Lavilia 3*– Atsauksmes

3
Novērtējums 7.310
7.0 Numurs
7.7 apkalpošana
8.0 Tīrība
8.7 Uzturs
7.7 Infrastruktūra
Viesnīca Lavilia atrodas 10 km attālumā no Kijevas centra. Nacionālais izstāžu centrs atrodas 4 km attālumā no viesnīcas, savukārt Goloseevsky parks ir 3 km attālumā. No šejienes jūs varat viegli nokļūt pilsētas galvenajās apskates vietās, kā arī galvaspilsētas biznesa rajonā. Viesnīca ir piemērota ikvienam, kurš ieradās Kijevā komandējumā, kā arī tiem, kas izvēlas ekskursiju brīvdienas.Vairāk →
аватар multidashpro
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Pā rvaldniece ļ oti draudzī ga un izpalī dzī ga dā ma! Liels paldies par viesmī lī bu! Stilī gs interjers, visur viss tī rs. Ē rta atraš anā s vieta, blakus viss nepiecieš amais un veikali, kafejnī cas un restorā ni. Ne pirmo reizi apmeklē ju restorā nu komandē jumā . … Tomēr ▾ Pā rvaldniece ļ oti draudzī ga un izpalī dzī ga dā ma! Liels paldies par viesmī lī bu! Stilī gs interjers, visur viss tī rs. Ē rta atraš anā s vieta, blakus viss nepiecieš amais un veikali, kafejnī cas un restorā ni.
Ne pirmo reizi apmeklē ju restorā nu komandē jumā . Es dzī voju viesnī cā . Brī niš ķ ī gs serviss, jauks personā ls. Vienmē r pozitī va, daudz smaidoš a, lai gan pamanī ju, ka cilvē ku ir daudz un maz cilvē ku š ā dā s situā cijā s bū tu tik jautri.
Ī paš s paldies viesmī ļ iem par operatī vu un profesionā lu apkalpoš anu. Palī dzī ba ē dienu izvē lē . Ribeye steiks uz oglē m bija lielisks. Tik satriecoš u borš č u (kā mā jā s) nebiju mē ģ inā jusi. Viss bija garš ī gi un ā tri. Paldies!
аватар Pyteshestvennik19
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Man bija jā ierodas uz viesnī cu darba dē ļ . Nav brī nums, ka viesnī cā ir 3 *, jū s noteikti to nedosit. Bezgaumī gas istabas, veci dvieļ i, duš u trū kums (kaut kā ds š vaks aizkars), rupja administratora meitene ar lencē m. No patī kamā : darbinieki (apkopē jas, administratores (izņ emot skaistuli ar breketē m) vienmē r brauc uz tikš anos. … Tomēr ▾ Man bija jā ierodas uz viesnī cu darba dē ļ .
Nav brī nums, ka viesnī cā ir 3 *, jū s noteikti to nedosit.
Bezgaumī gas istabas, veci dvieļ i, duš u trū kums (kaut kā ds š vaks aizkars), rupja administratora meitene ar lencē m.
No patī kamā : darbinieki (apkopē jas, administratores (izņ emot skaistuli ar breketē m) vienmē r brauc uz tikš anos. Netī ra pē c pieprasī juma.
Brokastis garš ī gas, bufetes stilā .
Restorā ns ir dā rgs, bet cilvē ki vienmē r ir (vispā r garš ī gi).
Kopumā viesnī ca ir jā uzlabo, lai tā atbilstu numuru cenai (sā kot no UAH 850/dienā ): ir elementā ri numuriņ os veikt normā lu remontu un izvē lē ties normā lu personā lu, bez pā rsteigumiem. Un bū s labi.
аватар xoggx
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca atrodas netā lu no lidostas, bet tajā paš ā laikā ir ē rti nokļ ū t lī dz centram. Mums viss ļ oti patika - tī ri, ē rti numuriņ i, laipns personā ls, nedē ļ as nogalei skanē ja dzī vā mū zika, izmē ģ inā jā m manglalu ē dienkarti, kopumā super! Brokastis ļ oti labas, ir no kā izvē lē ties, ir arī bezmaksas autostā vvieta. … Tomēr ▾ Viesnī ca atrodas netā lu no lidostas, bet tajā paš ā laikā ir ē rti nokļ ū t lī dz centram. Mums viss ļ oti patika - tī ri, ē rti numuriņ i, laipns personā ls, nedē ļ as nogalei skanē ja dzī vā mū zika, izmē ģ inā jā m manglalu ē dienkarti, kopumā super! Brokastis ļ oti labas, ir no kā izvē lē ties, ir arī bezmaksas autostā vvieta. Mē s noteikti š eit atgriezī simies!
Aleksandrs


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas
Golosejevska Pustina
Novērtējums 9.7
Ukraina, Kijeva
Arhitektūra, Reliģija, Stats
Cipollino pica
Novērtējums 9.7
Ukraina, Kijeva
Restorāni, kafejnīcas

Отель Lavilia расположен в 10 км от центра Киева. Национальный выставочный центр находится в 4 км от отеля, а расстояние до Голосеевского парка составляет 3 км. Отсюда можно легко добраться до главных достопримечательностей города, а также до делового района столицы. Отель подойдет всем, кто приехал в Киев с деловым визитом, а также тем, кто выбирает экскурсионный отдых.

Atrašanās vieta Отель Lavilia расположен в 2 км от станции метро «Васильковская», в 8 км от железнодорожного вокзала Киева, в 6 км от международного аэропорта «Жуляны» и в 37 км от аэропорта «Борисполь».
Viesnīcā

В распоряжении гостей общая лаунж-зона и принадлежности для барбекю. Предоставляются возможность заказать доставку еды и напитков в номер. Стойка регистрации работает круглосуточно. Предоставляются услуги по глаженью одежды. Постояльцы могут воспользоваться копировальной и факсимильной техникой. Оборудованы места для курения. Размещение домашних животных допускается по предварительному запросу.

  • restorāns
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • izmitināšana ar dzīvniekiem  FREE 
  • nesmēķētāju numuri
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Izklaide un sports Караоке.
Telpu apraksts

В отеле 40 комфортабельных номеров: «Standart», «STD Superior», «De luxe», «Junior suite», «Suite».

Istabās

Отопление, кондиционер, бесплатный Wi-Fi, телевизор, спутниковое телевидение, фен, кровать, тумбы, рабочий стол, стул, шкаф, подставка под багаж, зеркало во весь рост, коктейльный или журнальный столик, вешалка для верхней одежды, ванная комната. В некоторых номерах есть холодильник.

Adrese ул. Успешная 20, г. Киев, Украина
Tālruņi: +38 067 329 39 84 +38 044 229 42 49
Tīmekļa vietne: Lavilia
FAQ