenas augstas un ē diens nav garš ī gs. Sporta komplekss nolietots, viss izmē tā ts pa daž ā dā m vietā m, lai atrastu nepiecieš amo inventā ru, rū pī gi jā meklē kā di simulatori jau uz robež as, pati trenaž ieru zā le nebija iztī rī ta no putekļ iem un netī rumiem + kondicionieri nav strā dā t tajā , un tas bija smacī gs. … Tomēr ▾ Aprī lī devā s kopā ar komandas biedru. Numuri ir lieliski, mā jī gi un ē rti. Restorā ns ir tik un tā - cenas augstas un ē diens nav garš ī gs. Sporta komplekss nolietots, viss izmē tā ts pa daž ā dā m vietā m, lai atrastu nepiecieš amo inventā ru, rū pī gi jā meklē kā di simulatori jau uz robež as, pati trenaž ieru zā le nebija iztī rī ta no putekļ iem un netī rumiem + kondicionieri nav strā dā t tajā , un tas bija smacī gs. Komplekss komplekss velk uz vidē jo.
аватар dmitry-belo
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
No labā : 1. laba atraš anā s vieta, varat atpū sties no pilsē tas. Apkā rt skaistā daba 2. Istabā ir viss nepiecieš amais un kopumā tā ir ē rta No sliktā : 1. Istaba bija netī ra 2. Nebija uzreiz gultas veļ a un dvieļ i 3. Baseinā bija daudz hlora, lai gan saka, ka viņ i nehlorē un viņ iem ir filtrē š anas sistē ma, un man ir jutī ga ā da, tā pē c pē c baseina man nā cā s tē rē t naudu arī dermatologam. … Tomēr ▾ No labā :
1. laba atraš anā s vieta, varat atpū sties no pilsē tas. Apkā rt skaistā daba
2. Istabā ir viss nepiecieš amais un kopumā tā ir ē rta
No sliktā :
1. Istaba bija netī ra
2. Nebija uzreiz gultas veļ a un dvieļ i
3. Baseinā bija daudz hlora, lai gan saka, ka viņ i nehlorē un viņ iem ir filtrē š anas sistē ma, un man ir jutī ga ā da, tā pē c pē c baseina man nā cā s tē rē t naudu arī dermatologam.
Viss bū tu labi, ja ne pā rhlorē tais baseins.
аватар krozhdaykina
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
1. Patika, ka ir tenisa korti, ē rtas ģ ē rbtuves, var trenē ties ar profesionā lu treneri 2. Es satiku Dolgopolovu, biju pā rsteigts)) 3. Pati vieta ir mā jī ga, var atpū sties no galvaspilsē tas) … Tomēr ▾ 1. Patika, ka ir tenisa korti, ē rtas ģ ē rbtuves, var trenē ties ar profesionā lu treneri
2. Es satiku Dolgopolovu, biju pā rsteigts))
3. Pati vieta ir mā jī ga, var atpū sties no galvaspilsē tas)


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums olympicvillage
‹ Viesnīca Olympic Village 4*
Atrakcijas
Golosejevska Pustina
Novērtējums 9.7
Ukraina, Kijeva
Arhitektūra, Reliģija, Stats
Cipollino pica
Novērtējums 9.7
Ukraina, Kijeva
Restorāni, kafejnīcas

Отель Olympic Village расположен в недалеко от города Подгорцы, вблизи Новообуховской трассы. Отель прекрасно подойдет всем, кто хочет отдохнуть вдали от шума и суеты большого города.

Atrašanās vieta Железнодорожный вокзал города Подгорцы находится в 4 км, а расстояние от отеля Olympic Village до международного аэропорта «Борисполь» составляет 53 км.
Viesnīcā

Гости могут поужинать в ресторане отеля или воспользоваться принадлежностями для барбекю. На территории отеля гостиницы есть открытая терраса. По запросу еда и напитки доставляются в номер. Стойка регистрации работает круглосуточно. Предоставляются услуги по глаженью одежды. Оборудованы места для курения. Размещение домашних животных допускается по предварительному запросу.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • izmitināšana ar dzīvniekiem
  • nesmēķētāju numuri
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • aukle
Izklaide un sports Велоспорт, игровая комната, караоке, сквош, петанк, бадминтон.
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam
  • biljards
  • galda teniss
  • tenisa korti
  • volejbols
  • basketbola laukums
  • futbola laukums
  • velosipēdu noma
  • sporta zāle
  • makšķerēšana
Telpu apraksts

В отеле 42 номера: Стандарт, Полулюкс и Люкс.

Istabās

Прихожая, спальная комната, ванная комната, система кондиционирования, фен, туалетные принадлежности, тапочки, TV, мини-бар, телефон, бесплатный Wi-Fi, кровать, прикроватные тумбочки, стол, стул.

Adrese 26 километр Новообуховского шоссе, г. Киев, Украина
Tālruņi: +38 044 309 64 66 +38 067 219 36 36
Tīmekļa vietne: Olympic Village
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, настольный теннис, теннис, волейбол, баскетбол, футбол. Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно). Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. Море и волны заиграют новыми красками если воспользоваться услугами рыбной ловли.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Если Вам нужна помощь по уходу за ребенком, вы можете заказать услуги няни.