Obolon 2*– Atsauksmes

1
Novērtējums 3.010
pamatā
1 atsaukt
3.0 Numurs
3.0 apkalpošana
4.0 Tīrība
4.0 Uzturs
7.0 Infrastruktūra
Viesnīcas Obolon modernā ēka atrodas Novye Lipki, Dņepras labajā krastā. Šī cienījamā pilsētas daļa tika nosaukta senā Lipku rajona vārdā. Vieta, kur atrodas viesnīca, šodien ir viens no ērtākajiem, prestižākajiem un modernākajiem Kijevas rajoniem. Ja ierodaties galvaspilsētā biznesa misijā, viņi palīdzēs noorganizēt konferenci vai prezentāciju biznesa centrā, kurā ir zāle 120 sēdvietām un biznesa klases konferenču telpa.Vairāk →
аватар kdv124
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Pē dē jo reizi š ajā viesnī cā biju 2018. gada martā . Viesnī cas atraš anā s vieta ir laba, netā lu ir metro un ar automaš ī nu lī dz centram 20-25 minū tes. Bet paš ā viesnī cā apkalpoš anas kvalitā te zema, brokastis tik un tā . … Tomēr ▾ Pē dē jo reizi š ajā viesnī cā biju 2018. gada martā . Viesnī cas atraš anā s vieta ir laba, netā lu ir metro un ar automaš ī nu lī dz centram 20-25 minū tes.
Bet paš ā viesnī cā apkalpoš anas kvalitā te zema, brokastis tik un tā . Istabas ir izremontē tas un mē belē tas, kas ir apmē ram 15 gadus vecas, cik es saprotu, un pati viesnī ca. Ļ oti slikta skaņ as izolā cija vai drī zā k nekā da. Viss ir dzirdams cauri sienā m. Miegs nav iespē jams. Telpā s, kas ir vē rstas uz ceļ u, joprojā m tiek pievienots ceļ a troksnis (istabas 1. -4. stā vā ). Nez kā pē c diviem cilvē kiem viens č ī bu un dvieļ u komplekts....
Ī ss kopsavilkums:
vieta - 5
serviss - 3
dzī ves komforts - 2


iemiesojums Pasha29
Kāda ir cena par divvietīgu istabu. Un vai jūs īrējat pēc stundām? mans pasts ir [email protected]
12 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums EGOISTE
‹ Viesnīca Obolon 2*
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas
Golosejevska Pustina
Novērtējums 9.7
Ukraina, Kijeva
Arhitektūra, Reliģija, Stats
Cipollino pica
Novērtējums 9.7
Ukraina, Kijeva
Restorāni, kafejnīcas

Современное здание отеля Оболонь находится на Новых Липках, на правом берегу Днепра. Эта респектабельная часть города получила название в честь древнего района Липки. Место, где расположен отель, на сегодняшний день, является одним из самых комфортабельных, престижных и современных районов Киева.

Если вы приехали в столицу с деловой миссией, вам помогут организовать конференцию или презентацию в бизнес-центре, имеющем зал на 120 мест и конференц-рум бизнес-класса.

Viesnīcā

Обслуживание 24 часа в сутки. К вашим услугам предоставлен англоязычный портье, факс, электронная почта, заказ такси, билетов в театр, резервирование столиков в ресторанах, справочная информация. При предварительном согласовании может быть организован трансфер, экскурсии по Киеву и Украине.

Adrese Украина г. Киев, ул. Маршала Тимошенко, 29
Tālruņi: +38 (044) 412-05-27 +38 (044) 414-57-02 +38 (044) 411-01-77
Tīmekļa vietne: Obolon
FAQ