Lybid 3*– Atsauksmes

5
Novērtējums 7.210
№36 viesnīcas reitingā Kijeva
7.4 Numurs
7.4 apkalpošana
7.6 Tīrība
5.8 Uzturs
7.6 Infrastruktūra
Viesnīca "Lybid", kas celta 1970. gadā un pilnībā rekonstruēta 1998.-2002. gadā, šodien ir viena no labākajām viesnīcām galvaspilsētā. Netālu no viesnīcas atrodas operas nams, cirks, botāniskais dārzs, centrālā Khreshchatyk iela, un desmit minūšu brauciena attālumā atrodas lielākais izstāžu komplekss "KyivExpoPlaza". Jūsu rīcībā ir šādas zāles: SLĀVU: izmitina līdz 120 delegātiem konferenču laikā vai līdz 200 viesiem reģistratūrā. LAIVA: var uzņemt līdz 25 cilvēkiem. "PANORAMA": var uzņemt līdz 25 cilvēkiem.Vairāk →
аватар intuiciya145x
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
No 21.06 lī dz 22.06 biju Kijevā Lybid Hotel uz apmā cī bā m, braucienu apmaksā ja starptautiskā organizā cija NDI (tas ir, ar papildus izdevumiem nerē ķ inā jos un pat nedomā ju, ka varē tu nonā kt situā cijā , kad Man bija jā paliek) Viesnī ca ir mā jī ga, skaista, ir karsts ū dens pat naktī + mani iepriecinā ja bufete (par š ī m precē m nav sū dzī bu) Tač u situā cija ar personā lu bija ļ oti pā rsteigta un atstā ja nepatī kamu pē cgarš u. … Tomēr ▾ No 21.06 lī dz 22.06 biju Kijevā Lybid Hotel uz apmā cī bā m, braucienu apmaksā ja starptautiskā organizā cija NDI (tas ir, ar papildus izdevumiem nerē ķ inā jos un pat nedomā ju, ka varē tu nonā kt situā cijā , kad Man bija jā paliek) Viesnī ca ir mā jī ga, skaista, ir karsts ū dens pat naktī + mani iepriecinā ja bufete (par š ī m precē m nav sū dzī bu)
Tač u situā cija ar personā lu bija ļ oti pā rsteigta un atstā ja nepatī kamu pē cgarš u. Atkā rtoju, ka devos nevis pie miera, bet uz apmā cī bā m un avansā organizā cija apmaksā ja braucienu par apmā cī bā m, ieskaitot viesnī cas izmaksas. Dalī bniekiem NAV NEKAS maksā t. Bet galu galā ceļ ojuma koordinators pē c personā la pieprasī juma bija spiests samaksā t 600 UAH. Ja kā rtī bā , tad pē c treniņ a jau bijā m ieč ekojuš ies, ieraduš ies viesnī cā pē c 23.00 (laiks tuvojā s pusnaktij) un bija jā nā k jauna diena. diena beidzas 12:00, es zinā ju, bet mē s ne. reģ istrē š anā s pa dienu, bet tuvā k pusnaktij un nebija brī dinā juma, ka man vajadzē tu atbrī vot istabu tieš i PIRMS 12.00 (patiesī bā pē c daž ā m stundā m). Es arī nezinā ju, ka noguruma un stresa dē ļ man nebū s labi un es pā rgulē š u tā saucamā s “off-hours” un ka man arī nezvanī s, neklauvē s un nebrī dinā s. Un tas, ka viesnī cā nav skaidrs izrakstī š anā s un reģ istrē š anā s laiks (rakstī ts tikai uz papī ra) Tā kā mana istabas biedrene, aizejot uz treniņ u, atstā ja savu koferi (to es redzē ju pē c pamoš anā s) un viņ i naudu viņ ai neņ ē ma . . It kā viņ a atnā ca (pē c administratoru domā m) pirms manis. . Bet vē lā k par 12 noteikti . . Viesnī cas administrā cija, mani nebrī dinot, nobloķ ē ja numuru (nav zvana, nav atgā dinā juma, ka plkst. izbraukš ana jau bija pienā kusi) Jā , ar mani bija saistī ta nepā rvarama vara veselī bas stā vokļ a un paš a treniņ a dē ļ , saņ ē mos vē lā k, atstā jot koferi istabā . . Bet es pat ne dienu nepaliku viesnī cā (kurus, starp citu, apmaksā ja organizā cija) Tas ir, pē c loģ ikas foruma dalī bnieki varē ja iztikt bez naudas un bija jā brī dina ar zvanu. . Un ne tikai bloķ ē t numuru un nedot atslē ga lī dz ceļ ojuma koordinators no mū su pilsē tas samaksā ja 600 UAH no personī gā s naudas par to, ka mans č emodā ns tikko stā vē ja istabā vairā kas stundas( Secinā jums: es biju viesnī cā mazā k nekā dienu (ieskaitot č emodā na glabā š anu, t atnā ca) lī dz 21.06. 2.18 ap plkst. 23.30, un aizbrauca 22.06. 2018 lī dz 22.00) Bet viņ i saņ ē ma samaksu tā , it kā es bū tu bijis 1.5 dienas ! ! No organizā cijas NDI 1200 un + pat prasot no mums 600 UAH par pusi dienas. Kur ir jū su kalpoš ana un cieņ a pret cilvē kiem? Jums nav tiesī bu aiztikt sveš as lietas (pē c personā la domā m), bet bloķ ē jiet numuru un bez brī dinā juma pieprasī t naudu -JĀ ((((((() Pat ja ir pā rpratums, varat brī dinā t dalī bniekus. . Bet (! ! )) Uzmanī bu! ) It kā neviens mani ī paš i nebrī dinā ja (22.06. 2018 ap plkst. 12.00 izbrauca no istabas uz aptieku), gā ja garā m reģ istratū rai un arī liftā izmantoja karti (neviens nesteidzā s). bloķ ē t) It kā tā bū tu viesnī cas politika, pē c noteikta laika nogaidī š anas, tad izrakstiet papildus rē ķ inu, ja kā ds aizkavē jā s atbrī vot istabu! Ceru, ka pievē rsiet uzmanī bu š ai situā cijai un mē ģ inā siet to atrisinā t, atlī dzinot personai materiā lus izmaksas.
Lai nā kotnē cilvē kiem nebū tu tik nepatī kami nokriš ņ i un viņ i vē lē tos nā kotnē apmeklē t jū su viesnī cu gan darba, gan personī gos nolū kos. Pagaidā m ieteiktu visiem bū t uzmanī giem, jo ​ ​ darbinieki var nebrī dinā t, un pē c tam aprē ķ inā t vē l vienu papildu summu vai bloķ ē t piekļ uvi lietā m, pat ja aizbraucat uz ī su laiku
аватар dorfan
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Gardas brokastis, liela ē dienu daž ā dī ba un izvē le. Gan mē s, gan bē rni bijā m priecī gi. No mī nusiem - maza istabiņ a un š ausmī gi neē rts fē ns. Kopumā telpas ir labas un tī ras. … Tomēr ▾ Gardas brokastis, liela ē dienu daž ā dī ba un izvē le. Gan mē s, gan bē rni bijā m priecī gi. No mī nusiem - maza istabiņ a un š ausmī gi neē rts fē ns. Kopumā telpas ir labas un tī ras.
аватар trofimova
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Š ai viesnī cai ir ļ oti laba cenas un kvalitā tes attiecī ba. Atraš anā s vieta ir laba, lai gan nedaudz tā lu no metro. Brokastis ir pelnī juš as ī paš u uzmanī bu – bufete ar labu ē dienu izvē li. Numuri ir tī ri un ē rti. … Tomēr ▾ Š ai viesnī cai ir ļ oti laba cenas un kvalitā tes attiecī ba. Atraš anā s vieta ir laba, lai gan nedaudz tā lu no metro. Brokastis ir pelnī juš as ī paš u uzmanī bu – bufete ar labu ē dienu izvē li. Numuri ir tī ri un ē rti. Personā ls ir pieklā jī gs. Cenā varē tu iekļ aut autostā vvietu un internetu. Acī mredzot tā pē c tas ir lē ts.
аватар s.hipov
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca ir tī ra, ē rta, laipns personā ls. Garš ī ga bufete. Laba atraš anā s vieta centram, dzelzceļ a stacijai un transportam. Trokš ņ aini, protams. Mū su laikā pā rsteidz, ka viesnī cai ir jā maksā wifi. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir tī ra, ē rta, laipns personā ls. Garš ī ga bufete. Laba atraš anā s vieta centram, dzelzceļ a stacijai un transportam. Trokš ņ aini, protams. Mū su laikā pā rsteidz, ka viesnī cai ir jā maksā wifi.
аватар figarotut
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Ļ oti labā vietā izvietota viesnī ca. Galvenā s apskates vietas var viegli sasniegt ar sabiedrisko sauszemes transportu vai kā jā m (30 minū tes, ne vairā k). Netā lu no liela iepirkš anā s centra, netā lu no stacijas. Lieliskas brokastis, draudzī gs personā ls, vienmē r gatavs palī dzē t ar padomu vai rī cī bu. … Tomēr ▾ Ļ oti labā vietā izvietota viesnī ca. Galvenā s apskates vietas var viegli sasniegt ar sabiedrisko sauszemes transportu vai kā jā m (30 minū tes, ne vairā k). Netā lu no liela iepirkš anā s centra, netā lu no stacijas. Lieliskas brokastis, draudzī gs personā ls, vienmē r gatavs palī dzē t ar padomu vai rī cī bu. Ē rti numuri ar brī niš ķ ī gu skatu uz pilsē tu.
аватар taniaman
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s palikā m viesnī cā vienu nakti. Atbrauca tikai uz nedē ļ as nogali pilsē tā . Man uzreiz iepatikā s tas, ka tikā m iekā rtoti pat pirms laika 12-00, lai gan bija norā dī ts, ka check-in pē c 14-00, tas bija ļ oti jauki! Istaba ļ oti tī ra, ē rta gulta, jauni dvieļ i! Un no istabas paveras lielisks skats! Tuvumā atrodas daudzi restorā ni, kafejnī cas un veikali. … Tomēr ▾ Mē s palikā m viesnī cā vienu nakti. Atbrauca tikai uz nedē ļ as nogali pilsē tā . Man uzreiz iepatikā s tas, ka tikā m iekā rtoti pat pirms laika 12-00, lai gan bija norā dī ts, ka check-in pē c 14-00, tas bija ļ oti jauki! Istaba ļ oti tī ra, ē rta gulta, jauni dvieļ i! Un no istabas paveras lielisks skats! Tuvumā atrodas daudzi restorā ni, kafejnī cas un veikali. Ļ oti labas brokastis, daudzveidī gs ē diens. Bija pā rsteigums, ka mums papildus summai par numuru tika iekasē ts arī.1% tū risma nodoklis, tas nekur nebija minē ts rezervē jot. Mū s arī iekā rtoja smē ķ ē tavā , lai gan norā dī ju, ka nesmē ķ ē jam, bet smakas nebija ī paš i, tā pē c uz aizvietoš anas istabu nepieteicā s. Vē l viens mī nuss, galu galā viesnī ca atrodas tā lu no metro, staigā t aizņ em apmē ram 15-20 minū tes.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums hotellybid
‹ Viesnīca Lybid 3*
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas
Golosejevska Pustina
Novērtējums 9.7
Ukraina, Kijeva
Arhitektūra, Reliģija, Stats
Cipollino pica
Novērtējums 9.7
Ukraina, Kijeva
Restorāni, kafejnīcas

Гостиница "Лыбидь", построенная в 1970 году и полностью реконструированная в 1998-2002 гг., на сегодня является одной из лучших гостиниц столицы. Рядом с гостиницей находится оперный театр, цирк, Ботанический сад, центральная улица Крещатик, а в десяти минутах езды находится крупнейший выставочный комплекс «КиевЕкспоПлаза».

К Вашим услугам предлагаются следующие залы:

СЛАВЯНСКИЙ: вмещает до 120 делегатов во время проведения конференций или до 200 приглашенных на прием.

ЛАДЬЯ: вмещает до 25 человек.

"ПАНОРАМА": вмещает до 25 человек.

Viesnīcā

- Лобби бар (работает круглосуточно)

- Ресторанное обслуживание в номерах

- Бизнес-центр

- Конференц-залы

- Банкетное и конференц обслуживание

- Услуги консьержа

- Газетный киоск

- Киоск сувениров

- Парикмахерская

- Химчистка

- Прачечная

- Банк, круглосуточный обмен валюты

- Индивидуальные сейфы

- Многоступенчатая система очистки воды

Telpu apraksts

Номерной фонд гостиницы составляет 273 номера, из них 32 номера категории «Люкс», включая трехкомнатные и четырехкомнатные апартаменты, а также этаж для некурящих.

Однокомнатный одноместный (двухместный) номер

Общее количество номеров данной категории - 159.

Однокомнатный одноместный (двухместный) номер имеет такие данные:

Площадь номера 18 кв.м

Двухспальная кровать.

Центральное кондиционирование.

Однокомнатный двухместный номер

Общее количество номеров данной категории - 82.

Однокомнатный двухместный номер площадью номера 18 кв.м

Однокомнатный двухместный номер имеет в наличии:

Две раздельные кровати.

Центральное кондиционирование.

Люкс двухкомнатный

Общее количество номеров категории «Люкс» - 27, «Полулюкс» - 3

Площадь номера «Люкс»34 кв.м.

Площадь номера «Полулюкс» 27 кв.м.

Люкс двухкомнатный оборудован:

Двухспальной кроватью.

Центральное кондиционирование.

Современный дизайн, многоканальное телевидение, широкий спектр туалетных принадлежностей, международная телефонная связь, ванная, фен, тапочки, халат, холодильник, персональный сейф.

Стоимость номера включает завтрак–шведский стол.

Люкс трехкомнатный "Бизнес"

Общее количество номеров данной категории «Бизнес-Люкс» - 1.

Люкс трехкомнатный площадью номера 54 кв.м.

Люкс трехкомнатный оборудован:

Двухспальной кроватью

Центральное кондиционирование, эксклюзивный дизайн и современная мебель.

Люкс трехкомнатный состоит из спальни, гостевой комнаты, столовой.

Многоканальное телевидение, широкий спектр туалетных принадлежностей, международная телефонная связь, ванная с джак узи, гостевой санузел, фен, тапочки, халат, холодильник, персональный сейф, холодильник.

Стоимость номера включает завтрак–шведский стол.

Люкс четырехкомнатный "Эксклюзив"

Общее количество номеров данной категории «Эксклюзив-Люкс» - 1.

Люкс четырехкомнатный площадь номера 72 кв.м.

Люкс четырехкомнатный имеет в наличии:

Двухспальную кровать.

Центральное кондиционирование, эксклюзивный дизайн и современная мебель.

Люкс четырехкомнатный состоит из спальни, гостевой комнаты, столовой, кабинета. Многоканальное телевидение, широкий спектр туалетных принадлежностей, международная телефонная связь, ванная с джак узи, гостевой санузел, фен, тапочки, халат, холодильник, персональный сейф, холодильник.

Стоимость номера включает завтрак–шведский стол.

Istabās

кондиционер, спутниковое телевидение, прямой выход на международную телефонную линию, электронная система безопасности, мини-бар.

Adrese площадь Победы, 1, г. Киев-01135, Украина
Tālruņi: Отдел бронирования: +380 44 236 9572 +380 44 236 6023 Факс: +380 44 236 6336 Отдел продаж и маркетинга: +380 44 236 3121 +380 44 236 2066 Отдел приема и размещения: +380 44 239 7600 +380 44 236 0063
Tīmekļa vietne: Lybid
FAQ